|
|
Vreţi acest FanFic terminat ? | Evident, merita ! | | 97% | [ 168 ] | Sa ziceam ca da. | | 2% | [ 4 ] | Nu, e plictisitor | | 1% | [ 2 ] |
| Total voturi : 174 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 26 Iun 2012, 21:31 | |
| imi place andre......ma uimesti pe zi ce trece:)....astept nextu sa ma mai uimesti:))
|
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 26 Iun 2012, 21:38 | |
| Hey..nextul a fost grozav !! Biata Sakura... mititica, pe langa ca era in necazuri pana la gat a mai venit si Maia ca cica o sa aiba un nepotel... Daca l-as avea pe Sasuke in fata ..mama-mama ce bataie i-as da Astept nextul cu cea mai mare nerabdare ...te rog sa ma anunti si mult noroc la tastat |
|
| |
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 26 Iun 2012, 22:40 | |
| Wow... de ai stii ce mi-ai schimbat seara Acum stau cu sufletelul la gura sa vad ce se va mai intampla Maia insarcinata? Asta e oficial stirea serii! Pe bune, cand ai zis ca plange, nu ma gandeam la asa ceva... Credeam ca e bolnava, sau mai stiu eu ce... Anyway, a terminat cartea, again Oare cum ar trebui sa fiu? Bucuroasa sau trista? "Bucuroasa"... Ce-mi veni? E plin de suspans si mister... e sensul bun al cuvantului "cumplit"! |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 07:34 | |
| am spuso si cu siguranta o sa o mai spun de fiecare cand voi avea ocazia: ESTI GENIALA SI AI NISTE IDEI DE MA DARAMI DUPA SCAUN LA SFARSITUL CAPITOLULUI, ma lasi intrun suspans de nici nu cred ca ai idee, dar capitolul este super extraordinar. |
|
| |
xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 16:28 | |
| |
|
| |
sakuraemo2011 Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : in my world Nr. mesaje : 10 Puncte : 18 Reputatie : 0 Hobby-uri : muzica desen dansuri...... Stare de spirit : good
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 16:30 | |
| Adu nextuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!! Imi place la nebunie! Sa ma anunti cand il pui! Plese! |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 17:57 | |
| Hellau, guys Goooood, thanks pentru comentarii. Apreciez. Sincer voi nu ma lasa-ti sa iau vreo pauza. Nemilosilor Just kiddin'. Well, sper sa va placa acest next, nu este foarte deosebit parerea mea, insa mna... Inca un lucru, daca continuati asa o sa trebuiasca sa postez next zilnic Cum vreti. Enjoy By the way, citit capitolul ascultand asta : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Capitolul 17
Sakura P.O.V.
" Felicitari ! Un demon te va poseda peste o zi, eventual doua."
Trecuse deja o zi, iar demonul nu mai aparea. Ma gandeam ca vrea doar sa ma ia prin surprindere, astfel incat sa nu mai am cale de scapare. La urma urmei trebuia sa fiu posedata de trei ori, doar atat si puteam sa o ucid pe Maia cu usurinta. Sincer dupa acea "minunata" veste simteam ca regretul mortii ei nu-si va mai avea loc in viata mea. Nu-mi prea mai pasa de viata ei, chit ca in adancul inimii mele o iubeam enorm, era sora mea. Nu stiam insa cum o voi ucide fara ca cei din jurul meu sa isi de-a seama. O puteam otravi, dar trebuia sa fiu precauta. Daca accidental otrava avea sa ajunga in organismul altcuiva? Nu, nu puteam risca. Am strans puternic din pumni si am realizat ca timpul le va decide pe toate, cu sau fara voia mea.
M-am ridicat din pat si am tras jaluzele. Era deja seara. Imi era foarte cald si sete, asa ca am coborit pana la parter de unde mi-am luat o cutie cu suc. M-am reintors la etaj, dar nu inainte de-a ma opri in fata camerei lor. Se auzeau rasete, probabil erau fericiti, adica normal ca erau. Peste noua luni aveau sa fie parinti, iar peste o luna trebuiau sa se casatoreasca atat legal cat si in fata lui Dumnezeu. Uram toata treaba aceasta. Voiam si eu sa fie fericita si mai ales il voiam pe el. Am decis sa plec, dar ghinionul mi-a fost ca m-am impiedicat de covorul de pe hol, astfel cazand jos, spargandu-se si cutia cu sucul de portocale. Impactul nu a fost dureros, dar imediat usa camerei lor s-a deschis, pe ea iesind tanarul tatic.
- Esti bine? vocea lui ma trezea din a mea somnolenta si visare.
- Daca ai iubi pe cineva, iar acel cineva ar iubi la randul sau pe altcineva, tu stiind acest lucru, ce ai face? Ai lupta sau l-ai lasa sa fie fericit cu acea persoana?
Acesta ce apropia de mine, ajutandu-ma intr-un final sa ma radic, raspunzandu-mi mai apoi la intrebarea precedenta.
- Daca intradevar iubirea mea pentru acea persoana ar fi inemaginabila de mare, probabil as lupta chiar daca sufletul respectivei ii apartine altcuiva.
- Nu stiu..
- " A iubi inseamna sa te angajezi fara garantie, sa te daruiesti in totalitate in speranta ca iubirea ta va produce iubire in persoana iubita".
- Crezi ca sentimentele mele pentru el il vor face sa tina la mine? Eu nu cred, nu poate...
- Daca nu o va face inseamna ca e un prost si ca meriti ceva mai bun, continua Sasuke afisand un zambet pe buze.
- Dar il iubesc..te iubesc, rostesc foarte incet astfel incat sa nu ma auda.
Mi-am lasat ochii in pamant si m-am reintors in camera mea, punandu-ma pe pat. Voiam sa dorm, sa ma odihnesc. Oboseala deja se facea vizibila, iar o durere puternica de cap ma macina. Am inchis ochii si m-am intins pe patul cu lenjerie neagra. Perna rece imi alina obrazul fierbinte, iar ochii se puteau in sfarsit odihni.
*
Niste zgomote m-au facut sa ma trezesc brusc. Privirea mea somnoroasa se indrepta catre usa inchisa. Clanta se misca, cineva sau ceva voia sa intre. Mii de fiorii imi neincantau trupul. Tremuram de frica. Temperatura camerei scazuse brusc, iar o voce firava de fata se auzea in intreaga camera.
- Vine !
- Hinata, nu-l lasa sa ma ucida acum, spun eu lasandu-mi privirea in jos, eram pregatita.
Usa s-a deschis puternic, iar de dupa ea a aparut o entitate invizibila. Am inchis ochii si mi-am asteptat demonul. Am simtit imediat cum ceva intra in trupul meu, controlandu-l. De data acesta, nu simteam nimic. Durerea nu-mi mai manca viata, dar ura mea pentru monstru nu putea sa dispara. Am simtit cum m-am ridicat de pe pat. Am iesit in cateva secunde din dormitor si am realizat defapt ce vrea sa faca. Stateam in fata usii lor, iar el imi schita un zambet pe fata. Nu stiam ce voia sa faca, dar imi aminteam ca el nu putea sa ma poseda daca in camera sa afla cineva, era inutil. Brusc vocea Hinatei ii atrase atentia.
- Sakura, alunga-l din trupul tau, iti poate strica toate planurile. Daca el este in hol, iar Sasuke si Maia sunt in dormitor, iar usa e deschisa nu are nici un efect, el inca te va poseda. Fa-o acum pana nu e prea tarziu !
- Prea tarziu, ingeras, spun eu ghidata de demon, iar usa se deschide.
Trebuia cumva sa il alung, dar nu stiam cum. In cateva secunde putea strica tot, nu stiu... putea sa ii spuna Maiei ca ii urasc copilul si ca il iubesc pe Sasuke, orice ii trecea in capul ala sec pe care mna, nu il avea. Am incercat imediat sa sa imi controlez corpul, gandindu-ma la Sasuke si la viitor. Sentimentele erau profunde si il puteau invinge cu usurinta pe acea banala entitate patetica. Mi-am imaginat prezentul in care vreau sa ma aflu si am spus in gandul meu " Doamne ajuta-ma !". Norocul a fost de partea mea, eu reusind sa imi controlez din nou trupul. Am cazut in genunchi si am rasuflat usurata. Am auzit pasi si mi-am ridicat privirea din parchet. Era Maia. S-a pus pe vine si mi-a zambi dragastos, urmand mai apoi sa ma ajute sa ma ridic. Am imbratisat-o si i-am zis ca o iubesc. Aceasta mi-a pupat crestetul capului ca un viitor parinte si mi-a raspuns la fel. I-am zambit brunetului si am parasit camera. Am coborit jos la parter si m-am asezat pe canapeaua din living, dand drumul la T.V. Orice urma de somnolenta disparuse odata cu aparitia entitatii demonica, dar ma resemnam. Ma gandeam la faptul ca ii spusem Maiei acele doua cuvinte. Nu imi prea pasa daca erau spuse din inima sau nu, dar trebuia sa dau impresia ca nu exista in mine pic de ura fata de ea. Nu puteam fi banuita sau acuzata de viitoarea ei moarte.
- God gaseste-mi calea...
Ultima editare efectuata de catre Andre Ea in Mier 27 Iun 2012, 18:24, editata de 1 ori |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 18:02 | |
| prima ^^ a ajuns si demonul , scz dar nu am inspiratie in comuri , is curioasa din cale afara cum vor decurge lucrurile . next si ms ca mai anuntat:*
Ultima editare efectuata de catre Max in Mier 27 Iun 2012, 18:16, editata de 1 ori |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| |
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 18:28 | |
| Buna, Iti multumesc ca m-ai anuntat. Capitolul a fost minunat :X Sasuke parca s-a mai schimbat. Toata discutia acea filozofica despre iubire, ciudat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pana acum stia numai sa faca misto de Sakura dar acum .... e din cauza copilului a? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] As zice ca-mi pare rau pentru Maia dar na`.. Sakura trebuie sa scape cumva nu? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]spor la scris si la idei! ^^ PS: Bun, deci esti atat de rapida [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cate un next pe zi.. asa sa faci [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 19:29 | |
| Wow, e asa minunat...m-a lasat fara cuvinte. Esti minunata! Totusi mi-as fi dorit sa auda Sasuke..poate i se schimba impresia? Da nu cred. Iti multumesc ca m-ai anuntat, mi-ai facut ziua mai frumoasa |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 19:35 | |
| OMGGG.... cate capitole am pierdut. Exact ficul tau mi s-a nazarit mie sa n-am timp sa-l citesc Dar e fenomenallll.... nu pot sa cred ca s-a ajuns la asta. Nici nu ma asteptam, sa fiu sincera. Mintea ta e geniala. Imi place cum o conturezi pe Sakura, ii dai personalitate si chiar m-ai convins ca ea chiar il iubeste pe Sasuke. Nu mai are rost sa zic ceva de descriere, sau idee. Stii deja ca sunt geniale. Doamne, ar trebui sa se faca un film dupa ficul asta, asa de bun e =p~~~ Astept nextul cu nerabdare ( pe mine nu ma deranjeaza deloc daca il postezi maine :-" ) Pupici |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 19:40 | |
| Hei
Nu stiu cu ce sa incept, cred ca o sa iti declar sentimentele mele de iubire si admiratie pentru ca ai adus capitolul asta, fierbeam pe dinauntru, asteptam cu atata nerabdare capitolul asta. Deci, love ya' Sincer, ma asteptam sa ia decizia asta, poate din cauza ca sunt destul de egoista si as face la fel. Nu stiu daca e un lucru rau, dar trebuie sa te gandesti si la propria persoana Mi se pare normal sa lupte pentru el daca il iubeste, mai ales ca are si acordul lui. Chiar daca el nu stia despre ce vorbeste, scopul scuza mijloacele. In dragoste si razboi, totul e permis. Si cu asta am spus tot! Acum, daca o omoara pe Maia, mai omoara pe cineva...scumpul nepotel/scumpa nepotica. Imi pare rau pentru copil, dar nu o sa simta nimic. Sper ca Sakura sa se descurce si sa se termine cu bine. Abia astept next-ul, spor la scris |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 20:26 | |
| Ohh. Stiu ca nu am trecut de mult pe aici, dar... am revenit. Sper sa nu mai pierd nici un capitol. Deci, de cand nu am mai trecut pe aici ai schimbat radical povestea. Este geva gen Nu-mi vine sa cred felul in care ai intors lucrurile. Este ataaaaaaat de genial. Un mic coltisor de iad Si totusi... nu-mi vine sa cred ca Sakura planuieste sa o ucida pe Maia. Nu poate... adica, totusi e sora ei Anyway, abia astept next-ul sa vad ce va alege Sakura, deci spor la scris si la idei Kiss & Hug LexX^^ |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 20:38 | |
| |
|
| |
xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 21:43 | |
| Deci e clar! O va omora pe Maia, Nu prea imi pasa dar.... imi pare asa de rau. O doamne trebuie sa iau pastile , Ce pana mea .. nu imi pare rau deabea astept sa cada lata Maia ... Dar cu toate astea imi pare rau de bebelus. Ei bine asta viata, continui.. esti doborat continui.. Bine acum te rog Inca ceva Pune NEXT REPEDE!!!!!! |
|
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 21:50 | |
| |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 22:46 | |
| ohhh...biata Saku ce mai sufera si ea deci imi place muuuult de tot nextul si multumesc frumos ca m-ai anuntat te rog sa ma anunti cand pui nextul, si spor la idei si tastat |
|
| |
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 23:03 | |
| Deci oficial esti prima in top-ul next-urilor Il astept si pe maine seara Esti uimitoare, sincer! Tot fic-ul asta e o adevarata minune! Il iubesc atat de mult... Apropo de next... M-ai bagat in sperieti Stiu ca in adancul meu as vrea sa o omoare pe Maia, insa dupa ce am citit capitolul, mi-am cam schimbat parerea... Ma simteam atat de prost; vor avea un copil pan' la urma... Cand a devenit Sakura atat de dura? Stiu ca si fericirea ei conteaza, insa e prea mult Oricum, inca sper la o eventuala intorsatuta de situatie, ceva pe acolo... Vaii Imi amintesc primele randuri ale capitolului...Isi facea planuri cum sa o omoare E totusi sora ei, iar Maia o iubeste! |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 27 Iun 2012, 23:10 | |
| |
|
| |
xCalliopeXx Genin
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 28 Iun 2012, 18:41 | |
| Sorry! Îmi pare rău pentru ce am spus aseară!!! Despre Maia dar totuși trebuie sa trăiască deoarece are un copilași în pântec și .... Sakura trebuie s-a se gândească!!! LIBERTATE ORI CONDAMNARE! Trebuie sa fie conștientă ca v-or investiga acest caz. Nu vreau sa se ajungă ca Ea sa fie o CRIMINALA!!!!!!!! Îmi vine sa intru în calculator și sa ii explic Totul.Dar n-ai ce face!! DECI BAFTA LA SCRIS!!!!! P.S MS ca mai anuntat!!!! |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 28 Iun 2012, 19:55 | |
| milioane de scuze ca acuma las comm dar...acuma am citi deciiii... capitolul e imi plcace mult si vreau next! si, eu personal, no sa te las sa te odihnesti pana nu o sa scri "THE END" la primul capitol ( sper ca vor urma si altele). asa ca aspor la scris si dac ai vrea sa imi lasi si mie id-ul tau cand ma anunti de next... |
|
| |
xCalliopeXx Genin
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 28 Iun 2012, 22:07 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism | |
| |
|
| |
|