Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| ok, pauza! radem acum !!! | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Vin 20 Ian 2012, 14:28 | |
| Proteste la Cluj-Napoca: Merem la miting sa-l dam jos pe Basescu? - Merem. Da cate grade is afara? - -7. - No lasa ca nu-i om rau...
Era imediat dupa Craciun. Doua sarmale stateau linistite, intinse intr-un stomac. La un momentdat, de undeva, de sus, se aude: - Hai traiesti Costica!, si peste ele vine o cantitate (cam un pahar) de vin. Vizibil iritate, sarmalele se ridica un pic, se trag mai intr-o parte si isi vad de discutia lor. Nu mai dureaza prea mult si iar se aude: - Hai sa fim sanatosi Costica!, si iar vine vin peste ele. Si tot asa vreo ora, cand una dintre sarmale, nemaiputand sa suporte, ii spune celeilalte: - Fata nu se mai poate asa! Ia hai sa vedem noi cine dracu e Costica asta.......!
Anunt: Barbat transparent caut femeie invizibila sa facem perechea nemaivazuta!:))
Vremea de astazi sta in felul urmator : - In Germania, cer noros. - In Anglia, cer partial noros. - Iar in Romania..cer demisia
O familie la masa. Copilul era nastamparat si se tot foia. Tatal il tot avertizeaza: -Ionica, astampara-te ca te plesnesc! Asta, nimic. Tatal se enerveaza si da sa-l plesneasca. Ionica se fereste si lovitura o nimereste in plin pe mama-soacra. Tatal, linistit: -Ei, nici asa nu e rau!
Nu sunt rasist insa iarna trebuie sa fie alba!
ANUNȚ IMPORTANT! Din cauza condițiilor atmosferice , Războiul dintre Liechtenstein și Luxemburg, Se va ține în sala de sport. |
| | | Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| | | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Vin 20 Ian 2012, 17:53 | |
| Pfoaii. =)))))))))))
Mooor de ras. =)))) Ultimu` e demential. =))))
In sala de sport.. Incap ei si acolo. =))))))))))))))))))
Mooor. =)))))
Mai pune. :x |
| | | Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Vin 20 Ian 2012, 19:09 | |
| Dragutz..na.. ce pot spune?.. au fost haioase.... (D) Le astept pe urmatoarele, sa nu intarzii (D). |
| | | angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Vin 20 Ian 2012, 23:46 | |
| funny...oricum bancurile sunt geniale si fac parte din categoria bancurilor bune...si sper sa nu te apuci sa postezi de alea seci ca eu una o sa mor:)))....oricum astept urmatoarele bancuri...si pupici nema ca de obicei:)): |
| | | Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| | | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 21 Ian 2012, 18:58 | |
| Imi plac moolt bancurile tale. Imi pare rau ca am ajuns tarziu aici, dar mai bine mai tarziu decat niciodata! Sper sa pui maai repede si alte banuri... Cu multi pupyky, DeeaBianca! |
| | | Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 21 Ian 2012, 20:08 | |
| Aterizez si eu pe aici, cu intarziere desigur Paii, ce sa spun? Ca toti ceilalti :)) sunt foarte faine Mi-a placut ultima :))) Mai pune |
| | | Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 21 Ian 2012, 21:28 | |
| =))) Sunt super bancurile. :)) Ultima imi place cea mai mult. :))) Sa mai pui. |
| | | Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 22 Ian 2012, 19:03 | |
| Intrebare: Daca Boc boceste, Basescu ce face?
Cercetătorii britanici au descoperit că o femeie care stă întinsă pe pat, obține mai repede ce își dorește, decât una care stă în picioare.
Un nebun tragea un bocanc dupa el.Doctorul il vede si-i zice: -Ce catel frumos! La care nebunul zice: -Ce prost esti,nu vezi ca-i bocanc? Doctorul,intreaba: -Pai ,si de ce il tragi dupa tine? Nebunul suparat,raspunde: -Da ce vrei,sa-l imping?!?
Soacra, pe patul de moarte catre ginere: - Sa repari pendula aia de pe perete... - O repar mama soacara, dumneata concentreaza-te acolo...
Un tip dansa cu o gagica si, profitand de apropiere, baga mana in decolteul tipei si incepe sa se joace cu sanii. -Ce faci domnule? -Caut posturi straine! Baga tipa mana in pantalonii astuia si zice: -Cu asa antena nu o sa prinzi nici Bucurestiul!
O mâță neatentă,alunecă-n piscină. Un cocoș o privește de pe gard,râzând discret cu ciocul pân-la urechi. Morala: O pisicuță udă,face un cocoșel fericit. |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 22 Ian 2012, 20:53 | |
| vezi ca nu scrii corect de emotie |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 22 Ian 2012, 21:10 | |
| Leeeesin =)))) deci moor de ras =))) Haide breee ce-i asta =))) tu chiar vrei sa ma omori =)) Mi-a placut aia cu bocancul si cu soacra=))))) Bine si aia cu antena mi-a placut=)) Aia cu pisica nu (D) Tu-ti cocoselu =))))))))))))) mor Deci sa mai pui =)) |
| | | Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mar 24 Ian 2012, 20:56 | |
| =)))))))De cand nu am mai citit niste bancuri=)) Cica nu o sa prinzi nici Bucurestiul =))) Doamne, uite ce citesc eu seara=))) Ce mai morala=)))Auzi il face fericit=)) Haida, Haida sa mai aduci :> |
| | | angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mar 24 Ian 2012, 21:56 | |
| vai vai=)))) uite ce fac eu in loc sa scriu la bilogie=))) foarte tare aia cu soacra desci cliseul asta e deja supraestimat=)))=))) oricum foarte tari bancurile....spor in continuare si posteaza cu tupeu |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Vin 27 Ian 2012, 09:42 | |
| Hei! ^^ Eu ultima ca de obicei Si intarziata (D) Ar trebui sa-mi iau un "premiu" pentru asta. O repar mama soacara, dumneata concentreaza-te acolo... -> morr. =))))) Si mi-a placut foarte mult si cea cu antena =)))) Sa mai puii Poate ajung mai devreme data viitoare. (D) |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 28 Ian 2012, 20:43 | |
| Buna, am trecut cam tarzior pe aici dar am trecut. Ca de obicei ai bancuri super tari, mor de ras ce mai! Abia astept sa mai pui! ~Sexy Bee'~ |
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Lun 30 Ian 2012, 20:22 | |
| Soţia pleacă de acasă în interes de serviciu. Soţul îl scoală pe copilaş de dimineaţă, îi face micul dejun şi îl ia de mană să-l ducă la grădiniţă. La grădiniţă educatoarea îi spune tatălui că acest copil îi este necunoscut. Îl duce la o a doua grădiniţă, unde povestea se repeta, apoi la a treia. Când ies de la a patra grădiniţă, copilul îi spune: - Tăticule, încă o grădiniţă şi gata, că întârzii la şcoală! Ion si Maria noaptea in pat... Mariei ii vine chef de prostii, si nu stie cum sa-i spuna lui Ion. -Ma, Ioane, mie mi-e cam frig! -Ia, fa, patura asta... -Ma, Ioane, mie mi-e tot frig! -Ia, fa, si plapuma... Vazand ca nu se prinde Ion, Maria ii spuse: -Ma Ioane, stii, am si eu o gaura.... -Vezi fa, pe acolo te trage curentu'... Se intalnesc doi ardeleni: - De ce esti amarat, Ioane? - Cum sa nu fiu amarat, mai Gheo, amu mi-o murit un bou... - Eh, nu-ti fa griji ca ase ne-om duce toti, unu- dupa altu-... Discutie intre doi barbati: - Copilul tau iti seamana perfect. - Vorbeste mai incet...este copilul vecinei de alaturi! - Sîntem împreună de aproape cincisprezece ani. Avem şi doi copii. Nu crezi că ar trebui să ne căsătorim? - Poate că da, dar cine ne mai ia la vîrsta noastră? Puradelul il intreabă pe Bulibasa ce este democratia: - Atunci când cheltuim ajutorul social in două zile si apoi mergem si luăm ce-i al altuia, aia e democratia! - Si ala nu zice nimic ? - Ba da, dar aia e rasism ! si mai vin mai vin mai vin .. pana ma imbat de la atat vin |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Lun 30 Ian 2012, 20:51 | |
| Vaiii =)))) Deci mi-a placut ala cu Ion si Maria, eram aproape pe jos :))) Saraca, si-a luat un sot care nu se prinde usor. Sa dea Domnu' sa n-avem parte si noi de asa ceva. :))) Da' auzi la varsta noastra cine ne-o mai lua? Si asta a fost genial, mai ales ca iar nu isi dadea seama de subtilul intrebarii. (D) Of of, astia ori sunt fraieri, ori se prefac si cred sincer ca-i varianta a doua, ca doar sunt barbati in toata firea, ce Dumnezeu? Si in plus, unde ar mai fi bancul daca nu s-ar preface? :))) Asa, deci sa ne mai pui, da? :o3 Te pup dulce dulce dulce si vezi sa nu te-mbeti prea tare. (D) Buh bye. :o3 choco^^P.S.: Sper ca n-am mai gresit de data asta. Ma fac de ras pe-aici. :)))) |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Lun 30 Ian 2012, 21:13 | |
| ;]] Saracu copilasi, este plimbat inca de dimineata =]] ce tata uituc. O trage curentu pe acolo? =]]]]]]]]]] Mooorr ;]]]]]]] Foarte tare ;]]]]]] Maria e perversa :> si Ion cu logica ;]] Pff Nu toti baietii sunt boi >.> ;]] Desi bancu e reusit =]] Se casatoresc? o.o NU?! Awww ;]]] Coliva <33 =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Rasism!! Mooorr de rassss =]]]]]]]]]]]]]]]]]] Mihai chiar te pricepi la ales bancuri. Kawaai! <33 Accepti si de la mine Imbratisari si Pupici? :o3 Asa ca sa aduci mai repede bancuri? ;> Eu isi dau cu miile, tonele si kilele =]]]]]]]] Te rog mai adu repede! ^^ |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Lun 30 Ian 2012, 21:38 | |
| Tareee, ca de obicei! cE tata mai are si saracul copil, nu stia ca are copil care merge la scoala si nu la gradinita. Moooorrrrr! Saraca Maria, Ion ala nu se prinde de niimik. Sa mai vi si cu altele, repede sper! Sexy Bee' |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mar 07 Feb 2012, 20:02 | |
| Doamne si ce bancuri :)) Foarte tari ..Saraca Maria, tontul de Ion =)) Sa mai aduci altele cat de curand!^^ |
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 26 Feb 2012, 14:51 | |
| Bula, Doctorulsi Asistinta: Doctorul: - Fa-i lu' Bula formele de externare. Asistenta: - Dar cum sa poate d-le doctor? Pana ieri sustinea ca este ministru de externe. Doctorul: - Da, dar azi mi-a spus ca si-a dat demisia... Vasile si Ion discutau: - No, ia zi-mi mie ma, Vasile, tie ce-ti place mai mult, Craciunu' sau se.xu'? - Apai ma, Ioane, parca-mi place mai mult Craciunu'. - Fir-ar ma Vasile, cum asa?! - Apai, parca-i mai des, ma. Doi ardeleni intrara intr-un bar. Ion il intreaba pe Vasile: - No ma, ce esti asa de suparat? - Apai ma, abia astept sa ajung acasa sa rup chiloti muieri, sa-i fac bucati. - D'apai ce ai ma, cu chiloti muieri ? - Apai ma asa ma strang, ca de abia pot mere cu ei pe strada. Care e diferinta intre o blonda sa in Mercedes? In Mertcedes intaa doar 5 ! ( nu e generalitate... ) Ce gandeste o blonda cand vede in fata ei, pe strada, o coaja de banana? - La dracu', iar am sa cad! (fratele Alinutei, Alin)- Mami de ce fuge ursul? - Pentru ca il alearga sora ta, Alinuta, puiule. Care este culmea durerii? Sa iti creasca in testicol in talpa. Dar care este a doua culme a durerii? Sa mai ai sa platfus. Dar care este a treia culme a durerii? Sa calci intr-o pioneza. Dar care e a patra culme a durerii? Cat te vaiti tu din cauza pionezei, sa te mai calce si un cal pe picior. Sa mai revenim la ale noastre ... |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Dum 26 Feb 2012, 15:02 | |
| Care este culmea durerii? Sa iti creasca in testicol in talpa.
Dar care este a doua culme a durerii? Sa mai ai sa platfus.
Dar care este a treia culme a durerii? Sa calci intr-o pioneza.
Dar care e a patra culme a durerii? Cat te vaiti tu din cauza pionezei, sa te mai calce si un cal pe picior.
IOOOI mama! -.- Asta cred ca doare rau de toot =]] :> Chilotii ffemeii aleaia erau tanga? [D] =]]]]]]]]]]] Stiu doar ca am ras de am facut pe mine ]]]]] Ihhaa! Mai adu, te roog ;o3 |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! | |
| |
| | | | ok, pauza! radem acum !!! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|