Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Love in Photos [+16] Mier 04 Ian 2012, 18:41 | |
|
Helăăăău Acesta este un fic nou [din nou] care sper să fie primit cu braţele deschise de voi toţi . E SasuSaku. Gata. Mai mult nu zic. Lectură plăcută
Capitolul I
Păşesc pe covorul roşu, uitându-mă la cei din jurul meu. Am un mers de felină, cu spatele drept, bărbia ridicată,ţinând de braţ un bărbat cum multe femei ar vrea să aibă. Deodată îmi apar în faţă mii de bliţuri care mă orbesc şi văd fiecare persoană din împrejurimi fugind cât îi ţineau picioarele. Am rămas doar eu, singură, cu o grămadă de paparazzi, întorcându-mă în direcţia din care veneam, aruncându-mi pantofii şi împiedicându-mă la fiecare pas de rochia lungă cu trenă pe care o purtam. Bliţurile nu încetau să mă urmărească şi să apară de peste tot. Am închis ochii, m-am întins pe jos şi am început să ţip din răsputeri. Când am deschis ochii din nou, m-am trezit în patul meu de la hotel, înconjurată de colegele mele de cameră. Ce bine! A fost doar un coşmar. M-am ridicat din pat, mi-am luat halatul şi m-am dus în baie. În timp ce mă spălam pe faţă şi pe ochi, îmi aminteam chipul bărbatului care îmi întinsese mâna când am coborât din limuzina din vis. Era un tânăr fermecător, cu ochii negrii ca tăciunele,părul ca abanosul, pielea moale, de catifea, creolă, iar chipul ca al unui înger. Of, trebuie să mă spăl cu apă rece, că altfel nu o să mă trezesc în veci. Bun, deci să mă prezint. Numele meu este Sakura Haruno, iar în prezent sunt concurentă la un show de modelling, Next Top Model by Kakashi Hatake. Am 18 ani, împliniţi acum o săptămână, când am intrat în concurs. Şansa de a deveni top model a fost cel mai frumos cadou de ziua mea.
-Hai fetelor, îmbrăcaţi-vă. Am o surpriză pentru voi. Repede. Nu aveţi decât zece minute. Repede,repede,l-am auzit din baie pe Kakashi, prezentatorul, spunând aceste cuvinte, uşor răspicat. Aceasta va fi prima probă aşa că mai bine mă grăbesc, să nu las o impresie proastă. După cinci minute am ajuns la recepţia hotelului, unde aveam să ne întâlnim cu Shi ( aşa îi spuneam noi ). Când a ajuns şi el, după vreo zece minute, eu şi prietena mea, Ino, eram singurele care îl aşteptau. Pe un ton foarte frustrat, Shi ne întrebă unde sunt restul fetelor: Konan, Karin, Temari, Hinata şi Ten-Ten. Răspunsul nu a mai apucat să îl primească, pentru că, fără să stea pe gânduri, a urcat sus în camera fetelor. S-a întors împreună cu ele şi ne-a făcut şi nouă semn să ieşim în grabă pe uşa hotelului. L-am urmat neştiind unde ne va duce ce vom face, sau cât timp vom sta. Am urcat în autocarul care ne aştepta, unde o echipă de make-up artişti şi hair-stilişti au sărit pe noi să ne aranjeze părul, să ne facă tot felul de coafuri şi make-up pentru tot felul de ţinute. După vreo jumătate de oră, Shi s-a încumetat şi ne-a spus despre ce este vorba.
-Veţi avea o şedinţă foto, într-o locaţie extraordinară, iar cel care va realiza fotografiile este unul dintre cei mai buni fotografi. El a pozat modele din toată lumea, şi este încântat să lucreze cu nişte fete aşa de frumoase ca voi. Sper doar să nu îl dezamăgiţi. Atunci i-am promis toate în cor, că vom face tot posibilul să iasă foarte bine şedinţa.
Nu ştiu exact cât timp am mers cu autocarul, dar ştiu că şi machiajul şi coafurile erau toate gata atunci când Shi a anunţat „Am ajuns”. Câns am coborât din autocar, am rămas puţin dezamăgită. Nu ştiu ce m-aş fi aşteptat să văd, dar cu siguranţă nu asta. Un câmp cu flori de toate culorile, cerul albastru, senin. Într-adevăr, un peisaj frumos, dar.. Apo l-am văzut foarte clar. Un tip, în mijlocul câmpului. Tipul din vis. Brunet, chipeş, înalt. Lânga fraiera de Karin care a sărit imediat pe el. Tot timpul ea trebuie să fie în centrul atenţiei. Doamne cât o urăsc. Shi ni l-a prezentat pe tip cum se cuvine: -Acesta este Sasuke Uchiha, unul dintre cei mai buni fotografi, după cum v-am spus. De acum încolo el se va ocupa de pozele voastre. E de vârsta voastră, cred că vă veţi înţelege de minune.
Chiar nu îmi venea să cred. Exact ca tipul din vis. Aceeaşi ochi, acelaşi păr, aceleaşi buze. Visul a fost un semn clar, că suntem făcuţi unul pentru celălalt, ar fi fost imposibil altfel să visez un tip pe care n l-am mai văzut niciodată. Mi-am dat seama că eram singura care nu a făcut cunoştinţă cu el, dar nu vroiam să fiu eu cea care sare pe el. Aveam dreptate. A venit înspre mine şi mi-a întins mâna, prezentându-se. I-am spus şi eu numele meu, dar ceva l-a şocat. Imediat mi-am dat seama ce.
-Sakura Haruno? Din Konoha? am dat afirmativ din cap. Sunt eu, Sasuke Uchiha. Am fost împreună la gradiniţă şi în primii doi ani de şcoală. Apoi tatăl meu a fost promovat şi a trebuit să ne mutăm în alt oraş. Pe măsură ce vorbea, începeam să îl recunosc.
-Doamne ce te-ai schimbat. Amândoi am spus acelaşi lucru deodată. Nu îmi venea să cred. Era chiar el. Era total schimbat, dar era el. Băiatul pe care îl simpatizam încă din grupa mică. Băiatul după care am plâns zile în şir când s-a mutat în alt oraş. Vom avea suficient timp să ne descoperim noile calităţi şi să vedem câte lucruri avem în comun.
-Haideţi, lăsaţi-l pe Sasuke să respire, altfel nu mai avem fotograf. Bun. Ţinuta voastră vă este pregătită în autocar. Mergeţi să vă îmbrăcaţi cât noi vă aşteptăm.
Am mers sa ne îmbrăcăm, dar când am văzut ţinuta...
Bang !! Gataaa... s-a terminat. O să postez următorul capitol după câteva comentarii şi o critică. Muah
Ultima editare efectuata de catre Ellzişor in Sam 11 Feb 2012, 10:05, editata de 2 ori |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mier 04 Ian 2012, 18:41 | |
|
Ultima editare efectuata de catre (='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) in Mier 04 Ian 2012, 19:23, editata de 3 ori |
| | | Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mier 04 Ian 2012, 18:43 | |
| Mersi. Sincer mie chiar nu imi aparea ce ai scris Sigur ca o sa te anunt. Ma bucur ca iti place
Ultima editare efectuata de catre Ellz . Muah in Mier 04 Ian 2012, 19:01, editata de 1 ori |
| | | Alexa. Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Peste tot ! Nr. mesaje : 145 Puncte : 171 Reputatie : 5 Stare de spirit : Asdfghjkl ♥
| | | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| | | | Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mier 04 Ian 2012, 19:01 | |
| Hey!! Este super marfa!! O idee foarte originala. Nici prin cap nu mi-ar fi venit idee asta.....Serios. Descrietea este destula si frumoasa.... Dialog este destul dupa parerea mea Sa vi cu next-ul cat mai repede si sa ma anunti.... Spor la scris si cat mai multe idei... Te pup!! |
| | | Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mier 04 Ian 2012, 20:24 | |
| Ulala Kakashi-sensei! My uncle is so coll, sper sa nu fie la fel de rau si inganfat ca bote >.>! Oricum e interesant mamii mei scump!! :x Cidat faptul ca SAsuke`i fotograf ma asteptam la ceva mai "fulgerator" sa zic asa! ] Dar amimi[si tatii =]]] ] fac ce vor!:> Oricum ai inceput frumos bravo draga mea! Asteptam next`ul aici chiar aici! App. apreciez ca ai scris cu diacritice la mine `nai sa vezi asa ceva!:)) |
| | | Dadaa <3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe undeva^^ Nr. mesaje : 341 Puncte : 413 Reputatie : 54 Stare de spirit : Depinde.:)
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Joi 05 Ian 2012, 01:55 | |
| Ti`am mai spus si iti mai spun si acum.. m`am indragostit de ficul tau8->
Deci imi place foarte mult. >:D<
Sa pui nextu repejor ca... ne suparam daca nu:))
|
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Joi 05 Ian 2012, 02:18 | |
| |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Joi 05 Ian 2012, 11:02 | |
| [u]Iubesc ficul tau E minunat ! Pot sa zic doar WOW Astep next si sper sa vina repede
[u] |
| | | ♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Joi 05 Ian 2012, 21:11 | |
| Vai dulceata, scuze k nu am lasat a seara comm Este superb! Imi place atat de mult! Ideea este atat de originala! Abia astept nextul scumpa Treci si pe la noul meu fic pls In orice caz, vreau sa ma anunti de next! |
| | | Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Joi 05 Ian 2012, 21:23 | |
| |
| | | ● Lene Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lost in my dream..But i don't care.. Nr. mesaje : 119 Puncte : 146 Reputatie : 6 Stare de spirit : Lonely..
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 07 Ian 2012, 02:44 | |
| Il ador! Nu ma fa curioasa! Vreau sa stiu ce simte fiecare, si cum vor decurge lucrurile intre ei^^ Plz hai mai repede cu nextul ca simt cum ma ia moartea de picioare Si nu e de bine... Cum ar zice uni... Ma dice iar in iad ] Help me plz! Si ada un next REPEJOR! |
| | | Georgi ^^ Jōnin
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 07 Ian 2012, 04:48 | |
|
Saluuut Am adus nextuul, că acuş plec la sat.. O săptămână aveţi timp să lăsaţi comenturi dacă mai vreţi continuarea. .. Deci sper sa vă placă
Capitolul II
Un sentiment de slăbiciune mi-a coropit întregul corp. Vedeam costumele pregătite, în folii transparente, ca să nu se strice, fiecare având câte o plăcuţă cu numele nostru. Toate celelalte fete săreau pee le, să le îmbrace. Ce-i drept, costumele lor erau altfel decât al meu, adică “purtabile”. Al meu era pur şi simplu groaznic. Nu era genul meu sa îmbrac aşa ceva. Poate al lui Karin, dar nu al meu. Deloc! Kakashi venise în autocar şi mă întrebă de ce nu mă schimb, ca restul fetelor. I-am spus că nu pot, iar atunci m-a ameninţat că mă scoate din concurs dacă nu pozez în acea costumaţie (oribilă). Nu! Să mă scoată din competiţie?! Nici nu se pomenea aşa ceva. Am îmbrăcat costumul-dacă mă gândesc mai bine, nici nu se putea numi aşa. Mi-am luat deasupraun halat şi am ieşit să asist la primele fotografii. Prima care trebuia să pozeze era Karin. Avea o rochiţă mini, cu un decolteu adânc şi nişte pantofi cu platformă de 15 cm cu imprimeu floral. Poza în toate felurile posibile, poziţii de la “dirty” până la sexy, sensual sau misterios. Ce-i drept.. Fata are talent.. Pentru o damă de companie ce este. Ino era următoarea. Avea o rochie lungă, albastră şi era desculţă. Pe cap purta o coroniţă din flori. Părul ei blond până la fund o avantaja în poze. La fel şi pe mine. Desigur. Acum urmam eu. Pe dată mi s-a făcut ruşine, obrajii mi s-au îmbujorat foarte tare (noroc că nu se vedea de machiaj). Mi-am dat halatul jos şi am încercat să evit privirile invidioase ale fetelor care au făcut o faţă de ziceai că erau gata să mă rupă în bucăţi, să îmi ia fiecare parte din costum. Mai ales Karin. Părul roz îmi era buclat, dat cu o tonă de fixative, iar într-o parte aveam un trandafir alb. În loc de bluză, sau mai bine zis sutien, aveam două margarete roşii, care acopereau doar partea din faţă a sânilor, iar în loc de fustă aveam o pereche de chiloţi făcuţi din petale de trandafiri albi şi roşii. Mă simţeam oarecum bine, văzând cât de invidioase sunt fetele, doar aveam cel mai frumos cosum, dar când Sasuke s-a întors şi m-a văzut a înroşit, făcându-mă să mă simt din nou ciudat, pentru că nu înţelegeam ce vrea să însemne asta. Ei bine, am pozat în toate poziţiile posibile acestei ţinute fragile, iar Sasuke a spus că pozele au ieşit foarte bine. Vroiam să merg să mă schimb, dar am aflat că urma prezentarea de modă. Ei bine, cred că abia după cinci ore ne-am întors la hotel. Am mers să fac un duş, apoi mi-am luat o rochie lungă din bumbac, alba, un blaizer deasupra, nişte sandale şi am ieşit să mă plimb pe malul mării, care se afla la vreo douăzeci de minute de hotel. Mi-am luat şi telefonul, care a incept să sune pe la jumătatea drumului. Număr necuoscut. Deci nu răspund. A sunat cred că de trei ori, apoi am auzit din spate o voce care mă striga. M-am întors şi am văzut o siluetă. Mă uitam chiorâş, căci se afla departe, dar pe măsură ce se apropia reuşeam să disting chipul persoanei. Era Sasuke, care în două minute a ajuns şi el lângă mine, întrebându-mă de ce nu răspund la telefon. Aha.. deci el era numărul necunoscut. Dar de ce mă suna el pe mine?
-Mă gândeam că dacă tot avem ceva timp liber, am putea povesti. Hai pe plajă, a mai adăugat în timp ce alerga din nou, cu mine în urma lui. Ajunşi acolo, n-am întins pe nisipul încă fierbinte de la soarele arzător de vară, gâfâind uşor de la “proba de viteză”. Şi ce ai mai făcut în ultimii ani? mă întrebă curios Sasuke.
-Păi sincer, nu prea multe. Până în liceu, am rămas la arte, unde eram din clasa I. Din clasa a IX-a am mers la o şcoală particulară, ca să am timp şi de modeling. Atunci expresia lui s-a transformat într-una amuzată, spunând că se referee pe plan sentimental. Aaa, păi am avut un singur prieten. Pe Gaara-aici s-a strâmbat, deoarece Gaara a fost “inamicul” lui încă de la grădiniţă, căci amândurora le plăcea de mine. Dar tu? Cum te-ai descurcat cu şcoala.. cu fetele?l-am întrebat eu, făcându-i cu ochiul.
-Tata era mereu pe drumuri, iar noi mereu trebuia să ne mutăm, aşa că învăţam lucruri noi de la fratele meu mai mare, Itachi. De la el am deprins această pasiune pentru fotografii, pe la treisprezece ani. La cincisprezece ani ne aflam în Tokio, şi acolo am rămas. I-am spus tatei că m-am săturat să mă totmut de la Iafa la Caiafa şi că vreau să fac ceva cu viaţa mea, să devin fotograf profesionist. Acolo l-am înâlnit pe Kakashi, care mi-a spus ca am un talent înnăscut şi care m-a luat sub aripa lui protectoare. Şi astfel… am ajuns aici. De fete nu aveam timp. Şi oricum, inima mea bate pentru o fată pe care am cunoscut-o mai demult. Dar sentimentele ei sigur s-au schimbat. A avut un prieten.. Ei.. Hai totuşi să nu intrăm în depresie. Am început să râdem la această glumă a lui.
Dar cum să nu intru în depresie când pe el l-am iubit întotdeauna, chiar dacă a plecat, şi aflu că nu mă mai iubeşte-chiar dacă atunci eram doar nişte copii. Atunci s-a ridicat şi a zis să mergem să înotăm. Desigur că, neavând costumul de baie la mine, am refuzat. Am rămas pe plajă, privind soarele care se afunda încet în abisul acela întunecat, în mare, formând deosebitul fenomen numit “apus”. Din cealaltă parte răsărea însă luna, care ne aştepta cu braţele întinse în pufoasele Perini sle nopţii. Fără să mai spunem ceva, ne-am întors la hotel, fiecare în camera lui, urându-ne noapte bună. Ajunsă în pat, stăteam întinsă pe spate, gândindu-mă la întâmplările zilei de azi. De ce a înroşit când m-a văzut în acel costum, dacă nici măcar nu âi mai pasă.. poate de ruşinea pe care o simţeam şi eu, aşa, pe jumătate goală..
Ce zi….
Şi e gata încă un capitoool .. Sper că v-a plăcut.. şi scuze dacă am uitat nişte diacritice pe ici pe colo... dar la cât e ora... Florin ştie Haii. că e un capitol destul de luung.. ţinând cont de cât de devreme este |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 07 Ian 2012, 06:04 | |
| |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 07 Ian 2012, 12:24 | |
| |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 07 Ian 2012, 14:15 | |
| |
| | | Alexa. Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Peste tot ! Nr. mesaje : 145 Puncte : 171 Reputatie : 5 Stare de spirit : Asdfghjkl ♥
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 07 Ian 2012, 14:17 | |
| Ododododod :o3 Mersi pentru anunț, iubita ! Deci capitolul este extrem de taree. Abia aștept next-ul și te rog anunță-mă! |
| | | ● Lene Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lost in my dream..But i don't care.. Nr. mesaje : 119 Puncte : 146 Reputatie : 6 Stare de spirit : Lonely..
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 07 Ian 2012, 14:42 | |
| Lol, Sakura e cam ametita ] Cum sa nu isi dea seama ca despre ea este vorba? O.o Si iar "lol" Karin in toate ficurile este un personaj negativ ] Ma intreb exista unul in care sa fie si ea mai decenta? ] Revenind la fic. T__T Sincer? Vroiam mai mult ] Imi place, dar ne lasi o sapramana pe tusa? T__T aoleu! Ps: Anunta-ma si pe mine plz cand aduci nextul^^ Merci anticipat! |
| | | Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 07 Ian 2012, 17:31 | |
| Hey!!
Super frumos capitolul!! Vad ca te-ai straduit mult....
Abia astept sa vad ce se intampla in continuare...
Cabd vi de la sat, sa-l pui ca ma supar!! Si sa ma anunti...
Spor la scris si cat mai multe idei... |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | ♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Dum 08 Ian 2012, 13:41 | |
| Vai scumpa, deci pe mine m-ai vrajit! A ta sunt <3 Capitolul l-am citit de a seara insa nu am putut las com, pt k nu am fst acasa si nuj din ce motiv nu m-am putut conecta >.< In orice caz, descrierea, actiunea, dialogul, limbajul Doamne, tu vrei sa ma innebunesti asta e clar!!! Deci iti multumesc din tot sufletelul ca m-ai anuntat, si te rog sa faci asa si data viitoare Hy repede cu nextutzu' Ja ne! |
| | | Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Dum 08 Ian 2012, 19:54 | |
| Salut, dupa o vacanta de vre-o cateva luni, am revenit. Pot sa spun cu mana pe inima cae un fic grozav. Chiar vreau sa aflu ce se mai intampla. Ce draguti sunt porumbeii aia doi... Pune nextu repejor! Bye!!! |
| | | Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Dum 08 Ian 2012, 22:48 | |
| bun, deci ideea ta nu am mai vazut-o pana acum, si pot zice ca e super, extra, mega geniala:X:X sper sa aduci repede nextul, spor la scirs, bye |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Lun 09 Ian 2012, 13:45 | |
| doamne cate comuri eu sunt asa de de de proasta cum pot ajunge tocmai acum?! ma rog. la Dumnezeu...sa nu mai intarzi si data viitoare . Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbye and PWP |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|