Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Dear Diary - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Dear Diary - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Dear Diary

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

Dear Diary - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Lun 13 Feb 2012, 19:58

Felicitari Milky pentru olimpiada la mate <3 . Si sper sa te faci bine cu piciorul ;o3.

Dear Diary,

Astazi am fost in stare de soc! :| Am luat 9 la testul de FIZICA. Nu-mi vine sa cred nici acu, Doamne! =))) Cand am vazut nici nu m-am bucurat pentru ca eram socata. Nu ma mai miscam, nu nimic. :)) Asa, acum sa revenim.. azi trebuia sa fiu la 10 fara un sfert la scoala pentru ca mergeam la opera cu profa de muzica si alti colegi din clasa/alte clase. Cu greu am ajuns la scoala, am patinat pe drum :)) si a intarziat autobuzul -.- Luase un RATB d-ala doar pentru noi. :-@ Am ajuns acolo la 12 fara un sfert, adica am intarziat destul, si s-a terminat la 12. -.- Deci am dat 10 lei pentru 15 minute :))) in fine. Dupa aia am ajuns la scoala la 2 fara 20 deci am scapat de 3 ore! :x Incepand de la 11, pregatire la mate, engleza si mate. Dupa aia am mai avut o ora de mate, fizica unde ne-a adus testele si chimie, bio, muzica. La chimie trebuia sa dam test, la bio sa ma asculte si la muzica sa dam test dar din fericire ne-a dat drumu la 5 adica ultimele 2 ore nu le-am facut! :x La chimie ne-am rugat de profa (diriga) sa nu dam test si a acceptat. Dar pe la si jumate cand incepuse sa ne predea a inceput o colega sa se planga ca i s-a rupt geaca adica i-a rupt-o cineva si i s-au luat si banii, respectiv 5 lei. S-a facut multa agitatie in clasa si s-a enervat diriga si ne-a dat test :-??. Doar 20 de minute. x(. In fine, n-a fost asa greu :))). Oo si MAINE NU FAC SCOALA! :X
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Dear Diary - Pagina 2 Asss10Dear Diary - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Lun 13 Feb 2012, 21:15

Dear diary think Astazi a fost interesant, oarecum. :))) Am cazut cu capu' in zapada. -.-" Mdaa, si am patinat de zor pentru ca partia la noi in curtea scolii lasa de dorit, :)) Asaa, deci am dat test la fizica si in rest a fost ok. La geografie am ras de zor, numai [uteam si profu' "Clasa 8-a C incepeti sa ma enervati, nu va mai suport si sa vedeti ce-o sa va enervez si eu pe voi." :-j Mdeah :))) Si maine si poimaine nu fac scoala :X Cam atat heh
choco^^
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Mar 14 Feb 2012, 19:02

Dear Diary,

Doamne ce zi am avut. =))) x_x. Are si parti bune dar si rele :)). Azi nu am facut scoala b-) dar maine fac 8-| sii am trait un moment penibil rau. :)) M-a intrebat un baiat de la a 7a daca putem sa ne intalnim azi cand ies de la meditatii ca el merge spre iris [blocul meu fiind langa acel mall]. I-am zis ok. Ne-am intalnit nu stiu ce, si cand trebuia sa plece mi-a zis ca cica merge mai incolo. Dupa aia m-a intrebat: sii? ai primit ceva azi? [oricum era imposibil, fusesem la meditatii de la ora 9]. Eu: Nu. El: Ti-am luat eu ceva rusinos Doamne, am ramas.. :| Mi-a dat cadoul si cand ajungem in fata blocului meu ii zic: Bine hai p..El: Vrei sa fi cu mine? :o3 Deci am ramas chiar mascaaa. :| L-am refuzat evident, cu greu pentru ca urasc sa refuz in fata. Dupa asta trebuia sa ies cu 2 baieti de la 8D afara. Pfoaii, ne-am intalnit in Auchan [un supermarket] si ii vad cu un trandafir in mana. :)) Oricum, nu cu acea intentie.. adica mi-au luat asa prieteneste. Unul are si prietena :)). Ne-am mai intalnit cu un baiat si am mers printr-un parc, la o cofetarie si la Mc. :D A fost o zi frumoasa oricum..am ras toata ziua. =)))) Am ras cat pentru o luna azi :))). Off si maine scoala ~x(.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Mar 14 Feb 2012, 19:44

Doamneee, declaratii aici :>
Asaa, pai ziua mea think Comme ci et comme ca xD. M-am simtit rau toata ziua, mi-a fost greata si m-a durut capul. In rest a fost ok, m-am uitat la televizor si am stat la PC sa scriu la mate si sa navighez pe forum :) A fost o zi ok, insa am avut cateva faze mai ciudate si ma tot gandeam daca nu eram eu cea cu probleme. :)) Eii, cam atat.. Maine nu ma duc la scoala b-) \m/
choco^^
Sus In jos
Azelle
Genin
Genin
Azelle

Localizare Localizare : Somewhere in the sky
Nr. mesaje Nr. mesaje : 71
Puncte : 84
Reputatie Reputatie : 5
Stare de spirit Stare de spirit : Laughing all the time

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Joi 16 Feb 2012, 18:15

Dear diary,

Azi a fost o zi asa si asa. Am avut mate prima ora 8-|, si ne-a dat profu` test sa vada cine merge la olimpiada. Am luat 3 puncte, nu ma felicitati? :)) Nu, serios, chiar nu voiam sa merg. Dupa asta am avut fizica, incredibil, dar am luat 9 in asculare
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]. In pauza am stat sa fac martisoare pentru desen :-?, si uite asa mi-am pierdut eu cea mai tare parte din zi. Am avut engleza, mi-am facut tema cat vorbea diriga, si nu m-a prins din fericire. La muzica am ras de am crapat, adica a fost cea mai tare ora b-) am fost in sala de festivitati unde a dansat a-6-a. Nu stiu, dar eu cred ca eram mai sanatoasa la varsta lor(D) sunt foarte rea nu e asa? :)Dupa ne-a dat test la desen( unde am copiat din carte de am rupt) si sper sa iau vre-un 6. La franceza, din nou, test, la care am copiat de asemenea. Nu prea copiez eu des, dar cand am auzit de testele de azi, la care nu invatasem nimic, nu m-am putut abtine. Pe drum m-am razbunat pe un coleg care ma fecase de dimineata, si ah, atat de dulce e razbunarea..
So, cam asta a fost ziua mea
. Maine sper ca profa de romana sa imi uite numele sau ceva de genu, pentru ca presimt ca am luat un 4 la test cat mine de mare (D)
Sus In jos
~Crantzanele~
Genin
Genin
~Crantzanele~

Sex : feminin Localizare Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 438
Puncte : 613
Reputatie Reputatie : 51
Stare de spirit Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Joi 16 Feb 2012, 20:11

Dear Diary...
Azi a fost o zi destul de ok . M-am intalnit cu cativa fosti colegi de la care mi-am luat inevitabil un mozol de toata frumusetea .
Cand am ajuns acasa pe la 15:30 m-am bagat in pat uitandu-ma la un film si dupa aceeia am adormit din cauza faptului ca in ziua precedenta adormisem la ora 04:00 si eram extrem de obosita .
O zi ca oricare alta . Cea mai mare satisfactie a fost cand am deschis toate cadourile pe care le-am primit de Ziua Indragostitilor . Cel mai mult mi-a placut colierul pe care l-am primit cu o doua zile inainte adica de Valentine's Day . Nu am avut timp sa le deschid de pe 14 pana azi dar in final am reusit .
O zi ok din punctul meu de vedere . Nu a fost nimic ciudat ^___^
Sunt extrem de fericita deoarece maine incepe Romanii au Talent si vreau neaparat sa ma uit . Deasemenea si comeback-ul Big Bang ma duce cu gandul la ziua lansarii albumului adica pe 29 luna aceasta.
So , azi a fost o zi normala ceea ce ma mira caci eu nu prea am zile normale .
♥♥♥ ^^Wolffy ^^ ♥♥♥
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Vin 17 Feb 2012, 09:38

So.. eu nu inteleg. Voi va bucurati pentru doua, trei zile libere dar eu? Care am stat aproape doua saptamani acasa .. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Dear Diary,
Deci pot spune ca ziua de ieri a fost una frumoasa. Pff, mi-era atat de frica sa nu ma asculte la ceva. Am citit lectii na` dar dupa atatea zile fara scoala, creierul meu a cam ruginit. Nu ma pot gandi decat la fic-uri, nu stiu ce concurs ..Scapasem neatinsa iarna asta, aproape. Aseara am plecat de la scoala impreuna cu un coleg. CUm imi facea zapada cu ochiul am zis sa in imping intr-un morman mai mare. Aproape reusisem dar s-a dat la o parte si m-a trantit pe mine. Frumos...Eram alba din cap pana in picioare. Ehh, mi-am cautato cu lumanarea .. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cat despre saptamana ce va urma, groaza! Pana acum trei teste anuntate, contabilitate, calitate, chimie. Da, stiu ca sunt ciudate primele doua dar eu sunt la profil economic. Proasta alegere zau ..
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Vin 17 Feb 2012, 18:12

Dear diary huh?
Astazi a fost o zi anormala rau. lough Adica pentru mine a fost. (D) Asaa, deci la chimie, varza toata clasa, profesoara s-a enervat si a discutat numai cu mine si inca vreo trei sau patru colege. :)) I-a dat si 2 unuia. Asa, dupa am avut tehno, unde i-am prezentata proiectul, dar ca de fiecare data, mai trebuie imagini, ati scris prea mult, bla bla bla. :))) La civica nu mai puteam de somn, iar la matematica ne-a inscris la olimpiada, si pe mine evident 8-|, iar dupa ne-am apucat de probleme la tabla si a iesit colega mea de banca. intre timp eu m-am lungit pe scaunul meu si al ei si mi-am inchis ochii pentru un asa zis somnic. :)) Vine profa, se uita la mine, eu ii zambesc pentru ca o vazusem, dar ea: Nesimtito (asa ne zice celor la care tine cu adevarat =))))) ), ai terminat ai? Ia deschide cartea si fa alea zece probleme de la pagina x. Eu calma ma uit la ceas, mai erau doar trei minute, imi insemnez problemele ca sa nu uit ce am de facut si ma lungesc la loc. :))) Mdaa.. Asa, la engleza m-a pus sa ii citesc.. Si dirigentie. :> Pai dupa cum pe noi ne ameninta de ceva timp ca tot vine inspectia, suntem asezati la cate patru banci puse fata in fata cate patru. La mine doua fete si doi baieti. Asa si dupa ce discutam noi nitel despre proiecte ~ tema este "Gandirea critica" ~ ne zice diriga: Si acum fiecare sa aiba cate doua foite pe banca. Pe una din ele scrieti numele unei persoane din clasa pe care voi o considerati model si patru trasaturi care v-au determinat sa o alegeti si pe cealalta scrieti numele unui coleg sub numele de "Persoana greu de modelat" si sa scrieti 4 trasaturi care v-au determinat sa il alegeti. Si astia de la mine din grupa deja incepusera sa parieze cate biletele de model voi primi xD =))) Asa si am inceput noi sa scriem, dupa i le-am dat lu' diriga. Si citest ea, ajunge la modele. Eu deja nu mai puteam de ras. Si citeste ea citeste, astia tineau scorul si la sfarsit urla Stefan, unul dintre ei: Ai 14 voturi!! =))) Eu eram pe jos de ras. Mda, dupa diriga cica: Mai Sinziana, nu stiam ca esti amuzanta. Eu: huh?! :-s

Mdaa, si cam asta a fost ziua mea. :)) Cam mult de scris, dar chiar am vrut sa cuprind totul in mare. heh See ya next time. :o3

choco^^
Sus In jos
Azelle
Genin
Genin
Azelle

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Mier 22 Feb 2012, 19:15

Dear diary,

Dupa ziua de ieri, care apropo a fost grozava fiindca am facut de serrviciu cu colega mea, a trebuit sa cobor si eu cu picioarele pe pamant. Doar sunt la scoala ce papucii mei :)) Am ajuns destul de devreme la scoala, daca ma certam cu baietii pe cine va fi de serviciu ca luni, ajungeam prima. Eh, oricum nu ma mai intereseaza. Am avut engleza cu diriga la prima ora, unde am avut de ales o persoalitate despre care sa scriem un proiect. Dupa multe certuri cu cei doi din spatele meu, l-am convins pe unul dintre ei sa scriem despre Elizabeth Taylor. Celalalt, vazandu-se singur nu a mai avut ce face si a acceptat (yeey suntem cele mai tari). Mdeah...daca ati stii desre cine voiau ei sa facem (D) Dupa care am avut istorie, unde a incurcat profu Franta cu Anglia si am scris gresit ambele lectii, noroc cu mine ca am modificat titlurile. Am fost noi fetele la baie sa ne schimbam pentru sport, unde scumpii si draguti nostri colegutzi erau sa intre peste noi :-? La sport ne-am jucat Handball, iar eu, stand in poarta am primit o minge in burta :(( Apoi am avut mate, la care profu a promis ca ne da test. Thoamne, cand l-am vazut cat de serios era cand a intrat, am crezut ca mor X( Am inceput sa ma inrosesc in obraji si sa imi transpire palmele. Din fericire insa, ne-a predat, totusi saptamana viitoare sigur nu mai scapam. In pauza, unul din baieti a rupt o banca, pe care diriga nu a vazut-o inca (maine nu scapa nepedepsit...saracul ) La geogra m-a scos la harta, babaciunea m-a intrebat o lectie de la mama ei de pe semestrul intai. Eh...Apoi am avut Chimie, la care era sa prmesc un 2 frumusel pentru ca nu am situt toate Metalele tranzitionale din tabelul lui Mendelev. Dupa ma fost la pregatire, unde am de scris cu caruta, dar nici ca ma de gand sa ma aropii de caiet pana saptamana viitoare :))

Maine ne asculta la muzica. Firar. Nu cant nici moarta :-? Mi-o placea mie sa cant, dar nu de fata cu altii. Sunt afoana =]] Oricum, cred ca ii voi spune ca ma doare in gat, sau ma prefac ragusita. Voi ce spuneti, stiti o scuza mai buna?

So, cam asta a fost ziua mea. Plicticoasa cum sunt si restul. :))

Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Mier 22 Feb 2012, 22:24

cica dear diary:)))
astazi a fost o zi cu susn jos....si vorbesc serios pentru ca astazi de la prima ora care a fost chimia am inceput sa vad in dungi ca nu intelegeam nimic ca turcii iar apoi am avut sportu unde am vazut toata lumea cu susun jos ca am facut standul in cap in majoritatea timpului...plictiseala a fost motto-ul zilei adica pe langa pauza unde am inceput sa ciufulesc toti baietii din clasa si sai ma bat cu ei ca in fiecare zi de altfel. in ultima ora care a fost religia am fost spectatoarea celui mai mijto joc de carti din totdeauna se numeste ''killer predate'' caterinca totala ce mai...dupa scoala am plecat acasa unde am avut parte de un scandal montru cu colega mea de apartament si apoi mam inchis in camera si mam pus pe teme. mai pe seara neam impacat si am plecat la antrenament unde mam distat total si acum am energie cat pentru toti:X:X:X
Sus In jos
~Crantzanele~
Genin
Genin
~Crantzanele~

Sex : feminin Localizare Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata...
Stare de spirit Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Joi 23 Feb 2012, 19:23

Dear Diary ...
Am doua vesti : Una buna si una rea . O sa incep cu cea buna ...
Azi nu am facut doua ore [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] si am ras aproape toata ziua pana cand ...
Am aflat vestea cea rea . Una din cele mai bune prietene il place , bah nu ! Defapt e obsedata de baiatul pe care il plac . Andreea fata cu pricina imi este buna prietena mai ales ca acum suntem mai unite datorita muzicii K-pop pe care i-am prezentat-o si de care nu se mai satura . Desi nu recunoaste ii place mult de el si desi spune in gura mare toata ziua JoJo ( porecla mea ) + X stiu ca nici ea nu se bucura de faptul ca il plac . Si totusi stia ca il plac de mai mult timp .
Poate va intrebati de ce nu recunoaste ca il place , nu ? Ei bine eu si prietenele mele avem o regula pe care o respectam cu sfintenie si anume :
" Daca stim ca una din noi este indragostita de un baiat , celelalte sunt obligate sa renunte imediat la orice atractie pentru el . "
Regula a fost facuta atunci cand doua prietene s-au certat foooarte rau pe un baiat pe care il placeau amandoua si este aplicata numai daca stiam ca y este indragostita de x si numai daca stim ca y s-a indragostit de x inainte ca z sa se indragosteasca de el .
Stiu ca ea nu vrea sa ne certam , dar eu ma simt prost . Nu vreau sa renunt la X pentru ca chiar imi place mult dar nici nu vreau sa renunt la Andreea .
Ufg.. E asa greu ! Mai ales ca tocmai m-a invitat maine la o cafenea si daca afla Andreea ca ma duc sun sigura ca o sa se supere . Imi e foarte greau dar trebuie sa aleg totusi prietenia , nu-i asa ? Help me , please !
My love or my friend ? >
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Joi 23 Feb 2012, 19:41

Hmm, pai ma gandesc ca nu incalci regula daca discuti despre aceasta problema cu prietena ta. Pana la urma cea mai buna metoda prin care sa rezolvati aceasta problema este sa vedeti ce idei are fiecare si daca puteti ajunge la un compromis. Adica cred ca la o prima strigare niciuna nu va fi dispusa sa renunte si este normal. Si dupa s-ar putea sa renuntati amandoua. Ar trebui sa va ganditi in ce caz ati suferi mai mult fiecare dintre voi: daca renuntati la el sau daca renuntati la prietenia voastra. In orice caz, cred ca pentru a rezolva aceasta problema trebuie sa comunicati. Si ati putea lua in calcul si eventuala atractie a baiatului in cauza. Pe care place mai mult sau de care ii place efectiv? In rest, este doar vorba de cat de stransa este prietenia voastra si cat de capabile sunteti fiecare dintre voi sa renunte la ceva pentru cealalta. Acum, nu este usor pentru niciuna, dar poate totusi se va rezolva aceasta problema. happy2
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Joi 23 Feb 2012, 22:18

Astazii , pai astazi .
* Voi scrie mult* =)))
A fost o zi pentru mine , Huuaaa :))
Si buna si rea (D)

23.02.2012

La scoala a fost mai ciudat , nu mo bagat mai nime in seama , indifereant ce prostii ziceam :)) Urasc sa fiu ignorata .. Am eu un tic , tac xD !
Dupa scoala am mers la mama la cabinet impreuna cu colegii , urmand fiecare sa ne parareasca unul cate unul , fiecare in drumul lui . Am ras , ne-am distrat etc . :))
Am ajuns la Maicamea ala Cabinet si-apoi cand intru pe mess ma buzz-uieste baiatu pe care-l ador =]] M-o intrebat daca vrea sa merg la Astronomie cu EL :x !
Sa vina la maicamea la cabinet [ e stomatolog ] sa ma ia si sa plecam impreuna , singuri :x
Nu stiu ce sa cred , exista zile in care tine mult la mine si in alte cand sta cu altele =)))
Apoi eu cum aveam parul uns la untul si nu-mi statea nici cum m-am dus rapid la magazin sa-mi cumpar un pieptene =)))))))
Ma suna de 2 ori si ma intreaba unde is . Unde sa fiu , nici n-am pornit , stateam si ma strambam la oglinda ca obsedata =)))
A doua oara o ajuns la locul intalnirii si eu tot la maicamea eram , credeam ca ma omor =]]
Am alergat ca disperata si parul tot mi so ravasit , zici ca venisem de la aeroport :))
Ne-am intalnit , bla bla , si tot drumul atata ne-am ras , am povestit , am zambit ca id***ii , so tot bagat in mine , era sa ne calce o masina daca eu nu urlam :))
Zici ca eram un cuplu :|
Vis deveit realitate =)))
Ajungem la astronomie , profu nicaieri . Vine si Milkii peste o vreme , ne-am intalnit toti :x .
Apoi radeam ca spartii , ca de obicei , orice subiect banal gasim il transformam in ceva fenomenal <33 !
Nu am avut cum sa nu-i povestesc la Milks de intamplarea asta cu mine si el , as aca repede am tras-o si am susotit :)) Camii [ o prietena ] si El nu s-au putut abtine , tot so bagat in noi sa ne auda =]]] Si Bianca o trage pe Camii astel ca numa eu si El sa ramanem mai "singurei" :)) . Si se stramba amandoua i fac inimioare cu mana ca cika suntem impreuna :)) Gluma asta o fo rapsandita de Camii , si cu el si cu colegul meu de banca cicaa =]] Mai nou ma rad de barfele astea , ce sa fac ?! Sa ma enervez degeaba ? =]]
Ziua asta a fost comica , romantica , nebunatica <3
Si sa pomenit ca el sa vina si la clubul meu unde fac Baschet , jeez. Pana nu sunt cu el nu cred ca m-oi linisti =]] . Da' mi putin frica =]]

A daa ! Si noaptea asta am visat ca m-am sarutat cu el , intr-un fel foarte ciudat =]]
VISU L :

Am mers la Mall cu bee , malee , denii , raluu si el . [nu-i pot da identitate =]] ]
Si el o picat in c** pe scari , iar eu normal ca m-am oferit sa-l ajut =]]
Si cum l-am ajutat , mo tras asa de tare incat el o picat peste mine . Si si-o bagat boticu' intre t*te :))
Si in momentu acela face : - Te iubesc =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Mor numai cand imi aduc aminte xD .

Sper ca v-am "Plictisit" cu viata mea destul =]] .
ZIua asta a fost Comma , Nu`i asa =]] . ?
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Vin 24 Feb 2012, 00:04

Mno, deci nu mai pot [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]. Draga Cappu ai avut o zi, faina rau si ce vis .. perverso [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sper ca pana la urma sa fiti impreuna. Nu are de ce sa-ti fie frica, cred, nici eu nu ma simt mai bine [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Dear Diary,
Ziua mea, a inceput cat se poate de prost. Azi aveam test la chimie si trebuia sa invat de dimineata. M-am trezit tarziu, cu un chef de invatat la pamant. In fine, tot am reusit sa scriu ceva la test si ma oftic ca nu am apucat sa scriu rezultatul desi il stiam -.-
La contabilitate am stat in banca cumintica de teama sa nu ma asculte, am scapat. A fost o zi cat se poate de frumoasa si de normala. M-am batut cu doi colegi care nu-mi dadeau pace. Ba ma trageau de par, imi dadeau cu palma la fu*d si multe altele. Sunt o Karatista inascuta. M-ai aveam un pic si il lasam pe unu pe jos. Milimetric i-am ratat punctul sensibil [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Deci chiar mi-au stricat pauzele [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]. Ma revansez eu lasa ... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Vin 24 Feb 2012, 06:25

=))))))))) Vai, uite ce vise si ce experiente au unii :> Deci mamele voastre, unde ati fost toata viata mea? huh? Nu, deci asta nu ramane asa, eu tot ajung sa va iau in brate si sa va sufoc incet incet. >:) Soo, vad ca nu sunt singura care se bate cu baietii prin clasa. huh? Eii, ma bucur. heh Dar eu ma apuc si ii gadil si unii fac ca toate alea rusinos
Sus In jos
~Crantzanele~
Genin
Genin
~Crantzanele~

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Vin 24 Feb 2012, 11:12

Dear diary...
Azi am vrut sa iau legatura cu Andreea sa vorbim dar are telefonul inchis . Poate ne vom vedea la totusi pana la sfarsitul zilei . In rest de dimineata a fost o zi extrem de ciudata ! M-am trezit la ora 7:30 ceea ce este o minune mare caci eu abia daca ma trezeam la 10 . De cum m-am ridicat din pat mama mi-a facut micul-dejun preferat , si asta a fost ciudat deoarece de obicei ea era la ora asta la munca . Apoi cand sa deschid mass-ul am fost buzz-uita de 6 persoane in acelasi timp :))
Acuma vroiam sa ies un pic dar se pare ca vremea nu tine cu mine asa ca raman in casa pana va trebui sa plec la cursuri ( pe la 13:00) .
In fine... Ziua nu e gata si am asteptari mari ! Sper sa iasa cum am planuit ...
Sus In jos
Christianne.
Chūnin
Chūnin
Christianne.

Localizare Localizare : Aici.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 569
Puncte : 653
Reputatie Reputatie : 45
Stare de spirit Stare de spirit : Da,no?!

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Vin 24 Feb 2012, 20:36

Draga Jurnalule,

Astazi s-au intamplat putin mai multe lucruri decat ar fi trebuit. Bineinteles ca nenorocita aia de scoala a fost la fel de plictisitoare ca in fiecare zi, dar pentru prima data am observat ceva ciudat la A.Stiu ca sunt plangacioasa, dar s-a uitat toata ziua la ea, iar mie imi fierbea sangele in vene. M-am abtinut cu greu sa plang atunci cand m-am intors cu spatele pentru ca el flirta "pe fata" cu ea. Imi spuneam incontinuu" Te descurci grozav, esti invincibila. El e un prost si o si stie. O sa ma despart de el in seara asta. " . Si crede-ma ca am incercat. Am plecat cat am putut de repede de la ultima ora, dar cand m-a ajuns din urma si eram pe cale sa ii spun ca s-a terminat, m-a luat in brate si a inceput sa spuna ca ma iubeste. Sunt foarte confuza pentru ca dup-aia am avut primul meu sarut. A fost minunat. Nu stiu cum sa ii spun ca l-am vazut cum se da la ea. Chiar nu stiu...

~~~~~ peste 5 minute ~~~~

M-am intors. Mi-a trimis un SMS. O sa ti-l citesc: " Mi-a placut sa imi bat joc de tine. Invata sa nu mai fi asa credula, iubito:)) ". ......-lacrimile fetei pateaza incontinuu paginile caietului. Il suna si el nu ii raspunde. Ramasa singura, se ghemuieste intr-un colt si continua sa planga. Tace. Cu mana pe foarfeca, incepe sa isi desprinda suvitele satene, lasandu-si parul nu mai lung de barbie, intr-o frizura asimetrica si ciufulita- Va regreta. Va regreta pentru asta si pentru toate celelalte. Va vedea pentru prima data ce a pierdut.

~~~~ A doua seara ~~~~

Draga Jurnalule,

Sunt fericita. Asa, machiata, cu parul scurt si unghiile albastre se pare ca a reusit sa isi dea seama de cine s-a despartit. A incercat de mai multe ori sa vorbeasca cu mine si aproape de 2 ori sa ma sarute, dar tot timpul l-am ignorat si l-am facut sa fiarba in suc propriu. Era gelos... L-am privit de foarte multe ori intens in ochi si de fiecare data a intors privirea. Nu imi pot stapani zambetul... Sti, azi e o zi putin mai frumoasa decat ieri.

**************************************Sfarsit***************************************

Asta a fost. E asociata cu ce am facut eu cu putin timp in urma... Nu e intru-totul adevarat ( mi-am taiat parul, dar nu exagerat) . Ideea e ca simt ca am invins si ma simt foarte bine nr1 . Am aflat cat de inseensibili sunt baietii si cu toate c imi vine sa plang, data viitoare eu voi fi cea care ii va rani yeah

Gata... Pe maine seara! hi!
Sus In jos
Azelle
Genin
Genin
Azelle

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Lun 27 Feb 2012, 15:40

Mda....cred ca v-am plictisit suficient cu povestioarele mele, dar chiar ma simt mai bine ca am cui sa ma descarc

Deci, ar trebuii sa incep cu Dear Diary, dar nu am dispozitia necesara.

Azi a fost o zi de tot....(sa nu vorbesc urat). Am avut romana, ceea ce nu a fost atat de rau. Am primit rezultatele, si se pare ca m-am calificat in etapa urmatoare!! Yupy :)) Dupa, am avut istorie unde i-a ascultat pe cativa colegi, greu, asa ca au luat 5 :( M-ama simtit putin rau, incepusem sa tremur si sa imi fie frig, desi eram imbracata bine. Oricum, dupa asta m-am certat cu un coleg ce imi scapase "din greseala" penarul pe geam (bine ca eram la biologie la parter). Pana la urma ne-am impacat si am inceput sa ne gadilam cum facem noi de obicei. La bio trebuia sa imi treaca o nota mai veche, dar a spus ca nu o mai trece, ca va tine conta la urmatoarea lucrare X( Mdeah...sigur de parca nu ar mai fi facut o data asa. La fizica mai avea putin si ne dadea test din cauza mea si a inca catorva fiindca am intarziat la ora. Eu sunt capul rautatilor ;) In pauza s-a luat diriga de mine ca am desenat pe baca, de parca nu mai poate ea ca am decorat-o putin cu creionul, oricum am sters dupa. Ne-am petrecut restul pauzei pe hol ,invatand la Tehno. Nu am invatat din urma. Mare greseala!! Era un baiat de care mi-a placut si nu mi-a placut, dar in momentul asta m-am suparat si nu imi mai place. Poate maine voi visa din nou la el, cine stie. Adica, serios, cat poate sa iti placa sa "mangai" fetele de la a5-a? Asta nu conteaza, oricum imi placea de el ca stia sa ma faca sa rad in hohote =]] Am intrat dupa asta in clasa, unde m-am asezat in banca si am invatat in continuare, cau un copil constincios ce sunt :)) (Da, sigur) Pe hol era o glagie...Pana au vazut-o pe profa.
Si a venit profa suparata tare, si zicea"Scoateti o foaie de hartie, lucrare" si noi ziceam "nuuuu" si ea "ba daaa" asa ca pana la urma am dat. M-am gandit ca nu o sa fie asa de greu doar am invatat dar nuuu:(( Am scris cate ceva, niste prostii, dupa mi-am dat seama ca sunt de la alta lectie. Ne-a dat din urma, oricum. Toata clasa a luat....2! Si ne mai si certa ca nu invatam ,chiar daca ea ne-a dat din lectie de pe semestrul 1.

Acum, mainile inca imi tremura si imi e cam rau. Azi a fost ultima mea zi de liniste. De maine mi-e firica, putem da in orice zi test la mate. Si ,credeti-ma imi e mai frica de test decat de olimpiada la romana.
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Sam 03 Mar 2012, 22:25

Dear diary ,

Totul merge prost in viata mea .
Vreau sa mor .

Cam acesta este jurnalul meu vesnic :-j .
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Dear Diary - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Dum 04 Mar 2012, 15:12

Draga Jurnalule,

Cred ca de cateva zile am cele mai frumoase zile existente. Afara este non stop soare, e cald, ies din casa si sunt fericita. De ce? Il am pe el langa mine <3 Nu stiu de cand nu m`ai m`am simtit asa de libera si fericita. Nu cred ca exista baiat mai dragut decat el. ieri cand am mers la paine : ]] Cica, m`am intalnit cu el, am cazut accidental si m`am lovit la picior. Inca ma doare :| Daaaaa m`a carat in brate 8-> pana acasa! <3 Ffffffff.....Ma simt atat de bine <3 Daca nu ar fi el cred ca iar as muri de tristete si as cadea din depresie in depresie. IL ADOR! :x
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Mar 2012, 10:44

Cappu` vad ca esti foarte pesimista :o3. Mda, banuiesc cum te simti :-@. Dar gandeste-te la niste lucruri bune din viata ta, trebuie sa fie, legate de familie, prieteni ^^. kiss

Ellz ce dragut :o3. Ma bucur pentru tine <3 :>.

Acum eu..Dear diary,

O sa scriu despre ce s-a intamplat in ultimu timp. ^^ Pai, nu-mi convine deloc :-j M-am saturat de prieteni falsi, si numai peste dastia dau. Serios, chiar nu mai suport :|. Sa vad ca isi scrie x si y la status sau altundeva chestii cu care fac aluzii la mine in sensul rau 8-|. Nu aveti ce face oamenilor! :)Hmm, familia think M-am certat mama pana si de 8 martie :))) Adica normal, cum sa existe vreo zi pe acest pamant in care sa nu-mi spuna ca nu invat si ca nu fac nimic pentru scoala :O. Asa, acum olimpiadele.. think Pai ieri am fost la civica pe municipiu <3 Doamne ce era sa ma pierd prin Bucuresti :| a fost in sectorul 1 (eu stau in 3, deci va imaginati..) dar oricum am ajuns cu bine. ^^ La olimpiada ce am facut think Not so good >.< Am avut timp doar 2 ore si am scris doar 4 pagini si la sfarsit am scris aproape 2 pagini in 20 de minute :|. Mai mult scrisesem pe ciorna, greseala mea :o3. Oricum nici nu vreau sa trec pe tara :| Ar trebui sa merg de pe 2 pe 6 aprilie la Gura Humorului si nu am chef sa imi petrec ziua de nastere (2 aprilie) cu niste necunoscuti intr-un autocar :) Am trecut la engleza pe sector, si sambata viitoate am olimpiada >.< Sper sa fac bine :-<. Trecusem si la chimie pe sector dar a fost in aceeasi zi cu civica pe sector, unde sunt in echipa si cu o colega, asa ca am mers la civica + ca stiam ca o sa trec la civica. La chimie nu prea aveam sanse. :)) La romana a vrut joi sa ma asculte! 8-| Si nu aveam toata tema si mi-am cerut scuze si a zis: Si tu Gabriela .. si tu?! ca e dezamagita etc etc, nu mai gaseste oameni serios in clasa aceasta. Si a venit la momentu potrivit chestia asta, joi am sedinta! ~x( Inca o seara pierduta pe certurile cu mama :-j. La mate am cele mai mici note :| 5, 10, 8. In rest am numai note de 9 si 10 la celelalte. In fine .. matematica :-j. PANA si la fizica am 9 O.O. Vesti noi despre banchet . O sa-l facem, dar singuri pana la urma. I-am zis lu diriga ca decat singuri mai bine ma lipsesc. Sunt sigura ca o sa iasa groaznic. O sa ne certam pe muzica pentru ca sunt si niste maneliste prin clasa,si niste rockeri think Diriga vrea ca la inceput sa facem vals si nimeni n-o sa accepte.. Plus ca o sa coste foarte mult, invitam toti profesorii si mergem undeva la munte. Meh, asta e .. Stiu ca o sa iasa groaznic oricum :|. Nimanui nu-i convine nimic, in fine . :-?? Cam atat think Aseara am fost singura acasa :> Am stat pana la 4 dimineata (:|. Si m-am trezit la 9 -.- Si acum ma duc sa vad un antrenament de aikido <3. Cred ca o sa ma reapuc si eu in vara :x. Cam atat <3.
Sus In jos
~Crantzanele~
Genin
Genin
~Crantzanele~

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Mar 2012, 17:22

Dear Diary ...
Aseara a fost o mega petrecere la scoala pentru a sarbatori dragobetele . Da stiu ca a trecut dar abia acum s-a facut petrecerea . A fost super ! Am dansat , am participat la o proba si am castigat o broscuta din plus , am alergat cu un baiat prin toata scoala pentru ca statea numai pe scaun si nu se clintea nici macar la dans , am cantat karaoke si am facut multe altele .
Mai stii cand ti-am spus ca trebuie sa aleg intre o prietena si intre un baiat ? Ei bine aseara s-a rezolvat totul .
Am ales-o pe Andreea de oarece am aflat a doua fata a lui .
Aseara la petrecere , in timp ce dansam sus ( petrecerea a fost in sala de sport si sus este un fel de balcon cu balustrada care se intinde pe toata partea dreapta a salii ) cu fete;e , l-am observat pe X cum a iesit din sala si a plecat . Am vrut sa profit de ocazie deoarece in sala erau profesori si am plecat dupa el sa vorbim despre mine si Andreea . Cand sa il ajung din urma , am observat ca intra in sala de teatru si am vrut sa intru dupa el dar m-am intalnit cu o prietena si am stat de vorba 5 minute . Cand a plecat ea , eu am vrut sa intru in sala de teatru sa vorbesc cu el dar cand am intrat , am ramas incremenita .
X se saruta cu o colega . Si eu acre credeam ca o sa lamurim tot si o sa fim impreuna , caci cu doua seri inainte de petrecere , mi-a spus ca ar vrea sa fim impeuna , ca s-a indragostit de mine si nush ce. In fine . Mi-am jurat sa nu mai plang dupa baieti dupa unu' Daniel , dupa care am plans ingrozitor pentru ca m-a inselat .Oricum ! Ma simt bine deoarece am trecut peste tot in 5 minute datorita prietenilor . Cum am intrat in sala cum m-au luat la dans si am uitat de tot . A fost foarte bine , chiar daca s-a dovedit ca sfantul de el era defapt unu cu doua fete . Asta e ! Viata merge inainte ! ^___^
Sus In jos
▬Krux .
Chūnin
Chūnin
▬Krux .

Localizare Localizare : K.T. + F.S.K.D.
acebook acebook : Just hi5
Nr. mesaje Nr. mesaje : 641
Puncte : 840
Reputatie Reputatie : 132
Hobby-uri Hobby-uri : PIREU .
Stare de spirit Stare de spirit : Huh..

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Mar 2012, 21:53

Draga jurnalule,

Nu am mai scris de mult,si nu pentru ca nu am avut timp...De o vreme sunt intr-o stare de confuzie,nu mai stiu cine sunt,ce sa fac...ciudat nu?Eu,cea mereu vesela si "zuza",sa stau si sa visez cu ochii deschisi la tot felul de nimicuri...
La scoala nu a mers tocmai bine:cand am iesit la tabla la mate,profesoara a spus ca tema nu e buna si a inceput sa ma asculte din urma.Atunci am inceput sa tremur de era sa cad jos si sa vad negru.Profa a spus sa cheme cineva asistenta si am ajuns in cabinet unde timp de o ora jumatate nu am facut nimic,doar am stat intinsa.Nu puteam sa imi misc mana dreapta si nu prea vedeam bine dar am ajuns vie acasa(mersi Doamne!).
Nu am scapat de test la mate,unde am luat un 5 mare cat turnul Londrei iar marti aflu cat am luat la fizica(nu mai mult de 6,nu imi plac stiintele exacte).
Am impresia ca nimanui nu ii pasa de mine,daca mor maine nu plange nimeni,nici macar mama.Probleme cu baietii nu am,pentru ca nu ma suporta nici unul(sunt o fire mai dificila),deci nu stiu ce e cu mine...

Asta e viata mea cea interesanta...Ne mai vedem... hi!
Sus In jos
Avada Kedavra
Jōnin
Jōnin
Avada Kedavra

Localizare Localizare : In coltul intunecat al propriei minti...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1080
Puncte : 1250
Reputatie Reputatie : 84
Stare de spirit Stare de spirit : Neutra

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Mar 2012, 22:23

E prima mea postare in acest jurnal da ma simt un pic confuza.
DEar Diary,

Azi am iesit cu mai multi prieteni cu rolele si unul dintre ei ALex cu care ma inteleg foarte bine si imi place mult de el practic asta e secret nu stie nimeni in afara de mine si voi acum,am inceput sa vorbim.La un moment dat el imi spune ca varusu ma place si daca vreau sa stau cu el.EU ii raspund nu si acest nu se supara pe mine si incape sa rada cica"esti fata desteapta".Punem noi la cale o sarada ca cica sa ii spunem lu ala ca am prieten si ca dupa ca ma despart de ala poate stau cu el.Logic ca zuzu fara sa ma mai intrebe daca vreau ia spus minciuna lu varsu care a inchitito imediat.Astfel acum sunt terorizata de tampitul ala care ma intreaba de ce nu il aleg pe el in locul asa zisului meu prieten.DEci sunt atat de ametita si ma gandeam ca asa IMI mai lipezesc si eu mintea si cred ca merge.
Aaa si stati ca nu se termina totul aici astia doi sunt niste tampiti si fumeaza si mami nu ma mai lasa cu ei .Zice ca sunt niste derbedei si deastea oricum ei sunt prietenii mei si nu renunt la ei asa usor..Problema e ca nu stiu daca mai tarziu nu o sa imi para rau.. eh cam asta e restul in episodul urmator de la Kally Tv
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Dear Diary - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Mar 2012, 22:51

E prima data cand scriu deci, fiti atenti ca la cat am eu de scris...

Dear Diary,

De ce trebuie sa am cea mai grea viata ? Nu putea sa`mi dea Dumnezeu un baiat care sa ma iubeasca si sa nu ami am treaba cu celalaltul ? De ce mise intampla numai mie ? Credeam ca l`am uitat, ca am reusit sa trec peste tot, dar se pare ca trecutul vrea sa ma prinda din nou si sa ma inece in amintiri dulci, dar amare.
Mda..ce introducere. Nu`i de mirare ca am luat 9 la romana. Text argumentativ...daca n`am mai facut in viata mea asa ceva, ce vrea si profa aia ? Sa fie perfectionista ? In fine :-j Cu prietenul merge extrem de bine, dar mai este si el. Mda.. A. Desi suntem doar prieteni, inca nutresc ceva sentimente pentru el, pentru ca sti cum se spune: Prima dragoste nu se uita niciodata. <3 Ei bine, sa mearga el la c***ele lui si sa ma lase pe mine in pace sa fiu fericita cu D. Doamne, deci ce`mi puteam dori mai mult ? Duminica trecuta mi`a dat un trandafi 8-> E asa de scump.
Iubirea asta e complicata, mai ales ca A. mi-a marturisit ca inca ii place de mine. Acum suntem certati pentru o prostie. Mda..asa e el. Intotdeauna a vazut doar partea goala a paharului si intotdeauna si`a batut joc de mine. Si eu ca o proasta l`am crezut. Ei bine, A., asta nu se va mai repeta. Razbunarea e dulce ! >:)
Cam atat pentru azi. Vai, maine dau lucrare la genetica si nu mi`am invatat nimic. x_x Bine ca profa nu vine la test ci vine veru=isoara ei, care`i tot profesoara la acelasi liceu. Doamne, ajuta-ma sa iau nota buna. :x

Finish.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dear Diary   Dear Diary - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Dear Diary

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-