|
|
Autor | Mesaj |
---|
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Dum 27 Noi 2011, 23:01 | |
| plyz cand pui next-u nu mai am rabdare |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Lun 28 Noi 2011, 06:39 | |
| AlinaElena te-as ruga frumos sa nu mai postezi mesaje unul dupa altul, deoarece faci OFFTOPIC si te-as mai ruga sa faci mesaje care sa contina cel putin zece cuvinte, altfel faci SPAM.. Multumesc pentru intelegere.. |
|
| |
Mona™ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : La casuta mea Nr. mesaje : 352 Puncte : 366 Reputatie : 12 Stare de spirit : Asa si asa
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Lun 05 Dec 2011, 20:28 | |
| Buna,ficul e superb,frumos si interesant abia astept sa vad ce se mai intampla sper sa aduci contiuarea! |
|
| |
girlrock45 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : peste tot si nica ieri Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Dum 11 Dec 2011, 12:29 | |
| PUne si u textu ala mai repede trg!!!!!!!!!!!!!! [img][/img] |
|
| |
biancagheorma Academy Student
Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Dum 11 Dec 2011, 17:34 | |
| ai putea sa scrii o carte. Super tare....ai o imaginatie de nota 10 |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Lun 12 Dec 2011, 10:21 | |
| |
|
| |
sweet ioana Academy Student
Sex : Localizare : constanta Nr. mesaje : 4 Puncte : 5 Reputatie : 1 Stare de spirit : :-)))
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Joi 15 Dec 2011, 21:58 | |
| Salut!!!!!! Si eu sunt noua!!! insa nu mi-am facut un fic... Ma rog, sa trecem la ficul tau ..... ESTE SUPPPER !!!!!!!!! Devii dependenta de el!!!! ok.... astept NEXT!!!! CAT MAI REPEDE POSIBIL....PLZZZZ!!!! SPOR LA SCRIS IN CONTINUARE!!! PAAAAAAAAA |
|
| |
~Linna~ Chūnin
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Sam 24 Dec 2011, 20:52 | |
| te implor indurate si de noi si pune nextul ala blestemat odata ca prind radacini aici |
|
| |
Ionica Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Paulesti, Prahova Nr. mesaje : 4 Puncte : 4 Reputatie : 0 Hobby-uri : Parctic tenis de camp Stare de spirit : Entuziasmata
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Joi 12 Ian 2012, 13:38 | |
| Imi place mult fic-ul tau! Sper sa mai scri! Editat de choco: comentariile la ficuri trebuie sa contina cel putin 10 cuvinte. Tu aici ai facut SPAM. Regulament. |
|
| |
Ionica Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Paulesti, Prahova Nr. mesaje : 4 Puncte : 4 Reputatie : 0 Hobby-uri : Parctic tenis de camp Stare de spirit : Entuziasmata
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Joi 12 Ian 2012, 13:56 | |
| Abea astept NEXT-ul !!! Iti iubesc fic-ul si tot ce este legat de el... Ai niste idei minunate! Te rog pune NEXT-ul! |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| |
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| |
| |
Cocktail de zambete Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe Marte!:)) Nr. mesaje : 36 Puncte : 40 Reputatie : 2 Stare de spirit : IM VERY HAPPY!!
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Vin 13 Ian 2012, 10:20 | |
| Acum am terminat sa il citesc si eu !!!DOAMNE! Nu ma mai opream din citit,la cat de mult imi place. In sfarsit dupa atatea peripetii,sunt si ei impreuna. Hai te rog frumos cu NEXTUL!! |
|
| |
xXxionyxXx Academy Student
Nr. mesaje : 3 Puncte : 4 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Sam 14 Ian 2012, 22:17 | |
| Buna. Sunt si eu prin trecere.Am citit capitolele...si ce sa spun...genial. Acum am doar o fraza de spun:,,Nextu te rog, te implor, nextu. nextu!". Te rog! |
|
| |
rebecutza_mariuk:)) Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Constantza Nr. mesaje : 3 Puncte : 3 Reputatie : 0 Stare de spirit : always happy:))
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Dum 29 Ian 2012, 20:23 | |
| Super si astept nextul! Te rog ff frumos sa ma anunti si pe mine... Ms mult..
|
|
| |
~Linna~ Chūnin
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Mar 31 Ian 2012, 22:43 | |
| scumpa mea te implor sa pui nextul ca nu m ai pot sa astept te rog ca daca nu inebunesc aici pe loc... PwP dulce de tot la tine |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Dum 12 Feb 2012, 22:35 | |
| Buna Ani sunt noua pe acest forum dar , vrea sa stii ca-ti iubesc ficul si vreau nextul .
|
|
| |
Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Dum 12 Feb 2012, 23:29 | |
| Hei.....Ani! E primu meu coment care il las la ficu tau...Te iubesc!! In sfarsit Sakura si Sasuke sunt impreuna....Nu am ce sa iti reprosez pentru ca stiu ca te-ai straduit foarte mult sa faci acest fic sa atinga un nivel surprizator de bun !!!( ma refer la faptul ca ideile sunt originale , descrierea este din plin , dialogul nu este mult,nici putin sau plictisitor, ai multe personaje).Insa nu inteleg de ce te-ai oprit?!Ar trebui sa continui , scumpa ! Lasane si pe noi sa privim cum munca ta creste si sa vedemce se mai intampla personajelor.... Nu am sa te stresez la cap cu propozitii gen:"Cand pui NEXTU?",insa as vrea sa stii ca , avand invedere talentul pe care il detii ar fi frumos sa nu il mai "ascunzi"....Deci bafta la scris !
|
|
| |
angel.caitlyn Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Balonul meu:) acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 108 Puncte : 112 Reputatie : 2 Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris... Stare de spirit : Indragostita:X:X:X
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Joi 16 Feb 2012, 10:47 | |
| |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Joi 16 Feb 2012, 19:42 | |
| |
|
| |
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Vin 24 Feb 2012, 23:48 | |
| Am ajuns si eu pe aici si vreau sa spun ca imi place la nebunie acest fic Sarmana Sakura cat a trebuit sa sufere din cauza acelor nenorocite...jur ca le bat Ma bucur ca am reusit sa termin de citi acest fic pana in momentul de fata si astept next-ul Esti un geniu si te pwp dulce repede cu next-ul! Ja ne!!! |
|
| |
Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta
Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Sam 25 Feb 2012, 13:55 | |
| tareeeeeeeeeee.cel mai tare next plizz |
|
| |
Arexu Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui Nr. mesaje : 21 Puncte : 24 Reputatie : 1 Hobby-uri : Sims 3 Stare de spirit : Ametita
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Dum 26 Feb 2012, 11:54 | |
| Buna ficul tau este genial plizz NEXT:D |
|
| |
~Linna~ Chūnin
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Lun 27 Feb 2012, 19:25 | |
| scumpa meacand pui next-ul ca a trecut jumatate de an de la ultimul |
|
| |
Diana Legend
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) Mar 28 Feb 2012, 21:26 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anii de liceu (sasusaku) | |
| |
|
| |
|