Hey !
Cred ca o sa te miri atat de tare cand o sa ma Revezi pe aici
probabil o sa spui " Ce na*ba sa mai intamplat si cu asta ? Lipseste toata vara si apare asa ca din neant la sfarsitului ficului !!" Pai as fi vrut sa iti continui de citit fic-ul, dar am avut probleme de "conexiune" ( lapt si pc-u fitosi din cale afara
:>.<: ).
Ai terminat acest superb fic ???? Macar bine ca sunt si eu aterizata la final si e si mai bine ca ai hotarat sa faci sezonu doi care nu prea mai apare
Cu Sasuke ce se intampla ? Ca pentru Saku nu imi fac griji, doar e personajul principal, nu exista creatie de orice fel fara personajul principal. Itachi ? Cu el cum a ramas ? A murit sau nu ? Macar el a murit cu picioarele pe pamant ( asta daca a murit ) nu ca Saku, a dus niste lupte crancene, s-a antrenat cu Itachi si a trcut prin toate astea numai ca sa ii vina de hac o piatra !?!
Macar sa ii fi dat si rozalia una doua pietrei aceleia .. sa stie ca nu a cazut dintr-o singura llovitura
Astept si sezonul doi si nextu
Si, inainte de sa termin ( te mai cicalesc putin
), vreau sa iti multumesc ca m-ai anuntat mereu se nexturi ... Sper ca o sa o faci si in sezonul doi ( ca nu ma supar
)
Spor la scris