Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Demonologie si Exorcism - Pagina 22 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Demonologie si Exorcism - Pagina 22 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Demonologie si Exorcism

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Urmatorul

Vreţi acest FanFic terminat ?
Evident, merita !
Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_vote_lcap97%Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_vote_rcap
 97% [ 168 ]
Sa ziceam ca da.
Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_vote_lcap2%Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_vote_rcap
 2% [ 4 ]
Nu, e plictisitor
Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_vote_lcap1%Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_vote_rcap
 1% [ 2 ]
Total voturi : 174

AutorMesaj
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

Demonologie si Exorcism - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 18:46

De cand astept capitolul asta . A fost super . Pun pariu ca cea care o controla pe Sakura este sora sa , adica asa consider . Astept cu nerabdare capitolul urmator , te rog sa ma anunti . Te kiss si a hug .
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 19:07

Aşa zisa entitate ce i-a posedat trupul Sakurei, a fost Maia, corect ?

Cine altcineva ar fi nutrit aceste sentimente pentru Sasuke, destăinuindu-i şi căteva dintre gândurile sale... perverse .

Da' nici mortă nu o lasă în pace pe Sakura, huh, se cam, complică treaba .

Mulţam de anunţ, chiar admir bunul simţ al fiecărui autor de pe forum !
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Reputatie Reputatie : 50
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 19:13

Bunaa happy2
Eu, sincera sa fiu, nu prea sunt sigura ca o va crede lough
Ar fi oricum bine daca s-ar intampla, pentru ca asa si-ar da seama ca este ceva in neregula... cred...
Capitolul a fost foarte frumos, mi-a placut enorm de mult dap ! !
Este ciudat si faptul ca brunetul a sarutat-o, la cererea ei, poate cat de cat incepe sa simta ceva pentru ea...
Dar cine este aceasta entitate ?
Si de ce a facut-o pe Sakura sa se duca la Sasuke in camera ?
Ar putea totus sa fie sora rozaliei, o entitate calda, plina de ura si resentimente... think hmm...
Pai astept next-ul cu nerabdare ca sa vad ce crede Sasuke lough
Mersi de anunt si spor la scris a hug
Jelly te pupa kiss !
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 19:24

Hei!Hei!Hei! Doamne in sfarsit l-ai adus??!!!
Daa!!!! Nu visez chiar l-ai adus in sfarsit!!!! Si a fost minunat!!!!!
Da Doamne sa il aduci si pe ce lalalt cat mai repede1!!
A fost incantator!!! Minunat, Genal, Magnific!!!!
Ce pot spune inafara de m-ai lasat cu gura cascata!!!
Cine putea fi acea entitate ... ma gandesc la Maia, doar e moarta si ea o poate controla,
Adica are sens! Dupa tot ce i-a spus!!!
Hai cu Nextul!!! Si de data asta mai repejor!!

Kiss * Hug
Sus In jos
Anya
Special Jōnin
Special Jōnin
Anya

Sex : feminin Localizare Localizare : Racitania
acebook acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1521
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 210

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 19:54

Buna Andreea ,
Multumesc de anunt .
Capitolul este genial. Doar tu putea sa faci asta.
Povestea a luat o intorsatura interesanta. Cred ca era Hinata sau poate alt spirit roll
Imi place...
Sper sa ai inspiratie
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 21:32

Hei dap !

Te-am crezut când ai spus ca ai o idee şi că postezi capitolul, dar nu îmi trecea prin cap că atât de repede. Nici nu am cuvinte să iţi spun cât de mult mă bucuuuuur. Ieeei! huh?
Melodia am văzut-o menţionată după ce am citit capitolul, eram atât de entuziasmată şi na, dar capitolul a fost superb, în momenul în care îl citeam ascultam Lil Wayne - No worries, îţi dai seama ce bine le-am potrivit.. =)))
Nu îmi pasă ce a posedat-o, cine a posedat-o, dar momentul acela dintre ei, God. A meritat aşteptarea pe deplin. Trebuie să simtă ceva pentru ea, măcar de ar fi vreo posibilitate să îi apară în minte ce s-a întâmplat atunci între ei doi, a lasat-o chiar şi pe Maia şi a plecat cu ea. Trebuie să simtă ceva, mai ales că mai avea puţin şi se întâmpla ceva... acel ceva Ce naiba?!
Off, a fost superb, tot ce regret este că s-a terminat mult prea repede, chiar dacă era triplu ca dimensiune, tot repede se termina...
Abia aştept următorul capitol, multă baftă şi spor la scris! kiss
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 21:46

Heii. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Mi-a placut mult si acest capitol. Ca de fiecare data.. fara cuvinte.
Iar intervine ceva intre ei ? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Of. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am asteptat cu nerabdare capitolul asta, defapt.. mereu fac asta. Ai un fic minunat.

Oricuum, deabia astept urmatorul capitol. Sper sa ma mai anunti.
Succes. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 21:55

O, vai scumpo! Ai pus next-ul. Dupa atata timp.:X Te iubesc, stii asta?
Chiar ar putea fi Maia cea care a posedat-o? Pai e o varianta destul de buna. Sigur ii era dor de Sasuke. Si plus replica ei ,,Am facut dragoste'', chiar ar fi fost potrivita.
Ma intreb... Oare Sasuke de ce a sarutat-o pe Sakura? Sau a stiut ca nu-i ea? Foarte curios..... Am o gramada de intrebari in cap. Sasuke o va crede? Adica poate daca o crede o va ajuta. Asa o sa fie si ei mai apropiati.:)
Ms de anunt, sper sa aduci next-ul repede. Foarte repede.
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 21:57

Buna Andreea, multumesc de anunt. dap ! Ma bucur enorm de mult ca ai postat nextul, aveam nevoie de asa ceva. Melodia a fost superba si chiar se potriveste si cu starea mea de spirit actuala. Capitolul a fost superb! Pur si simplu mi-a placut la nebunie. L-am "sorbit" pe tot si totusi mi-as fi dorit sa nu se termine. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca Sakura va ajunge sa fie posedata de Maia.
Este o idee pur si simplu geniala, pe care nu ma mir deloc ca ai avut-o. Sunt foarte curioasa sa vad cum va reactiona Sasuke la toate schimbarile de vor avea loc si sunt la fel de curioasa sa vad cum se va sfarsii acest fic. happy
Sper sa vi cu nextul cat mai curand, bafta la tastat si multa inspiratie. Anunta-ma si data viitoare. kiss
Sus In jos
Denixutza
Genin
Genin
Denixutza

Localizare Localizare : Undevaaa.......cautama :)
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 93
Puncte : 97
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ascult muzica , sa stau cu prietenii,sa citesc ficuri :)
Stare de spirit Stare de spirit : HapPY :)

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Lun 10 Dec 2012, 13:07

Iti adOr ficuu'!!!!
PLZ ADU NEXTU REPEDE TE ROOOOOGGGGGG!!! nervi! biciuitor :>.<: very sad
Sus In jos
Fideluţă :|
Genin
Genin
Fideluţă :|

Localizare Localizare : In a world apart. A world that does not exist.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 113
Puncte : 138
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing and painting
Stare de spirit Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Lun 10 Dec 2012, 16:11

O Doamne! Sti cat ma bucur? Asteptam in fiecare zi urmatorul capitol. Pur si simplu m-ai lasat masca. Pe cuvant, tu ar trebui sa te faci scriitoare. Ador cum descri sentimetele si tot ce se intampla. Daca nu te faci scriitoare atunci ai putea sa predai tot ceva ce apartine de scris. Sigur as veni la acele cursuri.
Deci cum ziceam m-ai lasat masca. Pur si simplu te ador!!! Imi place acest fic. . .
Cred ca m-am indragostit. Am citit capitolul asta de n ori. Cred ca l-am invatat pe dearost. A si melodia superba. Debea astept urmatorul capitol. Sper si te rog sa ma anunti in continuare cand postezi.
Te-am pupat dulce. kiss Spor la scris si multe multe multe idei.
Zbye. . .

P.S. Te ador!!!
Sus In jos
Aleeeeee
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Localizare Localizare : in my coffin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 28
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : cititul,muzica rock,scrisul(cand am inspiratie)manga, anime
Stare de spirit Stare de spirit : upside down

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Lun 10 Dec 2012, 19:48

Hei, hei!
Curios capitolul....pacat ca s-a terminat asa de brusc. Abea astept sa iasa la iveala toate intrigile astea. Oare are Sakura vreo sansa sa se salveze???
Anyway, mersi ca m-ai anuntat, a fost un capitol impecabil asa cum ne-ai obisnuit deja de atata vreme, astept nextul cu nerabdare. Te pupaceste Ale!!
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Lun 10 Dec 2012, 21:22

Ok... Deci am lipsit o vreme pe aici, am pierdut chiar multe. Imi place foarte mult cum ai conturat ideea. As putea spune ca este o opera de arta, una dintre cele mai frumoase pe care le-am citit. Iti alegi cuvintele pe care le folosesti cu grija, le imbini perfect, intr-o armonie extraordinara. Mi-a fost tare dor de capitolele tale sublime. Promit sa nu mai lipsesc kiss
Actiunea a evoluat foarte mult si pot pune pariu cine ii controla corpul Sakurei. Esti intr-adevar ingenioasa what?lol!
Sper doar ca totul se va rezolva si nu vei face ca mine lough [ucigasa de personaje]. Asaaaaaaaa. Acele momente, acele sarutari, eu una nu cred ca le face doar din consolare. Nu cred eu ca Sakura e roata de rezerva. Sunt sigura ca simte ceva, so... abia astept sa vad cum iti vei afisa ideile urmatoare. in love
Spor la scris! kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Lun 10 Dec 2012, 22:10

Buna kiss si WoW...nu ma gandeam ca ar putea face asa ceva happy2
A fost un capitol superb kiss
Is asa de curioasa sa vad..oare Sasuke o ia de nebuna sau o sa o creada happy2...eu una abia astept next-ul sa vedem ce o sa se mai intample happy2
Multumesc mult ca m-ai anuntat si sa o faci si in continuare kiss
Te pwpacesc dulce Yukii kiss
Sus In jos
Alice Demonia
Genin
Genin
Alice Demonia

Sex : feminin Localizare Localizare : constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 141
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : MUSIC ON!
Stare de spirit Stare de spirit : who cares?

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Lun 10 Dec 2012, 22:42

Heeeeeey. Tiam citit de cum a aparut capitolul dar am dat comm abea acm.. Orikm mi se pare dragutz faptul ca sasuke ia raspuns sakurei si fara macar sa stie ca era posedata :x orikm sper sa treci mai repede pe aici sa nu se mai faci sa asteptam cu saptamanile.. Ms k mai anuntat si fao incontinuare daca poti.
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Lun 10 Dec 2012, 23:33

De ce? De ce este capitolul asa de scurt? O Doamne, as fi vrut sa fie macar putin... Putin mai lung! Sa savurez mai mult! Dar, din pacate, s-a terminat totul la momentul culminant, in momentul cel mai important! Ma bucur ca desi ai atat de multi cititor inca ma mai poti anunta printr-un PM, si as fi recunoscatoare daca ai putea sa o faci si in continuare, asta daca nu cer prea mult! Capitolul a fost superb, dar sunt sigura ca tu sti asta! Sper doar sa aduci next-ul mai repede si sa nu ma lasi sa mor incet in asteptarea lui!

Sper sa ai o iarna superba! By Black Zozoo kiss
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Mar 11 Dec 2012, 23:55

Ce fic interesanta qi tu aici!!! in love
Recunosc ca am ajuns cam tariu pe aici, pentru ca na...ma plictiseam intr-o seara si l-am vazut ca-i mai lung si mi-am spus "de ce nu?"
Imi place foarte mult ficul, cu toate ca fazele cu posedarea si cu diavolul mi-i s-au parut ptin creepy si nah...nu stiu. Apoi nu mi-a prea placut faza cand a omorato pe Maia X_X, adica no... stiu ca asa e povestea, dar mi-i s-a parut atat de crud...Eu as fi incercta sa fac pe altcineva sa citeasca cartea rolling on the floor
Si as vrea sa-mi raspunzi la o intrebare, n-am inteles intr-un anumit loc ce s-a intamplat, si m-am cam pierdut de acolo, si as vvrea sa-mi explici daca ai putea happy2
Era pe atuncia cand si Sasuke a aflat ca ea era posedata (pe la inceput) si a trebuit sa stea cu e tot timpul si au plecat la cabana. Si la un moment dat erau in pat si se... asa, si Sakura are o durere de cap. Si cand mi-am dat seama, era vorba despre nu stiu ce scria ea pe hatie, si n-am prea inteles de ce s-a intamplat asta, plus ca sasuke stia despre ea si acum nu mai stie... Un univers paralel rolling on the floor

Ok, in orice caz, astept cu nerabdare capitolul urmator si te rog anunta-ma si pe mine cand pui next, pls. a hug

Have a nice day of december!
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Joi 13 Dec 2012, 16:33

Bună.
Mă bucur că m-ai anunţat şi că ai venit cu next-ul. Îmi place foarte mult. A fost drăguţ momentul dintre cei doi. Sper să formeze cândva un cuplu. M-ai băgat un pic în ceaţă la acest capitol, dar nu-i nimic, o să aflu. Păcat că a fost scrut capitolul... însă sper ca următorul să fie mai lung.
A fost foarte frumos. Mult succes în continuare! a hug
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Vin 14 Dec 2012, 20:41

Hellau! Multumesc pentru comentarii, ma bucur ca imi cititi fic-ul. De data asta am adus next-ul mai repede. Eu sper sa va placa si indiferent de ce se va intampla in acest capitol, sa nu fiti dezamagiti sad
Ascultati asta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Capitolul 30

Sakura’s point of view:

- Cred ca ma indragostesc de tine…

Vocea lui calda rostise aceste cuvinte, lasandu-ma uimita. Ochii verzi si mari il priveau pe brunet, analizandu-i orice miscare; buzule-mi era penetrate de caninii ascultiti. Ma durea! Mi-am simtit buzele crapate, sangele curgandu-mi din ele. Uitasem tot. Nu stiam cine eram. Nu stiam ce se intampla. Ma intrebam daca am auzit bine. Trebuia cumva sa fiu sigura. Sa ma iubeasca, ma intrebam, sigur nu avea cum sa se intample asta.
Mi-am trecut mana prin parul ciufulit, electrizandu-l mai tare. Mi-am indepartat privirea, privind in alta directie. Imi venea atat de tare sa plang, insa nu trebuia sa o fac de fata cu el. Ochii ma intepau, stiam ca aveau acea stralucire in ei care demonstrau ca in cateva secunde voi ceda. Dar plangeam pentru ca nu era posibil sau poate imi era frica sa aud asta. Nu, nu, nu! Mi-am repetat in gand.

- Ce joc mai e si asta?

Vocea-mi tremuranda il intrebase. Se observa ca eram socata… si confuza… si uimita… si nesigura… si stiam atat de bine ca ma punea la incercare. Oh, il uram pentru asta! Ma uram pe mine! Eram ametita si id*oata. Facusem atat de multe greseli; il ranisem atat de tare pe el… pe toti!

- Te inseli. Nu stiu ce e cu mine; inca o iubesc pe Maia.

L-am privit cum isi pozitiona coatele pe picioare, astfel incat sa-si rezeme capul de palmele puternice. Eu fiind in picioare langa pat, il urmaream. Voiam cumva sa il ating; mainile mele reci tanjeau dupa caldura trupului lui. Mi-am inchis ochii, imaginandu-ne pe noi doi. Eram pe o insula, singuri, blocati pe veci, impreuna… doar noi doi. Dar Maia avea sa intervina, ea trebuia sa se bage chiar si moarta.

- Maia e moarta!

Am inceput sa plang. M-am indepartat incet-incet de patul lui Sasuke, lovindu-ma de peretele din spate. M-am lasat pe vine, apoi m-am asezat jos, strangandu-mi picioarele la piept. Lacrimile era fierbinti, iar pielea rece. Mainile imi tremurau.
El s-a ridicat, apropiindu-se de locul in care eram.

- Te rog… nu ma atinge!

Nu voiam sa imi simta trupul tremurand la atingerea lui. Nu voiam sa plang si mai tare.
Sasuke s-a asezat in fata mea, ochii lui ma cercetau, insa pastra linistea, doar suspinele mele se auzeau in camera. Acesta mi-a prins ambele picioare cu manile, tragandu-ma spre el, eu incolacindu-ma de el, iar el strangandu-ma la pieptul lui. Mainile-mi reci era pozitionate pe pectoralii lui descoperiti, l-am simtit cum tresare la atingerea mea, insa nu s-a ferit. Aveam impresia ca asta se intampla doar in imaginatia mea, ca era absolut ireal.

- Dar tu traiesti, a repetat, privindu-ma in ochi.

Ma credea o solutie pentru problemele lui; ma credea o id*oata. Voia sa se foloseasca de mine. Voia sa o uite pe Maia. Dar eu nu voiam sa fiu roata de rezerva, eu chiar aveam nevoie de dragostea lui adevarata. Imi salva trupul… imi salva sufletul.

- Nu pentru mult timp, am soptit neincrezatoare.

El se uita la mine. Eu la el. Pastra tacerea, nu avea ce sa imi spuna, dar… in cateva secunde, mana lui se afla pozitionata pe inima mea, bataile acesteia erau rapide, necontrolate. Mi-am umezit buzele si am lasat capul in jos. Acesta cu cealalta mana imi mangaia talia acoperita de rochia de noapte; mangaierile lui coborau pe picior, apoi urcau prin materialul de bumbac. Era atat de cald, atat de frumos. Si-a imfipt unghiile scurte in spate, tragandu-ma mai aproape de el. Scena ma e*cita din nou, de data aceasta, eu fiind constienta de propriile fapte.
Mi-am intredeschis gura, respirand greu, imi simtea slabiciunea. Buzele lui le cauta pe ale mele, eu evitand contactul.

- Te rog, ingana el, lipindu-ma si mai tare de el.

Am inchis ochii si i-am spus ‘nu’, insa eram sigura ca nu avea sa renunte. Mi-a oferit un sarut pe obraz, inmuiindu-ma, apoi continua tot mai jos. Temperatura sangelui imi crestea, saruturile continuau. Caninii lui mi-au penetrat gatul fara mila; un geamat de durerea iesindu-mi pe gura. Buzele lui coborau, sarutandu-ma iar mainilie imi indepartau rochia subtire. Il lasam!
Roseata din obrajii mei demonstra rusinea ce-o aveam. Imediat mi-am lipit sanii de pectoralii lui, incolacindu-mi mainile de gatul lui. Respiram sacadat si inca tremuram la contactul pielii lui cu a mele. Sasuke imi mangaia spatele, tragand rochia tot mai in jos, dar nu avea cum sa o indeparteze de tot. Brunetul voia sa ma priveasca, insa imi era rusine. Reusise…

- Esti frumoasa. sopteste el.

‘Cu siguranta’ mi-am spus in gand, dar complimentul lui ma facea sa zambesc. Si-a apropiat buzele de-ale mele iar in urmatoarea secunda s-a oprit, respirand greu. ‘ Vreau sa o fac’ a spus, eu uitandu-ma cu atentie la ochii lui negri. Cum putea fi atat de frumos?
Nu i-am raspuns la replica, dar m-am apropiat inca putin si mi-am presat buzele de ale lui. Nu se asteptase la asta. Acesta accentua din ce in ce mai mult sarutul, provocandu-mi o imensa placere. S-a ridicat cu tot cu mine prinsa de talia lui si s-a asezat pe pat, lasandu-se pe spate. Ohh, am rupt sarutul, imi era rusine, dar brunetul m-a sarutat din nou, rostogolindu-se peste mine si prinzandu-mi mainile intre alea lui, ducandu-le la capul nostru. Buzele lui continuau in a le saruta pe ale mele cu o senzualitate aparte, nu era deloc violent, imi placea atat de mult cum o facea. Mi-am desprins mainile dintr-ale lui si le-am lasat sa-i mangaie spatele, zgariindu-l din cand in cand. Gemetele lui imi creeau confort.

- Vreau sa… a spus el printre gemete.
        - Si eu, am continuat.

Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Vin 14 Dec 2012, 20:42

Heeeeeei dap !

Oh, Doamne. Nici nu am cuvinte pentru capitolul acesta. Pe cât de frumos a fost, pe atât de surprinzător. Mă aşteptam ca ea să plece din cameră, iar el să se bage în pat şi să se culce. Sau, nu ştiu, ceva în genul ăsta. Şi îmi pare atât de bine că m-am înşelat, nici nu ai idee! what?lol! Dar când citeam, puteam simţi tot ce ai încercat să ne transmiţi şi a fost frumos. Momentul a fost magic, nici în ruptul capului nu credeam că ei o să...na, ştii la ce mă refer.
Doamne, încă sunt în şoc. Aş mai citi o dată capitolul, numai să vad din nou replicile dulci, perfecte ale lui Sasuke. Off..
Băiatul are dreptate, Maia e moartă, iar Sakura nu e. Ştiam că simte ceva, ştiam!
A fost uimitorrr, abia aştept şi următorul capitol plin de chestii care numai ţie iţi pot trece prin căpşorul ăla frumos.
Spor la scris! kiss

Ultima editare efectuata de catre Lissa † in Vin 14 Dec 2012, 20:59, editata de 1 ori
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Vin 14 Dec 2012, 20:51

Am citit de trei ori acest mirific capitol, iar nici acum nu pot crede, că cei doi au... în fine .

Eu mă aşteptam ca Sasuke să o respingă, sau măcar să încerce, însă s-au cam inversat rolurile...

Oricum mă bucur că Sakura nu a sărit pe el, ci a avut puţină ruşine încât să-l refuze de două ori . Nici nu ştii ce surpriză mi-ai făcut că acest capitol, scăpat dintr-o mică părticică de Rai, cel puţin pentru mine . Cred, că Maia a crăpat de nervi, deci mă bucur de o mie de ori mai mult !

Îţi mulţumesc pentru mesajul privat şi, să o ţi tot aşa, cu toate aspectele, deoarece te descurci de minune !
Sus In jos
Alice Demonia
Genin
Genin
Alice Demonia

Sex : feminin Localizare Localizare : constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 141
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : MUSIC ON!
Stare de spirit Stare de spirit : who cares?

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Vin 14 Dec 2012, 21:14

Ooooooooo doamne! Nu creeeeed!! Cat de....si de...UH!! Ma gandesc acm daca mi se va intampla si mie vreodata asta..oricum e genial si vad ca miai ascultat rugamintea de a posta mai rapid decat de obicei ....si stii ca ea ramane valabila! Ms ca mai anuntat si fao in continuare daca poti! Ceaw
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Vin 14 Dec 2012, 21:26

Heiii.
O doamne, o doamne. Stai.. chiar am citit asta ?
Ma bucur nespus de mult ca ai adus capitolul, care e .. perfect !
Mi-a placut atat de mult ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Deabia asteptam un moment din asta ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cuumm.. deci.. am ramas fara cuvinte.
Perfect ! Absolut perfect ! E exact ce mi-am dorit sa se intample. Ai zis ceva de dezamagire in legatura cu capitolul ? Cuuuum ?
NICIODATA !

Astept cu nerabdare urmatorul capitoool ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Succes la scris !
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Demonologie si Exorcism - Pagina 22 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Vin 14 Dec 2012, 21:38

Nu imi vine sa cred!!!!!!!!!
In sfarsit!!!! Un moment SasuSaku !!! Victorieeeee :X:X.
Andreea mi-a placut mult capitolul si multumesc ca nu ai uitat sa ma anunti.
Imi place ca Sasuke a facut primul pas ...si faptul ca Sakura nu s-a lasat din prima . E totul perfect!
Scumpa kiss*kiss ai un fic de milioane ( stiu ca ti-am spus asta de cel putin 100 de ori).
Te rog sa aduci next repede!!!
Spor la scris si imaginatie kiss .
Te pupa Deya kiss**:.
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Demonologie si Exorcism - Pagina 22 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19Vin 14 Dec 2012, 21:41

Buna a hug N-am mai comentat de mult, insa am fost la zi cu capitolele. Stii ce mi-a dat de inteles ultimul capitol? Ca Maia chiar a vrut sa se intample asta, ca ea a inteles-o si a iertat-o, ca si-a dat seama ca destinul Sakurei a fost mai special si ca ea era cea care trebuia sa traiasca. Asta mi-ai transmis tu pana acum, pentru ca Maia o putea subjuga in continuare, insa atunci cand si-a dat seama ca Sasuke isi va exterioriza sentimentele fata de ea, a incetat si a lasat-o pe Sakura stapana pe propriile actiuni. Actiunea evolueaza frumos si sunt sigura ca pe toti ne-ai lasat in suspans, astept urmatorul capitol. :*[
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 22 I_icon19

Sus In jos

Demonologie si Exorcism

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 22 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-