Deci dupa ani de zile am adus si eu next-ul
Am zis ca sa fie un cadou intarziat de craciun
Vreau sa va spun ca le multumesc tuturor celor care-mi citesc ficul , si va urez un Craciun Fericit!!!
[P.s.] Am vazut la cateva ficuri pe care le ador , ideea cu punerea de intrebari personajelor, asa ca daca vreti puteti sa puneti si voi
Acum spor la citit:
Capitolul 7: Pervers sau doar îndrăgostit?
Sasuke`s point of View
"offff doamne dumnezeule !!!! Cred ca cineva acolo sus ma iubeste!!! De mi-a indeplinit cea mai mare dorinta...accea sa ma iubeasca sakura... Si sincer cum am putut fii atat de prost sa nu vad ca vroia doar sa ma faca gelos???
Dar in fine . Cine mi-ar vedea acum fata , ar zice ca sunt vreo clona de lui naruto , care s-a transformat in mine si care zambeste cu gura pana la urechi ca un ta***t.
Dar ce pot sa fac altceva cand sunt atat de vesel?
Si asta doar si numai din vina rozaliei si sentimentelor noastre .
Ca venii vorba de rozalie , mi-a spus ca trebuie s-o "pazesc" de cei 3 perversi. Dar sa recunoastem ca are dreptate, cu formele alea, normal ca astia 3 vor sa vada mai mult. Si chiar daca kakashi-sensiei imi este ca un tata, si il respect foarte mult nu cred ca, as fii foarte bucuros daca l-as gasii spionand-o pe Sakura cand e aproape goala. Naruto e ca fratele meu mai mic . Eu asa il consider mai nou. Si nunumai din cauza datei de nastere ( eu fiind cu cateva luni mai mare), ci si din cauza comportamentului imatur pe care il are in majoritatea timpului. Si cu toti stim ca ii place de sakura. Si la coada ramane Jiraya-sama, care pe cat de legendar e ca luptator, pe atat are o reputatie de pervers. de unde i-a si gasit naruta porecla de ero-sensei. Asa ca vedeti si voi ce rozi mea trebuie protejata .
Acum sa revenim la oile noastre. Ma indrept spre focul de tabara pe care il facusera fetele, ca beietilor cred ca le era prea lene , si le spun pe un ton indiferent si infricosator:
- Auziti sakura face baie in lac. Daca prind pe unul dintre voi, si ma refer la voi baieti, cred ca o sa izbucneasca al 4-lea razboi ninja . inteles? Spun asta pe un ton asa de ciudat, de naruto mai avea putin si incepea sa planga. Serios? Chiar asa de infricosator sunt? In sinea mea radeam cu pofta , de fetele pe care le-au facut cei 3. Dar ce m-a intrigat a fost ca tot ii accelasi timp si-au miscat capetele in semn aprobator, de zici ca erau teleghidati.
Dupa acceasta mica discutie eu fac stanga imprejur si ma indrept spre padure, mai exact cu destinatia lacul unde rozalia face baita.
Nu va ganditi la prosti eu doar vreau s-o protejez. Momentan doar atat. Dar peste cativa ani.... "Sasuke termina ca devi un mini pervers"! Imi spune constiinta mea . Si sa recunoastem ca are dreptate . "dar nu e vina mea...ci a sakurei." spun eu cu o voce de catelus. "Aaaaahhhhhhhaaaaaammmmm si acum te astepti sa te cred , no?" Dne , nu pot sa tin nimik ascuns de constiinta mea " speram ca da . Acum gata nu-mi mai distrage atentia ca trebuie sa plec la Sakura."
Cand sa plec naruto ma intreaba:
N- sasuke dar tu unde te duci?=_=`
eu: - Pai naruto , ma duc sa ma antrenez putin spun eu zambind fals ^_^.
N:- Nu-i corect!!! faci asta doar ca sa devii mai puternic ca mine.! Spune acesta vizibil ofensat. Eu amuzat de situatie ii spun ca nu poate venii cu mine , si ca data viitoare o sa-l iau cu mine sa vada ce antrenamant fac eu in mod general. Dar acu sa fim seriosi : asta e un "Antrenament" spercial si care imi este destinat numai si numai mie.
Plec de acolo salutandu-l pe naruto cu zambetul pe buze si ma indrept, cu pasi de felina catre lac.
Sper ca doua lucruri sa se intample :
1) Sakura sa nu ma observe.
Si 2) Sa nu-mi curga sange din nas cand o vad.
Doamne cand ama ajuns asa de moale? Cunva cand m-am indragostit de sakura?
ehhh nu-mi pasa de asta acum, pentru ca mai am doar 8-9 metri si ies din padure. Asa ca trebuie sa micsorez ritmul si sa devin mai silentios. Zis si facut.
Dar doamne ce bine poate sa arate sakura.
Si nu va ganditi la nimic deoarece se pare ca are un mic costum de baie roz( asemenea parului ei) Format din doua piese.
Cred ca mai am putin si cad , din copac, la cat salivez acum!!!"
Sakura`s Point of view
" Asa deci am ajuns la lac. Deabia asteptam asta . Si nu ma refer la baie ci la ce am spus mai devreme atat eu cat si sasuke.
Parca as traii un vis frumos.
Nici macar nu-mi vine sa cred.... Ce am spus amandoi.... a fost absolut magic...
Dar sa revenim la baia mea.
Nu am degand sa stau complet dezbracata asa ca intr-o secunda ma dezbarc de toate hainele, si in mai putin de o secunda imi iau costumul meu de baie roz pe mine.
Doar nu va asteptati ca voi sta complet goala cu 4 perversi in jurul meu> si Spun 4 Deoarece , Sasuke e si el , Un mare pervers. Dar totusi daca el m-ar spiona as fii de acord. Nu ca nu i-as face o mare predica pe urma ... dar nu cred ca l-as bate atat de tare cum i-as bate pe ceilalti 3. Dar ce zic eu aiici? Nu sunt in stare nici macar sa-l ating cu vreun pumn. bine in mintea mea radeam cu pofta de prostia mare pe care am spus-o.
Sa recunoastem: sunt indragostita pana peste cap de marele uchiha. Si nu mi-e jena sa recunosc. Ba chiar ma mandresc cu asta.
Si partea cea mai buna si el tine la mine.
La gandul asta incep sa fredonez o melodie pe care o cant cu gandul la sasuke. Si chiar daca este un duuet mie imi place sa cant doar partea fetei.
Sakura:"Lyin' here with you so close to me
Its hard to fight these feelings when it feels so hard to breathe
Caught up in this moment
Caught up in your smile"
Dar cand sa cant si a doua strofa , din tufisuri isi face apoaritia sasuke si incepe sa cante cu mine:
Sasuke:I've never opened up to anyone
So hard to hold back when I'm holding you in my arms
We don't need to rush this
Let's just take this slow"
Pe urma incepem aman2:
"Just a kiss on your lips in the moonlight
Just a touch in the fire burning so bright
And I don't want to mess this thing up
I don't want to push too far
Just a shot in the dark that you just might
Be the one I've been waiting for my whole life
So baby I'm alright, with just a kiss goodnight
I know that if we give this a little time
It will only bring us closer to the love we wanna find
It's never felt so real, no it's never felt so right
Just a kiss on your lips in the moonlight
So baby I'm alright, with just a kiss goodnight
No I don't want to say goodnight
I know it's time to leave, but you'll be in my dreams
Tonight
Tonight
Tonight
Just a kiss on your lips in the moonlight
So baby I'm alright, oh, let's do this right, with just a kiss goodnight
With a kiss goodnight
Kiss goodnïght..."
( Lady antembellum -Just a kiss)
Dupa ce terminam de cantat ma duc la el , udaa fiind si ii sar in brate.
Dar stai ce afc eu aici? Ar trebui sa fiu suparata pe el.
Imediat pe un ton malefic ii zic la urechie:
- Domnule Uchiha , Parca ti-am spus ca n-ai voie sa te uiti la mine cand fac baie?
- Domnisoara haruno, N-ati specificat , a-ti spus doar ca sa-i tin departe pe cel 3 Perversi nu sa stau si eu . A si aporpo ar trebui sa cantati mai des pentru ca aveti o voce divina.
Incepem aman2 sa radem ca doai nebuni , si dupa ce ne mai linistim il intreb eu:
- Chiar crezi ca am o voce draguta?
- Ceee??? Draguta??? Doar atat spui de vocea asta de privighetore?
- Tu Vorbesti? te-am auzit si pe tine cantand si nu esti mai prejos . Spun asta scotand limba la el.
- Da eu vorbesc. Spune asta intorcandu-si capul si facand o fata de copli de 5 ani caruia i s-a luat jucaria. Eu profit de ocazie si i dau un pupic mic. El ma intreaba:
- Doar atat memrit? ( Si face un botic de catelus)
- Bine poftim mai mult. Spun asta desprinzandu-ma din brate lui si incepand sa cant o melodie:
"Esti departe si ai asupra mea
O putere imensa
Ma trezesc zambind in fiecare zi
Ce sansa ca te-am cunoscut
Nu mai credeam in iubire de mult
Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire
N-am mai fost indragostita asa nicicand
Fericirea pe care-o primesc
Doar cu tine vreau s-o traiesc
Cu tine invat sa iubesc
Tu ma vezi
Mai frumoasa decat stiu eu
Ma faci sa simt
Ca sunt centrul lumii eu
Si ma alinti, ma alinti, ma alinti
Cu vorbe dulci
Inima mea nu vrea s-o minti,
Nu vrea s-o uiti.
Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire
Sa ma trezes zambin in fiecare zi
Fericirea pe care o primesc
Cu tine invat sa iubesc
Tu ma vezi
Ma faci sa simt
Ca sunt centrul lumii eu
Cu vorbe dulci
Nu vrea s-o uiti.
Uneori fara tine
Drumul e greu
As vrea sa fii cu mine,
Cu mine mereu
Fericirea pe care o primesc
Tu ma vezi
Ma faci sa simt
Ca sunt centrul lumii eu
Cu vorbe dulci
Nu vrea s-o uiti."
Ramane cu gura cascata cand termin. Dar dupa cateva secunde dupa ce si-a dat seama ca m-am oprit , incepe sa aplaude , si imi spune :
- Sakura , Te iubesc!!! Dupa care ma saruta.
Eu eram toata rosie la fata .Si dupa ce terminam sarutul imi spune , ca sunt mmicuta lui acum si asa voi ramane pe veci.
Oof Ce moment plin de magie...
Dra pana sa ne mai sarutam si noi odata , un zgomot se aude din padure. eu am tresarit, dar cand mi-am dat seama ca erau naruto si hinata care se uitau la noi amm chicotit putin. Iar sasuke era putin imbujorat. Probabil de situatia creata.
Eu le spun celor 2 :
-Hinata , naruto va place spectacolul?
- Nu e niciun naruto si nicio hinata aici=_=' spune naruto speriat
- Naruto cat de proasta ma crrezi?o_O
- Sakura-chan te rog iarta-ma !!!! nu ma lovi. Spune Naruto mai mult smiorcaindu-se.
- Naruto n-am niciun motiv sa te bat.
- Bine deci ce cautati voi 2 aici? Ii intreaba Sasuke pe cei 2.
- Poiiiiiii...Spun aman2 uitandu-se in directii opuse dandu-si ochii peste cap, si find rosi ca racii la fata.
eu chicotesc iar sasuke zambeste iar pe un ton malefic le spun: opa . Sasuke dragule , uite 2 porumbei
- Da draga mea ai dreptate . N-ar trebui sa ne lase singuri? Pardon sa-i lasam singuri ?
-Ba da.
Spunand asta plecam , lasandu-i pe cei 2 singuri si rosiii de tot la fata."
(capitol necorectat
)
Si asta a fost caitolul dragele mele
sper ca o sa-mi lasati macar 1-2 comuri
Dar sa stiti ca sunt fericita ca totusi imi lasati
V-am
si Craciun fericit tuturor
!!!