|
|
Vreţi acest FanFic terminat ? | Evident, merita ! | | 97% | [ 168 ] | Sa ziceam ca da. | | 2% | [ 4 ] | Nu, e plictisitor | | 1% | [ 2 ] |
| Total voturi : 174 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Rosalie Evans Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 387 Puncte : 414 Reputatie : 6 Hobby-uri : desenul si muzica Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 21 Apr 2012, 18:29 | |
| Mersi ca m-ai anuntat, si ce pot sa spun ca de obicei un capitol perfect Ma bucur mult ca ai adus asa repede next, si chiar ma impresioneaza felul cum descrii facand fiecare sa se scurga usor prin ochi cititorului. Abia astept sa aduci next. |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 21 Apr 2012, 18:41 | |
| |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 21 Apr 2012, 19:13 | |
| Hey am revenit...pai sincer eu n-as vrea ca Sakura sa moara, si imi place cum se comporta Sasuke cu ea sunt asa de draguti si multumesc ca m-ai anuntat, spre sa o faci in continuare... Aly te pupa... si spor la ideei!! |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 21 Apr 2012, 20:44 | |
| |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 21 Apr 2012, 22:43 | |
| Imi pare atat de rau ca ajung asa tarziu, dar totusi iata-ma sunt aici! E un capitol foarte sentimental si frumos. Sunt curioasa cum o sa decurga mai departe povestea ta. Cum o sa se indragosteasca Sakura de Sasuke sau invers? Ce solutie o sa gaseasca cei doi? Cum va reactiona Maya? Ehh sunt destul de multe intrebari. Deci mi-a placut ca te-ai grabit cu nextul. Sa o mai faci:* Spor la scris si te-am pupacit dulce |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 21 Apr 2012, 23:10 | |
| Deci ! Ma omori! M-ai lasat in pom si pomu'-n aer! Cred ca imi cedeaza inima la suspansul asta! Ter rog sa vii repede cu next ca nu mai pot |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 22 Apr 2012, 13:01 | |
| Hellăău, puii mei de gaina Am adus next-ul si mai repede CUm m-am trezit am inceput sa scriu, sper ca nici de data nu v-am dezamagit. Am fost putin ajutata de Mellz<3 care e puiul meu plin de inspiratie Hm, am povestit din perspectiva lui Sasuke pentru ca voiam sa vedeti si sentimentele lui, mna. Sper sa va placa, so enjoy Capitolul 7Sasuke P.O.V.Stateam rezemat de un perete si o priveam pe ea. Cu ochii in lacrimi si ghemuita adormise. Nu puteam sa cred ca voia sa isi ia viata, sa ne paraseasca pe toti. Pe Akemi si Shin, pe Maia si pe … mine. Urat din partea ei ca nu s-a gandit si la persoanele care o iubesc enorm si si-ar da viata pentru ea. Cred ca si eu eram prin categoria asta a celor care tin la ea, dar era o simpla afectiune intre “ rude “ puteam spune. Niciodata nu ma gandisem ca Sakura ar fi putut insemna mai mult pentru mine, pentru ca sincer chiar nu era posibil. O iubeam atat de mult pe Maia incat nu as fi putut sa pun stop relatiei si sa incerc ceva cu sora ei, era cam prea urat din partea mea. Mi-am dat ochii peste cap si m-am asezat langa rozalie. Cu o mana sub cap si cu ochii in tavan ma gandeam la posibilele mele sentimente pentru ea. Trebuia sa recunosc ca afectiunea mea pentru Sakura era mult prea diferita fata de ceea ce simteam pentru Maia, dar stiam ca pe ea o iubesc nu pe rozalie. Mereu fusesm confuz, dar atunci eram depasit. Nu voiam ca Sakura sa incerce din nou sa isi curme suferinta sau poate ca nu voiam sa o pierd. ******** Simteam ceva rece pe fata si auzeam niste tipete in intreaga camera. Am deschis ochii si m-am uitat in dreapta mea, era Sakura cu o mana dupa gatul meu, inca dormea, apoi m-am uitat in fata mea, era Maia rosie de nervi si mai sa planga. M-am ridicat in fund si am intreabat-o ce n*iba are, aceasta isterica raspunzandu-mi. - Ai ajuns sa te dai la sormea mai mica si sa faci corupere de minori? Frate, peste doua luni ne casatorim ! Ce pana mea faci in patul Sakurei cu ea de gatul tau ? M-ai lipsea un picior si niste haine pe jos si gata, se intelegea perfect totul.. Nu stiam ce sa ii zic, nu stiam cum sa o iau, nu stiam ce se va intampla in continuarea si totusi nu puteam sa ii spun adevarul, ar fi crezut ca imi bat joc de ea. Off, ma simteam ca cel mai p*ost om de pe intreg Pamantul. Imi las ochii in jos nestiind ce sa ii spun si imi astept sfarsitul cand aud vocea S… - Maia, stiu ca tu te gandesti la altceva, insa jur ca nu se intampla nimic, adica… recunosc ca am sentimente pentru Sasuke si i-am spus totul astazi, el m-a respins spunandu-mi ca tu esti cea mai importanta persoana din viata lui si ca nu ar putea avea o relatie tocmai cu o copila distrusa ca mine. Ei bine, m-a ranit si am incercat sa ma sinucid, sa imi tai venele. Nu am reusit pentru ca m-a salvat si.. m-a adus in camera mea nevrand sa plece pentru ca stii tu, puteam sa incerc din nou. Oricum, imi pare nespus de rau, sunt o imatura, cum m-am putut gandi ca Sasuke ar renunta la tine tocmai pentru mine, care stii si tu ca mereu am fost o umbra in viata tuturor. Imi pare rau ! Nu puteam sa cred ce auzisem, mintea ca sa ma salvezi. Of of of, facuse un lucru prea de tot. Stiam ca acum Maia o s-o urasca si asta doar din vina mea. Imi parea atat de rau, insa daca nu spunea asta… - Cum ai putut, aud vocea logodnicei mele parasind camera in lacrimi. - Du-te dupa ea, vocea Sakurei ma trezeste. - Nu pot. - E cea mai importanta persoana din viata ta, hai du-te, numai sta ca p*ostul, continua zambind fals. - Daca plec stii ce se intampla, numai vreau sa simti durere, nu pot sa te vad suferind, e prea greu, deci te rog eu nu insista. Ingana vechiul ei “ mhm” si isi lasa privirea in jos continund mai apoi. - Am spus acele lucruri doar ca sa nu o pierzi pe Maia. Dau din cap si o strang in brate. Stiam ca are nevoie de cineva care sa iiofere afectiune si din pacate eu eram singurul care o putea face. Ii pup crestetul capului si-i soptesc ca totul o sa fie bine. Speram. Ma gandeam la viitor, nu stiam ce se va intampla cu relatia mea cu sora Sakurei. Voiam sa ma ierte, dar nu facusem nimic, nu era nimic intre mine si sorsa, absolut nimic. Si mai era si dracia ai de spurcaciune care ii facea zile fripte rozaliei. Numai voiam sa sufere sis a-si doreasca cu orice prêt moarte. Era tanara, frumoasa si avea toata viata inainte. Imi era mila, dar nu ii puteam arata asta. Stiam ca nu are nevoie de mila mea, singur lucru care conta era sprijinul meu si faptul ca nu am parasit-o atunci cand voia sa se sinucida. Of of of, Sakura, ce-mi faci?
Ultima editare efectuata de catre Andreea Schmitt in Joi 09 Aug 2012, 13:32, editata de 2 ori |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 22 Apr 2012, 13:02 | |
|
Ultima editare efectuata de catre ☺Bubu™ in Dum 22 Apr 2012, 13:10, editata de 1 ori |
|
| |
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 22 Apr 2012, 13:04 | |
| Awwwwwwwwwwwww, pui miiiiic. A fost GENIAL capitolul ! Bineinteles si datorita mie. :))) Astept sa scrii nextul cat mai repede ca altfel te mananc :* :> |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 22 Apr 2012, 13:27 | |
| |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 22 Apr 2012, 13:41 | |
| |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 22 Apr 2012, 14:34 | |
| deci capitolul e ingrozitor de bun si chiar nu ma asteptam k sakura sa minta pentru sasuke dar e foerte dragut. sper ca sora sakurei sa stie ce i s-a intamplat defapt acesteia si sa o ajute sa scape de pocitaniile alea. or fi ei demoni dar dak o poseda pe sakura ii dau cap in cap pe fiecare apoi le sucesc gatul si asta va fi doar inceputul. abia astept sa pui nextul. |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 22 Apr 2012, 15:01 | |
| frumos ficul , foarte , astept nextul cat mai repede posibil:* |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 22 Apr 2012, 15:14 | |
| Ce grea e viata cu demoni astia nesuferiti! Nu doresc rau nimanui dar singura varianta este sa..o omori pe Maia! Astept next si PWP dolshe |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 22 Apr 2012, 15:34 | |
| Dar rapida mai esti... imi place la nebunie acest capitol. Cum a zis si Choco, Maya e cam isterica. Nu cred ca Sasuke o va mai duce mult cu ea. M-ai lasat in suspans. Ador stilul tau de a scrie, e atat de relaxat si frumos. Imi place sa citesc ce scrii so pune nextul repejor:P Pupici:X:X |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| |
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 22 Apr 2012, 16:47 | |
| Buna Am ajuns si eu pe aici si pot sa spun sa ideea este originala si imi place mult Astept nextul Teo |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 22 Apr 2012, 20:26 | |
| Hey... am venit si eu pe aici, ce pot sa-ti spun... nu e corect ca Maya sa se supere pe Sakura, Sasuke desii simtea ceva pt ea, el doar o linistea, si sper sa nu se puna impotriva lui Saku. ms mult ca m-ai anuntat, si ne mai vedem...:) |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 23 Apr 2012, 19:14 | |
| |
|
| |
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 23 Apr 2012, 21:00 | |
| |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 23 Apr 2012, 21:43 | |
| |
|
| |
Madalyyna07 Academy Student
Sex : Localizare : Suceava acebook : Madalina Moraru Nr. mesaje : 17 Puncte : 26 Reputatie : 7 Stare de spirit : Putea fi si mai rau
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 23 Apr 2012, 22:45 | |
| Adooor capitolul asta >:D<.Oare ce o sa se mia intample sunt supeeer curioasa!!astept nextuul cu nerabdare |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 01 Mai 2012, 19:36 | |
| Hellăău Am venit cu next-ul in cele din urma. Scuze ca a durat tocmai o saptamana insa nu am avut inspiratie delooooooc, frate nu stiam ce sa mai scriu. Cat de greu a fost Oricum sper sa va placa si acest capitol si multumesc enorm pentru comentarii.
Capitolul 8
Sakura P.O.V.
Aveam impresia ca viata mea luase sfarsit si ca deja era prea mult. Dar cel putin il salvasem pe Sasuke, stiam oricum ca zilele mele erau numerate, ce mai conta? Maia ma ura la sigur. Stiam ca il iubea enorm pe brunet, deci il putea ierta mai ales daca mi-am “marturisit” faptele. Singura grija era sa scap de logodnicul surorii mele si sa pun capat la ce am inceput. Era mai bine pentru toti si Maia ar fi usurata ca numai are o “ scorpie” de sora care se da la prietenul ei. Off, uitasem ce inseamna sa te distrezi in fiecare zi de vara, uitasem sa fiu fericita, uitasem sa stau noaptea singura si sa privesc stelele, uitasem vechea viata pe care o aveam cu cateva zile in urma.
Sasuke ma privea, insa se gandea la altceva. Era ganditor si tacut. Voiam atat de mult sa citesc gandurile si sa aflu tot ce se afla in mintea lui, dar pe bune, asta se intampla doar in filme. Ciudat era ca si despre demoni gandeam la fel intr-un fel, nu eram sigura de existenta lor si voiam cu orice prêt sa aflu, dar sincer regretul numai avea rost.
- Sakura, cred ca am gasit solutia, imi spune brunetul cu ochii lipiti de parchet.
Ingan un “ spune “ si imi las si eu privirea in pamant. Stiam ca nu e idée buna ceea ce va spune, dar macar imi era alaturi prin tot ce facea.
- Trebuie sa fugim de familia ta, doar tu si eu, impreuna…
Nu puteam sa cred ca imi spusese sa fugim impreuna. Eram cu gura cascata iar pleoapele erau imposibil de miscat. Cum imi putea propune sa fac asa necugetat stiind ca sora mea il iubea nespus de mult si ca relatia lor avea sa se sfarseasca din cauza mea ? Nu gandea coerent, era confuz si nu stia ce solutie sa gaseasca ca sa ma salveze, dar era prea exagerat, prea stupid ca sa facem acel lucru. Macar daca eram indragostiti sau … nu stiu, insa de ce ar fi facut-o? Oare Maia nu insemna nimic pentru el de avea de gand sa renunte asa usor la tot ?
- Crezi ca as putea sa accept, distrugandu-ti astfel viata? Parca o iubeai pe sormea, ii spun eu devenind serioasa, el ridicandu-si privirea din parchet.
- O iubesc, adica nu stiu, nu conteaza asta. Ai mei au o casa de vacanta in mijlocul padurii, o zona foarte izolata si extrem de frumoasa. Vom merge acolo si daca nu vrei te duc cu forta.
- Nu pot sa ii fac asta Maiei, ce sora as fi?
- Off, cand se va sfarsi totul ii vom spune adevarul, si totul va fi ca la inceput.
- Okai, dar mai intai spune-mi de ce faci atatea pentru o p*oasta care nu stie sa-si poarte singura de grija ?
- Ce n-as da sa stiu… Dupa o ora…
“ Draga Maia, Am realizat foarte multe lucruri in ultimele zile si mi-am dat seama de adevaratele mele sentimente pentru tine. Primul lucru pe care vreau sa ti-l zic e ca ai insemnat cea mai importanta persoana din viata mea si am tinut cu adevarat la tine o perioada foarte lunga. Al doilea lucru pe care as vrea sa ti-l zic este ca nu vreau sa te ranesc chiar daca stiu ca prin aceasta scrisoare am reusit s-o fac. Al treilea lucru este ca indiferent de ceea ce o sa iti zic in continuare, tu nu vei plange si nu iti vei dori sa mori. Cel mai important lucru care trebuie sa ti-l marturisesc este ca… am realizat ca o iubesc enorm de mult pe Sakura. Nu te-am inselat niciodata, dar faptul ca ti-am zis adevarul denota ca totul s-a terminat. Imi pare rau ca s-a ajuns la asta si m-am indragostit fara sa imi dau seama de sora ta mai mica. Nu stiu cum de s-a putut intampla asa ceva, dar … e prea tarziu. Stiu ca ma vei uri, dar uraste-ma doar pe mine, las-o pe Sakura. Ai grija de tine, noi vom avea. -Sasuke"
Scrisoarea era cam deplasata si stupida. Noi nu ne iubea si nu fugeam impreuna pentru a fi fericiti. Eram chiar foarte tristi si fara speranta, cel putin eu. Stiam ca idea lui era una foarte proasta, dar i-am oferit o sansa. Tot ce mai trebuia sa facem era sa ne urcam in masina si sa plecam spre destinatia pustietatii infinite.
- Esti gata, ma intreaba Sasuke uitandu-se la mine zambind.
- Mai conteaza? …
Ultima editare efectuata de catre Andreea Schmitt in Joi 09 Aug 2012, 13:33, editata de 1 ori |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism | |
| |
|
| |
|