Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Dear Diary Vin 16 Mar 2012, 19:47 | |
| |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Dear Diary Vin 16 Mar 2012, 21:02 | |
| Dear diary ...
Off , ce mai zii am avut si eu astazi . De ce este viata atat de grea si amara ? Pai sa incep cui inceputul . Astazi de dimineata totul era linistit si eram fericita , asa am fost jumatate de zii pana cand am aflat vestea care nu-mi place de loc . Totul era destul de frumos , orele erau usoare si treceau mai repede ca niciodata , iar in pauze ma distram pe cinste cu prietenii , insa ... nu toate zilele au un sfarsit frumos . Ele sunt precum povestile , unele au un finaql fericit in timp ce altele au unul tris . Pentru mine aceasta a avut un final trist . Dupa cum ziceam , ziua mergea foarte bine , am luat doi de zece , unul cand eram fericita si altul cand mai aveam putin si lacrimile evadau din inchisoarea ochiilor mei mari si caprui. Am ajuns si la penultima pauza , eu si un coleg de-al meu ne cionganeam , de data aceasta mai mult ca de obiceii si radeam amandoi pe cinste . Aoleo Doamne , ce ne mai batiuram ! Ziceai ca eram doi nebunii !!!!!! Ei si cum ne jucam noi asa , eu aflu din intamplare ca el nu o sa vina la petrecerea zilei mele de nastere si incerca sa ma minta gasind tot felul de scuaze . Eu il cunosc foarte bine si pot sa-mi dau seama cand ma minte deoarece eu ; ei bine eu l-am iubit , insa el ma considera doar o amica si colegii si prietenii mi-au facut sperante zadarmice zicandu-mi ca ma iubeste si ca asa zise el si nu mai stiu eu ce , insa el mi-a marturisit in fata ca nu ma iueste si mi-a frant inima . Dupa ce ca mi-a zis ca nu poate venii ma mai si mintea , lucru pe care il detest cu desavarsire ! Intr-un final , nu am mai rezistat si am facut ceea ce fac eu de obicei , am fugit si m-am ascuns incercand sa-mi stapanesc lacrimile . Pentru mine este foarte dureros deoarece desii nu o arat sunt o persoana sensibila si firava precum o floare de cires si ddesii nu imi place sa recunosc , cred ca eu inca mai simt ceva pentru el . Am fugit ca o lasee in clasa departe de privirea lui . Culmea culmilor , cand doresc sa vorbesc cu cineva toata lumea este ocupata , iar atunci cand vreau sa fiu singura toti vin la mine si ma asalteaza cu mii de intrebari . La fel s-a intamplat si astazi , doream sa fiu singura si-mi las lacrimile sa curga dar nu am avut aceasta ocazie . Prietena mea cea mai buna , care are un suflet atat de bun , imi este precum o sora mai mare , a venit dupa mine imediat ce am fugit in scoala . Ma intrebat in continuu daca sunt suparata , iar eu ii dadeam acelasi rasoun " N-am nimic , nu sunt suparata , am obosit de la atat alergat cu Ion " si ii mai spuneam si cateva scuze penibile numai pentru a ramane singura . Intr-un final reusesc sa o conving ca nu am nimic ,si aceasta pleaca , insa nu apuc sa raman singura in clasa mai mult de doua minute ca doi colegii de-ai mei isi fac aparitia si ma bat la cap cu tot felul de intrebari . Eu ma enervez si tip la ei , iar apoi plec din clasa dar cand am iesit am dat de prietena mea cea mai buna care era cu o alta pritena de-a mea si nu am mai avut cale de scapare . Am mers impreuna dinou afara , insa pritena mea a observat ca sunt suparat si ca nu este ceva in neregula cu mine , asa ca ma asaltat cu intrebari . Eu , am incercat sa evit subiectul dar intr-un final am recunoscut ca eram suparata si ea a renuntat in a incerca sa ma faca sa ma simt mai bine . Si asa ma simt si acum , sunt trista si suparata , iar in sufletul meu este multa durere . Cel putin un lucru bun a fos , am luat doua note de zece ... |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Dear Diary Vin 16 Mar 2012, 21:08 | |
| Dear Diary,
Azi a fost o zi chinuitoare ! De ce trebuie sa sufar ?? Stiam ca sunt neimportanta pentru nimeni. Insa, partea buna a fost ca m`am intalnit cu Capps` si Bee :x :x Ce dor mi`a fost de ele Si ce frumoase sunt ;;) :x F*ck! Imi urasc colegii !!! Stiam eu ca sunt neimportanta. Parca totul in jurul meu se destrama. Prietenii nu mai vorbesc cu mine, colegii au inceput sa ma indeparteze, iar cea mai buna prietena a mea, R. , nu ma mai suna, nu nimic. Deci, concluzia, nu sunt importanta. Bine, pentru D. sunt :x ! Ma bucur ca`l am pe el langa mine. Daca n`ar fi, cred ca as face ce am facut acum un an. In fine. Una peste alta, a fost o zi destul de buna. Doamne ! Am crezut ca la franceza mor. Ne`a ascultat profa din Passe Compose. Doamne ! Eu n`am fost la lectia aia ca am avut pregatire la Olimpiada la Engleza. x_x A scos mai multi colegi la tabla si le`a dat sa conjuge cateva verbe la timpu` asta. Mi`a stat inima`n loc. Am crezut ca ma trimite si pe mine la tabla. As fi luat 4 x_x Si ieri a fost sedinta :))) Bine n`am avut note rele, inafara de 5 si 7 la fizica :))) Tot numaram minutele si am crezut ca acolo zbor pe geam =)) In fine, deci nici nu sti cat de mult m`am bucurat cand am auzit soneria. Am crezut ca merg pe hol si dansez Danza Kuduro =)))) In fine. Astazi a fost o zi oarecare.
Dar tot neimportanta sunt. |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Dear Diary Sam 17 Mar 2012, 14:54 | |
| @ Loliii . Ce ma bucur ca m`am intalniit cu tine , ce dor mi`a fost de tiine 8-> :x ! Ce splendida esti fataa , ochii aia , buclisoarele alea , corpul ala =]]]]]]] . Stiu cum e sa te simti asa pisiic , de cate ori am fost uitata de lume ... Nenumarat ! Cand sunt suparata sunt foarte retrasa , mor de dinauntru ... :(
Dear Diary ,
Nu mai stiu ce sa cred ... Adica el spune ca nu place o fata [ care e absolut hidoasa ] , desii pe FB numai ei doi vorbesc la pozele lor . Fata aia baga tagg numa la el la poze , bina macar ca el nu baga =)) Sau baga numai daca cere ea (D) . ! Ieri toata ziua am mers pe jos . A fost judetul la baschet [ la care profu meu e handi.ca.pat si nu mo bagat , ca altfel castigam :-j ^^' ] si am mers so sustin pe Milkshake , care saraca avea piciorul luxat si totusi o puso sa joace . Si am stat acolo de la 1 la 5 =)) Iar el pe la 1:30 m`a sunat sa vada cand sa vina la mecci 8-> Bine , nu e romantic , dar inainte de a merge la meci ma intrebat daca vin sa vada daca sa mearga si el sau nu ! Apoi am stat la scoala unde se tine judetul [ Emil Racovita ] degeaba , deoarece numai de la 5 a fost meciul scolii mele =)))) Dar cand a venit el am stat inghesiuti pe bancaa :x Din cauza lui Milkii , mercii :x Cand a ajuns el , a fost meciul cu scoala noastra si Sighetul , insa la baieti . Inainte de a da cos Sighetu` el stranuta in asa fel incat sa auda toata sala , dar asa carachios =))) Si vorba sa de la o piesa Lollipop : " Cause I`m delicious !" <3333 E absolut amuzant copiluu , nu am cuvinte =)) Si stau si cu el in bancaa 8-> . Dirigu ne`o mutat :x Iar cand ne`o mutat mi`a tras un zambet , am crezut caa moor. :x Si cand am stat cu el , primele 10-20 de minute din ora de Dirigentie Milki , Malee si Rallu [ o colega ] , imi trimiteau mesaje . Bee imi arunca un zambet , cand il vedea , deci , izbucneai in ras , radeai 5 minute in continuu =)) Malee mi`a trimis mesaj cu : "Dragoste cu Nabadai : A+D " =)))))))))))))))) Rallu murea de ciuda deoarece si ei ii plk de el .. >;] . Iar eu cu Bee facem in saptamana asta care va venii schimb de personalitati sa vada cum m`am simtit cand ma insulta si nu ma baga in seama . Va vedea eaaa >;] . :*
Ma rog , nu ma simt inca in stare sa`i zic ca`l plac , insa Luni il voi atrage cu blugii mei Rosii =))))))))))))) . Totusi , sunt goala pe dinauntru si geloasa . Din cauza lui . De fiecare data imi vine sa`l strang de gaat :@ !
As vrea sa fiu cu el , odata in viata . <3 Las` ca tin dieta calumea si intr`a 7 a o sa fiu gen fotomodel , ca nu mai rezist cu slanina mea =)))
Va puup pe toti si merci sa mi`ati citit jurnaluul :x! |
| | | Musette° Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iti rascolesc prin ganduri... Nr. mesaje : 75 Puncte : 107 Reputatie : 13 Hobby-uri : Dream... Stare de spirit : Never the same
| Subiect: Re: Dear Diary Sam 17 Mar 2012, 16:04 | |
| Draga jurnalule,
Intai de toate, vreau sa iti spun ca nu m-am acomodat la noua scoala. Am incercat sa fiu draguta, sa intru in grupurile lor, dar de fiecare data se uita la mine de parca as avea raie. Nu stiu ce le-am facut atat de rau. E greu, pana si pe cei pe care ii cunosc de la gradinita, cu care eram buna prietena ma ignora. Nu imi pot da seama cum de toti se schimba atat de mult doar in cativa ani. Toti se feresc sa stea cu mine, iar cu greu cineva ma mai baga in seama doar daca are vre-un interes anume. La gradinita pot spune ca eram destul de populara, toti voiau sa se joace si sa isi imparta jucariile cu mine. Eram doar un copil. Apoi, a trebuit sa ne mutm in at oras datorita serviciului tatei. Aveam prieteni, toti imi erau dragi, dar eu nu eram cea mai buna prietena a nimanui. Ori eram pe locul 2, ori deloc. Asta pana prin clasa a 4 a cand m-am imprietenit cu o colega, si totul a tinut pana cand mi- am dat seama ca ma barfea celorlalti. Si, dupa asta ne-am mutat din nou. Imi e frica sa le spun orice, pentru ca nu stiu cum vor interpreta. Imi e frica sa fac orice gest in preajma lor, pentru ca nu stiu cum ma vor privi dupa. Si doar ei m-au invatat sa fiu asa. Baiatul de care imi place statea cu mine la inceput, dar acum rade si isi bate joc de mine. Ca si ieri. Am fugit in baie si am inceput sa plang, nu mai suportam sa ma calce in picioare, trebuia sa ma descarc. Ce altceva puteam face?
Tot ce am scris aici e adevarat. E greu. Poate ca e vina mea, nu stiu. Sper sa ma acomodez, desi nu cred. In fiecare zi imi vine sa plang. Pur si simplu m-am satura
|
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Dear Diary Mier 21 Mar 2012, 09:38 | |
| Dear Diary
A trecut ceva timp de când nu am mai scris pe aici, aşa că acum am timpul necesar de a-mi împrăştia gândurile, conceptele şi întâmplările. Săptămâna asta este cea mai grea şi nu prea cred că am să ies vie din, dar îmi doresc ca după ce se încheie totul, după weekend să revin în forţe noi pentru a mă corecta. Cum toţi aşteaptă vacanţa de două săptămâni a Paştelui, la fel şi eu fac, cât şi faptul că voi merge la înviere cu prietenele mele la o biserică din apropiere. Asta nu este tot, o să am destul timp să îmi materializez toate iseile şi întreaga mea inspiraţie în scris cât şi în desen, căci vinerea aceasta mă voi duce la cumpărături pentru "unelte" noi, adică: un bloc mare de A3, unul de A4 + unul sau două caiete ca cele obişnuite, însă cu foi albe, mină de creion, vopsele şi pensule subţiri, căci am de când să-mi depăşesc puterile şi mai mult decât data trecută. Şcoala mă macină ca întotdeauna, trebuie să scap şi să ies cu bine. Şi cred că asta este tot.
Ultima editare efectuata de catre ✖ Stelar Dust ✖ in Lun 21 Mai 2012, 21:43, editata de 1 ori |
| | | ×SupradozaDeVise× Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in the sky:x Nr. mesaje : 236 Puncte : 254 Reputatie : 2 Hobby-uri : muzica,poze artistice,povesti...:x Stare de spirit : Depinde de zi si moment ....:P
| Subiect: Re: Dear Diary Mier 21 Mar 2012, 17:28 | |
| Fiind prima data cand intru pe aici voi scrie probabil mai mult decat mi-am propus,deci Dear diary, Azi a fost o zi destul de calda la mine in oras....Am iesit cu rolele la ora de sport,normal doar ora de sport e pentru iesiri in parc sau nu???....Si acolo dau peste dusmanca mea care spre surprinderea mea se saruta cu prietenul meu cel mai bun.....Sad scene [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....tin la el ca la un frate pe care nu l-am avut niciodata si nu vreau sa sufere. La ora de mate,profa s-a gandit ca ar fi bine sa ies si eu la tabla doar am fost la olimpiada si am obtinut un rezultat destul de bun....Cand am ajuns la tabla am inceput sa rezolv problema pana cand intra in clasa El,adica prietenul meu si pe mine ma apuca sughitatul...EL venise sa ne anunte de sedinta cu consiliul elevilor dar pe cand ne povestea unde se tine si cum sa ajungem in sala respectiva,scoala noastra fiind extra-mega-uriasa,eu continuam cu rezolvarea dar tot sughitam.Prietena mea cea mai buna,Lexa era pe jos de atata ras si cand iese profa din clasa cu el imi spune abia soptit:''Da,stiu ca sunteti ca doi frati...Dar nu stiam ca te apuca sughitul doar cand va intalniti.''So whaaat? Eu nu ma purtam asa inainte deci dupa nota de 10 bine meritata de la mate ma fac si cu un 10 la Istorie. Ajunsa acasa,am mancat si am intrat pe mess....Acolo era deja el,care avea un status cam ciudat si cand am intrebat pentru cine era statusul,el a iesit de pe mess....In ultima vreme se poarta cam ciudat,ceea ce nu ii sta in fire. Ma rog,acum am terminat de invatat si ies cu rolele prein parc cu Lexa...Poate il vad si pe el si il voi intreba ce s-a intamplat..... Pa-Pa jurnalule
Ultima editare efectuata de catre ×SupradozaDeVise× in Lun 26 Mar 2012, 18:16, editata de 1 ori |
| | | evenso Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : In my world. Nr. mesaje : 5 Puncte : 5 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Dear Diary Joi 05 Iul 2012, 11:49 | |
| Bună. Interesant topic, așa că o să încerc și eu ... să scriu ceva în jurnal. Ei bine, ce să mai aștept?
Dear Diary,
În ultimile zile mi-am pus milioane de întrebări. Unele dintre ele nu și-au găsit încă răspuns, dar în mintea mea amestecată cu fel de fel de griji și imagini, tot o să caut până când o să golesc de tot capul. Prima întrebare care mi-a venit în cap a fost: Cum se manifestă dragostea mea? Nu știu dacă tu, jurnalule, ai un răspuns pentru această întrebare oarecum „filozofică”, dar cu siguranță eu am. Dacă tot ești curios să vezi ce gândește Evenso, trebuie doar să citești ... Și pentru cei care își pun aceeași întrebare ... pot să găsească o altă variantă de răspuns însă a mea mi se pare cam cea mai corectă, și anume: Dragostea se manifesta în mai multe moduri: există iubirea de familia și cea de cineva special cum ar fi iubitul(iubita) sau spția(soțul). Fiecare cuprinde o serie de cuvinte și acțiuni speciale spre persoana „iubită” dar mereu cu scopul de ai dori tot binele ... Cum se mai spune: „Dragostea nu se spune, ci mai des se simte.”
A doua întrebare care mi-a trecut în cap a fost una, oarecum misterioasă ... Dacă n-aș mai fi, cine mi-ar simți lipsa? Oare cine? Prima variantă de răspuns pe care am ales-o a fost „familia”, dar oare mai există altcineva care să-mi ducă dorul, după moartea mea? Da, poate chiar există, dar nu le pot numi, ci doar enumera: persoanele care care m-au crescut, m-au cunoscut, m-au înțeles, m-au iubit, persoanele care au ținut la mine și care au reusit să îmi facă viața așa cum este ea, cu siguranță v-or simți, cât de adânc în sufletul lor, o picătură rece și amară de dor.
Întrebarea a treia este una în care oscilez între două variante de răspuns: Cât de importantă este speranța pentru mine? Variantele de răspuns sunt complet și absolut diferite, dar amândouă au logică. Primul răspuns ar fi că nu-i prea importantă, pentru că tot ce facem trebuie făcut cu raționament și... de cele mai multe ori, speranța apare de obicei atunci când o dai în bară și aștepți o minune ... care de multe ori nu se întamplă; însă a doua variantă de răspuns ne spune altceva, și anume că speranța este un cuvânt cu mii de simnificații și plin de vise - o dorință spre bine... ceva ce eu doresc mie sau persoanelor care mă înconjoară, și este importantă atâta timp cât îmi pot permite să visez la ceva, dar devine mai puternică când merge totul rău. Varianta finală v-a câștiga, dar depinde dacă această luptă a întrebărilor și a răspunsurilor v-a avea sfârșit...
Da, și eu știu. Prea filozofic. Cred că am început s-o iau razna. Când mă uit la ce am scris (ca aspect) îmi amintesc de compunerile din clasele 1-4. Ce vremuri... Pa, pa. |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 06 Noi 2012, 16:56 | |
| Dear Diary.
Astazi a fost o zi destul de stresanta. De la ora de biologie in colo desigur, fiindca cu toate ca ne-am bucurat ca dam test si nu ne asculta, am facut putin prost. Totusi am scris 2 exercitii din 4, complet, perfect. <3 Trecand peste pe la primele trei ore m-am distrat, am ras cu Sidonia, dupa am ras de Roxi - colega mea de banca. Desigur ca nu am avut cum sa nu o supar putin pe Sidonia, dar trecand peste asta a fost o zi frumoasa. Si normal ca la ultima ora doream asa de tare sa merg acasa sa ma pun in pat si sa stau. Acum tre` sa invat la romana ca sigur asculta, dar mai mult ma delectez cu ce am, fiindca anul asta chiar daca facem despre cum a inceput romana sa apara, timpuri stravechi, traci, daci, romani, alea - alea, e chiar usor. Trebuie doar sa pun osul la bataie. Ca tot vorbim de os, e uite ca era iar sa-mi sucesc o vena la piciorul drept, poate ma alegeam iarasi cu el in ghips ca in cls. 8-ta. : ]] Numai eu puteam sa fac astfel de chestii, noroc e ca nu am ceva grav, dar ma doare. Ce sa fac daca am alunecat la iesirea din casa pe scarile alea mici - adica scara... naiba ca nici nu stiu cum sa-i spun mai exact. Noroc ca eram la margine de tot si am putut sa imi indrept piciorul, astfel incat sa nu il sucesc. Sper sa-mi treaca incetul cu incetul, nu ma voi forta, deci stau cuminte. De asemenea imi doresc ca astazi mai incolo sa ma ocup de ceva one-shoturi, deja am postat unul pe forum, dar doresc sa ma apuc si de restul si chiar sa pun nextul la cel noi. <3 Da, am foarte multe idei spontane chiar in toi de teze, ca sa fiu mai exacta. Insa eu imi fac timp pentru toate. A! Cum sa uit sa-ti spun ca zilele acestea m-am reindragostit de Japonia mea scumpa si sublima! Ah, cat de frumoasa e tara asta, as da aproape orice sa merg macar odata pe la niponi. Mi-a placut din totdeauna si o voi indragi mereu, nu exista cred ca zi in care sa laud oamenii aia de acolo si sa exprim prin cuvinte si gesturi iubirea pe care o port pentru tot de acolo. M-am hotorat la 18 ani, vreau in loc de GPS (deoarece eu nu le prea am cu drumurile, insa pot sa memorez asa ca am imagine vizuala, macar atat... xD) vreau cat mai multe bilete spre Japan. *heart-beat* De ce atatea fiindca vreau sa-mi iau fetele cu mine, adica nu sunt singura fana de prin Romania - Craiova. Eu cu sora colegei mele tanjim sa fim mangaka, cine stie om da lovitura cumva, dar mai intai sa continuam manga-ul in colaborare. Oricum idea este ca merita orice banut, imi mi-o fi mie frica cu avionul (chiar daca nu am fost niciodata cu el), pentru Tokyo si orice alt oras de la rasarit fac orice! Intrec limitele. Me love Japan!!! Cred ca o sa ajung sa-mi fac poza si cu tomberoanele lor. XD
Cam atat, imi iau ramas bun de la tine jurnalule. Ceau! |
| | | ~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Dear Diary Vin 01 Feb 2013, 20:28 | |
| Dear diary...
Azi a fost o zi geniala!!!!! Am avut olimpiada la romana si totul a mers perfect fiindca subiectele au fost extrem de usoare.Dupa ce s-a terminat am realizat ca am scapat de mate si fizica deci mai aveam doar 4 ore usoare asa ca desi proful mai avea putin si ma implora sa ma duc acasa :)) am mers in clasa.Orele au trecut repede cu exceptia ca in pauza dintre religie si engleza el ( sa spunem F. ) a venit la etajul nostru si eu chiar credeam ca va veni la mine pentru ca ieri noapte dupa ce am terminat de invatat pentru olimpiada am vorbit cu el si l-am provocat intr-un fel sa ma sarute.Insa el nu a venit la mine ci la o tipa care e cu un an mai mare ca mine.Imi venea sa ma dau cu capul de pereti cand am vazut ca a luat-o in brate insa apoi mi-am dat seama ca face asta mai cu toate fetele.Apoi nimic interesant, F. a plecat dupa ce abia m-a salutat »« si restul orelor au fost plictisitor de usoare.Cand am iesit de la ore el astepta la poarta.Din nou am crezut ca ma astepta pe mine.Poate nu a vrut sa faca nimic in scoala fiindca avem camere pe tot holul.Am vrut sa-l salut dar a inceput sa vorbeasca cu Adda ( my best friend).Nah, nu mai aveam sperante dar apoi s-a intors m-a salutat si l-am pupat pe obraz,insa aproape de buze iar Adda ne-a intrebat ce am facut.El i-a zis ca doar l-am pupat pe obraz si ea a zis ca a crezut ca ne-am sarutat altfel si atunci el a intrebat cum? si s-a intors din nou la mine,m-a sarutat !!!! *___* apoi a intrebat-o "asa?".Imi venea sa lesin pe acolo insa m-am abtinut pana s-a intors in scoala ( mai avea ore). Mdah pare o zi perfecta insa nu e asa.Tocmai mi-a dat seama ca..... M-AM INDRAGOSTIT DE UN PLAYBOY!!!!! Din...nou.... |
| | | Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Dear Diary Sam 02 Feb 2013, 11:50 | |
| Dear Diary,
In ultimul timp nu am fost eu cea adevarata, pana si eu mi-am dat seama de asta. Saptamana nu a inceput deloc bine, prima ora pe care am facut-o a fost Informatica si ca de obicei, de fiecare data cand intru in laboratorul ala afurisit ma deprima total. Nu ar fi informatica in sine, dar profesoara este o javra. Uraste pe toata lumea, nici nu m-as mira daca nu s-ar suporta nici macar pe ea. Apoi, in timp ce invatam pentru lucrarea la biologie, prietena mea mi-a facut o marturisire in legatura cu ceva ce se intamplase cu jumatate de an in urma. Mi-a spus ca de Sfanta Marie, in timp ce eu lipseam de la targul anual, se intalnise cu fostul meu prieten, pe care inca il plac, si s-a sarutat cu el. Si nu o data, ci de doua ori. Ea imi stia foarte bine sentimentele pentru el, dar nu i-a pasat prea mult. Cand am intrebat-o de ce imi spune asta tocmai acum, mi-a spus ca ii era frica de cum o sa reactionez. Adevarat, dupa o jumatate de an am reactionat mult mai bine decat daca mi-ar fi spus atunci, dar asta a fost pentru ca nu mi se parea corect sa ma supar pe ceva ce s-a intamplat cu mult timp in urma. M-am simtit tradata, dar oare gresesc? Pe langa faptul ca nu am mai dat lucrare la Romana si la Biologie, pentru care invatasem cat de cat, am dat la Franceza si Psihologie. Urasc fracenza, nu pot nici macar sa alcatuiesc o propozitie in aceasta limba ciudata. Nu am facut tot, dar am putut sa copiez jumatate de test de la Lauren Smith, care se intampla sa fie colega mea de banca. Vineri a fost si mai rau, nu m-am simtit prea bine toata ziua si am avut o stare total aiurea. Desi am fost bolnava, nu am ratat o criza de ras cu Lauren la ora de Contabilitate, singura materie la care am dificultati mai mult decat la franceza. Si ma intreb din nou, ce mai caut la acest liceu? Eu vreau sa devin traducator, nu economist si nici macar contabil.Totusi, nu pot spune ca am facut o greseala cand am aplicat la acest liceu pentru ca asa am cunoscut-o pe Lauren. Te iubesc, sweetheart!>:D<
|
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Dear Diary Sam 02 Feb 2013, 14:59 | |
| Dear diary. Ziua mea a inceput bine, cred. M-am trezit din somn si imediat m-am apucat de teme, caci saptamana viitoare o sa fie o mare bomba care va face un mare bum! O sa dau vreo sase teste si am de trezentat patru proiecte. Hurray! In rest, nu prea am facut nimic, ma pregatesc acum sa ma apuc de facut proiectele alea minunate, deoarece profesorii mei au o fixatie pentru cuvantul 'perfectiune', de cele mai multe ori. Maine sper sa fie o zi mai linistita si sa pot citi si eu o carte buna, pentru ca tare imi lipseste lectura. |
| | | Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: Dear Diary Sam 02 Feb 2013, 16:06 | |
| Dear Diary, Pentru prima data am avut si eu o sambata normala in ultimele 4 luni. MINUNE! Nu mi-am mai inceput ziua certandu-ma cu nimeni si ALTA MNUNE, am putut sa ma trezesc la cat am vrut fara sa mai urle mama la mine in cap. Cred ca am inceput sa ma mai eliberez de stresul acumulat in ultima perioada.... E liniste si bine. Mi-am promis ca astazi nu o sa fac nimic special si m-am tinut de cuvant: de la 11 si pana acum numai am bajbait pe net, fara niciun scop special. Soo`good! Am mancat placinta, dar cum mama inca nu stie sa gateasca nu am reusit sa inghit mai mult de o felie( de cruditate din aia). In rest viata tot ne-roz a ramas si eu ma tot tarasc prin ea. Traiasca facebook-ul care imi mai ia din anxietate... Mai vorbim... |
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Dear Diary Sam 02 Feb 2013, 21:07 | |
| Dear Diary, Astazi, pentru prima data am simtit si eu ca poti avea prieteni adevarati. Stii, prieteni cu care poti vorbi orice, cu care poti povesti, prieteni care stiu prin ce probleme treci si vor sa te ajute. Mi-am dat seama ca aparentele inseala, iar niste chipuri aparent dure, fara sentimente, pot ascunde defapt un fost inger cu aripile rupte. Am invatat sa folosest prietenia si dragostea pentru a ajuta acel inger, si pentru ai reda elanul pentru a se inalta spre cer. E frumos sa vezi cat de mult poti sa ajungi sa tii la o persoana doar dupa cateva ore de convorbiri si discutii. Si totusi, imi pare bine sa vad ca lumea de pe pamant nu este atat de cruda pe cat se spune, aceasta planeta ascunde niste fiinte uimitoare, demne de toata iubirea din lume. Mi-am lasat bratele deschise, pentru a intalni cat mai multe personalitati noi, si voi accepta riscul ca, pe langa noile persoanE ce vor intra in inima mea, vor mai patrunde si niste posibile mizerii. |
| | | Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 05 Feb 2013, 12:53 | |
| Dear Diary, Ce naiba e cu lumea asta?Adica zici ca suntem in lumea a 3-a si ca suntem saraci lipiti pamantului si nemancati de 30 de ani.Am primit de la matusa mea un telefon nou.Android,memory stick,casti,toate cele.Azi am fost la spital pentru niste analize de sange pentru ca nu ma prea simteam bine in ultimele zile si alte prostii deastea.Am fost cu mama si casa nu ma plictisesc in timp ce ea trancane la telefon mi-am luat telefonul si castile cu mine ca sa ascult muzica.Ma rog,zis si facut,am ajuns la spital si am dat de o asistenta absolut nebuna.Tipa ca o disperata la mine si vroia sa imi dau singura seama ce am.Cand ma intrebat ce mananc deobicei i-am raspuns sincer."Nu mananc carne dar mananc tot felul de prostii de la magazin".Cea mai mareprostie din viata mea.Am stat aprox. o ora si 20 de minute sa ii ascult urletele despre alimentele pe care generatia noastra proasta si retardata le vara pe gat.Mi-a luat vreo 4 flacoane desange dupa ce mama ia repetat de mai multe ori ca sunt anemica si am glicemia mica.Nu,cand esti prost esti prost.Dupa ce am plecat am mers la mama la serviciu ca sa mananc ceva.Am salutat vreo 12 persoane si nici una nu mi-a raspuns.Ratati!Am mancat,am vorbit si apoi am plecat.Mi-am pus castile in urechi cat eram in autobuz care era full chiar daca era ora 09:30.Ma rog,nu era nici un loc liber iar aerul era nerespirabil.Am gasit un loc liber langa un tigan.Mirosea ca naiba si dupa ce ca erasi nesimtit(nu sunt rasista dar hainele depe el erau rupte si jegoase si mirosea a transpiratie,si ragaia in urechea mea non-stop).Ma rog,am suportat pana la un moment dat cand a incercat unul din trucurile vechi de agatat tipe pe strada.Sa prefacut ca casca si si-a pus mana pe scaunul meu.Ok,nu are maniere.Ce se poate intampla?Ghici ce?Tipul a inceput sa ma mangaie pe spate si sa se joace cu degetele alea slinoase cu parul meu.Am coborat la prima statie si dusa am fost.Am putrezit in statie pana la 10 si am urcat intr-o masina.Ma simteam ca naiba si incepusem sa transpir si sa ametesc.Conversatia din capul meu suna cam asa:"Nu lesina,nu lesina,nu lesina".Ca sama mai relaxez deoarece masina era cam goala mi-am bagat castile in urechi si am inceput sa ascult muzica.Apoi mi sa facut asa de somn incat nu ma mai puteam tine pe picioare.Totul negru pana am dat cu capul de podea si am deschis ochii.Un tip sa ridicat de pe scaun,am crezut ca vine sa ma ajute dar de unde.Mi-a smuls telefonul din buzunar si dus a fost,sub privirile atator oameni care nu au facut nimic.Abia apoi sa ridicat o batrana si ma ajutat sama ridic.Deci in ce fel de lumne am ajuns?Profiti de neputinta omului de langa tine ca sa ii dai in cap?Ma rog,ce sa mai zic. Morala:NU FACETI ANALIZE!SPUNE NU RECLOTARI DE SANGE!AH DA SI PROSTIEI! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 05 Feb 2013, 17:20 | |
| Da, am ajuns sa traim intr-o lume in care lucrurile nu kai sunt normale, dar asta-i viata, supravietuim, cubune, cu rele, cu de toate. Ca sa incep cu un "Dear diary" si sa continui sa scriu numai doua sau trei randuri, mai bine as lasa-o balta, deci voi spune doar ca am avut parte de o zi destul de buna, fara teste, fara neplaceri prea mari, in care am plecat de la scoala cu o ora mai devreme. Astazi chiar nu s-a intamplat nimic special si pare ca totul a intrat oe un fagas cat de cat normal, dar prefer sa nu vorbesc dinainte si sa o iau incetisor. Pe scurt, incep sa ma adaptez. |
| | | Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 05 Feb 2013, 18:54 | |
| Dear Diary,
Mi se intampla multe in ultimul timp, nu neaparat lucruri care vin din exterior, ci chiar din mine, din sufletul meu. In ultimul an am inceput sa ma schimb destul de mult. Desi, poate ca intr-o buna parte, acesta este un lucru favorabil, caci am devenit mai deschisa, mai spontana, insa simt ca-mi pierd vechii prieteni. Nu mai comunicam asa des, si desi stiu ca vor fi mereu acolo pentru mine si ca ne vom avea mereu unele pe celelalte, imi e teama ca aceasta distanta cauzata de scoala si de programul incarcat sa nu ne cauzeze. Desigur ca mi-am facut prieteni noi, ba chiar foarte buni, iar cu ei ma simt bine. Insa imi lipsesc acele clipe petrecute cu vechii prieteni. Totul se schimba in jurul meu si sper sa pot tine pasul, sa nu ma pierd pe mine insami.
Danielle |
| | | Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Dear Diary Sam 09 Feb 2013, 13:59 | |
| Dear diary,
In sfarsit o zi de sambata normala!Am avut o saptamana jalnica de mai bine ma scobeam in nas cu surubelnita.Vinerea a fost dezastru.Mi-am pierdut MP3 la scoala ca am fost elev de serviciu si am alergat dintr-un corp in altul(scoala noastra are 2 cladiri) si cred ca l-am scapat pe undeva.Sa ii arda mainile lu ala care la gasit!Ma rog,acum vreo 2 zile i-am imprumutat unei colege o carte,Jurnalele Vampirilor volumul 8.A citito fata dar cand mi-a aduso m-am uitat umpic la ea,arata jalnic.De fiecare data cand se oprea din citit indoia coltul pagini iar coperta era rupta.Ma rog,nu am zis nimic ca io am citito si in plus o primisem cadou.I-am multumit ca mi-a aduso inapoi si am bagato in ghiozdan injurand de toate alea.Nu i-am zis nimic in fata ca poate na o sa am si eu nevoi de ceva de la ea si...Eh in fine,ziua a decurs normal pana la ora de chimie.Am dat un test joi pentru care ma pregatisem non-stop.Eh,a zis profa ca notele sunt mici si ca doar 3 note sunt de 7 la o clasa asa buna e chiar dezamagita.A ajuns in sfarsit la mine ca a luat-o de la Z iar eu eram a 4 la catalog si spune ea "Amanda--3.40" deci am ramas efectiv intepenita si am inceput sa plang.Am acceptat si am inghitit in sec.Am sa imi repar media chiar daca imi vor trebui 8 de 10 ca sa imi iasa tot 10 si sem asta.Ok,e bine si asa,mi-am pastrat zambpetul pe buze,dar ce sa vezi?Vine Braneasca(profa de romana cunoscuta ca Doamna Branescu alias Braneasca) si ne anunta ca ne-a corectat testele.Dupa ce i-am umplut frigiderul de carne femei m-am apucat sa scriu si eu ce scriau ceilalti.Stiam ca am luat o nota mica pentru ca nu am invatat.M-a asteptam si io la un 4.50.Spune braneasca "Ioana 5.60!" M-am ridicat stiind ca pe mine ma striga pentru ca mereu ma confunda cu colega mea Ioana si ma bucuram de 6.S-a sunat de pauza si m-am dus la biblioteca ca de obicei ca sa iau si eu "Calin(file de poveste)" ca ne-a pus Braneasca sa il citim".S-a luat toata clasa dupa mine ca ei nu stiau nici ca avem biblioteca si am golit rafturile cu Eminescu.Dupa ce colegii mei au daramat un raft am plecat de acolo spre clasa unde cei care au ramas ma anunta ca Braneasca ne da un punct in plus la test.Deci am luat 7.Ce bine!Dar nu,la ora de dirigentie vine diriga in clasa si ne anunta ca am fost votati cea mai rea clasa.Imi venea sa imi smulg parul din cap caci eu fiind sefa clasei eu urma sa suprt "ora de dirigentie deschisa" cu toti diriginti si directorii.Ne-a spus ora etc. si am inceput sa predam la engleza ca na...ne-a verificat la toti tema iar eu uitasem sa raspund la o intrebare din tema din cauza grabei.Ok,nu a comentat nimic pana la sfarsitul orei cand mi-a spus sa scriu intrebarea de 50 de ori ca sa nu mai uit ca de,eu sunt eleva buna si are pretenti.Asa ca in loc sa ma duc si eu sambata asta la olimpiada am stat sa fac tema la engleza si sa particip la acea ora.Apoi,ca sa fie si mai frumos deabea imi luasem telefon nou si l-am uitat in banca.Nu stau departe de scoala da ghiozdanul era greu si mai si cazusem pe scari(no comment) asa ca glezna ma durea ca dracu".Am ajuns in clasa dupa atata urcat de scari caavem clasa la etajul 2 am realizat ca m-am intors degeaba.Am sunato pe mama de pe telefonul unei colege si mi-a spus ca tel meu e la diriga.Imi venea sa ma arunc pe geam.Intr-un final am ajuns acasa iar acum sunt toate bune si frumoase.Happy end! |
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Dear Diary Lun 11 Feb 2013, 20:38 | |
| Dear diary,
Nu stiu exact ce se intampla cu mine, am momente in care sunt fericita si momente in care imi vine sa ma arunc de pe cea mai apropiata si inalta cladire. M-am schimbat. Inainte nu eram o sinucigasa devotata, doar ca uneori, urasc tot ce are legatura cu mine. Imi urasc parul carliontat, imi urasc fruntea prea lata si, in final, imi urasc ochii. La scoala nimic nu merge bine, note proaste in continuare. La sfarsitul acestui an, cele sase clase de economie se vor dastrama, creandu-se cinci de contabilitate si una de administrativ. Imi e frica ca nu o sa intru la cele cinci de contabilitate si imi e frica ca nu voi mai fi colega cu Lauren. Ma ingrozeste acest lucru. Practic, ma doare undeva daca intru la administrativ, facultatea pe care vreau sa o urmez nu cere sa fiu la contabilitate. Dar sora mea a fost la contabilitate, ma tem ca eu nu voi fi. Dar imi voi reveni, aceasta stare va trece pana maine, stiu din experienta. Mereu mi se intampla asta si sfarsesc prin a crede ca ceea ce am gandit a fost o prostie. Oare asa a fost? |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 05 Mar 2013, 18:13 | |
| Dear Diary De cand a inceput primavara ma simt mai vesela, mai optimista. Bine sau nu, pe mine ma multumeste lucrul asta.. Cert e ca nu am inceput saptamana chiar bine - si aici nu-i vorba de mine, personal - caci la ora de romana de ieri am avut control pentru paduchi.. Si, vreti sa credeti sau nu, dar cinci colege de-ale mele au fost trimise acasa din cauza ca aveau.. chiriasi neautorizati. Mda, nu-i de ras, insa astazi ne-am amuzat teribil, mai ales ca au venit niste unii la noi in clasa sa ne faca mirala ca am adus paduchi in scoala. Le-am zis vreo doua de s-au saturat si au plecat pana la urma, dar zau de nu imi venea sa ii arunc pe geam. Una peste alta, a fost ok, m-am distrat. :) |
| Subiect: Re: Dear Diary Mar 05 Mar 2013, 23:27 | |
| Dear diary,
Primavara a inceput destul de bine. Acum scumpa mea prietena ar trebui sa imi spuna "destul nu e niciodata de ajuns". Ei bine, in situatia de fata, chiar este. In fiecare inceput de primavara ma simt bine pentru ca mi se adauga inca un an la varsta, bine, asta ma va bucura pana cand voi imbatrani si nu voi mai vrea sa cresc. Asta-i partea a doua. Oricum, sper ca saptamana asta se va termina mult mai bine decat a inceput. Sunt constienta de faptul ca lucrurile nu vor merge niciodata prea bine pentru ca intotdeauna dupa asa o situatie, va urma una urata. Si totusi, inca astept... |
| | | Lav.ii♪ Genin
Sex : Localizare : In a special dream<3 . Nr. mesaje : 77 Puncte : 89 Reputatie : 4 Hobby-uri : Dans,citit ficuri,creeat Stare de spirit : Imprevizibila
| Subiect: Re: Dear Diary Joi 07 Mar 2013, 18:54 | |
| Dear diary , - Primavara a inceput asa si asa ,de vina sunt "prietenii" mei si profii si cateodata mama si tata . :-j De obicei eram asa de bucurasa ca venea iarna sau primavara .:| <33
Deci azi a fost o zi asa de naspa . x_x Am pierdut autobuzul,noroc ca era 10 fix . :p Dupa in curtea scolii El (sa zicem F. ) nu m-a bagat deloc in seama ,fara nici un "buna" macar ,care el venea si spunea : bunaaaaaa coleguta ! :( Oare a aflat de la prietena mea ... ? Oricum nici El (sa zicem D ) nu m-a bagat in seama a trecut oar pe langa mine nepasator mi-a zis buna ,in rest nimic . Si mai si statea pe langa P(dusmanca mea - P vine de la proasta :)) ) Oricum la dirigentie ne-a certat rau de tot cu faza cu catalogul ,ca de ce am pus mana pe el si de ce l-am rasfoit ( franceza uitase catalogul - eu + 10 colegi au fost scrisi pe lista chiar de una dintre cele mai pro*ste si Choco :) : Fara astfel de cuvinte! din clasa (si din scoala ) .Asa ca era sa ne scada nota la purtare . :-j Eu cu 2 best friends apr ca am plans mai ales ca niciun baiat nu ne-a luat apararea (sau fata ) mdaa sportul afara , religia rasete peste rasete . Unuia i-au cazut pantalonii in fata clasei . =))))))) Si unu facea ca damblaua in curtea scolii ca nu vrea sa merg la scoala . =))))))) Si dupa la mate ascultare . =)))))-nu m-a ascultat pe mine ,bai si stiam ,tehnici de profii ce sa mai .:-s =))) Iar la romana urata ora (inafara ca nu am dat test ) Asa deci a mai aflat sio fata de la sc ca il plac pe F . x_x . Si ca una dintre prietenele mele il place si mai mult iar ea obtine mereu ce vrea . :-j Asa ca dupa scoala am mers acasaa dar spre drum nici F nici D si nici :-? E nu m-a bagat in seama . Pe bune ?!Ce's eu ? invizibila ?|:| Si doi dintre colegii mei (care chiar nu'i plac ) se uitau la mine de parca erau gata sa ma sarute . bleah . nu intelegeti gresit sunt chiar draguti dar doar ca amici .:| Si dupa acasa m-am certat cu tata .Maine dau test la engleza si romana Asa ca urmeaza zile si mai rele . x_x . See you !
|
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Dear Diary Joi 07 Mar 2013, 19:03 | |
| Dear Diary, Chiar daca luna martie nu a inceput asa cum am vrut, ma simt fericita si plina de energie. S-au produs prea multe schimbari de la inceputul acestei luni, bune si rele. De la mutatul in banca alaturi de tipul pe care il plac pana la notele bune ce sosesc pe banda rulanda. Sunt momente in care ma simt coplesita de fluturii aia din stomac, al naibii, ca nu am cu ce sa ii inec, si momente in care ma simt singura sau epuizata. Insa, asa cum se spune, trebuie sa trecem cu capul sus tuturor problemelor. Am primit deja destule avertizari cu privire la comportamentul meu, insa nu imi pasa. Atata timp cat sunt fericita, ce conteaza?
|
| | | Lav.ii♪ Genin
Sex : Localizare : In a special dream<3 . Nr. mesaje : 77 Puncte : 89 Reputatie : 4 Hobby-uri : Dans,citit ficuri,creeat Stare de spirit : Imprevizibila
| Subiect: Re: Dear Diary Mier 27 Mar 2013, 21:31 | |
| Dear Diary , Deci in primul rand F m-a luat in brate . Dupa am mers cu el cu o prietena si cu inca unu in mall . uite care era treaba : eu l-am placut pe baiatul care a venit in mall la noi , prietena mea il place pe F , eu il plac pe F , baiatul ala o placepe prietena mea iar F nu stim pe cine place . x_x Si la mall m-a luat de mana F. Ma inteleg tot mai bine cu D iar E = baiatul ala , i-a spus lui F ca il plac iar acum numai ma ia in brate . La scoala stau bine. Iar F i-a zis lui E ca suntem disperate dupa el el . Cat tupeu ?! :o :| Oricum sper sa se apropie mai mult de mine F doar ca l-am auzit cand bff l-a intrebat daca vrea sa fie cu mine si a zis : " NICIODATA!" Inca imi mai rasuna cuvantul asta in minte .. Niciodata Niciodata .. :( See you . |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Dear Diary Joi 28 Mar 2013, 00:37 | |
| Dear Diary
• Nu mi se pare, viaţa devine din ce în ce mai plăcută. Văd lumea cu aceiaşi ochii de când m-am născut, frumoasă, extraordinară, interesantă. Sper ca stările mele de bine să-i cuprindă şi pe alţii. În al doilea rând, mă amuză foarte tare vremea, e schimbătoare rău, aş putea să-i atribui o poreclă bună, dar devin vulgară şi vreau totuşi să-mi păstrez cool-ul pe aici (hai că devin amuzantă). Tu ce spui, jurnalule, crezi că m-am schimbat prea mult? Da ai dreptate, nu. Sunt la fel ca întotdeauna, bună şi energică. Gata, te-am lăsat. Ceau! *hug* |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dear Diary | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|