|
|
Autor | Mesaj |
---|
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mar 12 Iul 2011, 12:51 | |
| Am trecut si eu pe-aici sa vad ce mai face verisoara mea nebuna ! Pai , imi place foarte mult capitolul si astept cu nerabdare next-ul , ca de nu te bat ! |
|
| |
HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mier 13 Iul 2011, 08:24 | |
| pai...AI FI INCHIS FICU DAK NU ERAM EU?!?oooo...NU!asta nu o sa se intample cat timp sunt eu pe aici!si o saptamana?!?ce ma fac eu fara tine? si stai linistita,nu ai facut nicio varza,capitolu a fost grozav,ca-n totdeauna! oricum,o sa astept sa te intorci...intretimp...te-ai putea gandi la ce ai mai putea scrie.... a,si sunt ultramegaextra obositoare si insistenta....dar mie chiar imi place ficu tau....asa ca...distractie placuta la mare! |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri Nr. mesaje : 136 Puncte : 180 Reputatie : 37 Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place) Stare de spirit : E bine si asa... ;)
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mier 13 Iul 2011, 09:26 | |
| Multumesc pentru incurajari, HellGirl. Oricum nu plec pana nu pun capitolu' 7. Si inca o informatie in plus (ca sa stii cand sa ma astepti) : sunt plecata de pe 20.07 pana pe 27.07. O sa treaca repede. |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mier 13 Iul 2011, 09:33 | |
| Da dar vei pune nextu pana atunci nu ? Si inlegatura cu semnatura ta , eu sunt tot denieverlove doar ca mi-am schimbat nick-name |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri Nr. mesaje : 136 Puncte : 180 Reputatie : 37 Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place) Stare de spirit : E bine si asa... ;)
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mier 13 Iul 2011, 09:35 | |
| Daaa??? Inseamna ca sunt eu idioata Gomenasai. |
|
| |
xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mier 13 Iul 2011, 09:45 | |
| Nu esti idioata , fiecare mai greseste , oricum , nu se intampla nimic |
|
| |
♥ Malee ♥ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva....Nu te intere :)) Nr. mesaje : 71 Puncte : 102 Reputatie : 20 Hobby-uri : Sa frec mentaa. :> :> Stare de spirit : Ahh. In love.. xx
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mier 13 Iul 2011, 10:50 | |
| imi place adul pe patru |
|
| |
HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mier 13 Iul 2011, 10:52 | |
| pai...multumesc pt informatie...si..poate k pt tine o sa treaca repede ...dar pt mine nu!eh,cel putin stiu k pana atunci o sa mai dai un next.... |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mier 13 Iul 2011, 20:40 | |
| spuneai ca pana pleci pui nextu...deci....astept cu nerabdare!spor la scris,la idei...si la ce mai vrei tu!aaaaaaaaaa,da ...NEXTU CAND IL PUI?????si tin sa precizez ca sunt constienta de faptul ca sunt extra obositoare si mult prea insistenta! |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mier 13 Iul 2011, 21:22 | |
| Pai... Nextu' vine poimaine. Sunt in lipsa de inspiratie si am nevoie de putin timp. |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Vin 15 Iul 2011, 19:34 | |
| heyyyyy,parca azi puneai next!fi multumita ca nu te-am mai batut la cap si posteaza!zau ca ma supar pe tine!si scz ca sunt cam dura....dar vreau next! |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Vin 15 Iul 2011, 22:46 | |
| Scuze dar aman pana maine. Am fost azi la cumparaturi. Am facut doar inceputul capitolului 7. Sper ca-ti va placea. Apropo , stii ce grau e sa cauti propozitii in latina? |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Sam 16 Iul 2011, 07:46 | |
| oooooooh,da...stiu din proprie experienta,dar de ce nu folosesti google traducere ?are optiune pt latina... |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Dum 17 Iul 2011, 00:40 | |
| Ei salutari! Am adus nextuu proapat scos din cuptor. Mda... stiu ca la ora asta lumea doarme dar am spus ca-l pun sambata dar am intarziat 42 de minute. Sunt putin dusa cu pluta dar asta e felu' meu de a fi. A, da . Era sa uit! Capitolu' asta il dedic lui Rosy si lui Deidara (pe care Grimmjow la facut cap sec in timp ce facea dush aseara) Lecturare placuta!
Cap. 7: Amintiri pierdute-n vant
M-am holbat cateva minute la micuta hartie ce o aveam in mana. Se pare ca l-am lasat destul de mult pe Ikuto sa ma astepte asa ca venise dupa mine in camera. M-a intrebat de ce nu m-am mai dus dar nu i-am dat nici un raspuns fiind concentrata pe biletelul meu. Ikuto in observa repede si fara prea mult efort reuseste sa-l ia din mana mea. Spre surprinderea mea, acesta citeste cuvintele cu voce tare :
-Ce-i asta ? Latina? „Innoceno credit omnia verbo / Hic bibitum/ Sitio/ Facim indicnatio versum/ Sic tranzit gloria mundi/ Alea iacta est/ pater/ judex/ filius. „ Dar cuvintele astea nu au nici un sens. Spuse Ikuto iritat.
-Nu-mi spune! Stii si latina? Intreb eu uimita.
Acesta da din cap in semn afirmativ. L-am pus sa imi traduca. Mi-a scris pe foaie ce insemna: „Innoceno credit omnia verbo =omul prost crede orice vorba/ Hic bibitum= noroc, frate!/ Sitio=mi-e sete/ Facim indicnatio versum= indignarea ma inspira/ Sic tranzit gloria mundi= asa trece gloria lumii/ Alea iacta est= toate zarurile au fost aruncate/ pater= tata/ judex= judecator/ filius=fiu. „
Eu iau micutul bilet si nu ma uit la litere ci la foaie. Il studiez putin pe fata apoi il intorc pe spate. Surpriza! Pe spate erau niste cuvinte si niste litere insiruite si despartite de cate o virgula:
„tunete, scald, slove, in, ascunde-n, l-oi, ma-ntrece-n, o voi, si, copilul, aceasta, eu, fulgere, iar, lumina, adanci, pe, in, versului, de, ce, ape, nepatrunse, scoala, neguri, tremurul. I: 4, 13, 9, 1 II: 12, 2, 11, 24 III: 15, 19, 8, 5, 25, 23 IV: 14, 17, 10, 21, 7, 3 V: 6, 16, 18, 26, 20, 22. „
Habar nu aveam ce puteau sa insemne toate cuvintele si cifrele astea. Ikuto ma lua de mana si imi spuse ca ne putem gandi si maine ce e cu ele. Chiar daca Ikuto stia cel mai bine sa ma linisteasca de data asta nu a reusit. Eram confuza si ganditoare. Oare ce puteau sa insemne?
Am decis ca momentan sa le las deoparte si sa ma gandesc la Ikuto. Sigur vroia sa dormim impreuna perversu’ dar il mai puteam refuza acum? Acesta imi dadu un mic sarut pe obraz si ma trezi din transa. Ma lua in brate si ma dusese spre camera lui… pe care eu i-am ales-o. Nu am facut prostii sa zic asa doar pupici si imbratisari. A fost frumos dar nu m-am simtit in apele mele. Oare de ce? O fi vina acelui biletel? Sau poate cineva ma blestemat? Hmm… Nu am nici cea mai mica idee.
Chiar daca am stat in bratele lui Ikuto tot nu am putut dormi bine. Nu gasesc alte cuvinte care sa descrie bine starea mea de spirit decat frustrata, confuza, ganditoare. Nu mai inteleg nimic.
Urmatoarea zi ne-a trezit Gabe pe toti. Vocea lui se auzea in toata casa si daca vorbea normal dar nuuu , el trebuia sa tipe ca sa ma scoata pe mine din sarite. Las’ ca vede el ce si-o ia azi. A incurcat-o rau de tot. Mai ales ca sunt si vampir,poate chiar pentru ca sunt vampir gandesc asa de … malefic. Oricum se pare ca deja si-a luat-o de la Emily. De unde stiu? Pai s-a auzit un „Ouchi!” imens. Probabil l-a plesnit cu un papuc. Multumesc, Emily! M-am ridicat incet din pat si m-am uitat ingandurata la Ikuto totusi nu ma gandeam la el ci la biletel. Aa! Am uitat complet unde l-am lasat! Trebuie sa-l caut! Ce-ar fi sa ii rog si pe ceilalti sa il caute. O idee buna. Stai… -Auu!! Racoare… Inghet… tremur…teama… Mintea mi se-ntuneca. In fata-mi apare imaginea unei femei frumoase, imbracata in negru. -Nuuu!!! Femeia indreapta un creion ciudat spre mine apoi scrie in aer. Nu inteleg ce scrie in aer. Ma priveste glacial, atat de glacial… -AAAAA….!!!!
Vai, sunt constienta ca din cauza urletelor si tipetelor mele il trezesc pe Ikuto dar… capul ma doare atat de tare, femeia ma-nfioara atat de mult…
-Risa, Risa, potoleste-te! Ikuto ma apuca de brat. -Risa, linisteste-te , te rog! Vocea lui atat de ingrijorata imi ajunge in minte. Dintr-odata, imaginea femeii dispare. Capul ma doare asa de tare! Lumea se contopeste intr-o singura culoare. Un ultim tipat, apoilesin…
Asta a fost prieteni! Eu marti plec la mare. Va promit ca ma voi intoarce gata cu inca cateva nextuu'ri. Nu voi mai cere taxa de comentarii. Chiar daca mai primesc sau nu eu tot voi continua. Deci ne vedem peste 2 saptamani ...poate chiar mai putin. Sa va distrati cat sunt plecata si spor la comm-uri.
Preview: Dusmanul din umbra, Menedik
|
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Dum 17 Iul 2011, 07:57 | |
| CEEEEEEE?2?!infine,capitolu a fost fantastic,ca-ntotdeauna!ce pot comenta....sunt ultramegaextra curioasa!ce ma fac fara tine 2 saptamani?as spune ca abia astept nextu,dar stiu ca am mult de asteptat.....asa ca...distractie placuta! |
|
| |
Rebee`♥ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cred ca aici ... Nr. mesaje : 98 Puncte : 104 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimicutz >.< Stare de spirit : I`m in lovee :x !
| |
| |
deeaanimegirl Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : la calculator.... Nr. mesaje : 12 Puncte : 14 Reputatie : 2 Stare de spirit : in suspans...
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mar 19 Iul 2011, 19:06 | |
| |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Sam 30 Iul 2011, 20:32 | |
| M-am intors! Am venit cu un next proaspat scos din cuptor! Stiu ca dialogul e cam sec dar nu aveam idee cum as putea sa-l transform in descriere. Sa nu mai lungim vorba. Doamnelor si domnilor, Capitolul 8. Cap. 8: Dusmanul din umbra, Menedik Nu este de ajuns sa va spun ingrijorarea lui Ikuto, in special, ca sa nu mai vorbim de cea a lui Miku, a lui Runo, a lui Gabe si a lui Seth. Emily nu era asa de ingrijorata ea cunoscundu-mi firea. Insa putem sari peste aceste aspecte. In acea zi am avut febra atat de mare incat vorbeam fara noima despre viziunea avuta. Nu am pomenit depre ea nimanui; oricum ,Emily crede ca sunt cam trasnita. Nu dormisem mult. Poate 2- 3 ore deoarece era 15:00. Pierdusem toata ziua si in mod straniu ma simteam minunat. Deabea acum relizez ca mai este o saptamana si vine vacanta. Nu prea erau importante notele chiar daca eram a doua din clasa. Prima era Miku. Trebuie sa recunosc ca e foarte desteapta. Are 10 pe linie. Si eu la fel cu exceptia unui 9 care ma enervat de… nu are rost sa mai continui. Bineinteles ca Ikuto era alaturi de mine. Era imbracat in blugi si un tricou. Eu eram invelita si cu gheata pe cap. Probabil vroiau sa mergem undeva. Printul meu dormea de rupea. Nimic nu cred ca l-ar fi trezit in acel moment. M-am ridicat incet din pat si m-am dus la usa lui Miku. Simteam cum setea de sange imi ardea prin vene. Era coplesitor. Am ciocanit la usa de mai multe ori pana cand era sa sparg usa. Noroc ca Miku a uzit inainte de a se intampla asta. Rozalia mea prietena avea parul desprins. Deabea daca am recunoscut-o pentru ca eu o nu am vazut-o in viata mea asa. Am sarit la subiect cat de repede am putut. Aceasta se indrepta spre noptiera si imi adusese cutiuta „fermecata”. Cum am luat cum m-am linistit. I-am multumit iar aceasta mi-a spus ca exizta un magazin special cu pastile chiar in centrul orasului. -Vampiri sunt nebuni? Daca un om ajunge pe la magazinul ala? Intreb eu speriata. -Nu iti face griji! Spune Miku razand. Pastilele alea sunt bune pentru oameni cand se simt rau. -Cu alte cuvinte pastilele de vampiri sunt de la farmacia de oameni? -Cam asa ceva. Explica ea. Ce vampiri neglijentii. Nu conteaza asta. Tocmai imi amintisem de biletelul ciudat latinesc. Uitasem de el de tot. Aveam de gand sa adun toata gasca si sa le povestesc. Nu mi-a fost greau sa dau cate-o raita la fiecare usa. Toti au venit in sufrageria spatioasa inconjurand masuta de cafea. Runo, fiind ea draguta din fire, s-a dus si ne-a facut la fiecare cate-o cana de ciocolata calda chiar daca era destul de cald afara. Acum urmeaza un dialog care mi-a facut capul vraiste dar macar am mai rezolvat cate ceva pe aici. -Cand incepem sa rezolvam misterul? Se arata nerabdator Gabe. -Vai de mine, ce sa zic! Mister… dupa mine am putea face ceva mai bun decat sa … sa ne invartim in jurul a ceva ce nu exista. Spune Seth plictisit. -Seth, Seth, amicul meu dulce si amar, daca nu vroiai sa ne ajuti atunci de ce ai mai venit? Spun eu sarcastica. -Uite ca asa am avut eu chef! Tipa el nervos. -Potoliti-va! Glasul lui Runo umple living-ul. -Ar trebui sa te angajezi pe post de arbitru, rade Miku. -Deci… Cum am putea dezlega biletul? Intreaba Ikuto. Cu totii ne cufundam itr-o stare de nemiscare si letargie profunda . Nimeni nu sopteste, nimeni nu spune, nimeni nu respira. Parca o ceata de nepatruns s-a stabilit inauntrul nostru si ne impiedica sa gandim. -Poate cifrele romana semnifica numarul si ordinea versurilor, zice increzator Gabe. -Da e o idee… -IAR NUMERELE CORESPUNZATOARE VERSURILOR REPREZINTA NUMARUL CUVINTELOR SCRISE PE HARTIE!!! Tipa Seth -Esti genial dar nu mai urla. Runo s-a oferit sa scrie ea cuvintele pe-o foaie. Si asa a inceput insiruirea de cuvinte. Poezia care ne-a iesit era oarecum inspaimantatoare si stranie. Fara sa ne asteptam Miku incepe sa citeasca cu voce tare poezia. -„In fulgere si tunete Eu scald aceasta scoala . Lumina versului o voi ascunde-n neguri nepatrunse Iar pe copilul ce ma-ntrece-n slove L-oi adanci in tremurul de ape.” Ne-am uitat unii la altii cu un semn de intrebare dupa care se ridica deodata Seth spunand ca e vorba despre mine deoarece ei stiau ca eu sunt buna la compus poezii. Deodata mi-am amintit ca urma concursul de poezie la care, bineinteles ca aveam de gand sa ma inscriu. S-au pus cateva afise dar nu prea le-am bagat in seama. Runo spune ca e destul de tarziu si ca trebuie sa se duca acasa. Eu ii afisez un zambet oproband-o. Dar zambetul meu mintea cu maestrie. Fiecare dintre prietnii mei cei mai buni s-au ridicat si s-au luat dupa Runo. I-am condus pe toti la usa insa inainte de a pleca Miku mi-a dat o imbratisare tipica ei care iti inspira incredere si iti spune sa mergi mai departe, la fel a facut si Rin si Gabe iar Ikuto m-a sarutat pe frunte spunandu-mi ca nu trebuie sa-mi fac griji si ca nimic rau nu se va intampla. As vrea eu. Imediat ce au plecat m-am duc in gradina plina de flori multicolore care imi zambeau ingeresc. Ma apropii de floarea mea preferata aceea fiind trandafirul alb. Langa el era ai un trandafir rosu. M-am uitat la ambele intrebandu-ma ce s-ar intampla daca le-as combina. Probabil mi-ar iesi un trandafir roz dar nu m-ar incanta. M-am intepat intentionat in spinii trandafirului rosu fara sa simt durere. De fapt nu aveam nici un sentiment in acel moment. Eram… adormita. Visam si fara sa-mi dau seama mi-am lasat picaturile de sange sa cada pe petalele albe ale trandafirului. Ce frumos! Alb cu rosu. Totusi lipseste ceva… Negru. Ma ridic in picioare si ma uit spre mica padure din curtea mea. Simteam prezenta cuiva cu sufletul plin de ura si venele arzandui din cauza razbunarii. Cine? Cine putea fi? Ma apropii incet in continuare neavand ca sentiment nici teama, nici curaj, nici fericire dar nici ura. Era o fata frumoasa imbracata in negru, avea ochii albastri, mai albastrii ca cerul. Purta un kimono negru si avea o harpa cu ea. Deodata corpul meu incepe sa se miste spre ea cu intentia de a o mangaia. Nu ma puteam controla. Panica… In interiorul meu urlam sa fug de-acolo dar nu puteam. Mi-am indreptat mana spre parul ei si am mangaiat-o. Un par aspru si uscat cu un aer de superioritate si cu o falsa bunatate. Aproape ca parul meu. Era macheata cu rosu la ochi. O frumusete de fata. Cred ca avea 17-18 ani. Chiar nu-mi pot da seama. Deodata mainile ei se misca pe harta incepand un cantec mirific cara m-a facut sa-mi inchid ochii si sa inspir adanc. Atat de adanc… -Eu sunt Menedik. Spune ea cu o voce de privighetoare. Atata mi-a trebuit ca sa vreau sa deschid ochii. Nu mai era acolo, parca se evaporase. As vrea sa te mai vad o singura data. Am atatea intrebari sa-ti pun. Cine esti? Ce vrei de la mine? Cum poti canta atat de mirific? De ce nu m-ai ucis acum, cand aveai sansa? Stiam ca era inamica mea chiar daca nu parea. Atata e pentru astazi. Nextu' vine saptamana viitoare tot sambata pentru ca incep temele de vacanta (mereu le incep tarziu) Lua-v-ar naiba de teme. Sa trecem peste asta. Deci Menedik: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/846/menedik.jpg/ Roxy va pupaceste! |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Dum 31 Iul 2011, 11:15 | |
| BINE AI REVENIT!!!!!!!!!!!!!!!era si timpul!si capitolu e grozav!!!!aaaaaaa,da...Menedik este fata din cosmarurile rizei?voi afla eu...asta nu conteaza MOMENTAN!deeeci...capitolu e grozav si abia astept nextu!!! |
|
| |
loveanime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : braila Nr. mesaje : 62 Puncte : 107 Reputatie : 41 Hobby-uri : imi place sa desenez
| Subiect: Re: Printesa intunericului Lun 01 Aug 2011, 11:40 | |
| Superb , imi place de Miku , deabea astept sa citesc nextul . |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Printesa intunericului Lun 01 Aug 2011, 13:48 | |
| Bhei ... Roxi, te-a prins lenea cat ai fost la mare ? Asa cred , ca te auzeam la telefon ce voce molesita aveai , da lasa ca te trezesc eu acuma` ! Am citit si celelalte capitole . Uu , imi place capitolu`: Fiorii primului sarut .. insa puteai sa descrii putin scena aia , zis eu , sa ne pui pe jar la foc mic . (: Mda .. Deci sa vii cat mai repede cu nextu` , nu totul consta in comentarii , scrii ficul de dragul ca il scrii . Acu` am comentat si eu s nu zici ca sunt o pisica tradatoare , deci pune-te si scrie nextu` . Te pun la exerciti ! HellGirl , deeaanimegirl si restu` : aveti incredere in mine ca de acuma o sa puna mai des next . ;) Pa , pa ! |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mar 02 Aug 2011, 20:56 | |
| hey,da nextu?faptul ca abia te-ai inmtors nu te scapa de datorie!asa ca grabestete cu nextu!poate ca tu te-ai distrat cat ai fost plecata,dar eu NU!!!chiar de loc!si parca ziceai ca te intorci pe 27....ce a durat atata?nu mai conteaza...nextu a fost fantastic,chiar sunt curioasa sa vad ce se mai intampla,si nu sunt singura!aaaaaaaaaaa,da...SA MAI DEA COMM SI ALTCINEVA!!!!!in rest tot ceea ce vreau este nextu! spor la scris si la idei! |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Vin 05 Aug 2011, 16:58 | |
| in ultimul comm am fost cam dura..te rog nu-mi spune ca nu pui nextu pt k esti suparata pe mine!dak asta e,atunci scz,dar da next,sunt in sevraj,ai mila!!! |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Vin 05 Aug 2011, 17:29 | |
| Nu conteaza cat de dura esti! Am spus ca de-acum voi pune capitolele sambata! Ma prinde inspiratia odata pe saptamana! Nu stiu de ce! Oricum sambata promit ca-ti aduc nextu' adik maine! |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Printesa intunericului Vin 05 Aug 2011, 20:22 | |
| Multumesc Roxi .. pentru nimic . Ca eu plec si adio com de la mine . |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Printesa intunericului | |
| |
|
| |
|