S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 12 Oct 2013, 20:41 | |
| Helăău :) Am ajuns şi eu pe aici ;;) Desigur, şi eu ca toată lumea :d
Am citit acum ceva timp ficul acesta, pe vremea când nu aveam cont, deci nu puteam să las comentariu :d dar las acum :)
Mi-a plăcut enorm. Am urmărit fiecare capitol (desigur, şi atunci era finalizat), citindu-le cu extaz şi plăcere :) Un fic frumos. Nu am cuvinte :) |
|
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 16 Oct 2014, 18:24 | |
| Wtf? Adică... wth? Sau cum vrei tu, mi-e somn... Stai stai stai, încă nu mi-am revenit de tot din șoc. Bai, nici nu îmi găsesc cuvintele sa mă exprim, habar nu am ce e cu mine, m-a mișcat acțiunea. Cum sa moara... si Maia, Sasuke și Anne... si aia care au mai murit (cum am spus, nu am cuvinte). Fascinat. Tragic și cu multa suferința, descris perfect și toate cele. Draga mea, îți meriți din plin titlul! Jos pălăria în fata ta! |
|