|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Faith :) Dum 25 Dec 2011, 13:38 | |
| Ca de obicei si aceste poze sunt foarte frumoase. Prima e atat de dulce, chiar imi vine sa o mananc, mi-ai facut si pofta acum ^^ Imi plac in special ultimele doua, mai ales penultima, ai surprins foarte bine . Foarte interesanta, mai ales ca are si o forma de brad, adica asa cred eu, ca seamana cu unul^^ Sa mai aduci si alte poze. Pupici |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| Subiect: Re: Faith :) Dum 25 Dec 2011, 19:40 | |
| Ooo... Your cat is so cute! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Oricum, faci niste poze extraordinare. Le ador [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Mai ales poza cu floricele, super frumoasa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Te roog sa mai pui poze.Buh Bye. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Faith :) Mier 11 Ian 2012, 23:55 | |
| Buna, buna ... In primul rand va multumesc ca treceti pe la topicul meu si ma bucur ca va plac umilele mele fotografii. M-am intors din vacanta si am adus cu mine poze noi ^.^. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Poza lasa de dorit, mai ales claritatea. Spre apararea mea.. fotografia era facuta la luymina unui bec. Era cam intuneric in camera, totusi culorile "in realitate" erau foarte calde, credeam ca va iesi ceva frumos. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu am modificat nimic la ea, doar m-am semnat. Cam atat, sper sa va placa ^.^! |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Faith :) Joi 12 Ian 2012, 22:38 | |
| Buna, buna .. Mai multa lume nu cred ca se strange pe la topicul meu, asa ca am mai adus poze. Tin sa mentionez ca sunt editate, unele poate prea mult. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Faith :) Joi 12 Ian 2012, 22:44 | |
| |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Faith :) Joi 12 Ian 2012, 23:32 | |
| deci pozele tale intradevar sunt foarte frumoase...te folosesti de lumina foarte bine, iei cadre restranze si accentuezi anumite lucruri ceea ce e bine pentru ca da intensitate pozelor.
|
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| |
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Faith :) Sam 14 Ian 2012, 21:34 | |
| Buna, Ma bucur nespus ca va place, vedeti ca mi se urca la cap :)). Asa, am mai adus poze. Sunt cam plictisitoare, dar mai pun ca sa nu moara topicul :)). Totusi, sper sa va placa, macar pisoiul. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Asa, in ultima sunt eu. Poza artistica ce sa mai .. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Deci? Care e preferata din acest topic? |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Faith :) Sam 14 Ian 2012, 21:39 | |
| Am venit cam tarziu si te rog sa ma ierti dar sunt minunate pozele. |
|
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Faith :) Dum 15 Ian 2012, 20:39 | |
| Buna, Pai iti multumesc npetcu, ma bucur ca iti plac. Intrebarea de mai sus inca este valabila. Pai, am adus poze noi. O avertizare, daca pot spune asa. Sunt poze cu `je`, ~cica~ mai artistice[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]. Le-am extra-editat! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cu postul asta cred ca m-am facut de tot rasul! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Edit: La aceste fotografii se adauga si avatarul si semnatura... sunt tot ale mele! |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
| Subiect: Re: Faith :) Dum 15 Ian 2012, 20:50 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
| |
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Faith :) Lun 16 Ian 2012, 13:20 | |
| sa stii ca fotografiile sunt minunate
astepot next si sper sa ma anunti si data viitoare |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
| Subiect: Re: Faith :) Lun 16 Ian 2012, 20:22 | |
| Hei, ce bine ca ai adus poze noi. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sunt minunate, imi plac la nebunie. Sincer, mie cel mai mult din postul anterior mi-a placut foarte mult a doua poza. :x Pisica ta este chiar foarte fotogenica, la fel ca tine. Din postul acesta... Nu stiu ce sa zic.. Imi plac toate. ^^ So.. Mai pune poze ca vreau sa vad ce iti mai trece prin cap. Buh Bye! :*: |
|
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Faith :) Dum 22 Ian 2012, 19:08 | |
| Buna,Nu am mai trecut de mult pe aici .. Va multumesc pentru comentarii, inseamna mult pentru mine.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Asta-i tot :)) Nu am mai facut poze, lipsa de inspiratie [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Choco. Sensei
| |
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Faith :) Dum 22 Ian 2012, 20:34 | |
| Corectie Choco, ma prinsese [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]. Va ca stii tot ce misca. Iti multumesc ca urmaresti acest topic [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Mda pai, claritatea, calitatea .. poza in sine lasa de dorit :( |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Faith :) Dum 22 Ian 2012, 21:33 | |
| |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
| |
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Faith :) Mier 25 Ian 2012, 20:52 | |
| Buna, Am revenit cu poze. Va anunt de pe acum, am o poza cu flori. Stiu ca nu prea e deloc momentul, afara ninge iar eu aduc fotografii cu flori. Trecand peste asta, pozele pe care le-am pus pana acum, sunt toate modificate. Am prins o "boala", modific tot ce intalnesc prin pc. Daca va deranjeaza, spuneti-mi. Sa fac o precizare .. lantisorul ala cu inimioare l-am primit de Ziua indragostitilor de la .. mama [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]. Acum pozele ..
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Faith :) Mier 25 Ian 2012, 21:13 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Faith :) Joi 26 Ian 2012, 06:33 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Faith :) | |
| |
|
| |
|