|
|
Vreţi acest FanFic terminat ? | Evident, merita ! | | 97% | [ 168 ] | Sa ziceam ca da. | | 2% | [ 4 ] | Nu, e plictisitor | | 1% | [ 2 ] |
| Total voturi : 174 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 10 Iun 2012, 16:59 | |
| OMG OMG OMG! Prea mult suspans pentru mine! Demonul ala iar o face pe Sakura sa sufere.. exact cand era totul perfect si simtea in sfarsit iubire.. Doamneee sper sa scape de el mai repede ca ma enerveaza :-w la maxim!! Imi place capitolul mult ! Sa pui next scumpa!:X:X:*:* Te pupiceste Deea PS: Multumesc ca m-ai anuntat ! :X |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 10 Iun 2012, 18:06 | |
| |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 10 Iun 2012, 18:14 | |
| deci , forever last:(: eh las ca se va mai intampla si bune , sper... DEci wow , aia fac nebunii , daor nu cumva a venit vreun demon in locul lui Sasuke?Culmea:-w Hmm... capitolul super etc ca de obicei si mersi ca m-ai anuntat. Next next next nex |
|
| |
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 10 Iun 2012, 18:22 | |
| vreau continoarea vreau continuarea te rog anuntama cand faci continuarea |
|
| |
Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 10 Iun 2012, 19:23 | |
| un next nush cum sa zic.....si trist si fericit....tot ce pot sa zic este next maestra |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 10 Iun 2012, 20:47 | |
| Ok. Deci de data asta chiar m-ai speriat rau Pe langa faptul ca ador ceea ce faci tu aici, mi-ai trimis fiori incat sa nu mai dorm la noapte Ador ador ador ador ador felul in care scrii. Deci e sublim, e ca un drog. Cum poate cineva sa treaca pe la acest fic si sa spuna "Nee, altul la rand"? E imposibil. Cred ca daca s-ar intampla asta demonul o va bantui Ok, deci eu astept next-ul cu nerabdare si sper sa-l postezi repede. Poate maine? Spor la scris si la idei. Kiss & Hug LexX^^ |
|
| |
Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 11 Iun 2012, 00:42 | |
| singurul lucru care mai pot sa-l zic: no comment ms ca m-ai anuntat si sa stii ca prin "no comment" vreau sa spun ca nam cuvinte sa spun cat e de resuit, dar cine e creatura aia? sper sa ma mai anunti, desi ajung mereu cam tarziu |
|
| |
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 12 Iun 2012, 20:45 | |
| Deci e incredibil cum reusesti sa trezesti vechiile sentimente in mine ! Citindu-ti capitolul imi aminteam de vremurile in care as fi facut fiecare capitol plin de persevitati, indiferent daca se potrivea cu continutul sau nu Greseli de incepatoare... In ultima vreme nu am mai citit capitole "pervese" (cum le spuneam eu ), dar a fost atat de reusit, incat persevitatea se combina cu iubirea, iubirea cu amuzamentul, iar amuzamentul cu interesul de a citi mai mult Ultima parte s-a potrivit perfect, a fost finalul perfect de capitol -plin de suspans si de curiozitate Cred ca stim cu totii ce s-a intamplat de fapt, sau macar banuim, insa te lasam pe tine sa ne uimesti cu mai mult P.S: Scuze de intarziere... Stii tu, scoala... |
|
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 12 Iun 2012, 21:38 | |
| Da stiu !! Sunt prima din coada !! dar cred ca stiti si voi cum e cu marirea mediilor astea mai ales ca acum conteaza sa intri la un liceu bun dar lasam asata pe alta data ... si sa revenim la fic Deci stiu ca comul trecut nu am scris mult insa asta va fii cu adevarat luuuung.. Am ce sa scriu in el Inceputul a fost asa de WoW Ai descris minunat niste sentimente profunde, descrierea ta este .. nu stiu cum sa ma exprim corect ... este asa de vie Cuvintele isi urmeaza singure cursul, iar usurinta cu care poti scrie ma umieste de-a dreptul ESTI O ARTISTA DRAGA MEA Back : Cum ai putut face asa ceva ? Tocmai cand eu ma pierdeam in firul actiunii si eram absorbita intr-o mare de sentimente profunde tu termini capitolul Prea mult suspans pentru inimioara mea sensibila Cand sa treaca si ei la un nivel superior apare si dracusorul ala care imi mananca zilele si mie, si lui Saku ... Saracu Sasuke, trebuie sa ne impace pe amandoua :)) Sunt curioasa sa vad (citesc) ce reactie are Sasuke.. Cum si in ce fel reactioneaza el? Asteptam nextu si sper ca toti cititorii sunt de acord cu mine : IN TOPUL CELOR MAI BUNE SCRIITOARE, TU ESTI PE PODIUM Deci next, next, next, next, next, de o mie de ori NEXT Teo over Ps: Multumesc mult de anunt si sper sa nu uiti sa o mai faci |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 13 Iun 2012, 11:39 | |
| Hey hey hey! Multumesc ca m-ai anuntat. Un capitol fabulos, desigur cum ma si asteptam. Imi place la nebunie cum continui lucrurile, cum usor ei s-au indragostit desi au multe piedici de trecut:x Ai un mod tare placut de a scrie, de a prezenta lucrurile si de a te transpune in acel univers. Ma bucur sincer ca am trecut pe la fic-ul tau si ca il citesc. Pur si simplu oficial il ador. Adu-ne repede continuarea. Spor la scris si multe idei. Te pup scumpa mea;* |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 14 Iun 2012, 23:54 | |
| Hei :* Chiar mă intrebam ce o să se întâmple si când o să aduci next-ul, iar cand am intrat acum si am văzut mesajul privat...mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubeste Atât de frumos, chiar nu prea am cuvinte...deloc. Magnific, tu chiar stii cum sa scrii un fic. Au avut un moment atat de frumos, puteam sa jur ca o sa se intample ce credea si Sakura ca o să se intample..dar nu Saraca Sakura. Abia aştept sa postezi urmatorul capitol, mor de nerăbdare sa stiu ce se întâmplă in continuare Spor la scris! |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 19 Iun 2012, 18:45 | |
| scz, stiu ca sunt noua p'aicea si nu prea am dreptu sa ma bag, dar vreau sa te corectez la ceva: Lucifer,in latina, inseamna "purtatorul luminii" in rest te felicit pt FanFic pe langa faptu ca ador povestea pe care ai dezvoltat-o asa frumos as vrea sa te rog sa ma anunti si pe mine cand pui urmatorul capitol aaa...si abia astept nextu asa ca spor la scris ca nu prea mai am rabdare pooop dolceeeeeee |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 21 Iun 2012, 22:03 | |
| Hellau guys, am adus next-ul dupa un car de ani. Sincer nu am avut inspiratie deloc plus ca am trecut printr-o perioada foarte proasta in care "prietenul" meu s-a razbunat pe mine vrand doar sa ma faca sa sufar, Oh Gog why me? Mda, as avea o intrebare pe langa faptul ca capitolul asta schimba intr-un oarecare fel povestea fic-ului, sper sa nu fiiti dezamagici, so, suna cam tampit, dar ce numar de capitole vreti sa aiba fic-ul acesta? Eu m-am gandit la un numar destul de mare, sa am un fic super lung cu multe pagini si capitole. ma incanta ideea. Ohh, gata ca vorbesc cam mult. Capitolul 13
Sakura P.O.V. Aveam halucinatii, era oribil. Chipul lui Sasuke era inlocuit de o fata straina, una neagra cu ochii rosii. Imi astup urechile si inchid ochii. Nu stiam ce insemna asta. Nu stiam cand se va sfarsi totul si mai ales nu intelegeam ce avea sa se intample.
- Pleacaa !! vocea mea rasuna in intreaga camera.
Am incercat sa ma calmez, sa imi fortez subconstientul asupra faptului ca nimic nu era real. Erau fapte ireale, fara sens, atat de banale. Doamne iarta-ma, ma intrebam daca intregile momente erau doar niste halucinarii stupide care ma faceau sa mor de frica. Am inchis ochii de n ori si i-am redeschis inapoi, monstrul nu disparea. Ma privea cu ranjetul pe buze apropiindu-se tot mai mult de mine, dar cu pasi lenti facandu-ma sa imi doresc o moarte rapida, lipsita de durere.
- Am spus sa pleci, spun eu incepand sa plang.
-...
- Tu nu esti real, NU ! Tu nu existi, NU ! E doar imaginatia mea, Sakura trezeste-te odata, revino-ti la naiba !
*
In cateva momente eram in alta dimensiune? Nu intelegeam ce se petrece, dar singura ipoteza era cea a cosmarului super ciudat si foarte scince fiction. Oare de ce avusem acel vis si de ce Sasuke era in el si mai ales, de ce il iubeam? Erau multe intrebari si zero raspunsuri; ma saturasem sa continui. M-am ridicat usor de pe fotoliul negru din camera mea si m-am indreptat catre baie. Am facut un dus scurt si m-am imbracat cu niste haine lejere de vara. Am coborit scarile, mi-am luat cheile si am plecat. Afara era atat de cald pentru luna iunie, simteam ca ma sufoc cu fiecare pas pe care il faceam, dar totusi continuam sa merg. Curaj enorm pentru o pustoaica.
In cateva minute ajunsesem in fata unei cladiri imense aflate in centrul Londrei. Cea mai mare biblioteca din UK. Oricine era usor fermecat de acel edificiu superb. Puteam sa jur ca orice carte din intreaga lumea exista acolo. Voiam sa caut o carte interesanta, imensa, plina de mister si fara drama. Ma plimbam printre rafturile pline cu carti si cautam sectiunea aleasa de mine; in cele din urma gasesc ce voiam, insa... scince fiction sau demonologie? Nu ma puteam hotari si totusi uitam, uitam ceva esential. Ce proasta puteam fi in acel moment. Cum n*iba putea o carte sa imi schimbe viitorul, sa ma ucida? Ciudat.. Decid sa iau o carte nu tocmai potrivita " Demonologie si Exorcism", eram super incantata si abia asteptam sa o citesc.
**
Stateam pe pat si priveam coperta cartii. O senzatie de deja-vu ma facea sa fiu sceptica. Incepeam sa realizez pas cu pas ca acea carte aparea si in visul meu. Era imposibil. Ma gandeam doar la faptul ca acel cosmar imi arata viitorul, sau ma pregatea pentru a-mi accepta destinul, dar era cam prea S.F. Ah, eram paranoica, nu putea sa se intample absolut nimic, dar totusi nu puteam deschide cartea. Probabil din cauza fricii, sau voiam doar sa fiu precauta? Eram intr-o stare profunda de confuzie. Puneam fiecare idee cap la cap pana cand am realizat defapt ca destinul nu poate fi schimbat daca intradevar era adevarat acel vis al meu. Eu trebuia sa ma indragostesc de Sasuke, el de mine, iar Maia traind in umbra. Nu se putea intampla asa ceva avand in vedere ca eu si el nu ne prea simpatizam si mai ales ca nu puteam sa ii fac asa ceva surorii mele. O iubeam nespus de mult, nu ii puteam cauza suferinta, imi era imposibil. O durere puternica de cap m-a facut sa imi duc mainile la tample, masandu-le usor.
- Oh God, ce vrei de la mine? spun eu uitandu-ma la tavan.
- Sa imi masezi picioarele..
- What the..Sasuke..mda, de cand esti tu God?
- Dintodeauna pitic roz, spune acesta incepand sa rada.
- Pleaca, spun eu aruncand cu o perna in el. Serios Doamne? De el ar trebui sa ma indragostesc? Tocmai de el?
Ultima editare efectuata de catre Andreea Schmitt in Joi 09 Aug 2012, 13:41, editata de 5 ori |
|
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 21 Iun 2012, 22:10 | |
| Prima dau un edit dupa Edit: Chiar ca acest capitol a schimbat radical povestea Nimeni nu se astepta la asa ceva Ne-ai cam luat prin surprindere Nu mai trebuie sa spun ca faza cu picioarele a fost super amuzanta 'Doamne ce vrei de la mine ? Un masaj la picioare ' Prea tare Imi place foarte mult felul in care scri si ficul tau mi-a provocat dependenta Si app de fic cu multe capitole suna chiar bine, si chiar ar fi pacat sa termini ficu asta abia dupa 10 pagini ... Poate sunt egoista dar vreau mai multe UN singur lucru vreau sa te rog, sa incerci sa faci capitolele un picut mai lungi desigur, daca asta se poate Imi pare rau de chestia cu prietenu, dar e ceva trecator Mersi de anunt si sper sa ma mai anunti Teo
Ultima editare efectuata de catre The_rose_of_night in Joi 21 Iun 2012, 22:27, editata de 1 ori |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 21 Iun 2012, 22:17 | |
| Buna, Deci wow. Serios? Un vis? Doamne! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Oricum, ideea cu visul este absolut.. geniala! Si cand te gandesti ca eu mai aveam un pic si intram in pamant de frica --> Descrii atat de bine incat, uneori, pare real :X M-ai lasat fara cuvinte sincer, chiar nu ma asteptam. Gosh! Are visul ala inspaimantator si ea tot mai pune mana pe cartea aia? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Spor la scris si la idei! ^^Sa vad cu ce idei ne mai incanti [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cate capitole? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cat mai multe! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Din partea mea poti sa ajungi si la 200 de capitole, chiar mai mult [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Oricum ar fi, fii sigura ca o sa-l citesc pe fiecare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 21 Iun 2012, 22:31 | |
| deci tot ce s-a intamplat pana acum a fost doar un vis?! sa zic drept, imi pare bine, dar treaba dintre Sasuke si Sakura s-a cam dus pe apa sambetei.... abia astept sa vad ce ne-ai mai pregatit in uramatorul capitol poop dulce si vreau sa iti zic sa nu mai fi trista pt ca viata e prea scurta si merita traita aaa....si app vreau >>>NEXT<<< si spor la idei
Ultima editare efectuata de catre Allex in Vin 22 Iun 2012, 20:18, editata de 2 ori |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 22 Iun 2012, 09:57 | |
| Oh my God... What happens here? A dream? Are you f*cking kidding me? Cand ai spus ca ai idei... Chiar nu ma gandeam la asta Anyway, e chiar o faza super, care presupun ca va schimba fic-ul intr-un fel sau altul Sincer, eu as fi ales cealalta varianta, chiar daca mereu caut mister in cartile pe care le citesc... Merci de PM, cred ca vei primi si tu unul azi, asta daca nu ma voi opri din nou pe la sfertul capitolului |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 22 Iun 2012, 10:05 | |
| Ok. Deci asta a fost ceva gen Ai schimbat toata povestea in doar un capitol. Clar nu ma asteptam la asta Dar... imi place. Si imi place foarte mult. Faza asta imi aduce aminte de acel film Chiar ma asteptam sa vad finalul, dar stiu ca tu vrei un fic luuung, deci nu putea fi finalul. Ei bine, cate capitole vreau? Eu vreau multe, chiar si 100 daca se poate Ok. Spor la scris si la idei. Kiss & Hug LexX^^ |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 22 Iun 2012, 10:20 | |
| sunt forever last , simplu , lenea care dainue pretutindeni in mine , las Teo ca bucurate macar ierii ca ai fost prima , de acum inainte forever frist :> Nu ma asteptam la asta nici in ruptul capului , 13 capitole doar un vis??? Sa nu mai zic ca de aici nu se va mai intampla nimic... sau poate visu sau cum mai zic eu cateodata , istoria sa se repete?? POsibil , cica Sasuke "sa imi masezi picioarele" =)) Culmea.... daca ei doi nu prea se simpatizeaza ce cauta Uchiha in camera Sakurei?? Vreau next ca imi bantuie tone de intrebari mintea... |
|
| |
Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 22 Iun 2012, 13:50 | |
| Andre....am ramas confuz=))))))......dar a fost tare faza cu Sasuke Dumnezeu=))))......astept nextu sa vad ce face Dumnezeu asta:)) |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 22 Iun 2012, 14:05 | |
| Hei Nu stiu ce mai pot spune despre fic-ul tau in afara de faptul ca este superb si extraordinar de smecher b-). Ma bucur nespus de mult ca ai adus next-ul, chiar m-ai lasat cu inima cat un puricel mic, mic la ultimul capitol Sasuke asta, Lord, have mercy. Foarte amuzant, ce-i drept, auzi si tu..pitic roz nu ma mira ca Sakura s-a indragostit de el, tutror ne place un baiat amuzant (Pana la o limita, unii chiar nu o cunosc, de aceea le-o aratam noi mereu ) Frumos, ei bine, eu abia astept si urmatorul capitol, si tot asa. Daca tot ai intrebat cate capitole am vrea sa aiba fic-ul tau..deary, pune-te pe scris, trebuie sa am ce sa citesc toata vara si toamna..si iarna, deci nu m-as supara daca ai face vreo 40..50..si tot asa Nu ma pot satura de fic-ul tau cum nu ma pot satura de Cola =p~ Spor la scris (Daca tot am postat asta, iti urez o vacanta cat mai placuta si mai luuuuunga, in special lunga , de asemenea, un bronz super smecher ) |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 22 Iun 2012, 14:58 | |
| Buna scumpa mea. Multumesc ca m-ai anuntat. Am ramas uimita cand am vazut capitolul. Ce s-a intamplat? .. Ce? cum? cand? unde? Imi place capitolul tare mult, insa astept continuarea rapid, caci imi doresc sa aflu ce se intampla.. Spor la scris si multe idei. Te pup:* |
|
| |
Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 22 Iun 2012, 15:13 | |
| mia placut cand a raspuns Sasuke :)):)):)) dar totusi incep sa cred ca acel deja vu este visul. ms ca mai anuntat, capitolul este foarte frumos si vad ca mereu vi cu niste idei de ma lasi cu gura cascata :)):)) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism | |
| |
|
| |
|