Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Vreţi acest FanFic terminat ? | Evident, merita ! | | 97% | [ 168 ] | Sa ziceam ca da. | | 2% | [ 4 ] | Nu, e plictisitor | | 1% | [ 2 ] |
| Total voturi : 174 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
*Jellyfish* Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Far from you Nr. mesaje : 233 Puncte : 285 Reputatie : 50 Stare de spirit : Mai stata meglio
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 29 Ian 2013, 22:59 | |
| dau edit. EDIT:Cum a putut sa se termine in felul asta ? Cu adevarat UIMITOR ! Nu m-as fi gandit niciodata ca ar fi putut sa fie ultimul capitol. Nu stiu de ce dar aveam impresia ca povestea o sa continue: Sakura va incerca de mai multe ori sa fie cu Sasuke, iar sora sa va distruge mereu totul, cand in colo... Va exista si un sezon doi ? Cam imposibil... pana la urma e mai interesant cand se termina asa, dintr-o data. Mi-a placut mult ca a fost un capitol lung, ador acest lucru Iar descrierea a fost atat de... wow ! M-a facut sa ma simt de parca as fi trait pe pielea mea totul. Daca ma gandesc mai bine mi s-a intamplat asta la fiecare capitol al acestui fic. Imi pare rau ca Sasuke si fetita au murit, dar intr-un fel imi place sfarsitul. Ciudat, diferit, misterios... Pana la urma Sakura a ramas in viata. Asta este partea care ma framanta. Sora sa, vrand sa se razbune, i-a omorat fetita si pe Sasuke, dar de ce a lasat-o pe ea in viata ? Cand rozalia se ducea la preot pentru a o exorciza pe fata mi-a venit in minte ca se aseamana mult cu filmul "The Exorcist" Cert e ca sfarsitul nu este deloc acelasi. Pe scurt, mi-a placut foarte mult fic-ul tau si sper sa mai faci altele asemanatoare. Multumesc pentru anunt si spor la scris in continuare
Ultima editare efectuata de catre *Jellyfish* in Mier 30 Ian 2013, 17:03, editata de 1 ori |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 30 Ian 2013, 15:02 | |
| Hei ^^
Nu imi vine sa cred ca s-a terminat Demo, era, si inca este, unul dintre fic-urile care a reusit sa lase amprente vizibile asupra cititorului. Desi finalul a fost trist, l-a facut si mai frumos, deoarece a avut parte de o incheiere diferita, care sa reflecte adevarul vietii tragice, care sfarseste intr-un mod dureros, insa in majoritatea operelor au un sfarsit de basm. Asta l-a facut special, ne-ai aratat realitatea asa cum este. Moartea nu iarta pe nimeni, orice pacat se plateste, asa cum a platit si Sakura, exact cand ii era lumea mai draga. Mi-a parut rau de Sasuke, insa ma bucur totusi ca a murit fericit. Hehe, If u know what I mean. Nu cred ca voia sa moara in alt mod. Ai intrat foarte mult in pielea personajului, ceea ce am realizat cand l-ai descris pe Sasuke. Pot sa jur ca-s gandurile tale, dirty mind. =))) Of, voiam ca acest fic sa continuie la nesfarsit, dar voiam sa stiu si cum se termina. Minunat, o varianta mai buna a unui sfarsit mai frumos nu ar fi. Asteptam cat mai multe fic-uri la fel de frumoase. Mult succes in continuare!
|
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 30 Ian 2013, 17:18 | |
| OMG! S F A RS I T? Cum se poate?! De ce nu mai continua ...? Deci*: I n primul rand m-ai socat ... stii tu cu faprul ca Sasuke si Anne au murit! Trist foooaaarte trist! Si in al doilea rand cum e posiibil sa se fi terminat asa de repede? Poi .. Ms ca m-ai anuntat! Sa stii sa scri magnific, mai ales ca nu am vazut deloc greseli in scrisul tau! Felicitari!
Sa stii ca : AI UN FIC MINUNAT! Demonologie si Exorcism cel mai frumos fic citit vreodata! BRAVO! |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 30 Ian 2013, 18:40 | |
| nuuuuuuu!!!! de ce s-a sfarsit??? mersi de anunt si ceea ce pot spune este ca a fost un capitol superb te-am pupat dulceee |
| | | Roxyta Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva in lumea mea acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 61 Puncte : 67 Reputatie : 6 Hobby-uri : cititul, scrisul, origami si desenul Stare de spirit : mereu alta
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 30 Ian 2013, 20:34 | |
| |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 30 Ian 2013, 20:46 | |
| Imi amintesc si acum clipa in care mi-ai zis ca vei incepe ficul. Imi amintesc cand te gandeai la titlu, la ceva atractiv. Fiecare idee care iti venea, fiecare idee care spuneai ca e buna, apoi renuntai, sau invers. Acest fic a luat atat de multe intorsaturi ciudate, dar a iesit atat de frumos si de captivant. O idee atat de originala, de frumoasa, iar felul in care ai conturat fiecare capitol a fost extraordinar. M-am simtit bine citind fiecare cuvintel, fiecare fraza, gandindu-ma incontinuu unde se va ajunge intr-un final. Ei bine... am aflat. Sasuke e mort, Anne la fel, iar Sakura... a ramas singura.   Asa cum este si in viata reala, fiecare om plateste pentru greselile lui. Sakura a gresit ucigand-o pe Maia. Chiar daca fericirea a tinut cativa ani, a disparut, urmand o viata plina de tristete. Fiecare capitol a avut un farmec aparte. Te cucerea de la prima propozitie, chiar de la primul cuvant. Ma lasai masca la fiecare idee care iti venea, felul in care o scriai si conturai actiunea in sine. Esti o scriitoare exceptionala, ai o imaginatie bogata, un stil de a scrie aparte. Este talentul tau si nimeni nu ti-l poate lua. Sper ca in continuare sa ne incanti cu ideile tale, sa continui sa scrii si sa te vad intr-o zi o scriitoare de succes, asa cum sunt sigura ca vei fi. Felicitari pentru incheierea acestui fan-fic extraordinar ce ne-a condus pe culmile paranormalului, imbinand atat de frumos dragostea cu tristetea, adaugand stropi de paranormal.
LexX^^ |
| | | OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 30 Ian 2013, 22:26 | |
| Woow.. :O Este sfarsit?? De ce? Doamne, nu am cuvinte! A fost si, cu siguranta, este unul dintre cel mai frumoase ficuri citite pana acum. Sfarsitul, nu ma asteptam la asa ceva! Chiar am crezut ca va fii un happy end. Esti geniala si chiar mi.a placut. Te.am pupat See ya! |
| | | the Reason Genin
Sex : Nr. mesaje : 51 Puncte : 66 Reputatie : 5 Stare de spirit : mereu in continua schimbare
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 31 Ian 2013, 23:22 | |
| Mersi pentru anunt. In primul rand. Acest fic a fost cel mai frumos, nu stii cu cata disperare am asteptat fiecare capitol. Uneori intram pe site sa vad daca ai postat ceva. Te-ai tinut de promisiune. Meriti respect. Imi place foarte mult cum scrii, ideea nu am cuvinte, foarte originala. Mi-a parut rau, ca s-a termiat, ca poveste nu mai continua, dar asta e. Nu ma asteptam la acest sfarsit trist. Imi pare rau de sakura, sa-ti vezi cum persoanele cele mai iubite sunt omorate in fata nu e usor. Pe de alta parte, merita sa sufere, pentru ca si-a omorat sora. FELICITARI !!!! scuze ca ti-am dat comm asa de tarziu pentru acest fic |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| | | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 04 Feb 2013, 00:15 | |
|
The end? Nu pot sa cred! Am inceput sa citesc un capitol "normal", dar cand am auzit ca a murit Sasuke, a fost ceva gen: "What the..."! Ma gandeam ce se va intampla cu cele doua, ce se va intampla cu Maia. A fost foarte frumos acest fic! Demo.... Ce o sa ne facem noi fara tine? Inca nu cred ca Anna si Sasuke sunt... morti! Ce se intampla cu Sakura? A cui mai ramane saraca fata pe lumea asta? A fost un sfarsit asa de trist! Ma asteptam si eu la un Happy End! Acum stiu cum se simtea lumea cand imi citea un ultim capitol la ficurile mele cu Sad End. Nu mai fac ficuri cu final trist niciodata! Nimeni nu merita asta :)): ! Cu atat mai putin eu! Ce pot sa mai spun? Ma bucur ca am trecut pe la acest fic, nu imi pare rau! A fost frumos, foarte frumos! Bravo Andreea, ma bucur ca l-ai dus pana la sfarsit! Succes pe mai departe!
Bye
|
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 04 Feb 2013, 22:23 | |
| Bine, bine... știu că tu știi că am întârziat atât de mult cu acest comentariu și de aceea, scuze... de fapt nu am scuze, dar totuși, m-ai putea ierta ?
Ei bine, și uite că a venit și marele 'End' pentru această minunăție de fic, născocit de mintea ta, pe care apropo o fellicit ! Ești un adevărat geniu, trebuie să îți mărturisesc ! Având în vedere că sunt sentimentalistă, nu m-am putut abține și am început să plâng pe la jumătatea capitolului, dar totuși, mi-am luat inima în dinți și am citit capitolul de la cap la coadă, și încă de vreo trei-patru ori. Dar să revenim la fic...
Oricum, acest 'sfârșit', destul de realist după părerea mea, nu mă surprinde chiar așa de mult precum pe alții, deoarece presimțeam eu că se va termina destul de tragic. Faptul că Sakura și-a ucis propria soră pentru dorințele ei cele mai ascunse, dovedește egoismul oamenilor de a face orice pentru a primi ce vor și a scăpa de ceva ce practic aproape din jumătatea globului crede că este inexistent, 'supernaturalul', însă totdeauna vor suporta consecințele, indiferent dacă sunt pregătiți sau nu. Recunosc, până și eu aș fi procedat la fel, lăsându-mă astfel puratată de val.
Cel mai mult mi-a plăcut partea cu ultima dorință a lui Sasuke, aceea de a pleca pe Lumea cealaltă cu gustul buzelor ei, pe ale lui. Atât de romantic, dar și tragic în același timp. Cât de mult m-a putut enerva Maia ! Trebuie să îți mărturisesc că, eu una, o detestam încă de când am citit capitolul în care ai scris că așteaptă un plod cu brunetul. Cred că o uram mai mult ca Sakura, și asta o spun la modul cel mai serios posibil ! Îmi doream cu desăvârșire să moară naib** și să se ducă la drac*-un praznic !
Ei bine, cam atât am avut de spus, având în vedere că mi-am limitat cuvintele la numai câteva rânduri, deoarece dacă nu ar mai fii să dau și alte comentarii, crede-mă, aș sta până mâine dimineață să tot scriu aici, că tot nu a-și termina... |
| | | Denixutza Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undevaaa.......cautama :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 93 Puncte : 97 Reputatie : 8 Hobby-uri : Sa ascult muzica , sa stau cu prietenii,sa citesc ficuri :) Stare de spirit : HapPY :)
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 11 Feb 2013, 14:08 | |
| |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 03 Mar 2013, 18:15 | |
| Nu-mi vine sa cred ca s-a incheiat. Ajung tarziu, foarte tarziu. Imi pare rau, am avut calculatorul stricat. Oricum, a fost un capitol minunant. Finalul a fost trist, insa original. Mi-a placut mult, nu as fi crezut ca se va termina asa, dar iata ca totul a luat sfarsit. Iti iubesc ficul, este favoritul meu si cu siguranta asa va ramane. Toate capitolele din el au fost originale. Au fost momente in care am ras, in care am fost tristi, datorita tie. Tu ai reusit sa scrii asa de bine incat noi cititorii am devenit o parte din personaje. Nu am cuvinte ca sa exprim cat de mult iti iubesc ficul. Felicitari pentru acest fic incheiat cu bine. |
| | | Asmodeus Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : - acebook : Andreea Yummynoms Nr. mesaje : 68 Puncte : 80 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 08 Mar 2013, 14:52 | |
| Heiii. Ti-am citit fiecare capiol si tot ce pot sa spun e ca totul a fost superb. Trebuie sa recunosc ca am plans destul de mult la ficul tau. Imi pare asa de rau ca s-a terminat. :(( Oricum...Succes la alte ficuri! Te pup! :* |
| | | Petala de cires Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe taramul suferintei. Nr. mesaje : 116 Puncte : 135 Reputatie : 17 Hobby-uri : Cititul ficurilor, la calculator, sportul, Stare de spirit : Noaptea, un calendar de vise si cosmaruri, iar ziua o neincetata prelungire de agonie ingrozitoare. Am simtit mereu ca imi lipseste ceva, si nu-ti inchipui de cate ori am batut drumul gandurilor pentu a-l gasi... Esti aici, ma privesti dar nu poti patrunde, te strig din nou si iar din nou, dar se pare ca nici ecoul nu mai aude. Si raman doar Eu si un Ecou asurzitor al sufletului!
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 18 Mar 2013, 19:42 | |
| Mi-au dat lacrimile esti foarte geniala, cum adica si Sasuke si Anne sa moara. Nu conteaza ce conteaza acum este ca am inceput sa plang si sa iti spun printe lacrimi ca-mi place foarte mul ficul tau ieri am inceput sa-l citesc si azi l-am terminat, mi-am lasat temele pentru a afla ce se intampla eram foarte nerabdatoare sa aflu dar dc ai pus un sfasit destul de trist care ma facut sa-mi dau lacrimile. Imi place foarte mult ficul tau si iti urez mult noroc in a scrie ate ficuri cu finaluri triste,fericite sau confuze. |
| | | Cami. Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 06 Apr 2013, 00:40 | |
| [b][i] Buna! deci ficul tau este genial .. am stat intr-o seara din timpul saptamanii pana la 5 sa il citesc cap coada,cu toate ca la 6 trebuia sa fiu in picioare pt a pleca la scoala:)) Este genial .. jur ca doar pt acest fic mi-am facut cont.. il iubesc daca mai faci vreun fic poate ma anunti si pe mine daca vrei .. Multa bafta in continuare |
| | | Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 10 Mai 2013, 18:44 | |
| DECI.... cum ai putut sa-mi faci asta :((( ???? Nu-mi vine sa cred ca s-a terminat atat de ciudat , de tragic , plin de semtimente de durere , iubire si frica . A fost nemaipomenit , nu am cuvinte in care sa-mi expri multumirea ca ai scri acest fic fantastic . Bravo scump-o , este un fic uimitor , felicitari . Te astept cu un fic la fel de bun ca acesta , sau cine stie poate mai bun . |
| | | Angel 1311 Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oriunde dar nu acum Nr. mesaje : 61 Puncte : 75 Reputatie : 6 Hobby-uri : Citesc ficuri de calitate! Stare de spirit : Visatoare printre lumi interzise
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 25 Mai 2013, 23:08 | |
| A fost..ff....ff...FABULOOOOOOS!!! inca nu imi vine sa cred ca dupa atata suferinta Sakura a ramas fara nimic, fara Sasuke si fara Anne. Inca incerc sa imi stapanesc lacrimile ce curg..si curg.. Iti ador ficul, felul cum descrii sentimentele persoanelor si imaginatia care acum i-ai lasat cale libera pe foaie.!!!!! Daca vei mai scrie vreun alt fic te rog din sufletelul meu sa ma anunti si pe mine! Te salutaaa Angellyyyyy!!! Pupici!!!!!!! |
| | | ~BiBiii~ Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : Mereu la calculator!! :))) acebook : Bianca
Nr. mesaje : 25 Puncte : 32 Reputatie : 5 Hobby-uri : Ficuriii Stare de spirit : Always Happy !
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 25 Aug 2013, 12:04 | |
| Imi pare foarte rau ca ti-am gasit ficul abia acum, cand e terminat. Totusi, ai avut o imaginatie foarte bogata daca ai putut sa scrii aceasta capodopera. A fost uimitor fiecare capitol Parca am intrat eu in fic Esti o scriitoate inraita, asa ca scrie in continuare oentru ca o faci excelent
Ultima editare efectuata de catre ~BiBiii~ in Sam 31 Aug 2013, 22:53, editata de 1 ori |
| | | Sentōki U. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde nu sunt dorită Nr. mesaje : 365 Puncte : 421 Reputatie : 40 Hobby-uri : Do you really want to know?! Stare de spirit : I'm always in the mood.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 26 Aug 2013, 12:52 | |
| |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 26 Aug 2013, 21:54 | |
| |
| | | dedde14 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 149 Puncte : 153 Reputatie : 6 Hobby-uri : Cam tot ce se poate face... Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND
| | | | Isis Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucureşti acebook : Lavii Laav Nr. mesaje : 163 Puncte : 180 Reputatie : 5 Hobby-uri : K-pop, dance, music ♥ Stare de spirit : sarcastica. :)
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 13 Sept 2013, 22:45 | |
| Hei Hei Hei. Să ştii că am stat 2 zile la rând să citesc totul, cap la coadă, dar a meritat. Mi-a plăcut atât de mult, mai ales finalul. Sunt încantată că faci o a doua parte. Spor la idei. Te pup.
Au revoir. :* |
| | | ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 15 Sept 2013, 20:41 | |
| Hellăău sweetheart. *big hug* De la 10:00 până la 14:30 am stat să-ți recitesc ficul. Rămăsesem pe la capitolul 10. [-( Vreau să-ți spun că sfârșitul m-a impresionat foarte mult și că îți ador ficul. -Toate ficurile.- Nu-mi vine să cred prin ce a trecut Sakura. Și eu care crezusem că toți trei vor trăi fericiți, apare Maia - Vaaaai cât o urăsc. - și distruge totul. Nu-mi place! Nu-mi place ceea ce a făcut ea. L-a omorât pe Sasuke! Apoi pe Anne. [-( Trebuie să sufere! Vreau să sufere. :o3
Mă bucur că te-ai decis să-l continui. *goo* Sunt foarte fericită. ;3 Să nu te mai aud spunând - în acest caz, scriind- că este o tâmpenie tot ce ai scris! :-L
|
| | | EmmelineWeigers Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 44 Puncte : 48 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 11 Oct 2013, 14:10 | |
| Heyy sweety :x Deci, in sfarsit am reusit sa iti citesc fic-ul si pot spune ca a fost superb. Chiar daca mi-a luat ore, se pare ca nu a fost in zadar. Primul lucru pe care vrea sa ti-l spun este ca esti o scriitoare excelenta. Ideea, actiunea si totul au fost...WOW. Fiecare capitol ma facea sa vreau sa citesc mai mult si mai mult si tot asa. Deci deci, :)) Sincer chiar imi pare atat de rau ca s-a terminat asa...Adica nici nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva. Nimeni nu cred ca s-ar fi gandit la asta. Oricum, a fost un fic care le contine pe toate, sa zic asa :)) . Suspans, drama, actiune si multe altele. In orice caz -iara ma repet- esti o scriitoare excelenta, senzationala, minunata, etc. Ce mai pot sa zic mai mult de atat ? Sa faci alt fic si sa fie la fel de frumos ca asta fiindca chiar ai o imagainatie bogata. Si daca iti trece prin cap ideea asta, nu m-asi supara daca m-ai anunta si pe mine. Pupici.:*
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|