|
|
Merita sa fie continuat? Va place? | Da | | 95% | [ 40 ] | Nu | | 5% | [ 2 ] | Asa si asa | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 42 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| |
| |
dedde14 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 149 Puncte : 153 Reputatie : 6 Hobby-uri : Cam tot ce se poate face... Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND
| Subiect: Re: La flacara lumanarii Vin 09 Noi 2012, 00:15 | |
| |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: La flacara lumanarii Sam 10 Noi 2012, 10:52 | |
| Imi place mult Acum tot are sens Bine ca nu a fost real Ms de anunt Astept nextu |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: La flacara lumanarii Dum 11 Noi 2012, 10:58 | |
| Of of of, am venit si eu in cele din urna. Imi pare rau ca la o spatamana dupa ce ti-am promis am reusit sa indeplinesc..
Incepem cu penultimul capito. A fost mirific, mi-a placut mult de tot felul in care ai dezvoltat fiecare sentiment si l-ai transpus atat de real asupra noastra. Pentru o clipa am simtit durerea ei. Ai evoluat extrem de mult de la critica oferita de mine si sunt extrem de mandra pentru asta. Desigur acum nu esti perfecta, nu vei fi ( asa cum nici eu nu pot sa fiu ) dar poti sa ajungi mai sus, nu te multumi cu nivelul actual. Nu m-am uitat dupa greseli, nu sunt o maniaca, cred ca nici nu au existat.
Ultimul capitol a fost frumos, romantic si un episod mult dorit de noi intr-un viitor alaturi de sot sau iubit. Totusi nu mi-a placut mie.. prea dragalas, prea multa iubire. Probabil iti dai seama de ce, dar este un capitol scris corect gramatical si structural. Nu mi-a placut ultima parte deoarece nu sunt o inraita a iubiri si dragalasenilor. Dar asta e parerea mea si nu tine de tine sau de felul in care ai scris. Sper ca m-am facut inteleasa. Momentul cu adevarat frumos din capitol a fost acela cand a imbratisat-o pe Sakura, trezita din acel cosmar. Chiar m-a marcat acel moment.
Imi place mult cum ai evoluat, si sper sa o faci si in viitor. Mult succes. Ai mare potential sa ajungi departe. Felicitari. |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: La flacara lumanarii Dum 11 Noi 2012, 11:30 | |
| Buna scumpo! Scuze ca ajung asa tarziu, dar m-a durut inima sa citesc capitolul precedent, acela cu viitorul Sakurei, si nici nu stiu de ce am impresia ca este real......Poate pentru ca stiu ce urmeaza, nu uita, ca noi am facut un pact, mai tii minte? Eu da! Ma bucur ca inca nu a inceput cosmarul, si ca se bucura de fiecare clipa alaturi de Sasuke, si ca se alinta asa frumos, insa pentru cat timp va dura asta? Te astept cu nextul, si te rog sa ma anunti si pe mine cand il vei aduce! Spor la scris si la idei, te pup |
|
| |
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: La flacara lumanarii Dum 11 Noi 2012, 16:07 | |
| ador capitolul mult si te rog sa ma anunti cand pui nextul ! |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: La flacara lumanarii Mier 09 Ian 2013, 00:10 | |
| Fic inchis din cauza inactivitatii. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La flacara lumanarii | |
| |
|
| |
|