Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Demonologie si Exorcism - Pagina 21 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Demonologie si Exorcism - Pagina 21 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Demonologie si Exorcism

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26  Urmatorul

Vreţi acest FanFic terminat ?
Evident, merita !
Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_vote_lcap97%Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_vote_rcap
 97% [ 168 ]
Sa ziceam ca da.
Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_vote_lcap2%Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_vote_rcap
 2% [ 4 ]
Nu, e plictisitor
Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_vote_lcap1%Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_vote_rcap
 1% [ 2 ]
Total voturi : 174

AutorMesaj
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

Demonologie si Exorcism - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Lun 05 Noi 2012, 22:22

Yeap. Am venit cu next-ul. Multumesc pentru comentarii, deasemenea, ma bucur ca va placut capittolul precedent si sper sa va placa la fel de mult si acesta. a hug
Ascultati asta ------> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Capitolul 28

Sakura's point of view:

-Ti-am spus sa nu ma deranjezi!
      -Ma plictiseam, a spus incruntandu-se.
      -Nu-mi pasa! Sunt obosita si chiar nu mai aveam chef sa iti mai vad fata asta de nesimtit si in seara asta, ma oboseste. Tu chiar nu-mi vezi cearcanele? Ai nevoie de ochelari? Idiotule...
      -Salata de fructe, senvisuri cu sunca si salata sau piept de pui la gratar?
      -Tu ma asculti macar? marai, inrosindu-ma de nervi.
      -Nu-mi pasa ce spui, si bine, iti aduc din toate trei sa mananci, nu trebuie sa insisti, stiu prea bine ca nu iti pasa daca ai 40 de kilograme sau 70.
      -Scuza-ma?
      -Nimic, Sakura, o gluma proasta.
      - Iesi afara! Acum! marai, impingandu-l spre iesire.

Inchid usa si ma intorc cu spatele, rezemandu-ma de ea. Ma las in jos pe parchet cu toata greutatea si imi sprijin capul de palme. Un mic oftat imi scapa printre buze, apoi o injuratura plina de nervi. La urma urmei nu facuse nimic, decat ma trezise cu un zgaltanat mai puternic si o revista in cap iar alta rupta, dar seara respectiva mi-o planificasem cu totul altfel. Doar un mar verde, un articol interesant si putina muzica pe fundal, iar la final un somn lipsit de intreruperi. Imi trec mana prin parul ciufulit si imi indrept coloana, inchizandu-mi ochii in acelasi timp. Am tras puternic aer in piept iar mirosul placut de... nu stiam sincer ce era, dar mi-a invadat narile, tragandu-ma afara din camera mea.
    Parcurgand holul lung si luand-o la dreapta am dat de bucatarie si living, ambele impartind aceeasi camera. Perdelele din matase grena si focul din semineu faceau o atmosfera foarte romantica, eu prinzand o nuanta usor aramie in obraji. Izul placut de... si tot nu aflasem ce era, ma facea sa lesin. Imi placea, recunosc.
    O voce puternica se facea prezenta in spatele meu, luandu-ma prin surpindere. Bineinteles, era Sasuke. M-a ignorat si s-a asezat pe canapea cu o cana mare de ciocolata calda in mana. Mirosul dulce al bauturii ma facea sa ma apropii de el putin cate putin. Zgomotul infiorator al T.V.-ului, respectiv al unui meci de fotbal, ma facuse imediat sa realizez ca si eu stateam pe aceeasi canapea, dar spre deosebire de brunet, eu nu tineam nimic in mana. Interesul lui fata de acea tampenie parea sa aiba un nivel destul de ridicat si cu toate astea tot ce voiam era sa lase cana pe masuta din fata canapelei, pentru ca eu sa navalesc cu forta mea bruta asupra comorii lui placut mirositoare.

-Sasuke?

Acesta nu mi-a raspuns, Bineinteles, am repetat din nou acelasi nume cu o intensitate mai mare. Incredibil de ciudat, dar acesta nu a facut niciun gest in afara de a pune cana pe masuta.

-Idiotule! replic si ii fur asa-zisa comoara, apoi ma indepartez de el.

O mana puternica m-a prins in ultimul moment de incheietura si m-a tras cu forta, varsandu-se intreaga ciocolata calda pe tricoul meu, iar cana cazandu-mi pe piciorul drept. Un tipat de durere s-a facut auzit in intreaga casa, urmand a fi infundat de un sarut. Niste buze subtiri s-au presat de gura mea, lasandu-ma uimita de gest. Ochii mei erau deschisi, iar din ei se puteau observa cum lacrimile curgeau pe obraji la vale. Tanarul nebagand in seama asta, imi penetra buza inferioara cu dintii, facandu-si loc dupa in a-mi explora in voie gura, impartasindu-mi si mie izul placut de ciocolata calda. Limba lui imi mangaia buza usor "intepata" de caninii lui, iar mana acestuia imi sterse lacrimile care se oprira in a mai curge.

-Am vrut doar sa vad cum reactionezi, e evident ca simti ceva pentru mine.

Un zambet sters s-a impregnat pe chipul meu palid, fiind urmat de un raset fortat. Avea impresia ca putea sa se joace cu mine, insa avea sa se insele. Indiferent de ce simteam pentru el, nu mai conta. Nu conta deloc! Puteam sa mor impacata, deoarece acel moment de luciditate ma facuse sa realizez ca dragostea nu putea fi pentru mine ci doar pentru ea, Maia, care -DUmnezeu sa o ierte- nu mai era printre noi din pricina mea. In acel moment in care Sasuke si-a spus ultima replica, am renuntat, am renuntat sa mai lupt pentru viata, pentru iubirea lui, pentru tot.

-Te inseli!

Am parasit camera dezamagita. M-am dus in baie pentru a face un dus, apoi m-am schimbat cu niste pijamale albastre. Ignorand chioraiturile stomacului meu m-am pus in pat invelindu-ma cu cearsaful pana la gat. Acea seara reusise sa ma motiveze sa renunt...el o facuse!
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Lun 05 Noi 2012, 22:22

Dupa o perioada lunga de timp, insfarsit sunt si eu prima la com!!! Stiu, ma comport umpic cam copilareste, insa acesta este ficul meu preferat si cred ca am o scuza bunicica pentru micile mele fapte. rusinos: Ma bucur foarte mult ca ai adus nextul, este genial. Imi pare rau ca este scrut, dar este grovaz si sunt foarte curioasa sa vad ce se va mai intampla si in continuare. happy Momentan este a atmosfera destul de tensionata si trista in fic, sper sa vina si ceva fericire. Sa ne aduci capitolul urmator cat de repede poti, bafta la tastat si multa inspiratie. kiss

PS>> Multumesc de anunt. dap !
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

Localizare Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 272
Puncte : 312
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : I'm Alive
Stare de spirit Stare de spirit : Drowning myself in boredom...

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Lun 05 Noi 2012, 22:38

Buna hi!

Merci frumos pentru PM kiss

Acest capitol m-a dezamagit profund, cum ai putut sa il faci asa de scurt ?! waiting

Glumesc, a fost minunat, dar chiar este foarte scurt lough

Oh, nici nu am inspiratie, tot ce vreau sa spun este ca imi place mult felul cum privesti lucrurile roll

Abia astept sa pui next-ul, eu nu mai am rabdare dap !

Next, Next, Next, Next , Next, Next, Next, Next , Next, Next, Next, Next !!!

Stiu ca o sa ma mai anunti ( nu-i asa ?) ingrijorat

NEXT ! happy2 !

Sus In jos
http://bastille07.tumblr.com/
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Lun 05 Noi 2012, 22:51

Buna kiss
Mersi mult ca m-ai anuntat kiss
Ce capitol scurt...da foarte interesant. Nu imi prea vine sa cred ca ea renunta asa de usor le el....ehhhee
o sa aflam data viitoare...care sper sa fie curand...ca iubesc tot mai mult acest fic love
mi-a placut mult mult mult de tot kiss..abia astept sa aduci next-ul love
Te pwpacesc si sa ma anunti in continuare kiss
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Lun 05 Noi 2012, 23:19

Bunaaaa, scumpo!

I'm so happy! In sfarsit ai adus next-ul mult dorit!
Scurt, Doamne! Dar frumos, foarte frumos!
Iti multumesc pentru PM, sper sa ma anunti si in continuare.
Sakura este... Ciudata! Felul sau de a gandii! A renuntat la Sasuke??
Mmmmm... Next, REPEDE!

Black Zozoo :-D

Sus In jos
Alice Demonia
Genin
Genin
Alice Demonia

Sex : feminin Localizare Localizare : constanta
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 141
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : MUSIC ON!
Stare de spirit Stare de spirit : who cares?

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Lun 05 Noi 2012, 23:53

wow wow wow....cum adica renunta? /:) adik...nu se sinucide inainte de termen sau ceva nu? si in plus sasuke nu ar fi sarutat-o dak nu vroia..putea sa afle prin alte cai dak simte ceva pt el ;) orikm ms k mai anuntati super capitol adune next cat mai curand si mai LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNG!! zbye
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 08:28

[b]Renunta? Chiar renunta?
Si ma intreb... De ce a sarutat-o?
E chiar curios daca simte ceva.
Vom trai si vom vedea.
Sa ma anunti cand pui nextu.
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 14:55

ce? cum sa renunte saku la sasuke... sad
sasuke cate odata chiar nu te inteleg....
draga mea capitolul a fost superb ca de obicei
mersi de anunt si abia astept nextul kiss
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 15:19

Hei dap !

Vaai huh?
Cât de mult mă bucur că ai adus capitolul, aşteptam de ceva timp. hmm...?!
A fost minunat şi foarte captivant, abia dacă mai respiram când iţi citeam rândurile, mi-am dat seama de asta când m-am trezit că nu mai am aer.
Sărutul acela, e clar că simte ceva pentru el, dar la cum se comportă si drăguţul de Sasuke, nu m-ar mira deloc, dar absolut deloc, să fie reciproc. Mie cel mai mult mi-a plăcut de Sakura. Gata oricând să explodeze, atât de scumpă. " - Idiotule! " lough Mă întreb şi eu ca toată lumea: Să renunţe? Sigur face el ceva şi o răzgândeşte. Te rog, fii blândă cu noi. sad
Cât despre melodie, o ador. Superbă! in love
Spor la scris şi mult, mult succes în continuare! a hug

Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 15:50

Wow! Foarte ... trist si foarte ... frumos!
Simteam cum ma inec cu apa, numai cand am citi faza aia cu sarutul.
Este evident ca ea simte acel ceva.
Ce nesimtit e Sasuke ... Doamne iarta-ma e chiar un pampalau mare nici macar nu isi da seama,
adica ... simte si el acel ceva pentru Sakura, pe care il simte si Sakura pentru el???
Superb Capitol, Hai cu Next-ul care ne lasa cu gura cascata si cu lacrimile in barba!!
Ms ca m-ai anuntat!

Kiss * hug
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 16:39

Nu sunt prima, dar presupun că nici ultima. Mulţumesc pentru anunţ, mă bucur că ţi-ai făcut timp să mă anunţi şi pe mine. Capitolul a fost genial, la fel ca şi celelalte. Anyway, mi-a plăcut mult introducerea şi cât de revoltată era Sakura în acel dialog care ne introduce în poveste. Ador melodia, e absolut superbă şi s-a potrivit cu ce ai scris.
Whatever, aştept continuarea!
Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 16:52

Hei.

Nici nu stii cat de mult asteptam acest capitol....
Foarte frumos!
Cum am spus....o mai spun o data!
Iti iubesc ficul!

Hmmm...Sakura vrea sa renunte?
Nu prea cred...Cel mai mult ma enervat Sasuke! :|
A mai avut si nesimtirea sa o sarute!
Eh.....Lasa !
Stii cum se spune..
"Am eu hac de cojocul lui!":))
Ca de obicei ...ma lasi fara cuvinte
Iti multumesc de anunt !^ ^
Si sper sa ma anunti si data viitoare !
Te-am pupat !Spor la scris in continuare!

Ceaoooo!

Ultima editare efectuata de catre Mentos. in Mier 07 Noi 2012, 20:55, editata de 1 ori
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Demonologie si Exorcism - Pagina 21 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 17:01

Ola!
Ma bucur ca ti-ai facut timp pentru a ma anunta ^^.
Mi-a placut tot ..niciodata nu am avut ceva rau de spus despre ficul tau :) pentru ca totul este perfect.
Am asteptat ceva next-ul insa consider ca a meritat..
Nu pot sa imi dau seama daca Sasuke tine la Sakura, se joaca cu ea sau simte o atractie pentru ca seamana cu Maia...
A fost destul de trist pentru Sakura ...Nu vreau sa renunte la iubirea care o poarta pentru brunet..trebuie sa fie puternica si sa il faca sa o iubeasca..sa scape de chinul care este in viata ei : demonul...
Astept urmatorul capitol ..suspansul este destul de mare si curiozitatea la fel...
Spor la scris si imaginatie !
Te pupa Deea ! kiss
Sus In jos
Allex
Genin
Genin
Allex

Localizare Localizare : pe undeva prin Braila...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 239
Puncte : 257
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura...
Stare de spirit Stare de spirit : se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 17:40

Dupa lunga lunga absenta, acum, in "vremuri grele" cu teze si lucrari, e numai bine sa citesti un fic asa sentimental:*:
Deci nu prea pricep cum de Sasuke a putut fi atat de rau cu ea, sa isi bata joc de sentimentele ei intr-un asemenea fel... inacceptabil!
Nu stiu de ce, dar cred ca povestea a cam ajuns la sfarsit.... sad
Stiu ca nu prea e timp, dar as vrea moolt sa aduci cat mai repede si cele din urma capitole
Te-am kiss si cat mai repede >>>NeXt<<< hi!

Sus In jos
Fideluţă :|
Genin
Genin
Fideluţă :|

Localizare Localizare : In a world apart. A world that does not exist.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 113
Puncte : 138
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing and painting
Stare de spirit Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 18:11

Deci iti ador ficul.Nextul mi-a placut mult foarte mult!.. in love
Mai ales partea cu ciocolata well? awesome right?
Sper ca urmatorul sa fie mai lung.
Si melodia smechera... lough
Deci ce sa mai zic spor la scris,multe ideei,eu astept cu nerabdare nextul... in love
Te-am pupat! kiss
Zbye!!!

P.S. Cand pui capitolul urmator anuntama si pe mine te rog! happy2
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 20:21

Heii. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Mersi mult pt anunt. Capitolul a fost minunat. Nu te grabesti cu povestea asta, huh? Ei bine, nici nu vreau asta! Nu vreau sa se termine! Never. Cat mai multe capitole daca se poate. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Superb. Atat pot sa zic. Superbbbbb. Ca de obicei.
Imi place foarte mult ficul si momentele astea Sasuke-Sakura care apar din ce in ce mai mult. Love it.
Desi... nu-s prea favorabile pentru Sakura.

Idei stiu ca ai, imaginatie, deci deabia astept sa vad ce se va mai intampla cu cei doi.

Succes in continuare. Sper sa aduci capitolul urmator cat mai repede. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Spor la scris.
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 20:59

Scumpa mea nebunatică,

dar ce-ți mai trece ție prin căpșorul tău plin de idei deosebite...

Pe bune, a vrut doar să vadă dacă simte ceva pentru el ?

Îl fac eu să simtă ceva pe pielea lui dacă se mai comportă așa cu Sakura, sau o mai folosește ca să-și aducă aminte de acea "Maia" "Odihnească-se în pace" oriunde ar fi .

Îți mulțumesc foarte mult și apropo, când ai de gând să îmi accepți cererea de prietenie pe Facebook ? Fără supărare, dar ți-am trimis de mult cerere, te rog...
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Reputatie Reputatie : 50
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Joi 08 Noi 2012, 16:24

Buna happy2 !
Ti-am citit ficul de ceva timp dar din pacate nu am reusit sa-ti las un comentariu.
Imi place foarte mult.
Nu este ca celelalte, unde Sasuke si Sakura se indragostesc si se intelege deja ca la sfarsit vor ramane impreuna.
Aici cu fiecare capitol descoperi lucruri noi, triste, care te fac sa vrei sa citesti continuarea pentru a afla cum decurge totul !
La inceput totul mergea destul de bine, ei se iubeau si vroiau sa stea impreuna.
Nu avea cum sa ramana totul asa.
Trebuia sa se intample ceva care sa complice lucrurile, era de asteptat, asa se intampla mereu ! lough
Si asa a si fost, pana la urma s-a trezit din vis .
Cei doi Sasuke, adic acela indragostit de Sakura, din trecut, si acesta care sufera pentru Maia, din viitor, sunt atat de diferiti crying !
Nu pot sa cred ca a sarutat-o doar ca sa fie sigur ca simte ceva pentru el, pur si simplu nu pot sa cred ca nu simte chiar nimic sad
Imi pare rau pentru Sakura, dar totusi nu ar trebui sa se dea batuta.
Pana la urma, speranta moare ultima, ba chiar niciodat dap ! !
Astept next-ul, care sper sa-l aduci cat de repede poti, si sa ma anunti si pe mine daca vrei rusinos !
Spor la scris !
Jelly te pupa kiss !
Sus In jos
Anya
Special Jōnin
Special Jōnin
Anya

Sex : feminin Localizare Localizare : Racitania
acebook acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1521
Reputatie Reputatie : 210

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Sam 10 Noi 2012, 11:28

Buna Andreea ,
Imi cer scuze de intarziere , se pare ca sunt ultima rolling on the floor
Ador modul tau de a descrie . Te face sa fii acolo ... un spectator in primul rand .
Sentimentele Sakurei sunt foarte bine evidentiate fata de cele a lui Sasuke .
Scartanu' nu vrea sa ne zica nimic lough
Sper sa ma anunti si data viitoare a hug
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Sam 10 Noi 2012, 12:03

Yoi!
Deci..nu im vine sa cred cate capitole am pierdut...
Imi pare nespus de rau dar nu am avut timp...
Mi-am facut un super plan
De acum las totul pentru week-end
Am asteptat ca mesajele sa se deschida singure iar calculatorul meu sa lase un mesaj din partea mea dar asta nu s-a intamplat;((((

~~~~~~~~~~~~~~~~
Revenind la capitolele pirdute:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A renuntat? Dupa tot ce a facut ca sa fie impreuna cu el, acum a renuntat?
Credeam ca nu se mai intampla asta o data!
Sincer ma bucur....
Nu stiu de ce..Poate este mai bine sa renunte la iubirea pe care io poarta lui Sasuke
Adica a fost frumos ce sa intamplat inainte de toate astea
(Adica inainte sa moara Maia)
Dar acum sa speram ca Sasuke se va indragosti de SAkura
SA ii dam si lui putin timp sa isi revina pana la urma logodnica sa a murit....
Si cum nu se putea....
Mai a aparut si aceea melodie

Satana ala nu putea sa doarma linistit in Iad?
Adica nu are pe cine chinui decat pe Sakura?
Trebuie sa ne strice el tot chefu'
Am eu ac de cojocul lui cand in prind (dar totusi sper sa nu am asa o ocazie =))) )
Nu mai am ce spune...
Astept next-ul
Si te pup dolshe:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

Sus In jos
Aleeeeee
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Localizare Localizare : in my coffin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 28
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : cititul,muzica rock,scrisul(cand am inspiratie)manga, anime
Stare de spirit Stare de spirit : upside down

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 15:15

OOOOO Doamne!! o.O Nu-mi vine sa cred, cum adica renunta?
Scuze de aparitia intarziata, dar tot nu-mi vine sa cred,abea mai respiram cand citeam, oare ce a determinat-o, ciocolata calda varsata pe ea sau sarutul???
Sper sa apara ceva ce o sa le dea toata "realitatea" peste cap!
Astept next, mersiiiii ca m-ai anuntat,ALE!
Sus In jos
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 16:36

Imi pare sincer rau ca am sosit asa de tarziu pe la ficul tau , si sper sa ma ierti puppy eyes .
Pai ce pot spune despre acest capitol decat ca sunt total dezamagita . Sasuke nu inceteaza sa o raneasca pe micuta si fragila Sakura , omul asta nu are sentimente ? angry . Oricum astept sa vad ce se petrece in continuare , asa ca te rog mult de tot ca sa ma anunti si pe mine de next . Te kiss si a hug .
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 18:18

Hellau, dragele mele. Multumesc pentru comentarii in primul rand si scuzati-mi intarzierea. Nu prea am avut inspiratie + ca a fost o luna plina de teze/teste/ascultari si meh... am citit un comentariu in care se spunea ca Demo. -cum ii spune eu- se apropie de sfarsit. Ei bine, inca nu, mai sunt capitole multicele. Veti vedea ca in capitolul asta va aparea alt obstacol intre cei doi. Hihihi, sper sa va placa.

Ascultati asta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ( multumesc Lissa a hug )

Capitolul 29

Sakura’s point of view:

Era tarziu si luna plina. Sasuke probabil dormea in camera alaturata, iar eu admiram stelele si ma gandeam la mine. In ultima vreme eram foarte confuza si nu stiam sa fac diferenta intre bine si rau, ceea ce demonstra faptul ca trebuia sa imi clarific gandurile si sa ma gandesc la niste solutii pentru faptele comise, insa… nu imi puteam recunoaste crima, trebuia sa fie un alt mod. Apoi, gandul ca acel demon malefic al Iadului ar vrea sa puna stapanire pe trupul meu, ma infiora. Priveam luna si imi spuneam ca moartea ar fi o solutie deloc dureroasa, iar posedarea una dezastruoasa, un chin. In schimb, meritam sa fiu chinuita pentru faptul ca imi ucisem sora mai mare si totusi imi era frica de durere. Imi era greu sa aleg. Nu voiam sa fiu captiva in propriul trup, dar nici sa recurg la sinucidere. Probabil, Maia ar fi vrut sa lupt sau…

M-am indepartat de fereastra si m-am asezat pe pat. Am luat o revista si am rasfoit-o, nefiindu-mi deloc somn. Ma simteam foarte aiurea si cautam un mod pentru a ma distrage de la alte ganduri. Filele erau reci la atingere si extrem de fine, dar brusc lumina a inceput sa palpaie, distragandu-ma. Inima, recunosc, imi batea foarte tare, iar cersaful era strans de mainile mele calde. Usa s-a deschise brusc, iar un aer rece a intrat pe ea. Chiar simteam o prezenta langa mine, dar diferita de cea pe care o mai simtisem in momentul cand fusesem posedata de n ori. Era mai calda, dar totusi plina de ura si resentimente. Am inchis ochii, eram atat de vulnerabila. Mi-am simtit trupul luptandu-se cu entitatea, dar… eram slaba. Eram captiva in propriul trup a nu stiu cata oara si era altfel. Aveam impresia ca mi se apropia sfarsitul.
    Imi controla corpul. Se indeparta de pat. A parasit camera imdiat. A mers de-a lungul holului si s-a oprit. Era camera lui. Inima imi era inghetata si totusi cu ultimele forte incercam sa pun stapanire pe mine. Nu puteam. Era puternica entitatea, prea puternica. Am remarcat ca imi dadeau lacrimile, imi simteam obrajii umezi si fierbinti, dar cum? Nu o faceam eu; de ce ma facea sa plang? A batut cu mana dreapta in usa si a asteptat. Sasuke nu a raspuns, am presupus ca doarme, apoi a mai batut o data. Doar asta simteam: frica!

- Ce vrei, Sakura?

A deschis usa si a intrat. Il priveam pe brunet intins pe pat, era frumos, cearceaful ii acoperea doar picioarele. Bustul era gol si ferm, iar o pereche de boxeri negri ii acopereau nuditatea, era frumos! Ochii negri erau inchisi –atat de superb- iar buzele usor intre-deschise; in cateva secunde si-a trecut limba peste buza inferioara si a cascat sonor. Eu il admiram in continuare, parca uitand ca sunt posedata de ceva. Mi-am simt corpul miscandu-se, indreptandu-se spre patul in care se afla. M-am pus in genunchi, iar lacrimile mele i-au atins piciorul, insa nu credeam ca a simtit ceva. L-am atins si imediat mi-am retras mana. M-am ridicat si am inaintat spre noptiera de langa pat, un pahar cu apa se odihnea pe aceasta.

- Sakura?
      - Huh?
      - Ce vrei?

Nu am spus nimic, insa trupul imi era fortat sa ma apropii de el. Nu voiam asta! Ce avea sa creada? Era inutil insa. Mana mea déjà ii atingea bustul, apoi pectoralii, apoi gatul, zgariindu-l usor cu unghiile scurte. Acesta mi-a prins mana si m-a tras peste el. Deja ma speriasem, imi era frica sa nu il ranesc. Il iubeam prea mult.
Mana mea era impreunata cu a lui, iar cealalta ii mangaia pectoralii. De ce entitatea ma chinuia atat de mult?

- Mi-a fost dor de tine, Sasuke! a spus monstrul.
      - Ultima data ne-am certat, parca, a continuat brunetul zambind.
      - Am facut dragoste.
      - Cand am facut noi doi asa ceva?
      - Uh, aaa, pai, stii tu … din priviri.

Sasuke ma privea cu un semn de intrebare si ii tineam partea. Nu intelegeam replica spusa de acea entitatea. Nu avea sens. Eu nu facusem niciodata s*x cu Sasuke. Nu facusem asa ceva cu nimeni!
    Am continuat sa ii analizez chipul lui Sasuke. Mana ce-i atingeau pectoralii, urma sa ii mangaie obrazul, apoi buzele, intre-deschizandu-le cu degetul aratator. Erau usor umede si fierbinti. Acesta s-a ridicat in sezut, tinandu-si strans mana de talia mea. Pozitia in care stateam ma ex*ita, iar faptul ca nu eram stapana pe mine ma enerva. Am vrut sa oftez, insa nu am avut cum.

- Saruta-ma, te rog, inca tanjesc dupa buzele tale, am spus ghidata de entitate. Replicile erau atat de ciudate… cu subinteles.

Am fost surprinsa in momentul cand i-am simtit buzele presandu-si-le peste ale mele. Am fost surprinsa si in momentul cand acesta imi mangaia trupul. Desigur, am fost surprinsa si atunci cand s-a intins pe pat cu mine peste el. Si Doamne, chiar ii simteam buzele, si stiu sigur ca ma saruta, iar eu ii raspundeam, dar stiam ca entitatea o facea. De ce voia sa ma sarute Sasuke? Dar ce conta. El chiar ma saruta la rugamintea mea. Insemna ceva. Era un semn! Orice!
Trupul imi tremura sub mangaierile lui, iar gatul imi era dezmierdat de saruturi calde; un geamat scapandu-mi-se printre buze. Nu aveam parte de placerea doar eu, am realizat. In acel moment de luciditate mi-am dat seama aveam o mica sansa sa imi revin, sa imi controlez singura corpul. Am incercat o data, de doua ori, iar cea de-a treia oara m-am fortat, m-am gandit la el...
L-am impins pe Sasuke si m-am dat jos din pat usurata si totusii cu o urma de roseata in obraji.

- Nu am fost eu! am marait... trebuia sa ma creada.

Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 18:31

Edit

Hei.^^
Nu cred...Ai adus capitolul care il asteptam de mult tim.Iti multumesc de anunt.Iar capitolul .Vao...A fot atat de frumos.Adica...ah De ce te-ai oprit Sakura?Ha?Nu te inteleg.Totusi ...A fost decizia ta.In locul tau nu as fi facut asta.:)))Oky...iti multumesc inca odat de anunt .Si astept continuare.Sper sa vina mai repede.Te-am pupat .Pa-pa:)
Ps:PRIMA...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ultima editare efectuata de catre Mentos. in Dum 09 Dec 2012, 18:45, editata de 1 ori
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Demonologie si Exorcism - Pagina 21 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 18:32

Buna!
Imi place capitolul!
Insa.. presupun ca nu demonul era in corpul ei... probabil Hinata? sau nu stiu.. care a incercat sa o ajute sa il faca pe Sasuke sa o iubeasca si sa scape de povara..
Dragut moment intre cei doi...incep sa cred ca brunetul chiar simte ceva pentru ea...Sper sa fie asa cum gandesc eu :).
Multumesc ca m-ai anuntat si sper sa aduci next repede!
Spor la scris si imaginatie kiss .
Te pupa Deya kiss*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Demonologie si Exorcism   Demonologie si Exorcism - Pagina 21 I_icon19

Sus In jos

Demonologie si Exorcism

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 21 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-