Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Demonologie si Exorcism - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Demonologie si Exorcism - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Demonologie si Exorcism

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Urmatorul

Vreţi acest FanFic terminat ?
Evident, merita !
Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_vote_lcap97%Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_vote_rcap
 97% [ 168 ]
Sa ziceam ca da.
Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_vote_lcap2%Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_vote_rcap
 2% [ 4 ]
Nu, e plictisitor
Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_vote_lcap1%Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_vote_rcap
 1% [ 2 ]
Total voturi : 174

AutorMesaj
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Demonologie si Exorcism - Pagina 8 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

Demonologie si Exorcism - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 16:59

OMG OMG OMG!
Prea mult suspans pentru mine!
Demonul ala iar o face pe Sakura sa sufere.. exact cand era totul perfect si simtea in sfarsit iubire..
Doamneee sper sa scape de el mai repede ca ma enerveaza :-w la maxim!!
Imi place capitolul mult !
Sa pui next scumpa!:X:X:*:*
Te pupiceste Deea kiss
PS: Multumesc ca m-ai anuntat ! :X
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 18:06

Buna ! a hug
Cat ma bucur ca ai pus atat de rapid nextul , este superb ! in love
Imi place la nebunie . Of , ce aproape erau ! Demon nenorocit ! hmm...?! Mancatear lupii să te mănânce ! biciuitor
Multumesc de anunt , vino repejor cu nextul si anunta-ma si data viitoare .
Bafta la tastat si pupici .
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 18:14

deci , forever last:(: eh las ca se va mai intampla si bune , sper...
DEci wow , aia fac nebunii , daor nu cumva a venit vreun demon in locul lui Sasuke?Culmea:-w
Hmm... capitolul super etc ca de obicei si mersi ca m-ai anuntat.
Next next next nex puppy eyes
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 18:22

vreau continoarea ike vreau continuarea ike te rog anuntama cand faci continuarea
Sus In jos
Tymy
Genin
Genin
Tymy

Sex : masculin Varsta : 33
Localizare Localizare : Oradea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 300
Puncte : 316
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Rime
Stare de spirit Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 19:23

un next nush cum sa zic.....si trist si fericit....tot ce pot sa zic este next maestra
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 20:47

Ok. Deci de data asta chiar m-ai speriat rau ingrijorat
Pe langa faptul ca ador ceea ce faci tu aici, mi-ai trimis fiori incat sa nu mai dorm la noapte lough
Ador ador ador ador ador felul in care scrii. Deci e sublim, e ca un drog. Cum poate cineva sa treaca pe la acest fic si sa spuna "Nee, altul la rand"? E imposibil. Cred ca daca s-ar intampla asta demonul o va bantui lough
Ok, deci eu astept next-ul cu nerabdare si sper sa-l postezi repede. Poate maine? ;;)
Spor la scris si la idei. in love

Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Demi
Genin
Genin
Demi

Localizare Localizare : unde se astepta lumea mai putin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 107
Puncte : 121
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be
Stare de spirit Stare de spirit : Just fine

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 00:42

singurul lucru care mai pot sa-l zic: no comment
ms ca m-ai anuntat si sa stii ca prin "no comment" vreau sa spun ca nam cuvinte sa spun cat e de resuit, dar cine e creatura aia? sper sa ma mai anunti, desi ajung mereu cam tarziu
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Mar 12 Iun 2012, 20:45

Deci e incredibil cum reusesti sa trezesti vechiile sentimente in mine in love! Citindu-ti capitolul imi aminteam de vremurile in care as fi facut fiecare capitol plin de persevitati, indiferent daca se potrivea cu continutul sau nu rolling on the floor Greseli de incepatoare... rusinos
In ultima vreme nu am mai citit capitole "pervese" (cum le spuneam eu lough ), dar a fost atat de reusit, incat persevitatea se combina cu iubirea, iubirea cu amuzamentul, iar amuzamentul cu interesul de a citi mai mult puppy eyes Ultima parte s-a potrivit perfect, a fost finalul perfect de capitol -plin de suspans si de curiozitate ;;) Cred ca stim cu totii ce s-a intamplat de fapt, sau macar banuim, insa te lasam pe tine sa ne uimesti cu mai mult puppy eyes
P.S: Scuze de intarziere... rusinos Stii tu, scoala... waiting
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

Localizare Localizare : Who cares ?!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 381
Puncte : 445
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala :3
Stare de spirit Stare de spirit : Supravietuiesc

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Mar 12 Iun 2012, 21:38

Da stiu !! Sunt prima din coada !! lough dar cred ca stiti si voi cum e cu marirea mediilor astea mai ales ca acum conteaza sa intri la un liceu bun dar lasam asata pe alta data ... si sa revenim la fic dap ! Deci stiu ca comul trecut nu am scris mult insa asta va fii cu adevarat luuuung.. Am ce sa scriu in el happy2
Inceputul a fost asa de WoW huh? Ai descris minunat niste sentimente profunde, descrierea ta este .. nu stiu cum sa ma exprim corect ... este asa de vie dap ! Cuvintele isi urmeaza singure cursul, iar usurinta cu care poti scrie ma umieste de-a dreptul happy2 ESTI O ARTISTA DRAGA MEA in love in love
Back : Cum ai putut face asa ceva ? Tocmai cand eu ma pierdeam in firul actiunii si eram absorbita intr-o mare de sentimente profunde tu termini capitolul waiting Prea mult suspans pentru inimioara mea sensibila ingrijorat
Cand sa treaca si ei la un nivel superior apare si dracusorul ala care imi mananca zilele si mie, si lui Saku ... Saracu Sasuke, trebuie sa ne impace pe amandoua :))
Sunt curioasa sa vad (citesc) ce reactie are Sasuke.. Cum si in ce fel reactioneaza el? Asteptam nextu si sper ca toti cititorii sunt de acord cu mine :
IN TOPUL CELOR MAI BUNE SCRIITOARE, TU ESTI PE PODIUM yeah
Deci next, next, next, next, next, de o mie de ori NEXT kiss
Teo over yeah
Ps: Multumesc mult de anunt si sper sa nu uiti sa o mai faci a hug
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Mier 13 Iun 2012, 11:39

Hey hey hey!
Multumesc ca m-ai anuntat. Un capitol fabulos, desigur cum ma si asteptam. Imi place la nebunie cum continui lucrurile, cum usor ei s-au indragostit desi au multe piedici de trecut:x
Ai un mod tare placut de a scrie, de a prezenta lucrurile si de a te transpune in acel univers. Ma bucur sincer ca am trecut pe la fic-ul tau si ca il citesc. Pur si simplu oficial il ador.
Adu-ne repede continuarea. Spor la scris si multe idei. Te pup scumpa mea;*
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Joi 14 Iun 2012, 23:54

Hei :*
Chiar mă intrebam ce o să se întâmple si când o să aduci next-ul, iar cand am intrat acum si am văzut mesajul privat...mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubeste love

Atât de frumos, chiar nu prea am cuvinte...deloc. Magnific, tu chiar stii cum sa scrii un fic. in love
Au avut un moment atat de frumos, puteam sa jur ca o sa se intample ce credea si Sakura ca o să se intample..dar nu sad Saraca Sakura.

Abia aştept sa postezi urmatorul capitol, mor de nerăbdare sa stiu ce se întâmplă in continuare kiss

Spor la scris! kiss

Sus In jos
Allex
Genin
Genin
Allex

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : pe undeva prin Braila...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 239
Puncte : 257
Hobby-uri Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura...
Stare de spirit Stare de spirit : se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Mar 19 Iun 2012, 18:45

scz, stiu ca sunt noua p'aicea si nu prea am dreptu sa ma bag, dar vreau sa te corectez la ceva: Lucifer,in latina, inseamna "purtatorul luminii" in rest te felicit pt FanFic good job
pe langa faptu ca ador povestea pe care ai dezvoltat-o asa frumos as vrea sa te rog sa ma anunti si pe mine cand pui urmatorul capitol
aaa...si abia astept nextu asa ca spor la scris ca nu prea mai am rabdare al noualea cer
pooop dolceeeeeee kiss hi!
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Joi 21 Iun 2012, 22:03

Hellau guys, am adus next-ul dupa un car de ani. Sincer nu am avut inspiratie deloc plus ca am trecut printr-o perioada foarte proasta in care "prietenul" meu s-a razbunat pe mine vrand doar sa ma faca sa sufar, Oh Gog why me? lough Mda, as avea o intrebare pe langa faptul ca capitolul asta schimba intr-un oarecare fel povestea fic-ului, sper sa nu fiiti dezamagici, so, suna cam tampit, dar ce numar de capitole vreti sa aiba fic-ul acesta? lough Eu m-am gandit la un numar destul de mare, sa am un fic super lung cu multe pagini si capitole. ma incanta ideea. Ohh, gata ca vorbesc cam mult. a hug

Capitolul 13

Sakura P.O.V
.

Aveam halucinatii, era oribil. Chipul lui Sasuke era inlocuit de o fata straina, una neagra cu ochii rosii. Imi astup urechile si inchid ochii. Nu stiam ce insemna asta. Nu stiam cand se va sfarsi totul si mai ales nu intelegeam ce avea sa se intample.

- Pleacaa !! vocea mea rasuna in intreaga camera.

Am incercat sa ma calmez, sa imi fortez subconstientul asupra faptului ca nimic nu era real. Erau fapte ireale, fara sens, atat de banale. Doamne iarta-ma, ma intrebam daca intregile momente erau doar niste halucinarii stupide care ma faceau sa mor de frica. Am inchis ochii de n ori si i-am redeschis inapoi, monstrul nu disparea. Ma privea cu ranjetul pe buze apropiindu-se tot mai mult de mine, dar cu pasi lenti facandu-ma sa imi doresc o moarte rapida, lipsita de durere.

- Am spus sa pleci, spun eu incepand sa plang.

-...

- Tu nu esti real, NU ! Tu nu existi, NU ! E doar imaginatia mea, Sakura trezeste-te odata, revino-ti la naiba !

*

In cateva momente eram in alta dimensiune? Nu intelegeam ce se petrece, dar singura ipoteza era cea a cosmarului super ciudat si foarte scince fiction. Oare de ce avusem acel vis si de ce Sasuke era in el si mai ales, de ce il iubeam? Erau multe intrebari si zero raspunsuri; ma saturasem sa continui.
M-am ridicat usor de pe fotoliul negru din camera mea si m-am indreptat catre baie. Am facut un dus scurt si m-am imbracat cu niste haine lejere de vara. Am coborit scarile, mi-am luat cheile si am plecat.
Afara era atat de cald pentru luna iunie, simteam ca ma sufoc cu fiecare pas pe care il faceam, dar totusi continuam sa merg. Curaj enorm pentru o pustoaica.

In cateva minute ajunsesem in fata unei cladiri imense aflate in centrul Londrei. Cea mai mare biblioteca din UK. Oricine era usor fermecat de acel edificiu superb. Puteam sa jur ca orice carte din intreaga lumea exista acolo.
Voiam sa caut o carte interesanta, imensa, plina de mister si fara drama. Ma plimbam printre rafturile pline cu carti si cautam sectiunea aleasa de mine; in cele din urma gasesc ce voiam, insa... scince fiction sau demonologie? Nu ma puteam hotari si totusi uitam, uitam ceva esential. Ce proasta puteam fi in acel moment. Cum n*iba putea o carte sa imi schimbe viitorul, sa ma ucida? Ciudat..
Decid sa iau o carte nu tocmai potrivita " Demonologie si Exorcism", eram super incantata si abia asteptam sa o citesc.

**

Stateam pe pat si priveam coperta cartii. O senzatie de deja-vu ma facea sa fiu sceptica. Incepeam sa realizez pas cu pas ca acea carte aparea si in visul meu. Era imposibil. Ma gandeam doar la faptul ca acel cosmar imi arata viitorul, sau ma pregatea pentru a-mi accepta destinul, dar era cam prea S.F. Ah, eram paranoica, nu putea sa se intample absolut nimic, dar totusi nu puteam deschide cartea. Probabil din cauza fricii, sau voiam doar sa fiu precauta?
Eram intr-o stare profunda de confuzie. Puneam fiecare idee cap la cap pana cand am realizat defapt ca destinul nu poate fi schimbat daca intradevar era adevarat acel vis al meu. Eu trebuia sa ma indragostesc de Sasuke, el de mine, iar Maia traind in umbra. Nu se putea intampla asa ceva avand in vedere ca eu si el nu ne prea simpatizam si mai ales ca nu puteam sa ii fac asa ceva surorii mele. O iubeam nespus de mult, nu ii puteam cauza suferinta, imi era imposibil.
O durere puternica de cap m-a facut sa imi duc mainile la tample, masandu-le usor.

- Oh God, ce vrei de la mine? spun eu uitandu-ma la tavan.

- Sa imi masezi picioarele..

- What the..Sasuke..mda, de cand esti tu God?

- Dintodeauna pitic roz, spune acesta incepand sa rada.

- Pleaca, spun eu aruncand cu o perna in el. Serios Doamne? De el ar trebui sa ma indragostesc? Tocmai de el?

Ultima editare efectuata de catre Andreea Schmitt in Joi 09 Aug 2012, 13:41, editata de 5 ori
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

Localizare Localizare : Who cares ?!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 381
Puncte : 445
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala :3
Stare de spirit Stare de spirit : Supravietuiesc

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Joi 21 Iun 2012, 22:10

Prima dau un edit dupa happy
Edit:
Chiar ca acest capitol a schimbat radical povestea huh? Nimeni nu se astepta la asa ceva in love Ne-ai cam luat prin surprindere happy
Nu mai trebuie sa spun ca faza cu picioarele a fost super amuzanta lough
'Doamne ce vrei de la mine ?
Un masaj la picioare ' Prea tare rolling on the floor
Imi place foarte mult felul in care scri si ficul tau mi-a provocat dependenta in love Si app de fic cu multe capitole suna chiar bine, si chiar ar fi pacat sa termini ficu asta abia dupa 10 pagini ... Poate sunt egoista dar vreau mai multe in love lough
UN singur lucru vreau sa te rog, sa incerci sa faci capitolele un picut mai lungi puppy eyes desigur, daca asta se poate dap !
Imi pare rau de chestia cu prietenu, dar e ceva trecator a hug
Mersi de anunt si sper sa ma mai anunti puppy eyes
Teo kiss

Ultima editare efectuata de catre The_rose_of_night in Joi 21 Iun 2012, 22:27, editata de 1 ori
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Joi 21 Iun 2012, 22:17

Buna,
Deci wow. Serios? Un vis? Doamne! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Oricum, ideea cu visul este absolut.. geniala! Si cand te gandesti ca eu mai aveam un pic si intram in pamant de frica --> Descrii atat de bine incat, uneori, pare real :X
M-ai lasat fara cuvinte sincer, chiar nu ma asteptam. Gosh! Are visul ala inspaimantator si ea tot mai pune mana pe cartea aia? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Spor la scris si la idei! ^^Sa vad cu ce idei ne mai incanti [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Cate capitole? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cat mai multe! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Din partea mea poti sa ajungi si la 200 de capitole, chiar mai mult [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Oricum ar fi, fii sigura ca o sa-l citesc pe fiecare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Allex
Genin
Genin
Allex

Localizare Localizare : pe undeva prin Braila...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 239
Puncte : 257
Hobby-uri Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura...
Stare de spirit Stare de spirit : se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Joi 21 Iun 2012, 22:31

deci tot ce s-a intamplat pana acum a fost doar un vis?! huh? sa zic drept, imi pare bine, dar treaba dintre Sasuke si Sakura s-a cam dus pe apa sambetei.... crying
abia astept sa vad ce ne-ai mai pregatit in uramatorul capitol
poop dulce si vreau sa iti zic sa nu mai fi trista pt ca viata e prea scurta si merita traita
aaa....si app vreau >>>NEXT<<< hi! si spor la idei

Ultima editare efectuata de catre Allex in Vin 22 Iun 2012, 20:18, editata de 2 ori
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Joi 21 Iun 2012, 22:31

Multumesc de anunt .
Deci nu pot sa cred . Toate aceste intamplari erau un vis ? Si eu care credeam ca sunt reale .
Devine din ce in ce mai interesant . Ultima faza a fost foarte comica . lough Auzi , sa ii maseze picioarele . lough
Astept nextul si sper sa vina cat mai curand posibil , bafta la tastat si pupici . kiss
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Vin 22 Iun 2012, 09:57

Oh my God... huh? What happens here? A dream? hmm..realy? Are you f*cking kidding me? lough
Cand ai spus ca ai idei... Chiar nu ma gandeam la asta what?lol! Anyway, e chiar o faza super, care presupun ca va schimba fic-ul intr-un fel sau altul happy Sincer, eu as fi ales cealalta varianta, chiar daca mereu caut mister in cartile pe care le citesc... rusinos Merci de PM, cred ca vei primi si tu unul azi, asta daca nu ma voi opri din nou pe la sfertul capitolului waiting
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Vin 22 Iun 2012, 10:05

Ok. Deci asta a fost ceva gen huh?
Ai schimbat toata povestea in doar un capitol.
Clar nu ma asteptam la asta lough
Dar... imi place. Si imi place foarte mult. Faza asta imi aduce aminte de acel film lough Chiar ma asteptam sa vad finalul, dar stiu ca tu vrei un fic luuung, deci nu putea fi finalul.
Ei bine, cate capitole vreau? Eu vreau multe, chiar si 100 daca se poate lough
Ok. Spor la scris si la idei.
Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Vin 22 Iun 2012, 10:20

sunt forever last , simplu , lenea care dainue pretutindeni in mine , las Teo ca bucurate macar ierii ca ai fost prima , de acum inainte forever frist :>
Nu ma asteptam la asta nici in ruptul capului , 13 capitole doar un vis???
Sa nu mai zic ca de aici nu se va mai intampla nimic...
sau poate visu sau cum mai zic eu cateodata , istoria sa se repete??
POsibil , cica Sasuke "sa imi masezi picioarele" =))
Culmea.... daca ei doi nu prea se simpatizeaza ce cauta Uchiha in camera Sakurei??
Vreau next ca imi bantuie tone de intrebari mintea...
Sus In jos
Tymy
Genin
Genin
Tymy

Sex : masculin Varsta : 33
Localizare Localizare : Oradea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 300
Puncte : 316
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Rime
Stare de spirit Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Vin 22 Iun 2012, 13:50

Andre....am ramas confuz=))))))......dar a fost tare faza cu Sasuke Dumnezeu=))))......astept nextu sa vad ce face Dumnezeu asta:))
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Demonologie si Exorcism - Pagina 8 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Vin 22 Iun 2012, 14:00

Hey!! :3
Multumesc ca m-ai anuntat!
Sorry ca am intarziat !
M-ai lasat fara cuvinte ...A FOST DOAR UN VIS??
Mi se parea mie ca prea era lapte si miere :-w.. Uhh..T.T
A fost amuzant momentul in care Sasuke-Kun a zis "Sa imi masezi picioarele"
Eu una numai puteam de ras :)).
Sper ca cei 2 sa inceapa sa se simpatizeze :D.. ( CAT MAI REPEDEE MUHAHAHA )
Astept next scumpa kiss !
Spor la treaba!
Te pupiceste Deea kiss !

Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Vin 22 Iun 2012, 14:05

Hei kiss

Nu stiu ce mai pot spune despre fic-ul tau in afara de faptul ca este superb si extraordinar de smecher b-). Ma bucur nespus de mult ca ai adus next-ul, chiar m-ai lasat cu inima cat un puricel mic, mic la ultimul capitol sad

Sasuke asta, Lord, have mercy. Foarte amuzant, ce-i drept, auzi si tu..pitic roz lough nu ma mira ca Sakura s-a indragostit de el, tutror ne place un baiat amuzant in love (Pana la o limita, unii chiar nu o cunosc, de aceea le-o aratam noi mereu biciuitor)

Frumos, ei bine, eu abia astept si urmatorul capitol, si tot asa. Daca tot ai intrebat cate capitole am vrea sa aiba fic-ul tau..deary, pune-te pe scris, trebuie sa am ce sa citesc toata vara si toamna..si iarna, deci nu m-as supara daca ai face vreo 40..50..si tot asa in love Nu ma pot satura de fic-ul tau cum nu ma pot satura de Cola =p~

Spor la scris kiss
(Daca tot am postat asta, iti urez o vacanta cat mai placuta si mai luuuuunga, in special lunga kiss, de asemenea, un bronz super smecher in love )
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Vin 22 Iun 2012, 14:58

Buna scumpa mea. Multumesc ca m-ai anuntat.
Am ramas uimita cand am vazut capitolul. Ce s-a intamplat? .. Ce? cum? cand? unde?
Imi place capitolul tare mult, insa astept continuarea rapid, caci imi doresc sa aflu ce se intampla..
Spor la scris si multe idei. Te pup:*
Sus In jos
Demi
Genin
Genin
Demi

Localizare Localizare : unde se astepta lumea mai putin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 107
Puncte : 121
Hobby-uri Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be
Stare de spirit Stare de spirit : Just fine

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19Vin 22 Iun 2012, 15:13

mia placut cand a raspuns Sasuke :)):)):)) dar totusi incep sa cred ca acel deja vu este visul. ms ca mai anuntat, capitolul este foarte frumos si vad ca mereu vi cu niste idei de ma lasi cu gura cascata :)):))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 8 I_icon19

Sus In jos

Demonologie si Exorcism

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 8 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-