Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Dear Diary - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Dear Diary - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Dear Diary

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Italia, Vigevano.
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1525
Puncte : 1732
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu!
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....

Dear Diary - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Mar 04 Iun 2013, 19:06

Dear diary

Pot spune ca intreaga zi a decurs normal, scoala, acasa, eliminand faptul ca dimineata m-am trezit cu o raceala de toate zilele. crying
Sus In jos
Ameli.
Chūnin
Chūnin
Ameli.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : everywhere.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 725
Puncte : 797
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : gym
Stare de spirit Stare de spirit : niciodata la fel.

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Mier 05 Iun 2013, 14:40

Dear Diary,
       Azi a fost o zi abisnuita, desi mi-as fi dorit sa ies putin afara cu prieteni. Vremea e atat de mohorata si iti da o senzatie de somnolenta . Ar cam trebui sa mai citesc proiectul la chimie ce trebuie predat maine, dar nu ma lasa sufletul sa ies de pe forum. Spre seara voi poate voi merge putin la priveghiul fostului meu coleg de clasa, rapus de o tumoare cumplita. Nu am fost ce-i mai apropiati si acum parca imi pare rau ca nu l-am cunoscut mai bine, dar poate Dumnezeu i-a pregatit ceva mai bun acolo sus.
       Sincer nu-mi vine sa cred ca mai sunt 12 zile de scoala, nu mai am rabdare, desi ma indoiesc ca primele zile din vacanta de vara vor fi calde si insorite.
       Eh, cam atat de spus.

Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Mier 05 Iun 2013, 18:58

Dear Diary

Astăzi a fost o zi drăguţă, am răs cu gagicile mele. *laughs* Am rămas uimite de faptul că o colegă a plâns că a greşit la o întrebare la un joc... altceva? Păi nimic special, a fost o zi frumoasă.
    Am ajuns deja la pg 80 şi ceva din cartea pe care am cumpărat-o ieri şi îmi place tare mult, sper să o termin şi să îmi iau o altă carte cât de curând, fiindcă am pasiune să citesc.

Te-am pupat, jurnalule.
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Sam 08 Iun 2013, 15:57

Dear Diary

Astăzi, până acum, totul a decurs ok, nimic anormal, o zi obişnuită din viaţa de zi cu zi.
        Sper din suflet ca timpul să treacă din ce în ce mai greu, am nevoie de linişte şi o lungă perioadă de odihnă.
Sus In jos
Eunnie
Genin
Genin
Eunnie

Localizare Localizare : Coreea,Seoul.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 55
Puncte : 67
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : Ascultatul muzici
Stare de spirit Stare de spirit :

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Sam 08 Iun 2013, 18:38

Dear Diary,

Astazi a fost cea mai tare zi din viata mea. am implinit frumoasa varsta de 14 ani. Ma simt minunat.
Am petrecut toata ziua cu prieteni la Mall Seoul. Ma rog doar cu cei mai buni prieteni SeHo prietena mea si HyungJoo cel mai bun prieten al meu.
Fratele meu mi-a tot tinut frase gen Exo si SHINee tin cocert caritabil in centrul Seoul lului. Ne-am jucat cu pisicuta mea.
Si acum stau pe acest forum dragut.De-a bea astept sa ma bag in pat si sa inchid ochii maine sa ma trezesc langa pisicuta si albumele mele favorite.

Annyeonghi gaseyo , dear diary.
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Mier 12 Iun 2013, 11:17

Dear Diary

O zi obișnuită, dar foarte amuzantă - m-am trezit mai devreme, fiindcă trebuia să învăţ puţin la română, dar putea să dorm până la 8, fiindcă nu am mers la germană, domnul Holder nu este în şcoală.
      Am mers la ora de română şi nu m-a ascultat fiindcă nu a avut timp doamna, deoarece nu am avut decât o singură oră astăzi cu dânsa. După am plecat toţi. Minunată zi! Ador când vine vacanţa de vară. : ))
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Joi 13 Iun 2013, 17:01

Dear Diary,

Astazi a fost o zi foarte agitata, cel putin pentru mine. Am avut un examen la limba engleza, ceea ce m-a obosit enorm de tare. Acum cateva luni am aflat ca am probleme cu inima si adevarul era ca ma nascusem cu acest lucru. In prezent, iau 4 randuri de pastile ceea ce ma deprima enorm. Insa, voi trece si peste asta.
Am o nemultumire groaznica asupra mea. Imi tocesc creierii ca sa perseverez la scris si pana acum nu am observat decat o evolutie micuta. In rest, scriu lafel. Imi doresc sa devin mai talentata, sa scriu creatii de milioane. Nici un lucru nu ma impiedica sa evoluez, dar parca nu-mi sta in putere sa retin anumite aspecte legate de limba romana.

Cam atat a fost, nu mai am ce sa spun. Poate maine va fi o zi mai interesanta, intrucat e vineri si ma simt foarte relaxata. Atat pentru azi. Nu a fost o zi speciala, insa a fost o zi cu nabadai. Atat am mai avut de zis.

Good bye, dear diary
                                Ely ...
Sus In jos
Avril Trente
Academy Student
Academy Student
Avril Trente

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 17
Puncte : 29
Reputatie Reputatie : 2

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Sam 15 Iun 2013, 17:24

Dear Diary,

Zilele astea am fost cu moralul la pământ. Lucrare la română, 4 la franceză pe care nu mai am şanse să îl repar şi pe lângă astea tratamentul cu inhalator pentru astm şi vizita la doctor. De când am fost diagnosticată cu astm acum o lună, moralul meu a rămas la pământ, însă trebuie să învăţ să mă obişnuiesc cu situaţia şi să trec mai departe.
Viaţa mea socială e, de asemenea, la pământ. Prietena mea cea mai bună s-a distanţat şi simt cum totţi din jurul meu mă resping, însă îmi cer ajutorul atunci când au nevoie de un umăr pe care să plângă.

Şi altă problemă. Cât am stat acasă am citit o mulţime de cărţi şi am scris mult, dar am impresia nu numai că nu m-am îmbunătăţit, ci chiar am scăzut. Nu am curaj să mai compun nimic, îmi e frică de ce o să iasă. Egal cu zero.

Cred că sunt doar într-o pasă proastă. Sper ca partea mea optimistă să reapară şi să aranjeze lucrurile. Sper.

Avrl Trente, terminat.
Sus In jos
Mrs.Meow
Chūnin
Chūnin
Mrs.Meow

Localizare Localizare : ●Bucuresti●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 600
Puncte : 742
Reputatie Reputatie : 28
Hobby-uri Hobby-uri : ●Sa visez●
Stare de spirit Stare de spirit : ●Schimbatoare●

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Dum 16 Iun 2013, 15:19

Dear Diary,
Astazi a fost o zi ca oricare alta. M-am trezit tarziu la amiaza cum fac mereu, dupa o noapte in care am stat sa desenez . Acum stau in  camera mea , la calculator si ascult muzica incercand sa ma simt cat de cat bine si sa uit de sperietura de aseara , oarecum amuzanta. Joia trecuta i-am intammpinat cu flori pe cei de-a opta. Uni dintre ei si-au dat drumul lacrimilor si tristetea a putut fi citita cu usurinta pe fata lor. O zi foarte emotionanta pentru ei, cat si pentru mine. M-am aptinut sa nu plang in asa fel incat sa nu ii fac pe ei sa planga si mai tare. Vineri am plecat mai devreme pentru ca profesorii au plecat  la banchetul celor din clasele a opta, si pentru ca nu se faceau ore. Sambata a fost o zi cu multe zambete . M-am distrat alaturi de familia mea si am facut un mic gratar. A fost foarte frumos ! Saptamana asta va fi ultima in care ma voi duce la scoala pentru ca vacanta de vara asteptata a venit. O  mare bucurie pentru mine. Dar aceasta bucurie scade foarte repede cand ma gandesc ca nu o sa ii mai vad pe colegii mei iubiti multa vreme. Nu o sa mai glumim impreuna , nu o sa ne mai distram, nu o sa mai mergem pe jos la scoala. Imi va fi dor de aceste clipe minunate. La anul  voi fi clasa a 7-a si va fi si mai greu. Doana noasta de matematica pleaca. Defapt se pensioneaza, iar in locul ei va veni un domn profesor care am auzit ca va fi rau si ca are olimpici pe tara la matematica. Oh, jurnalule chiar nu mai stiu ce sa iti mai spun. Cand voi mai avea vesti te voi anunta si pe tine !

Good bye , diary !
Princess Lenalee :* 
Sus In jos
Arcana Julia
Chūnin
Chūnin
Arcana Julia

Localizare Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 889
Puncte : 930
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred
Stare de spirit Stare de spirit : in general buna

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Mar 18 Iun 2013, 12:52

Dear diary...

Azi am avut o zi foarte distractiva, datorita dragilor mei colegi. Ca in fiecare zi in care temperaturile depasesc 30 de grade, am avut o bataie cu apa pe cinste. Totul incepu cand unul din colegii mei se lauda ca astazi a scapat nevatamat, fara sa faca baie.
Prietena mea i-a turat atunci sticla cu apa in cap. Saracul baiat avea o fata de milione...se uita la ea de parca vroia sa ii rupa capu'!
Oricum, dupa cum era de asteptat, baiatul si-a luat revansa.
In rest toate au fost obisnuite, mai putin faptul ca o albina se tot tinea dupa mine si o colega, atunci cand ne plimbam prin curtea liceului.
P.S. azi am primit 7 lei de la profu' de chimie pentru ca m-am dus sa ii cumpar doua reviste.
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Dum 23 Iun 2013, 15:58

Dear diary,

Astazi mi-am facut baie, am inceput sa citesc ficuri, m-am jucat temple of run Ozz happy
Si cam atat :):Pentru ca e deabea 3:58 PM
Sus In jos
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Dear Diary - Pagina 5 J5fdba
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Lun 15 Iul 2013, 12:23

Dear diary,
Desi este doar ora 12:12, deja am reusit sa primesc o tigaie in cap, la figurat vorbind, insa nu conteaza. Am vazut ca Andreea imi va da critica la One-Shot si deja ma apuca tremuratul, deoarece este dura si se ia de orice mica chestie nepusa la locul ei, iar cand ma gandesc ca eu cu verbele nu ma prea inteleg, presimt ceva rau.
Acum vorbesc cu clau ( Rain) despre Fast & Furious, desigur, amandoua salivand dupa filmul 7 si de abia reusind sa na mentinem cu capul pe umeri.
Pana acum, nu am reusit sa ma enervez, deci cred ca va fii o zi buna. Sper...
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Mier 31 Iul 2013, 16:38

Dear Diary,

Azi am fost harnicuta ca sa rascumpar greseala de ieri (stat pe net fara permisiune) si pe cea de azi. Ca de obicei mama e stresata, sau ma rog cum e ea, si isi varsa nervii pe mine, dar deja m-am obisnuit. Abia astept sa inceapa scoala sa merg la liceu si sa n-am mai nimic de facut toata ziua. Poate mi-ar merge si mie mai bine daca nu as mai sta pana la 12 pe net in loc sa dorm ca sa ma pot trezi.
Cam atat pe azi.
Ja ne !
PS: Ce topic fain, unul in care sa spun ce gandesc, aleluia !
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Joi 01 Aug 2013, 12:31

Dear Diary,

Astazi, m-am trezit mai dimineata. Ieri m-am culcat mai devreme datorita faptului ca am avut o durere ingrozitoare in mana stanga. Tot dimineata, m-a ajutat mama sa-mi schimb pansamentul si aproape ca aveam inima ca cea a unui pui. lough Oricum, azi am mai scris cate ceva si astept in liniste sa vad ce mai are ziua de azi sa-mi prezinte.

Goodbye, diary!
Ely...
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Dum 04 Aug 2013, 20:35

Dear Diary,

Ultimile două zile au fost tare interesante. Am dormit foarte mult, întrucât m-am culcat devreme și m-am trezit târziu. De asemenea am fost tristă căci din cauza mea nu am mai putut ajunge la piscină, însă oricum mama era tare ocupată, iar tata tare obosit. În orice caz, au fost și momente foarte nasoale, atât azi cât și ieri, dar am acceptat totul și acum sunt foarte fericită. Abia aștept să îmi revăd colegii și să facem aceleași nebunii pe care le făceam în anii trecuți. Cam atât, abia aștept să ne revedem, jurnalule.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Dear Diary - Pagina 5 Asss10Dear Diary - Pagina 5 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Dum 04 Aug 2013, 20:51

Dear Diary,
Astazi am scris toata ziua, cum probabil voi face si maine. Am cateva chestii de rezolvat si atatea maruntisuri de facut, incat raman fara timp, dar capat din ce in ce mai multa energie. lough Sincera sa fiu, abia astept sa plec cu ai mei, am nevoie de o pauza departe de toata tehnologia si treaba de acasa. Eu una nu vreau sa inceapa scoala, insa asa cum a trecut si restul vacantei vor mai trece si astea 6 saptamani si apoi inca trei ani si tot asa. Dragut.
Acestea fiind spuse, predau stafeta urmatorului. ^^
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Dum 04 Aug 2013, 21:02

Dear Diary,

De cand am venit in vacanta la bunici nu mai am liniste.Noaptea nu pot dormi din cauza unu cosmar repetitiv in care plang dupa S.(un tip pe care il plac) care pleaca din tara iar ziua sunt o mortaciune ambulanta.Nu pot sa fac nimic si am reactii intarziate.Sa nu mai spun ca fratele meu mai mare se tot ia de mine si ma ridica de la calculator iar eu,neavand cheful necesar de o bataie ma ridic ca teleghidata.Cand nu stau cu fata'n monitor zac dintr-o camera in alta.In weekend-ul asta a venit mama.Aveam multe sa ii povestesc si asteptam sa vad ce imi va povesti ea dar din nefericire pentru mine,nu am mai fost pe locul 2 ci pe locul 3.Intr-o zi normala pe locul unu era fratemiu si pe locul 2 eu.Acum a fost,ca deobicei,fratemiu pe locul 1,mama pe locul 2 si eu pe locul 3.Nimeni nu ma baga in seama cand vorbeam si o faceau doar cand aveau nevoie de ceva,in rest toata atentia era pe fratemiu.Singura alinare este ca ma gandesc ca mai are doi ani si se cara dra*lui la facultate.Astept acel moment cu nerabdare.Nici nu imi vine sa ma mai duc la culcare cand ma gandesc ca iar o sa il visez pe "ala".Si nu,spre dezamagirea mea azi nu e noaptea "libera".Ma refer la noaptea in care nu pot dormi si atipesc doar spre dimineata,un somn fara vise si foarte obositor.Nici idea somnului de pranz nu ma incanta deaorece ma trezesc mai obosita si molesita ca inainte.Pr*st a fost ala care a spus ca "in timpul somnului de pnranz se secreta hormonul fericirii".Eu ma trezesc mult mai irascibila si cinica,de parca toata lumea ar fi impotriva mea.Abia astept sa inceapa scoala,grijile,sa nu mai am timp sa ma gandesc la S.Ce bine este sa ma "usurez" de griji in fata cuiva.Cam atat pe azi.

P.S. Unii spun ca viata e scurta,mie mi se pare ca nu mai trece odata.
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Dum 04 Aug 2013, 21:18

Dear Diary,

Zilele astea au fost extrem de plictisitoare. Am aşteptat ca ceva să se întâmple, dar niciun rezultat. Mă întreb dacă vara asta o să fie măcar 15% de interesantă cum îmi imaginam eu. Sper că va depăşi acest procent. Daaaar, totul stă în mâinile noastre, aşa căăăăă, dacă vreau să ies cu prietenii nopţi întregi pe afaaarăăă, va trebui să iau frâiele-n mâini şi să-i conving să ieşim. Spiritul meu molipsitor cu siguranţă-i va convinge, speer! :) Azi mi-am adus aminte de ce e bine să ai pe cineva lângă tine, în orice moment al zilei- nu te vei plictisi niciodată. De mâine am să fac legea prin grupul meu. Mda, vise! :))
Ehm, eu nu prea mai am ceva de zis pentru aceste 5 minute ce vor urma, aşa că las ştafeta următorului care se spovedeşte aici.
Ioi! Ce fainoşag mă simt! O-O
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Lun 05 Aug 2013, 00:16

Dear Diary,

A trecut ceva vreme de cand nu ti-am mai impartasit ceea ce am avut pe inima, insa am hotarat s-o fac azi.
Zilele acestea au trecut foarte repede, intrucat am facut cateva exercitii de repetare pe la romana si am realizat ca uitasem tot ce invatasem anul trecut. Mi-am controlat vechile caiete, cautand informatiile ce mi-erau necesare si uite asa am avut mai putin timp depetrecut pe laptop.
De asemenea, am avut multe cosmaruri in aceste zile in care ma visam singura intr-o camera goala. Am realizat ca ma tem si mai rau de singuratate, ceea ce-mi creeaza un sentiment ciudat, o frica mai lunga.
Cam atat am avut de spus, intrucat nu am de gand sa povestesc totul in niste randuri pe care stiu ca nu le va citi nimeni. Cam atat. Ne revedem curand, jurnalule, ne vom revedea, de fapt, atunci cand voi avea sa-ti spun mult mai multe despre ce am mai facut si ce intentionez sa fac.

Ely...
Sus In jos
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
Dominique♠

Localizare Localizare : Accel World
acebook acebook : @Erin Toshiro
Nr. mesaje Nr. mesaje : 813
Puncte : 992
Reputatie Reputatie : 63

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Aug 2013, 16:26

Hello, dear diary...

Zilele astea...sincer au fost groaznice. S-a despartit de mine de atatea ori si m-a mintit ca inca tine la mine doar ca sa nu fac vreo prostie. Stiu, sunt o mare pro*asta. Sambata - au fost zilele orasului - am iesit in oras cu o amica si verisoara ei si l-am vazut pe el, dar nu am vorbit unul cu altul. Acum e cu alta. Nu mai simte nimic pentru mine, nu ma mai iubeste si ma doare foarte tare. Recunosc, am facut multe tampenii, iar vina ne apartine amandurora. Speram sa avem o relatie frumoasa care sa tina, dar din pacate unii nu stiu cand sa stea deoparte. Ma simt distrusa, inima mie mai mult decat ranita. Astazi cand mi-a spus ca acea c***a pe care nu o suportam niciunul ii e iubita acum parca mi-a cazut cerul in cap. Voiam sa mor, sa dispar de pe suprafata pamantului. Planuisem de ceva vreme sa-mi iau viata. Astazi am incercat sa iau niste pastile - n-am idee de care - gasite prin casa. Am strans cat mai multe, apoi m-am apucat sa le iau, dar nici bine nu am inceput ca de la cateva mi s-a facut greata, nu puteam sa le inghit, asa ca am renuntat. Cum nici nu mancasem deloc si luasem acele pastile m-am ales cu o ameteala destul de frumoasa. Acum trebuie sa astept doua saptamani pana sa imi fac tatuajul pe care il voiam, deci nu pot face acea "prostie". Stiu ca par nebuna, ca am o minte bolnava, dar il iubesc si nu pot sa il uit. Ma doare sufletul mult prea tare. Am incercat tot ce era de incercat sa il uit, dar nimic nu a mers. Tot ce mi-a mai ramas e sa imi iau viata. Nu am idee daca o sa mearga, daca o sa scap de durere, dar merita sa incerc. Stiu ca o sa regret asta, dar...nu mai pot trai asa. El nu e de acord cu asta. Ma bucur ca inca suntem prieteni si ca inca imi poarta de grija. Chiar daca o face doar ca sa nu intre in belele din vina mea, prefer sa cred ca nu e asa. Nu stiu ce sa mai fac. Il vreau inapoi, il vreau langa mine dar asta e imposibil. Ce as putea sa fac? Nu am iubit niciodata pe nimeni cum il iubesc pe el. Niciodata nu m-am gandit sa fac asemenea nebunii pentru un baiat. El e special, mi-a intrat in inima si a ramas acolo precum un tatuaj ce nu mai poate fi sters de pe piele. Mie atat de dor de el... Ce ar trebui sa fac jurnalule? Chiar nu stiu cum sa actionez... Ah...cred ca o sa las viata sa decida pentru mine. Doar Dumnezeu stie ce se va alege de mine si de iubirea ce i-o port ingerasului meu. Da...asa obisnuiam sa il alint. Oriunde ar fi, cu oricine ar fi, mereu o sa ramana ingerasul meu mic si iubit...

I have to go...
Bye diary...
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Aug 2013, 17:10

Dear Diary,
Iar am uitat sa ma scriu pe aici desi mi s-au intamplat 2 chestii foarte dubioase.
Prima:
Am fost la piata cu o prietena cu gandul sa ne cumparam pepeni sa mancam seara la un film caci voiam sa dormim la ea acasa.Ne plimbam noi prin piata cand incepe o baba sa tipe ca moare ca a venit Satana si ca se sfarseste pamantul.Ne-am dus si noi sa vedem ce se intampla acolo si cei cu zgomotul si cu toti caini care latra.Ne-am luat cea mai mare teapa pentru ca,dupa ce ca era sa fim calcate in picioare de lume asa-zisul Satan era un tip imbracat tot in piele si plin de lanturi,chei si lacate care zdranganeau ca naibia si atrageau toti cainii.Bineinteles ca in spatele lui erau vreo 20 de barbati care mergeau la pas cu el.Deci era acolo galagia de pe lume,caini aia latrau,se auzeau zranganiturile lu' ala, baba aia facea crize si cruci si unul dintre ei a inceput sa strige la baba ceva de genul "Ce vrei fa babo,ce sti tu?Fa plecaciune ca trece bossu' "mefeotilor"!". Bineinteles ca ne-am carat imediat de acolo si duse am fost direct la ea acasa ca ne incepea filmu'.
A doua:
Tocmai ma intorceam cu prietenii mei de la plimbarea cu rolele prin Cismigiu.Am asteptat in state vreo juma' de ora pana a venit masina care era relative goala.Toate scaunele erau ocupate iar in picioare era 3-4 persoane. Noi obositi ne-am dus direct la cele 3 scaune libere de langa un om batran ce miroasea a alcol.Nu era treaba noastra ce facea omu' in timpul liber dar totusi ne intrebam de ce este locul Acela gol si toti stau ingramaditi in partea din spate a masinii.Mi-a picat fisa in urmatoarele cateva minute.Mosu' a inceput sa strige ca si-a gasit nevasta si ca vrea sa ma ia ca el are acasa o baba bolnava si ca,saracul, nu poate sa faca nimic cu ea.Apoi a inceput sa vorbeasca cu mine si sa se planga ca nu stie de la cine sa ma ceara si ca vrea sa stie cand mi-am inceput "distractia".Am ramas muta la o astfel de intrebare si incercam sa il ignor prefacandu-ma ca nu stiu cu cine vorbea desi imi venea sa intru in pamant de rusine deoarece toata masina zambea sau radea.
Mdeah,nu mi sa mai intamplat asa ceva niciodata si nici nu vreau sa se mai intample caci m-am facut de rusine in ultimul hal.Acum stau si ma tot intreb, eu de ce atrag numai bosorogi?

Cam asa au decurs aceste zile in care nu am mai scris.In rest,am fost la coafor si am revenit la culoarea mea initiala de par si anume blond pentru ca ma saturasem sa fiu vopsita brunet.
Cam atat pentru azi ca imi incepe serialul.Bye!
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19Dum 15 Feb 2015, 23:37

Dear Diary,
Azi m-am trezit ș-am urât faptul că exist.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

Dear Diary

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-