Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| ok, pauza! radem acum !!! | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 26 Feb 2012, 15:37 | |
| |
| | | Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Vin 02 Mar 2012, 23:08 | |
| O tipa frumoasa se duce la vecinul de la etajul 1.Vecinul ii deschide usa.Tipa zice: -Buna vecine, dabea am ajuns de la slujba si am chef sa ma distrez,sa ma imbat si sa fac se.x nebun toata noaptea.....Esti ocupat in seara asta? -Nuuu , nuu.........nu! -Atunci imi tii si mie cainele? Cum fac dragoste o ardeleanca, o moldoveanca si o olteanca: Ardeleanca: - Ioiii.... ioiii ... usureel !!! Moldoveanca: - Inshet ca ma rupi... inshet sa nu ma sparji !!! Olteanca: - Da ba tare ca nu dai in ma-ta !!! (*)Dacă nu poţi măsura ieşirile, măsoară intrările. (*)Orice tehnologie suficient de avansată se apropie de magie. (*)Dacă experimentul a reuşit, înseamnă că ai folosit un echipament defect. (*)Deviza moldoveanului: "Viaţa-i scurtă. Dacă tot n-o putem lungi, hai să o facem lată!" (*)Cum recunoşti ginerele la moldoveni? E cel care are adidaşii cei mai noi. (*)De ce li se spune moldovencelor nuci? Pentreu că se coc în Moldova şi se sparg la Bucureşti… La un accident rutier, şoferul salvării: - Păcat că nu a murit, că morga e la doi paşi, pe cînd spitalul e la 5 kilometri. - Domnule doctor, am venit să mă ajutaţi şi pe mine. Am încercat tot felul de medicamente, dar tot n-am rămas gravidă! - Staţi s-o luăm metodic! Poate e o chestiune de ereditate. Mama dv. a avut copii? mno radeti pe saturate ... ah olteanca mea |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Vin 02 Mar 2012, 23:27 | |
| |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 03 Mar 2012, 10:10 | |
| LOL :)): Treaba este ca eu sunt Olteancaa =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Deci nu cred ca o sa fac asa =]] Sper....sa nu ma ia gura pe dinaintee =]] Orice tehnologie suficient de avansată se apropie de magie. <3 Maagiiiiiiiiiccc!!! LOOOLLL =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Normal ca mama lui aia a avut copii, pe aia =]]]] Foarte amuzante, sper sa mai aduci *Imbratisari si pupici =]]* |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 03 Mar 2012, 14:21 | |
| - Piersicuţă ♥ a scris:
- LOL :)): Treaba este ca eu sunt Olteancaa =]]]]]]]]]]]]]]]]]
Asa ca mine :>:> eee |
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mar 20 Mar 2012, 15:45 | |
| s'am zis sa mai fie bancuri ... si acum sunt! zis si facut Trei tipi se lauda cu fiii sai. Primul: "Fiul meu este atat de norocos incat a acumulat o avere. Si este suficient de bogat incat si-a permis sa-i cumpere unui prieten o casa." Al doilea: "Al meu are reprezentanta auto si ii merge atat de bine incat i-a daruit unui prieten un Porsche." Al treilea: "Al meu... da ...Danseaza intr-un bar de homosexuali si lucrurile ii merg atat de bine, incat un prieten i-a daruit o casa iar altul un Porsche!". Conversatie intr-un autobuz aglomerat: - Domnule, eu nu sunt femeie, sunt calugar in sutana. Dupa ceva timp: - Ei bine, te-ai convins? Sunt un ingeras, pe bune...Pur si simplu pe matura se zboara mult mai repede! Daca mult timp traiesti fara sotie, te obisnuiesti cu femei tinere si frumoase! Se spune ca in viata trebuie sa le incerci pe toate. Pai, incepeti cu cianura de potasiu! Vasile stă afară în ploaie. Vine nevastă-sa şi îl strigă: − Mă, Vasile, hai în casă că plouă! − Lasă, fă. Stau afară, că plouă şi aici! |
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mier 28 Mar 2012, 13:22 | |
| El si ea in pat. Se apropie punctul culminant. Ea: -Ooo, Doamne! El: -Ce??? Ai uitat sa cumperi paine? La o nunta un prieten de-al mirelui spune: - Din pacate nu cunosc mireasa, deci nu pot felicita mirele. Dar il cunosc foarte bine pe mire, si, prin urmare, nu pot felicita mireasa... Ce diferenta este intre femei si barbati, in ceea ce priveste dorintele? - Femeile vor multe, dar de la unul si acelasi barbat. - Barbatii vor acelasi lucru, dar de la mai multe femei! - Ai fost prinsa vreodata de sotie in pat cu femei necunoscute? - Nu, niciodata. Mereu cu prietenele sau cunoscutele ei! -Dragul meu, poti vorbi? -Draga mea, sunt in roaming, ma costa scump... -Ok, atunci asculta... |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 08 Apr 2012, 19:25 | |
| |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 08 Apr 2012, 21:46 | |
| Deci Mihai mor. =)))))))))))))))))))))))))))) Vasile stă afară în ploaie. Vine nevastă-sa şi îl strigă: − Mă, Vasile, hai în casă că plouă! − Lasă, fă. Stau afară, că plouă şi aici!Am crezut ca pic sub masa, serios. =))))))))))))))) Prea tare. =))))) Eu is ardeleanca, sunt sensibila maii! =)))))))) Usurel =)))))))) Omule tu ma omori. =))))))))) Adune bancuri rapid! Miscaa! |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| | | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 05 Ian 2013, 20:12 | |
| Hei :)Uiiii <3 Ce mai bancuri :X A meritat sa stau 20 de minute ca sa citesc toate bancurile <3 Foarte amuzante :)) Imi plac mult =)) De ce nu mai sunt bancuri? Mihai, mai vreau ;o3
|
| | | lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 31 Mar 2013, 12:58 | |
| Deci numai acum am ajuns si eu pe aici , dar trebuie sa recumosc ca a meritat sa citesc toate bancurile astea . Sper din tot sufletul sa mai pui . Pupici si de la mine ! |
| | | Adda Bunny Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiesti acebook : Alexandra Brujban
Nr. mesaje : 409 Puncte : 452 Reputatie : 21 Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mar 16 Apr 2013, 08:22 | |
| Hey, acum am aterizat si eu aici. Mihai, bancurile sunt criminale! Sper sa mai aduci. Cel mai tare m-a amuzat ultima cu ploaiasi cea cu nunta. Te Cu drag Ada |
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mar 16 Apr 2013, 10:37 | |
| Doamne, Mihai ( pot sa-ti spun asa, nu ? ) am murit pe aici de ras mai ales : La o nunta un prieten de-al mirelui spune: - Din pacate nu cunosc mireasa, deci nu pot felicita mirele. Dar il cunosc foarte bine pe mire, si, prin urmare, nu pot felicita mireasa... Cum fac dragoste o ardeleanca, o moldoveanca si o olteanca: Ardeleanca: - Ioiii.... ioiii ... usureel !!! Moldoveanca: - Inshet ca ma rupi... inshet sa nu ma sparji !!! Olteanca: - Da ba tare ca nu dai in ma-ta !!! Bine si eu sunt olteanca, ehh dar lasa treaca . Sper sa mai aduci cat de curand |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mier 01 Mai 2013, 21:12 | |
| Nu mai pot!!! MOoorrrr!!! =)))) Ma doare burta deja. De unde le iei, Mihai?(hai ca inteb si eu- pot sa-ti zic asa?) Deci am zis ca pic pe jos, nu alta =)))). Sper sa mai aduci curand. |
| | | ♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Vin 19 Iul 2013, 17:26 | |
| Un topic care nu a mai primit de mult un comm. Ce bancuri ! Mortale nu altceva, acum am si eu de unde sa invat, so vreau cat mai multe, in alt topic sau tot in asta nu conteaza, Ja ne ! P.S. : mai e nevoie sa spun si formula magica ? |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Lun 08 Sept 2014, 10:09 | |
| Cat am mai ras Pe unele le stiam, pe unele nu. Toate au fost amuzante. Mihai mai pune bancuri ca vreau sa uit de suparari |
| | | Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 19 Oct 2014, 21:48 | |
| Văleu! Le-am luat pe toate la rand și am ras de am spart! Mai pui? :)))
Stai sa nu uit... Cu drag Danii, pupici :* și cred ca asta a fost tot :| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! | |
| |
| | | | ok, pauza! radem acum !!! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|