Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 12 Feb 2012, 13:09 | |
| Buna, In primul rand iti multumesc ca m-ai anuntat. Wow! Scrii atat de frumos, descrierea ta este uimitoare, actiunea decurge lent ..esti un geniu! De unde iti vin atatea idei? So, eu nu prea stiu ce sa spun :)) Imi place mult acest "fic". Povestea Sakurei, felul in care decurg lucrurile .. :X Si da, as vrea sa-l transformi in fanfic. Anunta-ma si data viitoate :D Spor la scris si la idei! ^^ |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 12 Feb 2012, 15:27 | |
| Hey hey scumpa mea! Multumesc ca m-ai anuntat. Imi place capitolul si ma bucur ca a fost mai sentimental:X.Imi place asa:X.. Pai ai putea sa-i schhimbi nunmele in obsesii letale. Oricum doresti tu o poti face, eu oricum voi citi. Astept next-ul cu nerabdare! Te pup:* Spor la scris si multe idei:X:* |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 12 Feb 2012, 18:15 | |
| |
| | | ♥Finetti♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare Nr. mesaje : 377 Puncte : 423 Reputatie : 18 Hobby-uri : lenevitul, manga-ul, cititul si etc. Stare de spirit : I am no one, I don't want to be anyone...
| | | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Chemical Reaction Mar 14 Feb 2012, 20:22 | |
| dau edit :x Nu ai dat editt . |
| | | Issabelle Cooper Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Unde e bine şi e termină cu bine . Nr. mesaje : 62 Puncte : 82 Reputatie : 16 Hobby-uri : Să mă uit în ochii tăi şi să te mint ! Stare de spirit : Nu cred că ţi-ar trece aşa ceva prin cap .
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 19 Feb 2012, 19:33 | |
| Bună Cappu !
Ţi - am citit ficul din prima zi şi îl iubesc ! Atâta descriere sentimentală , cuvinte desluşite , portrete pierdute în scrum . Mă scufund în scrisul tău foarte special , îl ador ! Se vede că dai tot sufletul când scrii :x Nu ştiu , cuvintele nu încap când vorbesc despre talentul tău , capitolele care mă încântă de fiecare dată . Nu am avut cum să nu îmi fac cont , trebuia să îţi împărtăşesc părerea mea . Te rog să aduci repede nextul că nu mai am glas , cuvinte care să te reprezinte . Adu repede - rejor partea a II - a :x !
Te pupă dulce Pişcoţel ! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Chemical Reaction Lun 20 Feb 2012, 06:41 | |
|
Eu, eu, eu, eu. :)) Ai cerut critica, deci.
Descriere: este foarte frumoasa si te incadrezi in tema pe care ai abordat-o. Imi place ca pui accentul pe sentimente si se vede ca stii cum sa faci ca cititorul sa simta exact ceea ce simt personajele, ceea ce vrei tu sa transmiti. Folosesti cuvinte frumoase pe care le imbini armonios in figuri de stil si imagini artistice. Reusesti sa ma captivezi de fiecare data si mereu sunt curioasa sa vad ce se va mai intampla.
Actiune: nu mi se pare grabita, ci te axezi pe momentele importante, insa nici cele mai de rutina nu sunt lasate deoparte. Faci ca totul se fie prins intr-un cadru foarte reusit, fiecare amanunt este descris si fiecare loc in care se petrece actiunea de asemenea. Lucrurile decurg lent, asa cum ar trebui.
Dialog: nu mi se pare nici mult si nici lung, ci este atat cat trebuie, l-ai pus acolo unde era nevoie de el pentru a mai "indulci" actiunea.
Idee: ce pot spune, chiar imi place. Da, este originala si da, chiar o dezvolti in propriul stil, o faci sa prinda contur cu fiecare capitol. Imi place cum o conturezi si sunt sigura ca a final va iesi o capodipera in adevaratul sens al cuvantului.
Titlu: este foarte frumos, mie una imi place enorm. Reda exact ideea continutului, este misterios si poarta o bogataijncarcatura afectiva. Ma fascineaza de fiecare data cand il citesc si imi d=place de fiecare data mai mult.
Estetica: capitolele tale sunt frumos asezate in pagina si imi place ca scrii centrat. De asemenea imi place ca lasi spatiu intre paragrafe, deoarece asa este mult mai usor de citit.
Greseli de tastare/ ortografie: nu am stat sa ma uit dupa ele, deci nu bag mana-n foc ca sunt sau ca nu sunt.
Asa, cam asta ar fi din partea mea. Sper sa iti fie de ajutor. O zi buna in continuare. Te-am pupacit dulce. choco^^
|
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Chemical Reaction Mar 21 Feb 2012, 16:18 | |
| |
| | | Azelle Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Somewhere in the sky Nr. mesaje : 71 Puncte : 84 Reputatie : 5 Stare de spirit : Laughing all the time
| Subiect: Re: Chemical Reaction Mier 22 Feb 2012, 17:12 | |
| Helauuu!
Vaaai cat e de frumos. Mie un imi plac ideile mai horror asa. Plus ca descrierea e superba. Vad ca acum este fic. Ce bine!
Si, cat despre cealalta intrbare, nu stiu ce sa zic. Mie imi plac amnadoua.
Tu stii cum va evolua ficul tau si ce titlu e mai potrivit.
Ok, duupa cum am spus, ficul e superb. Tine-o tot asa!
Te-am pupat :*
Zbye
|
| | | ♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Chemical Reaction Sam 25 Feb 2012, 18:13 | |
| |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 26 Feb 2012, 00:23 | |
| Bunăăă pisici ! Mulţumesc enorm pentru comentarii , îmi umple inima de încredere :x Până la urmă cred că voi face capitolul 3 cu mai mult de două părţi =)) Capitolele sunt detaliate , exprimă mult copilăria Sakurei în prezenţa lui Sasuke . De la început am vrut să scot în evidenţă copilăria ei , şi în viitor să o readuc la prezent [ ce prop :-s ], unde se vor întâmpla prea multee . În cap 2 am adus-o la prezent , dar am readus-o înapoi în partea unu din cap 3 . Este încurcat , sper să nu vă tot chinui =)) Sper să vă placă continuarea , poate vă surprinde :x Cum am creat un intro lung , trebuie să aduc şi pentru ce aţi venit voi aici , capitolul >:) Presto ! Capitolul 3 ™ ◦♥∙ I need someone like you by my side ! ◦♥∙ -Sasuke , aura ta îmi încălzește sufletul mai mult decât soarele , care-mi luminează ziua ! grăiesc eu încetișor , urmărindu-mi literele cum mărșăluiesc pe foaie . Oftez lung , lăsându-mi ochii să mi se „stingă” , strângând în mână o şuviţă de păr . Cât timp voi mai rezista aşa ? Dacă el , prin încercarea puerilă de a da lumea deoparte , trăind singur , respirându-şi propriul aer , mă va lăsa să pier silenţios , să îmi rănească copilăria ?
-Sakura , iubirea mea , vii până la mine ? spune bunicuţa mea , cu glasul ei şters , dar transmiţându-mi iubire .
Tresar lin , ridicându-mi mugurii verzi spre uşa . Nu vroiam să ştie nimeni că inima mea este dăruită altcuiva , că sentimentul acesta grozav m-a pălit puternic .Îmi închid caietul de română zgomotos şi să deplasez spre grădină . Ştiam că ea întotdeauna se afla acolo, servindu-şi ceaiul de mentă , privind cum soarele-i dispare pe cer . De când mama a murit , iar tata s-a descotorosit de prezenţa mea , bunica a devenit foarte melancolică , povestindu-mi în fiecare noapte cum era să fim familie unită , că mă v-a iubi mereu , dându-şi chiar viaţa pentru mine . Că defapt tăticul meu mă iubeşte , dar nu are timp din cauza serviciului să mă crească şi că mama mea a ţinut la mine ca ochii din cap . Viaţa mea … un eşec total . -Bunic-o , ce s-a întâmplat ? îi şoptesc eu călduţ .
Aceasta îmi zâmbeşte armonios şi mă întreabă : „ – Te-ai îndrăgostit păpuşă ?” Îmi casc ochii , privind-o mai serios , înroşindu-mă ca un trandafir tânăr. Nu am cum să o mint , este singura mea sursă de fericire care mi-a rămas şi care o ştiu că nu mă v-a părăsi .Îmi întorc capul în altă direcţie , privind în gol , lăsându-mi inima să vorbească : „-Da …” - Ce drăguţ ! Dar sper că ştii consecinţele iubirii tinere . Ajungi să-ţi dăruieşti sufletul pentru cineva când acesta .. te părăseşte . Nu vreau să îţi spun să nu crezi în lume , sau să nu te deslănţui , dar inima ta valorează mai mult decât visarea la un băiat sau nişte vorbe puerile. Te iubesc prunca mea .! Chiar dacă acum nu mă vei înţelege , când vei creşte mare , mintiuca ta se v-a dezvolta şi v-a găsi raţionamentul spuselor mele . Trebuie să ţii minte asta, fiindcă eu nu voi fi aici pentru tine pe vecie , ci mă v-a chema apusul în curând . Oamenii sunt răi, unii rănindu-te mai mult decât alţii , amăgindu-te în continuu .Ascultă-ţi chemaţia , gândurile tale , dar aminteşte-ţi că , nu suntem toţi la fel. Caracterele noastre sunt diferite , chipul nostru schimbător , mintea noastră mai normală sau delăsătoare … Inima mea începea să pâlpăie uşor , ochii mei îndreptându-se spre pământ. Vorbele ei , mesajul care mi-l transmite , sunt foarte sincere . Chiar dacă este bătrână , iar trupul ei se pierde , gândirea ei este prea pură , melancolică , tânără .
Un zâmbet gingaș se pune pe chipul meu , urmat de o pata pală roșie pe obrajori și-mi ridic privirea spre ea . Părul meu rozaliu , strălucitor îmi obturează ochii , lăsându-mă fără „priveliște” . Mâna mea se năpustește asupra ghemotocului de cârlionțuri , lăsândul fără vlagă pe spate . Privirea mea se întoarce către bunica , care mă privea drăgăstos , făcându-mi cu ochiul . Glasul meu nu mai conta când eram cu ea , faptele erau suficiente pentru ași da seama că încă este înconjurată de oameni reali, cu suflet bun . Brațele mele se strâng înconjurul ei , strângând-o cu putere , transmitându-i numai căldură și energie. Formam un tablou superb . „Nepoțica și Bunicuța” intitulat de două ființe fericite , care încă le pasă . Mă desprind lin de ea , trăgând cu ochiul la expresia feței ei , urmărind fiecare lacrimă de bucurie care-i ieșea din mugurii de violetă .
Acum , cel mai inportant pentru mine este să-mi trăiesc copilăria frumos , evitând coșarurile care mi s-au întamplat de-a lungul ei , trăind cu „viață” fiecare moment . Vreau să mă creadă toți , o copilă normală , să nu mă judece după aparențele mele deseori fără „chip” . ● Dimineața următoare. La ora de română unde trebuia să prezentăm compunerea ● - Domnișoară Haruno , veniți să ne prezentați compunerea . Respirația mea se îngreună instantaneu , pâlpâielile inimii mele sunt din ce în ce mai înțețoșate , alarmându-mă complet . A fost o idee bună să mă deslușesc pe foaie , lăsând urma de cerneală să-mi picure tristețea ? Tot acest timp , numai pe el îl priveam , puteam să-i simt energia cum mi se transpune pe suflet .
- Vreau .. vreau , șoptește înfrigurat glasul meu . Îmi este frică să-mi privesc cuvintele cum se mișcă pe foaie , să le simt durerea cu care au fost imprimate . Inspir ușor , lăsând parfumul din clasă să mă cucerească . Trebuie să mă adun , să mă las pradă victimei . „ să dedic această scrisoare de , de , de dragoste , cuiva care mi-a readus pacea sufletească , care m-a făcut să realizez că încă am ce căuta în lumea asta meschină , cineva care poartă numele …”
Ochii mei se înfundă în poza care mi se arată în față . S-Sasuke se sărută cu McKenzie , aceasta luându-i chipul între palmele , afundând brusc pupicul într-un sărut pasional . Mâna mea începe să tremure ca o vargă , fața devenindu-mi palidă . Toate zidurile puterii mele , gândirii mele înfloritoare au fost dărâmate, lăsând doar scrumul de după războiul dat în inima mea .____________________ __________________________ ________________________________ _____________________________________ Îmi pare extrem de rău că este scurt , dar am vrut neapărat să postez nextul , deoarece nu l-am postat de mult şi sunt nerăbdătoare să vă aud părerea :x Sper să vă placă pisici , asta contează pt mine P.S : Numele îl voi lăsa UnBorn . E mai sexii` =]] . :x
Pusiiii <33 ! |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 26 Feb 2012, 07:36 | |
| |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 26 Feb 2012, 09:09 | |
| Daa... "e mai sexy" E un titlu minunat, cat despre fic nu mai zis nimic...Il ador! Incep sa il urasc pe Sasuke Inainte mi se parea chiar dragut felul in care se comporta cu Sakura, dar acum... Biata de ea... ma bucur ca ai pus next si astept cu nerabdare sa vad ce se intampla |
| | | ♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 26 Feb 2012, 09:35 | |
| |
| | | Azelle Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Somewhere in the sky Nr. mesaje : 71 Puncte : 84 Reputatie : 5 Stare de spirit : Laughing all the time
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 26 Feb 2012, 09:40 | |
| Ce dragut!
Mi-a placut mult acest capitol, ca toate de altfel. Ador cum descrii, ficul e tare interesant. Dar Thoamne cat de nemernic poate fi Sasuke! Cum sa faca asa ceva?
Oricum, iti multumesc ca m-ai anuntat. Tine-o tot asa! Te-am pupat:* Zbye
|
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 26 Feb 2012, 11:56 | |
| |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 26 Feb 2012, 13:29 | |
| Dupa cum banuiam, am pierdut ceva
Si inca cat..capitolele astea m-au lasat total fara cuvinte, descrii atat de frumos, mai ales cel in care ai pus accent pe sentimentele Sakurei, ai reusit sa transmiti totul mai mult decat perfect, bravo tie doll, esti una la un milion
Bunica ei are mare dreptate, confirmarea am avut-o in ultima parte, mereu se gaseste el sa o faca sa sufere Si aia care l-a sarutat, nu mai apuca ziua de maine, o sa o fac sa regrete ca s-a nascut, ce bestie urata!
Sper ca Sasuke sa isi dea seama de marea prostie pe care a facut-o , asta daca nu l-a luat si pe el prin surprindere, nu m-ar mira deloc
Referitor la titlu, ma bucur ca ai decis sa il lasi asa, oricum mi-ar fi placut toate, desi asta e mai sexi
Spor la scris in continuare, love. Imi pare rau nu am ajuns mai devreme
|
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Chemical Reaction Lun 27 Feb 2012, 11:57 | |
| Minunat!
Cu adevarat minunat acest capitol..
Cum a putut Sasuke face asa ceva?
Sper sa primeasca un 2
Na!
Sa se puna el cu mine!
Cum ii poate face asa ceva Sakurei
Astept next si PWP doolshe |
| | | Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 04 Mar 2012, 03:38 | |
| Eh de cand nu am mai trecut pe aici...Mi s-a facut dor...Si dorul ma adus inapoi...A fost un super capitol Sa ma anunti cand pui da? Daca vrei tu... |
| | | Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 04 Mar 2012, 09:40 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Pisicuţă ♥ in Sam 10 Mar 2012, 22:41, editata de 1 ori |
| | | Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| | | | Issabelle Cooper Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Unde e bine şi e termină cu bine . Nr. mesaje : 62 Puncte : 82 Reputatie : 16 Hobby-uri : Să mă uit în ochii tăi şi să te mint ! Stare de spirit : Nu cred că ţi-ar trece aşa ceva prin cap .
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 04 Mar 2012, 16:16 | |
| Uau , deci m-ai uimit total :o !
Ce descriere , ce amintiri dure are Sakura . Săraca , a pregătit o scrisoare de dragoste , şi se pomeneşte că Sasuke se sărută cu ... MacKenzie .
Mrrrr !
Ador cum ai descris sentimentele , tulburările Sakurei . Nu mă mai saturrr să citesc rândurile alea splendide .
Iubesc , Ador , plac tot ceea ce scrii , descrii , toată povestea în sine ! Melancolia , Teama , Drama , Iubirea tânără ...
Heeeeei , deci până nu aduci nextul nu mă dezlipesc de calculatoor :o3 !
Te rog să mă anunţi pişcoţică , ok ?
Pişcoţica , recepţionat . !
Ultima editare efectuata de catre ◦ P¡şқοţεl™ in Dum 11 Mar 2012, 13:56, editata de 1 ori |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Chemical Reaction Dum 04 Mar 2012, 16:34 | |
| Doamne! Nu imi vine sa cred ca nu am trecut mai devreme pe aici.. Chiar este de groaza.. adica unele momente.. Cand s-a sinucis mama Sakurei sau a fost omorata nu stim inca, faza aia mi-a adus aminte de o scena diontr-un film.. Pai astept capitolul umrator, scumpo |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Chemical Reaction Sam 10 Mar 2012, 22:01 | |
| Hei scumpa mea:* Imi cer scuze ca am ajuns tocmai acum, insa nu prea am avut starea necesara sa citesc ceva. Mi-a placut capitolul, dar Sasuke sarutandu-se cu altcineva? Hmm? Ma intreb ce ne pregatesti..
Adu repede next-ul caci sunt foarte curioasa. Te pup puiule:* Spor la scris si multe, dar multe idei:x |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Chemical Reaction | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|