|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Sam 09 Apr 2011, 21:32 | |
| |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Sam 09 Apr 2011, 22:38 | |
| Imi place foooarte mult. Asa ca...NEXTUL REPEDE! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Dum 10 Apr 2011, 14:57 | |
| Miau miau !
Iubita mea Ani. Dragostea mea, scumpa mea, iubirea mea, nebuna mea, dulceata mea Deci am venit si eu p-aci. Hmm, pai stii deja ca imi place. Nu am ce sa spun, descriere o ai din plin, imi place cum descrii. Actiunea nu este grabita, imi place ca mergi lent si nu tragi lucrurile de coada. Dialogul nu este lung si nici sec..ma bucur Ai cateva greselute de tastare, insa stii ce ? Deloc grave avand in vedere lungimea capitolului. Deci iubesc lungimea, imi place ca scrii muuuult ca sa am ce citi, esti o dulceata Nu am ce sa mai spun, decat ca ma bucur ca ai pus next-ul, si ..ma bucur ca Sasuke a intrebat-o pe Sakura daca vrea sa fie iubita lui, insa tu scrii mult dar te opresti cand nu trebuie M-ai lasat in suspans, numai stiu ce sa spun, vreau sa vad ce se mai intampla in continuare asa ca sa vi repede cu next-ul, spor la scris si la idei ! Pupici dulci !
Mrr |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Joi 14 Apr 2011, 12:07 | |
| |
|
| |
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Joi 14 Apr 2011, 16:02 | |
| Super continuarea Ani !!!!!!!! Vai da greu ai mai pus-o. Oricum acuma ce mai conteaza? Imi place mult de tot ficul tau!!!!!!!! |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Sam 16 Apr 2011, 23:06 | |
| TE ROG PUNE NEXTUL PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS |
|
| |
SuperEla Academy Student
Sex : Varsta : 30 Localizare : Pe ici... pe colo... mereu in actiune... Nr. mesaje : 19 Puncte : 19 Reputatie : 0 Hobby-uri : citit, alpinism, skateboarding Stare de spirit : Happyy
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Dum 17 Apr 2011, 21:19 | |
| In sfarsit next-ul..... any draga mea iubesc ficul tau.... te-ai gandit vreodata sa te faci scriitoare? Oricum, ai un mare talent.... si.. sper sa pui next repede.... mor de nerabdare sa vad ce se mai intampla cu indragostitii nostrii !! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Lun 18 Apr 2011, 10:34 | |
| |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Lun 18 Apr 2011, 11:00 | |
| heloo....scz ca nu am mai dat comm pana acuma dar am fost cam ocupata cu scoala... asa sa vedem....imi place foarte foarte mult dialogul nu e sec....descrierea foarte buna... ce pot sa zic....e magnific nu prea imi gasesc cuvintele abia astept sa vad ce o sa se mai intample pune nextu repede plz |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Mar 19 Apr 2011, 10:05 | |
| hey...tot eu sunt stiu ca sunt cam stresanta dar terog pune nextul ca mor aici e prea magnific,superb,feeric cand ai timp pune nextu |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Lun 25 Apr 2011, 20:32 | |
| La cererea lui Ani ma rugat sa ii las comm dur , sper sa nu va suparati :d Anii uite comu la care habarnam ce sa comentez ca totul e perfect dar sa incerc sa vedem ce iese deci:
Titlul: pai imi place destul de mult dar de la un timp nu de mai numeste Aniii de liceu ci Anii de oroare cu Zea si Keyki =)) glumeam, imi place mult :x
Ideea: pai cred ca se observa deja din titlu despre ce e vorba deci nu am ce comenta, daca imi place titlul da pai ideea care e super :x
Descrierea: e superba, imi place la nebunie cum descrii sentimentele si fata de primele capitole se vede o schimbare radicala, asa ca te felicit e superb cum descrii sentimentele :x
Actiunea: imi place, nu o grabesti e frumoasa, cu mici intreuperi si probleme deci e super :x
Estetica\greseli: ce pot sa spun fiecare are greseli de tastare dar ca sa am si eu ce comenta :p uite greselile pe care leam vazut :
-capod= capot (vezi ca ai zis de dua ori) -spe=spre -pea lea=pe alea (arca asa stiam ca se scrie nici eu nu mai stiu =))) -iubeste=iubesc -aces=acest (tie foame, super eu adaug litere tu le mamanci :))) -sper=spre -loc=lor Atatea am vazut eu...putine ^_^
Dialogul: pai in ultima vreme nu am ce comenta la el deloc, in primele capitole trebuie sa recunosc ca era oleaca cam sec dar acum e superb, imi place mult de tot, nu mai e sec si nici lung, flosesti fix cand trebuie :x na-m ce comenta :x
Lungimea:)): pai iubesc lingimile capitolelor scumpo :x, stii greselile acelea erau destul de mule desii nesemnificative dar avand in vedere lugimea capitolului pot zice ca sunt foarte putine bravo te apreciez :*
Suspansul:)):N-am ce comenta la el e clar :))pe mine una ma tii in supans...cu sacu, acia astept nextul sa vad ce va zice Sakura :x
Cam atat scumpo.
P.S: COMUL ESTE ASA LA CEREREA AUTOAREI ^_^
Anii nextul te roog cat mai repede, sunt curioasa sa vad ce va zice Sakura,NEXT ^_^ |
|
| |
MaryKid Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : In my world Nr. mesaje : 36 Puncte : 45 Reputatie : 5 Stare de spirit : poi happy....
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Mar 10 Mai 2011, 08:52 | |
| Anii am trecut si pe la ficul tau e super si nu am cuvinte sa iti pun ce talentata esti:X:X plz pune repede nextul te pup dulce:* _____________________________Semnatura________________________________________ No Music...No Life
Ultima editare efectuata de catre Kida.Wild.Kid in Joi 26 Mai 2011, 08:46, editata de 1 ori |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Dum 22 Mai 2011, 14:12 | |
| |
|
| |
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata Nr. mesaje : 158 Puncte : 177 Reputatie : 11 Hobby-uri : orce Stare de spirit : binisoooor
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Vin 27 Mai 2011, 22:31 | |
| helooooh,e cineva?se pare ca ficu'i abandonat din cate vad toti il iubesc ca si mine... mooooltvreau next.vleau next ...n .....e .......x .........t vleau next .........n .......e ......x ...t |
|
| |
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Vin 27 Mai 2011, 23:17 | |
| |
|
| |
Cristina07 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : In fata compului ;) Nr. mesaje : 44 Puncte : 47 Reputatie : 5 Hobby-uri : Dansul :x Stare de spirit : :-s
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Sam 28 Mai 2011, 14:55 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Sex : Varsta : 27 Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata Nr. mesaje : 158 Puncte : 177 Reputatie : 11 Hobby-uri : orce Stare de spirit : binisoooor
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Sam 28 Mai 2011, 17:07 | |
| hai cu nextu ca toti de pe aici iti iubim ficul si vad ca lai cam lasat pe voia vantului |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Dum 29 Mai 2011, 14:19 | |
| Iti ador ficul si te implor sa pui nextul.Nu ai mai mus de mult timp si sper ca nu lai abandonat.Ai foarte multa imaginatie si ar fi pacat sa nu il continui.Asa ca pune nextul repede |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Lun 30 Mai 2011, 19:10 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Lun 30 Mai 2011, 20:12 | |
| Abia asteptam |
|
| |
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Lun 30 Mai 2011, 20:32 | |
| abia astept si te pupacescpentru nexturile pe care ai sa le pui |
|
| |
SuperEla Academy Student
Sex : Varsta : 30 Localizare : Pe ici... pe colo... mereu in actiune... Nr. mesaje : 19 Puncte : 19 Reputatie : 0 Hobby-uri : citit, alpinism, skateboarding Stare de spirit : Happyy
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Lun 30 Mai 2011, 21:55 | |
| Abia astept next...... cred k am citit acest fic de 7 ori pana acum |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Mier 01 Iun 2011, 19:39 | |
| salut!...e miercuri si nu ai pus nextu inca te rog sa il pui repede ok? |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Joi 16 Iun 2011, 19:13 | |
| Draga mea nu ai mai pus de un catralion de ani nextul.... Iti iubesc ficul si vreau sa vad ce se mai intampla Asa ca atunci cand ai timp sa pui nextu |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) | |
| |
|
| |
|