Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Help me go through this Dum 25 Dec 2011, 22:54 | |
| Am adus si urmatorul capitol, sper sa va placa deci spor la citit astept parerile voastre Capitolul 27 (cred) Sakura P.O.VIes pe usa si imi dau seama ca nu m-am schimbat de haine. Ma intorc la dulap si imi iau un tricou alb, o geaca neagra de piele si niste pantaloni rosii. Parul il las desfacut, iar in picioare imi iau niste tenesi dupa care parasesc incaperea. Afara nu era tocmai frig, era chiar placut. Aerul era un pic cam tare, ma facea sa respir greu, sa il simt cum imi inunda plamanii si sa aud zgomotul pe care il face in interiorul meu cand iese afara. Era bine ca Hinata locuia in apropiere, nu chiar aproape dar nici departe. In 5 minute ajungeam la ea, acum deja ii vedeam casa. Curtea ei este plina cu flori, copaci, de toate. Mamei ei ii plac mult si chiar sunt frumoase. Si mamei ii placeau florile, asa stiam de la bunica, eu nu am amintiri cu mama sau cu tata, dar poate am si nu ajung la ele pentru ca sunt aruncate undeva in coltul mintii mele. Ma intrebam daca aveam acelasi viitor daca parintii mei erau in viata. Acum puteam fi o fata normala nu un amarat de ninja. Curtea casei putea fi plina de flori, casa mea nu mai era asa goala si Sasha nu mai era moarta. Rad amar la gandurile astea, niciodata nu voi stii cum ar fi fost, dar imi e destul de bine asa, o am pe Tsunade. Intru in curte, indreptandu-ma spre usa, iar cand sa ciocan in fata imi apare Hinata care imi spune ca ma astepta. Era imbracata cu o pereche de pantaloni , adica blugi, un maieu alb si o geaca maro, scurta. Incepem sa ne miscam spre o cafenea sau ceva de genul. Am hotarat ca intram la prima care ne iese in cale sa nu mai mergem mult pe jos. Acum, Hinata imi povestea de Naruto, se pare ca le merge bine relatia si sunt de ceva timp impreuna. Ma bucur pentru ca e fericita la cat a asteptat dupa el, il iubeste de cand o stiu eu si e ceva timp de atunci. Am ajuns intr-un local care parea destul de dragut in exterior si se pare ca si in interior. Mesele erau rotunde, iar scaunele maro inchis cu peretii crem. Diferite flori pozitionate ca desing. Ne ducem la o masa care era langa geam, de fapt tot peretele acela era din sticla transparenta. Inauntru nu erau decat doua mese ocupate, foarte bine pentru mine, nu imi place aglomeratia. Imi comand o ciocolata calda cu frisca si diferite chestii, ceva complicat oricum, iar Hin isi ia o cafea cu lapte. Ce imi placea la locul asta e ca vedeam toata lumea care trecea pe aici asa ca daca ne plictiseam puteam barfi. - Si cum merge cu Sasuke? Stiam ca esti suparata pentru ca a plecat. Nu, nu, nu Hinata. De ce trebuia sa ma intrebe de relatia noastra? Exact cand am vrut sa ii raspund sunt intrerupta de o voce, acea voce: - Ne merge foarte bine, o iubesc pe Sakura, ea ma iubeste. Totul este perfect. Spune chiar Sasuke, din cate stiam eu el nu are ce cauta aici. Il priveam in timp ce se aseaza langa mine si ma saruta pe obraz. Naruto venea si el, probabil s-a dus sa isi comande ceva. - Buna fetelor, spune Naruto. Sakura, e adevarat ca o sa ra...Dar i-o taie Hinata spunandu-i ca merge sa mai comande ceva si il ia si pe el. M-am uitat ciudat la reactia ei, si cand au plecat am vazut ca i-a dat un cot lui Naruto si i-a spus in soapta ceva de genu „taci din gura, nu te baga tu”. Oricum erau atat de amuzanti. Il intreb pe Sasuke ce s-a intamplat cu ei, iar acesta incepe sa rada, dupa care in sfarsit se gandeste sa imparta si cu mine: - Tocmai i-am spus lui Naruto ca o sa ramanem aici, ma gandeam ca nu vrei sa pleci din sat. Nu imi venea sa cred, nici nu am mai stat pe ganduri si l-am luat in brate. Imi raspunde si el la imbratisare, de data asta chiar eram fericita. A spus „o sa ramanem” deci ramane si el. In fata mea, erau Naruto si Hinata care inca mai comandau si se uitau la noi. Ii dau drumul lui Sasuke, inca privindu-i pe cei doi. - Se uita, nu? Dau afirmativ din cap, iar Sasuke isi continua propozitia: saruta-ma, tot trebuie sa pastram aparentele. Aici avea dreptate, eram un cuplu, cel putin in ochii lor. La un moment dat trebuia sa facem si asta, nu ne puteam rezuma doar la imbratisari. Nu stiu de ce imi era teama sa fac asta, nu l-am mai sarutat de atata timp. Ochii lui ii priveau pe ai mei, hipnotizandu-ma. Ce au ochii asta asa special de ma fac sa imi pierd de fiecare data mintile? Incerc sa imi inchid ochii, dar ai lui ma obligau sa ii privesc, dar am reusit la un moment dat, iar dupa cateva secunde i-am simtit buzele peste ale mele. Mii de fluturasi mi-au invadat stomacul, iar corpul meu era strabatut de fiori de placere. Imi duc mainile dupa gatul lui, tragandu-l mai aproape. Sarutul devine unul salbatic, parca se dadea o lupta intre noi. La un moment dat imi dau seama ce fac si rup sarutul. Acum fetele noastre erau la cativa milimetri departare. Isi apropie buzele de urechea mea si imi sopteste: - Te iubesc. Deschid larg ochii si raman uimita de ce am auzit. Nu stiam ce sa ii spun, stiam ca daca ii spun acelasi lucru o sa regret, nu trebuia sa cedez. - Mai luati putin aer, tovarasilor. Spune Naruto chicotind. Salvarea mea, in momentul asta il adoram pe blond. Ma dau de langa Sasuke si imi reocup vechiul loc. Ma pun pe ciocolata mea calda sau ce era, rosie la fata cum eram si cu ochii atintiti pe masa. Atmosfera se destinde incet, incet, iar eu cu greu imi iau gandul de la ce s-a intamplat mai devreme. Norocul meu este ca Naruto reuseste sa ma faca mereu sa rad cu prostiile lui. Cred ca s-a certat de vreo 5 ori cu femeia care ne servea. Nu era chiar asa de batrana, dar era in varsta oricum. De fiecare data cand a luat ceva, Naruto nu era multumit si baiatul isi exprima direct sentimentele si asa au ajuns la cearta. La un moment dat, Sasuke a sugerat sa plecam pentru ca lucrurile cu Naruto deveneau cam incinse, adevarul e ca niciodata nu a suportat-o pe femeia asta. De fiecare data cand am venit aici se certa cu ea. Iesim din cafenea si cand am vrut sa imi iau la revedere, ma intrerupe Naruto. - O sa mergem sa va conducem acasa, noi o sa ne mai plimbam putin. Ce dragut, dar la ce casa se referea? Eu ma duc acasa si Sasuke la el.. - Acasa? Il intreb eu. - Sasuke mi-a spus ca in seara asta o sa dormi la el. Serios, Uchiha? Eu credeam ca acum nu mai e nevoie sa dorm si la tine daca o sa ramanem aici, dar se pare ca nu te mai saturi, nu-i asa? - Asa a spus? Sa mergem atunci, spun dupa care ii arunc niste priviri ucigatoare lui Sasuke. Bine macar ca avea atatea camere, o sa o iau pe cea mai indepartata si o sa ma incui inauntru. Afara incepea sa se intunece si odata cu intunericul frigul. Adevarul e ca pe drumul spre „casa” daradaiam, iar Sasuke si-a dat seama. M-a intrebat daca imi e frig si i-am spus ca nu, dar peste doua trei minute tremuram iar. De data asta nu m-a mai intrebat si m-a luat ca pe un copil mic. Si-a dat geaca jos si m-a acoperit cu ea, inchizandu-i fermoarul pana la limita. Deci gulerul era ridicat si imi ajungea pana la nas. Am scos un „ha, ha, ha” enervant care a facut doar sa il amuze, dupa care am mai coborat fermoarul incat sa par un om normal. Tot ce faceam era sa merg, fara sa scot un sunet. Inhalam ca un drogat mirosul care iesea din geaca lui. Era atat de mirific, ma facea sa simt ca era chiar el care ma tinea in brate, eram practic inebunita dupa el. - Pai, ne mai vedem, pa si noapte buna. Spune Hinata. - A? Intreb eu, pa? Ce vrea sa spuna, am ajuns? Ma uitam la Sasuke care ma privea ciudat si observ ca ajunsesem. Ne luam la revedere de la cei doi indragostiti si intram inauntru. Imi era asa de dor de casa asta. Sasuke se indreapta spre mine si imi da geaca jos, de parca eu nu puteam sa o dau. Ma enerveaza cand se comporta asa, nu sunt un copil mic. Plec de langa el fara a mai spune ceva si ma indrept spre hol cu speranta de a gasi o oarecare camera. Fara sa ma uit la usa, intru direct si observ ca era chiar camera lui, asa ca mai bine cautam alta. Cand sa ies ma izbesc chiar de Sasuke care ma privea amuzat e situatie. - Vreau ceva sa ma schimb, pot sa imi fac un dus? Il intreb eu, trebuia sa stau departe de el. Cu cat eram la distanta de Sasuke, eram si la distanta de ispita. Se indreapta spre dulap si imi da un tricou gri, larg. Ma uit la el ridicand o spranceana, facandu-l sa inteleaga ca am nevoie de o pereche de pantaloni sa ceva de genul. - Pe bune? E lung si..pentru tine e ca o rochie. Nu mai ai nevoie de nimic, oricum e cald in casa. Nu mai zic nimic si ma indrept spre baie, lasandu-l acolo. Chiar si eu eram uimita de comportamentul meu, reusisem sa fiu chiar nepasatoare daca pot spune asa. Deschid usa si ochii mi se duc direct la cada. Dau drumul robinetului sa curga si incep sa ma dezbrac. Stiam cade la baia asta o sa mi se faca somn, abia asteptam sa ma culc, dar daca nu o sa il mai gasesc aici de dimineata? M-am saturat sa stau aici, presata de fricile mele copilaresti. De ce tot imi e frica ca o sa dispara? Pana la urma daca vrea sa plece, atunci vreau doar sa plece odata, oricum o sa ii simt tot timpul prezenta, o sa il simt pe el care nu imi mai da pace. In tot acest timp am incercat sa imi spun ca este plecat si ca nu o sa mai vina, ca nu mai exista, dar degeaba. Ma uit in oglinda de atata timp si ma gandesc la cine eram si la cine sunt acum. Incep sa cred ca sufletul meu este de cealalta parte a oglinzii, si se rupe, cade in atatea parti mult prea mici sa mai conteze, prea mici sa le poti reuni si sa formezi un intreg la loc, dar destul de mari incat sa ma taie pe mine in atat de multe piese. Daca as cunoaste diferentele dintre mine si reflexia mea, nu as putea sa ma opresc din a ma intreba pe care dintre noi ar putea sa o iubeasca mai mult. Pe mine, adica doar corpul sau reflexia, ceea ce sunt in interior? Imi e atat de frica sa aflu raspunsul la intrebarea asta, incat imi face inima sa sangereze si cand incerc sa respir nu mai pot. Nu mai vreau sa ma inchid iar in mine, sunt legata de el. Chipul lui imi apare in toate visele placute, vocea lui alunga de fiecare data toata judecata pe care o am si ma face sa ma topesc, dar ranile pe care le am nu par sa se vindece, durerea pe care o simt pare atat de reala si observ ca e prea mult ca timpul sa poata sterge. Ce ma enerveaza este ca in ciuda a toate astea eu incep sa ii iert totul si asta nu e drept, nu din perspectiva mea. Imi intorc privirea spre cada care se pare ca e plina cu apa. Intru si simt apa care imi cam arde pielea, dar nu ma las intimidata. Ma las in jos si ma scufund pana la gat, rasfatandu-mi corpul. Dupa cateva minute lungi de terapie, ies din cada si ma imbrac cu tricoul pe care mi l-a dat. Ies din baie si casc fara sa vreau. Cum am mai spus, baia asta o sa imi aduca dorinta de a dormi. Ma indrept spre camera, dar ma opresc in bucatarie si raman uimita de ce vad, era chiar....chiar suspansul Capitol necorectat:(: Tinuta fetelor: |
| | | Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Help me go through this Dum 25 Dec 2011, 23:14 | |
| |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 26 Dec 2011, 09:37 | |
| hei ,
foarte frumos nextul ,
n-am cuvinte , mersy ca m-ai anuntat scumpy, astept cu nerabdare nextul sper sa ma anunti ,
pupici si bafta |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 26 Dec 2011, 09:57 | |
| Buna ! Imi place capitolul asta dar mor de suspans... pune repede nextul ca mor, si anunta-ma. Byers! |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 26 Dec 2011, 10:31 | |
| N exista cuvinte sa-ti spun cat ador atat acest capitol cat si intreg fic-ul tau e pur si simplu wow. Stiu ca abia ai pus next-ul dar sunt asa nerabdatoare sa aflu ce se intampla in continuare incat ma simt de parca nai mai fi postat nextul de secole |
| | | angel.caitlyn Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Balonul meu:) acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 108 Puncte : 112 Reputatie : 2 Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris... Stare de spirit : Indragostita:X:X:X
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 26 Dec 2011, 12:55 | |
| |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 26 Dec 2011, 13:19 | |
| ce frumos hihihi hahaha ai adus nextul dada dar te rog nu te oprii eu sunt aici si te astep sa vii cu capitolul iii |
| | | Vαмpιяє σƒ ℓσνє Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : The darkest corner of hell Nr. mesaje : 47 Puncte : 48 Reputatie : 3 Hobby-uri : . мυzιc . dαηcє . Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;D]
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 26 Dec 2011, 14:10 | |
| |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 26 Dec 2011, 16:09 | |
| Hey draga mea!:x multumesc ca m-ai anuntat! Imi place, si d'abea astept next-ul! Ti-am zis ca-mi place fic-ul, deci nu am ce comenta. Spor la scris si multe idei! Te pup |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 26 Dec 2011, 16:59 | |
| Iiiiii Este superb Si cine era in bucatarie Mor de curiozitateee Vreau next-ul!! Merci ca m-ai anuntat si spor la scris in continoare Sa ai multa imaginatie si sa nu ne mai ti in suspans :)
|
| | | Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 26 Dec 2011, 18:08 | |
| |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 26 Dec 2011, 19:14 | |
| bravo draga m-ai surprins ca de fiecare data mi-a placut mult incheierea iti urez din inima inca o data Sarbatori Fericite te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| | | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 26 Dec 2011, 23:39 | |
| Am venit cu next-ul, chiar daca trebuia sa il pun maine sau poimaine, l-am terminat in seara si am zis sa nu mai astept Spor la citit
Capitolul 28
Sakura P.O.VEra Sasuke care ma astepta cu..masa facuta. Chiar el a facut asta? Era atat de dragut si pentru un baiat chiar e ceva. Era asezat pe scaun, iar fata ii era ingropata in maini. Parul negru ii era aranjat neglijent, ciufulit. Nici nu cred ca m-a auzit cand am venit, nici nu vreau sa ma auda curand. Stateam nemiscata, lipita de tocul usii si ii scanam fiecare particica care o avea la vedere. Mainile ii erau goale si musculatura perfecta care le acoperea arata dumnezeieste, avea pe el un tricou negru si fara sa vreau mi-am adus aminte de imaginea de care am avut parte intr-o dimineata: el fara tricou care este egal cu „rai”. Imaginea aia mi-a luat respiratia, nici nu stiu de cand stau asa, fara sa trag aer in piept. Acum chiar nu stiam daca fac ce trebuie, daca era corect sa il evit. Dar dac o sa se plictisesca sa astepte dupa mine, vreau sa spun ca orice fata ar vrea sa il aiba, macar pentru o noapte, toata viata nici nu mai zic. Inca odata, in mintea mea au revenit cuvintele pe care mi le-a spus la cafenea dupa ce ne-am sarutat. De data asta chiar nu mai respiram deloc, dar inima mea o lua la goana. Cum vine asta? Mi se tot repetau in minte acele doua cuvinte, acel „te iubesc” pe care vroiam sa il aud mereu, exact ca atunci. Precum o soapta, slaba adusa de vant dar destul de puternica incat sa ma faca sa tresar. Tot imi spun ca el nu este pentru mine dar inima ma contrazice de fiecare data, se pare ca imi pierd timpul. Pot sa spun ca am facut totul, i-am dat toata iubirea mea dar se pare ca nu a meritat-o si se comporta ca domnul perfectiune, dar acum totul pare atat de schimbat, poate ar trebui sa ii mai dau o sansa, de data asta ultima. Incerc sa respir din nou, sa imi fac respiratia sa para cat mai normala, dar desigur ca nu am reusit asa ca l-am facut pe el sa tresara si sa se uite direct la mine. Raman socata de privirea inocenta pe care o avea, parea un copil speriat de bombe. Acea privire se transforma imediat intr-una perversa, avand in vedere ce purtam si ma trag de tricou. Chicoteste imediat din cauza gestului meu si imi spune sa ma asez la masa pentru ca o sa ajungem sa mancam maine daca ma mai comport copilareste. Nervii mei o iau din nou la goana, nu stiu cum reuseste, dar are darul de a ma enerva. Ma asez la masa si nu scot nicio vorba pana termin de mancat. Daca tot m-a facut copil, atunci sa ma comport ca unul. Exact cand am vrut sa ma ridic si sa plec intr-o camera, Sasuke imi spune ca o sa se duca la dus, iar daca o sa am nevoie de ceva, trebuie doar sa il anunt. Aprob nepasatoare si imi vad de drum. In 3-4 minute, imi dau seama ca mi-am lasat blugii si tricoul imprastiate prin baie si fug repede sa le iau. Bat la usa inainte si astept o aprobare de la el, iar cand o primesc intru. Era inca imbracat complet, iar apa curgea in cada. El era undeva pe langa usa si cum am presupus, hainele mele rastignite pe langa cada. Ma duc sa le iau, dar trebuia sa ma aplec si daca ma aplecam iesea la iveala fundul meu in toata splendoarea lui. Imi trag din nou tricoul in jos cu o mana, iar cu cealalta imi iau hainele. Cand ma ridic si incerc sa fac un pas, ma lovesc de Sasuke care avea un zambet rautacios pe fata. Nu imi spune ca..nu..nu ar indrazni. - Vreau sa trec, spun eu cat mai calm posibil. In secunda a doua ma trezesc in cada, uda din cap pana in picioare. Nu imi venea sa cred ca a facut asa ceva, cine e copil acum? Doamne,Uchiha cat o sa platesti pentru asta, nenorocitule. Incerc sa ma ridic din cada, uda cum eram. Cand reusesc scot un marait si ma indrept spre el. Incepe sa rada si se da cat mai in spate, intr-un final rautatea se lasa moale si ma face si pe mine sa rad. - Nu stii sa stai in picioare? Stai departe de mine, spune printre hohte. Deci mai facea si misto de mine. -Oh, haide, arata-mi niste iubire, imbratiseaza-ma. Spun jucaus in timp ce imi indindeam bratele spre el. Radea din nou, ma enerva din nou. Tot se indeparta de mine, acum ajunsese el cu spatele la cada si trebuia sa il fac cumva sa ramana acolo. Raman pe loc si zambesc pervers. El ma analiza din cap pana in picioare, normal ca o facea, doar tricoul era lipit pe corpul meu. Prind cu o mana tricoul si il ridic pana undeva la jumatatea abdomenului si incep sa ma indrept spre el. Ramane nemiscat si isi musca buza asteptandu-ma sa ajung la el. Odata ce ajung, imi lipesc corpul de al lui si trasez cu degetul o linie pe gat, dupa care musc locul, fancandu-l sa geama. Inainte sa isi poata pune mainile in jurul taliei mele ii fac vant, in asa fel incat sa cada si el. Scot rapid un ras malefic si incerc sa fug, dar ma prinde de mana si ma trage dupa el. Acum eu eram deasupra si ma chinuiam sa il bag cu capul in apa, dar el nici nu se obosea sa se lupte si tot era mai puternic. La un moment dat ma face sa ma opresc pentru ca ma tine strans de ambele maini si se ridica reusind sa stea in fund, iar eu peste el. Tricoul lui era lipit de abdomen, scotandu-i in evidenta patratelele care ma faceau sa inebunesc de fiecare data. Reusesc sa imi eliberez mainile pe care le duc in jurul gatului lui, dupa care renunt la toate gandurile mele, la toata judecata pe care o mai aveam si imi lipesc buzele de ale lui. Imi raspunde si el, adancindu-l mai mult. Isi duce mainile in jurul taliei mele si ma trage mai aproape de el, continuand sa ma sarute. Degetele i se plimbau acum pe spatele meu, in sus, iar buzele imi sarutau gatul dupa care il muscau usor, obligandu-ma sa scot mici zgomote. Acum, degetele i-au ajuns la sutien, dar se opreste. Isi odihneste capul pe umarul meu si imi spune cu o voce plina de regret ca ar trebui sa mergem sa ne schimbam. Ma ridic de pe el, dar nu inainte sa il mai musc odata de buza. Parasesc baia, cu el pe urmele mele. Ne indreptam spre camera lui pentru a-mi da niste haine. Se duce la dulap, scoate cateva si pleaca, dar nu inainte sa imi spuna sa imi aleg ceva. Au trecut deja 5 minute si nu stiam ce sa iau. Pe bune, Sakura? Inchide ochii si infige mana in ceva, orice, numai ia ceva. Ma intorc cu fata spre usa, inchid ochii si bag mana in dulap. Acum, fie ce o fi. - Ce incerci sa faci? La auzul intrebarii, deschid ochii si il vad pe Sasuke imbracat doar cu o pereche de pantaloni. - Sa nu intru in pacat, soptesc eu pentru mine. Doame cum arata. Daca nu eram la el acum, primul lucru pe care i l-as fi spus ar fi fost „ia-ma acasa!”, dar acum, ce sa mai zic? Se indreapta spre mine si scoate un tricou si niste pantaloni de data asta, fara sa se uite. Iau hainele si ma dau doi metri mai departe de el. Inca mai aveam tricoul ud, iar acum incercam sa il dau jos cat de sexi puteam, ramanand doar in lenjeria neagra. Pe astea le las pe mine si imi iau tricoul albastru pe care mi l-a dat, dar cand incerc sa iau pantalonii observ ca picau de pe mine. De fiecare data cand ii ridicam, cadeau jos. Ii ridicam, cadeau. Ridicam, cadeau si tot asa. Ma enervez si ii dau jos de tot, dupa care ii arunc spre Sasuke. - Sunt mari, incapi si tu in ei. incapem amandoi de fapt. - Vrei sa iti aduc alta pereche? Ma intreaba Sasuke. Ma apropii de el pana ajung la o distanta de cativa cm, ma mai uit odata la el din cap pana in picioare si ii spun hotarata : - Ii vreau pe ai tai. Se apropie si el, eliminand distanta care ne despartea si isi inclesteaza degetele in tivul tricoului meu si il ridica putin. - Si eu vreau tricoul tau. Resusesc sa inagn un „poti sa il iei” dupa care ma trezesc lipita cu spatele de dulap. In momentul urmator, buzele lui erau peste ale mele, iar pieptul meu era presat de al lui. Imi infig mainile in parul lui,iar dupa ce imi scoate tricoul, ma ridica, eu fiind acum la un nivel mai mare si imi incolacesc picioarele in jurul abdomenului sau. Uit de tot pana imi dau seama ca spatele imi face contact cu lenjeria patului. Il trag pe Sasuke dupa mine si continuam micul nostru joc. Mainile lui imi mangaiau picioarele, urcand tot mai sus, nelasand vreo parte neatinsa si se opreste la sani, dupa care pornesc iar, prin spate pana ajung la inchizatoarea sutienului de care scapa imediat. Imi dau seama ca eu sunt in pierdere, asa ca il ajut sa scape de ce mai avea pe el. - Daca vrei, poti sa te opresti oricand. Imi spune in timp ce ma saruta. - Poate maine dimineata. Il iubeam atat de mult, incat ma hotarasem sa ii arat asta. Nu am gasit niciun defect la noaptea trecuta. Incercam sa imi amintesc un singur moment in care imbratisarea lui sa fie prea stransa, nu imi aminteam decat ca vroiam sa ma stranga mai tare si ca eram incantata de fiecare data cand o facea. Capitol necorectat Asta a fost, m-am gandit ca era momentul Astept parerile voastre
|
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 26 Dec 2011, 23:58 | |
| frumos draga imi place mult acest capitol sunt curioasa ce se intampla mai departe si iti multumesc pentru ca mai anuntat te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 27 Dec 2011, 00:09 | |
| Scumpo, in primul rand iti multumesc ca m-ai anuntat. Apoi, as vrea sa te felicit pentru capitoll frumos si emotionant de care am avut parte. Mi-au placut momentele amuzante si perverse, momentele sentimentale si cele frumoase. Pai ce sa-ti mai spun, mi-a placut tot.. :)) Reusesti sa scoti sentimentele la iveala si asta ma bucura cel mai mult. Felicitari.Spor la scris in continuare si mult noroc pe viitor. Astept cu nerabdare nextul. Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 27 Dec 2011, 08:50 | |
| Nu stiu cum dar prin talentul cu care ai fost inzestrata mai facut sa citesc acest capitol de vreo 2-3 ori si tot nam gasit vreun defect ai pus toate sentimentele intr-un singur capitol care a iesit uimitor.Mor de nerabdare sa vad ce se mai intampla |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 27 Dec 2011, 09:49 | |
| Ohh draga mnea:X. Ce dragut. Ma bucur ca intr-un final i-ai pus si pe cei doi impreuna. Da cred ca era timpul:)) . Pai si daca tot ttrebuia sa pui next-ul azi, eu zic sa mai scrii unull si sa-l postezi, ca noi sigur nu ne suparam. Siasa am eu de scris la toate fic-urile de scris, asa ca nu ma mai vait, deci tu nici atat nu trebuie. Legat de capitol nu am ce sa spun. Actiunea a fost ok, dialogul deasemenea,iar descrierea si ea acolo.
SPor la scris si la idei! Sa ne aduci repejor next-ul. Te pup |
| | | angel.caitlyn Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Balonul meu:) acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 108 Puncte : 112 Reputatie : 2 Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris... Stare de spirit : Indragostita:X:X:X
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 27 Dec 2011, 10:12 | |
| |
| | | Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 27 Dec 2011, 10:35 | |
| |
| | | Vαмpιяє σƒ ℓσνє Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : The darkest corner of hell Nr. mesaje : 47 Puncte : 48 Reputatie : 3 Hobby-uri : . мυzιc . dαηcє . Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;D]
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 27 Dec 2011, 13:42 | |
| |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| | | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 27 Dec 2011, 14:56 | |
| hihihi imi place imi place dar ce imi place foarte mult extrem de mult astep next-ul |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 27 Dec 2011, 16:08 | |
| Foarte misto Merci ca m-ai anuntat si sper sa aduci next-ul mai repede Te pupacesc dulce si sa ai multa imaginatie :) :X |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Help me go through this | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|