Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Dragoste printre labute de catei | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Sam 17 Dec 2011, 18:04 | |
| BIne macar k nai uitat de fic. scoala asta e cel mai graoznic cosmar din lume.profesorii n-au altceva mai bun de facut decat sa ne tampeasca cu tot mai multa carte? ce vor sa faca din noi? profesori universitari? in vacanta de craciun cel putin in primele 2 sapt n-o sa pot sa dau comm k sunt pe la o verisoara dar cum ajung acasa o sati dau la commuri de n-o sa stii de tn. promit |
| | | Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 23 Dec 2011, 00:38 | |
| Iata ca vin si eu dupa un car de ani cu nextul, scuze ca v-am facut sa asteptati atat Sentimente impartasite
Sakura: Dupa o sesiune intensa de cumparaturi suntem acasa odihnindu-ne, sau cel putin baietii care au avut de carat o gramada de sacose. Eh, pe mine si pe Hinata ne relaxeaza shopping-ul, ne simtim in rai cand vedem atatea lucruri frumoase si cand vedem cardul generos a lui Sasuke. Saracul baiat a platit pentru tot si pot spune ca s-a terminat cu acel card. Sunt eu indragostita de el dar nici ca mi-e mila de ceva cand vine vorba de shopping. Inca nu au scapat, e abea inceputul zilei, deci avem timp sa mergem si pe plaja, acolo chiar ii voi epuiza complet.
Ma uit spre Lissa si observ ca nici nu ma baga in seama. Nu credeam ca exista caini materialisti care nu pun suflet in nimic. Mi-e dor de Lexy, mi-e dor sa o strang in brate si sa ii spun ca nimic nu ne va despartii, sa ii simt blana pufoasa si limbuta ei facand contact cu fata mea alba. A uitat de tot si de toate? A uitat cate amintiri a lasat in urma ei? A rupt o prietenie doar din motivul unei mici certe, a decazut nervos. Nu o stiam asa, era tare, mereu ma ajuta, mereu era optimista si privea viata ca pe o provocare dar cred ca pana la urma si noi avem momentele nostre nu? Nu o voi uita niciodata, nu pot sa o las sa moare in mainile surorii mele, trebuie sa aiba o moarte lina si nu acum peste multi ani. Ar trebuii sa aleg, nu pot face doua lucruri deodata, nu pot sa particip la concurs si sa o si salvez pe Lexy, imi e imposibil. Acesta e destinul? Acum trebuie sa aleg pe ce drum voi merge incontinuare, daca pierd concursul nu stiu daca Sasuke ma va mai ajuta. Nu pot lucra cu un alt caine, nu am acea legatura sufleteasca, nu ma intelege si nici eu pe ea...Rose vrea sa ma ruineze de tot...nu are sentimente? E un ghetar ce nu poate fi topit, nici macar de sora ei?..
Sasuke:
Off...Lucky, ar fi mai simplu daca ai spune-o tu. Care e acea fata? Simt ca e Sakura dar nu sunt sigur. Hinata e potrivita pentru mine? Nu, a zis-o si Lucky si astazi mi-am dat seama si eu. Am vazut cu ce ochi il privea pe Naruto, realizez ca mai bine ar fi cu Naruto decat cu mine, el o face sa zambeasca in fiecare clipa, e fericita alaturi de el, nu de mine. Capul meu e plin acum, sunt dezorientat si parca tot ce fac nu este bine, simt o presiune teribila ce nu imi da pace. Vreau sa fiu singur in fiecare moment dar asta, nu este bine mai ales in momentele acestea in care mai degraba as avea nevoie de cineva care sa imi asculte off-urile.
Aud un ciocanit si intreb lenes cine este. De cealalta parte aud un glas cunoscut mie si inca cum. Ii spun sa intre iar acesta se aseaza langa mine. Parul lui blond era ciufulit si statea in toate partile iar ochii lui albastrii ca marea ma priveau intrebatori. Zambesc si ii spun usor:
-Nu e nimic Naruto..sunt doar putin confuz, s-au intamplat multe, mai ales in inima mea...
-Sasuke, as dorii sa te intreb ceva...E adevarat ca o placi pe Hinata?
-Nu stiu Naruto, chiar nu mai stiu...Simt ceva pentru ea dar nu pot lasa la o parte faptul ca zambeste mereu atunci cand alt baiat este prin preajma. Pe de alta parte pana si Lucky mi-a zis sa renunt...
-Ooo, pai sti, mereu cand eu sunt langa ea pulsul imi creste si zambesc indiferent de situatie, cred ca m-am indragostit de ea... Ii spun lui Naruto ca totul e in regula pentru ca sunt sigur ca si Hinata este indragostita de el. Acesta se uita prieteneste la mine zicandu-mi ca nu stie ce sa faca. O sa ii spun in gen Lucky...
-Ascultati inima..ea te va ghida spre calea cea buna. Dupa acestea spuse, el iese din camera cu zambetul pe buze. Nu stiu cand am devenit asa de poetic dar asta este, se mai intampla. Cand ma gandesc ca peste o jumatate de ora trebuie sa mergem pe plaja imi cam piere cheful de toate si tot. Mai bine m-as pregatii altfel isr ma aleg cu predici din partea fetelor ca iar am intarzia, ca nu sunt punctual deloc si alte chestii de-a lor. Ma imbrac adectavat iar apoi ma asez usor pe patul moale. Ziua asta va fi o zi plina si obositoare, voi sta cu doua maniace pot spune asa ca ma astept la orice.
Dupa cateva minute merg spre camera lui Naruto si ii zic sa mergem. Acesta da din cap afirmativ si parasim incaperea plina de cutii de pizza, off Naruto nu s-a schimbat deloc. Facem un popas in camera Hinatei unde o vedem zacand in pat. O intreb daca se simte bine iar aceasta din pacate da din cap in semn ca nu. Ma uit la ea apoi la Naruto si ma gandesc la cat de mult se potrivesc astia doi, sunt facuti unul pentru altul. Ii spun lui Naruto ca mai bine el ramane sa aiba grija de Hinata si eu ma duc cu Sakura pe plaja ca sa ii fac moftul. Acesta nu apuca sa spuna nimic pentru ca ies repede pe usa lasandu-i singuri.
Cobor la parter unde o vad pe Sakura gata de plecare. Era imbracata intr-o rochita de vara cam scurtuta, de culoare galbena. Daca este asa sexy numai in rochita ma intreb cum este in costumul de baie. Sasuke! Unde ti-e mintea? Pff, incepi sa gandesti ca un pervers. Pe drum nici unul dintre noi nu scoate o vorba, tacerea ne cuprinse pe amandoi. Ma uitam usor la ea pe furis, aceasta zambea si isi vedea de drum. Ajunsi pe plaja Sakura isi aseaza prosopul mai apoi isi da rochita jos. Acum pot spune ca mai e putin si imi iese sangele pe nas. Acea Sakura necajita a disparut si a aparut o Sakura atragatoare, abea acum observ feminitatea din ea. Poatra un costum de baie format dintr-un sutien alb cu dungi negre si niste slipi albi avand un fel de curelusa neagra. Daca mai erau barbati pe aici sigur ii innebunea. Se aseaza ca o felina pe prosop relaxandu-se si bucurandu-se de soare. O las sa se relaxaze cateva minute iar dupa o iau ca pe o mireasa de pe prosop ea incepand sa tipe si sa se zbata. Ma indreptam incep spre larg aceasta tipand de mama focului. Incep sa rad si ii spun ca nu o sa o omor. Ma opresc cand aceasta imi spune ca (,) chiar ii este frica, incepand mai apoi sa tremure. Se agata de mine ca vita pe vie uitandu-se in jos si incercand sa nu tipe. Ii ridic usor barbie dandu-i la o parte suvita de par ce ii acopera ochii. O privesc adanc parca incepand sa ma pierd in acel labirint verde...
~La Hinata si Naruto~
Naruto:
Ii spun Hinatei ca o sa fie in regula si o sa se faca bine. Aceasta incepe sa rada cat o tin puterile spunand ca nu ii este rau ci doar nu vroia sa mearga cu nici un chip pe plaja. O privesc atent si simt cum pulsul imi creste cu fiecare clipa ce trece. Isi indreapta si ea privirea catre mine zambindu-mi usor si tandru. Se apropie de mine atingandu-mi fin obrazul. Ochii ei lila straluceau puternic si aratau oarecum sinceritate. Mi s-a taiat rasuflarea, pulsul imi este ridicat iar de asemenea ochii mei stralucesc la fel de tare ca ai ei.
-Mereu ma faci sa zambesc...indiferent de situatie, cred ca am ajuns sa te...
Dar nu o las sa termine caci imi presez buzele peste ale ei. Nu reactioneaza dar mai apoi intra in joc amandoi incepand sa ne sarutam nebuneste. Imi placea acea atingere, era fina si placuta, plina de tandrete. Cobor in jos sarutandu-i pervers gatul aceasta gemand de placere...
~Inapoi la Sakura si Sasuke~
Ma privea oarecum tematoare, vroia sa incetez, sa nu o mai privesc, dar eu mereu am fost si voi ramane incapatanat. Azi fac ce-mi spune inima asa ca sa vedem ce iese. O priveam tranzmitandu-i caldura oarecum. Nu spunea nimic, probabil doarea sa spuna ceva dar cuvintele nu ii ieseau, nevrand parca sa strice acest moment. Ma apropii usor, usor pana cand buzele noastre sunt la o distanta de 2 centimetrii. O privesc iarasi in ochii ei verzi asemeni smaraldelor intreband-o din privire daca vrea sa ma opresc. Aceasta nu transmite nici un sentiment dar se apropie cu viteza de buzele mele satingandu-le incet si timid. Intru in jos muscand-o de buza inferioara pentru a-mi lasa cale libera sa-i explorez lacasul umed. Limbile noastre se duelau niciuna vrand sa se lase batuta.
Capitol Necorectat ...Sper ca v-a placut, astept pareri Edit: Costumul de baie al Sakurei: http://www.firmeproduse.ro/pictures/p0903/romiboy1236560835.jpg |
| | | Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 23 Dec 2011, 03:51 | |
| Hey!!! Am aterizat si eu p-aici!! Fic-ul este super tare si nici prin cap nu mi-ar fi trecut o asemenea idee!! Habar nu am de unde te-ai inspirat dar este super marfa!! Abea astept next-ul si sa ma anunti cand il pui!! Spor la lucru si multe idei!! Te poop...Carry |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 23 Dec 2011, 12:12 | |
| dau edit Ce frumos! Saruturi, atingeri si altele. Perversitatea intra in joc. Ce draguta e Hin cadn minte. Sa continue, sa nu se opreasca doar la un sarut(ambele cazuri) dar nu cred ca se va intapla acum. Astetp capitolul urmator Succes! |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 23 Dec 2011, 13:17 | |
| |
| | | ▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 23 Dec 2011, 13:53 | |
| Tare,tare,tare....tare!!!!Imi place foarte mult!
Ultima editare efectuata de catre Kilari in Dum 25 Dec 2011, 16:10, editata de 1 ori |
| | | Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 23 Dec 2011, 15:07 | |
| Ma voi gandi :) o sa incerc ^^ |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 23 Dec 2011, 16:01 | |
| ce fromos ador ficul asta cred ca este unul din preferatele mele gata cu vorbaria si apucate de next |
| | | Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 23 Dec 2011, 17:41 | |
| ce misto e costumul de baie al Sakurei :X.. Apropo, mersi ca mi-ai spus. A dat Domnu si ai pus un sarut intre cei doi, asa drept cadou de Craciun. Si cand aduci urmatorul capitol? :> Poate maine sau fix de Craciun ;;) |
| | | angel.caitlyn Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Balonul meu:) acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 108 Puncte : 112 Reputatie : 2 Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris... Stare de spirit : Indragostita:X:X:X
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Sam 24 Dec 2011, 11:53 | |
|
Ultima editare efectuata de catre angel.caitlyn in Lun 26 Dec 2011, 18:37, editata de 1 ori |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Sam 24 Dec 2011, 14:18 | |
| WAIII ce capitol frumos si umpic ... pervers ce ma bucur ca ai pus next-ul si ai adunat firele de paianjen te felicit din inima cat timp am citit capitolul am si uitat ca am mana dreapta pansata si de durere iti urez Craciun Fericit din inima te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| | | ▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Dum 25 Dec 2011, 15:52 | |
| Cel mai tare fic!!!Pe bune,eu nu spun prea des aceste 4 cuvinte. Mai vorbim!
Ultima editare efectuata de catre Kilari in Vin 30 Dec 2011, 16:26, editata de 1 ori |
| | | ~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Dum 25 Dec 2011, 21:20 | |
| ma bucur ca ai pus next-ul imi place f. mult te rog sa ma anunti cand e gata urmatorul capitol sper sa fie cat de curand PwP dulce de tot la tine P.S. ... BUCURIE, FERICIRE, CASA PLINA DE IUBIRE, UN CRACIUN FRUMOS, PLIN DE VESELIE |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Joi 29 Dec 2011, 18:32 | |
| Nu stiu cu ce sa incep, in primul rand cu scuzele pe care ti le datorez. Imi pare sincer rau ca nu ti-am citit ficul pana acum, sunt asa o zapacita. Insa m-am straduit sa il termin repede si promit ca nu o sa se mai intample. Pot spune ca e mult mai frumos sa citesti o poveste de la cap la coada, fara sa astepti nexturi sau chestii de genul pentru ca pare mult mai frumoasa. Copii astia chiar ca sunt mai zapaciti ca mine . Nu stiu saracii de cine sa se indragosteasca ( bine macar ca au de cine :-<). Cat despre catei, pffff m-ai dat gata, iubesc cateii si tot ceea ce tine de ei. Imi place moolt cum descrii, intrigile si tot misterul din acest fic. Saraca Lexy nici acum nu m-ai lamurit de ce a fugit, insa stiu ca o sa o faci in curand. Mie chiar mi se pare uimitor ceea ce scrii, am devenit fanul tau infocat . Abia astept sa vad ce se mai intampla... Offf iubitha, in ficul asta chiar ai de toate. Drama, iubire, tristete, mister, suparare, bucurie si sa nu uitam de amuzament. Fazele dintre Naruto si Sakura sunt bestiale, offf ce imi mai place mie de astia 2. Oricum te pupic doolce si sper sa pui nextul in curand. Tin sa imi cer scuze si pentru faptul ca comentariul asta este putin cam mare. Cand ma apuc de vorbit (scris), nu ma mai opresc. Deci sa nu o mai lungim : Te iubesc, si pe tine si pe catei si ficul si astept nextul cu nerabdare. Ciao |
| | | Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| | | | Loren Guardian Ninja
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 30 Dec 2011, 16:18 | |
| Hey, m-am reintors cu un nou capitol Multumesc mult pentru comentarii Acest capitol este dedicat tuturor persoanelor care imi citesc ficul Va anunt ca ficul este aproape de sfarsit Scuze daca este scurt... Ne intalnim din nou
Sakura:
Priveam cum soarele rosiatic se lasa incet inghitit de mare. Cerul este parca pictat cu o noanta de portocaliu, iar pescarusii zboara lin prin aer facand putin zgomot. Valurile puternice se apropie cu repeziciune spre tarm spargandu-se de stancile rigide. Il privesc cu o mica stralucire in ochi mai apoi inima batandu-mi destul de tare mai sa-mi iasa din piept. Ma place cu adevarat sau doar se joaca cu mine? Mii de intrebari de acest gen imi treceau prin minte nelasandu-ma nici o secunda sa ma bucur de privelistea incantatoare. Vine concursul si inca nu stiu ce voi face. Carierea mea, visul meu este pus in joc, e atat de greu sa aleg, parca sunt inchisa intr-o cusca, orice alegere as face-o tot pierd ceva. Dar sa sacrific o viata nevinovata ar fi prea detot. O voi salva pe Lexy, singura, nu am de gand sa ii bag in problemele mele si pe ceilalti. Ma voi descurca cumva, trebuie...
~~Peste doua saptamani de antrenament intens~~ Mana imi tremura, respiram alert vazand cuvintele scrise in cerneala neagra stand asezate armonios pe foaia de un alb imaculat. Venind de la Rose mi-era oarecum frica sa o citesc, nu stiu ce plan are in minte dar trebuie sa o opresc. Nu imi pasa de ea, nu o consider nici macar ca pe o amica dar ca si o sora. Nu vreau ca privirea mea sa se intalneasca cu privirea ei rece ca un ghetar. Mereu imi era frica ca odata si odata ea imi va pune in pericol cariera si iata ca se intampla. De ce vrea asta? Nu ma intrebati ca nici nu stiu. Nu inteleg de ce are o ura asa de mare pe mine, pur si simplu mi-se pare inuman. Oftez scurt si arunc scrisoarea la gunoi. Trebuie sa gasesc o cale sa o iau pe Lexy pe furis, dar cum? Gandurile imi sunt intrerupte de un ciocanit. Scot un "intra" sfios printre buzele mele trandafirii.
-Ce ai? Nu prea pari in apele tale..Ai emotii? Totul va fi bine, te asigur Sakura...
Ii aud vocea ce imi facea corpul sa tremure. Ma uit in ochii lui si gasesc valuri de sustinere. Este cu mine si nu ar tebuii sa imi fie teama, dar corpul meu nu inceteaza sa tremure mai ceva ca o gelatina. Aveam nevoie de ajutor, stiam asta, dar nu vreau sa le pun vietile in pericol. Stiu foarte bine ca este ingrijorat dar este mai bine sa nu afle nimic. Ii spun ca nu am nimic si sa mergem. Ma duc in cabina cateilor si ma uit la Lissa. Ii spun in soapta ca o sa fie bine iar aceasta da din cap in semn ca da. O iau si ma duc pe teren. Ajunsa acolo trag aer in piept si ma uit la multimea de lume ce zbiera. Imi va fi dor de clipele acestea, clipele cand sunt pe teren si incerc sa dau cei mai bun, clipele cand arat oamenilor ca poate fi o prietenie stransa intre caini si noi pana si clipele in care comentatorii fac glume pe seama noastra. Zambesc scurt si apoi ascult introducerea.
-Doamnelor si domnilor, bine ati venit la concursul international Dog Agility. De data aceasta concursul va fi putin mai diferit, concurentii sunt plasati in echipe de cate patru... Nu apuc sa aud continuarea deoarece telefonul meu incepe sa vibreze. Ma uit pe furis sa vad cine suna apoi raspund fara ca cinva sa vada.
-Sunt intr-un loc intunecos si foarte ciudat, plin de mancare de caini jucariisi alte prostii...
Atat am auzit dupa am fugit ca nebuna spre subsol. Nimeni nu a observat deoarece eu eram pe randul din spate. Alerg printre miile de culoare de la stadion mai apoi gasind o usa ruginita ce ducea in jos. O deschid si un scartait groaznic isi face aparitia aproape surzindu-ma. Locul acesta este infricosator, peretii erau vai de ei, iar in fiecare colt se putea observa o panza de paianjen giganta. Era atat de mult praf incat nu puteai zarii nimic. Deschid o alta usa si observ un ghemotoc de blana alb uitandu-se spre mine cu tristete. Se indreapta spre mine sarindu-mi in brate mai sa ma dea jos. O lacrima fierbinte se iveste de chipul meu ca de portelan. Mi-a fost dor de ea, propabil si ei de mine. Lasand la o parte acest moment emotionant observ o persoana ce statea cu spatele. Era ea, stiam asta, dar nu vroia sa imi confirme aratandu-si fata. Purta o gluga mare si neagra, parul ii era probabil prins in sus, ochii ei erau acoperiti de acea gluga. Zambetul ei era oarecum sadic, plin de ura dar nu ma afecta. Stiam foarte bine ca va fi asa, stiu foarte bine ca nu ma suporta... - Stii, mai intai vroiam sa omor aceasta botaie, dar mai bine iti distrug cariera nu? Nu te iubesc nici ca pe o amica, te simt ca pe un dusman, nu ma coplesesti deloc..
-De ce atata ura? De ce nu imi poti fi sora? Ma urasti atat de mult dar este inuman! Nu te inteleg deloc!
-Din aceasta cauza, nu ma intelegi deloc, niciodata nu m-ai inteles...sau probabil nu ai vrut. Ai ales calea ta, nu ai vrut sa vi cu noi si sa ne ocupam de afaceri..a fost alegerea ta!
-Sa vin cu voi si sa ma ocup de afaceri false?! Sa pacalesc oamenii pentru a-mi castiga painea? Sa vand droguri impreuna cu tine si sa ma bucur de tristetea si amaraciunea altora? Imi pare rau dar eu nu sunt asa. Inca nu imi vine sa cred ca suntem...
S-a facut liniste deodata. Cuvintele mele au fost taiate de privirea ei ucigasa. Se intoarce cu spatele la mine iar ultimele ei cuvinte au fost "Sigur ne vom mai intalni" , apoi disparand in intunericul atat de gros. Un zambet imi acapareaza chipul uitandu-ma la Lexy cum ma linge toata. Eram fericita, cu sau fara cariera, am tot ce imi trebuie chiar aici.
~~Acasa~~
Casa dulce casa...pana la urma am reusit sa particip la concurs. Dupa atatea lacrimi ma simt atat de usurata ca s-a terminat. Am adus un trofeu mare si frumos acasa si toata lumea e fericita. Dupa atatea peripetii am nevoie de relaxare, asa ca stau pe canapea, singura, doar eu si popcornul si vizionez un film de comedie. Daca rasul lungeste viata atunci eu va trebuii sa recuperez ceva ani. Nu apuc bine sa ma uit la film ca-ci cineva suna la usa. Oftez si ma indrept spre intrare. Deschid plictisita si ma uit oarecum adormita la persoanele ce stau in fata mea. Dupa ce ma dezmeticesc, ochii mei se maresc, pulsul imi creste neobisnuit de mult ajungand sa scap castronul cu popcorn din mana. De ce sunt aici?...
Va urma
|
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 30 Dec 2011, 16:20 | |
| dau edit Editat de choco: am inteles ca dai edit, dar cand asta? Fiti mai atenti.. Of, of. Da scuze am uitat de asta, chiar am crezut ca am comentat. A gasit in sfarsit catelusul! Ce bine! Sorasa e o inganfata imi vine sa-i trag una. Iti place sa ne lasi in suspans? Sa sti ca-ti merge. Sa ne aduci nextul repede. Succes La Multi Ani!
Ultima editare efectuata de catre Diavolitia in Dum 01 Ian 2012, 16:16, editata de 1 ori |
| | | Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 30 Dec 2011, 16:24 | |
| |
| | | Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 30 Dec 2011, 17:09 | |
| Hey!! Multumesc Doamne ca-i venit si tu next-ul.. Capitolul este mirific...A gasit-o pe Lexy...Ce bine. Cine era la usa? Firai sa fie cu suspansul asta.. Aste cat mai repede next-ul si sper sa-l pui cat mai repede. Ciau! |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 30 Dec 2011, 17:24 | |
| cine sunt dupa usa? prieteni ei sau ibecili aia de parinti? mai lasat in ceata vreau next-ul ca ma impusc |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 30 Dec 2011, 17:27 | |
| hei , multumsc ca m-ai anuntat , astept cu nerabdare nextul , sper sa ma anunti foarte frumos acest capitol ca toate de altfel , bafta si pupici |
| | | Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 30 Dec 2011, 17:42 | |
| |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 30 Dec 2011, 17:43 | |
| |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei Vin 30 Dec 2011, 18:36 | |
| Scumpo, imi place foarte mult acest capitol. Pot spune ca nici nu ma asteptam la altceva din partea ta, dar chiar m-ai impresionat. Ai pus sentimentele personajelor in valoare intr-un mod foarte frumos si ai reusit sa redai prin cuvinte ceea ce traiu ele. Felicitari! Asa, astept cu nerabdare nextul.. Spor la scris si multe idei in continuare. Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste printre labute de catei | |
| |
| | | | Dragoste printre labute de catei | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|