Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Crin*alb***floare*gingasa Mizukage
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 348 Puncte : 448 Reputatie : 52 Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Lun 02 Ian 2012, 22:07 | |
| Acest fic este mutat la fan ficuri blocate datorita inactivitatii. |
| | | Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Mier 04 Ian 2012, 08:59 | |
| Fic deschis, il continui in aceasta vacanta ! |
| | | Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Vin 06 Ian 2012, 21:08 | |
| |
| | | G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Dum 08 Ian 2012, 13:47 | |
| Suuper capitol draga mea Imi place forte mult Iubesc acest fic adu rapid nextu |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Dum 08 Ian 2012, 15:37 | |
| Bueyyy .... nu pot sa cred dupa cat timp dau si eu commul. Ehh sa ne prefacem ca nu am intarziat prea mult. Scumpele mele stiti cat de dor imi era de ficul asta . Chiar ieri imi aminteam de un fic cu Sasori si Sakura insa nu mai stiam cine il scrisese si cum se numea. Insa acum ma bucur atat de mult ca l-ati deschis, sa stiti ca au trecut 4 zile (D), mai e o saptamana si vreau sa vad minim 2 nexturi Asa acum vorbind despre capitolul acesta. O Doamneeee... cat de frumos poti sa descrii. M-a captivat pe deplin, actiunea, descrierea, dialogul. Orice spunea Sasori mai bine zis. Mi-a placut fraza asta =p~~~ " Il aud oftand, apoi simt cum isi incolaceste bratele in jurul meu, tragandu-ma aproape de corpul sau." Iiii ce noroc pe ea, daca ar veni si la mine ce bine ar fi 8->. Gata gata, revenind pe pamant... recunosc ca ma obsedeaza ficul asta si am nevoie de un next. Pentru ca imi era dor sa-l citesc Va pup doolce doolce si daca se poateti sa ma anuntati cand il postati, ca poate ajung iar dupa vreo 3 luni la el Oricum sa aveti o vacanta plina de distractii. Ciao |
| | | Rosalie Evans Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 387 Puncte : 414 Reputatie : 6 Hobby-uri : desenul si muzica Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Mier 28 Mar 2012, 20:43 | |
| am citit toate capitolele si sincer il ador abia astept sa pui next pwp si spor la scris si inspiratie |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| | | | ♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Joi 19 Apr 2012, 12:06 | |
| Mama, mama, mai Bybysor. Pai sa nu te bat eu pe tine ? Unde mama lui Tutankamun e nextul ? Tu vrei sa vin peste tine si te bat? Pune mana si scrie Hai mai repejor ca zbor pana la tine, in trei secunde am si ajuns. Deci, iti ador ficul. Asa ca hai cu nextul ala, mama lui de next. Dey te pupa |
| | | Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Joi 03 Mai 2012, 11:21 | |
| Bybysor` eu stiam ca tu esti o fata foarte talentata, dar habar nu aveam ca scrii asa frumos. Intri in topul scriitoarelor mele favorite. Si acum sa revenim la fic. Eu nu le prea am cu comentaiile kilometrice dar sa vedem ce iese din acesta. Doamne ai o descriere atat de amanuntita si redai atat de frumos fiecare sentiment al personajelor. Imi place ca desi nu te-ai axat prea mult pe descrierea fizica a personajelor, acestea sunt foarte bine definite. Ideea este surprinzatoare si imprevizibila, parerea mea. Poate lua o intorsatura ciudatat in fiecare clipa, dar asta depinde si de imaginatia ta. Esti micul papusar. Sunt curioasa sa vad care este faza cu Gaara. Trebuie sa fie un personaj foarte important din viata Sakurei. Abia astept intalnirea dintre cei doi. Acum am vazut ca ai luat o pauza, dar sper sa revii in forta cu noi intamplari. Cum am mai spus esti o fata foarte talentata si creativa. Iar asta se vede cel mai bine in operele tale. Acesta fiind spuse iti urez por la lucru si te pup dulce! |
| | | Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Lun 21 Mai 2012, 19:38 | |
| Hello ^.^ Ti-am trimis acum cateva luni un mesaj in care te rugam, te imploram sa pui nextul, pentru ca acest fic merita continuat. Tu mi-ai spus "Dacă am inspiraţie, voi pune chiar mâine next-ul.", acum singura mea intrebare: Ce inseamna la tine "maine" ? Uita-te cati membrii curiosi iti lasa comentarii in continuare, ei toti, chiar si eu, iti iubim ficul si vrem nextul pentru ca este un fic deosebit.
Te rog frumos sa postezi nextul, dar nu peste 20 de ani, atunci nu as mai sti ce acest fic Inca o data, te rog frumos sa postezi nextul pentru ca se merita, din toate punctele de vedere.
Xoxo, Zummy <3 |
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Mar 29 Mai 2012, 20:18 | |
| Iertaţi-mă vă rog. Ştiu că am spus că postez next-ul şi n-am mai făcut-o, dar de data asta, vă promit că vineri sau sâmbătă îl voi termina şi îl voi posta. Acum mai e puţin şi se termină şcoala, o să mă revanşez. |
| | | Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Mier 30 Mai 2012, 15:27 | |
| Pai abia astept urmatorul capitol ^.^ Si de data asta sper sa te tii de cuvant Good luck and see later <3 |
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Dum 03 Iun 2012, 10:18 | |
| Last chapter
"Îl aud oftând, apoi simt cum îşi încolăceşte braţele în jurul meu, trăgându-mă aproape de corpul său. L-am îmbrăţişat şi eu strâns, simţind cum din nou căldura mă invadează. De aceasta dată, eu sunt cea care îi urează noapte bună, iar el mă sarută uşor pe frunte, adormind..."
Chapter IX
Sakura's point of view
Razele uşor fierbinţi ale soarelui îmi mângâie chipul din loc în loc, trimiţându-mi furnicături prin tot corpul. Mă încrunt involuntar, rotindu-mi capul spre toate părţile pentru a evita lumina solară. Mi-am aşezat capul pe pernă şi atunci am observat că nu mai era nimeni în cameră. Mă dezvelesc privind somnoroasă pe geamul din lateral. Soarele îşi scutură praful de aur în aer, presărând săgeţi de foc de jur împrejurul său. Mă ridic din pat, şchiopătând până în camera mea. Mă aşteptam să-l găsesc acolo pe Sasori, dar m-am înşelat. Am coborât încet scările până la parter, unde am văzut pe masă un bilet. L-am luat şi am început să-l citesc. Era de la vărul meu. Nu am avut răbdare să-l termin pe tot, dar am reţinut ideea : îi pare rău pentru că nu a putut fi lângă mine atunci când m-am trezit, dar avea nişte probleme de rezolvat în oraş. Am aruncat scrisoarea la gunoi, apoi m-am aşezat pe una dintre canapele, odihnindu-mă. O durere de cap mă tot chinuie de aseară, dar sper că se datorează accidentului pe care l-am avut. Cu toate astea, am un sentiment ciudat, ca şi cand ceva s-a întâmplat şi nu-mi pot aminti. Dar... dintr-o dată, o expresie neutră îmi apare pe chip. Eu de ce locuiesc cu vărul meu ? Unde-mi sunt părinţii, fraţii sau surori, dacă am aşa ceva ? Hmpf, trebuie să aflu mai multe, dar nu mai pot aştepta până se întoarce Sasori. Are o casă mare şi pustie iar aerul acesta de sigurătate îmi dă fiori. Mă ridic de pe canapea urcând scările până în cameră, având gândul de a mă schimba dar... unde sunt hainele mele ?! Mă îndrept spre camela lui dar nici acolo nu sunt. Dintr-o dată, parcă toate amintirile, tot ce s-a întâmplat în trecut mi-au fost sterse cu buretele. Şi... ce am simţit aseară când am dormit lângă Sasori a fost de nedescris. Mă simţeam iubită, protejată, poate chiar mai mult de atât. Când îl ating, nu simt câ am fi rude, ci simt că suntem... Ehm, nimic, îmi spun începând să chicotesc. Poate că ar trebui să cotrobăi pe aici, s-ar putea să găsesc indicii cu pivire la cine este familia mea.
Ies din camera lui Sasori şi privirea-mi este acaparată de scările din capătul holului, care probabil duc la mansardă. Deşi îmi este puţin frică, sunt hotărâtă să mă duc. Îmi sprijin mâna de balustrada prafuită, urcând treptele cu mare dificultate. În cele din urmă, în faţă mi se înfăţişează o încăpere mare, spaţioasă, dar în care nu poţi sta prea mult datorită prafului şi aerului. Păşesc precaută pe lemnul rigid, fiind atentă să nu scap din priviri niciun detaliu care mi-ar putea fi de ajutor. Nu e nimic aici, doar medalii şi trofee sportive, multe cutii şi o gămadă de fotografii. Nu cred că se va supăra dacă arunc o privire prin ele. I-au câteva în mâna dreaptă începând să le studiez. Femei şi bărbaţi cu părul de un roşcat intens, exact ca şi Sasori. Probabil rude de-ale lui. Tot uitându-mă la poze, descopăr una care îmi atrage atenţia. Înfăţişează doi copii de 6-7 ani, cu părut roşcat, care se amuză copios strâmbându-se la fotograf. Zâmbesc pe furiş, parcă vrând să am şi eu aşa amintiri cu sora... pe care nu o am. Cu siguraţă unul din băieţi este Sasori, asemănarea este izbitoare, dar celălalt... nu îmi trezeşte decât sentimente de nelinişte. Ochii ăştia de un albatru-purpuriu, părut roscat precum sângele... Nu, nu se poate ! Arunc pozele pe jos începând să tremur. Îmi amintesc, este Gaara. Îmi amintesc totul. Încep să plâng în hohote, înecându-ma cu propriile-mi lacrimi. Sasori nu e vărul meu iar pe Gaara îl urăsc cu toată fiinţa. Da, îmi amintesc...
Flashback Alerg unde văd cu ochii, lacrimile curgându-mi neîncetat pe obraji... Alerg cât mai departe de acel baiat. Ceva din el îmi aduce aminte de acea noapte blestemată, noaptea care mi-a distrus viaţa şi în urma căreia am ramas traumatizată. Tot alergând, simt cum dintr-o dată pieptul începe să mă înţepe îngrozitor. Gâfaitul meu răsună zgomotos prin împrejurime, stârnind atenţia tuturor golanilor ce îşi fac veacul pe aici. Deodata, aud în spatele meu un zgomot ciudat, ca şi cum cineva ar rupe o creangă de pom. Mă întorc prudentă, sperând că a fost doar o pisicuţă nevinovată, dar speranţele îmi sunt sfâşiate : în faţa mi se înfăţişează un baiat, necunoscut mie, stând sprijinit de unul dintre ziduri, privindu-mă cu ură. Înghit în sec dorind să fug, dar gâtul îmi este acaparat de o mana puternică şi grea, ce mă izbeşte brutal de zid. Imediat ce contactul are loc, vad doar negru în faţa ochilor...
End of flashback Da, am fost amnezică... Nu ştiu ce s-a întâmplat dupa asta, capul îmi este gol. Dar unde e Ayanna ?! Abia aştept să o întâlnesc şi să plec departe de aceşti oameni, dar cum rămâne cu ce am început să simt pentru Sasori ?
Uite Zummy, m-am ţinut de cuvânt ! Parţial. Îmi pare rău că v-am făcut să aşteptaţi atât. Acum vine vacanţa de vară şi o să mă ocup de fic-uri. Aştept cât mai multe păreri şi să-mi spuneţi dacă v-a plăcut sau dacă mai lipseşte ceva. rock |
| | | Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Dum 03 Iun 2012, 11:09 | |
| Muahahahhaha >:) Iubire ai pus next ;x Ce bine imi pare. E minunat , extraordinar super mega special. Astept sa vad ce se intampla in continuare Sa ma anunti cand pui next . Te-am pupat si spor la scris si la idei ! Ja na ! ^^
|
| | | Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Mar 05 Iun 2012, 20:54 | |
| Da, vad =]] Te-ai tinut de cuvant si-mi pare tare bine :P Si nu draga mea, nu lipseste nimic :P Sau poate lipsesc inca doua trei paragrafe ale acestui capitol =]] Mi-ar fi placut sa fie mai lung, dar ca un prim capitol dupa lunga pauza e suficient In legatura cu, continutul capitolului, nu am nimic de comentat. Ai avut descriere din belsug, plina de figuri de stil, metafore si altele .... Ma bucur ca Sakura nu mai e asa confuza si si-a adus aminte "ce si cum".
So ... cam atat am avut de zis :P Xoxo, Zummy <3 |
| | | Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Vin 08 Iun 2012, 10:35 | |
| Pfoaii ajung si eu cu intarziere,dar totusi iata-ma aici. Stiu ce zici scoala asat e tereoare. ar vine vacanta! Oricum acum sa ne intoarcem la chestii serioase. Esti geniala, dar cred ca stii deja asta. Pfoaii imi place atat de mult. Hmmm, sunt curioasa sa vad cum o sa reactioneze Sasori. Cred ca o sa fie interesant. Ma bucur tare mult ca ai revenit. Imi plac foarte mult ficurile tale si deabia astept sa vad ca mai urmeaza. nu stiu de ce dar imi vine sa fredonez in contiun..."VIne vacanta cu trenul din Franta/ Si ne aduce noua/ Multe ficuri Geniale." Pentru ca intr-adevar sunt geniale. Deci pupici si astept NEXTUL! |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| | | | Katya Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world :X Nr. mesaje : 11 Puncte : 13 Reputatie : 0 Hobby-uri : I ♡ K-pop, I ♡ rock... Music is an art, is a life .... Stare de spirit : Nu conteaza atata timp cat sunt in viata.
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Joi 05 Iul 2012, 16:29 | |
| Ti-ai castigat titlul de IDOL al meu. Ai un fic atat de ... atat de ... uau ! Fara cuvinte. Astept continuarea. Sper sa ma anunti si pe mine si cu siguranta ma voi bucura. Ellz loves you ! |
| | | Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| | | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Vin 20 Iul 2012, 20:55 | |
| |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 Mar 21 Aug 2012, 16:06 | |
| Fic inchis pentru inactivitate.
Nu s-a mai postat din Iunie..
Scuze Byby da.. nah.. stii ce faci daca vrei sa iti continui ficul. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Răpită de impulsuri +14 | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |