Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Demonologie si Exorcism - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Demonologie si Exorcism - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Demonologie si Exorcism

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26  Urmatorul

Vreţi acest FanFic terminat ?
Evident, merita !
Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_vote_lcap97%Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_vote_rcap
 97% [ 168 ]
Sa ziceam ca da.
Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_vote_lcap2%Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_vote_rcap
 2% [ 4 ]
Nu, e plictisitor
Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_vote_lcap1%Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_vote_rcap
 1% [ 2 ]
Total voturi : 174

AutorMesaj
Avada Kedavra
Jōnin
Jōnin
Avada Kedavra

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In coltul intunecat al propriei minti...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1080
Puncte : 1250
Reputatie Reputatie : 84
Stare de spirit Stare de spirit : Neutra

Demonologie si Exorcism - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 23:40

Pfoaii am ajuns si eu in sfarsit. Cam tarziu, dar iata-ma aici. Delicioasa poveste, pur si simplu o ador. Desi pare un cliseu, dar e propria mea doza de heroina. Nu ma mai satur de aceasta poveste. Esti pur si simplu geniala. Ai un scris atat de aerisit si fabulos. Nu imi umpli capitolele cu lungii si plictisitoare descrieri, si nici nu te grabesti. Ce sa mai, delicioasa poveste.
Nu stiu de ce tot repet "delicios", dar imi vine sa iti asemana ficul cu ciocolata. Nemaipomenit de gustoasa si de geniala.
Iar faza cu dusul...Doamne era sa cad de pe scaun..Mi-a placut ca tot bunul simt cu care se credea inzestrata, a disparut parca intr-o clipa...
DECI GENIAL.
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 12:22

Hellau, am adus in sfarsit next-ul mult asteptat. In primul rand vreau sa va multumesc enorm pentru numeroasele comentarii si scuze ca nu am postat mai devreme, insa zilele astea am stat acasa, pentru ca am nu stiu ce infectie in gat. Astazi m-am simtit okai si am zis sa scriu. Ei bine, nu cred ca capitolul asta e foarte reusit, dar sper sa va surprinda cat de cat. a hug Ah, am uitat sa va spun ca nu e cel mai lung capitol pe care l-am facut, dar mna..

Capitolul 11

Sakura P.O.V.

Ma trage brusc mai aproape de corpul lui, eu lipindu-ma in totalitate de el. Ma simteam foarte bine. Inima imi batea puternic, iar respiratia imi era sacadata. Ce urma? Un sarut? Nu credeam, nu putea, nu puteam. Mi-am aplecat capul in pamant si am inceput sa ma gandesc la biata Maia. Oare ce reactie o fi avut cand a citit scrisoare? Era socata, eram ferm convinsa si probabil chestia asta a facut-o sa ma urasca atat de mult. O intelegeam. Chiar o faceam.

Ma uitam din nou in ochii brunetului, eram foarte apropiati, ii si imi putea simti respiratia calda. M-am apropiat mai mult si i-am pupat obrazul. M-am retras si l-am privit zambind. Acesta s-a aplecat si a facut acelasi gest ca mine. Surprindere? Nu chiar, mai mult dezamagire, dar de ce simteam asta? Nu mai conta; am continuat ce incepusem. Buzele mele au facut contact cu fruntea lui, era fierbinte, avea febra? Nici asta nu mai conta, voiam doar sa nu imi sarute fruntea, dar... era prea tarziu. Deziluzie din nou? Da, dar continuam cu pasi calculati. Un gest stupid poate si copilaresc a urmat care nu demonstra seriozitatea atitudinilor mele. L-am pupat pe nas. Amuzant? Nu cred, dar mai conta?
Asteptam sa faca acelasi lucru, insa...
Inevitabilul s-a intamplat. Buzele lui, buzele mele, impreuna. Un sarut, o eternitate. Puteam sa ii simt orice colt a gurii lui, dar mai ales aveam acea stare de beatitudine. De ce un sarut ma facea fericita? Era ciudat?

Limba lui imi inspecta intreaga gura intr-un stil foarte lent si placut, in slow motion. Mainile brunetului imi mangaia spatele ud din cauza apei calde. Adoram senzatiile pe care mi le oferea, oare eram in Rai?
Din pacate nu; eram intr-o cabina de dus sarutandu-ma cu ... logdnicul surorii mele. Eram pr*asta, dar nici legatura dintre Maia si Sasuke nu ma determina sa pun stop actiunii neprevazute.
Sasuke m-a luat in brate, eu pozitionandu-mi picioarele in jurul taliei lui. Il sarutam, ma saruta, ne sarutam cu pasiune, sau oare cu dragoste? Din nou, mai conta?
Mainile mele il trageau usor de parul negru si ud. Buzele mele nu se opreau din al saruta. Trupul meu reactiona la fiecare atingere din partea brunetului. Mici 'electrosocuri' imi trimiteau mangaierile lui. Sasuke s-a lipit de geamul cabinei de dus, lasandu-se in jos cu tot cu mine. Eram pe el intr-un oarecare fel si parca ceva uitam. Nu am dat atentie si continuam cu saruturi si atingeri, dar ..

- Scuza-mi momentul inoportun, dar nu te simti prost ca eu sunt dezbracat si tu nu?

-Aaaa, pai, aaaa. Ce?? Poti repeta intrebarea?

Imi venea sa intru in pamant cand am realizat cu stupoare ca eu stateam pe.. pe ceva ce nu putea fi descris prin cuvinte sau gesturi, ceva care mai bine ramanea.. ramanea undeva si nu mai aparea. Saruturile noastre continua, iar brunetul incerca cu miscari lente sa imi dea jos putinele haine pe care le aveam pe mine. L-am lasat. De ce? Pentru ca voiam sa ma las dusa de sentimente, dar... ce sentimente?

- Facem o greseala, spun eu indepartandu-ma de brunet. O iubesti pe Maia...

- Acel capitol din viata mea s-a incheiat cand am decis sa plec cu tine. Am parasit-o pentru tine, imi poti spune si mie de ce am facut asta? M-am lasat condus de sentintimente, dar... ce sentimente?

- E patetic.

- Okai, imi pare rau. Putem uita, termina Sasuke iesind din cabina si acoperindu-se cu un halat alb.

Ce pr*asta eram, dar faceam ce trebuia; asa credeam.
Am inceput involuntar sa tremur si sa regret ca l-am facut pe Sasuke sa creada ca nu simt nimic pentru el. Lacrimile mele incepeau din nou sa se faca vizibile.Voiam sa mor, doar asta si poate pe ... el. Am iesit si eu din cabina si m-am acoperit cu un prosop alb. L-am privit cu lacrimi in ochi si l-am imbratisat pe la spate. Nu voiam sa ii dau drumul, speram ca mereu, in orice moment al vietii mele, sa fie langa mine.
El si-a intors capul, privindu-ma suparat, confuz...

- Nu iti dau drumul daca asta vrei sa imi spui, ii zic eu nerupand stransoarea puternica pe care o facusem.

- Nici nu vreau, continua el intorcandu-se cu fata spre mine si sarutandu-ma apasat pe buze.

Ultima editare efectuata de catre Andreea Schmitt in Joi 09 Aug 2012, 13:37, editata de 1 ori
Sus In jos
Tymy
Genin
Genin
Tymy

Sex : masculin Varsta : 33
Localizare Localizare : Oradea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 300
Puncte : 316
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Rime
Stare de spirit Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 14:26

in sfarsit un next frumos si plin de viata.....andrea un next repejor sa nu ma fac scumpisor:))
Sus In jos
Mellz.<3
Genin
Genin
Mellz.<3

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In inima lui ! <333
Nr. mesaje Nr. mesaje : 453
Puncte : 566
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : Multe:P
Stare de spirit Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 15:05

Oh my fukin' goooooooooooooooooooooooooooooooooooood ! IN SFARSIIIIIIIIIIT ! Mult asteptatul meu sarut ... si ce mai sarut ! As vrea sa fiu eu in locul Sakurei. Vai, a fost asa frumos. L-am citit de 3 ori capitolul, jur. E prea genial. Esti prea geniala. Doamne, cat mi-a placut. Astept nextul. Te iubesc kiss
Sus In jos
` Squirrel `
Guardian Ninja
Guardian Ninja
` Squirrel `

Localizare Localizare : Sv, C.M.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2169
Puncte : 2265
Reputatie Reputatie : 72
Hobby-uri Hobby-uri : A lot.
Stare de spirit Stare de spirit : Tired all the time.

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 15:26

Bunăăă!
Păi... în primul rând... mă bucur ca te simti mai bine a hug
Iar acum despre capitol ike
Deci Doamne cat mi-a placut, a fost minunat, scumpo!
Daca nu aduci urmatorul capitol cat se poate de repede voi abuza de ficul tau la maxim.
Il voi recitii pana il voi memora, ai auzit?
Asa saruta mai zic si eu...
Si imi place atat de mult caracterul amandurora... cred ca ti-am mai spus da mna...
Nu conteaza! Eu iubesc acest fic sa stii asta.
Acum te asteptam cu nextul.
Si te rog eu... daca poti, adul repedeee!
Ok.. See ya hi!
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 17:00

Mama ce mai capitol ! what?lol!
Scuze , am uitat de vesnicul " Buna " , dar iti spun acum , buna ! hi!
In sfarsit actiune Sasusaku , si ce mai actiune ! in love Mi-a placut la nebunie . Ma bucur ca te simti mai bine . Te rog frumos ca o inghetata sa vi cu nextul repejor . Bafta la tastat si pupici . kiss
Sus In jos
Demi
Genin
Genin
Demi

Localizare Localizare : unde se astepta lumea mai putin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 107
Puncte : 121
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be
Stare de spirit Stare de spirit : Just fine

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 19:10

Felicitari scriitoarei noastre de mare succes ANDRE EA pentru ca a adus inca un capitol exceptional. Pe bune acu, de unde iti vin ideile astea? mersi ca m-ai anuntat, si sper ca o sa ma mai anunti :*
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 19:13

- Nu iti dau drumul daca asta vrei sa imi spui, ii zic eu nerupand stransoarea puternica pe care o facusem.

- Nici nu vreau, continua el intorcandu-se cu fata spre mine si sarutandu-ma apasat pe buze.

Daca mai continuai ma faceai sa plang puppy eyes Deja ma furnicau ochii, atat de emotionant a fost rusinos Biata Saku'... Probabil ii e tare greu... Adica, pe de-o parte e Sasuke pe care il iubeste enorm in love , iar pe de alta parte e Maia pe care nu vrea sa o vada suferind ingrijorat Mai e si creatura aia, spiritul ala care o tortureaza pe rozalie... Probleme, complicatii, solutii... doar daca primim next kiss
Sus In jos
Majkela †
Chūnin
Chūnin
Majkela †

Localizare Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X
Nr. mesaje Nr. mesaje : 515
Puncte : 543
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me?
Stare de spirit Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 19:23

Hei Hei Heiii
Am ajuns si eu pe aici. Scuze ca nu am prea comentat dar lenea asta..infn.
Deci iti iubesc ficul e super mega ultra genial in love in love
Cel mai tare capitol si imi pare bine ca Sasuke a parasit-o pe Maia si ca a sarutat-o pe Sakura.
Si ce mai sarut puppy eyes
Deabia astept nextul si te rog anunta-ma si pe mine cand il pui.
Pa si spor la scris si la ideiiiii a hug a hug

Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 20:22

Neata...mrg acum e seara.. dar din obicei
Ms mult de tot ca m-ai anuntat, chiar daca nu am dat pe aici demult. Sunt in extaz....super fericita, adica Sasuke a parasito pe Maia pt Sakura... mrg in fine saraca Maia, dar, oricum e cu Sakuraa... No Comment... in love
Next... repede ca te mananc cu fulgi cu tot
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 20:52

Buna,
Iti multumesc ca m-ai anunta >:D<
Am vazut ca ai pus nextul de azi dar eram in intarziere si nu mi-am permis sa comentez :))
Capitolul a fost superb si mi-a placut enorm :X Ma bucur ca nu si-a mai facut aparitia dracusorul ala [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Puteau totusi sa profite mai mult de timpul liber pe care l-au avut la dispozitie [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In concluzie, iti iubesc ficul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]si pe tine bineinteles [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Spor la scris si la idei!^^ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Demonologie si Exorcism - Pagina 7 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 21:40

Nu pot să cred că ai terminat capitolul într-un aşa momeeeent !
Mi-a plăcut la nebunie, nici nu pot spune în cuvinte. Mă bucur că mi-am ocupat timpul cu cititul fic-ului tău, este minunat cu "m" mare. rock
Spor în continuare la scris şi la idei.

Peace ya !
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 23:16

Buna iubita
Multumesc pentru ca m-ai anuntat! Un next fabulos dupa parerea mea. Doamne cei doi sunt atat de dulci, de draguti impreuna. Oficial asta este capitolul meu preferat de pana acum si iti spun sincer ca am simtit totul cu personajele ceea ce ma bucura enorm. Iubesc acest lucru.
Te felicit pentru acest capitol minunat si desigur pentru aceasta idee. Imi place la nebunie si chiar te rog sa ne aduci rapid continuarea.
Spor la scris si multe idei. Sa ma anunti si pe mine, te rog:*. Te pup:*
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 23:48

Hei kiss

Imi pare nespus de rau pentru ca am pierdut doua capitole, chiar imi pare.. nervi!
Daca te-am facut sa crezi ca am uitat vreun pic de fic, imi cer din nou scuze. Nu as putea sa uit de un asemenea fic <3 E superb...
S-au intamplat atatea lucruri minunate, nu ai idee cat am asteptat. Ai adus momentele astea intr-un mod..perfect. Actiunea, tot ce se intampla, descrierea...impecabile.
Amandoi sunt atat de draguti in love
Iubesc fic-ul asta si o sa il iubesc mai mult cand o sa citesc next-ul in love
Spor la scris, abia astept next-ul!! <3

Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 00:23

foprever last
dar nu ma mai invinui degeaba fiindca eu treaba , si restu ., party:-j
BRILIANT!!!!
A fost asa de , hau , nam cuvinte , ei doi sunt purtati de sentimente? de dragoste:>:>
nExt:D
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 09:24

Imi pare rau, extrem de rau..Imi pare rau ca nu am comnetat la capitoll anterior..Te rog sa ma ierti... Capitolul asta a fost prea amuzant dar si emotionant..Imi pare rau ca esti bonlava dar sa stii ca tia iesit bine capitolul...Astept next si PWP dolshe
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

Localizare Localizare : Who cares ?!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 381
Puncte : 445
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala :3
Stare de spirit Stare de spirit : Supravietuiesc

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 12:51

[b] Mersi de anunt kiss si sper sa te simti mai bine puppy eyes a hug
Insfarsit un sarut SasuSaku in love si ce mai sarut well? awesome right?
'Stateam pe ceva ce mai bine .... ramanea acolo ' rolling on the floor prea geniala faza yeah
Mersi de anunt si te rog sa o mai faci a hug
Teo kiss
Sus In jos
Avada Kedavra
Jōnin
Jōnin
Avada Kedavra

Localizare Localizare : In coltul intunecat al propriei minti...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1080
Puncte : 1250
Reputatie Reputatie : 84
Stare de spirit Stare de spirit : Neutra

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 20:16

Pfoaii, iar ajung ultima...Cum ai putut sa te opresti intr-un astfel de moment? M-ai lasat cu sufl;etul la gura...
Pai in primul rand ma bucur ca te simti mai bine...SI acum sa revenim la fic...
Genial capitolul , mie mi-a placut foarte mult. Mi-a placut momentul din cabina de dus. Oficial asta este ficul meu preferat. AI fi uimita daca ai stii ca mereu astept cu nerabdare capitolul urmator.
Deci mie mi-a placut foarte mult. Este un fic genial cu "G" mare...
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Demonologie si Exorcism - Pagina 7 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 20:19

Minunat!
Fenomenal!
Genial!!
Cel mai tare capitol!!!
Nu am cuvinte!!!
Deci am ramas cu gura cascaca o.o!
Era cat pe ce o sa facaaa!!:O
In sfarsit Sasuke a recunoscut ca are sentimente pentru Sakura!!
Victorieee!!!!!!
Ahh.. multumesc ca m-ai anuntat scumpa:X:X:X!
Astept next!
Te pupiceste Deea kiss.
Ps: Scz de intarziere ..ieri am fost la concert
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 14:58

Deeeci. Am pierdut cam multe pe aici. Ahh. Lipsesc doar doua capitole si ce se intampla ? lough
Mai aveam putin si credeam ca se va intampla ceva ce va schimba radical acest fic. Doamne. E genial felul cum scrii huh? e geniala ideea, esti geniala tu!
Deci ador la maxim acest fic si te ador pe tine kiss kiss kiss kiss kiss
Abia astept sa pui next-ul pe care acum il astept cu maaare nerabdare.
Deci sa ma anunti ca de nu te bag cu capul intr-o fantana arteziana lough
Spor la scris si la idei in love

Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 16:20

Hellau, am adus next-ul. De data asta mai repede. Am ramas again surprinsa de numarul de comentarii. Va multumesc enorm, nu aveti idee cat de fercita ma puteti face. Hmm, recunosc ca capitolul precedent a fost chiar bun, dar asta e si mai bun, parerea mea. a hug

Capitolul 12

Sakura P.O.V.

Oare putea ceva sau cineva sa ne strice acele momente placute, romantice, pline de iubire? Nu cred si nici nu voiam. Adoram sa ii simt corpul lipit de al meu, iubeam sa stiu ca buzele lui sunt doar ale mele si ca doar mie imi oferea acele mici droguri numite saruturi. Credeam ca totul va fi pe vecie. O eternitate plina de mister si iubire, un joc fara sfarsit, dar... ma inselam amarnic. Uitam, ceva uitam, cineva ma facea sa uit ca viata mea era prea complicata pentru dragoste si totusi nu realizam. Pe chipul meu se vedea acea fericire de mult uitata. Cum putea un biet om al Lui Dumnezeu nemuritor, sa ma faca sa radiez de bucurie? Atat de mult mister era in jurul meu, in jurul nostru si nici macar nu imi dadeam silinta sa descopar calea de scapare. Inotam la figurat in enigme, in secrete epuizante.
Ceva imi absorbea energia, forta de a lupta. Acel ceva era malefic as putea spune, dar in acel moment nu ma mai speria atat de tare. Probabil ma resemnasem, oare asta era?

Gandurile mele erau pierdute, devorate de .. nu puteam spune de frica, ci mai mult de... dezamagire. Eram o pustoaica care nu cunostea inca esenta vietii. Nu stia suficient de multe astfel incat putea sa moara linistita, cu inima impacata. Eram tulburata si indragostita.
Nu eram convinsa de iubirea mea, dar eram curajoasa. Stiam ca sentimentele astea nu se nasc la colt de bloc, erau profunde. Zambeam in subconstientul meu cand il priveam pe brunet. Perfectiunea lui ma uimea, ma facea sa cred ca Dumnezeu l-a creat pentru a ma apara, numai El putea cobori pe pamant fiinte sublime ca Sasuke. Parul lui negru si ravasit imi iesea in privire facandu-ma sa il ating. Buzele lui imi inebuneau subconstientul, nu puteam sa nu mi le ating de-ale lui. Eram vrajita de frumusetea si bunatatea pe care o avea, insa... nimic nu avea sa dureze mult.

Eram slabita, dar fericita ca ma aflam in bratele lui. Mainile sale puternice ma tineau bine, sa nu cad. Se indrepta spre patul din dormitorul nostru. Ma lasa jos si isi indrepta privirea catre geamul acoperit cu jaluzele grena. Ii priveam pasii, il analizam pe la spate; cum de exista?
Am inchis ochii pentru un moment si am privit ceasul de pe noptiera.

" 2:30 a.m. "

Ce uitam?

- Vino langa mine, ii spun brunetului afisandu-i un zambet gingas.

Acesta nu se indura sa nu o faca. Se aseaza pe pat, langa mine si ma priveste cu atentie, clipind din cand in cand. Ochii lui de un negru infinit ii intalneau pe ai mei, o simpla nunta de verde... atat de banala. Chicotesc vizibil sub privirea lui.

- Esti prea serios; ma faci sa rad, zic eu ncercand sa nu ma mai fac de ras.

- Copil...

Oare la ce se referea? Intr-adevar eram un copil, dar imaturitatea mea nu era remarcata de nimeni. Mi-am lasat privirea in jos, el ridicandu-mi barbia cu doua degete. Se apropia lent de mine, sfarsind sarutandu-ma cu iubire. Simteam dintii lui penetrandu-mi usor buza inferioara, apoi limba sa intrand in cavitatea mea bucala. Folosea miscari lente care ma inebuneau, ma faceau sa doresc mai mult. Mi-am bagat mainile in parul lui negru si l-am tras mai aproape de mine, vrand sa ii simt miscarile accelerate ale inimii. Mainile lui se plimbau in voie pe intregul meu corp. Oare eram pregatita de mai mult?
Prosopul care era infasurat pe mine disparuse, la fel si halatul lui Sasuke. Oare chiar avea sa se intample? Tanarul imi penetra gatul cu dintii lui perfecti. O senzatie placuta imi cutreiera corpul. Saruturile lui continuau mai jos, inebunindu-ma. Ii iau capul in ambele palme si il rog sa se ridice in genunchi, eu facand acelasi lucru. Il privesc cu atentie si ii sarut buzele cu patima, el mangaindu-mi spatele. Era perfect. Acesta se lasa peste mine si continua sa ma sarute. Inchid ochii si ma las purtata de vant; brusc ii deschis. Lacrimi ieseau cu rapiditate din micii mei ochi. Frica ma acapara.
Il imping pe Sasuke de pe mine si fug spre coltul camerei. Privesc cum ceasul se opreste.

" 3 a.m. "

Aveam halucinatii, era oribil. Chipul lui Sasuke era inlocuit de o fata straina, una neagra cu ochii rosii. Imi astup urechile si inchid ochii. Nu stiam ce insemna asta. Nu stiam cand se va sfarsi totul si mai ales nu intelegeam ce avea sa se intample.

- Pleacaa !! vocea mea rasuna in intreaga camera.

Ultima editare efectuata de catre Andreea Schmitt in Joi 09 Aug 2012, 13:39, editata de 2 ori
Sus In jos
` Squirrel `
Guardian Ninja
Guardian Ninja
` Squirrel `

Localizare Localizare : Sv, C.M.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2169
Puncte : 2265
Reputatie Reputatie : 72
Hobby-uri Hobby-uri : A lot.
Stare de spirit Stare de spirit : Tired all the time.

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 16:28

Sunt primaa jos palaria in fata !
Buna draga mea! hi!
A fost foarte frumos capitolul. dap !
Mi-a placut la nebunie, insa nu inteleg ce o apuca pe Sakura la sfarsit. think
Intelg...probabil ii era frica sa mearga pana la capat cu Sasuke...sau ce altceva ar putea fi? think
Eu sunt total aeriana deci... intelege-ma=))
In fine... astept urmatorul capitol, scumpo! a hug
See ya hi!

Ultima editare efectuata de catre ` Squirrel ` in Dum 10 Iun 2012, 16:39, editata de 1 ori
Sus In jos
Majkela †
Chūnin
Chūnin
Majkela †

Localizare Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X
Nr. mesaje Nr. mesaje : 515
Puncte : 543
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me?
Stare de spirit Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 16:38

Hey Hey Hey
Iiii ai adus nextul ce fericita sunt
Ce aproape erau nu putea sa fie ora 2:00? Trebuia sa se faca repede 3:00 waiting
Sasuke chiar o iubea pe Sakura vad... Oricum sper sa nu moara. Adica nu acum!
Deabia astept sa vad ce se intampla mai incolo in love
P.S. sa ma anunti cand pui nextul
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 16:40

Buna,
Iti multumesc ca m-ai anuntat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Glumesti nu? Ai terminat capitolul tocmai acum? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cand devenise atat de, de ..frumos si de incitant? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Capitolul asta a fost perfect, din toate punctele de vedere. Descrierea, nici nu ma mai leg de ea pentru ca a fost la fel de frumoasa ca intotdeauna. Iar ne-ai lasat in suspans .. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Deci dracusorul ala, mama lui dar! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cum isi permite sa-i tot deranjeze?

Anunta-ma si data viitoare. Spor la scris si la idei! ^^ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 16:45

Iar am intarziat..Astas yo intarzi mereu si imi pare rau..Nu pot zice nimic despre capitol..Nu am ce! sti ca imi place descrierea, idea, ficul in general..Ce as mai putea spuna inafara de next? A da sa viuna next-ul repede..Atat pot spune doar atat
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 7 I_icon19

Sus In jos

Demonologie si Exorcism

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 7 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-