|
|
Vreţi acest FanFic terminat ? | Evident, merita ! | | 97% | [ 168 ] | Sa ziceam ca da. | | 2% | [ 4 ] | Nu, e plictisitor | | 1% | [ 2 ] |
| Total voturi : 174 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 26 Mai 2012, 21:32 | |
| |
|
| |
Yuki-chan Academy Student
Sex : Localizare : Peste tot si niciunde Nr. mesaje : 10 Puncte : 10 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 26 Mai 2012, 22:22 | |
| Hei! Multumesc ca m-ai anuntat. Imi place foarte mult capitolul... ce pot sa spun, e absolut superb! Sincer imi cam pare rau de Maia dar ma bucur ca Sasuke vrea sa o ajute pe Saku chiar daca asta il pune si pe el in pericol. Sunt nerabdatoare sa vad nextul. Succes in continuare si multa inspiratie! |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 27 Mai 2012, 19:35 | |
| demon de rahat. va fi vai siamar de cornele si de coada ta. furca aia(dak esti dr*c trb sa ai si furca) a ta tio voi baga pe gat si iti voi scoate ficatul cu ea, apoi il voi da vulturului lui zeus sal ciucule putin cate putin :> next P.S. a aparut filmul 5 naruto shippuden "Inchisoarea insangerata". sa te uiti k e super |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 27 Mai 2012, 21:53 | |
| Deciiii.. cu ce sa incep Normal ca nu se poate sinucide, asta ar insemna ca demonul ala ar castiga lupta, ea ajungand in iad. Sper doar sa nu devina destul de puternic incat sa o poata poseda si atunci cand este o persoana langa ea. Da, chiar de ce nu poate fi posedata si asa? Si ce e cu intrebarea aia :" Nu vrei sa faci un accident de masina?" Are puterea sa faca asta, cum? Doamne, cate intrebari! Ce sacaitoare sunt, stiu Nu ma pot abtine, imi place prea mult acest fic si ador ideile tale. Acu' ce sa fac. astept nextul cu sufletul la gura. Te-am pupacit |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 29 Mai 2012, 18:27 | |
| |
|
| |
Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 29 Mai 2012, 19:55 | |
| yuhuuu >:D< am trecut si eu pe la ficul tau si am un singur cuvant de spus: genial de acum ma anunti si pe mine cand pui un capitol nou te rog te rog te rog muuult de tot :* |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 29 Mai 2012, 21:37 | |
| Buna scumpa mea. Am ajuns si eu pe la fic-ul tau. Desi eu nu sunt vreo fana a exorcismului sau mai stiu eu ce, iti spun sincer ca imi place fic-ul. Ai tot ce trebuie. Imi place felul cum descrii, cum ai aranjat lucrururile intre personaje.
Multa inspiratie, idei si timp de scris. Te rog de acum sa ma anunti si pe mine printr-un PM cand aduci next-ul. Te pup:* |
|
| |
~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 02 Iun 2012, 00:12 | |
| Ce se intampla in continunare? Ce demon ciudat, adica nu-mi prea plac demonii. Dar fic-ul este absolut incredibil, pur si simplu il ador! Ai descriere, sentimente, personaje bine conturate... in unele momente imi venea sa plang. Cu siguranta va fi urata de sora ei... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Astept nextul cu nerabdare si te rog din tot sufletul sa ma anunti! |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 03 Iun 2012, 14:33 | |
| Hellau Multumesc foarte mult pentru comentarii. Scuzati-ma ca aduc next-ul asa tarziu, dar sincer nu am deloc inspiratie si capitolul asta nu e chiar cel mai bun, insa sper sa va placa cat de cat. Capitolul 10Sakura P.O.V. Ma privea cu surprindere nestiind ce sa spuna. Avea fata de ratusca galbena obosita si extenuata. Am zambit si l-am luat in brate, voiam sa simt caldura altui corp langa al meu. El nu m-a respins, m-a strans mai tare spunandu-mi ca totul va fi bine. Ma saturasem de aceste cuvinte, mereu le auzeam si stiam ca nimic nu va fi bine.
Ajunsesem intr-un final la asa-zisa casa-cabana-vila de vacanta din inima padurii. Era frumoasa si cam mare, dar era destul de okai, imi placea. Nu prea am fost atenta la design-ul ei sau tot ce tinea de chestia asta, nu imi pasa. Stiam un singur lucru, cel mai important nu de altfel. Sasuke nu trebuia sa ma lase singura, nu putea sa faca lucrul asta stiind ca consecintele vor fi dramatice si neplacute. Aveam sa dorm cu el in fiecare noapte, in aceiasi camera, dar ceea ce nu stiam era daca vom imparti si acelasi pat. Ma intrebam cum vom face cand unul dintre noi va trebui sa faca dus. Adica eu aveam bun-simt sa nu ma uit insa el fiind barbat...
O voce patrunzatoare ma 'trezea' din disperare, era el. Imi spunea ca vrea sa faca un dus lung si relaxant. Serios? Eram amuzata intr-un oarecare fel si tocmai aveam sa aflu cum va fi experienta aceia, care avea sa se repete la infinit. Sub privirea mea si-a luat o pereche de boxeri negri si un maieu de aceiasi culoare. Am intrat amandoi in baie, eu asezandu-ma pe WC si rezemandu-mi capul de palme, el incepand sa se dezbrace extrem de lent. Cu coada ochiului priveam intreaga scena si ma gandeam ca la d*acu, parca aveam bun-simt, dar ce mai conta? Deja ma uitam, puteam sa continui.
Era cu spatele, dezbracat complet si pe punctul de a intra in cabina de dus. Mi-am inchis ochii si am zambit la cat de cr*tina puteam fi. Nu ma asteptam sa ma port atat de copilareste si imatur, de parca nu mai vazusem barbati dezbracati in viata mea. Picaturile de apa calda presepuneam ca se izbeau puternic de trupul brunetului, relaxandu-l, iar o lumina neagra se facea vizibila de sub usa. Oh, ce era? Am inchis ochii si am incercat sa ma calmez, voiam sa cred ca era doar in imaginatia mea si ca nimic nu avea sa se intample. Nu eram singura in camera, nu avea cum sa ma posede. Ma bazam pe lucrul asta. Am deschis brusc ochii si am privit in fata mea. Privirea mi se marea, iar temperatura camerei scadea considerabil. Era frig, iar usa alba de lemn era zgariata. Am inchis din nou ochii si am inceput sa respir si sa expir. Din nou am deschis subit ochii, iar ... doar incercam sa ma calmez.
" 3 a.m. "
Nu stiam ce inseamna, dar nici nu voiam sa aflu. Un sunet ascutit se auzea in intreaga baie, iar eu eram singura care il auzea. In urmatoarele secunde zgomotele erau mai intense, constientizand ca acel demon incerca sa imi transmita un mesaj.
" Veniet, et invenies"
M-am ridicat de pe WC cat de repede am putut si am intrat in cabina de dus. L-am luat in brate pe Sasuke si am inceput sa plang in hohote. Ma mangaia pe par, in timp ce acesta se uda tot mai tare din cauza jetului de apa. Nu se distingea ca plang, insa sunetele ma dadeau de gol. Eram cu psihicul la pamant, stiam ca in ritmul asta voi muri de oboseala, stres, frica si nu din cauza unui super-demon foarte glumet si infricosator. Voiam sa ghicesc viitorul, voiam sa stiu ce se va intampla cu mine, daca mai aveam sa traiesc o luna, un an sau mai mult si simteam nevoia sa stiu ce se va petrece cu Sasuke. El se uita la mine printre picaturile de apa si ma mangaia pe talie, coborind tot mai jos. Aveam mainile pe pectoralii lui si il priveam in ochi.
- Nu te uita in jos, spune aceasta zambind.
Din instinct am facut-o desi nu trebuia. M-am inrosit brusc si l-am strans in brate cat de tare am putut reamintindu-mi de scena de dinainte. Lacrimile au inceput sa reapara, brunetul rupand imbratisarea si intrebandu-ma ce s-a intamplat. I-am povestit totul cu tristete in voce. Nu stiam ce avea sa urmeze si cum puteam scapa de asta. Nu cred ca exista vreo solutie. Eram pierduta.
- " Veniet, et invenies" inseamna " El va veni si te va invinge " deci cineva sau ceva va veni in ajutor la ora 3 a.m si...
- ... si ma va distruge, continui fraza lui Sasuke, el nespunand nimic, privind doar in gol. E okai, am spus, brunetul indreptandu-si privirea catre a mea. M-a prins de talie si mi-a soptit vesnicul " totul va fi bine ". Dar deja ma enervau cuvintele astea, nimic nu putea fi okai.
Mana lui Sasuke incepea sa se plimbe liber pe spatele meu, bagand-o mai apoi pe sub tricoul larg si ud. Mii de senzatii imi cutreierau corpul. Ma trage brusc mai aproape de corpul lui, eu lipindu-ma in totalitate de el. Ma simteam foarte bine. Inima imi batea puternic, iar respiratia imi era sacadata. Ce urma? Un sarut? Nu credeam, nu putea, nu puteam. Mi-am aplecat capul in pamant si am inceput sa ma gandesc la biata Maia. Oare ce reactie o fi avut cand a citit scrisoare? Era socata, eram ferm convinsa si probabil chestia asta a facut-o sa ma urasca atat de mult. O intelegeam. Chiar o faceam.
Ultima editare efectuata de catre Andreea Schmitt in Joi 09 Aug 2012, 13:36, editata de 1 ori |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| |
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 03 Iun 2012, 14:53 | |
| "- Nu te uita in jos, spune aceasta zambind." TU iti bati joc de mine? era sa cad cu tot cu scaun de ras Mersi ca m-ai anuntat si cap a fost extrem , daca ar fi mai pervers ar fi super dar lasand asta , asi vrea sa stiu ce sa intamplat cu biata maia :( Ps.:pe podium ;) |
|
| |
~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 03 Iun 2012, 14:59 | |
| VAAAI... Ce nebuna esti! Cum naiba sa nu se uite in jos?! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Demonul ala chiar nu vrea sa o lase in pace... las' ca-i trag eu o bataie buna! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Capitolul a fost sooper, n-am ce comenta sa ca astept nextul cu cea mai mare nerabdare! Te roog sa ma anunti in continuare! |
|
| |
Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 03 Iun 2012, 16:04 | |
| k tymy a ajuns sa citeasca si asta.....este hmm mega-super-extra-suprem(etc etc)-cool acest dic....andrea ai intrecut topurile....nextul cand poti anuntare la mine |
|
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 03 Iun 2012, 16:05 | |
| |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 03 Iun 2012, 16:09 | |
| Asa, in primul rand scuze ca nu am m-ai comentat, si in al doilea rand.. OMG, un capitol spuerb, S-a bagat sub dus, ei asta a fost chiar comic si surprinzator:))oricum eu astept nexxt, si daca poti sa ma anunti:) Aly va pupa Ceau:) |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 03 Iun 2012, 16:46 | |
| "nu te uita in jos" serios? u vrei sa ne omori inaintea lui saku corect. doamne nu esti sanatoasa. dak ii spun eu mamei tale ce scrii u aici? abia astept nextu si ma intreb cn oare va veni sa o posede pe saku?next |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 03 Iun 2012, 17:03 | |
| |
|
| |
Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 03 Iun 2012, 17:27 | |
| ma captivat :X desi prima oara am crezut ca m-ai inj*rat cand ai inceput cu franceza :)) prea tare capitolul si mersi ca m-ai anuntat ;) sper sa ma mai anunti :o3 spor la scris si pwp dulce >:D< |
|
| |
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 03 Iun 2012, 18:39 | |
| "- Nu te uita in jos, spune aceasta zambind. Din instinct am facut-o desi nu trebuia..." Am ras in continuu si inca mai rad Vaiii, opreste-ma, te rog! Eu am incercat deja, insa dupa, am vazut comentariul lui ` Squirrel ` si nu m-am mai putut opri E constructia perfecta prin care putem sa o caracterizam pe Saku : "perversa lu' mama!" A fost amuzanta faza asta dintre ei, iar apoi... Uuu ... Ma intreb ce au mai facut nebunii Cat ii mai iubim noi pe astia doi, asa-i? |
|
| |
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 03 Iun 2012, 18:45 | |
| |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 03 Iun 2012, 23:47 | |
| Ce sa mai zic.. ca de fiecare data m-ai dat pe spate + scenele alea fierbinti, deja... =p~~~ Nu stiu de unde iti vin ideile si cum o vei scoate pana la capat, oricum sunt sigura ca ne vei uimi. Astept sa vad cine vine la 3 noaptea si daca va reusi sa faca ce isi propune. Ma intreb cum vor scapa banuiesc ca au nevoie de ajutor, sau ceva ustensile, habar n-am. ( poate un preot ) Oricum, astept nextul cu nerabdare. Te-am pupacit.. ciao |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 04 Iun 2012, 14:20 | |
| Buna scumpa mea:* Multumesc ca m-ai anuntat. Sincer imi place capitolul si sunt incantata de faptul ca in fiecare capitol aduci ceva nou, si nu lasi sa devina plictisitor banal. Imi place ca sunt doar ei doi, si sunt super curioasa cum vor iesi din toata chestia asta si ce se va intampla cu relatia lor, si mai ales ce s-a intamplat cu Maia. Adu-ne repede next-ul , caci o sa mor de curiozitate in curand. Sa nu uiti sa ma anunti. Spor la scris si multe, multe idei. Te pup * |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 04 Iun 2012, 15:45 | |
| Buna, Mereu dadeam peste ficul tau, mai bine zis mereu citeam "Demonologie si Exorcism" dar pana acum nu am indraznit sa intru. De ce? Pentru ca asemenea chestii, povesti si mai stiu eu ce ma sperie dar na` curiozitatea :)) Oricum, imi place extrem de mult ficul tau. Descrii, cat se poate de bine dar ce imi place cel mai sunt ideile tale. Nu sunt mare fana a scenelor fierbinti si mai stiu eu ce :)) dar ale tale chiar imi plac :)) Pe lanaga faptul ca sunt [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] mai exista si comportamentul Sakurei care face totul mult mai amuzant. Sasuke e atat de .. dulce! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Nu m-ar deranja sa citesc o carte si sa-l primesc pe el [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Iar spiritul ala .. sa-si ia o vacanta, sa intre in hibernare, orice! Nu poate sa-i lase si pe ei linistiti o noapte, singuri.. in casuta aia .. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Anunta-ma si pe mine cand aduci nextul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Spor la scris si la idei!^^ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 06 Iun 2012, 11:47 | |
| Ultima insa e bine si asa mai bine decat deloc Nu mai trebuie sa spun ca faza cu "Nu te uita in jos" a fost bestiala si super amuzanta Cum sa spui ca asta a fost un capitol nereusit ? A fost bestial, plin de o avalansa de sentimente + nelipsitul amuzament Astept next si te rog frumos si ducle sa ma anunti Teo |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism | |
| |
|
| |
|