| You're my little monster! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: You're my little monster! Lun 12 Sept 2011, 20:35 | |
| Iubirea meah :x:x:x:x Una din iubiri :"> A fost PERFECT, desteapto, nu te mai subestima degeaba. Tom k de obicei un nenorocit fara scrupule si Jess o naiva ..ee, stiu povestea : ]] Deci, eu tre' sa scriu next, veti avea de asteptat pt. k na a inceput scoala .. si deja urasc primul an de liceu >:P Iubire, Kiss and Hug + I love you ! |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| |
| |
RoxYuuKikyo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri Nr. mesaje : 136 Puncte : 180 Reputatie : 37 Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place) Stare de spirit : E bine si asa... ;)
| Subiect: Re: You're my little monster! Lun 12 Sept 2011, 20:48 | |
| Oricum tot PERFECT ti'a iesit ca intotdeauna Mi'a placut foarte mult mai ales ca Jess are un prieten atat de apropiat precum Bill Deci deabea astept sa vad ce se mai intampla. Mult noroc pentru urmatorul capitol Pana atunci Pupici dulci |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| |
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: You're my little monster! Mar 13 Sept 2011, 11:08 | |
| scumpa nu-ti face griji capitolul a iesit pefect si imi place mult astept cu nerabdare nextul si sunt surprinsa ca mai ai timp de postat in timpul scolii te pup |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: You're my little monster! Joi 15 Sept 2011, 18:17 | |
| Deci iubire, tu ma omori cu zile...Lasa ca si-asa nu mai am mult si mor pe manuale si caiete... :)) Mi-a placut mult de tot acest capitol, a fost extrem de emotionant...Astept cu nerabdare nextul...Spor la scris si multe idei...V-am pupacit dulce... choco^^ |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| |
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: You're my little monster! Sam 24 Sept 2011, 16:57 | |
| Vei fetelor. Ce fac scumpele mele ?
Vai Mel, a fost un capitol, nu superb, extraordinar.
Scuzaţi întârzierea, dar uite ce face şcoala din om. :((
I want the summer back, right ? You to ? I know ya. :((
Să revin la next.
Foarte frumos, dramatic şi cu tot tacâmul necesar. Ştii cum să îmî ( ne ) captezi atenţia, şi mereu verific dacă aţi pus nextul.
Şi observ că nu . Ce e asta ? Ruşine !
Aduce-ţi nextul, acest fic este o reuşită din toate punctele de vedere. Serios.
Deci haide, Deiia treci la tastat şi adu nextul. :o3
E. was here. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: You're my little monster! Joi 29 Dec 2011, 18:40 | |
| Fic inactiv de cateva luni, deci il voi muta la FanFicuri Blocate |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: You're my little monster! | |
| |
|
| |
| You're my little monster! | |
|