S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Destin patat de sange Mar 06 Aug 2013, 21:59 | |
| |
|
Lucya Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D acebook : Lucya Pitika Nr. mesaje : 209 Puncte : 242 Reputatie : 11 Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))
| Subiect: Re: Destin patat de sange Dum 11 Aug 2013, 17:01 | |
| E mult prea frumos....anunta-ma si pe mine de next Nu uita sa ma anunti poooooop :* |
|
~BiBiii~ Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : Mereu la calculator!! :))) acebook : Bianca
Nr. mesaje : 25 Puncte : 32 Reputatie : 5 Hobby-uri : Ficuriii Stare de spirit : Always Happy !
| Subiect: Re: Destin patat de sange Mar 10 Sept 2013, 12:04 | |
| Buna Am ajuns si eu in sfarsit pe aici. Scrii excelent si imi place foarte mult ideea. Ce m-am emotionat la capitolul 5 cand era din perpectiva lui Sasuke. Te descurci minunat, tine-o tot asa! Bibiii te ! P.s Nu uita sa ma anunti la next, ok? |
|
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Destin patat de sange Mier 18 Sept 2013, 09:22 | |
| Buna! Ti-am citit fic-ul si imi place foarte mult! Imi pare foarte rau pentru Sakura, biata de ea! Sasuke chiar a vrut s-o ucida? N-o iubea? Sfarsitul a fost foarte trist. Nu stiu ce vei scrie in continuare, dar astept sa vad. Sper sa ma anunti cand pui next-ul! Spor la scris si la idei! Te pup! |
|
Sentōki U. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde nu sunt dorită Nr. mesaje : 365 Puncte : 421 Reputatie : 40 Hobby-uri : Do you really want to know?! Stare de spirit : I'm always in the mood.
| Subiect: Re: Destin patat de sange Vin 20 Sept 2013, 20:15 | |
| Heiiiii. Trec si eu pe aici. E un fic frumooss, aproape excelent. Abia astept next.ul, deci sa nu uiti sa ma anunti. Te pupp si sper ca nu acesta a fost sfarsitul. Ja ne. |
|
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: Destin patat de sange Joi 28 Noi 2013, 18:09 | |
| Fanfic blocat din cauza inactivităţii. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Destin patat de sange | |
| |
|