|
|
Vreţi acest FanFic terminat ? | Evident, merita ! | | 97% | [ 168 ] | Sa ziceam ca da. | | 2% | [ 4 ] | Nu, e plictisitor | | 1% | [ 2 ] |
| Total voturi : 174 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 05 Iul 2012, 16:12 | |
| Ieiiiiiiiiiiiiiiiii Prima Cat am asteptat acest lucru. Prima dintre 20 Ok. Deci capitolul a fost senzational, m-ai lasat cu suspansul in gat . O va omori? O va prinde cineva? Va afla Sasuke? Doamne, nu-mi vine sa cred cate intrebari imi trec prin minte. Sunt ataaaaaat de curioasa incat simt ca ma sfoc cu intrebari Abia astept next-ul, deci pune-te repede pe tastat. Kiss & Hug LexX^^
Ultima editare efectuata de catre LexX in Joi 05 Iul 2012, 17:00, editata de 1 ori |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 05 Iul 2012, 16:17 | |
| Bun...Tocmai ce am realizat ca nu sunt prima, dar a2a...sincer nici nu mai conteaza! Vreau sa te felicit pt acest capitol! E super! Mi se pare interesant faptul ca Sakura incepe sa capete curaj o data cu incercarea ei disperata de a se salva, pe ea si pe posibila idila dintre ea si Sasuke. De apreciat la ficul tau a fost faptul ca, sincer, m-am cam plictisit de povestea clasica in care el si ea sunt mereu impreuna,iubindu-se, fara sa ii impiedice nimeni si nimic, iar ideea ta mi se pare super originala. Poate ti-am mai zis asta, dar sper sa o iei ca pe o motivatie de a aduce next-ul cat mai curand. Din cate am observat, vrei sa facem stop cardiac de tot ne lasi as cu inima la gura?! Cat mai curand >>>NEXT<<< In rest...spor la tastat! CIO PS: De cand am inceput sa-ti citesc ficul am inceput si sa ascult Evenescence. Sper ca esti fericita
Ultima editare efectuata de catre Allex in Joi 05 Iul 2012, 16:44, editata de 2 ori |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 05 Iul 2012, 16:22 | |
| Incep cu: Fiti seriosi! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Chiar ma gandeam ca sunt prima si dupa ce postez, hop inca doi useri inaintea mea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Iti multmesc ca m-ai anuntat :X Capitolul a fost, ca de fiecare data, superb. Descrierea ta parca e rupta din rai [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Gosh, chiar ti iubesc ficurile. Asa.. Sakura este un pic dusa cu pluta :)) Oricum, clipa cea mare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Scrisoarea aia, se potriveste ca o manusa. Nici macar o secunda nu mi-a trecut prin cap acesta idee. CA Sakura sa o convinga sa scrie o scrisoare de adio. Devine din ce in ce mai interesant si mai incitant o.o Aspet nextul :X Spor la scris si la idei!^^ |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 05 Iul 2012, 16:47 | |
| Buna :) Pai, multumesc de anunt.. mi-ai facut ziua mai buna. Capitolul a fost foarte bun si m-a pus pe ganduri.. ce se va intampla in continuare? Sakura o va omori? Nu asta e Sakura :| Nu trebuie sa-si manjeasca mainile cu sangele Maiei si ale copilului ei... In fine, astept urmatorul capitol. Spor la scris. |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 05 Iul 2012, 17:16 | |
| Buna...waw..adica waow !! Nextul este frumos si chiar imi place muult Nu stiu ce sa zic, sunt socata, oare ce va face Saku in continuare ? Sper ca nimeni sa nu banuiasca nimic, mult noroc SAkuuuu Multumesc ca m-ai anuntat si sper sa ma mai anunti Bafta la tastat si la ideeeeiiiiii |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
| |
xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 05 Iul 2012, 17:35 | |
| Hei!Hei!Hei! Scz ca acum am ajuns sa il citesc. Deci un capitol forte SUPER! Cred ca Sakura totvnu o va omori [u]CRED + ca este sora ei și nea nu știu cum este sa ai sentimente pentru frați sau surori, dar totuși trebuie sa se gândească de doua ori înainte sa facă acest lucru nebunesc!! Îmi pare rău de acel copil . Sper ca Sakura știe ce face ... ADICA ea nu vrea sa se lase exorcizata pentru ca are posibilitati de 70% sa moara!! SUPER FIC!!!! MS ca m-ai anuntat! |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 05 Iul 2012, 17:55 | |
| Wow, ce scrisoare ata sentimentala. Mi-au dat lacrimile dupa ce am terminat de citi capitolul acesta. Bravo scumpo, te felicit! Astept next, pupici! |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 05 Iul 2012, 18:42 | |
| |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 05 Iul 2012, 19:39 | |
| Chiar vrea sa o omoare? Nu Sakura nu e asa. Sper sa se mai gandeasca. Nu poate face asta. Acel mesaj a fost foarte induiosetor. Asta crede Maia? Crede ca Sakuira ii e superioara? Ca nu sufera? Ca nu iubeste? E geloasa desi ea are tot ce isi doreste Sakura? Oricum sper ca Sakura sa se razgandeasca si sa nu o omoare . Sa gaseasca alta solutie...Depinde de tine cum faci..Astept next si pup dolshe |
|
| |
OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 05 Iul 2012, 22:31 | |
| Buna, Andreea! In primul rand, mersi ca m-ai anuntat si pe mine de next, iar doi la mana, ca si celelalte capitole, si acesta este la fel de superb! De abia astept sa pui nextu! Cu drag, Ana. |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 06 Iul 2012, 13:44 | |
| In afara faptului ca sunt a 10000a persoana , Buna Capitolul a fost extraordinar . Mai aveam putin si Te rooooooog, fao sa-si schimbe parerea . Acel bilet e fenomenal . Evanescence , iubesc trupa si acea melodie . Iti multumesc ca m-ai anunat si pe mine si sa ai inspiratie . |
|
| |
Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 06 Iul 2012, 15:46 | |
| sorry ca am intarziat....insa nu am avut un calculator la dispozitie acolo unde am fost...oricum e GENIAL! imi place la nebunie!! cand apare next anuntama te rog!! si MULTUMESC DIN INIMA CA M-AI ANUNTAAAAT!! |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 06 Iul 2012, 20:55 | |
| Hei
Ce capitol frumos, iubesc felul in care descrii Ca tot ai adus vorba, mie imi place foarte mult Evanescence, trebuie sa fi nebun sa nu iti placa. Sakura, doamne ce palpitatii imi da. O parte din mine crede ca o sa o omoare pe Maia pentru ca este destul de hotarata, dar cealalta, are indoieli, nu stiu ce sa cred. Chestia cu scrisoarea, chiar e un geniu, nu ma gandeam la asta nici intr-o mie de ani. Astept next-ul cu nerabdare, sunt atat de curioasa Lord, have mercy! Posteaza urmatorul capitol cat mai repede, te roooog! Spor la scris! :hu g: |
|
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 07 Iul 2012, 23:29 | |
| Mda... Chiar voiam să vin mai repede dar.... Doamne... nici de pe telefon nu am avut timp să îți las comentariu...sorry Daaar... minunat capitol. Adică... băi, nu știu cum faci, dar reușești să mă uimește cu fiecare capitol în parte. Ești uimitoare. Ca și ceilalți, de altfel, aștept următorul capitol. Chiar sunt curioasă în legătură cu decizia pe care o va lua Sakura. Aștept să văd deciii... nextul See ya honey Sq. |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 12 Iul 2012, 18:32 | |
| Hellau, guys Imi pare rau de intarziere, dar nu am avut inspiratie deloc, plus ca vremea asta e cum e... prea cald Sper sa nu fiti dezamagiti de decizia pe care am luat-o; moartea sau continuarea vietii Maiei. Ascultati melodia: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Capitolul 20
Sakura P.O.V.
Am oftat, gandindu-ma la o posibila alegere. Trebuia doar sa aleg intre libertatea mea si fericirea Maiei. Era atat de complicat si uram faptul ca biletul de adio scris de sora mea nu imi atinse inima. Eram atat de rece, atat de orgolioasa? Probabil acel demon imi daduse putin din ADN-ul lui stupid. Mi-am indreptat ochii catre tavanul alb si am inceput sa bat dintr-un picior. Eram stresata si confuza. Am respirat adanc, incercand sa ma calmez si sa tratez situatia fara stres. Am apasat pe clanta usii si am intrat cu incredere. Manusile medicinale imi strangeau puternic mainile, oprind parca circulatia sangelui. Pistolul negru era tinut cu neincredere si mai-mai sa cada. Am inchi ochii si i-am redeschis brusc. Am privit-o pe sora mea cum dormea cu fata in sus. Era perfect, nu trebuia sa o misc si sa produc suspiciuni politistilor. M-am apropiat de patul ei si m-am lasat pe vine, privind-o cu atentie. Frumusetea ei era unica, nu o puteam intrece. Parul lung si roz era imprastiat pe toata perna, iar ochii verzi erau acoperiti de pleoape. Buzele ei perfecte erau mereu atinse de buzele lui Sasuke, iar mainile lor erau impreunate intodeauna in public. Aveau si un copil nenascut, un rod al acelei iubiri, un obstacol intre mine si brunet. Trebuiau amandoi sa moara. Nervozitatea se putea citi in actiunile viitoare pe care le-am facut. Ma speria faptul ca mila mea se evaporase la fel de repede cum aparuse si acel n*norocit de demon.
Mi-am apropiat pistolul de tampla Maiei si am inchis ochii. Mana imi tremura, iar in minte se derulau reconstituiri cu mine si sora mea. Imi era frica sa apasa pe tragaci, insa trebuia. Daca o faceam scapam si de demon si aveam o sansa sa simt si eu iubirea lui Sasuke, plus ca acel copil strica totul. Nu puteam risca totul...absolut totul. Mi-am redeschis ochii foarte brusc, refuzand totusi sa imi dezvalui frica si am apasat pe tragaci. M-am ridicat repede si i-am pus pistolul in mana dreapta a Maiei, lasandu-l aproape sa cada. Am luat scrisoarea si am pus-o pe birou, insemanand-o cu ceva ce sora mea uitase.
"-M"
In cateva secunde parasisem camera ei si fugisem in a mea, dandu-mi repede manusile si aruncandu-le in WC, tragand apoi apa. Am rasuflat usurata si mi-am ciufuliat parul, dand impresia ca dormisem. Mi-am frecat puternic ochii, facandu-i sa para obositi si adormiti si m-am izbit in pat rasucindu-ma, stricand lenjeria perfecta. Am deschis usa de la dormitor si am aprins lumina pe hol. Pe scari urcau parintii mei adormiti.
- Mama, tata, a-ti auzit si voi? i-am intrebat eu speriata.
- Da puiule, am impresia ca s-a auzit din camera surorii tale, vocea mamei ma facea sa ma apropii tot mai mult de locul..locul respectiv.
Impreuna cu parintii mei am intrat in acea camera. Am inghitit in sec, stiind foarte bine ce aveam sa gasesc. Plansetele mamei rasunau in camera, iar privirea tatalui meu ameninta trupul Maiei; erau socati. Am cazut in genunchi, foarte aproape de pat si am inceput sa plang. Am strans cearsaful negru in pumni si am incercat sa ma calmez. Imediat am simtit bratele protectoare ale mamei mele, inconjurandu-mi trupul. Suspinele noastre il faceau pe tata sa se indeparteze de trupul fara viata. L-am privit cum si-a dus o mana prin parul lui negru, incercand sa isi stapaneasca sentimentele. M-am ridicat si l-am strans pe tata in brate, spunandu-i ca am sa sun la salvare si dupa pe Sasuke. Acesta a inclinat din cap in semn ca da, inchizandu-si rapid ochii. Lacrimile au inceput sa iasa afara; tatal meu era distrus, iar mama abia se putea tine pe picioare. Doamne, ce facusem?
*
-Serviciile de urgenta, cu ce va putem ajuta?
- Sora mea s-a sinucis, s-a impuscat in cap, am spus bufnind imediat in plans, continund mai apoi cu adresa.
Am inspirat aer adanc in piept si l-am apelat pe Sasuke, nestiind cum sa ii spun. Imi era atat de teama de reactia lui, muream sa stiu ca acesta avea sa sufere din urma acestei morti. Ma simteam vinovata; eram, dar scapasem de demon... cu pretul vietii Maiei.
-Sasuke, vino acasa, te rog, i-am zis folosind un ton speriat, facandu-l confuz.
- Ce s-a intamplat, Sakura? m-a intrebat el curios.
- Nu la telefon, i-am replicat si i-am inchis.
Am rasuflat usurata si am coborit scarile, deschizand usa de la intrare celor de la salvare. Se vedea ca sunt marcata de cele intamplate, nu aveau cum sa creada ca defapt era o crima, iar autoarea eram eu. Adoram documentarelele cu criminali, mai ales cu cei care isi ucideau membri ai familiei. Toti faceau aceiasi greseala, pe langa multe altele: nu erau atinsi de moartea persoanei respective. Nu, trebuia sa imi pastrez suferinta mult timp. Puteam...
M-am indreptat catre dormitorul Maiei, in spatele medicilor, dandu-mi ochii peste cap. Am intrat rapid in camera si am luat-o pe mama in brate, reincepand "teatrul lacrimilor". Tata s-a apropiat de noi, iar bratele lui au facut contact cu corpurile noastre lipsite de viata. In scurt timp ajunsera si criminalistii, inspectand cu atentie locul si mai ales, trupul ei. Au pus scrisoarea intr-o folie de plastic si i-au intrebat pe ai mei daca acela era scrisul ei, parintii mei dand din cap in semn ca da. Oamenii legii, ne-au rugat sa parasim camera.
- Condoleante... |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 12 Iul 2012, 18:43 | |
| prima , edit dupa :) AI vrea tu sa nu fiu dezamagita , stiu ca era posedata de un demon dar in halul in care sa isi omoare propria sora? fara sa aiba asta pe constinta? Sakura imi pare rau dar m-ai dezamagit totatl , profun , zii cum vrei dar is dezamagita rau.... Acum ma intereseaza ce reactie va avea Sasuke , of doamne , ce rau:| Nu prea place dar adu nextu ca am murit acum
Ultima editare efectuata de catre Max in Joi 12 Iul 2012, 18:52, editata de 1 ori |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 12 Iul 2012, 18:44 | |
| Felicitari....Mai mai ca mi-a venit si mie sa plang ...exagerez... Dar ce-i drept Sakura avea dreptate, daca nu se prefacea afectata ar fi putut fi prinsa...pot spune ca are o minte "criminala"? Apropo, parca ai zis, ca sa scape de demon, ca trebuia sa ii si bea din sange, nu? In fine...ce pot sa mai adaug... Te-am si adu next-ul mai repede! ByBy PS: Muzica se potriveste perfect
Ultima editare efectuata de catre Allex in Joi 12 Iul 2012, 19:24, editata de 2 ori |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 12 Iul 2012, 19:08 | |
| Iar eu a 3 a. Poftim ce a facut ?Nu se poate sa-si omoare sora asa cu sange rece ! Te rog spune ca totul a fost doar un vis de-al Sakurei , te rrooog ! Nu ma asteptam la asta . Iti multumescc ca mai anuntat si astept nextisor . P>S Insfarsit nu am ajuns ultima . |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 12 Iul 2012, 21:41 | |
| Mama, mama, mama cum sa faca Sakura asa ceva. Adica am scris intr-un com ca o s-o impuste pe sora ei, dar nu credeam ca se va intampla. Mi-au dat lacrimile, iar inima imi ruga mintea sa nu mai citesc, pentru ca este ingrozitor, dar am citit. Sper ca macar dupa "efortul" depus de Sakura sa se aleaga cu ceva bun. |
|
| |
Majkela † Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X Nr. mesaje : 515 Puncte : 543 Reputatie : 12 Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me? Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 12 Iul 2012, 22:48 | |
| |
|
| |
Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 12 Iul 2012, 23:05 | |
| OOOY!!:x:x:x sincer nu ma asteptam s-o omoare credeam ca va alege sa fie ea posedata de demon dar nah...oricum super tare capitolul! pune cat mai repede next si anunta-ma in continuare pllls!! |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 12 Iul 2012, 23:57 | |
| |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 13 Iul 2012, 00:00 | |
| Oh oh oh Ai venit cu nextul yeeeyyy Pai sincer mi se pare ca Saku si-a cam lasat amprenta pe scrisoarea Maiei Hmm...sper ca totul sa fie bine Dar nu trebuia sa bea sange ?? Eh..ma rog Multumesc pentru anunt si sper sa o mai faci |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism | |
| |
|
| |
|