|
|
Vreţi acest FanFic terminat ? | Evident, merita ! | | 97% | [ 168 ] | Sa ziceam ca da. | | 2% | [ 4 ] | Nu, e plictisitor | | 1% | [ 2 ] |
| Total voturi : 174 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| |
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 02 Sept 2012, 16:06 | |
| Buna draga mea si scuza-mi intarzierea. Stii deja de ce nu am venit mai devreme, chiar nu aveam dispozitia necesara. Acest capitol m-a lasat masca din toate punctele de vedere. Ti-am zis.... nici un fic sau carte nu m-a facut cu adevarat sa plang(poate doar foarte rar) A fost bestial, descrierea asta a ta ma innebuneste si sa nu-ti mai zic de melodie. Sunt absorbita de fiecare cuvant din ea si s-a potrivit atat de bine cu capitolul in sine... Doamne... Versul ala din melodie...< You don't want me > ma duce cu gandul la ultimul paragraf in care ea isi da seama ca el o foloseste... Cel putin la asta ma gandesc eu.... Bine... ma duce cu gandul si la alte lucruri cu care deja te-am innebunit, dar asta e cu totul altceva Sper sa te grabesti cu urmatorul capitol, Doamne.... Sa vii repede... Te-am pupat, honey. Ne vedem! |
|
| |
Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 03 Sept 2012, 22:40 | |
| hey scuzema te rog ca nam mai dat pe aici dar e sf de vara si vreau sa traiesc din plin..in fne imi place ft molt capitolul..dak poti anuntama in continuare te rog..PEACE! |
|
| |
Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 04 Sept 2012, 10:27 | |
| Ia te uita ca intr-un final am ajuns si eu pe la ficul tau! Prima oara cand l-am citit avea doar 2 capitole. Ce sa zic... E foarte foarte reusit! Ar trebui sa te faci scriitoare! Cand citesc parca ma simt eu in locul personajelor. E atat de frumos... Cand pui nextul ma anunti si pe mine te rog frumos... Oricum.... :sakku:te pupaceste!!! |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 04 Sept 2012, 18:06 | |
| Hellau, guys Am adus next-ul. Multumesc pentru comentarii si ma bucur ca imi cititi ficul, deasemenea apreciez si faptul ca va place. Capitolul asta nu e deloc interesant din pacate Mdeah.. Ascultati asta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Capitolul 26
Sakura's point of view:
Si-a atins foarte incet buzele de-ale mele, urmand doar atingeri placute si foarte lente. Mi-am deschis gura foarte putin pentru a respira, iar in acel moment, buza mea inferioara a fost prinsa de buzele lui fierbinti. A continuat el totul extrem de incet, facandu-ma sa-mi doresc tot mai mult. Mi-am "infipt" mainile in parul lui brunet si am preluat intreaga actiune, fortand sarutul, facandu-l mai violent. Buzele lui erau zdrobite de-ale mele, iar mana lui "cazuse" silentios pe piciorul meu drept, mangaindu-l. Mi-am dat capul pe spate, gemand, in momentul cand mana lui urca, provocandu-mi fiori atingerile lui. M-a strans puternic cu cealalta mana de talia si m-a tras mai aproape de corpul lui. Ii simteam pectoralii destul de proeminenti si deasemenea ii simteam respiratia sacadata pe obrazul meu. Ne-am atins inca o data buzele senzual, avand un mic disconfort datorita faptului ca ale mele erau uscate, insa limba tanarului rezolvase problema. M-a sarutat din nou apasat, iar atunci am realizat ca de fapt ma foloseste.
Nu a durat foarte mult pana l-am impins cu toata forta mea si-am parasit camera cu ochii in lacrimi. Am izbit usa dormitorului mea si m-am lasat pe vine. Nu intelegeam de ce plang, deoarece ma oferisem din proprie initiativa si chiar daca durea faptul ca ma folosea, mie chiar imi placea. Imi placea ca imi acorda atentie. Imi placea ca ma atingea. Imi placea ca ii luasem locul Maiei pentru cateva momente. Mi-am sters lacrimile si m-am imbarbatat, inpunandu-mi in gand ca sunt destul de puternica sa trec peste acel incident, aparent placut. Am respirat adanc aer in piept si m-am ridicat de pe parchetul moroniu la auzul unor batai in usa. Stiam ca este el, insa acest fapt nu ma ajuta cu nimic. Imi provoca teama.
I-am dechis usa si l-am privit in ochi.
Asteptam vreo reactie, insa statea acolo, in pragul usii si probabil astepta la fel ca mine sa reactionz. Nu i-am oferit placerea sa distrug linistea ce creea o senzatie neplacuta, ci i-am intors spatele si m-am indepartat. M-am asezat pe scaunul de la birou si-am inceput sa ma invart copilareste in el, ingnorandu-i cu desavarsire prezenta.
- Imi pare rau, bine? s-a rastit Sasuke in timp ce se apropia de mine, eu continuand in a "ma distra".
- Taci, am marait, inclestandu-mi dintii.
Am simtit cum scaunul se oprise brusc, iar Sasuke ma forta sa il privesc. Citeam furie in privirea lui, insa nu l-am lasat sa creada ca mi-ar fi frica de schimbarea lui de temperament.
- Imi pare rau, a repetat el. Nu stiu ce e cu mine, dar in apararea mea, nu se va mai intampla vreodata ce s-a intamplat in acel dormitor blestemat. Nu a insemnat nimic pentru mine si deasemenea nici pentru tine.
Puteam distinge in ochii lui negri ca era sincer, dar... indiferent ca isi ceruse iertare, doream sa nu o faca; sa imi marturiseasca, poate, ca ii placuse, desi nu era corect. Am oftat si m-am ridicat de pe scaun, indepartandu-ma de Sasuke. Dupa cativa pasi m-am oprit, privind in gol.
- Ti-am spus sa taci! am marait si am parasit camera.
*
Cina decurgea in totala tacere si sincer nu prea imi placea. Linistea ma facea sa imi imaginez zeci de scenarii ale mortii mele, si deasemenea ma intrebam care era limita de timp pentru care Sasuke ar trebui sa se indragosteasca de asasina logdnicei lui. Cat de patetic putea fi, gandeam eu, in timp ce invarteam furculita in pastele cu carne. Din cand in cand lasam furculita sa se odihneasca in farfurie si imi domoleam setea cu nectar de portocale rosii. Bausem in scurt timp doua pahare si inca ma voiam, ignorand mancarea din farfurie.
- Scumpa mea, ai patit ceva?
- Nu mama, doar ca... nu prea am chef de paste, cred. am continuat ingandurata.
- Ce-ar fi daca ai manca salata de fructe din frigider? m-a intrebat femeia zambind.
- Suna bine..
Urmatoarele minute fusesera si ele petrecute in liniste deplina, insa cel mai placut lucru erau acele fructe taiate in bucatele mici. Savoarea lor imi curata gandurile negre, iar izul placut si foarte slab ma calma. Vocea ragusita a tatalui mei imi atrase atentia la conversatia dintre el si Sasuke.
- Nu stiu ce sa spun, s-a adresat brunetul tatalui meu.
- Ai nevoie de putina relaxare si timp de meditat si daca vrei, poti sa o iei si pe Sakura cu tine.
- Hm, despre ce vorbiti? am intrat si eu in coversatia lor, putin curioasa.
- Scumpo stii casa de vacanta a lui Sasuke din munti?
Ma privea cu surprindere nestiind ce sa spuna. Avea fata de ratusca galbena obosita si extenuata. Am zambit si l-am luat in brate, voiam sa simt caldura altui corp langa al meu. El nu m-a respins, m-a strans mai tare spunandu-mi ca totul va fi bine. Ma saturasem de aceste cuvinte, mereu le auzeam si stiam ca nimic nu va fi bine. Ajunsesem intr-un final la asa-zisa casa-cabana-vila de vacanta din inima padurii. Era frumoasa si cam mare, dar era destul de okai, imi placea. Nu prea am fost atenta la design-ul ei sau tot ce tinea de chestia asta, nu imi pasa.
- Mm, da... imi amintesc de ea.
- Ce spui de un weekend acolo? Voi doi, tu si Sasuke?
Am inghitit in sec la vorbele tatalui meu, nestiind ce sa ii raspund. Din reflex mi-am intors privirea catre Sasuke, intrebandu-l din priviri daca sa accept sau nu. Deasemenea stiam foarte bine ca in acea cabana se intamplasera destul de multe lucruri, insa nu imi puteam aminti cu exactitate fiecare moment in parte. Speram insa, sa nu o fac. Orice intamplare, sigur, avea sa ma bulverseze. Mi-am trecut limba peste buzele -mereu- crapate si am incercat...
- Atat eu, cat si Sakura, ne vom pregati dupa cina bagajele, a spus Sasuke privindu-ma.
In ochii tatei se citea fericire, insa in ai mei nu. Ajunsesem la concluzia ca Sasuke va fi Sasuke, iar eu, pur si simplu Sakura; fara niciun contact de acel fel. Constientizasem faptul ca iubirea mea era neimpartasita si tot ceea ce trebuia sa fac era sa renunt si sa cad, la figurat, in flacarile Iadului. Cina luase sfarsit in cele din urma, iar urmatorul pas erau acele mici bagaje. Aflata in camera mea, mi-am scos din dulap o geanta de voiaj si mi-am indesat cateva haine de schimb, plus cele necesare pentru o mica calatorie. In scurt timp terminasem si decisem sa-mi aleg hainele pentru maine. Stiam ca avea sa fie foarte cald, asa ca o pereche de blugi scurti si un tricou negru, erau mai mult decat suficient.
|
|
| |
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 04 Sept 2012, 18:11 | |
| draga mea mi-a placut capitolul la nebunie imi place cum descrii actiunea, esti foarte talentata deci fara la alte introduceri nextul repejor te-am pupat dulce si mult spor la scris |
|
| |
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 04 Sept 2012, 18:33 | |
| Scump-o a fost un capitol grozav ! Mi-a placut la nebunie ca de fiecare data . Totul decurge dupa mine destul de ciudat , parca visul Sakurei devine realitate . Astept nextul si sa-l aduci repede . Te pupacesc dulce de tot si anunta-ma ! |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 04 Sept 2012, 18:50 | |
| A fost atat de... Iubesc acest capitol! Chiar m-ai facut curioasa si ma intreb ce se va intampla in "casa-cabana-vila" din inima padurii a lui Sasuke. Totul devine din ce in ce mai interesant. Mi-am imaginat absolut tot in creier, ca de obicei, cand eu citesc ceva. In rest, nu mai stiu ce sa zic. Melodia care ne-ai dat-o spre ascultare s-a potrivit perfect cu continutul textului, si m-a relaxat foarte mult. Acum, chiar astept next-ul cu nerabdare. |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 04 Sept 2012, 19:21 | |
| Hei, ma bucur ca m`ai anuntat, mersi. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Am ajuns si eu putin mai repede.. cred. Adica a 4-a la fic`ul tau?! Mare performanta. Cel putin pentru mine. Capitolul a fost frumos. Si deloc NE-interesant ! A fost genial si acesta, la fel ca restul. Sunt nerabdatoare sa vad ce o sa se mai intample intre cei doi, mai ales acum cu aceasta... vacanta. Sunt sigura ca ne vei aduce un capitol uimitor. Nu mai am nimic de zis... imi place prea mult, stii asta. Succes la scris in continuare. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 04 Sept 2012, 20:30 | |
| Hei!Hei!Hei! Super Capitol! Hmm ... Totusi Astept cu nerabdare sa vad ce se va intampla in continuare in acea casa de vacanta!! Hai cu Next! Spor la scris!
Kiss $ Hug! |
|
| |
the Reason Genin
Sex : Nr. mesaje : 51 Puncte : 66 Reputatie : 5 Stare de spirit : mereu in continua schimbare
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 04 Sept 2012, 21:07 | |
| Mersi mult ca mai anuntat si sper sa o faci in continuare . Mi-a placut foarte mult, iar capitolul a fost frumos. NEXTU |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Aleeeeee Academy Student
Sex : Localizare : in my coffin Nr. mesaje : 23 Puncte : 28 Reputatie : 7 Hobby-uri : cititul,muzica rock,scrisul(cand am inspiratie)manga, anime Stare de spirit : upside down
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 04 Sept 2012, 21:49 | |
| Hey! A fost...atat de scurt eu vroiam mai mult. Chiar daca ia zis ca nu este interesant...defapt, a fost! Asa imi vine sa-i dau una la cretinu de Sas'ke sa-i revina mintea la cap si sa-si dea seama cu cine trebuie sa-si traiasca viata. Astept next sa vad ce fac astia doi la "casa de vacanta", pun pariu ca nu rezista 3 zile .See ya Ale |
|
| |
Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 04 Sept 2012, 22:01 | |
| soper:X: imi place ft molt..ms k mai anuntat si anuntama in continuare te rog P.S:stim cu totii ca se vor intampla molte in cabana aia:> |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| |
| |
Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 05 Sept 2012, 01:34 | |
| Heeeeeeey. Merci de anunt. Capitolul a fost genial, mai ales la inceput. Faza cu invartitul pe scaun, si mie imi place sa ma invart. Ma face sa ma simt in al 9-lea cer, nu stiu de ce, dar reuseste. Hm, cred ca o sa se intample ceva in casa aceea, ceva mai multe chestii.:)) Cred ca o sa fie un drum lung pentru Sakura cat si pentru Sasuke:)). Off, saraci. Melodia, a fost, a fost, geniala. Iubesc trupa 30 seconds to mars. Deci nu am cuvinte pentru cat de geniala e melodia, trupa. Anyway, sper sa aduci nextul repede, chiar vreau sa stiu ce se mai intampla pe acolo. A si inca ceva, Sasuke isi poate aminti ceva din ce s-a intamplat, sau e ca si cand totul s-a dat inapoi? Hm, ma macina intrebarea asta de mult. :))) Ma rog, Succes la scris si la idei:* |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 05 Sept 2012, 10:54 | |
| |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| |
| |
† Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 05 Sept 2012, 13:41 | |
| Hei ! Un capitol grozav :D ca toate celelalte de altfel.. E trist ca Sasuke nu o iubeste pe Sakura, dar sa sper ca o sa treaca peste moartea Maiei si o sa inceapa sa simta ceva si pentru Sakura... Ma intreb ce s-ar intampla daca Sasuke ar afla ca Sakura a omorat-o pe Maia ? :)) Nici nu-mi pot imagina :))), dar sigur ar denunta-o la politie acum, insa daca ar fi indragostit de ea nu se stie.. In fine, vom trai si vom vedea :)) . Sper sa vii cu nextul cat mai repede .. si multumesc ca mm-ai anuntat :D . Ja Ne ! |
|
| |
LuLu Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucureşti Nr. mesaje : 56 Puncte : 79 Reputatie : 5
| |
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 05 Sept 2012, 14:25 | |
| |
|
| |
Kawaii Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe Venus. Nr. mesaje : 9 Puncte : 10 Reputatie : 1 Hobby-uri : Cititor pe site. Stare de spirit : Deseori cu o masca cu un zambet fals:).
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 05 Sept 2012, 20:01 | |
| Firar..Am intarziat cu doua capitole Unde mi-a fost gandul? But, am revenit pe pamant asa ca v-oi lasa parerea mea aici. MA OMORI!!!. Parca vad ca Saku' face ceva de ajunge asa "intamplator" la Sasu' in pat si incep ei sa faca putin "spiritism", ca sa zic asa. Astept NEXT cu nerabdare . As fi recunoscatoare daca ai putea da un mic PM. MULTUMESC ANTICIPAT! |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 05 Sept 2012, 21:28 | |
| |
|
| |
Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 05 Sept 2012, 22:57 | |
| In primul rand multumesc tare mult ca mai anuntat si te rog (daka vrei)sa o faci in continuare... Asa. 1 Te ador!trebuie sa te faci cu adevarat scriitoare imi place actiunea tot tot tot! 2 Sper ca Sasuke si Sakura sa faca ce cred eu ca o sa faca 3 Iti ador ficul!!! 4 Adu te rog nextu mai repede ca de nu fac si eu ca Sakura cu scaunu.Da mie ca o sa cad in cap si pe tine am sa te bat! Na ca mia iesit si rima! Oricum... :sakku: te pupaceste!!! |
|
| |
PandaBoo ^^ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : In lumea mea, acolo unde nimeni nu ma poate gasi! Nr. mesaje : 59 Puncte : 84 Reputatie : 3 Hobby-uri : Arhitectura, desen tehnic, pictura si chestii mici si pufoase! :3 Stare de spirit : I'm happy any time of day!
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 07 Sept 2012, 15:11 | |
| Buna, Apar si eu pe la sfarsit, sincer abia ieri am gasit ficul si acum l-am terminat de citit. Deci este super tare. Am fost impresiona de la primul capitol. Imi place cum trasnmiti emotiile personajelor. Esti pricepuna la descrieri si asta imi place. Sper sa aduci nextul cat mai curand si ma intreb ce o sa se intample in continuare?Eeeeee... asta vom afla doar de la tine. Ti-as fi foarte recunoscatoare daca m-ai anunta si spor la scrie. Zbey |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism | |
| |
|
| |
|