| ok, pauza! radem acum !!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 07 Ian 2012, 15:10 | |
| Mai du-te dracu`, tu tii cu ursul ? Genial moment Bine zis la al doilea Ehh na.. Google >.> Geniale Mihai.. Sa mai pui |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 07 Ian 2012, 15:13 | |
| Doamnee =))) mor de ras =))) Chiar imi lipseau bancurile puse de tine =)) Sa mai pui (D) Sa nu uiti (D) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 07 Ian 2012, 15:16 | |
| pana acum nimeni nici un pupic sau o imbratisare macar |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 07 Ian 2012, 15:19 | |
| |
|
| |
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 07 Ian 2012, 15:31 | |
| |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 07 Ian 2012, 15:32 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 08 Ian 2012, 12:03 | |
| ce lume cruda si rea la suflet ... lasa ca ma pupa Bella si gata si imi da si o imbratisare calduroaza |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 08 Ian 2012, 12:06 | |
| |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 08 Ian 2012, 13:08 | |
| |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 08 Ian 2012, 16:34 | |
| atat de grozav nu imi vine sa cred ca am comentat la inceput apoi pauza am ras de m-am spart si nu glumesc prea amuzant incheierea ''cu drag...'' vad ca te-a cam prins intr-un fel e vina mea pentru ca eu am zis prima data ''cu drag ...'' ma cam amuzat asta bine ca eu inchei mereu ''cu drag Iva'' ori cum te felicit si iti urez (desi stiu ca este tarziu) un an nou fericit multi pupici si multe imbratisari din partea Ivei (ti le transmit pe toate din Timisoara pentru ca din Timisoara sunt) cu drag Iva |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 08 Ian 2012, 19:42 | |
| Discutie intr un cuplu. Ea ii reproseazä: - Tu te gändesti numai la se.x, se.x, se.x, vrei sa mi o tragi in toate pozitiile, oricänd, oriunde! Stii, eu am nevoie si de putina atentie! A doua zi bärbatul inträ pe usä si strigä: - ATENTIIIIEEEEEEE! Vin sä te f*t.
- Alo, doctore, veniti repede! Gigel al meu a înghitit doua sigurante, o rezistenta, o dioda si nu mai stiu ce alte mici dracovenii de la un televizor mai vechi de-al nostru. Ce sa fac cu el? - Ati încercat sa-i puneti o antena?
Spune-mi, draga, îsi întreaba proaspat casatoritul sotia, câti barbati ai avut înaintea mea? Tacere. “Am jignit-o!” s-a gandit sotul. Cinci minute mai târziu o întreaba: - Esti suparata? – Nu, înca numar!
- Vreau sa divortez, domnule avocat. - Si care e motivul, doamna? - Nu mi-a fost credincios. - Adica? - Adica mi-am dat seama ca nu e tatal copilului meu. |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| |
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 08 Ian 2012, 20:45 | |
| Doamnee, Mihai tu pe mine ma omori=)) Inca mai rad, deci sunt super=)) Sa mai aduci =)) |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 08 Ian 2012, 21:18 | |
| |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Lun 09 Ian 2012, 21:59 | |
| Femeia la volan este ca o zeiță! Pasageriii se roagă la ea, iar pietonii își fac cruce când ea trece pe lângă ei!!!
Vine un tip cu un copil la doctor: -Doctore, copilul meu are un an, dar pana acum inca nu a deschis ochii. Doctorul: -Cred ca ochii trebuia sa-i deschideti d-stra. Copilul e chinez.
In muzeu: - Ce mizerii de tablouri pe aici… Paznicul: - Doamna, asta nu e tablou, asta e o oglinda…
Examen la facultatea de medicina. Profesorul intreaba: - Domnisoara, ce organ se mareste in timpul excitatiei de 7 ori? Studenta incepe sa rada. - Pupila! domnisoara, ca "hi! hi! hi!", nu se mareste decat de 3 ori. La acelasi examen: - Domnisoara, ce marime are penisul? - 50 de centimetri. - Domnisoara, dumneata ori esti proasta, ori a dat norocul peste dumneata.
Felicitare la radio: - O felicit pe scumpa mea Maria cu ocazia zilei ei de nastere, ii doresc numai bine, o iubesc si va rog sa-i puneti melodia “Eu niciodata nu ma casatoresc cu tine”.
Bula mergea pe strada. Strula il vede si il intreaba: - Ma Bula, de unde ai vanataia aia? - Pai m-am intalnit cu Catalin Botezatu si i-am zis: ,,Esti ga.y!” - Pai si? - Si m-a lovit cu poșeta.
Un tip care manca la un restaurant cheama chelnerul: - Gusta te rog supa. Chelnerul confuz intreaba: - Este supa prea calda? - Gusta supa! - Este supa prea rece? - Gusta supa! - A intrat o musca in supa? - Gusta supa! Chelnerul, obosit de ghicit, cedeaza. - Bine, bine, gust supa. Unde-i lingura? - Aha!
Ultima editare efectuata de catre Arcade in Mier 18 Ian 2012, 17:58, editata de 1 ori |
|
| |
Choco. Sensei
| |
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 15 Ian 2012, 17:12 | |
| ok ... am murit de ras chiar te descurci la glume pana la urma cred ca parinti tot ma vor duce la medicul de familie sa mai pui pupici si imbratisari de aici din Timisoara cu mult drag Iva |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 15 Ian 2012, 19:08 | |
| foarte tari bancurile....eu nu mai citisem de mult bancurile tale si acum am ras cat pentru un an sau de fapt nu ca eu rad cam mult....oricum poateaza in spor la postat in continuare mihai si cred ca tiai dat seama ca eu nuti dau nici pupici nici imbratisari=)) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mier 18 Ian 2012, 17:59 | |
| lasa ca tu imi dai altceva dar pssst ! sa nu auda/vada Bella |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mier 18 Ian 2012, 18:22 | |
| Noo, da cum? Eu sunt si chioara si surda =)))) |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mier 18 Ian 2012, 23:05 | |
| - Arcade a scris:
- lasa ca tu imi dai altceva dar pssst ! sa nu auda/vada Bella
ce altceva ma...ca de la mine nu primesti nimic nimic nimic |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Joi 19 Ian 2012, 08:43 | |
| (D)... da, bancurile imi plac (D) sunt haioase, dar nu am ras prea mult.. (D) ha..(D) (asta ca sa fiu rea :)) ) Le astept pe urmatoarele.. . Pa (D) |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Joi 19 Ian 2012, 17:20 | |
| - Gabriela a scris:
- (D)... da, bancurile imi plac (D) sunt haioase, dar nu am ras prea mult.. (D) ha..(D) (asta ca sa fiu rea :)) ) Le astept pe urmatoarele.. . Pa (D)
asa asa....ma bazam pe tine gabi....fii tu rea cu mine ca sa nu par doar eu:)))....bine spunea cine spunea caaschia nu sare departe de trunchi |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! | |
| |
|
| |
| ok, pauza! radem acum !!! | |
|