Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Desenele copilariei Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Desenele copilariei Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Desenele copilariei

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

Desenele copilariei Empty
MesajSubiect: Vrem inapoi desenele copilariei!!   Desenele copilariei I_icon19Mier 02 Noi 2011, 20:23

bunn deci, aceata petitie este pentru totci cei care vor inapoidesenele gen: Ce-i cu andy? Viata cu Louie, Copii del a 402, si multe altele, eu una chiar mi-as dori inapoi desenele acestea, pentru ca acuma disneyul nu ma mai atrage cu nimic, sper ca cei interesati sa semneze :x

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Desenele copilariei Asss10Desenele copilariei J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Mier 02 Noi 2011, 21:00

Eu una sunt de acord cu tine.. Adica mai sunt unele chestii interesante, dar in mare parte nu sunt decat filme acum si nu ma prea pasioneaza.. Plus ca nu am mai deschis televizorul de vreo luna, ma uit la ala din sufragerie cu parintii dar doar martea :)))
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Desenele copilariei J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Mier 02 Noi 2011, 23:55

Si eu sunt de acord cu tine, Elyy. Jumatate, sau chiar mai mult, din desenele care sunt acum sunt groaznice. Pline de violenta si agresivitate care ii influenteaza pe copii in mod gresit. Eu am semnat petitia si sper ca toate acele desene cu care am crescut si de care m.am bucurat sa revina inapoi.
Sus In jos
Timy
Genin
Genin
Timy

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Curtea de Arges
Nr. mesaje Nr. mesaje : 102
Puncte : 142
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult jrock sa ma uit la animeuri
Stare de spirit Stare de spirit : sweet

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Joi 29 Dec 2011, 11:25

unele desenele dupa disney sunt foarte frumoase in special Bona mea este o vampir,Shake it up,Zack si Cody,ANT Farm,Phineas si Ferb si era una cu Selena Gomez cred Sonny parca era nu ala Sonny era ala
Sus In jos
♥Finetti♥
Genin
Genin
♥Finetti♥

Localizare Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare
Nr. mesaje Nr. mesaje : 377
Puncte : 423
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : lenevitul, manga-ul, cititul si etc.
Stare de spirit Stare de spirit : I am no one, I don't want to be anyone...

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Lun 02 Ian 2012, 16:55

Revolutie frate!:))Copii la putere!!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Acum sa vorbim serios, aceste desene de la Disney, chiar nu au sens, adica violenta si mai presus de toate acele saruturi si informatii stupide...
Stiti serialul acela Nini, presupun la cata reclama au facut pentru el...si cand colo, asemenea chestii sa vada copii, acum serios, stiu ca multi cunoastem chestii din alea(saruturi pasionale) dar copii mai mici?(bine ca l-au eliminat
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] )
Fara suparare Timy dar acele desene te corup, nu te fascineaza, hai sa zicem Phineas si Ferb acelea merg si chiar imi plac, insa Bona mea e un vampir e chiar exagerat, nu vreau sa supar pe nimeni, dar ar fi minunat sa revede acele desene cu care ne-am umplut copilaria...

Finetti va iubeste
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Rose <3
Chūnin
Chūnin
Rose <3

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 904
Reputatie Reputatie : 42
Hobby-uri Hobby-uri : ...
Stare de spirit Stare de spirit : »Just In Love«

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Lun 02 Ian 2012, 22:27

Da sunt cu tine ^_^. Mi-e dor de acele superbe desene 8->. Cate amintiri. Acum nu mai e nimic frumos. Cum zice mama "niste patratosi" =))). Violenta, prostii si tot felul de chesti. Dar astea sunt desene pentru copii mici?
Votez. Da frate, sa se puna inapoi desenele. Alea desne, nu astea de acum (d)
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Desenele copilariei J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Mar 03 Ian 2012, 00:44

Imi este dor de acele desene la care ma uitam cu drag, adica sa fim seriosi tuturor ne placeau, acum pur si simplu nu mai au nici un farmec unele dintre ele. Numai violenta, iar in rest nimic frumos care sa-ti aminteasca de copilarie. Eu una sper ca vor reveni si ne vor readuce fericirea.
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Mar 03 Ian 2012, 23:56

Tuuuu si eu care credeam ca sunt singura care se mai gandeste la desenele astea.
Ma bucur ca ne-ai dat petitia asta.
Ms iubitha.. si cand ma gandesc ca atunci cand eram mica memoram tot ceea ce spuneau ei =)) se mira si mama de mine ..
Ahhh ce vremuri kiss
Sus In jos
Aww Ilzu
Genin
Genin
Aww Ilzu

Localizare Localizare : Mereu acolo pentru tine>.<
Nr. mesaje Nr. mesaje : 93
Puncte : 110
Reputatie Reputatie : 6
Stare de spirit Stare de spirit : ehm...mereu cu zambetul pe buze:D

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Sam 28 Ian 2012, 15:44

offf...niciodata nu o sa uit desenele acestea.Tin minte si acum,canalul Jetix era pe numarul 1 pe televizor.Nu pierdeam nici un episod.Mereu ma asezam in fata televizorului si stateam 5-6 ore.Le adoram.Mai tin minte ca pe la ora 22:00 incepea Power Rangers ,primele episoade, si mereu ma jucam in acel timp lough ,iar cand se termina,mereu ma punea mama in pat sa ma culc si asteptam ziua urmatoare cu nerabdare ca sa ma mai uit la episoade noi din : Viata cu Louie,Copiii de la 402,Power Rangers ( eu eram tipa in roz lough ) si sa nu uit de Ce-i cu Andy.Nu o sa uit niciodata cand ma uitam pe Cartoon Network ( cu melodia aceea Network,Network cu culorile alb si negru asezate ca intr-o tabla de sah) si incepea Tom si Jerry.Cand o sa am si eu copii o sa le arat si eu aceste desene si m-as bucura daca ar reveni.Chiar daca acum sunt mai mare m-as uita la toate lough ...pacat..
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

MesajSubiect: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Dum 27 Mai 2012, 14:08

Buna, copii! hi!
Daca mai este acest topic undeva va rog sa ma scuzati si eventual sa-l stergeti ingrijorat . L-am facut special ca sa pun o intrebare.
De mult timp caut un desen de pe Minimax si nu mai stiu cum se numea, am cautat timp de vreo 3 ore si tot ce am reusit sa aflu sunt urmatoarele:
Era vorba despre o Ciocanitoare ( cred, oricum o pasare/ nu WOODY) care era imbracata cu niste pantaloni verzi ( nu stiu sigur daca era imbracata asa, eu stiu ca era neagra si avea o palarie, parca =)), asa si in acest desen ea ne prezenta protejarea mediului, sau chestii de genul asta. Spre exemplu, intr-un episod avea o telecomanda prin care masinile sau fabricile le transforma in lucruri care nu polueaza.
Da e cam ambiguu ceea ce am zis, dar daca aveti o informatie, va rog sa-mi spuneti, ca nu mai pot lough.
De asemenea daca aveti intrebari despre alete desene puteti sa le postati aici ^^. a hug

Edit: Am gasit pe youtube un video in care sunt prezentate cateva dintre aceste desene. Eu nu l-am gasit pe cel pe care il voiam, dar poate voi o sa va regasiti cateva desene dragi. Ejoy!

Ultima editare efectuata de catre (='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) in Lun 28 Mai 2012, 00:06, editata de 1 ori
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Dum 27 Mai 2012, 15:58

Chioar nu stiu..Nu imi mai amintesc dar am si eu o intrebare...Tot pe minimax era un desen cu o familie de animale care sareau in coada. Adica aveau coada in forma de arc si sareau pe ea. Traiau in jungla si parca s-au imprietenit cu un om...Mi se pare ca erau albastri si semanau putin cu niste maimute..Chiar as vrea sa mai revad desenele acelea..

P.s. Imi pare rau ca nu te-au putut ajuta
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Dum 27 Mai 2012, 16:04

Nu are nimic. Mi-am incercat norocul. lough
Cred ( nu sunt sigura) ca desenul pe care il cauti este Marsupilami.
Sa-mi spui daca ala e happy2
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Dum 27 Mai 2012, 18:39

Da Da DA si iarasi DAAAAAAAA! Mulrumesc mut. Imi voi face timp sa ma uit..Se pare ca m-am inselat ..nu erau albastrri..dar sigur ma uit. Eram inebunita dupa desenul asta in love
Sus In jos
Dellz
Chūnin
Chūnin
Dellz

Localizare Localizare : Hell
acebook acebook : Delia P.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 1052
Reputatie Reputatie : 121
Hobby-uri Hobby-uri : Slaying
Stare de spirit Stare de spirit : Are you stupid or something?

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Sam 02 Iun 2012, 13:14

Off doamne cu ciocanitoarea ta chiar nu stiu. Daca`mi zici un personaj, adica un nume al sau, poate as putea sa ghicesc. :) Oricum acum desenele s`au prostit nu mai sunt ca alata data :-j
Sus In jos
http://dellz405.tumblr.com/
SillyRia
Chūnin
Chūnin
SillyRia

Nr. mesaje Nr. mesaje : 713
Puncte : 755
Reputatie Reputatie : 20
Stare de spirit Stare de spirit : Bună

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Dum 03 Iun 2012, 10:16

Cel mai frumos desen a fost VIATA CU LOUIEE in love Eram dependenta de el si cand am timp ma uit iar si iar la el. Sa nu mai zic de copii de la 402 , Polly si caprele eii kiss Sau Ce-i cu Andy in love Verisorul meu se mai uita la desene in camera mea cand vine si sincer, toti se bat , toti se cearta. Astea sunt desenele de azi happy Dupa se mira toti parintii de ce in clasa 1 copii se bat si se injura.
Sus In jos
Lumiereღ
Genin
Genin
Lumiereღ

Localizare Localizare : Peste tot ;x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 428
Puncte : 496

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Dum 03 Iun 2012, 13:10

Pai am si eu o intrebareeee :o3 imi placea acel desen asa de mult dar nu m-ai stiu cum se numeste de pe Minimax era o familie 2 frati( fata baiat) un catel alb si parinti.....
si erau intamplari din astea ciudate offf x_X ce n'as da sa imi aduc aminteeeee :((((
Sus In jos
Amaranth
Genin
Genin

Localizare Localizare : Lumea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 354
Puncte : 406
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : A face nimic...
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisită.

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Dum 03 Iun 2012, 13:22

Nu am nici o întrebare dar îmi amintesc că desenul pe care îl îndrăgeam cel mai mult a fost Curaj câinele fricos. Adoram desenul ăla. Şi altul ar mai fi fost Timon şi Pumbaa la care în prezent mă uit pe Disney Chanel. Acestea au fost cam singurele care mi-au atras atenţia când eram mică. Acum desenele nu mai sunt ce erau odată. Mai ales CN care a devenit o varză totală plină de prostii.
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Dum 03 Iun 2012, 23:53

Da... aveti dreptate. S-au schimbat vremurile/desenele. Mi-as dori ca si copiii din ziua de azi sa stie la ce desene ne-am uitat noi, sunt sigura ca le-ar placea mult mai mult. hmm...?!
Nimeni nu-si aminteste de desenul ala, uitati de asta lough
Lumiereღ -> Poate desenul de care intrebi este chiar cel prezentat in videoclipul de mai sus... se numea " Familia Traznita" dar din pacate nu il gasesc in romana si mie mi-a placut mult.
Daca este altul, ma mai gandesc lough
Sus In jos
Dee ♥
Genin
Genin
Dee ♥

Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 251
Puncte : 270
Reputatie Reputatie : 13

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Lun 04 Iun 2012, 01:49

Desene.
Viața cu Louie.
”Fă 3 ture Anderson ”. Iubesc desenul ăsta. Prea epic, adorabil, genial etc. Andy Anderson veteran de război era preferatul meu. Andy : La cinci ani aveam propria casă și trei slujbe = ))). Epic. Aș da orice pentru un tată ca el. Și o mamă ca Aura. Dând mereu sfaturi bune și mereu făcând prajituri. Și să nu uităm de celebri cartofi dulci, au slvat ei casa ? Au salvat-o. :o3 Andy : Eu cu mama ta ne-am cunoscut pe 27 februarie. Louie : Mama zicea că pe 28. Andy : Da ce știe ea, a fost acolo ? = )) Desene adevărate care aveau umor, nu cele de acum. Care nici măcar nu te fac să zâmbești. Și te învață numai prosti.

Copii de la 402. :o3.
Jessie și Vinnie făceau tot desenul. Cică și-au pus și ei cercei că erau cool. Vinnie : Am fost tari pentru o oră. Jessie : Am fost cu 5 minute mai tare decât tine. Mama a ajuns după tatăl tău. = )) Măsa lui Jessie era briliantă. Avea o voce adorabilă. Mereu știa cum să-l facă de râs pe Jessie. Nancy și măsa erau atât de drăguțe împreună. Mă enerva că mereu încerca să fie prietenă cu Penny aia. Era așa drăguță și perfectă, îmi venea să o împușc.
Prietenele ei : Eu am o casă pentru Barbie. Nancy : Eu am ceva și mai tare. Un iubit. Prietenele sale : CE ? Îl ai pe Ken ? = )) Am iubit episodul cu iubitul. Arthur era tipul obsedat să facă bani. Frate, ar fii făcut orice pentru niște bani. Bine mă Miss Greibs ( parcă o.o) era mereu cu ochii pe el. POLLY O.O. Copil genial. Toată lumea o urăște și așa. Eu o iubesc. Am iubit-o și pe Șniți. Păcat că a murit și așa. Polly era amuzantă și avea o anumită carismă. Îmi plăcea obsesia ei cu lingurile și borșul. Sau cănd avea un ponei adorabil și toți voiau să se plimbe cu el = )). Atunci era bună.
Curaj, câine fricos. Desenul meu de glorie. Câtă frică aveam când mă uitam la el. Eustache era genial. Miuriel adorabila. nu știu de ce dar îmi amintește de Aura. o.o

Spioanele.
Mereu am vrut să fiu ca ele. Prima dată mi-a plăcut de sam, apoi Clover iar acum Alex. Episodul meu preferat e ăla cu Tim Scamă. Apoi urmează ăla când sunt majorete, sau ăla cu coafurul cu părul fals și când Alex a fostiubita omului insectă. Au ceva genial în ele.

Ce-i cu Andy.
Ah,ah. Mă vedeam o mare farsoare când eram mică. Avea niște farse geniale. Ți-ai mâncat legumele ? = ))
Familia Tofurules. Ce familie nebuna dar genială. Lola era amuzantă încercând să-l facă pe Bili să o placă. Iar Cici cu teleofonul lui urs. Și acum vreau un dinăla. Era prea awesome. De mama și tata nici nu mai vorbesc, familie naturală ce mai. Îmi plăcea că mereu se certau cu familia vecină. Ăia plini de aparatură și ei opusul. Epic,

Prințesa Sisi. o.o
N-am mai văzut-o de nu știu cât timp. Nici măcar numai îmi amintes ceva. Știu că eram obsedată și mereu mă uitam la ea. Îmi plăcea la nebunie,

WITCH !
Cum să uit mă de ele, cum ? Le iubesc pe Will și Hai Lin. Deci a fost desenul meu favorit, deși asta zic la toate. Am toate cărțiile cu ele. Și acum mă uit la desen.

Dexter Laboratory.
Mereu m-am considerat un fel Dee Dee. Poate pentru că și numele ni se aseamănă. Îi adoram râsullui Mandark. mereu încerc să râd ca el. dexter era epic. Cum să uităm de celebra Omlette du fromage. E episodul meu preferat. Și acum mă obsedează.

Powerpuff Girls.
Cred că nu există fetiță care să nu se fii uitat la ele. Mda, eu încă mă uit, Le iubesc pe Buttercup și pe Bubbles. Sunt o amestecătură între ele. Primarul era așa adorabil. Mi se părea fascinant felul său dea fi. Mojo Jojo. Cum să nu-l iubești ? Cum ? :o3. Mai îmi plăcea și Miss Bellum. Mă enerva că i-am văzut fața doar de două ori. Și fix alea se dădeau odată la 3 ani.

Tutenstein era epical.
Mi se părea genial cu fata aia și pisica. Deși, din păcate, nu mai îmi amintesc mai nimic,

Edd, Ed și Eddy.
Cu Sfarmă fălcile lor. Genial ! Cu Jimmy care era așa un tântălau. Mă enerva că nu-i vedeam capul lui Edd și nici nu l-am văzut pe fratele lui Eddy. Parcă doar o dată o.o. Și tipele alea trei care îi alergau și îi pupau. Mamă dar mă speriau tare.

Zâmbetul lui sharon.
E mai mult pentru copii mai mari. Acolo sunt probleme des întălnite de noi, fetele. Și e un desen relist care ne învața mereu ceva. Semăn cu Sharon iar viețiile noastre ni se aseamănă. Daia mereu va rămâine desenul meu de suflet.

Tom și Jerry. Desenul mulor genarații. Mă bucur că și acum se dă. Iar copii din ziua de azi văd exact ce vedeam și noi.

Și hai să zic și H2O.
Nu o fii el cel mai strălucit dar mie chiar mi-a plăcut.

Iar acum iubesc Phines și Ferb. O fii creație Disney. Dar sunt geniali. Cine nu ar vrea o vară ca a lor.

P.S: Scuze că m-am lungit atât.

Sus In jos
http://deedeewithlove.tumblr.com/
Crin*alb***floare*gingasa
Mizukage
Mizukage
Crin*alb***floare*gingasa

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 348
Puncte : 448
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant
Stare de spirit Stare de spirit : happy

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Mar 05 Iun 2012, 22:32

Vai deci m-am uitata acum la videoclip si nu ma puteam abtine sa nu zambesc cu exceptia a vreo 3 desene pe toate mi le-am amintit in love vai cat imi placeau bine mai sunt inca multe altele care mi-au marcat copilaria bn intr-un mod pozitiv ma refer cum ar fi:
-Umbra spiridusilor: Doamne cat mai iubeam desenul ala cu Thalia si cu spiridusi si zane :X [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
-Povestitorul Andersen :superb [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
-Simsala grimm: vai m-as fi uitata in prostie la desenul asta :X [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
- Sandocan tigrul Malaiesiei
- Simbad marinarul
- Hercules
Bine si inca multe altele cate mi-au placut la nebunie :X

Ultima editare efectuata de catre Crin*alb***floare*gingasa in Mier 06 Iun 2012, 09:36, editata de 1 ori
Sus In jos
SillyRia
Chūnin
Chūnin
SillyRia

Nr. mesaje Nr. mesaje : 713
Puncte : 755
Stare de spirit Stare de spirit : Bună

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Mier 06 Iun 2012, 07:47

Ce proasta sunt huh? IUBEAM POVESTITORUL ANDERSON SI SIMSALA GRIMM in love in love Dar uitasem de ele... mai era si Curaj cainele fricos puppy eyes
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Vin 08 Iun 2012, 14:15

Citat :
Prințesa Sisi. o.o
N-am mai văzut-o de nu știu cât timp. Nici măcar numai îmi amintes ceva. Știu că eram obsedată și mereu mă uitam la ea. Îmi plăcea la nebunie,

Mereu imi numeam papusile Sisi si acum ca am vazut o poza cu Printesa Sisi imi amintesc de ce. Este chiar ciudat nici la 7 ani nu imi aminteam de ce ii place asa mult numele. Cred ca am vazut desenul asta candva cand ma uitam si la marsupilami 5-6 ani...

Citat :
-Simsala grimm: vai m-as fi uitata in prostie la desenul asta

Nu imi cine sa cred cum de am uitat de el, era asa frumos...Mai alesc episodul in care o ajutau pe cenusareasa...Mi-e rusine ca am uitat de ei...

Citat :
Povestitorul Andersen

Ce pot spune las fel..iubeam povestile lui..Nu imi cine sa cred ca am uitat.

Imi mai placea cand eram mica si Familia Tofu nu imi amintesc cum se numeau personajele dar imi vin in minte niste episoade din desen.

Nu mai zic de copii de la 402, l-am revazut acum doua luni pe youtube deci se stie ca sunt fan

Delfinul Fliper (cred ca asa se scrie) era o obsesie de a mea, il iubeam..Desi alte nume nu mai stiu dar stiu personajele...

Mai era inca un desen cu un urs koala care avea o salopeta rosie dar nu mai imi amintesc nimic altceva

Bily si Mandy ..chiar daca a fost mai infricosator mi-a placut muult!

O lume disparuta ..la fel de mult mi-a placut, nu am vazut sfarsitul si nu stiu daca baietelul si-a gasit tatal si daca s-au intors acasa..

Jony bravo, stiu ca va placut si voua eu inac ma mai uit pe boomerang la el. Este foarte amuzant si pana la urma si el a fost desenul copilariei mele

Desigur erau multe dintre desenele pe care le ati mentionat si voi mai sus (KISS)
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Vin 08 Iun 2012, 17:17

Niki a scris :
Citat :
Mai era inca un desen cu un urs koala care avea o salopeta rosie dar nu mai imi amintesc nimic altceva

Acela daca imi amintesc eu bine a aparut in Francklin . >>> Asa cred ca se scrie .
Sus In jos
Anonimusxxl
Academy Student
Academy Student

Sex : masculin Localizare Localizare : CRAIOVA
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1
Puncte : 2
Reputatie Reputatie : 1

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Sam 14 Iul 2012, 14:39

se numeste Albert spune ttul despre natura si era un fel de cioroi Roz nu negru
Sus In jos
Red_Anto**
Genin
Genin
Red_Anto**

Localizare Localizare : ‘’ In coltul intunecat al mintii umane ‘’
acebook acebook : https://www.facebook.com/antonia.bubu?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 85
Puncte : 99
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : → Net ←
Stare de spirit Stare de spirit : ๏ ̯๏

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19Dum 15 Iul 2012, 18:15

Deci desenele copilariei mele erau : in love in love
- Umbra spiridusilor
- Povestitorul Andersen
- Simsala grimm
- Tutenstein
- WITCH !
Chiar daca am mai crescut inima mea a ramas aceiasi in love dap !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei I_icon19

Sus In jos

Desenele copilariei

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-