Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Lun 25 Iul 2011, 09:15 | |
| Usor, usor o noua zi apare, o noua zi, noi mistere de rezolvat. Ochii mei verzi se deschid, intampinand ziua cu un suras, un zambet sincer venit din inima. Cat mi-as dori ca pe usa sa intre tata, sa imi zica un dulce ,,Buna dimineata, bombonel!'', vise...numai vise, el este langa ingeri, iar langa mine, o pacatoasa, nu se va mai afla niciodata. Ochii incep sa mi se umezeasca, amintindu-mi frumoasele clipe petrecute cu tatal meu. Off, de ai putea fi aici sa vezi prin ce trec, mama, Itachi, fratele sau geaman, Sasuke, de ce mereu viata e asa grea? Dupa cateva momente de meditatie, picioarele mele fac contact cu parchetul rece, indreptandu-se spre baie, pentru un micut dus. Azi fiind sambata nu vreau sa ma agit, vreau sa traiesc viata la maxim, cum ar fi facut si tata, cum ar face orice adolescent de varsta mea. Corpul meu cu forme apetisante incepe sa se delecteze cu ,,masajul'' facut de picaturile de apa care se izbesc de acesta, iar gandul meu, usor, usor, zboara la Alejandro. De ce si el? De ce persoanele care le iubesc cel mai mult pleaca de langa mine? Alejandro, al meu, inca iti mai simt dulcile sarutari, mangaierile jucause, parfumul tau de vanilie care ma imbata la fiecare imbratisare, ma faceai mereu fericita, fiori implinirii si ai iubiri erau mereu prezenti in preajma ta. Opresc apa si imi infasor firavul corp intr-un prosop moale, care abia daca imi trecea de fund si pasesc timid in camera mea, incercand sa ma usuc la par cu un alt prospop. Chiar in momentul acela intra Sasuke pe usa: -Saku mama ta...--dar nu a mai continuat cand m-a vazut. Ochii lui negri vroiau sa vada mai mult, mult mai mult, avea o privire pofticioasa, perversa as putea spune, necaracteristica lui. Ma scana din cap pana in picioare, uneori oprindu-se mai mult timp asupra decolteului facut de prosop, muscandu-si buza inferioara, semn ca privelistea il incanta si inca cat. Dupa un timp isi aminteste ce avea de zis si continua, eu inca privindu-l fix, obrajii mei fiind arami, eram jenata de situatia in care ma aflam--. Asa deci Sakura mama ta, te roaga, sa vi jos sa mananci, a spus acesta dintr-o suflare, plecand din camera mea cat ai clipi. Dupa acest micut incident ma imbrac in graba, aruncand neglijent pe mine o rochita bleo-marin si coborand in fuga la bucatarie. Acolo o vad pe mama cum statea la masa ingandurata, capul fiind sprijinit in abele maini,iar Sasuke masandu-i umerii incordati zambind dulce spre mine. Ma simt bine in preajma ei, parca pentru prima data ceva este schimbat la ea, aura ei, nu mai razpandeste raceala si ura, ci iubire si caldura. Ma asez stanjenita la masa, avand un micut zambet timid pe fata, iar mama tresare cand ma simte, cand imi simte prezenta usor vulcanica. Isi ridica usor capul si pot observa cu stupoare ca si-a dat jos lentilele rosii. Ochii ei albastrii precum marea imi trimit fiori de placere in tot corpul, imi trimit amintiri frumoase din copilarie, inauntrul meu tipand de fericire, dar tot odata, imi transmit si o amintire dureroasa, tata avea ochii albastri, cei mai frumosi, albastri ochi...Las o lacrima cristalina sa se prelinga pe chipul meu albicios, stergand-o rapid ca sa nu vada cineva ca plang, ca dinou plang, si afisez cel mai frumos zambet posibil. -Sakura, spune mama incet si calm, vreau sa te duci la magazin cu Sasuke sa faci cumparaturile, eu trebuie sa ma duc sa imi caut un loc de munca, continua ea si se ridica de pe scaun, putand observa cu usurinta ca era imbracata la patru ace, ma saruta in fuga pe crestet si usa de la intrare se trantesti in urma ei. Raman socata de gestul ei. Mama s-a schimbat? Cum? Inima mea incepe sa o i-a la galop de fericire, in timp ce sufletul meu radiaza, iar un zambet dulce imi apre pe chip. Mama, c****a pe care o stiam odinioara, imbracata sumar, prestand in paturile bocatasilor, acuma, este o femeie normala, frumoasa, dulce si calma. Tata, iti multumesc de mii de ori pentru ceea ce faci, iti ajuti fica de sus, de la ingeri si tu si Alejandro, ingerii mei protectori. Chicotesc incet, atragand atentia baiatului de langa mine, care numai de cat se apropie amenintator. Ma ridic ca arsa de pe sacaun si incerc sa ma indepartez, mergand cu spatele. Un pas, doi pasi, trei pasi si o iau la fuga, dar sunt prinsa de incheietura de brunet, care ma tranteste violent de masa, obligandu-ma sa ma urc cu fundul pe ea. Iar am acea senzatie de disconfort, iar impulsurile inimi care imi zic sa il sarut, sa imi fac de cap, iar ratiunea sa ma potolesc. Ahh privirea lui, care exprima atat de multe si totusi nici un sentiment, ochii lui negri care ma atrag spre el, buzele lui rozalii care ma implora sa le sarut, as putea innebuni la cat de frumos este acest om. -Sasuke te rog nu....spun eu incet, dar era prea tarziu...Buzele noastre s-au intalnit, recunoscandu-se pe data, incepand sa se framante intr-un sarut apasat. Limba lui imi mangaia incet buzele, muscandu-ma usor de buza inferioara vrand sa adanceasca sarutul, sa devina unul pasional si captivant, un joc pervers, iar eu ii dau acordul. Mana lui se plimba jucaus pe coapsa mea, tragand usor de lenjeria mea neagra, ma vroia si inca acum, iar eu abia asteptam. Mainile mele stau in parul lui, tragand usor de el, facandu-l sa zambeasca pervers, saruturile devenind din ce in ce mai apasate. -Hmp…..se aude un tusit fortat venit din tocul usii care ne-a facut sa intrerupem micutul joc pervers, care avea sa inainteze spre dormitor. Ochii mei verzi privesc stupefiati cele trei persoane din fata. Un nod mi se pune in gat, iar inauntrul meu tipam de teama, teama ca lumea va afla ca ma sarutam cu tatal mei vitreg. Ma dau jos de pe masa si inaintez timid, cu un zambet sters pe fata, ii privesc in ochi pe fiecare in parte, ei uitandu-se destul de mirati la mine, imaginile anterioare delurandu-se in mintea lor precum un film, unul care ar putea ajunge, bine mersi, film +18. Imi pun o intrebare tampita, ce Doamne iartama cautau K…..? |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Lun 25 Iul 2011, 09:45 | |
| Cauta :o cime cauta???karin???cine cine cine???
Aolooo ele moorr...pune next-ul repede ca mor...De ce m-ai lasat in suspans:-s? Offf.iubire next-ul te rogg... Te pup dulce!spor la scris si la idei! Repejor next-ul:x |
| | | ***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Lun 25 Iul 2011, 11:38 | |
| hey hey... ooo doamne cat suspans nu mai pot ..cine cine o cauta ..??haideee morr aici suspansul asta..!! te roggg pune next-ul repede ca morrr wow Karin se pare ca s-a schimbat ... off haide cu next-ul repede.. pwwpici..! |
| | | Daniela200090 Academy Student
Sex : Varsta : 24 Nr. mesaje : 21 Puncte : 23 Reputatie : 0
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Lun 25 Iul 2011, 12:19 | |
| Mor , pune-l repede ca ma sufoc aici |
| | | Blondy ツ Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 20 Puncte : 24 Reputatie : 1 Stare de spirit : Nebunaa
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Lun 25 Iul 2011, 22:07 | |
| |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| | | | .Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mar 26 Iul 2011, 21:38 | |
| Ooooo Doamne!!!
Pune te rog mai repede nextul ca nu mai pot de atata suspans!E Karin cea care venize? Cine e?Te rog mulkt de tot pune-l...
|
| | | Angela Dinn Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Capul meu.... Nr. mesaje : 21 Puncte : 24 Reputatie : 1 Hobby-uri : sa ma plimb in capul meu..... Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 27 Iul 2011, 10:55 | |
| |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 27 Iul 2011, 14:47 | |
| Ce cautau Kakashi, Hinata si Naruto aici? Ce vroiau? Imi musc usor buza semn ca frica ma acaparase, stiam ca Hinata si Kakashi nu o sa spuna, dar Naruto? Gura sparta a orasului? In mintea mea incepe sa se desfasoare un micut film in care toata lumea rade de mine si ma priveste cu o oare care ura, isi bat joc de mine, de sufletul unui copil...si...aveau dreptate. Cum Doamne am putut cadea prada sentimentelor mele pentru brunet? Cum Doamne am permis asa ceva? De ce l-am sarutat? Daca se ajungea la mai mult? Mult mai mult? Aceste intrebari imi umblau prin cap, fara raspuns, dandu-mi o senzatie de voma, o durere de cap si o stare de lesin. Ma lipesc de tocul usii, incercand sa ma tin pe picioare si incep sa le explic ca tot ce au vazut a fost un micut joc, doar un sarut, dar nu le-am spus tot...pentru ca acel sarut, incarcat cu tot ce simt, cu iubire, ura, frica, fericire, tot ce am simtit pe acel moment, era din dragostea ce s-a nascut in mine pentru brunet. Pe tot parcursul povestioarei mele, Hinata si Kakashi ascultau atenti, pana si Naruto a fost putin atras, dar zambetul tampit de pe fata lui spunea alt ceva sau poate intelegeam eu gresit. Ma asez usor pe scaun uitandu-ma la fetele celor patru, simteam cu picioarele ma lasa, cum corpul meu devenea din ce in ce mai greu, iar ochii mei priveau in gol, eram oare cum un mort-viu. Sunt o proasta, cea mai mare proasta. M-am indragostit de persoana gresita, de ce mereu mi se intampla numai mie asta? Lacrimile incep sa imi inunde fata, incet, incet, ajungand jos, uscandu-se pe parchetul rece. O imbratisare din partea lui Kakashi, ma face pentru un moment sa ma opresc, dar apoi incep sa plang si mai amar, sentimentele revenind in forta. Omul acesta, acest minunat om, Kakashi este pentru mine un tata si va fi in continuare, imi stie toate secretele, chiar si cele mai intunecate, si de fiecare data cand fac o prostie ma iarta si ma imbarbateaza, soptindu-mi un ,,O sa fie bine'', exact ca tata..., exact ca el. Ochii lui negri mereu te incantau cu iubire, protectia si fericire, iar vorbele dulci pe care le spunea te calmau imediat. Din priviri ii implor pe Hinata si Naruto sa nu spuna, sa nu ma dea de gol, pentru ca intr-un final o sa afle si mama, dar nu acum, sa ma lase macar sa traiesc si eu umpic, sa resimt iubirea care m-a parasit de mult, un sentiment care a devenit oarecum, necunoscut. -Sakura...-spune Naruto serios, prea serios, niciodata nu l-am vazut intr-un asa fel, decat daca era important. Un nod mi se pune in gat, asteptand intrebarea dureroasa care mi-o va pune, eu trebuind sa raspund la ea, sau mai bine zis, voi incerca sa raspund la ea.- Va place unul de altul? Adica va iubiti sau asa ceva? continua acesta pe un ton usor nervos, stragand din pumn, era nervos, prea nervos, de ce? Asta este o intrebare buna, nici macar eu nu stiam de ce era asa. Hinata se uita mirata la el, nu si-a vazut niciodata iubitul asa, iubit fiind putin spus. Ma uit la Sasuke, care privea indiferent pe fereastra, privea in gol, cauta ceva, poate ceea ce caut si eu, un raspuns la nenumarate intrebari ce imi umblau prin cap, la fiecare sarut, imbratisare, atingere sau cuvant rostit de el. Eu, care abia daca imi raspund singura la intrebarile din mintea mea, cum as putea sa raspund la aceasta intrebare asa....usoara? Il iubesc, il ador, as sari pe el sarutandu-l non-stop, stand imbratisati pentru vecie, simtindu-i inima cum bate la unison cu a mea, respiratia calda cum imi umbla pe gat, parfumul lui care ma innebunea, care ma innebuneste, m-as satura si cu prezenta lui, cu un cuvant dulce rostit de el, dar as parea o usuratica, o prea mare usuratica. Clipesc usor, nu pot sa spun ,,da'', pentru ca eu nu stiu ce simte el pentru mine, poate e doar o pasiune trecatoare, poate doar ma foloseste, poate inima mea nu mai stie ce este iubirea adevarata, dar, totusi, nu pot sa spun un ,,nu'', pentru ca este dureros, toate saruturile le-am daruit cu dragoste, atingerile pline de pasiune, nici macar eu nu mai stiu ce sa zic, cum sa ii raspund? De cine sa ma las ghidata? De inima sau ratiune? O alta intrebare grea, prea grea... -Naruto...-incep eu sa spun, un inceput idiot. Privirea tuturor se atinti asupra mea, eu lasand capul jos, lacrimile curgand in voie, privirile lor ma dureau, parca eram o ciudatenie. Ce as putea sa zic? Cum sa ii raspund? Inima mea urla, pur si simplu urla, sa zic un sincer ,,da'', iar mintea, imi ordona sa imi tin in frau sentimentele si sa zic un ,,nu''. Dulce sau curd? Ce as putea alege? Respir in ritm alert, Naruto presandu-ma cu privirea lui usor veninoasa, obligandu-ma sa raspund cat mai repede.- Naruto...Eu nu stiu ce simt, chiar nu stiu, te rog sa ma crezi! tip eu la el, ridicandu-ma de pe scaun si incercand sa ma duc in camera mea, dar el m-a prins de mana si m-a luat in brate, mangaindu-mi usor parul rozaliu, incercand sa ma calmeze, dar nu putea, durerea din inima mea era prea mare, mult prea mare... Plang, nu ma mai pot oprii, de ce mereu in viata mea sunt puse atatea piedici? De ce nu ma iei odata, Doamne, la tine? De ce? Intrebari fara raspuns, ca deobicei. Imi arunc privirea trista spre Sasuke, ochii lui exprimau gelozie, nervozitate, iar un urmatorul moment...usa se tranti, semn ca el a plecat. De ce mereu cand vreau sa il vad cum ma apara, cum ma calmeaza, el pleaca? De ce niciodata nu isi divulga sentimentele pentru mine? De ce?. Ma simt goala, simpla, fara culoare, fara el. Inima mea, franta, de atatea ori, de prea multe ori este incarcata cu durere, suferinta, regrete, atat de multe sentimente care nu ar trebui sa existe acolo, dar totusi sunt prezente...Daca ar exista ceva, sau cineva, care sa ma ajute...si stiu si cine. Ma eliberez din imbratisarea lui Naruto, si ii spotesc lui Hinata la ureche sa faca ea cumparaturile ca ii dau eu bani inapoi. Aceasta aproba cu un micut zambet pe buze, o sarut usor pe obraz si fug. Fug, fug, oare unde? La cimitir...De ce? Imi este dor de tata, trebuie sa il vad...Un micut zambet imi apare pe fata, iar inima mi se face cat a unui purice, asteptam de mult acest moment,,Tata, asteapta-ma, sunt pe drum!'' |
| | | Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 27 Iul 2011, 14:50 | |
| Yeee, nextul. Aici sunt. Deci imi place foarte mult capitolul, il ador. Sa pui nextul repede de tot ca te pao. Spor la scris si la idei. Pupici dulci Bye. P.S: Sa ma anunti si pe mine cand vine nextul. |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 27 Iul 2011, 14:55 | |
| Super tare capitolul asta...Eu il ador...Biata Sakura, e ata de trista ...Oricum adu` repede naxtu` |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 27 Iul 2011, 15:58 | |
| yumyy next-ul!! Saraca Sakura.E asa de trista ..si Karin ce va face?Sasuke ce va spune? Aolooo vreau continuarea... Ca pe jar sunt aici..oare ce se va intampla... VOm afla in urmatorul capitol postat de ele:X:X Te pup iubita!Spor la scris si multe,mnulte idei:X |
| | | .Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| | | | ***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 27 Iul 2011, 16:22 | |
| heyyy..!! deci nu am cuvintee...a fost minunat capitolul ..!! saraca Sakura cate trebuie sa indure.. vreau next-ul repede repede.. morrrr...ce se va mai intampla in continuare?? pwwpici..!! |
| | | G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 27 Iul 2011, 16:26 | |
| Scumpo mereu reusesti sa ma uimesti. Deci imi place la nebunie ficul si capitolula acesta este grozav Te rog sa ma ierti ca nu te-am mai dat com dar am fost un pic ocupata Sper ca nextu sa vina repede Spor la scris si la idei |
| | | Daniela200090 Academy Student
Sex : Varsta : 24 Nr. mesaje : 21 Puncte : 23 Reputatie : 0
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 27 Iul 2011, 16:37 | |
| Oo0 , vad ca ai pus nextul ............ hai ca mor aici , une e continoarea ???? |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 27 Iul 2011, 17:23 | |
| [b]Scuza.ma ca nu am putut sa intru sa-ti citesc ficu... E zuuuper! Stii sa descrii extrem de bine si stii la ce mai esti foarte buna ? ----> Sa ne tii in suspans Asa ca te rog sa bagi Next`uu repejor ca sunt in culmea extazului Te Bye bye |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| | | | Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Mier 27 Iul 2011, 20:06 | |
| Vaiiiiii !!!! Iubita:X este superb...pur si simplu superb. Mi-au dat lacrimile, pe bune:(( e atat de trist:(:| deci, sa vii cat mai repede cu nextul :x te iubesc!:*
|
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Vin 29 Iul 2011, 00:15 | |
| |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Vin 29 Iul 2011, 11:25 | |
| O doamne Atat de emotionant acest capitol Buni... irata-ma ca n-am trecut pe aici, insa nici nu am avut timp Aproape imi dadeau si mei lacrimile :((( Se pare ca dorinta Sakurei s-a indeplinit. Mda... deci mai induiasat foarte tare... Astept next Te pup Zbye |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Vin 29 Iul 2011, 12:18 | |
| Lacrimile mele, se astern pe pamantul maroniu, ajungand undeva aproape de tata. De ce mereu iubirea doare? De ce mereu eu sunt o tinta? De ce lumea bate numai in mine? Las trandafirul sangeriu sa cada pe mormant, in timp ce eu cad in genunchi, lasand lacrimile sa vorbeasca pentru mine, sa imi spuna tristetea, tot ce simt acum in acest moment...Off, Sasuke, daca ai sti ca in inima mea a incoltit putina ura, pentru ca ma lasi singura mereu, pentru ca nu iti arati adevaratele sentimente, pentru ca ma lasi sa visez, pentru pur si simplul fapt ca ma faci sa te iubesc la disperare...
In liniste incep sa ii spun tatei tot ce se intampla, parca alinandu-ma cum stie el, parca vorbindu-mi, raspunazndu-mi. Inima mea usor se elibereaza de povara acelor lucruri nespuse, atat de multe secrete, spuse pe mormantului tatalui meu, nestiind ca doi ochi negri ma privesc, ascultand totul, absolut totul, privindu-ma poftitios, iar un zambet diabolic aparandu-i pe fata. Lacrimile mele cad incontinuu in speranta ca se vor opri, inima mea e mai linistita, sufletul meu e purificat, mana tatalui meu m-a vindecat. Ma ridic usor in picioare, sarutand poza tatei, pornind spre casa, fiind o ora destul de tarzie, nestiind cu precizie cand se va intoarce mama.
Singuratate, liniste mortuara, frica, exact ca in inima mea. O inima distrusa, franta, cu amprenta iubiri pe ea. Incet, incet, gandurile mele sunt intrerupte de o mana care imi este pusa la gura, neputand sa tip dupa ajutor, iar o teama inimaginabila pune stapanire pe corpul meu, inima mea iar luand-o la galop. Incep sa tremur involuntar, dand dovada de lasitate, in timp ce agresorul imi saruta usor gatul, iar cu mana libera plimbandu-se pe corpul meu, mangaindu-l cu atingeri tandre, perverse.
-Sakura, Sakura, Sakura, tu credeai ca o sa renunt asa de usor la tine?-incepe sa spuna agresorul, soptindu-mi la ureche, fiorii frici acaparandu-ma, pentru ca aceasta voce, grava, usor vulcanica, este a lui Itachi, as recunoaste-o dintre o mie. Inghit in sec, lacrimile mele cazand usor, plimbandu-se pe mana lui puternica, sufletul lui nedand dovada de bunatate, aceea persoana buna a disparut, ramanand perversitatea si rautatea din ea.-I-a zi, micuta domnisoara, vrei ca toata lumea sa afle ca tu esti amorezata de tatal tau vitreg?-Ochii mei se maresc, devenind neobisnuiti de verzi, cum, ce? De unde stie? Doar daca...o nu...Ce ma fac? Lacrimile mele se varsa in cascade pe chipul meu angelic, in timp ce Itachi imi promite, ca nu va zice nimic, daca, ma voi da drept iubita lui, acceptandu-i saruturile si atingerile perverse. Aprob robotic din cap, iar el imi da drumul, eu incepand sa fug spre casa, nu mai suportam atata durere, imi uram pur si simplu viata.
Deschid usor usa casei, iar un scartait terifiant se face prezent in atmosfera semn ca nimeni nu era acasa, sau cel putin asa cred. Inca plangeam, gemeam de durere, sufletul meu plangea, inima mea, totul, imi era pur si simplu scarba de mine, de sufletul meu, de corpul meu. Mi-as dori sa mor, sa nu mai sufar atat, de ce tata nu m-ai luat la tine? De ce? Probabil ca asi fi fost fericita cu Alejandro, triaind fericiti pe veci, avand trei, opt, zece copii, dar eu sunt aici, in lumea muritorilor, unde durerea este imnul, unde lacrimile sunt simbolul national, iar ura tine locul iubirii. Incep sa merg spre camera mea, dar uitand ca am scari am cazu ranindu-ma la picior, eram profund inghita de ganduri si sentimente, nu mai eram pe Terra. Sangele curgea din acea micuta rana, iar lacrimile curgeau lin pe chipul meu alb. Toata viata am plans, toata viata am suferit si asa tot o sa traiesc, pentru ca nimeni, nimeni nu ma ajuta, nimeni nu vrea sa ma ajute.
-Linistestete, sunt aici, mereu voi fi aici, langa tine, sa te apar, sa te iubesc...- spune o voce senzuala, iubitoare si dulce, atat de cunoscuta mie, ultimul cuvant nu l-am auzit asa clar, pentru ca a fost spus foarte incet, dar mi-a facut inima sa bata mai tare, iar obrajii sa se inroseasca. Imbratisez aceea persoana, iar ea ma mangaie usor pe spate, sarutandu-mi crestetul capului, inca spunandu-mi sa ma linistesc, soptindu-mi cuvinte dulci. Cine este aceasta minunata persoana? Care doar cu o atingere m-a calmat, care cu ajutorul iubirii care o pune in gesturi mi-a dat fiori, as vrea atat de mult sa stiu cine este, sa o idolatrizez, sa o iubesc pana la moarte si dupa-.
-Cine esti? intreb eu muribund, ochii mei fiind atintiti asupra chipului intunecat al omului, incercand parca sa ghicesc cine este, dar singura persoana care imi trece acuma prin minte, este purtatorul inimii mele, singura mea iubire, Sasuke.
Doua maini ma ridica de jos, sarutandu-ma apasat pe buze, ducandu-ma in camera mea. Ochii mei se inchid, savurand acest delicios moment. Buzele noastre se framantau usor, dandu-mi mii de fiori pe sirea spinarii, din cand in cand, muscandu-ma de buza inferioara vrand sa inceapa duelul dintre limbile noastre, in care el ma domina. Ma tranteste pe pat, mangaindu-mi corpul infierbantat, dezmierdandu-mi pielea gatului cu saruturi apasate pline de iubire, cu tente usor perverse. Mana lui se strecoara sub rochita mea, atigandu-ma in locul meu secret, facandu-ma sa gem infundat, mii de scene perverse trecandu-mi prin fata ochilor.
-Te rog, nu o face...spun eu incet, printre gemetele de placere, apoi, greutatea de pe corpul meu se ridica, iar el...dispare. Un micut zambet pervers imi apare pe fata, iar in mintea mea imi promit ca o sa fiu a lui si el al meu in curand, apoi ma afund in lumea viselor stiind ca cel care a fost era Sasuke, l-as recunoaste oriunde, dupa saruturi, atingeri, dupa simpla lui prezenta. |
| | | dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Vin 29 Iul 2011, 12:31 | |
| super tare tineo tot asat |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Vin 29 Iul 2011, 12:44 | |
| Inca un capitol emotionant Inca o amintire a iubirii interzise Alte peripetii cu Sakura, Sasuke si Itachi. Ce triunghi amoros interesant Vreau next si nu uita ca-mi place Iar mai facut sa-mi dea lacrimile... Te pup Zbye |
| | | ***pInK_AnGeLL:::*** Genin
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] Vin 29 Iul 2011, 12:48 | |
| yeeiii next-ul o doamne e atat de frumos..deci nu am cuvinte.. saraca Sakura prin cate trebuie sa treaca... sunt curioasa cum a aflat Itachi ca e indragostita de Sasuke... imi place foarte mult cum descrii sentimentele Sakurei deci astept next-ul pwwpici..!! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: More Than Love...[+16] | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|