|
|
Autor | Mesaj |
---|
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Faith :) Joi 26 Ian 2012, 13:07 | |
| bella pozele astea sunt superbe...imi plac cvadrele tale ca de obicei si desigur continui sa ma uimesti cu fiecare poza...daca e incearca sa ma contactezi cat mai curand ca vreau sa iti propun o provocare |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Faith :) Joi 26 Ian 2012, 19:04 | |
| Hei, hei! Imi pare rau ca ajung deabia acum.. Dar scoala m-a acaparat complet la propriu. Am o gramada de facut, invatat, scris.. 8-| Deci pozele sunt superbe Imi place mult lantisorul <3 Te-as ruga daca poti sa ma anunti cand mai pui.. Stiu ca iti cer cam mult, dar iti promit ca de fiecare data cand o sa intru o sa trec pe aici sa vad daca ai mai pus vreo poza. Inca o data imi cer scuze! :( |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Faith :) Sam 28 Ian 2012, 12:55 | |
| Buna, Lucy, tot nu mi-ai spus despre ce era vorba [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Elly, nu te mai scuza atata. Eu iti multumesc ca urmaresti topicul si ma bucur ca iti plac. Stiu cum e cu scoala .. of, of. Va multumesc tuturor!^^ Am adus cateva poze. Sunt mai vechi si lipsite de inspiratie. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Faith :) Sam 28 Ian 2012, 13:31 | |
| |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Faith :) Sam 28 Ian 2012, 18:14 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Faith :) Sam 28 Ian 2012, 19:03 | |
| Bellu meu ai foarte mare talent Sper sa ne mai aduci poze caci sunt geniale Le iubesc si pe ele si pe tine :x Sunt geniale! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Faith :) Dum 29 Ian 2012, 01:53 | |
| Felicitari scumpo, sunt foarte frumoase fotografiile imi plac mult. Sa ma anunti si pe mine cand mai postezi:*: |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| |
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Faith :) Dum 29 Ian 2012, 18:13 | |
| Buna, Vai, deci nu pot sa cred .. Cata lume pe aici! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ma bucur nespus de mult ca va plac [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Va multumesc ca va spuneti parerea, devin mai increzatoare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] , posibil sa mi se urce la cap :))
Daca tot v-a placut fundita aceea atat de mult .. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Si ceva mai stralucitor ( nu foarte) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
| Subiect: Re: Faith :) Dum 29 Ian 2012, 18:21 | |
| Hei, hei! Prima, muhaha! >:) Deci scumpo, sunt superbee . <3 Fundita aia e asa adorabila.. :x Si fluturasul :o3. <3 Sa mai faaci! Talentata mea |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Faith :) Dum 29 Ian 2012, 18:31 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Faith :) Dum 29 Ian 2012, 18:31 | |
| Miau miau ! Fataaaa(sry2) Iti multumesc mult pentru ca m-ai anuntat ! Sunt foarte frumoase fotografiile Imi plaaac mult, sa ne mai aduci si nu uita sa ma anunti:"> |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| Subiect: Re: Faith :) Dum 29 Ian 2012, 18:34 | |
| Pfoaai! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dar cate fundite mai ai? :)) Se pare ca iti place sa pozezi toate lucrurile de prin casa. (si mie la fel. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]) Sii... Imi place foarte mut acel fluturas. Stii ce imi mai place la tine? Ca postezi repede alte poze.^^ Asa ca, fa la fel si de data aceasta. Buh Bye! P.S.: Chiar ma bucur ca ma anunti. :) |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Faith :) Dum 29 Ian 2012, 19:33 | |
| Geniale :x Sunt obsolut geniale Nu avem ce sa comentam mai Belli Sunt chiar geniale |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Faith :) Dum 29 Ian 2012, 19:52 | |
| Bellinda mersi ca m-ai anuntat :x Vai ce dragute sunt. Imi plac foarte mult, chiar te pricepi sa fotografiezi:x Sunt superbe. Imi place fundita dar si acel fluturas care straluceste Sa mai aduci si altele. |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Faith :) Lun 30 Ian 2012, 16:37 | |
| multumesc ca mai anuntat pentru ca momentan eu sunt cam aeriasa...superbe contrastele din prima poza si unghiul de asemenea dar in a2a cred ca puteai prinde un uncghi mult mai bun de atat oricum felicitari sunt frumoase si acestea |
|
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Faith :) Mier 01 Feb 2012, 22:08 | |
| Buna, Cata lume Doamne!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ma bucur ca va plac, sincer, nu ma asteptam. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Ochiul a iesit cam intr-o parte :)) Scuzele mele, acum am obsevat :D [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Sper sa fie cava mai reusit na` Doar o decoratiune. |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
| Subiect: Re: Faith :) Vin 03 Feb 2012, 09:06 | |
| |
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Faith :) Vin 03 Feb 2012, 14:29 | |
| Ochiul e ok nu e intr-o parte parerea mea Iii ornamentul a iesit bine Sa mai aduci |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
| |
| |
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Re: Faith :) Vin 03 Feb 2012, 15:31 | |
| Buna Bella Deci pozele astea sunt absolut geniale ~! Eu una nu suport pisicile dar cand am vazut'o pe a ta am ramas E absolut geniala ~! Sa mai pui si tin`o tot asa ~! |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
| Subiect: Re: Faith :) Sam 04 Feb 2012, 16:13 | |
| hmmmm....poi astea 2 ei bine...ochiul e putin cam inclinat nu mare ca sa fie de senzatie un ochi trebuie luat drept nu alta....iar acea floare unchiul nu e chiar cel mai bun ai fi putut so iei din fata sau de deasupra si sar fi vazut cum se desprinde fiecare petala din precedenta sau ceva de genul....oricum sunt destul de bune pozele cu multa munca vei fi din ce in ce mai buna
Ultima editare efectuata de catre angelo_testardo in Sam 04 Feb 2012, 18:57, editata de 1 ori |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Faith :) Mier 08 Feb 2012, 18:20 | |
| Buna, Lume noua pe aici :X. Apreciez ca va spuneti parerea si ma bucur ca va plac. In primul rand am mai adus o poza, asemanatoare cu ultima. Pentru Luci ... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Stiu ca este poate prea luminoasa. Chiar n-am editato, soarele ii de vina [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Am tinut cont de "provocarea" lui Luci de a face poze seara. Nu a iesit cine stie ce .. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Aici.. am folosit telefonul. Am fost in parc si nu mi-am luat aparatul, ma asteptam sa fiu trantita in zapada si nu riscam sa-l stric. Surpriza.. n-a fost nici un incident [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nici eu nu stiu ce sunt alea. Niste "chestii" inghetate [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
^^
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Faith :) | |
| |
|
| |
|