|
|
Vreţi acest FanFic terminat ? | Evident, merita ! | | 97% | [ 168 ] | Sa ziceam ca da. | | 2% | [ 4 ] | Nu, e plictisitor | | 1% | [ 2 ] |
| Total voturi : 174 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 14 Ian 2012, 13:25 | |
| Noo, de ce te-ai oprit asa? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Mai vreaauuu, Descrii frumos si ma faci sa tremur de fiecare data Cred ca voi avea ceva cosmaruri cu demoni [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Deci ideile tale sunt mult prea geniale Vreau next repede ca altfel te pap toata [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]. |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 14 Ian 2012, 17:57 | |
| |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 14 Ian 2012, 20:36 | |
| WOW de ce nu a crezut-o?
Vreau sa vad ce fata face cand intra in camera!!
O sa regrete ca nu a crezuto!!!!!!!
Adu next-ul si anuntama si pe mine |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| |
| |
Rosalie Evans Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 387 Puncte : 414 Reputatie : 6 Hobby-uri : desenul si muzica Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 15 Ian 2012, 20:43 | |
| |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 17 Ian 2012, 20:24 | |
| |
|
| |
buteanlavi Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Gherla acebook : https://www.facebook.com/butean.lavinia Nr. mesaje : 155 Puncte : 171 Reputatie : 6 Hobby-uri : chitara....pian si muzica Stare de spirit : Happy ^_^
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 17 Ian 2012, 20:59 | |
| ti-am citit si eu ficul si nu pot sa spun decat ca e BESTIAL....il iubesc, il ador....esti minunata....te rog din suflet sa pui next-ul pentru ca nu mai rezist....vreau sa vad ce se va intampla in continuare, daca Sasuke o va crede sau nu.....te rog te rog te rog..... sa ma anunti cand pui capitolul urmator....multe idei si bafta in continuare.....FIGHTING |
|
| |
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 19 Ian 2012, 14:43 | |
| Heii scumpa mea imi pare rau ca am ajuns deabea acum. Chiar imi pare rau. Totusi ficul tau devine din ce in ce mai frumos. Il ador, e foarte interesant, e plin de actiune. Offf si ce rau imi pare pentru biata Saku !! Sper ca Sasuke sa ajunga la timp, sper sa o ajute, ahh sper sa il invinga pe demonul ala. Oare ce o sa se intample? Sasuke va ajunge la timp sau demonul o va poseda? Vreau sa aflu!! Esti pur si simplu geniala. Ador ficul !! Sper sa aduci nextul cat de repede poti. Spor la scris !! |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 19 Ian 2012, 15:18 | |
| Buna! Nu-mi vine sa cred, cand termin si eu bde citit si vreau sa vad urmatorul capitol...nu-l vad. Cred ca numai trebuie sa spun ca esti o scriitoare extraordinara..o sti tu si ti-au spus-o si ceilalti. Te rog din suflet sa pui next-ul cand ai timp. Sasuke o va salva nu> ? Adica e el mai prostanac de felul lui, dar sper sa o asalveze, sau Sakura pa pa. Astept next-ul si te-as ruga sa ma anuntim, daca poti. |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 28 Ian 2012, 13:24 | |
| Aoolleeeu te omor daca nu aduci next Ododododo :x Sasuke e atat de sccuummpp Asa rau si indiferent cum e! Andreeeo asculta ca daca nu aduci nextu Te posed eu cu mesaje pe mess!! Next urgent! |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 20 Apr 2012, 13:46 | |
| Imi pare foarte foarte foarte rau ca m-am oprit din postat, am fost asa o proasta, insa mi-am revenit. Nu cred ca o sa mai am atat de multi cititori insa e greseala mea. Imi pare rau din nou. O perioada de timp nu am mai intrat pe forum, dar de cateva zile mi s-a facut asa un dor.. si mai ales un dor de scris. Sorry again, so spor la citit Capitolul 5
Sakura P.O.V.
Cad jos pe podea. Simteam cu corpul mi se indoaie si cum durerea se amplifica din secunda in secunda. Nu puteam sa ma controlez. Eram captiva in propria persoana, dar incapabila sa scap.
Probabil era sfarsitul meu daca Sasuke nu aparea la timp si ma salva de propria greseala. Cei drept e ca nu a facut prea mult decat a aparut asa din senin in camera si acel mostru al Iadului a parasit trupul si m-a scutit de alte dureri incredibile de mari. Am incercat sa ma ridic, dar toata forta care o aveam disparuse si ma dureau toate oasele, nu credeam ca o spurcaciune de asta putea sa cauzeze atatea in cate? Cinci minute? Wtf ! Imi dau seama ca brunetul era intr-un fel de stare de soc si ii simteam frica… plutea in aer, insa nici ca incerca sa isi revina ca sa ma ajute d*acului. Incepeam sa cred ca ala era sfarsitul meu, omorita de o spurcaciune afurisita care are chef de glume si farse, un sfarsit cam tragic pentru o adolescenta care inca nu a gustat din adevarata viata, dar cum am mai zis de n ori, destinul nu il poate schimba nimeni indiferent de ce face. Am inceput sa imi compar viata cu filmele horror si adevarul e ca povestea mea era mai scarry decat in orice film.. eram “actrita” in propriul meu film cu demoni si alte chestii de care sincer nu ma mai interesa.
Stiam ca indiferent daca as da timpul inapoi – oricum nu era posibil, adica totusi nu eram in Supernatural, serialul in care toate tampeniile exista – nu as fi avut alta soarta. Cred ca Dumnezeu voia sa ma pedepseasca pentru toate relele care le-am facut, nu foarte multe, dar totusi voiam sa imi mai dea o sansa sa traiesc si stiam ca nu se poate acest lucru daca nu aveam pe cineva alaturi de mine. Sasuke putea fi cel mai ne*orocit tip pe care-l puteam cunoaste, insa nu m-ar fi lasat sa mor stiind ca sunt surioara cea mica si draguta a logodnicei lui care se presupunea ca o iubeste enorm nu ar putea sa o vada trista si plangand mereu din cauza ca eu mor asa din senin.
Am incercat sa ma calmez si sa realizez ca daca vreau sa traiesc trebuie sa lupt chiar daca sansele de reusite in fata acelui demon sunt de 10% . Cu ultimile forte pe care le aveam m-am ridicat frumusel in fund si m-am rezemat de pat si-am inceput sa rad..
- M-ai stii ce ai zis Sasuke? il intreb eu incetand a rade si zambind putin cam fals.
- Ăăă…
- Draga mea, stii ce cred eu despre asta? M-ai facut sa cred ca in urmatoarele zile voi scapa in sfarsit de tine, buna gluma. Da dragul meu, in urmatoarele zile in sfarsit o sa scapi de mine esti multumit sau nu e deajuns?
- Sakura… daca eu ti-as spune ca sunt Superman m-ai crede?
- Sasuke… daca eu ti-as spune ca sunt Femeia Fantastica m-ai crede? Fir-ar, astea is niste tampenii ! Cand ti-am spus intreaga povestea am fost cel mai serios om de pe intreaga planeta, voiai sa si plang ca sama crezi ? continui eu incercand sa ma ridic sprijinindu-ma cu mainile de pat.
- Hmm, okai te cred si ce ar trebui sa fac eu ca sa te ajut, adica frate nu stiu nimic despre prostiile astea ale tale…
- Realizez abia acum ca nu a fost o idée prea buna sa cred ca tu m-ai putea ajuta vreodata…imi pare rau ca ti-am irosit timpul pe prostiile mele ! inchei eu dezamagita.
Am reusit sa ma ridic si cu putin ajutor din partea prietenilor mei loiali mobila si peretii am parasit camera. Nu stiam ce sa fac, eram din nou singura si oricand putea sa vina dracia aia sa ma posede sau ma rau sa ma omoare in chinuri. Eram singura, atat de singura, mereu am fost singura si ma intrebam uneori de ce nu am prieteni, dar raspunsul era foarte logic … ciudata de mine nu putea sa converseze cu o persoana normal fara sa o sperie. Ehh, invatasem sa ma resemnez si nu prea imi pasa de compania altora, dar erau momente cand simteam ca numai pot sa rezist de una singura. Ma rog…
Am iesit din casa si am zis sa ma duc in parcul din apropierea casei. Erau asa multi copii inocenti care se jucau unii cu altii si … zambeau. Imi placea sa privesc ca toti sunt fericiti numai eu nu. Pe dracu’ ! Voiam si eu sa fiu, voiam atat de mult si mai ales simteam nevoia unui umar pe care sa plang, umarul unui baiat. Succesul la baieti l-a avut mereu Maia si intodeauna lumea ne compara si intr-un fel toti ma faceau indirect urata fata de ea, insa am invatat sa ignor si din nous a ma resemnez. Am oftat si am inchis ochii.
- Sakura, imi pare rau ! aud vocea lui Sasuke, din reflex deschid ochii si il privesc zambind.
- Mi-am dat seama si eu ca mi-a venit sfarsitul, dar e okai, stai linistit, continui pe un ton trist.
Imi las privirea in jos pentru a nu observa ca plang. Simt cum bratele lui Sasuke ma strang la pieptul lui si cum imi pupa crestetul spunandu-mi ca totul o sa fie bine.
- Off, Maia are atata noroc cu tine, uneori imi doresc si eu un prieten cum esti tu, dar…
Ultima editare efectuata de catre Andreea Schmitt in Joi 09 Aug 2012, 13:30, editata de 1 ori |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 20 Apr 2012, 13:57 | |
| hey am trecut si eu pe aici si ce pot sa zic imi place ficul tau, ca sa fiu sincera titlul m-a atras, dar, cumva demonul ala e Sasuke? |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 20 Apr 2012, 15:19 | |
| Hei
Iti multumesc mult pentru mp Nici nu ai idee cat de mult ma bucur ca ai adus next-ul Sincer, asteptam de ceva timp, sper sa nu te mai opresti din postat, ai face o mare greseala De la primul capitol am fost fermecata de fic-ul tau, atunci a devenit si unul dintre preferatele mele. Dupa ce iti citisem primele doua capitole, vazusem intr-un magazin o carticica "Jurnalul diavolului", sau ceva de genul. Exact la fic-ul tau m-am gandit si m-am uitat la sfarsit sa vad daca primesc si eu un demon. God bless me, nu am primit. Dar nu am dormit toata noaptea dupa ce am citit din ea. Oricum.. Imi place mult felul in care expui sentimentele, am reusit sa inteleg prin ce trece. Daca eram in locul ei, crucea,icoana si "Exorcizamus te, omnis immundus spiritus..omnis nu mai stiu ce" nu lipseau de sub perna. Sasuke e si el atat de dragut, imi place comportamentul pe care l-a abordat
Abia astept next-ul, sper sa ma anunti in continuare Spor la scris |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 20 Apr 2012, 15:40 | |
| |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 20 Apr 2012, 18:10 | |
| Ehhh scumpo bine ai revenit, ti-am adorat de la inceput fan ficul, iar aceasta pauza nu a facut sa schimbe asta. Ca de obicei, ai tesut povestea si cu mai mult mister si suspans. Ma tot gandesc cum va decurege firul povestii. Ma surprinzi placut de fiecare data cu talentul tau nemarginit. Sasuke este foarte dragut si dupa parerea mea se completeaza bine cu Sakura. Ce sa mai? E Genial tot ce scrii si sa continui! Pupici si spor la lucru!
|
|
| |
Rosalie Evans Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 387 Puncte : 414 Reputatie : 6 Hobby-uri : desenul si muzica Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 20 Apr 2012, 19:29 | |
| Mersi mult de tot ca m-ai anuntat A fost ca de obicei un capitol minunat iar meritul iti revine numai tie mai eles ca ai dezvoltat ideea in continuare absolut perfect. Ma bucur foarte mult ca te-ai intors, si chiar daca nu ai mai postat o vreme sa stii ca nu ti-ai pierdut deloc din indemanare. Mi se pare foarte dragut ca Sasuke o crede si ca si-a cerut scuze dupa care a imbratisat-o, cea ce inseamna ca nu este chiar asa rau cum il descria Sakura la inceput. Abia astept urmatorul capitol |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 20 Apr 2012, 19:40 | |
| Buna draga mea!!!!!! As fi ajuns mai devrerme dar abia mi-a venit netu! Capitolul este extraordinar..IAr Sasuke a inceput sa aiba creier..ce ma bucur! Astept next si PWP dolshe bombonica |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 20 Apr 2012, 20:19 | |
| Iohooo. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Eu am mai comentat la acest fic? Sau e prima oara? Pentru ca nu mai stiu, dar stiu ca l-am citit. :) Si capitolul acesta este genial. Adica imi place mult tristetea zemanata de starea fetei, dezamagirea si suferinta acesteia. Ai reusit sa le conturezi intr-un fel nemaipomenit si ai creat un capitol foarte frumos. Mi-a placut ultima scena, a fost cu adevarat emotionanta, dar ma intreb ce vor face cei doi de-acum incolo.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Soo, spor la scris in continuare si multe idei pe viitor. Te-am pupacit dulce. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
choco :) |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 20 Apr 2012, 21:18 | |
| aoleu mai speriat de moarte sa sti. la capitolul in 4 mama ma chemat sa impaturesc niste haine si ma lasat singura, iar eu muream de frica, parca era cnv sau cv in spatele meu. cum am terminat am fugit in camera mea. vrei sa ma omori nu alta. te rog sa pui next si sper k totul sa se termine cu bn. |
|
| |
Madalyyna07 Academy Student
Sex : Localizare : Suceava acebook : Madalina Moraru Nr. mesaje : 17 Puncte : 26 Reputatie : 7 Stare de spirit : Putea fi si mai rau
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 20 Apr 2012, 23:08 | |
| Deci adooor ficul asta<3<3<3 nex repede repede,Pur si simplu vreau sa vad cum ii pui pe Sasuke si Sakura mpreuna.Puuup:* |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Vin 20 Apr 2012, 23:09 | |
| Bună , ţi-am citit si eu ficul si este minunat . Iubesc povestile de genul acesta , iar aceasta idee este chiar originală . Sakura posedată de un demon si pe moarte , chiar nu am mai vayut un astfel de fic . Săraca , îi pot siomtii durerea si nu este usor sa suporti asa ceva , să nu ai prieteni si un umăr pe care să te poti descărca , sa îi împărtăsesti durerea .... Te rog să posteyi rapid nextul , cu totii dorim să aflăm ce se va mai întâmpla , deci în concluzie , nextul . |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| |
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 21 Apr 2012, 16:32 | |
| Hellăăău, multumesc enorm pentru comentarii. Ma bucur atat de mult ca inca imi m-ai cititi fic-ul. Si uite ca v-am adus next-ul, sper ca nu v-am dezamagit. Urmatorul capitol o sa il postez maine probabil ca pe urma incepe scoala si o sa postez putintel mai rar, dar imi fac timp promit. In legatura cu capitolul asta sincer am stat cam mult la el, deoarece nu am avut inspiratie, sper ca a iesit okai. So, enjoy Capitolul 6Sakura P.O.V.- Off, Maia are atata noroc cu tine, uneori imi doresc si eu un prieten cum esti tu, dar…
- Hm, cred ca poti avea orice baiat la picioare inclusiz pe mine, imi spune Sasuke eu inganand cu “ mhm” si gandindu-ma la ce voia sa zica. Era cam tarziu ca il intreb “ adica? “ si chiar nu aveam dispozitia necesara sa imi bat capul cu asta.
Ne-am ridicat de pe banca si am mers acasa pastrand linistea amandoi. Voiam sa ma gandesc la viitor, adica doar speram ca voi fi okai si normala. Imi placea mult compania brunetului, insa nu stiam intradevar ce simt. Aveam in suflet un gol imens provocat probabil de singuratate, iar cand Sasuke era cu mine acea parte din mine lipsa numai exista si voiam sa aflu daca el e atat de special incat sa ma faca sa uit de singuratatea mea cea infinit de infinita. Chicoteam. Dupa multa vreme am reusit sa zambesc si doar ma gandeam la … viitorul sot al Maiei. Mda, orice sentiment de afectiune pe care, poate, o simteam pentru Sasuke trebuia lasata in urma, deoarece sormea il iubea nespus si nu aveam puterea sa intervin intre ei doi. Zambetul meu se duse si revenise iar tristetea de zi cu zi.
Ma uitam in pamant si mergeam cu Sasuke in stanga mea, era asa dragut si era al surorii mele, numai al ei, norocoasa. Am dat din cap in semn ca “ nu “, nu trebuia sa ma m-ai gandesc la prostiile astea si doar sa gasesc o metoda eficienta incat sa scap din ce am intrat si stiam oh God ca era aproape imposibil. Am intrat in casa amandoi si ne-am asezat pe canapéa, brunetul dand drumul la T.V.
- In caz ca nu o sa gasim o solutie, singura metoda ca sa nu simt durere si suferinta atunci cand o sa ma posede este…
- Te rog eu sa taci, ai inteles? Numai spune un cuvant ! Esti inconstienta si confuza, solutia nu e sa te omori ci sa lupti, ai priceput? Sa nu crezi ca daca mereu am fost un nesuferit cu tine am sa te las sa renunti la viata atat de usor. Sakura inca nu ma cunosti, nu stii de ce sunt in stare pentru persoanele la care tin.
Ingan iarasi un “ Mhm” foarte sec si ii spun doar ca imi pierd speranta. Chiar mi-o pierdeam si citeam pe chipul lui ca era speriat si nu stia cum sa procedeze in astfel de situatii.
- Poti te rog frumos sa ma iei in brate? il intreb cu un zambet fals pe chip.
Nu trec doua secunde si simt bratele lui inconjurandu-mi trupul, era asa de bine. Mi-am pus mainile pe pectoralii lui si capul pe umar. Ii simteam bataiile inimii si respiratia pe gatul meu, ahh. Sunetul soneriei ne intrerupe. Sasuke se ridica si se duce sa deschida. Stau doua minute si ma duc si eu sa vad cine e. Il vad pe brunet cum statea rezemat de perete si privea in gol, citeam in ochii lui frica. Mi-am pus o mana pe umarul lui si l-am privit zambind, intrebandu-l mai apoi cine a fost. Ofteaza si se aseaza pe parchet.
- Daca te ajut alti sase demoni se vor alatora celui care incerca de ieri sa te posede. Belial, Astaroth, Leviathan, Belphegor, Bal si Lucifer, cei mai puternici demoni ai Iadului.
Si din nou scot din gura un “ Mhm “ si incerc sa zambesc. Off, era tipic pentru mine sa nu stiu ce sa zic, ma simteam depasita cu mult si nu credeam ca mai puteam de data asta sa ies din incurcatura aia. Voaim sa ii arat lui Sasuke ca inca mai pot sa rezist, dar pe cine pacaleam? Imi venea sa iau un cutit si sa-mi tai venele cat mai repede si daca faceam asta ajungeam in Iad. Ma intrebam daca ii voi intalni pe acei demoni acolo, era cam logic, insa imi era frica. Aveau sa ma chinuie pana imi murea si spiritual sau… off, era cea mai oribila perioada din intreaga mea viata scurta.
Ma apropii de Sasuke si ii soptesc la ureche ca mi-a parut bine sa-l cunosc si ca imi pare rau ca abia in ziua aia mi-am dat seama de adevarata lui personalitate, era chiar dulce, ma rog. I-am spus asta si am inceput sa alerg catre baie. M-am incuiat acolo si m-am uitat in oglinda. Eram atat de urata si stearsa. Cearcanele mari ieseau in evident si se completau perfect cu buzele uscate si crapate. Mici lacrimi ieseau si ele in evident, scurcandu-se rapid pe obraji. Le-am sters si am luat din dulapior o lama. M-am rezemat de peretele rece acoperit cu gresie si m-am lasat in jos. Priveam acel obiect cu ochii inca in lacrimi si imi tot repetam ca o sa fie bine. Ce o sa fie bine? Faptul ca imi luam zilele d*acului ca sa scap de chin? Off, mi-am apropiat lama de mana si mi-am zis in gand un “ Doamne ajuta “ si deodata… lumina becului incepea sa palpaie, iar temperature camerei sa scada. Shit ! Trebuia sa ma grabesc, insa era prea tarziu. Demonul deja imi controla corpul. Din nou eram captiva in propriul corp si incapabila sa scap. Oare mai exista Dumnezeu sau era doar un personaj fictiv? Usa baii se deschide, iar pe ea intra Sasuke. Demonul din mine incepe sa vorbeasca.
- Daca continui sa intervii, tanara asta va fi chinuita de sase ori mai tare, va avea o moarte mult mai rapida si mai dureroasa. Tu decizi !
- Du-te in Iad si te spanzura, spune brunetul si ma stropeste cu apa sfintita.
Demonul a plecat, iar eu am cazut inerta pe gresie, aveam ochii deschisi si refuzam sa clipesc. Sasuke ma ia in brate si ma duce in camera mea, lasandu-ma pe patul moale.
Oare cate zile mai aveam de trait?
Ultima editare efectuata de catre Andreea Schmitt in Joi 09 Aug 2012, 13:31, editata de 1 ori |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 21 Apr 2012, 17:58 | |
| Vaaaiii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Stii, desi esti sadica asa, mie imi place mult de tot ficul. :) Adica este chiar reusit si acest capitol, parca cel mai reusit. :)) Nu stiu de ce zici tu ca nu ai avut inspiratie, deoarece ai avut din plin. De asemenea, as vrea sa-ti spun ca imi place stilul tau de a crea o atmosfera aproape dureroasa. Adica eu una citesc atat de usor si atat de repede capitol cu capitol, incat ma si mir cum de reusesti sa scrii astfel incat sa parcurg fiecare rand clipind din ochi. Imi place mult ca le-ai dat nume tuturor acelor demoni si imi plac denumirile alese. Ma intreb daca sunt din pura imaginatie sau te-ai documentat. :)) In fine.. Spor la scris in continuare si multe idei pe viitor. Te-am pupacit dulce. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
choco :) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism | |
| |
|
| |
|