Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Desenele copilariei - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Desenele copilariei - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Desenele copilariei

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Dee ♥
Genin
Genin
Dee ♥

Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 251
Puncte : 270
Reputatie Reputatie : 13

Desenele copilariei - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 01:56

Așa. M-am întors. =)) În primul post nu am apucat să scriu tot.

Marcelino Panivino.
Vai o.o. Iubeam desenul ăsta, știu că veneam de la grădiniță și mă uitam la el. Nici nu mă schimbam și stăteam așa în fața televizorului. Cum pe atunci nu stăteam pe net nu puteam să văd episoadele online și știu că le așteptam cu sufletul la gură. Nu prea pot zice prea multe despre el deoarece nu îmi mai amintesc mai nimic . Dar știu că pe Marcelino îl abandonase maicăsa la mănăstire și el trăia acolo. Și se întămplau tot felul de aventuri. o.o Mă oftic, nu îmi mai amintesc aproape nimic.

Rolie Polie Olie
Desenul ăsta mă fascina. Îmi plăcea mult familia aia și îl adoram pe bunic. o.o Povestea era neobișnuită și originală. Sincer, îmi pare rău că nu se mai dă la TV.

Ed, Edd si Eddy
Alt desen care mi-a marcat copilăria =)). Sfarmă Fălci voiam și eu o.o. Eu când eram mică chiar credeam că există și eram așa fermecată. Îmi plăcea de Ed. Era nebun o.o. Bine și Double D era ciudățel. Frate, cum să fii așa obsedat de ordine ? Și de liste și de ștință ? Clar avea el o problemă la cap o.o Și Eddy care mereu avea un plan să facă bani dar la final își lua bătaie =)) Clasic. Îmi plăceau și Sorsa lui Ed cu prietenul ei ăla care tremura din orice =)). Era epic. Să nu uităm de Scândură, prima dată mă uitam pentru ea. Și țin minte că eu nu-mi dădusem seama că ea nu vorbește o.o. Copil idiot ce eram -.-. Și tipele alea machiate, un fel de pițipoance la noi, care umblau după Ed, Double D și Eddy. =)) Mereu râdeam când apăreau ele.

Familia Tofu
Ăsta e așa mai de curând dar tot genial râmâne. Familia aia era nebună o.o Dar oricum au respectul meu adică trăiesc foarte sănătos. Sau măcar părinții și bunica. Lola și Cici voiau să fie și ei că toți ceilalți adolescenți. Dar câteodată familia aia chiar era penibilă o.o sau măcar făceau lucruri ecologice duse la extrem =)). Și evident că o familia așa ecologică nu putea să aibă ca vecini decât o familie elctronică. =)).

Casa Foster pentru prieteni imaginari.
Poți să juri că nu ai avut niciodată un prieten imaginar ? Eu una aveam la prieteni imaginari de îmi puteam face și eu o casă. Evident, desenul m-a inspirat. Era genial, așa noi copii puteam visa în continuare. Bloo era epic. Îl adoram era așa amuzant. Apoi era Coco. Coco cococ cooco și apoi venea un ou. =)) Oare ce copil a creat-o ? Era genială. Îmi plăcea de doamna Foster. Era așa o drăguță păcat că nu apărea mai des. Mi-a plăcut episodul când avea tipa aia roșcată întâlnire. Și Bloo cu copilulu ( nu-mi amintesc numele o.o) prințul și tocilarul s-au dus să le strice întălnirea. Epic. Cică Bloo ” Niciun bărbat nu e bărbat fără mustața lor”. Un adevărat gentleman. =)) Și prințul era așa sexi ca tipă. Oare cum de fix pe el l-au ales ? =))) Și să nu uit de Brânză. Alt prieten imaginar la care mă întrebam mereu cine la creat. Serios, e prea genial.

Familia Addams.

Familie creepy care mă amuza. Îmi plăcea ideea cu poștașul =)). Copii erau duși. Mai mult ea decât el. Da, le-am cam uitat numele. Țin minte câ Gomez era așa dulce când o săruta pe mână pe Morticia. Se vedea că se iubesc și e frumos să vezi o relație de genul ăsta. Chiar și în desene. Vărul It era preferatul meu. Nu știu de ce dar mereu îmi plăceau episoadele cu el. Erau diferite într-un sens bun. Și mânuța o.o. Uu, era adorabilă. Și bunica era genială, avea un păr așa mare. Mi-au plăcut episoadele cu Școala când trebuia copii să se ducă la școală. Săracii, îmi era milă de ei.

Clanul Nebunaticilor de alături.
Eram nebună dacă începusem să cred că adulți și adolescenți sunt răi ? Mda, știu. Când eram mică eram credulă. Eu chiar credeam că există o dispută între Adulți și copii. De aceea credeam că mama și tata așteaptă să cresc ca să fiu de partea lor o.o. Țin minte câ eram fermecată de casa lor din copac. Mereu mă întrebam cum de nu cade de la atâtea lupte. Îmi plăcea piratul cu dulciuri era dulceee. Numărul trei și patru erau adorabili împreună. Kuki semăna cu mine o.o sau eu cu ea. Era așa de drăguțică. Știu că am făcut ca toate cele prin cameră când mi-am dat seama că pe număr patru îl cheamă Beatles. Numărul unu, Nigel era exact cum trebuie să fie un lider. Am râs mult când s-a dus la întâlnire și ăștia distrugeau casa =)). Numărul cinci, Abi era tare și îmi părea rău că nu se înțelege cu sorsa dar ea era un adolescnet. Mda. Și când mă gândesc că dacă asta era adeărat, eu acum eram un adolescent rău îmi vine să plâng. =)) Aș da orice să am zece ani.

Vaca și puiul.
Aventurile unei vaci numite Vaca și a unui pui numit Puiul. Asta zic și eu creativitate =)). Lăsând asta, este un desene genial. Țin minte că era dimineața și când mă pregăteam de școală mă uitam la el. Începeam să râd ca o nebună de dimineață. Mă enerva că nu le vedeam capul părinților ci doar picioarele. Oare cum au reușit să facă un pui și o vacă o.o ? Vaca era personajul meu principal. Avea o păturică verde care o făcea Supervaca și asta mi se părea mai genial decât orice. Și mi se pare și mai epic că pe părinți îi cheamă Mama și Tata. =)))

Johnny Bravo.

Johnny Bravo e foarte misto . Uu, cât de genial și amuzant poate fi. Mai ales în episodul cu vampirul =)). Sau atunci când se prefăcea el că are un copil și toate mămicile erau înebunite după el =)). Sau atunci când devenise fată și toți tipii o fluierau. Mămica lui era ciudată. Dar oricum se vedea că își iubește mult copilul. Și Suzy era adorabilă. Și tocilarul prieten cu Johnyy mă făcea să râd.

Misterele lui Miss Mallard.
Cât îmi plăcea desenul ăsta. O iubeam pe Miss Mallard. De la ea a început toată iubirea mea față de detectivi. Țin minte că stăteam cu sufletul la gură să aflu cine e vinovat. o.o Și mereu eram șocată de final dar după au tot repetam episoadele și știam deja. Și Wiliard era amuzant și așa (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) câteodată.

Enigmele din Providence
Alt desen genial cu investigații. Oscar e singurul porc așa de inteligent și viteaz =)). Îmi plăcea mult de Katia, era așa de drăguțică. Îmi plăcea tipul ăla care tot făcea vrăji și cauza probleme în Providece. Erau atât de neobișnuite. Mă enera primarul cu inspectorul, Nu știu de ce dar nu mi-au plăcut niciodată. Profesoare copiilor era o nesuferită. Singurul din oraș care îmi plăceau erau ăia trei frați, copii și bibliotecarul. Îmi plăcea că personajul negativ profita de fiecare slăbiciciunile locuitorilor. Când Jimmy și-a dorit un prieten imaginar, Înțeleptul i l-a oferit. Scotea la suprafață partea lor negativă . Asta mi se parea fascinant. Mi-a plăcut episodul cu carurile, a fost genial. Sau când Oscar se împrietenise cu Păpușa Dolly ( care nici nu exista ) și Katia era geloasă. =))

Ps: Scuzați postul lung. :)

Sus In jos
http://deedeewithlove.tumblr.com/
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Dum 22 Iul 2012, 11:49

Multumesc tuturor ca mi-ati amintit din nou de copilarie. a hug
Foarte frumoase desenele si descrierile pe care le-ati facut. in love

P.S Deea deci mi-a trebuit un an sa-mi dau seama ca pe Katia din Enigmele din Providence o chema la fel ca pe mine. Adica nu-mi dadeam seama, cand mai auzeam ca o striga cineva, de fapt credeam ca ma striga mama pe mine... Doamne ce copil tamp eram' =)))
Anonimusxxl mersi muuult, habar n-ai cat mai ajutat, inca n-am reusit sa-l gasesc ( cred ca l-au sters, pacat :-<). Dar inca o data mi-au fost de mare ajutor puppy eyes a hug
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 272
Puncte : 312
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : I'm Alive
Stare de spirit Stare de spirit : Drowning myself in boredom...

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Dum 22 Iul 2012, 15:38

Hello
As avea nevoie de un strop de ajutor
Cand eram mica desenul meu preferat era unul cu un cangur sau ceva de genul gri, cu o salopeta si o sapca rosie, care se plimba prin lume si explica tot felul de lucruri...despre uzine si copaci si animale etc...
Daca stiti cum se numeste si daca imi puteti spune va sunt indatorata
Sus In jos
http://bastille07.tumblr.com/
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Desene animate preferate! =))))   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Vin 03 Aug 2012, 15:17

Pai..titlul spune totul!

Viata cu Louie!

Piratul jack cel teribil!

Tom si Jerry!

Monster high!
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Desenele copilariei - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Dum 05 Aug 2012, 21:09

Tom si Jerry
Scooby Doo
Vaca si puiul
cam atat
Sus In jos
MeLyNa12
Guardian Ninja
Guardian Ninja
MeLyNa12

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : oriunde nu ajunge soarele
acebook acebook : Adauga-ti profilul.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2312
Puncte : 2424
Reputatie Reputatie : 75
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri
Stare de spirit Stare de spirit : Ce contează?

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Mier 08 Aug 2012, 14:54

Scooby Doo
Viata lu Louie
Curaj, cainele fricos
Tom si Jerry
Ce'i cu Andy?
Copii de la 402
Cam atata happy2
Sus In jos
Fantoma
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Fantoma

Localizare Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu.
acebook acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2335
Puncte : 2442
Reputatie Reputatie : 81
Hobby-uri Hobby-uri : Strict secret
Stare de spirit Stare de spirit : E complicat

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Vin 10 Aug 2012, 20:11

Ce`i cu Andy
Scooby Doo
Tom si Jerry
si cam atat happy
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Vin 10 Aug 2012, 20:13

Jonny Bravo
Nevastuica
Gemenii Cramp
Sus In jos
MeLyNa12
Guardian Ninja
Guardian Ninja
MeLyNa12

Localizare Localizare : oriunde nu ajunge soarele
acebook acebook : Adauga-ti profilul.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2312
Puncte : 2424
Reputatie Reputatie : 75
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri
Stare de spirit Stare de spirit : Ce contează?

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Vin 10 Aug 2012, 21:26

Sony şi steluţa ei norocoasă
Ed, Ed şi Eddy
Jonny Bravo
Familia Tofu
Cei patru fantastici
W.I.T.C.H
şi cam atâta :))
Sus In jos
Himi
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Himi

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Heaven.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2325
Puncte : 2364
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : My Guitar & Music <3
Stare de spirit Stare de spirit : Nyaaaaaa ~

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Vin 10 Aug 2012, 21:30

Copiii de la 402 [au fost si sunt GENIALI] : ]]]
Viata cu Louie.
Tom & Jerry
Ce'i cu Andy?
W.I.T.C.H
Scooby Doo

Cam atat ^^
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Vin 10 Aug 2012, 22:08

Jessy
Tocilarul fermecator
Ben ten
Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Sam 11 Aug 2012, 13:16

Ed ,Ed si Eddy

Phineas si Ferb

Zack si Cody o viata minunata

Atat :D
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Desenele copilariei - Pagina 2 Asss10Desenele copilariei - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Sam 11 Aug 2012, 23:09

Danseaza Chicago
Felinele Fulger
Eu si Mia
Bafta Charlie!
Garfield
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Lun 20 Aug 2012, 22:59

hey[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] nici eu nu stiu despre ce desen vorbesti tu katya, chiar am uitat desi parca mi-l amintesc...si avea un cioc rosu cred.....

anyway Niki~Piki~Riki- cred ca zici de Marsupilami, sa cauti sa vezi daca asta e, il iubeam, eram foarte innebunita dupa ele care sareau in coada, si vanatorul care mereu voia sa le prinda[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] e si in video-ul katiei, dar sper ca despre acest desen vorbesti.

Katya mersi de video, chiar am uitat de Familia Mezga, sau de Misterele din Providence(chiar ma voi duce sa ma uit), si e superb ca inca mai au magia copilariei....imi pare rau ca numai sunt si in ziua de azi desene asa frumoase, si acum sunt numai prostii pe care le numesc "educative", dar asta e.

EDIT:

Am vazut si simsala grimm, si povestile lui andersen, si vaca si puiul, willy fog, johnny bravo, billy si mandy, simbad marinarul, copii de la 402, ce-i cu andi, spioanele, H2o, timon si pumba, fetitele powerpuff, laboratorul lui dexter, marsupilami, familia mezga,marcelino, tutenstein, witch(chiar aveam papusa cornelia si inima lui candracar),misterele lui mallar(sau cum s-o scrie, si multe multe altele pe care le-ati spus voi acolo...sper sa le regasesc pe cele care imi placeau[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

daca mai aveti intrebari nu exitati sa le puneti..poate stiu[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Desenele copilariei - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Vin 24 Aug 2012, 19:53

Tom & Jerry
Ce'i cu Andy?
W.I.T.C.H
Scooby Doo
Bafta Charlie!
cam atat acu
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Lun 27 Aug 2012, 18:46

Witch
Scooby-doo
Tom si Jerry
Pantera roz.
Sus In jos
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Dum 09 Sept 2012, 19:58

Ce'i cu Andy?
W.I.T.C.H
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Lun 10 Sept 2012, 16:27

Spioanele.
Tom & Jerry.
Phineas si Ferb.
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Mar 11 Sept 2012, 01:01

Ce'i cu Andy
Tom & Jery
Ben 10
Copii de la 402
Spioanele
Scooby-doo
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Mar 11 Sept 2012, 08:17

Tutenstein.
Familia Tofu. lough
Ce-i cu Andy?
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Lun 07 Ian 2013, 16:05

Ce-i cu Andy?
Spioanele.
Cam atât îmi aduc aminte.
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Lun 07 Ian 2013, 20:57

Spioanele..
W.I.T.C.H
Si nu mai stiu:))
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Lun 07 Ian 2013, 21:27

W.I.T.C.H.
Spioanele
Ce-i cu Andy?
Regele Shaman. puppy eyes
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 21:56

Sirelene
Spioanele
Spiderman :3
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19Mier 09 Ian 2013, 20:17

Naruto
H2O
Spioanele
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Desenele copilariei   Desenele copilariei - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Desenele copilariei

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-