Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Marilyn Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Happy Land acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 126 Puncte : 186 Reputatie : 12
| | | | Insane. Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Hogwarts. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 50 Puncte : 71 Reputatie : 15
| Subiect: Re: Desenele copilariei Joi 12 Sept 2013, 15:15 | |
| Jesus! Sunt și copii pe forumul ăsta, care poate încă urmăresc Ed, Edd și Eddy, dat find faptul că încă se difuzează pe CN. Eu la 11-13 ani nu aș fi vrut să citesc aceste lucruri. Well, The Creepypasta și-a făcut treaba = )). Acum, serios, ați auzit voi pe cineva să fi văzut cu adevărat episodul 34 sau să existe niște dovezi? Nu niște poze, pe care chiar și eu le-aș fi putut face în photoshop. Știți câte seriale/desene animate/filme au câte un episod pierdut? O grămadă pe Creepypasta. Există o teorie pentru fiecare desen animat. Până la urmă dacă voiam să văd ceva real mă uitam la un film, nu la o animație. Iar Ed, Edd și Eddy mi se pare unul cât de cât real. E o suburbie, de ce să filmeze și alte părți când ei nu se duc altundeva? De ce nu sunt alți oameni? În multe desene animate nu există mai mult de câteva personaje, iar autorul a și zis că vor fi doar cei doisprezece copii. Pentru că despre asta e voba, nu despre viața lor de familie și părinții acestora. M-am săturat de aceste conspirații, mai ales când vine vorba de desene animate. Și de ce să nu spună că asta e ideea show-lul și să ascundă? Când putea să facă un desen pentru adoleleșcenți/adulți cu umor negru și asta era. Nimeni nu poate fi sigur dacă e adevărat sau nu. Acum nu văd de ce contează așa mult, când eram copil nu-mi păsa că nu le văd părinții sau că au limba albastră. Le priveam cu plăcere, mă bucuram că există și nu stăteam să analizez fiecare detaliu. Autorul a și zis că nu dă timpul în care se petrece acțiunea deoarece vrea ca fiecare generație să se bucure privind. Dacă Eddy e născut în 1939 cum de este îmbrăcat așa modern, la fel ca și Johnny, care s-ar fi născut în 1922. Povestea e trasă de păr, cusută cu ață albă și așa mai departe.
|
| | | Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Desenele copilariei Joi 12 Sept 2013, 17:01 | |
| Da, aşa este, nu contează, atâta timp cât îţi place, dar dacă topicul a deschis aceste teorii, am căutat şi eu aceste potenţiale informaţii care nu se spun exact în desen. Bănuiesc că fanii au creeat anumite teorii şi poveşti pentru a speria sau chiar a atrage persoane. |
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Desenele copilariei Joi 12 Sept 2013, 18:00 | |
| Nici eu nu pot numi serialele de pe Disney Chanel desene. Scooby-Doo, Ed, Ed si Edy, Batman, Fetitele Powerpuff, Ce-i cu Andy?, Spioanele, Viata cu Louie, Copii de la 402 sunt cateva dintre desenele care le-am vazut cand eram mai mica. Uneori ma mai uit la cateva, dar cel mai des o fac la ScoobyDoo. Pur si simplu nu ma pot desparti de el sau de Curaj, ori de Tom si Jerry... |
| | | maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Desenele copilariei Joi 12 Sept 2013, 18:23 | |
| Cele de pe Disney Channel sunt seriale, nu desene. Disney Channel deja nu mai este serial de desene, este la fel ca Antena 1 sau ProTV, doar că pe el nu se dau ştiri. Cât despre desenele animate, într-adevăr acestea au fost şi încă sunt o partea din viaţa mea, din viaţa noastră, şi chiar şi acum, când mai apuc timp să dau pe Minimax sau Cartoon Network şi să mă uit la Tom şi Jerry, Spioanele, Curaj, căţelul cel fricos, etc. Cu toate astea, generaţiile evoluează şi gusturile se schimbă, iar noi nu putem schimba asta. |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Desenele copilariei Sam 08 Mar 2014, 22:18 | |
| Am stat si mam uitat o saptamana intreaga la desene vechi, Jom & Jerry,Bugs bunny... Parca au navalit amintirile copilariei peste mine |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Desenele copilariei | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|