Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Blondy ツ Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 20 Puncte : 24 Reputatie : 1 Stare de spirit : Nebunaa
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 20 Iul 2011, 12:59 | |
| iubitaaaaaaaa.......ficul tau ma dispera....ii superb nu ma satur citindul......pune mai repede nextu ca nu mai am puterea de a avea rabdare...tbx >:D< |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| | | | ***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 20 Iul 2011, 16:56 | |
| heyy...scuze de intarziere un capitol superb ma bucur ca Sakura nu a patit nimic deabia astept urmatorul capitol si sper sa vina repede Pwwpici..!! |
| | | Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 20 Iul 2011, 16:59 | |
| Cand vine nextul? Toti vrem next. Deci pune-te pe tastat repejor. Iti iubesc ficul, este superb. Deci vreau repede repejor nextul ala. Pupici dulci de tot Spor la scri si multa inspiratie. Bye. |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| | | | mary97 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : calarasi Nr. mesaje : 164 Puncte : 183 Reputatie : 9 Stare de spirit : crazy
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 20 Iul 2011, 20:43 | |
| |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 20 Iul 2011, 22:09 | |
| for comm's guys^^ Fara doar si poate nextul^^
More Than Love Capitolul 5
Stau rezemata de frumosul cires, din el curgand petalele proaspete care intr-un final ajung in parul meu, stralucind in lumina lunii. Analizez o petala incet, atat de fina, precum piele unui bebelus nou nascut, atat de mica, de firava. Culoarea ei roz imi aminteste de parul meu, o culoare atat de stranie, de rara. Ma gandesc oare cine o fi Eroul din Umbra? O fi cine ma astept eu sa fie? Ochii mei verzi privesc frumoasa luna, imaginandu-mi cum ar fi sa il sarut, ahh, un sarut din partea brunetului, ar fi precum un vis, as putea sa zbor pe aripile iubiri tot timpul, daca as fi cu el. Numai un sarut si as fi un rai, o atingere si as atinge culmile placerii, o aventura si as putea sa mor...Dar totul ramane inchis in inima mea, daca ar afla lumea ca imi place de tatal meu, ar face haz, as ajunge de rasul tarii, iubirea mea este pierduta, incatusata, o iubire imposibila. Ahh, mai este si Karin, aceea scorpie, c***a, care mi la bagat pe brunet in inima din prima clipa cand la bagat in casa, care ma facut sa il iubesc, ii sunt oarecum...recunoscatoare. O lacrima mi se scurge pe chipul alb, brazdat de razele lunii, pentru fiecare gand trist exista cat o lacrima. De ce persoanele pe care le iubesc, ajung sa fie imposibilul? Alejandro oriunde ai fi, sa sti ca tu esti prima mea iubire adevarat si o sa te iubesc pe veci, dar de rog, macar tu sa ma intelegi, il iubesc si pe el. Totusi intrebarea care ma doare cel mai tare este...Oare el o simtiti la fel? Nu as mai vrea sa traiesc daca as sti ca nu, durerea ar fi prea coplestitoare pentru mine, o povara prea grea pentru sufletul meu deja ranit, iubirea este ea insasi o povara, una dulce-acrisoara. Doua brate imi inconjoara talia, dandu-mi fiori pe sirea spinarii, inima batandu-mi la maxim. Buzele lui se plimba usor pe gatul meu, muscandu-mi-l usor, facandu-ma sa gem incet, foarte incet. Parul lui imi gandila tenul, facandu-ma sa savurez din plin acest moment...Dar deodata, ma trezesc la realitate, cine o fi acest om? Ma ridic speriata de jos, uitandu-ma atenta la umbra ,,Eorului'', cu pasi mici se apropie de mine, eu incercand sa ma indepartez, dar...intr-un final...ma lipesc de ciresc. Ii simt respiratia calda cum se plimba pe gatul meu, dandu-mi atatia fiori... -Credeam ca ma vei recunoaste....spune acesta. Acesta voce, melodia timpanului meu, dorinta mea ascunsa, inima mea pereche. Imi atintesc ochii asupra chipului sau, luminat de luna...Sasuke...atat de frumos, ma face sa il iubesc mai mult, si mai mult, inima parca iesindu-mi din piept. Ochii lui negri precum o friguroasa noapte de iarna ma privesc amuzati, in timp ce buzele lui formeaza un zambet strengar. -Dar cum? spun eu revenindu-mi din soc. De ce? -Off, Sakura nu stiu cum sa iti explic. Ai simit vreodata cum cupidon te loveste direct in inima? Cum iubirea te face sa ajungi la lucruri extreme? Cand femeie pe care credeai ca o iubesti este cea gresita, iar iubirea adevarata este la o inima departare? spun incet, atat de romantic, Sasuke, privinad lumina lunii, eu aprobandu-l incet. Chipurile noastre albe, incep sa se apropie unul de celalalt, iubirea fiind magnetul. Incet, incet ochii nostri se inchid. Simt cum buzele lui le mangaie pe ale mele, usor usor, sarutul devenind unul pasional. Mainile lui se plimba pe spatele meu, incercand sa ma incalzeasca, in timp ce mainile mele sunt in parul lui, jucandu-se usor cu el. Buza mea inferioara este usor muscata de brunet, eu gemand scurt si intre-deschizand buzele, el jucandu-se usor cu limba mea. Ma lasa usor, usor pe spate, ajungand pe iarba, el bagandu-si mana sub tricoul meu. -Ce se intampla acolo? se aude vocea Karinei, ier in urmatorul moment... |
| | | Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| | | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Joi 21 Iul 2011, 00:11 | |
| Eleeeee capitole noi:x:x vai ce ma bucur. Sunt superbe..vreau ca sasuke sa fie cu sakura..sunt asa de curioasa ce-i in capsorul tau.. D'abea asteept next-ul.repejor te rog:* te pup si bafta la scris! |
| | | mary97 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : calarasi Nr. mesaje : 164 Puncte : 183 Reputatie : 9 Stare de spirit : crazy
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Joi 21 Iul 2011, 09:09 | |
| este super capitolul abia astept sa pui nextul este ata suspans sper sa pui cat mai repede posibil nextu spor la scris |
| | | Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Joi 21 Iul 2011, 09:26 | |
| mi-a placut foarte mult capotolul pune repde nectul vreau next pupici bye |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Joi 21 Iul 2011, 11:39 | |
| foarte frumos...extraordinar...vreau nextul PLS |
| | | Blondy ツ Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 20 Puncte : 24 Reputatie : 1 Stare de spirit : Nebunaa
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Joi 21 Iul 2011, 12:51 | |
| asa de frumos ficul tau mi-a dat lacrimi...esti o fata uimitor de sensibila....nu am mai intalnit o persoana ca tine...cat despre fic nu am cuvinte...am ramas socata, in sensul bun al cuvantului...vreau next ...... |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Sam 23 Iul 2011, 12:26 | |
| More Than Love Capitolul 6 Dedicat lui: LostAngel [sisu meu]
Stateam unul peste altul, privindu-ne fix in ochii, inimile noastre vorbind pentru noi, iubirea incercand sa ne lipeasca. Picioarele mele erau in jurul bazinului lui, iar mainile dupa gatul sau, iar el avea pe fata un micut zambet inocent, putin jenat de situatia in care ne aflam si pozitia in care eram, buzele noastre fiind la distanta de doar zece centimetri. -Cine este acolo? se aude vocea Karinei, iar eu in gand incercam sa ma rog sa plece, si chiar asta s-a intamplat. Rasuflu usurata si ma trantesc pe spate, Sasuke venind langa mine intrebandu-ma daca vreau sa continuam. Atat de dulce, scump, si pervers, atat de....imposibil. Da, este doar un vis pentru mine, acel sarut a fost doar un vis, care cu timpul se va sterge din memoria mea, care va ajunge intr-un colt intunecos al inimii mele. Usor, usor, gandul imi zboara la Itachi, la promisiunea care mi-a facut in urma cu trei ani, promisiunea care si-a incalcat-o, chiar el, cel care i-a dat ,,nastere''. ****** -Itachi, nu trebuie sa faci asta, spun eu in timp ce Itachi se aseaza in genunchi in fata mea. -Promit, incepe el sa zica, micute picaturi de sudoare se scurg pe fruntea lui remarcand ca el este stresat, ca de acum, continua el, cine iti va face rau, va avea de aface cu mine, cine te va rani, si eu il voi rani, de cine te vei indragosti...Atunci eu ma voi impaca cu gandul ca surioara mea o sa devina femeie, spune acesta si se ridica saruntandu-mi fruntea. Raman nemiscata pentru cateva minute, apoi lacrimile se scurg pe fata mea, ajungand undeva pe podea, ii sar in brate ascuzandu-mi fata trista in pieptul lui, ascultand melodia vietii, inima lui. Ma simteam asa de bine, de protejata in bratele lui, era mai mult decat un frate pentru mine, erau un al doilea tata. De ce mereu soarta e asa de cruda cu mine? Si de ce fericirea ezita sa apara? ****** Priveam cum norii acopera luna, cum inca o zi se duce, inca o speranta. O stea luceste cel mai tare dintre toate, o stea imi dea curajul in fiecare seara, in fiecare zi, sa lupt incontinuu, pentru ca lumea este un loc rau si dur, unde oamenii sunt lafel, steaua tatalui meu. Imi pun capul pe genunchi si incep sa visez la familia perfecta, tata viu, mama aceeasi si eu...Exact ca acum ceva timp, dar visele raman vise, visele niciodata nu se implinesc. In gand imi pun o dorinta inocenta ca mama sa redevina ea, pe care o iubeam asa de mult. Lacrimile se scurg usor din ochii mei verzi, atragand atentia brunetului care vine si ma imbratiseaza. Cum as putea eu sa fac chestia asta? Daca eu nu am avut iubirea necesara de ce sa ii fac pe altii sa sufere? De ce sa o fac sa sufere pe cea care mi-a dat viata, pe mama? Se vede ca il iubeste, iar eu nu ma pot opune iubirii ei, nimeni nu poate. Ma retrag din imbratisare, si ma ridic in picioare vrand sa merg in casa, dar brunetul ma apuca de incheietura, lipindu-mi corpul de al lui, cerand din priviri un sarut. Fara macar sa contientizez ceea ce urma sa fac, l-am pleznit....pe cel care il iubesc cel mai mult. Lacrimile mele incep sa curga mai abundent, ajungand precum un rau pe fata mea... -Sasuke, spun eu incet, te rog nu face asta, ma ranesti mai mult, te rog frumos, dute la mama, iubeste-o cum si ea te iubeste. Termin fraza si alerg spre intrare, lasandu-l pe brunet cu gura cascata, spunandu-mi numele de nenumarate ori. In casa sunt intampinata de aceeasi atmosfera rece, dura, fara pic de iubire, aceeasi de cand a murit tata. O vad pe mama in bucatarie gatind si pur si simplu.... o imbratisez pe la spate, aceasta scapand un ou pe jos, ramanand socata de gestul meu negandit. Ceea ce am facut a fost un impuls din inima, am nevoie de o imbratisare materna, am nevoie de mama. Imi inec fata trista in parul ei roscat, incepand sa plang mai tare, strangand-o mai tare in brate. Acesta se intoarce cu fata la mine, rupand imbratisarea mama-fica, iar eu, crezand ca vrea sa ma plezneasca imi inchid ochii, dar nu a fost asa pentru ca in urmatorul moment simt cum ea ma imbratiseaza, soptindu-mi incet sa ma linistesc ca totul va fi bine, in timp ce imi mangaia parul rozaliu. Raman socata de gestul ei, iar in inima mea incep sa ma urasc pe mine, pentru tot ce i-am zis. Imbratisarea, cuvintele ei, ma simt atat de bine, nu vreau sa plec, vreau sa raman mereu la pieptul mamei. Dupa un timp, dupa cateva minute superbe, ochii incep sa mi se inchida, o sarut pe obraz in semn de noapte buna si ma duc in camera mea, trantindu-ma pe pat si adormind imbracata. Tristete, atata tristete in inima unui copil ca mine...care incurand face 18 ani. -Multumesc tata, spun eu incet, iar o ultima lacrima se scurge pe chipul meu. |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Sam 23 Iul 2011, 12:33 | |
| |
| | | »Beţişor« Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Romania, Ialomita Nr. mesaje : 135 Puncte : 165 Reputatie : 3 Hobby-uri : Sa scriu ficuri :)) Stare de spirit : Good...very good.
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Sam 23 Iul 2011, 15:04 | |
| Suuperb ..Haide mai repedee cu next-ul ;)) |
| | | ***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Sam 23 Iul 2011, 15:25 | |
| hey hey .. dragut capitol saraca Sakura sper ca de acum se va intelege mai bine cu mama ei astept next-ul ..!! pwwpici!!.. |
| | | .Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Sam 23 Iul 2011, 18:59 | |
| Heey, sunt noua pe aici, si ti-am citit ficul.
Vreau sa-ti spun ca ideea mi se pare originala(la cate fan-ficuri SasuSaku am citit) si vreau sa-l continui neaparat. In legatura cu modul tau de scriere, nu am chiar nimic de comentat. Te descurci foarte bine, si asta imi place la tine.
Deci, draga mea Piersicuta, astept nextul cu nerabdare, si iti doresc mult spor si imaginatie in continuare...
Ultima editare efectuata de catre .Chris.. in Dum 24 Iul 2011, 21:36, editata de 1 ori |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Sam 23 Iul 2011, 21:48 | |
| Suppeerb:x! Sper ca mama ei sa se schimbe,iar Sasuke sa ramana cu Sakura.Da,da,da! Imi place fic-ul cat si capitolul,asa ca astept repejor continuarea. Te pup!:*Spor la scris si multe idei! |
| | | Alle Special Jōnin
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Sam 23 Iul 2011, 21:50 | |
| Foarte frumos. Mi-a placut mult de tot. Deci iubesc ficul cu totul. Vreau repede nextul. Te pup dulce. Bye. |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Dum 24 Iul 2011, 01:36 | |
| SUPER SUPER TARE FICUL. Imi place la nebunia si astept cu nerabdare nextu |
| | | Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Dum 24 Iul 2011, 16:02 | |
| Buna, draga mea. Imi cer mii de scuze ca abea acum am ajuns la ficul tau, insa dupa ce m-am intors acasa nu prea mi-a stat gandul la citit ficuri. Scuze inca odata
Titlul este frumos. Nu este chiar ceva iesit din comun, insa eu cred ca se potriveste cu ficul in sine, deci e foarte bine.
Ideea este chiar originala. Nu am mai intalnit ceva asemanator si imi place mult. O prezinti frumos, tipic tie si ne tii in suspans in fiecare capitol.
Descriere ai si inca cum. Predomina descrierea sentimentala. Felicitari pentru asta. Ne faci sa ne simtim in mijlocul actiunii...sa tresarim odata cu personajele. Chiar daca folosesti persoana l, este foarte frumos (Stiu ca tu mereu scrii la persoana l, deci n-are rost sa te bat la cap cu persoana a lll-a).
Dialogul nu este lung, ci atat cat trebuie si nu este sec. Se imbina frumos cu descrierea si naratiunea...
Greseli de tastare:
"lafel"- la fel
"dute"- du-te
Astea le-am vazut eu si nu cred ca mai ai si altele. Nu sunt greseli semnificative, dar ar putea fi evitate.
La estetica, te-as ruga sa lasi un rand liber intre dialog si descriere. Asa e mai usor de citit iar ficul are un aspect mai placut.
Actiunea decurge lent. Imi place ca nu te grabesti si explici cum trebuie totul.
Hmm, nu stiu ce altceva as mai putea spune. Ai cerut critica, insa asta e tot ce pot sa iti dau. E vina ta ca scrii atat de bine
Spor la scris in continuare. Te pup |
| | | Blondy ツ Academy Student
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Dum 24 Iul 2011, 20:43 | |
| am ramas pur si simplu proasta...e atat de superb ficul tau las citi la nesfarsit....baga mai repede nextu te rog ...te pup :* |
| | | Daniela200090 Academy Student
Sex : Varsta : 24 Nr. mesaje : 21 Puncte : 23 Reputatie : 0
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Dum 24 Iul 2011, 21:34 | |
| Next-ul e superb |
| | | Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Dum 24 Iul 2011, 21:43 | |
| Foarte trist! Chiar trist si totusi romantic si bland. Nici eu nu stiu ce sa spun! Itachi e mai mare sau mai mica decat Sasuke? Astept next-ul scumpica mea Elz! Te pup! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|