|
|
Vreţi acest FanFic terminat ? | Evident, merita ! | | 97% | [ 168 ] | Sa ziceam ca da. | | 2% | [ 4 ] | Nu, e plictisitor | | 1% | [ 2 ] |
| Total voturi : 174 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 21 Iul 2012, 00:50 | |
|
Hello
Cu ce sa incep...
Ce?!
Cum adica?
Inca nu sa terminat?
Ma gandeam ca o sa apara altceva
Dar asta?
Si ce este si cu demonul asta
Cu cartea lui blestemata
Si acum si cu Lucifer?
Adica ei nu au alti oameni de chinuit?
Si Hinata..
Parce spunea ca Dumnezeu o iubeste pe Saku..
Ca Dumnezeu nu vrea ca Saku sa moara asa...
Dar o mai fi valabil
Dupa ce a omorat-o pe Maia?
Si demonul ala..
Nu trebuia sa dispara dupa ce Saku abaut sangele Maiei?
Nu mai inteleg nimic..
Vrei atat de mult sa ne fierbi la 1000 de grade ?
Vrei sa ne ucizi facandu-ne sa asteptam atat de mult next-ul..?
App. de finalul capitolului..
Mia placut mult..
Imi placea mai mult daca Sasuke nu o vroia pe Maia inapoi..
Dar cred ca asta era de asteptat..
Mai astept si eu next..
Te pup dolshe
Si sper sa ma anunti
|
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 21 Iul 2012, 01:18 | |
| Era ceva aseptat deja , sa aduci nextu la ora 1! Ma stiu pe mine , Max cea nocturna , dar si uh? Culmea Inca nu pot sa simt ca o plac pe Sakura , tot cred ca face umbra pamantului degeaba. Ce zeu ii trag eu ei , stiu , senzatia aia nenorocita , ca ai facut ce ai vrut cu viata acelei persoane, totusi... Nu are pe constiinta moartea surori ei? Plus ca ,,,chiar ea a cautazt-o? Nush de ce , dar ma intreb , cred, ca, Sasuke, are o banuiala profunda ca ea a omorat-o pe cea care o iubeste. Imaginatia asta, prea profunda :)) Oricum, tot nu imi place, bai fratioare, Luci, nu poti sta dq in iad acolo? Da nu, cum sa fie tot roz, lapte si miere, trebuie sa iti zvarli tu codita aia blestemata in viata ei. Carte netoata Adu next si mersi ca m-ai anuntat. Sakura most die. |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| |
| |
Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| |
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 21 Iul 2012, 10:50 | |
| |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| |
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Sam 21 Iul 2012, 13:17 | |
| Hello! Deci iata-ma aici, muta de uimire Oh, imi place melodia pe care ai pus-o, originala imi da fiori Biata Sakura, imi pare rau ca inca mai are de luptat, nu are si ea o pauza Sper sa nu fie prinsa, multumesc de anunt Sasuke, Sasuke, daca nu te indragostesti te Sakura esti un om mort. Sper sa ma anunti cand pui next, bafta la tastat !! |
|
| |
♥ Lore ♥ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 11 Puncte : 13 Reputatie : 0
| |
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| |
| |
Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 22 Iul 2012, 17:46 | |
| chiar imi pare rau ca nu am comentat mai devreme dar am fost plecata si de asemenea nu am avut calculator..capitolul a fost super si sper continui cat mai repede posibil....anuntama te rog in continuare! |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Dum 22 Iul 2012, 18:07 | |
| Hei, oare ma poti ierta ca am uitat sa-ti dau com? Ii pare nespus de rau, dar cand sunt obosita, uit multe chestii. Revenind la capitol: mi-a placut faza cu masina de spalat, si cea din bucatrie cu Sas'ke. P.S. Mersi mult de tot ca m-ai anuntat. |
|
| |
xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 23 Iul 2012, 10:50 | |
| Hei!Hei!Hei! Scuze!!!! MII și Milioane de scuze ca nu am pus un comentariu mai devreme dar am avut putina treaba . :) Deci pana la urma Sakura a scăpat de demonul ala nenorocit. MDEA... Acum următoarea misiune pe care trebuie sa o efectueze cu succes este de al face pe Sasuke al ei. BAFTA IN CONTINUARE .... SI HAI CU next!! N E X T!!
|
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Lun 23 Iul 2012, 23:00 | |
|
Hello, Hello!
Mereu vedeam acest fic, insa il evitam, deoarece vroiam sa se termine, ca sa il citesc gata "pus pe masa", insa astazi nu am mai rezistat, si l-am citit pe tot. Dupa cum ma asteptam, este superb. Cand am vazut ca toata povesta de la inceput a fost doar un vis, am ramas ! Totusi, ai spus ca Sakura i-a dat foaia pe care sa scrie mesajul, insa nu ai mentionat ca avea manusile acelea. Deci, e posibil ca la analizele bietului, sa-i gaseasca si amprentele rozaliei? Abia astept sa vad daca Sakura va reusi sa il faca pe brunet sa se indragosteasca de ea. Sunt curioasa si ce reactie va avea in continuare Sasuke in legatura cu "sinuciderea" Maiei. Cat despre faza cu al doi-lea biletel, m-a cam pus pe ganduri... Am o groaza de intrebari despre el, insa astept sa vad next-uletzul, care te imploor sa vina repede, pentru ca nu mai pot astepta. Te rog sa ma anunti si pe mine de capitolul urmator, daca vrei, scumpo!
Te poop Dulke, ~Black Coffee~
|
|
| |
Ameli. Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhere. Nr. mesaje : 725 Puncte : 797 Reputatie : 26 Hobby-uri : gym Stare de spirit : niciodata la fel.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 24 Iul 2012, 02:42 | |
| |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 24 Iul 2012, 12:37 | |
| Hellau.. voiam doar sa va spun ca s-ar putea sa imi inchid toate fic-urile, nu stiu. Mi-a murit tatal si chiar nu pot face fata... Cele in colaborare poate o sa le continue colegele mele, insa Demonologie si 21 Guns nu. Chiar imi pare rau, foarte rau... Sper sa trec peste... pentru ca atunci cand sunt trista ma refugiez in scris, insa acum e mult prea greu. Imi pare rau... Stiu ca va dezamagesc si stiu ca va plac povestile mele, regret...
|
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 24 Iul 2012, 12:49 | |
|
Nuuuuuu!
Te rog dulke sa nu le inchizi! Cred ca e o lovitura foarte grea cand cineva din familie moare, mai ales parintii, dar te rog sa le continui!!! Sunt incredibil de frumoase fic-urile, si stiu ca daca vei fi tare, o sa treci peste si o sa poti scrie in continuare. Daca ai nevoie de timp, eu nu ma supar, doar nu le inchide! Gandeste-te la cati cititori lasi in urma si la datile in care ai spus: " O sa termin acest fic indiferent de situatie! ". Ai un fic minunat, dar un fic minunat depinde si de o scriitoare talentata. Chiar daca nu te cunosc bine, stiu ca in inima oricarei persoane este o voce care spune: "Trebuie sa continui!". Sper sa continui si tu!
~Black Coffee~
|
|
| |
Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| |
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 24 Iul 2012, 13:07 | |
| Buna.. Imi pare rau pentru pierderea ta.. chiar foarte rau. Dumnezeu sa-l ierte.. Este greu sa-ti pierzi un parinte.. eu una iti respect decizia. Sper sa treci peste.. :( nu uita ca pe noi o sa ne gasesti mereu aici. Te iubesc |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 24 Iul 2012, 13:46 | |
| Andreea, imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita. Esti foarte puternica, de ai putut sa lasi si com, lasandu-ti pentur cateva secunde durerea la o parte. Este foarte greu. Iti accept si respect decizia, ai nevoie de o perioada in care sa iti revii, pana la urma si tu esti om, si tu suferi , razi si plangi.... nu esti un robot ce poate continua la nesfarsit indiferent de situatie. Sper ca atunci cand iti vei revenii sa iti continui ficurile, sau cel putin pe acesta. Condoleante... ( desii nu sunt de niciun ajutor) |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mar 24 Iul 2012, 13:49 | |
| Nu vorbi asa! Nu ne dezamagesti... Daca as zice ca ma dezamagesti as fi egoista... Ai un motiv puternic pentru a fece asta. Nu avem dreptul sa te judecam....Ai toata libertatea sa inchizi ficurile. Desi vreau next-ul. Nu te pot obliga sa aduci next-ul cand tatal tau a murit. eu mereu ma cert cu tata mereu dar daca ii s-ar intampla ceva...Treba este ca nu ne dejamagesti. Cine stie poate le vei redeschide candva. Noi iti vom fi aproape cu sufletul chiar daca nu putem fi acolo cu trupul... |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| |
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Mier 25 Iul 2012, 15:39 | |
| Imi pare nespus de rau. Este o lovitura in viata cu adevarat ingrozitoare si cruda. Moartea este intr-adevar ceva ingrozitor si un sentiment pe care niciodata nu as vrea sa il cunosc, dar viata ... viata nu imi da aceasta posibilitate. Fii puternica si treci peste, cu toate ca este greu. Succes in viata si inca o data, fii puternica! |
|
| |
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism Joi 26 Iul 2012, 20:42 | |
| Andreea, puiule... Nu o sa zic nimic, sunt sigura ca e groaznic. Oricum, e decizia ta! Cand te vei razgandi, le vei relua. Fic-urile sunt geniale [toate], insa nimeni nu te obliga. Cat despre fic-urile in colaborare, te poti baza pe mine sa scriu cate capitole sunt necesare, doar sa iti dai cu parerea, caci pan' la urma fara ideea ta "bolnava", fic-ul nu ar insemna nimic. Nu stiu ce sa-ti spun.... Doar, condoleante! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Demonologie si Exorcism | |
| |
|
| |
|