| ok, pauza! radem acum !!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Lun 05 Dec 2011, 23:21 | |
| eh na, lasa ca cu dragoste le pun si eu pentru voi doar e vorba de iubire reciproca aici |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mar 06 Dec 2011, 00:14 | |
| Ce ne iubesti tu pe noi mai Ami =)) ok..trebuie sa sp ca din greseala am sarit peste faza cu cs si guta. Hai mai, cum sa joci cs si sa asculti guta ? =)) mor. Amiii !! Fa bine si pune in continuare bancuri ca sa mai rad si eu. Cu drag Bubu Mama mia, eu abea acum sesizez ca nu i-am scris de mult lui Kiri. Si acum ca si-a schimbat numele sunt sigura ca ma omoara. Sa va rugati pentru mine sau sa veniti sa ma salvati =)) ca atunci cand ea incepe nu mai are butonul off. So, imi e frica pentru viata mea :))) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mar 06 Dec 2011, 13:59 | |
| |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mar 06 Dec 2011, 21:23 | |
| La ora de matematica învatatoarea îi întreaba pe copii: - Trei vrabii stau pe o craca. Pe una o împuscam. Cîte ramîn atunci pe craca? - Nici una, pentru ca celalalte îsi iau zborul. - Matematic nu este corect, Gigele, dar îti apreciez totusi logica. Gigel sta cateva clipe dupa care o intreaba el pe invatatoare: - Doamna învatatoare?! As dori sa întreb si eu ceva: trei femei manînca înghetata pe strada. Una o musca, una o linge iar cealalta o suge. Care dintre ele este casatorita? Învatatoarea se gîndeste si raspunde sigura de ea: - Cea care o suge. - Din pacate nu, ci cea care poarta verigheta, dar va apreciez totusi logica!
Intr-o sala de urgenta, se prezinta un pacient. Doctorul: - Ce s-a-ntamplat, de ti-ai ars urechea stanga? Pacientul: - Pai, sa vedeti! Calcam o camasa si, deodata, suna telefonul. Din gresala, duc masina de calcat la ureche, in loc de telefon! Doctorul: - Bine, bine! Dar cum Dumnezeu si urechea dreapta-i arsa!? Pacientul: - Pai stiti, am vrut sa sun dupa salvare!!!
O vrabiuta zbura cu viteza la nivelul solului. Din fata ei vine un BMW. Vrabiuta cu viteza spre BMW se izbeste de masina, cade ametita toata. Soferul opreste, o ridica, o ia acasa , o pune in colivie, ii pune niste paine, ii pune niste apa. Se trezeste vrabiuta la un moment dat si se uita buimacita in jurul ei: Vede gratii, vede apa, vede painea... - Fir-ar sa fie!!!! L-am omorat pe ala cu bmw-ul...
Luni dimineata, seful primeste un telefon la birou de la un angajat: - Sefu', nu va suparati, n-am nici un chef de munca dupa weekend, dati-mi o zi libera, va rog! - Hai, Mishule, fii om serios, avem o groaza de treburi de facut azi! Mi se mai intampla si mie, dar stii cum fac? Trag o partida buna de (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) cu nevasta-mea si ma inviorez extraordinar, capat o energie fantastica! Hai, tinere, fa ca mine si vino la serviciu! Peste 2 ore, seful il vede pe Mishu muncind cu un spor teribil, ca niciodata. - Ai vazut, Mishule, ca se poate? - Mare om esti, sefule! Cata dreptate ai avut! O partida de (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) cu nevasta-ta este energie curata...
Ion: Ce faci cu 365 de prezervative folosite? Marie: Le topesti si faci un cauciuc pe care-l numesti Good Year. banc banc banc ... |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mar 06 Dec 2011, 22:38 | |
| =))))))))))))))Numai pot de ras=)))))))am energie sa-mi omor femeia(D) Asa deci numai pot de ras=))) Mai ales primul si al patrulea mi-au placut=)))) Sa mai pui=))) |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mar 06 Dec 2011, 23:10 | |
| Ti-am zis eu ca ma omoara !!!! Ca de fiecare data am ras =))) hai mai Amii, unde le gasesti ? Da..nu imi mai raspunde stiu ca e secret =)) deci cum spuneam mor de ras dar mor si din mana lui Kiri :))) cu drag Bubu :x vezi..fetele nu au mai scris cu drag, eu da. Imi place sa scriu scrisori :))) =) astept si alte bancuri. De data asta ai fost rapid, vitezomanule :> |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mier 07 Dec 2011, 00:33 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mier 07 Dec 2011, 06:32 | |
| |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mier 07 Dec 2011, 09:25 | |
| Cum am putut. x_x
Iarta-ma :o3 Haii ca azi dau test la istorie si am nevoie sa rad :-< Ca o sa iau nota mica la sigur. -.-
Deci te rog sa mai pui :o3
Cu drag, Elly! |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mier 07 Dec 2011, 11:53 | |
| - Elly. a scris:
- Cum am putut. x_x
Iarta-ma :o3 Haii ca azi dau test la istorie si am nevoie sa rad :-< Ca o sa iau nota mica la sigur. -.- Deci te rog sa mai pui :o3 Cu drag, Elly! Sa nu se mai intample ca ne suparam ... glumesc glumesc ok, urmatoarele bancuri: 3 prieteni aveau un obicei, ca mereu sa mearga la vanatoare in weekend. Intr-o vineri, sotia unuia dintre ei ii zice ca weekend-ul asta nu il lasa sa plece. Acesta ca sa nu inceapa un scandal ramane. Ceilalti 2 pleaca la cabana. Cand ajung il vad pe al treilea deja acolo: - Cum de esti aici? Cum ti-ai convins sotia sa te lase sa vii? - Pai eram acasa, stateam in fotoliul meu, cand vine sotia la mine imbracata doar in lenjerie intima, ma ia de brat, ma duce in dormitor, acolo numai lumanari, petale pe pat, se pune in pat, imi zice sa o leg cu catuse de pat, o leg, si apoi imi zice sa fac ce vreau eu. ... Deci, iata-ma aici! ( dupa parerea mea, asta e (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) dar na ... ) - De ce femeile nu au nevoie de permis de conducere? - Pentru ca nu exista nici o autostrada intre dormitor si bucatarie.. Culmea economisirii energiei electrice Sa pui la usa o tablita pe care sa scrie: “Nu sunati mai ies eu din când in când”. O banana si un vibrator pe un sertar: Banana: Este pentru prima data? Vibratorul: Nuuuuuu!!! Banana: Atunci ce pana mea tremuri asa? Chuck Noris a aruncat o data o grenada si au murit 50 oameni apoi a explodat grenada... |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mier 07 Dec 2011, 17:51 | |
| =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cica ,, Ce pana mea tremuri asa?'' =)))))))))))))) Ies eu din cand in cand. =)))) Doamne! =)))))))))))))))))) Ma sufoc aici. Sunt mortale. :)) Sa mai pui. Repede! =))) Cu drag, Bee! |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Mier 07 Dec 2011, 20:58 | |
| Doamne=)))))))Uite cat e ceasul si eu rad ca nebuna=)))))) Cica: ,, Atunci ce pana mea tremuri asa? '' =))) Mihai, tu ma omori=)) ca de obicei(D) Sa mai pui^^ |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Elly. Guardian Ninja
| |
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Joi 08 Dec 2011, 21:57 | |
| Ce om Doamne =)))) Nu mai pot :))) Si asa eram eu plictisita =))) Sa mai pui Ami =)) CU DRAG BUBU |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Vin 09 Dec 2011, 14:03 | |
| Cat de tare =)))) imi bate vecina cu matura in teava =)))doamne ca rad pana ma sufoc . Deci penultima ma terminat =))))))) Mihai mai puneeeeee te rogggg , vreau sa mai radd si de nu o pui Cu drag soarecu ^^ |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Vin 09 Dec 2011, 21:10 | |
| Wa ∑ up! si StelutzeeMoov<3 fara pupici? ... nu mai pun bancuri |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 10 Dec 2011, 01:05 | |
| nu ti se pare ca teai invatat la prea multi pupici tu pune in continuare ca o sai primesti si pe aia:))) oricum bancurile sunt dintre cele de nota 9-10 |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 10 Dec 2011, 16:40 | |
| ele m-au obisnuit asa ... nu e vina mea ca acum e depedenta de astfel de lucruri |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 10 Dec 2011, 16:55 | |
| Ia la el (D) Da tu nu dai niciun pupic. Eii, ce om (D) |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 10 Dec 2011, 17:19 | |
| Pune mai repede bancuri8 ca am nevoie. Sunt posomarata si am nevoie de bancurile tale. Cu drag Diavolitia ( suna ciudat) Sunt de acord cu Bubu, vreau si eu pupici! |
|
| |
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! Sam 10 Dec 2011, 19:29 | |
| Fa-ti un topic al tau cu glume si bancuri ...
intervenit de Arcade |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ok, pauza! radem acum !!! | |
| |
|
| |
| ok, pauza! radem acum !!! | |
|