|
|
Autor | Mesaj |
---|
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Faith :) Joi 25 Oct 2012, 00:06 | |
| Hei. Iti multumesc comentariu. Nu m-am suparat pentru faza cu semnatura. Sunt convinsa ca se poate elimina usor dar.. ma simt mai bine sa stiu ca e acolo :)) Cred ca voi renunta la ea cat de curand. Sau ma rog, poate imi gasesc una potrivita :)) O cariera pe urma fotografiei? Sincera sa fiu nu m-am gandit dar suna destul de interesant. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
So.. Am fost la tara, prilej bun pentru fotografii. Noroc ca am ajuns mai devreme si am apucat sa prind si eu un pic de lumina. Am o problema cu unghiurile, stiu :)) Pe moment nu-mi vin idei dar dupa ce ajung acasa.. ohoo.. si inca cate. :))
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] <3 |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Faith :) Joi 25 Oct 2012, 15:13 | |
| Yoi! Imi pare asa de rau ca nu am trecut de mult mult pe aici :* Sunt la fel de minunate ca si celelalte Vreau sa iti spun ca inafara de ultimul post Pe ultimle trei inainte de acesta nu le pot vedea:(((( Stiu ca am zis ceva ce nu poate fi inteles dar... Sper sa intelegi o parte :*
|
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Faith :) Joi 25 Oct 2012, 16:34 | |
| Beeeelaaa
Iote că veni şi eu aiciii. În primul rând vreau să-ţi zic să uploadezi imaginile ca ultimele 3 pentru că doar aşa îşi pot vedea creaţiile. În al doilea rând, felicitări pentru nişte poze fantastice (chiar dacă am văzut puţine :( ) mă bucur că avem membrii foarte talentaţi pe aşi. În al treilea rând, văzând pozele atât de fantastice, m-am gândit să las i iooo com că nu strică nu? Pare rău însă că n-am văzut acest topic înainte. De acum o să mai comentez desenele tale :) Place mult cum le iei, eşti un adevărat fotograf şi cu asta am zis tot :)) |
|
| |
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Faith :) Joi 25 Oct 2012, 17:23 | |
| Gosh damn it!!! Sunt atat de superbeee!! Te pricepi nu gluma Eu nici cu cel mai performant aparat nu pot face poze atat de reusiteee! Anyway, sa sti ca te pricepi nu numai sa faci poze ci si sa le editezi destul de frumos Can i ask what kind of camera do you use? Nu sunt o cunoscatoare, dar eu una nici cu cel mai performant Nikon nu as putea face ce minunatii captezi tu acolo Sper sa mai pui poze Ti' prishiepi neneeee!!!! rock |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Faith :) Joi 25 Oct 2012, 19:31 | |
| Va multumesc pentru comentarii :X Lume noua [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Am rezolvat cele 3 posturi dar nu garantez ca sunt aceleasi imagini :)) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Florentina Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : jud. Giurgiu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 64 Puncte : 77 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Faith :) Sam 27 Oct 2012, 17:51 | |
| Esti un fotograf constiincios si foarte perseverent. Ma bucur sa vad ca incerci sa tii cont de sfaturi (semnatura atuala arata chiar bine, imi place fontul folosit si nu mai este nici colorata). Pisu este adorabil...are niste ochi minunati. N-am mai vazut acel verde atat de accentuat la pisici dar revenind...faci o treaba foarte buna iar sfatul meu este sa nu te lasi niciodata de aceasta pasiune. |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Faith :) Dum 28 Oct 2012, 18:57 | |
| Ce-mi place pisoiul tău - e atât de scump. Cred că-ţi vine să-l sufoci în braţele tale uneori. În orice caz, fotografiile sunt minunate. Cum a spus şi Florentina, nu te lăsa de pasiunea de a fotografia. |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Faith :) Mar 30 Oct 2012, 13:53 | |
| Intr-un final, am ajuns si eu aici. Sincer , nu stiu cum mi-ati putea da mie rangul de fotograf cand o aveti pe Bella. Belluto , faci niste poze Ce fel de aparat folosesti? Nikon? Daca da , de care? Eu folosesc Nikon D7000 50mm f/1.8D + LensPen DSLR Pro Kit + Filtru UV Marumi 52mm (cam asa scris pe cutii) Deabia astept sa ne mai incanti cu multe alte poze. Meli&Co |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Faith :) Mar 30 Oct 2012, 19:30 | |
| Vaaai :X Va multumesc pentru comentarii :X Inseamna mult pentru mine. As vrea eu sa folosesc un Nikon :)) Am un aparat digital Benq T1460 [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Sengni S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : • România Nr. mesaje : 3191 Puncte : 3381 Reputatie : 74 Hobby-uri : Să stau pe forum • Stare de spirit : Many Many Happy •
| Subiect: Re: Faith :) Mier 31 Oct 2012, 09:05 | |
| Hi ! Doamne ce talent ai :) Pisicuta e atat de dragalasa * Mi s-a facut o pofta uriasa de fructe, mai ales kiwi..Cu frisca ! Esti foarte talentata si transmite-i pupici pisicutei din partea mea :) |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Faith :) Mier 31 Oct 2012, 13:21 | |
| Sincera sa fiu , nici nu ma asteptam sa nu ai Nikon. La ce poze faci , ma simt inferioara. Anyway , nu calitatea aparatului defineste fotograful , ci imaginatia cu care face pozele. Asta am scos-o de la mine. Ai un pisic atat de dragalas. Nu ma mai satur sa-l vad. Cand ai timp sa ne mai aduci poze cu el. Tine-o tot asa. Meli&Co
Fie ca groaza Haloween-ului sa-ti incolteasca in inima si sa te faca sa tremuri. Happy Halloween! |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Faith :) Sam 10 Noi 2012, 22:48 | |
| Hey Bella ! Imi plac fotografiile mult, chiar te pricepi ^^. Sper sa ne mai aduci ^^. Te pupa Deea . |
|
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Faith :) Vin 18 Ian 2013, 00:28 | |
| Multumesc pentru comentarii. Apreciez. Ma bucur ca va plac. :)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Aici am o curiozitate. stiu ca nu este deloc bine fotografiat dar ce va inspira voua poza aia?. ar fi avut alt efect daca nu era beteala aia.
Stiu ca m-am prostit de tot. O poza nu-mi iese bine. |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Faith :) Vin 18 Ian 2013, 23:09 | |
| Sunt foarte dragute pozele :X:x. Sa mai pui :X:X. Te pupa Deya *:*. |
|
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Faith :) Mier 01 Mai 2013, 13:07 | |
| Nu am mai postat de o vesnicie ;)) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Faith :) Vin 03 Mai 2013, 19:03 | |
| Hey, Renesmee am trecut si eu pe aici si chiar nu m-am putut abtine sa nu-ti comentez. Sunt foarte frumoase pozele pe care le-ai facut, mai ales ca si eu sunt uun fan inrait al fotografitului mai ales al peisajelor . De asemenea, imi place si ultima poza postata ps: sa ma anunti si pe mine daca vrei cand mai postezi Lots of kisses from Lola |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Faith :) | |
| |
|
| |
|