Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Chemical Reaction Lun 20 Aug 2012, 10:53 | |
| Buna, primaaa! A fost frumos acest capitol, mi-a placut. B acela nu poate inceta. Nu ma asteptam la un asemenea mesaj in cadou ci cu totul la altceva. Fara suparare, insa eu cred ca este Sasuke. Sut curioasa sa vad ce se va mai intampla si in continuare, bafta la tastat si sa vi repejor cu nextul. |
|
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Chemical Reaction Mar 21 Aug 2012, 23:28 | |
|
Draga mea, iubirea mea, febletea mea , m-am luat de cap cand am vazut cate capitole am pierdut...
Intr-un fel mi-a placut pentru ca asa am avut ce sa citesc...
Si nu am m-ai avut acel sentiment "Te rog inca un rand, unca un cuvant"
Am avut acest sentiment doar la utimul capitol...
Daca tot ai pus atatea capitole nu mai puteai sa pui inca unul...
Oricum este indeajuns sa ma faca sa regret ca am intarziat atattea capitole...
Atatea capitole minunate , frumoase, incredibile, am mentionat superbe?
Nu stiu ce sa mai zic...Sper sa ma ierti...
Te pup dolshe
Si sper sa ma anunti
Ps. Imi place titlul , chiar foarte mult...
Daca vrei sa il schimbi din nou este alegerea ta dar mie personal imi place
|
|
Issabelle Cooper Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Unde e bine şi e termină cu bine . Nr. mesaje : 62 Puncte : 82 Reputatie : 16 Hobby-uri : Să mă uit în ochii tăi şi să te mint ! Stare de spirit : Nu cred că ţi-ar trece aşa ceva prin cap .
| Subiect: Re: Chemical Reaction Vin 24 Aug 2012, 15:42 | |
| |
|
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Chemical Reaction Vin 31 Aug 2012, 17:24 | |
| |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Chemical Reaction Sam 15 Dec 2012, 22:57 | |
| Fan fic deschis la cererea autoarei. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Chemical Reaction | |
| |
|