Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Dear Diary Mar 31 Ian 2012, 12:48 | |
| Deci cred că ştiţi ce înseamnă asta. <3 Este un jurnal şi puteţi să vă lăsaţi gândurile libere, să vă înşiraţi peripeţiile, aventurile de zi cu zi în acest mic jurnal. ^^ Ps. eu nu ştiu dacă s-a mai deschis un astfel de topic, nu am puricat toată secţiunea aceasta, deci dacă a mai fost odată postat, îmi cer scuze. ;A;
Dear diary
Astăzi este o zi cam grea. Nu ştiu sigur dacă doamna profesoară de biologie ne va da test, până acum ne-a amânat pe toţi, cică "nu are chef". Aşa face mai mereu, viaţa de licean nu e uşoară şi multe surprize ne aşteaptă după colţ. Nu îmi merge Disney-ul şi atât de tare doream să văd cartoon-ul Recreaţie Mare, un desen pe care îl ştiu de mică. *sad face* Sper să se termine cât mai repede această zi, le fel şi restul zilelor pentru a mă bucura de sosirea weekend-ului.
Ultima editare efectuata de catre Nix in Mar 21 Aug 2012, 13:59, editata de 2 ori |
| | | ▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 31 Ian 2012, 14:35 | |
| Dear Diary, Astazi a fost tare amuzant la scoala!Trei colegi au cazut de pe scaune,alti s-au batut cu cornuri,fetele sufereau din dragoste(ca de obicei),romana nu am facut,la fizica am facut nani,la geografie am aflat ca in Africa ciocolata umbla pe drum ,la muzica sa rupt banca,la franceza am facut clatite iar la desen...nimic nou. Acum sper sa treaca ziua asta si sa nu vina doamna de mate la scoala,sa raceasca sau...sa o manance gainile,nu imi pasa. Mai vorbim.Bye Bye! |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 31 Ian 2012, 14:41 | |
| Dear Diary <3
Cred ca azi a fost o zi destul de normala .__. fata de ieri cand a fost prea TARE! <33 Am luat 9 la chimie b-) asta e ceva nou pentru mine, deci ma bucur : ]] Ca deobicei am ras la scoala cu colegii mei zunatici si mi`am facut nervi cu profa de Franceza 8-| That old lady! Am descoperit ca imi place tehnologia *WTF?* >.> am ramas socata!! =]] Toata ziua am fost cu gandul la Manga`ul Yaoi pe care l`am inceput aseara si nu l`am terminat, am fost ceva de genu: Ce o sa se intample? Se sarutaa? Se iubesc? Sa se faca mai repede ora de plecare! ^.^ M`am gandit la ,,Iubire pe Ritm de K`Pop'' <33 Ficul meu cu Camz <33 este atat de genial! Kawaaaaiii!! Cat ma bucur ca le place :o3 =]]
Cam atat <3 revin! |
| | | Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 31 Ian 2012, 16:02 | |
| Draga jurnalule,
Nimic nou. Totul a ramas la fel ca ieri, ca alaltaieri si tot asa. Aceeasi oameni, aceleasi fete, aceeasi ochi ce te mananca de viu. Cred ca singurul schimbat a fost gerul: mult mai puternic ca ieri. As vrea sa-ti spun " oricate" si totusi n-am ce spune. Ma amuz cand recitesc ce-am scris si ma intreb... chiar eu am scris? Un zambet ironic si-o pereche de ochi seci imi acopera fata. N-am cui sa spun ce simt si chiar de as avea, ce-as spune? N-as avea ce. Banalitate... banalitate... viata asta e o banalitate.. |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 31 Ian 2012, 18:50 | |
| Dear diary: Astazi am avut olimpiada la romana. :) Dupa o ora de chin si suferinta a reusit sa ajungem si noi intregi in clasa. Dupa ce ca ma durea capul, a inceput si profesoara de engleza sa ma ia la intrebari. Numai de asta nu mai aveam eu chef. :)) In roice caz, numai subordonate subiective si predicative aveam in cap. (D) Eii, si colac peste pupaza avem inca un test la franceza pe care profesoara l-a anuntat "din greseala" prea tarziu. 8-| |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 31 Ian 2012, 20:38 | |
| [b][b]Dear Diary, Stau cateodata si ma intreb .. mai proasta de atat pot fi? :)) M-a ma jignesc singura si asta nu e ceva nou. Mda, increderea .. mama ei. Toti au primit, poate prea mult ajungand niste ingamfati, nu mai eu nu. Mintea mea, total aiurea. Ma trezesc razand ca o isterica in pauze, fara motiv. La ce ma gandesc, nici eu nu stiu sigur. Iar daca indrazneste careva sa faca vre-o gluma pe seama mea, si-o ia. Eu, aia periculoasa. Tin sa cred ca sunt mult prea impulsiva. Actionez fara sa gandesc, lovesc si ma trezesc si vorbind cine stie ce bazaconii. In ciuda a tot ce se spune despre scoala, mie imi place...chiar daca prefer vacantele la tara in locul orelor de matematica sau iesitul in oras in locul celor de organizare. In plus, cam tot ce este interesant mi se intampla acolo si trebuie sa recunosc, nu sunt prea multe. Ca veni vorba de vacanta .. prea iubitul meu liceu are un program mai diferit. Inafara de saptamanile de scoala mai facem trei de practica si .. inca ceva, astfel incat perminam scoala pe 13 iulie. Iar inceputul anului scoalar, la fel ca toata lumea. Practic, vacanta noastra s-a dus toata pe apa sambetei. Si cand te gandesti ca , proape, in mijlocul verii tu stai la scoala in timp ce multi alti copii sunt la mare. Viata mea, total plictisitoare. Si Doamne, ce n-as vrea si eu sa fiu intr-o poveste gen SasuSaku. Ceva mai incitant .. vorbesc prostii. Colegii mei... pfai, pericol. Nebunie mai mare ca la noi in clasa nu este. Si daca nu esti gadilata, luata pe sus si tarata prin toata clasa inseamna ca nu ai facut nimic. Baietii, sunt mai schimbatori ca vremea. Acum te ajuta si te scapa din mainele altuia si in clipa urmatoare te trezesti pe hol, inchisa pe dinafara. Azi de exemplu, m-am trezit cu un baiat la mine la banca, incercand sa-mi dea haina jos, ca un "copil politicos ce este". Dar atat de grabit era saracu`, si sarit de pe fix, ca aproape m-a stans de gat cu fularul ~ care era foarte lejer prins la gatul meu deci, se putea da jos fara prea mare efort ~. A trebuit sa fug prin clasa ca sa pot scapa de generozitatea lui. Ja ne ...
PS: Nu stiu ce sa zic, cred ca am luat prea in serios faza cu jurnalul. Ma bucur ca s-a deschis un asemenea topic. Chiar la asta ma gandeam acum careva zile. [/b][/b] |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 31 Ian 2012, 21:31 | |
| Dear Diary <33 ,
Astazi , a fost o zi atat de deprimanta .. In ore radea si in pauze beleam belingarul . In recreatie steateam cu fruntea lipita de geam , lasandu-mi razele soarelui sa.mi mangaie chipul . Imi inchideam capul si .. visam . Era intr`o armonie totala .. Viata mea , just a trash . Nu am probleme cu familia acuma , nimic cu scoala grav , dar prietenii , baiatul de care imi place , parca toti ma ignora. Urasc faptul ca ma vad 10 minute cum stau nemiscata si privesc cerul , se uita la mine si uneori mai vin si ma sperie , alteori isi continua drumul spunand : "Intotdeauna face asa =.= .Nu am ce sa fac." Baiatul de care imi place , iarasi se prelinge pe langa o foarte buna prietena , iar ea cam stie ca-mi place de el , dar reactioneaza pozitiv . Mai mult sta cu el . Viata mea sociala sta atarnata de un fir de ata . Cand vad ca prietenii mei f. apropiati nu ma baga in seama , simt cum este un gol in sufletul meu , nu-mi gasesc linistea fara un umar pe care sa plang . Ma enerveaza faptul ca daca spui cuiva framantarea mea , zic "Du-te lasa-ma .. esti sexy and I know it ..." Vreau sa treaca totul , sa .. ma sinucid . Ma paste gandul asta de cativa ani , urasc sa-mi fac poze , pozele de cand eram mica , cand zambeam pe atunci , crezand ca nu exista griji ..Probabil la varsta aia . Ma rog . Prea deprimant
La scoala : Maine am la FIZICA test si poimaine la MATE . Deci va da-ti seama ce note iau =)) LOLS , ma spanzura taica si maica mee =))
Pfoai , zici ca as fi scris la One-Shot . Prea deprimant . Dar ce sa si faci ? This is my life.
To be continued =))))
Ultima editare efectuata de catre Caρρυccιησ ♥ in Mar 31 Ian 2012, 22:14, editata de 1 ori |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 31 Ian 2012, 21:57 | |
| Dear Diary, Astazi am avut o zi foarte ciuata la scoala. Aveam ora de sport si trebuia sa asteptam profesorul. M-am dus la colegii mei ca sa asteptam impreuna sa mergem in sala de sport. Radeam pe acolo, ca de obicei eu mereu rad, iar ei imi spuneau cat de dor le-a fost de mine. Fiindca am lipsit o saptamana. Eram in spatele unei colege. Ma uitam in alta parte.. Ea se intoarce deodata si intr-o fractiune de secunda ma linge pe gat...=)) M-au trecut toti fiorii, si nu de placere. Am zis ca mor sau ca lesin acolo=)) In rest, am fost scoasa la tabla asa din prima. Evident, pentru ca am ras=)) Dar nu m-am putut abtine caci facuse cineva o gluma si na, eu sa nu rad? Atunci ziua chiar e anormala..=)) Si in incheiere, na, ce pot sa mai sp? Viata trebuie traita la maxim, orice secunda !! Asta zic eu |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 31 Ian 2012, 22:05 | |
| Dear Diary,
Astazi, ca si ieri, a fost o zi aproximativ groaznica. M-am saturat pana peste cap din aceasta clasa din care fac parte. Regret amarnic ca in a 4a am dat examen pentru a intra la intensiv engleza, intr-o clasa ca aceasta in care ma aflu. Mai bine nu mai dadeam nici un examen si intram la C sau D. Marea abisala problema: banchetu, banchetul si iar banchetul..Diriga m-a pus sef organizator la banchet. Mare greseala.. nu ma inteleg deloc cu ei. Defapt ce, cine se intelege cu cine in clasa mea? Daca poate fi numita asa, o "clasa". Multi nici nu o numesc asa. Adica suntem pe grupuri de cand ii stiu. Cum ca eu nu sunt bagata in niciunul e alta chestie :-j. Trecand peste, iarna asta am vrut sa ii chem pe mai multi la patinoar. Evidentul raspuns: NU. Noi nu suntem o clasa, intelege o data! Suntem facuti pe grupuri si gata. Frate, suntem impreuna de 4 ani si noi asa facem?! Chiar m-am simtit prost, din moment ce eu incercam mereu sa ne unim, dar am zis ca renunt. Nu merge, incerc in toate felurile si NU merge. De ce? De ce trebuie sa fim asa? Deci nu inteleg! Aseara vorbeam cu un coleg si-l intrebam daca ar vrea sa facem banchetul singuri sau cu 8C. Intrucat cu 8A nu se poata, ca pe ei s-a suparat diriginta si nu mai fac banchet..ca initial cu ei faceam. Si auzi raspuns: " Vreau singuri. Sa fie doar clasa noastra, eu sa stau cu x, y, z pe scaun si sa vorbim despre lucruri interesante si sa radem de aia care danseaza". Doamne cand am auzit imi venea sa ma arunc pe fereastra. Si nu a fost singurul raspuns de felul asta. Deci chiar m-am enervat rau. Ce e asta frate, e banchetu, nu ora de desen! Suntem cea mai dezorganizata clasa din toata scoala. Toate celelalte sunt unite, pana si aia de a 5a sunt mai uniti ca noi. Chiar m-am saturat. Eu am fost organizator la fiecare petrecere care am facut-o din a 5a pana acum. Exclusiv a 5a, in fiecare an am facut minim 2. Am zeci , daca nu si sute de poze de la petreceri in care suntem 5 fete care danseaza si restul pe scaune vorbind! Ma strofoc atat pentru nimic, oricum niciodata nu a iesit NIMIC. Intr-un final, 8C face cu 8D. Iar noi evident, am ramas singuri. In ritmul asta nici nu o sa mai merg la banchet. Pentru ce? Toata lumea a zis oricum ca sta jos, deci.. O sa fim ca de obicei 5 copii danseaza restu stau si rad de ei. Mi-a ajuns. :-j Nu pot intelege de ce toate celelalte clase pot fi unite si noi nu. Poate o sa raman cu aceasta dilema pana la sfarsitul anului scolar, sau poate o sa aflu. Ramane sa vedem.
Probabil mai nimeni n-o sa citeasca :)). Eu am vrut sa ma descarc, scuze ca e cam lung ^^. |
| | | ▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Dear Diary Mier 01 Feb 2012, 15:55 | |
| Draga jurnalule, Azi a fost o zi tare ciudata,ca mai toate zilele de miercuri.La chimie profesoara ne tot intreba de formule si definitii doar toata clasa juca X si O asa ca doamna a fost nevoita sa joace si ea.Ce fata a facut cand a luat bataie de la Ale!Parca s-a crapat planeta!La romana o durea capu´pe doamna asa ca am scris la mate cea mai luuunga tema din istorie in timp ce colegul meu de banca facea avioane.Dupa a venit biologia,unde iar am auzit-o pe profesoara cum spune acelasi lucru de 10 ori:"haideti sa vedem ce si cum" si "aflam la lectia respectiva".Cand a venit ora de mate si speram sa vada ca mi-am facut tema NU a corectat-o!Femeie antipatica!Am stat 2 ore ascultand cum vorbeste despre unghiuri si radicali!La civica am adormit din cauza doamnei care a spus ca pune 1 la toti daca e galagie,asa ca a fost o liniste extraordinara.Acum sper sa vina Ramo ca sa vorbim si sa pictam peretii! Bye Bye! P.S.:Draga Elly,nu trebuie sa iti ceri scuze ca e lung.Acesta poate fi considerat jurnalul tau personal,unde iti notezi tot ce simti si unde nu iti pasa ce cred altii.Curaj! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Dear Diary Mier 01 Feb 2012, 19:09 | |
| Eii ei.. Am mai trecut pe aici, dar de data asta nu ca sa mai scriu in jurnal, ci ca sa mai spun cate ceva celorlalti. Deci Capps`: nu trebuie sa gandesti asa. Desi nu sunt adepta gandurilor optimiste, imi spun ca nu are rost sa renunt la viata doar din cauza unor probleme, fie ele mari sau mici. Nu trebuie sa te gandesti ca la fiecare obstacol sau la fiecare hop viata este nedreapta. Asa este viata, oricum ai lua-o, este a ta si trebuie sa o traiesti cum iti place tie. Desi sunt unele momente in care vei face si lucruri care nu iti sunt tocmai pe plac, sa stii ca si alea sunt importande, deoarece te maturizeaza si te fac mai atenta pe viitor. In plus, daca vrei sa renunti acum la tot, ce vor spune acei oameni apropiati tie? Vor fi tristi si vor plange, insa vor fi dezamagiti. Vrei sa lasi impresia unei mari dezamagiri atunci cand vei disparea? Pentru ca oricate exemple si motive ai da si ai avea, tot tu faci ceva mai nedrept decat ceilalti. Cateodata nu ai dreptul sa renunti. Gandeste-te doar daca chiar merita sa le oferi unora satisfactia de a te vedea invinsa. Elly: stiu cum este, crede-ma. Si noi (clasa mea) suntem impreunsa de opt ani, asa ca ai zice ca ne-am unit si am format ceva, dar.. nimic. Nu trebuie sa te gandesti ca daca ceilalti nu vor, atunci nu trebuie. Poate ar fi bine sa discuti acest aspect si cu un om matur, parintii tai sau un profesor de care te simti apropiat. Cred ca ei ar fi mai in masura sa te ajute, fie chiar si cu un sfat. In rest, nu poti decat sa ignori gurile rele, sa iti vezi de ale tale si sa te preocupi de binele celor care inca mai sunt acolo, pentru acea clasa. Iar daca nici ei nu mai exista, atunci ma gandesc ca macar tu meriti sa iasa ceva frumos, pana la urma aici va veti desparti, ar fi pacat sa nu faceti o petrecere frumoasa. Apoi, ai spus ca ai o multime de poze. Ai putea face ca un album care sa le cuprinda pe toate. Ai putea sa faci un fel de carnetel, de mici dimensiuni si sa ai cateva poze reprezentative pentru fiecare dintre colegii tai si la sfarsit de an sa daruiesti fiecaruia cate unul. Stiu ca este mult de munca, insa cred eu ca te-ar mai destinde si ti-ar dezvalui toate momentele frumoase. Nu stiu, incearca sa fii tu in continuare chiar daca ii nemultumeste pe altii. Este important sa te simti si tu bine, nu numai ceilalti. Asa, sper eu ca v-am fost de ajutor. :o3 Daca nu, atunci incer sa ma straduiesc mai mult data viitoare. Pana atunci va pup dulce choco^^ |
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Dear Diary Mier 01 Feb 2012, 20:06 | |
| Ma bucur ca este si cineva care da sfaturi ;;). Cine altcineva mai bun decat Choco <3. Iti multumesc pentru sfaturi scumpo, aceea cu albumul este chiar geniala! Nu stiu cat o sa le pese dar.. o sa incerc. ^^ Cat in legatura cu faza sa vorbesc cu un profesor mai apropiat sau parintii mei nu o pot face pentru ca pe mama nu prea o intereseaza asta, ea doar vrea ca eu sa invat plus ca ma cert cu ea in fiecare zi..profii nu mai zic. :)) Acum ziua de azi. 8-|
Draga jurnalule,
Astazi, ca si ieri o zi super naspa! 8-| Ei, daca ai vedea majoritatea partilor din ziua de azi ai putea spune ca am avut o zi buna in adevaratul sens al cuvantului, dar..Ma rog, sa incep. So, am trecut la olimpiada la chimie ceea ce m-a uimit complet :)). M-a ascultat la franceza din citit si tradus si iar, spre mirarea mea mi-a dat 10 curat. La ora de geografie profu i-a zis cu o voce amuzanta rau unei fete: FETITO CE RAZI ASA CA TI SE VAD SI CARIILE! sau..HAI CA VINE INCALZIREA GLOBALA PANA ARATI TU RAUL ALA! sau..DU-TE LA LOC SI VISEAZA LA NEMURIREA SUFLETULUI! Le spune cu o voce amuzanta de mori de ras. :)) Ma rog, pe langa chestiile astea vesnica chestie: banchetu. Niste fete au intrebat-o pe diriga daca pot sa faca banchetul cu noi. Dar ei fac cu 8D, si nu stiu cum va fi asta. Si inca o chestie, mi-e putin rusine sa spun :)) dar deja devine stresant. Am 2 colege care plac 2 baieti de la clasa 7A. Si eu de fiecare data cand trec pe acolo aia se holbeaza la fundu meu 8-| Scuzati expresia, dar am zis-o pe romaneste. E enervant, foarte! Sti de ce? Pentru ca ele PE MINE dau vina! Eu sunt fraiera si le fac pe plac. Nici nu mai ies din clasa, ai mai pomenit asa ceva? M-am saturat frate, am tipat azi la ele : DA CE MA TOT E VINA MEA CA SE UITA EI NU? Si evident, lor doua nu le pasa. Mdea, prietenia, ce sa zic! Cand o sa gasesc si eu un prieten adevarat dau petrecere frate! 8-| Ultimul an in scoala asta mi-l petrec stand in clasa din cauza unor .. de a 7a. Sa nu ma exprim urat :-j. Cam asta a fost ziua mea "superba" ^^ Nici nu am mai dat test la geografie, am luat 10 la civica dar tot prost ma simt. O da, si cand am aflat ca nu dam test am calcat stramb si m-a durut piciorul toata ziua, nu mai puteam sa merg. Si la ce colegi SCUMPI am unul mi-a dat cu piciorul lui in piciorul meu si m-a durut si mai tare. Frumos, nu? :-j Sa vedem ce va fi maine, mai dau si test la mate. :)
Inca o data iti multumesc Choco pentru sfaturi! |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Dear Diary Mier 01 Feb 2012, 20:31 | |
| Cu multa placere scumpo si sincer imi pare rau sa vad ca problema din clasa ta este mai grava decat pare. Nu ca as fi genul careia sa ii placa sa stea cu toti colegii, deoarece sunt unii si unii. Pe unii chiar nu-i suport si nici ei pe mine, asta-i clar. Dar cand trebuie, reusim sa facem un oarecare compromis. Si in legatura cu ceea ce ai spus astazi. Daca le consideri prietene, atunci ele ce te considera? Daca te pun sa faci asa ceva, atunci este o dovada clara ca nu ai ce sa mai discuti cu ele. Si ce este vina ta ca alora de la a saptea nu le place de ele? Doamne, mare ti-e gradina. -.-" Pfiuu, uite ca eu sunt pe aici cu sfaturile. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Si ca sa povestesc si eu despre ziua mea.. A mers binisor. Nu ma plang, ca m-am obisnuit deja. Am primit niste carti in cap la matematica si atunci ma doare incontinuu, in rest ok. :)) Am luat 10 la muzica si nu am murit la romana. Dar sigur mor maine, ca ne da test. Off, ce sa-i faci? Si am ras mult, ca de fiecare data. Si m-am batut cu unu. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] =))))) Cam ca in fiecare zi. :-" =)))) choco^^ |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Dear Diary Mier 01 Feb 2012, 22:03 | |
| Chocoo ;o3 .
Vesnica poveste (D) ! Te bati cu toti :)) Stai flex cu Matematica , ca eu maine dau test si ma fac de ras toata =)))
Euuu ,astazi =)))
Azi iarasi am fost deprimata , adica intotdeauna is asa =)) Sa vedeti :)) La ora de engleza zbiara un copil : " Ia`ti mana ! " Profa : Da ce faceti mai ? Ridicati-va in picioare ! Copilu care o urlat face : - Da eu mi-am pus mana pe masa si Dani[colegu de banca] si`o pus mana peste a mea , asa romantic =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Sa`i vedeti pe toti din clasa : "Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :>:> Ehee :> " =))))))))))))))))) Da sa vedeti ce ofensat erau amandoi :)) Cand imi aduc aminte , MOR :)) Si profa s`o ras =))))
Pff , de 2 sapt in coace profu de fizica ne ameninta cu teste =)) Luni --> "Miercuri da-ti test !" Miercuri --> "Luni va dau testul !" Luni--> Nu am adus nik!" Miercuri [azi] : Mi`o fo lene ! Luni va dau test ! =)))))))))))
Maine dau test la aritmetica si beles ceva acolo :)) Degeaba am fkt cu profa , simt ca inauntrul meu o sa iau 5 =)))) Nu`i bai :> Ca la Geometrie iau 10 :>:> Asa mult imi place Geometria .'! La muzica profa intotdeauna face : "- Ma handicapat ! Ce draci faci?! :@ =))))))))) Da si ea se rade de ce prostii scoate pe gura=)))) La Info iarasi =)) Profa are niste buuuci :> Ca ale lu` mama =)) Si se aplecase odata vreo 5 minute sa-i explice cuiva ceva despre Word =)) * Pe noi ne invata cum sa deschidem Wordu' * Si toti isi intind mana spre profa si fac cu mainile parca strang ceva =))) Is nebunit toti '! Jeez , proful nostru de Ed.Fizica e foarte punctual . Asta sa stie tot forumul , il dam la stiri =)) Sa vedeti : Mi-o pov asta Milky cand eu eram deprimata si imi lipeam capu de geam :)) Vine profu in clasa : -Bianca[Milky] da.mi certificatu de nastere si 10 lei . -Acuma , stai sa-mi scot din c*r =))))))))))))))))))))))) Va da-ti seama . De unde sa scoata certificatul de nastere , din buric desigur =)) Desigur , in cazul ei din .. altceva =)) Pff , il iubb. pe prof cand e zurliu :)) Pacat ca e asa intotdeauna , asa e firea lui (D) !!
Si asa se termina o pagina din jurnalul meu :)) Scuza-ti ca e lunga ,am luat prea in serios faza cu jurnalul , da nah Imi place sa-mi spun povestea mea handii la toti !
TO BE CONTINUED. =)) Reclame acuma :))) |
| | | ▬Krux . Chūnin
| Subiect: Re: Dear Diary Joi 02 Feb 2012, 13:40 | |
| Draga jurnalule, Azi a fost cea mai tare zi din lume!La prima ora nu am fost pentru ca doamna de romana nu era in scoala,la fizica am vazut desene,la sport dirigintele a venit in clasa si a spus ca suntem chiori deoarece nu am vazut ca borsul de sters tabla era expirat,engleza nu am facut-o ca a venit politia ca sa ne arate ceva cu siguranta datelor,la religie am citit o carte iar de la muzica m-am invoit.Acum ma pregatesc pentru maine,primele 2 ore sunt de mate!Iar o sa se ia de mine ca in loc de radicali ii povestesc cum Ichigo se duce dupa Orihime! Bye Bye! P.S. :Elly,vad ca ai prins curaj si asta e bine.A spus Choco ce era de spus. |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Dear Diary Joi 02 Feb 2012, 19:21 | |
| Deciii Ziua mea fuse plina de ras. Cred ca am ras pana nu am mai putut, incat la un moment dat ma si inecasem. Am incepus cu doua ore de test din genul epic. >.< =))))) Ma rog, dupa am avut latina si dupa mate, franceza si istorie. Acum ca la noi vine inspectia in scoala trebuie sa invatam cat mai bine la fiecare materie si toti profesorii sunt cu gura pe noi, ca invatati ca va strang de gat daca nu. :-@ Mdaa, la franceza m-a pus sa ii traduc niste replici. Si eu ziceam, dar ea "Da da, e foarte bine asa, scrie." Cand sa pun creta pe tabla s-a sunat. -.-" Facusem si eu ceva bine si ea. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Pe durm spre casa merg cu doua colege, asa ca una ma tinea de mana stanga si una de dreapta ca sa nu alunece. Eu sunt stalpul de rezistenta b-) :))) Si la un moment dat aluneca una dintre ele. Eu dupa ea. Si cealalta dupa noi. =))) Urlam ca nebunele si am dat si peste o baba. (D) Mdaa, dupa incepusem sa ne prostim si spuneam "bebe" dupa fiecare cuvant dintr-o propozitie. Si mie imi cazuse din gura o bucatica de ciocolata si era pe undeva prin fular. Dar une din nebune cica: "Stai asa ca il caut eu." Si s-a apucat sa ma stranga de gat sa caute bucatica de ciocolata. :)) Ailalta se uita la noi ca la extraterestrii. So, cam asta fuse ziua mea. Sper ca nu v-am plictisit prea tare. -.-' Buh bye! choco^^ |
| Subiect: Re: Dear Diary Joi 02 Feb 2012, 19:24 | |
| Multumesc Choco inca o data, si Kilari! So..pentru ziua de azi :-j.
Dear Diary,
Astazi a fost cea mai groaznica zi din saptamana. :| Am dat test la mate, si daca iau 3 [sunt 2 p din oficiu] ma bucur! 8-| Ma rog, ipotetic vorbind. Unele colege incepusera sa planga, deci a fost.. mda. Dupa aia uite veste: Nu mai facem banchetul. Cand am auzit imi venea sa imi iau parul din cap, serios de nu. Si asta pentru ca diriga s-a certat cu unii copii in sensu tipat amandoi :)) zici ca eram la piata si am intrebat-o azi cum ramane cu banchetul si a zis ca nu-l mai facem, ca nu se poate intelege cu nu stiu cine. Si ca o sa anunte si parintii si gata. Si i-am zis ca e nedrept sa pedepseasca 26 de copii din cauza a 5 fete sau baieti cu care se cearta ea. Dar a zis ca trebuie sa suportam consecintele, Doamne. Si eu oricum eram suparata si la ora de optional engleza trebuia sa citim ceva. Dar a fost prea galagie, asa ca ne-a pus singuri si sa facem si nu stiu ce exercitii. Si a venit diriga in clasa si s-a plans profa de engleza si imi zice diriga: Vezi gabrielo? Eu: Daa doamnaa 8-|. La istorie aproape am adormit pe mine deci.. a fost tare plictisitor si m-a mai scos si la harta sa ma uit la nu stiu ce si gasisem "Campul de Floci" sau ceva la genu :)). Acum A-ul face banchet, C-ul nu mai face cu D-ul si noi nu mai facem deloc! ~X( O sa innebunesc complett 8-|. Maine dau test la geografie si ma asculta la fizica si chiar nu stiu nimic 8-|. |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Dear Diary Joi 02 Feb 2012, 19:34 | |
| Of of, chiar nu cred ca merita sa te consumi atat. Adica vad ca problema nu este numai a voastra, este si a dirigintei. :-@ Acum macar priveste partea buna, desi nu cred ca o poti numi chiar asa: sunteti toti pedepsiti, deci ati reusit in sfarsit sa faceti "o activitate" ca un colectiv unit. Si sa stii ca nu vreau sa crezi ca rad de situatie, insa nu prea gasesc nimic care sa te faca sa te simti mai bine. Pana la urma, dupa ce iei examenul si termini cu toata problema asta te imbeti manga si nu iti vei mai aminti nimic din aceasta intamplare mai mult sau mai putin fericita. Insa dupa cum spunea cineva, tot raul inspre bine. Asa ca poate se va ivi ceva care sa schimbe situatia si care sa faca ca lucrurile sa ia o turnura pozitiva. Eu iti urez mult noroc si cat mai multa rabdare, deoarece se vede ca vei avea nevoie. -.-' Te pup dulce. choco^^ |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Dear Diary Joi 02 Feb 2012, 19:41 | |
| Dear Diary. :x
Azi am avut o zi destul grea. Am avut matematica prima ora si am dat test. O.O Apoi am avut alte ore plictitisitoare si am avut un meci de baschet. :x Trebuia sa-i dau certificatul de nastere profesorului si nu am gasit originalul (oricum nu i l-as fi dat) si a inceput sa urle la mine.. :\ Mda.. Apoi am avut meciul. :X Si am castigat desigur. :X :)) Nu pot sa cred ca am dat AUTOCOS! =))) Cum sa dau autocos? :| In fine, oricum scorul a fst 25 - 3. =)) pentru noi. :X :)) Si l-am vazut pe baiatul pe care il plac imbratisand o fata. =| Mdea.. :-j Oricum ziua de ieri a fost groaza chiar daca azi a fost cam aiurea. Sunt stresata si obosita si vreau doar sa dorm si ... atat. :)
|
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Dear Diary Dum 05 Feb 2012, 23:59 | |
| Dear Diary, Pot spune ca mi-am luat vacanta. Multumesc Doamne ca ninge si ca s-au inchis toate liceele din Buzau. (Katy, am scapat si eu.) Ca veni vorba, inca mai sunt in extaz .. Deci nu pot sa cred ca am gasit pe cineva din acelasi oras ca si mine. Toata depresia mea de acum cateva zile s-a dus pe apa sambetei si acum, a mai ramas doar o fata zambareata. Uneori nu-mi pot da seama ce-i cu adevarat in capsorul asta al meu. Tocmai am realizat ca am niste vise, deplasate rau de tot. De exemplu, intr-o noapte l-am visat pe Sasuke zburand. Culmea, eram si eu pe acolo si incerca sa ma prinda. Pfai .. deci imi dau lacrimile :)) Cat de aiurita pot fi .. si ma gandesc acum, undeva in spatele meu putea fi Sakura, cara semana cu un dragon, si tinea in mana un topor.
E clar! Nu mai gandesc logic:))
|
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Dear Diary Vin 10 Feb 2012, 16:53 | |
| Dear Diary
Astăzi sunt liberă, nu am mers la şcoală, în ciuda faptului că afară nu viscoleşte, este soare, totuşi frigul se simte foarte puternic, nu ai cum să respiri. Mă bucur, acum am mai mult timp să mă ocup şi de lucrurile care mă încântă, cum ar fi să încep să postez pe nourile bloguri one-shoturi şi ficuri, să mă delectez cu o j-drama care mi-a captat atenţia de ceva vreme şi pe care nu am reuşit a o viziona + am şi destul timp să învăţ la biologie. Doamna a spus că e cu ochii pe mine, foarte hilar, din cauza unei întâmplări nu foarte plăcute pentru mine, dar îi voi arăta eu de ce sunt în stare, la fel şi coleguţa şi prietena mea bună Roxi. O da baby~ Astăzi am început amă plimba prin cameră şi a mă voita de multe dureri (fetele ştiu deja despre ce este vorba), revenind la subiect, mi s-a făcut şi rău aşa că la final am ajuns să dorm puţin, cred că patru ore. Frumos, frumos, frumos. Acum mă simt mult mai bine şi sunt gata să încep să mă distrez.
~The End~ |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Dear Diary Vin 10 Feb 2012, 18:59 | |
| Dear diary,
Astazi a fost o zi atat de obositoare. :( Am avut de facut atat de multe proiecte pentru saptamana asta, incat pur si simplu, abia mai imi tin ochii deschisi. Am lucrat intr-o ora la unul din eel si aproape l-am terminat slava cerului. La dirigentie am prezentat proiectul pe care il aveam de facut pentru inspectie, numai ca inspectorul nu a venit. Am muncit atata timp degeaba, plus ca eu facusem si afisul si cele patru discursuri pentru fiecare membru al echipei din care faceam parte. Halal lucru in echipa. 8-| :)) In orice caz a iesit super si speram ca saptamana viitoare sa il putem prezenta unui public mai larg. So, cam asta a fost ziua mea, nimic special. Multa plictiseala. \m/
choco^^ |
| | | | kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Dear Diary Vin 10 Feb 2012, 22:30 | |
| Dear Diary, Astazi a fost asa de plictisitor la scoala, noroc ca avem ore prescurtate si am scapat la 3 in loc de 6. Bine ca nu am mai facut matematica cu directorul, ci cu profesorul nostru, de la el inteleg ceva. Dupa ore am mers cu mama la cumparaturi, iar mai pe dupa-amiaza mi-am sunat prietena sa iesim la o gura proaspata de aer.... chiar daca este asa de frig, avem o conversatie. Intoarsa de afara m-am apucat de teme pe care nu le-am inteles deloc. Saptamana care vine ma asteapta cel putin 3 testari, deci, s-a dus timpul meu liber de pe acest week-end. Perfect. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Dear Diary Sam 11 Feb 2012, 11:11 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dear Diary | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|