Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Demonologie si Exorcism - Pagina 24 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Demonologie si Exorcism - Pagina 24 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Demonologie si Exorcism

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26  Urmatorul

Vreţi acest FanFic terminat ?
Evident, merita !
Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_vote_lcap97%Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_vote_rcap
 97% [ 168 ]
Sa ziceam ca da.
Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_vote_lcap2%Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_vote_rcap
 2% [ 4 ]
Nu, e plictisitor
Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_vote_lcap1%Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_vote_rcap
 1% [ 2 ]
Total voturi : 174

AutorMesaj
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

Demonologie si Exorcism - Pagina 24 Empty
MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Mier 26 Dec 2012, 22:20

Buna!

Deci.. Wow! Nu am cuvite suficiente. E asa superb capitolul. Asta era ultimul lucru la care ma assteptam. Nu pot sa zic ca nu-mi place, as minti. A fost asa dragut...totul. Tot a fost superb magnific. Ma intreb... Oare ce crede Sakura acuma? Sau Sasuke. Ma rog. Eu sunt doar curioasa de unde a adus vorba de Maia.
Mersi de anunt si scuze de intarziere. Se pare ca tot ajung ultima azi. Si Andreea, Craciun fericit, daca tot nu am apucat sa-ti zic. dap !
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Joi 27 Dec 2012, 16:08

Heii.
Multumesc mult pentru mesaj si Sarbatori Fericite. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Capitolul a fost minunat. Nu ma asteptam la asta. Credeam ca vei continua cu momentele din camera, dar... surpriza. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Si e o surpriza placuta.
Impresia ca se va termina in curand.. da.. putin.. dar m-am bucurat cand am vazut ce ai scris, ca nu se va termina.
Multe lucruri noi.. copil, casatorie... dar imi place!
Sunt curioasa cum vei continua, ce se va mai intampla ? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Oricum.. m-am bucurat din plin de acest capitol de Craciun.
Nu las eu commentarii nemaipomenite, dar sper ca stii cat de mult imi place. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Astept capitolul urmator si daca ai putea sa ma mai anunti, ar fi minunat. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Succes in continuare.
Sus In jos
ZoexD
Academy Student
Academy Student
ZoexD

Localizare Localizare : In spatele ecranului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 25
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Intodeauna fericita inafara si trista inauntru.

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Joi 27 Dec 2012, 22:03

Pur si simplu...WOW
Adica..povestea asta este atat de diferita,de ciudata si.."atragatoare" lough
Adica serios, e uimitor...
E atat de fantastic si atat de super-tare
incat nu gasesc cuvinte prea bune pentru a descrie
E uimitor,prea uimitor..
Vreau neaparat sa vad ce se intampla in continuare..
Am nevoie de next ca drog pentru ca e clar..
Asta e drogul meu...
Totul este prea "fara cuvinte" pentru a spune cum e..
Pur si simplu e altfel..si asta il face uimitor..

Spor la scris si mult succes in continuare.Sarbatori fericite happy
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Joi 27 Dec 2012, 22:37

hello!!! scuze de intarziere :((
capitolul mi-a placut la nebunie!!!!
abia astept sa vad ce se va intampla si draga mea nu ne mai tine in suspans!!!!
offf doamne de ai stii ce tare imi bate inima :))
merry christmas!!!! kiss
Sus In jos
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Vin 28 Dec 2012, 16:12

Imi pare rau ca tocmai acum iti comentez ficul . A fost un capitol genial si totusi reaparitia Maiei este destul de ciudata . Sper sa nu le faca probleme celor doi sau sa o raneasca pe fetita . Astept nextul si sper sa ma anunti .
Sus In jos
Fideluţă :|
Genin
Genin
Fideluţă :|

Localizare Localizare : In a world apart. A world that does not exist.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 113
Puncte : 138
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing and painting
Stare de spirit Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Vin 28 Dec 2012, 20:07

Craciun fericit cu intarziere. crying

Scuze ca nu ti-am putut spune mai devreme cat de frumos a fost capitolul pentru ca am fost plecata intr-o mica vacanta. :|
In fine sa revenim. happy
Interesant acest capitol. Au deja un copil. Frumos. Si inca nu imi vine sa cred Maia? what?lol!
Poate iar ii va desparti. Mi-a placut mult mult de tot ca si celelalte capitole.
Astept next. Si multumesc de anunt astept sa faci asta in continuare. happy2
Spor la scris si multa inspiratie. in love
Te pup dolche. kiss

Pa-Pa! a hug
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 14:45

Nici acum nu imi vine sa cred ca Sakura are un copil cu Sasuke si ca sunt casatoriti! Au trecut deja 6 ani? Oh God! Momentul in care Anne (iubesc numele asta) a venit in camera lor si a spus acel lucru legat de Maia, a fost cam ciudat. Nu am inteles ce a vrut sa zica, dar ca sa sti, asa sunt eu, mai grea de cap! Daca zici ca nu e sfarsitul, atunci inseamna ca mai urmeaza cateva lucruri rele, right? Sper ca Sasuke chiar o iubeste pe Sakura, nu ca se gandeste la Maia cand este impreuna cu ea! Am o vaga banuiala ca Maia se va intoarce sa se razbune, dar te rog spune-mi ca ma insel, nu? Multumesc ca inca ma anunti, si te rog sa o faci si in continuare, daca poti! Astept next-ul, neeaparat!

By Black Zozoo

Sus In jos
Roxyta
Genin
Genin
Roxyta

Localizare Localizare : undeva in lumea mea
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 61
Puncte : 67
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : cititul, scrisul, origami si desenul
Stare de spirit Stare de spirit : mereu alta

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 18:22

Superb capitol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! love

Edit: pe viitor te-as ruga sa folosesti mai mult de 10 cuvinte, altfel vei face spam
Sus In jos
Alinuka
Academy Student
Academy Student

Localizare Localizare : La pc
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6
Puncte : 7
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Desen si Sport

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 15:02

al noualea cer Wow:o3 ce imi plac fic-urile tale, pui atat suflet in ele.
[i]Sarbatori fericite! si un An nou plin de bucurii si multe multe fic-urii.
Sa o ti tot asa si se poate din ce in ce mai bine! in love in love in love
Sus In jos
OrangeAndBlue
Genin
Genin
OrangeAndBlue

Sex : feminin Varsta : 25
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 208
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 16:30

Draga mea, imi pare rau ca ajung mai tarziu, dar nu prea am timp. Sper ca nu te.ai suparat. Acum, acest capitol a fost superb si astept cu nerabdare urmatorul capitil.

Te.am pupat kiss
Ana
Sus In jos
Aleeeeee
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Localizare Localizare : in my coffin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 28
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : cititul,muzica rock,scrisul(cand am inspiratie)manga, anime
Stare de spirit Stare de spirit : upside down

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 18:51

Hello!!!
Deja au trecut 7 ani? Wow huh? ...e ataat de dragut ca sunt impreuna, in sfarsit, au si o fetita, dar era de asteptat ca fericirea sa nu dureze mult si uite ca apare Maia in peisaj. Putea si dracusorul ala sa-i lase sa traiasca fericiti, asa cum a putut sa-i lase 7ani, putea si in continuare. Anyway, un capitol superb, nu dezamagesti niciodata. With love, Ale (mersii ca m-ai anuntat!) a hug
Sus In jos
Alice Demonia
Genin
Genin
Alice Demonia

Sex : feminin Localizare Localizare : constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 141
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : MUSIC ON!
Stare de spirit Stare de spirit : who cares?

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Joi 03 Ian 2013, 16:43

OOOOOH DOAMNE!!! NICI NU ITI POTI INCHIPUII CAT DE RAU IMI PARE CA NU TI-AM DAT COMM....rusine mie...ti-am citit capitolul dar nu ti-am dat comm pe motiv ca nu am fost acasa. Oricum tu stii ca iti iubesc ficul. Ms ca m-ai anuntat si fa-o in contunuare daca poti. aaa si app LMA!
Sus In jos
~Botik~
Academy Student
Academy Student
~Botik~

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Urechesti
acebook acebook : https://www.facebook.com/adutzaadutza18

Nr. mesaje Nr. mesaje : 20
Puncte : 26
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : muzica,sportul,cititul.
Stare de spirit Stare de spirit : Vesela,amuzanta,prietenoasa

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Joi 10 Ian 2013, 18:48

Frumos! in love
Adu next-ul a hug nu uita sa ma anunti a hug kiss

Deya: Comentariile sub 10 cuvinte sunt interzise pentru ca se numeste spam. Te rog ai grija data viitoare. Este primul avertisment.
Sus In jos
angel of darkness
Genin
Genin
angel of darkness

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : arad
Nr. mesaje Nr. mesaje : 308
Puncte : 342
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : leptopul
Stare de spirit Stare de spirit : in general destul de buna

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Dum 20 Ian 2013, 12:47

Mmmmmm... cu ce sa-n cep????Aaaaa da!Cu-n ceputu happy2 .Pai iti citesc ficul de mult timp , adica de doua luni , dar m-am lasat de el pe la capitolul 7(cred ca acest capitol,nu mai imi aduc bine aminte,desi de ieri seara am inceput sa-ti citesc dinnou ficu,anyway),pentru ca ma gandeam ca nu vor putea ajunge impreuna Sakura cu Sasuke,dar dupa doua luni,cand am vazut nu stiu ce comentariu,cum ca Maya a murit , m-am reapucat de citit dap ! ,da pai am citit cam pana acum.....Vai,deci daca nu puneai faza aia din baie , cred ca iarasi ma lasam de citit , fiindca a fost geniala acea parte!!!!!! what?lol! Iar acum cand am vazut ca au un copil , am picat pe spate , adica nu ma intelege gresit , da eu nu prea urmaresc ficuri unde sfarsitul ii ca ei doi se casatoresc si fac un copil , un fel de happy end (desi la tine nu-i inca sfarsitul ficului,chiar tu ai sp....), infine , la tine parca m-a atras ceva,nu stiu ce?????Aaaaa,da imi aduc aminte , m-a atras faptul ca tu chiar pui suflet in cea ce faci , chiar admir lucrul acesta , crede-ma .......Da, si m-a mai atras si faptul ca Maya a inceput sa vorbeasca cu copila lor , si chiar nu vreau sa divulg secretul , dar stiu cine a posedat-o ultima oara pe Sakura, e atat de evidenta chestia asta , bine , poate ca s-a mai spus asta , dar eu deobicei nu prea citesc com-urile , deci no....
Pai ce sa-ti mai spun , ti-am spus destule , nu???
Astept nerabdatoare nextu!!!!!! ;;)
Ps. Ma anunti si pe mine cand vine nextu , nu???
Te kiss si te a hug si te mai si hi!
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Dum 20 Ian 2013, 18:11

Hei hei:^^:
Ei bine, se vede ca nu am mai fost o vreme pe aici. sad
Sper ca de data asta sa vin la fiecare capitol, ca de nu, ma bat singura. hmm...?!
Asaaaa. Deci imi place cum continui aceasta idee, anii trec, lucrurile se schimba, dar se pare ca orice ar face, va fi mereu urmarita de acei demoni. Ufff. Ma intreb daca va fi oare fericita, ma intreb daca Maia o va lasa sa fie fericita. Chiar sunt tare tare tare tare curioasa de ceea ce va urma si ma intreb daca Sasuke va afla ce s-a intamplat cu adevarat.
Chiar mi-a placut enorm acest capitol, acele randuri ce curgeau cu o usurinta stranie si care iti transmiteau chiar si cel mai mic sentiment. De la inceput si pana acum am avut de toate in ficul tau. Putina comedie, groaza cu nemiluita, dragoste, suferinta, gelozie. Asta numesc eu un fic de succes, ce le cuprinde pe toate.
Astept nextul. Spor la scris si o tona de inspiratie. kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Lun 21 Ian 2013, 16:59

Cu intarziere mare sosesc pe aici...
Mi-a fost atat de dor de ficurile tale..
De descrierea ta, de tot :X
Doamne , nuuuu!
Mai intai demonul, apoi Maia...
Imi pare rau pentru SAsuke, dar asta este, Sakura este mai importanta ca si Maia...
Sper ca Maia sa nu se razbune pe Anna...
Of..abia astept urmatorul capitol...
[/b]
Sus In jos
Ameli.
Chūnin
Chūnin
Ameli.

Localizare Localizare : everywhere.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 725
Puncte : 797
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : gym
Stare de spirit Stare de spirit : niciodata la fel.

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Mar 29 Ian 2013, 17:50

heyy ! insfarsit am ajuns aici. am avut de recuperat cateva capitole. am ramas putin in urma. happy2 Imi place mult ficul tau. E atat de frumos. <3 Daca poti sa ma anunti de next, te rog s-o faci ! :* spor la scris. :o3
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Mar 29 Ian 2013, 21:09

Hellau, imi pare rau ca am intarziat o luna si ceva cu nextul, dar eram in dubii ce sa fac, pana la urma am decis. Sper sa nu fiti dezamagiti si sa imi cititi intreg capitolul. Am muncit mult la el, e cel mai lung pe care l-am scris pana acum.

Melodia ficului: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Capitolul 32

Sakura's point of view:

Il priveam pe el dormind, si ivoluntar zambeam, caci faptul ca il simteam alaturi si fiind ferm convinsa ca ma iubeste, imi creea o stare de protectie, chit ca fusesera multe evenimente asemanatoare de la Craciun, respectiv de la ziua Annei, in legatura cu Maia. Ceva se schimbase cu copila si nu puteam intelege ce. Simteam mereu la masa o atmosfera neplacuta, un aer greu de respirat, insa nu imi faceam prea mari griji, deoarece dadeam vina intru-totul pe oboseala, stres, si imi impuneam sa nu ma complic cu niste prostii de-ale mele. Am decis din acea zi sa nu imi amintesc de trecut, pentru ca ma durea, iar vinovatia inca exista in sufletul meu, dar Anne continua sa faca diverse comentarii ce-mi aduceau aminte atat de mult de ea. Eram sceptica. Comportamentul ei la un moment dat m-a facut sa ma intreb unde a plecat fetita mea, dulce si inocenta, care nu ar fi vrut niciodata sa isi supere parintii. Era micuta, fragila, si voiam sa isi revina, sa redevina copila mea cea scumpa, care nu isi punea papusa mai presus de parinti.

Am oftat, in momentul ala, exasperata de cele petrecute in ultima vreme, si i-am atins obrazul lui Sasuke cu una din mainile mele reci. Pleoapele ii acopereau ochii negri si patrunzatori, iar patura ii acoperea trupul frumos, ce mereu vibra peste trupul meu slabut. Ahh, mi-am spus, inchizand ochii si amintindu-mi diferite scene fierbinti intre noi doi. Inca nu imi venea sa cred ca gandul imi fugea numai la s*x, desi, daca stateam mai bine pe ganduri, oricine ar fi vrut sa faca asta zi si noapte cu el, nu ii puteam rezista, nici nu credeam ca exista cineva caruia sa nu ii treaca un gand pervers la vederea lui Sasuke.
    Mi-am coborit mana mai jos, folosindu-ma doar de doua degete, plimbandu-le pe gatul lui, apoi pe pectorali si abdomen, continuand a le cobori. Voiam sa ii ofer un impuls, poate, astfel sa se trezeasca si sa imi observe nelinistea ce ma fremanta. Eram putin timida, caci nu voiam sa ii ofer un soc instantaneu, astfel mi-am lipit buzele nerabdatoare, de gatul lui. Era fierbinte la atingerile mele, la saruturile pe care i le ofeream cu placere; imi creea o stare de euforie, de parca eram intr-o lume paralela si lucrul incredibil era ca nici macar nu ajunsesem in acel punct, ce m-ar determina sa fiu dominata de placere intru-totul. Incredibil mi-am spus, continund in al saruta, imediat ce am inlaturat patura ce-mi bloca actiunea.

- Ce matinala esti, a soptit, facandu-ma sa tresar si sa ma opresc.
        - Am nevoie de acel mic dejun cat mai repede. Putem trece de petting, okai? i-am raspuns, presandu-mi buzele de ale lui, ispitindu-l.
        - Cum doresti tu, love, a continuat, raspunzandu-mi la sarutul ce i-l oferisem.

Mi-a dat lenjeria jos, dandu-si-o si lui, apoi m-a sarutat, distragandu-ma. Mainile lui se plimbau pe intregul meu corp, transmitandu-mi si mie caldura ce-l inconjura, iar buzele nu i se dezlipeu o clipa de ale mele, saruturile devenind tot mai impunatoare, mai violente, caci nu ezita nicio clipa sa ma muste usor de buza inferioara. Zambea de fiecare data cand reusea sa o faca, pentru ca stia prea bine ca nu adoram gesturile astea, astfel se simtea invingator si demn de atentia mea. Am suras si m-am bucurat de placerea ce ma imprejmuia. Il trageam de parul negru cu una dintre maini, iar cu cealalta il zgariam pe spate, de fiecare data mai tare. Il faceam sa geama si sa imi pronunte numele in repetate randuri. Ma simteam foarte mandra si satisfacuta.
    Pentru un moment insa, ceva s-a intamplat si acel sentiment ce-l aveam, m-a facut sa ma opresc si sa ii iau ambii obraji ai barbatului in mainile mele. Ii priveam ochii ochii negri, buzele rosiatice, tenul alb, fara impuritati si pur si simplu i-am zambit. I-am impregnate un sarut cu buzele-mi fierbinti pe frunte, apoi pe ambii obraji, foarte aproape de buze si l-am privit din nou in ochi. I-am trecut limba peste ambele buze cat mai lent, facand un gest er*tic. Sasuke nemaiputand rezista, si-a deschis imediat gura, “invitandu-ma” sa continui actiunea in alt loc. Brunetul ma domina, in adevaratul sens al cuvantului, insa ma incita la maximum, imi placea extraordinar senzatia de sclava. Femeia ce ii putea indeplini orice dorinta, oricat de mare ar fi ea. Ne-am oprit in momentul in care aveam nevoie de putin aer, inainte de-a continua. Faceam schimb de priviri cat mai perverse si sprancene ridicate, la un moment dat, venindu-mi sa rad de faptul ca puteam fi atat de banali uneori.

Nici nu auzisem usa, in momentul in care fusese deschisa, caci eram mult prea ocupata, insa in cateva clipe totul avea sa se naruie, deoarece un zgomot puternic a cutremurat intreaga camera. Un tipat ascutit a iesit din gura brunetului, eu neputand nici a-mi deschide ochii. Eram vizibil speriata si refuzam cu inversunare sa aflu care era cauza zgomotului.
Am simtit insa, ceva umed ce se picura pe abdomenul meu gol, iar din instinct am intins mana. Am deschis ochii brusc si mi-am privit degetele pline de sange. In acel moment, privirea mea si-a schimbat directia catre Sasuke. Lacrimile imi intepau ochii, la vederea lui fortandu-se sa se sprijine cu mainile de pat. Eram absolut socata si nu stiam cum sa reactionez, caci nu fusesem in situatia aia, si mai ales pentru ca ma simteam atat de vulnerabila, imi venea sa ii iau durerea asupra mea. Am strans din pumn cu toata forta mea, astfel incat unghiile ce-mi intrau in palma sa ma trezeasca la realitate. L-am dat repede de pe mine, si l-am lasat pe spate. In fata patului nostru statea Anne cu pistolul lui Sasuke in mana.

- Scumpo, da-mi pistolul! Anne, fa ce iti spun, i-am spus socata si m-am ridicat goala cum eram, in incercarea de-a o opri.
        - Sunt Maia, mi-a raspuns sigura pe ea. Eram mai mult decat socata, cum era posibil?

Am vrut sa spun ceva, sa inaintez, poate, dar mana lui Sasuke m-a oprit si m-a tras, probabil, cu forta ce ii mai ramasese. L-am privit cum se duce, simteam ca nu mai are mult si totusi refuzam sa cred ca el va muri. Nu putea sa moara! M-am apropiat de el si m-am pus in genunchi la marginea patului, mangaindu-l pe crestetul capului. Ce puteam face? Eram inutila.

- Te rog, asculta-ma, a soptit tusind, nu… nu-mi vine sa cred ca voi muri, dar..-tuseste- vreau sa stii ca te voi iubi si pe lumea cealalta. Te.. te voi iubi mereu! Acum –tuseste- doar saruta-ma. Vreau sa mor cu gustul tau impregnat pe buze, a terminat zambindu-mi.
        - Esti un prost daca crezi ca vei muri, am tipat, varsandu-mi lacrimile pe pielea lui. Nu! Nu! m-am revoltat indurerata, apoi l-am sarutat lasandu-l sa imi simta durerea ce ma ardea pe interior.
        - Te …
        - …iubesc, am continuat ranita. Murise.

I-am mai sarutat inca o data buzele, varsand lacrimi pe obrajii acestuia, apoi m-am ridicat si am privit-o pe nemernica. Voiam sa o ucid, sa o fac sa sufere, dar realizam ca ea asta voia, sa imi ucid copilul, sa imi distrug complet viata, avand-o mereu pe constiinta. Din instinct, am inceput sa o strig pe fetita mea, sa ii spun ca eram eu, mama ei, si ca vreau sa revina, sa lupte oricat de greu ar fi. Speram sa reuseasca sa isi recapete puterile asupra proprului ei trup.
Ma apropiam de ea incet-incet, dorind sa o imobilizez, insa inainte sa apuc sa fac ceva, pistolul a cazut pe podea, si la fel si copila. Era inconstienta doar, m-am usurat si am realizat ca a reusit sa o invinga pe Maia de una singura. Mi-am luat cateva haine si m-am imbracat, apoi am luat-o pe fetita in brate, iar inainte de a inchide usa, am mai privit inca o data scena ce imi provoca groaza. Am trantit repede usa si am plecat, luandu-mi cheile de la masina si telefonul mobil.
    In timp ce maream viteaza, am apelat o buna prietena ce avea cunostinte in domeniul ‘posedarilor fantomelor, demonilor’ si am rugat-o sa imi dea o adresa a unui preot ce m-ar putea ajuta in legatura cu Anne. Nu i-am spus intreaga poveste, caci nu aveam timpul necesar, insa in momentul cand a obiectat si mi-a spus clar ca o exorcizare necesita timp si multe formalitati de completat, devezi clare, de asemenea, m-am schimbat la fata. I-am povestit intamplarea cu lacrimi in ochi, neputand sa ma abtin. Ma durea sa spun ca el a murit. Il iubeam prea mul ca sa ma lase singura.

- Te rog, am repetat, printre sughituri, are nevoie de ajutor, am continuat, implorand-o.
        - Iti trimit adresa printr-un SMS, eu il voi suna sa il anunt in legatura cu venirea ta.

Imediat cum am primit mesajul, am intors masina, eu mergand in directia contrara, si am accelerat, dorind sa ajung cat mai repede la preotul respectiv. Nu locuia foarte departe, din fericire pentru mine, cat si pentru copila. M-am uitat pe scaunul din stanga si am privit-o pe Anne cu pleopele inchise, acoperindu-i ochii negri. Ma bucuram ca era inconstienta, caci nu voiam ca Maia sa reapara in acel moment. Ma rugam ca totul sa fie bine, iar ea sa scape.

*

Priveam speriata camera de ‘tortura’, plina de carti si icoane, jaluzele trase, un scaun in mijlocul ei, Anne stand pe el, legata cu funii la picioare si la maini si capul dat pe spate. Din ochii ei citeam spaima, era ea. Puteam sa jur asta. Am respirat adanc aer in piept, parca asteptand ca toata experienta asta sa se termine, chit ca nici nu incepuse. Atmosfera ma speria, iar aerul devenea din ce in ce mai greu de respirat. Capul imi bubuia de durere, dar nu indrazneam sa cer cuiva vreun antinevralgic.

- Sakura, vreau sa fii puternica! a spus privindu-ma, apoi facand acelasi lucru si cu fiul lui, Gaara.
        - Mhm, am inganat nesigura.

Incepuse cu o simpla rugaciune si o atingere a crucii de fruntea copilei. Anne sau Maia, de fapt, era agitata, nu voia sub niciun chip sa renunte la trupul micutei. Preotul isi spunea rugaciunile cu atata siguranta; nu puteam distinge niciun pic de teama in ochii lui. Ma uimea.
    Luminile incet-incet, incepeau a se intrerupa in repetate randuri, iar cartile cadeau pe rand din biblioteca lipita de perete. Eu ma ingrozeam de fiecare data cand ma feream de vreo carte ce-mi era menita sa ma loveasca din plin, caci viteza era imensa, ma putea dobori instantaneu. Preotul insa continua, indiferent de circumstante, iar fiul lui o tine ape Anne de manute.

- Am ramas cu o gaura in cap si un glont in creier din vina ta, ce-ar fi daca capila ta ar pati la fel? veninul ii iesea pe buze.
        - Nu-i deajuns ca Sasuke e mort? i-am raspuns apropiindu-ma de locul in care statea, zbatandu-se in fiecare clipa.
        - Vreau sa iti iau totul. Totul! Sa fii singura si sa suferi inca un deceniu. Nu meriti mila mea. Nu meriti absolut nimic de la nimeni. mi-a raspuns, marindu-si ochii la fiecare cuvant rostit cu ura.
        - Adio, atunci. Parinte, alungati-o acum!
Fusesem rautacioasa si insensibila, caci nu-mi cerusem iertare si era doar vina mea. Moartea ei, moartea lui. Toate fusesera numai din cauza mea, iar eu nici macar nu incercam sa o fac sa renune, sa ma ierte. Desi aveam sa ma simt mai bine, mai implinita, gandul ca Sasuke a murit, eu fiind intru-totul vinovata, ma infiora. A inchis ochii, cu gandul ca totul se va termina, iar Anne va fi bine.
        - S-a sfarsit, a plecat. Anne e in siguranta, l-am auzit pe preot dupa ceva timp.
        - Nici nu va pot multumi indeajuns, am replicat, magulindu-l.

Nu am stat pe ganduri si am plecat imediat din locul respectiv, dorind sa ajung acasa. Fetita era nelinistita si ma intreba intr-una ce s-a intamplat si unde anume este tatal ei. Nu stiam cum sa ii raspund la intrebari si nici ce minciuna sa inventez pe moment, caci minte ma ducea cu gandul numai la scena aceea ingrozitoare, in care Sasuke sangera si ma implora sa il mai sarut inca o data pe buze. Ochii incepeau sa imi lacrimeze puternic, iar cea mica inca nu renunta in a pune intrebari. O sageata imi intepa inima din fiecare unghi, nepasandu-i de durerea ce mi-o cauza. M-am calmat incet-incet, nevoind sa fac vreo scena in fata Annei si i-am spus ca vom vorbi cand vom ajunge acasa, caci ma simteam neputincioasa sa tin o conversatia la volan.
Doar cateva minute mai durasera si eram inapoi in acea casa. Am lasat-o pe copila la parter si am urcat sus, in acea camera.

- Sasuke, am strigat izbucnind in plans.

L-am privit inert pe pat, patura fiind imbibata cu sangele lui rosiatic. M-am apropiat tematoare si i-am atins obrazul. Era rece, atat de rece. Inca nu realizam ca el era mort. Nu imi venea sa cred ca se putea intampla un astfel de lucru. Eu eram cea care facusera n greseli in viata, nu el, eu trebuiam pedepsita, nu el, eu trebuia sa mor impuscata, nu el. M-am gandit la faptul ca facusem imposibilul pentru a fi cu el, mi-as fi dat si sufletul numai ca sa il sarut macar o data. Eram practic dependenta de el, de prezenta lui. Nu credeam ca o persoana ma putea face sa fiu atat de fericita doar cu un zambit sau cu o singura privire sincera. Am suras printre lacrimi cand m-am gandit ca de cand il cunoscusem il urisem intr-un mod copilaresc, nesuportandu-i sub niciun chip glumele deloc amuzante. Mereu ne certam si ne contraziceam, dar totusi, mereu a fost langa mine sa ma ajute, sa ma sustina. Lacrimile nu se opreau, caci amintirile ma loveau in repetate randuri.
    Nici nu am realizat cand m-am prabusit peste el de suparare. Doar raceala ce mi-o oferea, m-a facut sa tresar brusc si sa realizez cat de aproape eram de el. Voiam sa reactioneze si ii simt bratele inconjurandu-mi talia, sa imi spuna cuvinte dulci si linistitoare, sau doar sa il aud cum imi spune cat de mult tine la mine si cum niciodata aceasta dragoste ce mi-o poarta, nu va disparea, din contra, va creste tot mai mult. I-am sarutat umarul, amintindu-mi ca inainte sa isi dea duhul, am facut pentru ultima data dragoste si ca a fost nemaipomenit, dar nuu… nu trebuia sa fie ultima data. Nu trebuia sa moara, am repetat a nu stiu cata oara, caci nu a avut nicio vina.
Am oftat, printre sughituri si l-am privit. I-am sarutat buzele inca o data si m-am ridicat, chit ca puterile ma lasau. Ma simteam atat de slabita si goala pe interior. Imi lipsea déjà…

- Tristetea ta imi da o stare de bine, sa stii, am auzit din spatele meu spunand.
        - …cum e posibil? am intrebat, privind-o pe Anne cu pistolul in mana.
        - Vreau sa iti privesti copilul cum se impusca.
        - Sa nu indraznesti! am marait.
        - Priveste-ma, a continuat punandu-si pistolul la tampla.
        - Nuuu! Omoara-ma pe mine si cruta-i viata, te rog, te implor! E doar un copil nevinovat!
        - Adio, Sakura!
        - Anne, te…
        - …iubesc, mami! a soptit apasand pe tragaci.

S F A R S I T

Ultima editare efectuata de catre Andreea Schmitt in Mier 30 Ian 2013, 23:01, editata de 2 ori
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Mar 29 Ian 2013, 21:09

]PRIMA!
       Nu incep cu “buna” nici cu “hello”, ci pur si simplu cu un: “WTF?!”. Regret atat de mult ca nu ti-am dat comentarii pana acum, insa ti-am urmarit tot fic-ul, l-am citit cap-coada. Am asistat la unele dintre cele mai fierbinti scene de dragoste, la cele mai dramatice momente, la cele mai groaznice clipe prin care poate trece fiecare persoana. Cred ca fiecare cititor s-a regasit in personajul ‘Sakura’ macar putin. I-ai atribuit niste insusiri foarte interesante, complexe, ai caracterizat-o treptat, ne-ai facut sa intelegem incetul cu incetul viata ei. M-am regasit in ea, nu o pot condamna. Si eu as fi facut acelasi lucru ca si ea, as fi ucis pentru ‘iubirea vietii mele’. Lacrimile mi-au evadat printre pleoape in multe momente, unele mai dramatice si mai tragice ca altele. M-ai facut sa patrund in acest fic al tau, m-ai facut sa sufar odata cu protagonista. Inima imi tresarea la fiecare scena de dragoste descrisa de catre tine, si, drept sa spun, erau foarte fierbinti, detaliate, insa nu atat cat mi-as fi dorit, lucru de care este responsabil Mihai. lough Am ras, am plans, am suferit, am indurat odata cu personajele. Am parcurs ani din viata Sakurei, ani in care multe schimbari au intervenit in a sa viata. Uciderea surorii ei a fost unul dintre cele mai tensionate moment pe care le-am surprins in aceasta creatie. A avut inteligenta necesara pentru a acoperi totul, pentru a inscena o sinucidere ca la carte. Genial!
       Ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost ideea aceasta cu demonii. Un demon i-a apropiat, i-a unit pentru un timp, intr-un final disparand si lasandu-I pe protagonisti sa traiasca in liniste, iar la final, spiritul Maiei, ce poate fi perceput ca si un demon, le-a adus sfarsitul. Relatia lor a depins de Maia, de acea scorpie ce nu mi-a fost draga inca din primul capitol. La inceput, ea reprezenta obstacolul peste care trebuiau sa treaca Sasuke si Sakura pentru a fi impreuna. Pe parcurs, a fost inalturat, iar la sfarsit se pare ca a reaparut, dand lovitura “de gratie”: omorandu-i sotul si copilul propriei ei surori. Nu o invinovatesc, insa nici nu pot accepta asta. Insa, cat de crud sa fii? Inteleg ca era un spirit, insa chiar nu putea sa ii lase sa traiasca fericiti? Chiar trebuia sa ii dovedeasca surorii ei ca jocul se joaca dupa regulile sale, ca ea controleaza totul? Scar*a!
       Iti spun asta, cu certitudinea ca ma voi repeta: esti printre putinele persoane care m-au facut sa plang la un fic; ai reusit sa ‘smulgi’ din mine atatea sentimente. Ai descris superb totul, asa cum ma asteptam de la cineva ca tine. Mi s-a facut pielea de gaina, inima imi batea foarte tare, respiratia imi era de multe ori neregulata sau chiar taiata. Urmaream fiecare capitol cu sufletul la gura si te injuram de toti sfintii cand se termina un capitol. Trezeai in mine acea pofta de a citi in continuare, trezeai acea dorinta de a devora fiecare cuvant scris de tine. Actiunea a fost superba si nimeni nu cred ca ar putea sa iti reproseze ceva.*Nu ca i-ai fi acceptat critica, oricum.* Ai imbinat totul atat de bine, ai avut o idée foarte, dar foarte originala ce a captat multe persoane, in special pe mine. Crime, demoni, rude omorate, relatii amoroase intre fosti cumnati =)). GE-NI-AL!
       Sfarsitul m-a lovit din plin. Citeam, iar cand am ajuns la partea in care o descriai pe Maia cu pistolul in mana si ne-ai dezvaluit ca Maia poseda trupul micutei, ei bine, atunci s-a rupt firul ce ma tinea legata de realitate. Am patruns acolo si parca vedeam cum se desfasurau evenimentele. La inceput ai descris niste scene fierbinti care, in mintea mea, asigurau un ‘happy end’. Saruturile acelea pasionale, vorbele frumoase, privirile perverse, faptele ce au inlocuit cuvintele, toate astea m-au dus cu gandul la un final lipsit de drama si, mai ales, lipsit de Maia. Atunci cand Sasuke nu a mai apucat sa ii spuna ‘Te iubesc’, am bufnit in plans. Plangeam odata cu Sakura. Pana la sfarsit am trait cu speranta ca totul a fost doar un cosmar, insa m-am inselat. Mi-ai dat: “Sah-mat”. Respect pentru asta! Si Anne, acea scena de la final a fost zguduitoare. Maia, Sasuke si apoi Anne. Toti s-au dus in cealalta lume. Probabil Anne ar fi trebuit sa fie copilul pe care il purta Maia in pantece atunci cand a murit si a tinut cu orice pret sa aiba acea familie la care visa, acolo, pe lumea cealalta.
       Nu mai stiu ce sa iti spun, nu am cuvinte suficiente pentru a te lauda. Meriti respectul tuturor, ai reusit sa duci la capat un fic extraordinar. Felicitari! Cu toate astea, nu ma pot abtine din a-ti spune niste vorbe de ‘dulce’ pentru ca ai creat un astfel de final. Poate celelalte fic-uri vor avea un sfarsit fericit, asa sper. Iti urez mult success in continuare, spor la scris si la idei.

Goodbye, Demonologie si exorcism !

Ultima editare efectuata de catre Claudia :] in Mar 29 Ian 2013, 22:01, editata de 1 ori
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Mar 29 Ian 2013, 21:29

Nuuuuuuuu.....de ce s-a sfârsit !? De ce ? Ohh..Ce mult mi.a placut , am rămas fară cuvinte.A fost foarte frumos.Este unul printre cele mai frumoase ficuri citite de mine.A fost aşa emoţionant .Oh , a murit şi Sasuke şi Anne , dar cu Sakura cum rămâne? Ce s-a întâmplat cu ea? Oare s-a sinucis şi ea ? Ehh , nu se ştie.Draga mea, tot ce vreau să-ţi spun este că ai avut un fic foarte , foarte frumos.Ai mult talent şi a fost o plăcere să-ţi citesc capodopera. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Alice Demonia
Genin
Genin
Alice Demonia

Sex : feminin Localizare Localizare : constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 141
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : MUSIC ON!
Stare de spirit Stare de spirit : who cares?

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Mar 29 Ian 2013, 21:36

Sfarsitul tau.....aproape ca ma facut sa plang...Sasuke...cum a murit...si Anna...doamme. Dar parca fata fusese exorcitata cum de a reusit sa o posede iar? Oribil. Oricum mersi ca mai anuntat si sa stii ca unu dintre cele mai sadice si interesante ficuri pe care leam citit. Succes in continuare.
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Mar 29 Ian 2013, 21:43

Nu se poatee, s-a terminat?! Nu, și așa trist.. de ce puppy eyes Vai, cât de trist! Mi-a făcut o mare plăcere să îți citesc capitolul, chiar dacă din păcate este ultimul. A fost un fic extraordinar de frumos, și sunt convinsă că nu o să-l uit prea curând. Ideile tale au fost foarte originale și ingenioase, și pe lângă asta, ești și o scriitoare excelentă. Mi-a plăcut foarte mult și dacă vei mai scrie un fic terog frumos să mă anunți, îl voi citit cu aceeași plăcere. kiss.
Sus In jos
angel of darkness
Genin
Genin
angel of darkness

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : arad
Nr. mesaje Nr. mesaje : 308
Puncte : 342
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : leptopul
Stare de spirit Stare de spirit : in general destul de buna

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Mar 29 Ian 2013, 21:46

Gata???S-a terminat???Nu se poate..... sad ,crede-ma acum chiar plang, atat de trist a fost sfarsitul, asi fi vrut sa fi dost si acesta tot un vis de-al ei......Mi-or dat lacrimile cand a murit Sasuke, iar atunci cand a murit fica-sa a fost si mai dureros, adica cum poti sa-ti vezi propriul copil mort, omorat de propria ta sora moarta si ea de asemenea....... very sad De ce a trebuit sa il termini in acest fel...???
Oricum, clar acest fic va ramane undeva prin inimioara mea in love .A fost unul dintre cele mai reusite!!!!! Sper sa mai ne incanti si cu alte idei mai departe...
Te kiss si te a hug si te mai si hi!
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Mar 29 Ian 2013, 21:48

O, NU NU NU, ASTA NU SE POATE INTAMPLA !
Sasuke ? Anne ? Au .. murit.. nu.. Sasukeeee ! :o
NUUU, si s-a terminat ?!
Doamne, nu-mi vine sa cred.. Momentele dintre Sasuke si Sakura au fost nemaipomenite, mi-a placut extrem de mult cum ai descris. Si cand a murit el.. un ultim sarut.. imi dadeau lacrimile..
Inca sunt in soc ! Ai zis ca nu se va terminaaaaaa. * cry *

M-am calmat.
In concluzie, vreau sa spun ca este si va ramane unul din fic-urile mele preferate si tu una din cele mai buna scriitoare. Mi-a placut mult si acest capitol, desi a fost foarte trist..
Imi pare rau pentru scris si greseli, sunt pe telefon, dar nu am putut sa las acest commentariu pentru maine, sa ratez asa ceva.
Esti minunata, a fost o poveste minunata. In momentul asta.. nu stiu ce sa mai spun.. parca jumate din mine plange si jumate se bucura ca l-ai finalizat. Dar jumatatea aia care plange.. e mai mare.. Pfm.. ce comparatii fac. :)))
Inca o data, fic genial forever.
Succes in continuareee ! Si mersi de anunt.

P.S: Cealalta Claudia a spus cam ce gandeam si eu. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Numai ca nu am fost in stare sa ma exprim in cuvinte, dupa un asemenea final. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Are mare dreptate ! Nu vroiam sa se termine, dar totusi.. ai facut o treaba minunata!

Ultima editare efectuata de catre Claudia ☆ in Mier 30 Ian 2013, 16:53, editata de 6 ori
Sus In jos
Ameli.
Chūnin
Chūnin
Ameli.

Localizare Localizare : everywhere.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 725
Puncte : 797
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : gym
Stare de spirit Stare de spirit : niciodata la fel.

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19Mar 29 Ian 2013, 21:49

nu cred.. nu cred.. NU CRED ! Sfarsit?! Si Sasuke a murit si Anne si :o.. deci nu cred :o3. Sincer, a fost un fic tare frumos. M-a lasat gura casca. Nu-mi vine sa cred ca e gata sincer. :)) Insa, chiar daca au murit, acest fic chiar m-a impresionat mult. <3 Mersi mult ca m-ai anunat! Iti urez mult succes pe mai departe si cat mai multe ficuri. Scrii prea frumos sa stii :o3 !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 24 I_icon19

Sus In jos

Demonologie si Exorcism

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 24 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-