Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Faith  :)  - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Faith  :)  - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Faith :)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Faith  :)  - Pagina 4 Asss10Faith  :)  - Pagina 4 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Faith  :)  - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Mier 08 Feb 2012, 18:41

Sunt foarte interesante acele crengute inghetate. in love Si sa stii ca imi place mult floarea. Desi este mai luminoasa decat m-as fi asteptat, asta ii confera un caracter mai cald. Parca nu este ger si ninsoare, ci este bine, cald, intr-o atmosfera de familie. lough Soo, sa ne mai aduci. in love Te-am pupacit dulce. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

choco^^
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Mier 08 Feb 2012, 21:00

Vaii cat de frumoase suuunt!!<3 Esti super talentata, iar crengile alea inghetate sunt superbeee love Mai vreeem love
Sus In jos
Licuu`
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Licuu`

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2008
Puncte : 2110
Reputatie Reputatie : 46
Stare de spirit Stare de spirit : Forever happy!! >.<

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Joi 09 Feb 2012, 13:42

Sunt minunate. in love
Imi plac foarte mult acele crengute. :x
Dar si acea... tufa, este foarte frumoasa.
Sper sa mai aduci cat mai curand alte poze.
Buh Bye! kiss
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Joi 09 Feb 2012, 16:46

e uite vezi asa mai vii de acasa...observi cum perspectiva si frumusetea florii se schimba datorita unghiului chiar daca nu e naturala...si crengutele si boschetele chiar imi plac adica sunt surprinse si incadrate frumos si mai ales sunt luminoase asa cum ma asteptam de la tine iar gheata? ei bine iarna chiar e o sursa de inspiratie...sa continui sa ma anunti cand mai postezi poze scumpa:X:X:X....eu astept in continuare savad cum o sa iasa si ce o sa mai gasesti prin misterele noptii
edi: am citit si ce scria langa poza cu floarea.....sa stii ca nu e prea luminoasa pentru ca daca observi lumina face petalele acelei flori sa sclipeasca pe margini si sa aiba mici reflexii foarte simpatice

Ultima editare efectuata de catre angelo_testardo in Vin 24 Feb 2012, 00:08, editata de 1 ori
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Joi 09 Feb 2012, 19:00

Vaii, vaii in love

Eu sincer as sta afara non stop doar ca sa vad copacii inghetati ;o3. Se vede.. in love Ador privelistea 8->.

Si sunt geniale pozele ;o3. Imi place unchiul din care ai prins floarea apropo :x

Abia astept alte pozee <3. kiss
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Faith  :)  - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Dum 12 Feb 2012, 12:26

Bella❌x deci sunt superbe.
Crengutele acelea inghetate, imi plac foarte mult. Ultimele doua poze mi-au placut la nebunie mai ales ca pe langa faptul ca ai fotografiat dintr-un unghi in care sa se vada foarte bine si frumos, imi place gheata aceea❌x
Ador fotografiile tale, te pricepi de minune.
Sa mai aduci a hug
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Joi 23 Feb 2012, 20:16

Buna,
Nu am mai postat de mult ceea ce inseamna ca.. scoala ma omoara [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu sunt lucruri noi, nu am mai avut timp de nimic. Si cand am si eu un moment de rapaus, intru pe forum.
Stiu ca nu se vede prea bine dar era intuneric bezna. De frig, nici nu mai spun ca abia mai tineam aparatul in mana. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Bunn, iata minunata priveste ( care a fost) in fata casei mele. Tin sa mentionez ca fotografia este facuta cu telefonul ..[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Saracele fire de curent.. dadeai cu capul de ele, nu alta.
PS: Am ramas ca si traznita cand am vazut 1061 vizualizari [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Faith  :)  - Pagina 4 Asss10Faith  :)  - Pagina 4 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Joi 23 Feb 2012, 21:25

Deci sunt geniale huh? Mie una imi plac foarte mult, mai ales turturii. in love Doamne, cat talent au unii. C doar iti trebuie si putin talent ca sa iti dai seama din ce unghi sa prinzi imaginea si cum sa faci fotografia. Felicitari si sa ne mai aduci. in love
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Vin 24 Feb 2012, 16:33

Vai, vai alte fotografii superbe in love
Imi plac foate mult, mai ales cea cu turturii. Se vede ca ai talent la asta, avand in vedere ca sti din ce unghi sa fotografiezi ca sa iasa cat mai bine.
Mai astept si altele kiss
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Vin 24 Feb 2012, 19:18

Uff, sunt superbe. Imi pare rau ca am ajuns atat de tarziu, insa scoala asta ma omoara . :|
Sa ne mai aduci, fiindca mie imi plac mult de tot. love
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Dum 04 Mar 2012, 19:25

Buna,
Ma bucur ca va plac si va multumesc ca a spuneti parerea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Da, da, ideea e rasuflata :)) De data asta parca a iesit mai bine, cred.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Sa-mi dea cineva cu ceva in cap si sa-mi spuna sa incetez cu modificatul pozelor aiurea. Si, varianta nemodificata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Desigur, trecuta prin photoscape.

Cam atat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Lun 05 Mar 2012, 10:42

Ce ma bucur ca ai mai adus si alte poze. Sunt superbe, imi place foarte mult cum fotografiezi mai ales ca sti din care unghi sa iasa mai bine poza. in love
Ce frumoase sunt florile:x
Sa mai aduci si altele si sa ma anunti si pe mine(D) good
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Vin 09 Mar 2012, 11:54

foarte bine facute pozele...ai luat unghiuri frumoase, ai incadrat bine si se vad superb, imi place sa vad cat de bine reusesti sa surprinzi frumusetea pua in lucruri simple...felicitarile mele sincere!
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Mar 10 Apr 2012, 00:51

Buna tuturor ^^

Mda deci, eu am intrat in vacanta de ceva vreme, chiar daca am tinut aparatul in mana mai tot timpul.. nu am postat nimic =))
Lucruri nesemnificative dar .. in curand plec la tara, primavara.. natura!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Lun 16 Apr 2012, 18:38

Pozele sunt foarte frumoase, as vrea sa zic ca am o preferata dar nu pot...SA mai aduci poze, pentru ca sunt minunate
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Mier 23 Mai 2012, 19:06

Topicul a luat`o in jos :)) Deci .. poze noi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Mai mult pentru decor .. poza nu prea are cum sa fie pentru ca este mult prea editata [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Anya
Special Jōnin
Special Jōnin
Anya

Sex : feminin Localizare Localizare : Racitania
acebook acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1521
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 210

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Mier 23 Mai 2012, 19:27

Ce poze frumoase ! in love
Preferata mea e prima . Buze frumoase , lu' Iri ii place .
Te log m-ai adu poze
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 00:50

Deci ...
Irina iti multumesc pentru comentariu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]* [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cum pc-ul meu da` pe din`afara de virusi, nu mai pot descarca poze de pe aparat sau telefon [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pana o sa iau vacanta, se rezolva :))
Am niste poze mai vechi si mai neinspirate.. dar tot poze sunt.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Fail [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Poate ca pot sa mai repar cate ceva cu poza asta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Si asta :))
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Vorba unui prieten, ce ne mai place sa facem poze cu macro [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Cred ca este cel mai prost post ever!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Edit: Nu va temeti, animalutul ala nu a fost maltratat sau nimic asemanator :)) Doar are ea ( catelusa) o fata de milog [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ---> Cere drepturile de autor pentru ochii aceia de catelus [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Anya
Special Jōnin
Special Jōnin
Anya

Sex : feminin Localizare Localizare : Racitania
acebook acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1521
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 210

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 10:11

rolling on the floor Sa sti ca pozele sunt foarte frumoase ! De ce zici ca e cel mai prosty post ? Mie chiar imi plac ! Vai da ce scumpica e catelusa .
Stai linistita , nu doar al tau e plin de virusi . Deci eu mai vleau , te log .
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Mar 28 Aug 2012, 11:35

A trecut ceva vreme de cand n-am mai postat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ultima editare efectuata de catre Bella in Joi 25 Oct 2012, 19:27, editata de 1 ori
Sus In jos
Florentina
Genin
Genin

Sex : feminin Varsta : 31
Localizare Localizare : jud. Giurgiu
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 64
Puncte : 77
Reputatie Reputatie : 7

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Mar 28 Aug 2012, 18:40

Nice pictures. Incearca sa experimentezi si alte unghiuri pentru pozele tale.
Modelele sunt niste pufosenii simpatice foc si dau foarte bn pe sticla.
Mult succes in continuare!
>:D<
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Joi 20 Sept 2012, 23:34

Hei. Multumesc pentru comentariu :*

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Poza asta imi place enorm. Desi floarea si-a cam pierdut petalele .. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am prins un obicei prost ca sa zic asa. Editez cam tot ce intalnesc in cale si nu ma rezum doar la saturatie, luminozitate.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ultima editare efectuata de catre Bella in Joi 25 Oct 2012, 19:22, editata de 1 ori
Sus In jos
Florentina
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Vin 21 Sept 2012, 01:53

sunt superbe! keep up the good work! Se vede ca ai talent si ca asculti de sfaturi si mai ales ca esti un fotograf creativ si ambitios.!
>:D<
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Vin 28 Sept 2012, 23:24

Multumesc pentru comentariu :*

Deci, posibil, adica mai mult ca sigur in postul asta am dat-o in bara cu unghiurile :)) Pozele le aveam deja facute deci .. am o scuza :))
Am inceput sa cam exagerez cu editul, cred. ..... .....

Ultima editare efectuata de catre Bella in Joi 25 Oct 2012, 19:17, editata de 2 ori
Sus In jos
Florentina
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 20:54

transfagarasanul din pacate nu l-ai prins in cel mai potrivit unghi, insa restul pozelor sunt destul de bune si compenseaza.
Am observat ca ai si o semnatura a ta. Nu e cea mai potrivita (din punct de vedere estetic nu arata prea bine: scrisul cu rosu de la prenumele tau nu prea are legatura cu restul din semanatura) si in plus daca as vrea sa-ti sterg semnatura si sa pun de exemplu alta as face-o foarte usor :))
Ideea unei semnaturi nu este ca trebuie sa existe ci ca trebuie sa-ti protejeze poza de altii care vor sa si-o insuseasca fara drept.
O semnatura destul de buna in acest caz ar fi cea de exemplu de la deviantart. Ei au optat pt o semnatura cu o opacitate redusa pe intreaga suprafata a pozelor, facand astfel aproape imposibila plagierea :D ( nu e chiar cel mai estetic, insa functioneaza...eu una nu ma semnez pt ca nu-mi pasa daca altii imi fura pozele. Cine vrea sa ma creada ca o anume poza imi apartine bine cine nu, asta e. Tot ce conteaza e ca eu sunt impacata cu a mea constiinta.)
acum revenind...:))
Nu spun ca asa ar trebui sa arate si semnatura ta ( este dreptul tau sa o alegi pe cea care consideri ca-ti place si ti se potriveste ) insa ti-am zi ca sa iei in considerare si acest aspect. De obicei o pozitionezi in fotografie intr-un loc destul de acesibil de modificat in photoshop. Incearca sa tii cont cat de cat de acest aspect pt ca in acest mod ,fie daca o pui sau nu, e inutila.
Sper ca nu te ai suparat ca am scris atat si pe langa, insa m-am gandit sa-ti impartasesc si tie aceasta opinie a mea dupa ce am trecut prin mai multe cazuri de genu':))
Fotografiile sunt facute intr-un stil artistic de fiecare data. Pentru varsta ta sunt chiar foarte foarte bune si sunt convinsa ca daca vei continua cu aceasta pasiune poate o sa-ti doresti sa faci si ceva de viitor din asta, o cariera ceva. Chiar, te ai gandit la asa ceva?

Succes in continuare:*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Faith :)    Faith  :)  - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Faith :)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-