Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
  Iubire de demon - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
  Iubire de demon - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Iubire de demon

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

Iubire de demon - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Mar 14 Aug 2012, 15:22

offffff cat suspans ce conditie i-a pus tatal sakurei????? what?lol! what?lol! what?lol! vreau next-ul repede ! Cat de repede posibil ! in love in love [P.s. Super tare capitolul ]
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Mar 14 Aug 2012, 19:40

Tarziu ajung si eu nervi! dar asta e, ce sa-i fac?
Un capitol foarte frumos, nu am ce zice si apropo ce conditie ii pune tatal Sakurei?
Atata suspans, sper ca vi repede cu nextul! in love hi!
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Mier 15 Aug 2012, 01:37

sa pui next-ul sau mori ai 4 zile folosestele cu cap
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Vin 17 Aug 2012, 15:13

Am adus si eu capitolul X, nu pot sa cred ca am ajuns pana aici. Oricuma cest capitol ii dedic lui Angel white and black si lui Maria & Sasuke. Sper sa va placa la toti capitolul!

Cap. X:
Spre surprinderea mea tata a fost de acord imediat, recunoscand ca i s-a cam facut dor de casa si de vechii lui prietenii si ca cei de aici sunt doar niste zerzeci care sunt inebuniti doar de banii lui, dar a avut o singura conditie si aceea a fost sa ramanem in Konoha pana dupa ziua mea ca sa poate sa-si rezolve si el treburile cu serviciul, etc. Nu am mai fost prea atenta pentru ca am strigat de bucurie si l-am luat in brate pe tata, iar apoi i-am mltumit de mii si de mii de ori. Dar, stai putin eu cum naiba redevin la normal demon-pisica, nu are cum sa imi revina puterile atunci cand o sa merg in lumea Maya intrucat déjà am mers acolo si am fost nevoita sa ma prefac ca sunt demon. Deci…. ce ma fac??? Disperata ii spun si mamei vestea, iar acesta doar incepe sa rada si sa imi spuna sa nu-mi fac griji intrucat imediat dupa ziua mea imi va active puterile la loc. Cum ? Inca nu stiu, dar lasa ca o sa aflu atunci. Dar i-a stai un picut daca ne intoarcem acasa, in lumea MAYA, iar mama si tata renunta la serviciul de aici asta inseamna ca ei vor fi de fata la petrecere. Nu, nu imi convine asta, adica chiar imi placea ca o sa fiu doar eu si prietenii fara parinti, adica stiu ca mama si tata sunt de treaba, dar totusi sunt si ei parinti si o sa inceapa sa-si fredoneze vechile versur: inbracate mai decent, ai grija sa nu spargi ceva, nu bea aia ca nu iti face bine, vezi ca afara e rece imbricate mai gros si asa mai departe. E lasa ca ii conving eu mai tarziu sa ma lase singura acasa cand dau petrecerea. Oricum e destul de tarziu si ar cam trebui sa ma duc la culcare. O sarut pe mama sip e tat ape obraz le spun noapte buna si apoi ma duc in camera si directia spre patul cel moale si pufos ce ma astepata cu bratele deschise.
A doua zi de dimineata m-am trezit cam pe la 10, stati nu va speriati ca sincer nu e asa de rau sa te trezesti mai de dimineata. Bine nu o sa ma vedeti vreodata treaza mai devreme de 10 crededeti-ma, nu in viata asta. Imi deschid incet ochii inca somnoroasa, ma ridic domol de pe pat si ma indrept cu pasi lenesi spre baie pentru a-mi face siesta de dimineata. Imediat ce termin ma simt mult mai revigoarata si mai vioaie, ma imbrac in ce apuc si ma duc sa iau micul de jun. Pe cand imi fac oua ochiuri imi vine brilianata idée sa alerg prin parc, si asa nu am mai facut sport de multa vreme si sincer nu vreau sa ma ingras, mai ales ca am un apetit destul de mare. Dupa ce termin de mancat oual si imi beau ciocolata cald, ma imbrac repede in niste pantaloni scurti negri , un maieu albastru in pun tenisi in picioare si in urechi castile de la telefon ca sa ascult niste muzica. In drum spre parc ca de obicei fiind neatenta dau din greseala peste o persoana. Era chiar Sasuke, dar oare ce cauta el aici. Nu conteaza cel mai important e sa nu ma fi inrosit.
- Buna Sakura. Ce mai faci ?
- A , buna scuze nu te-am vazut. Pai bine ma indreptam spre parc sa fac niste sport.
- Aaa, pai atunci nu te mai retin eu plec.
- Nu,… Adica vreau sa spun poti sa ma insotetsi daca vrei, sa alergam impreuna si sa mai vorbim. Bine numai daca vrei
- Atunci bine, asa facem.
Dupa o vreme ajungem si in parc, unde incepem sa dam cam vreo 5 ture inconjur parcului si in acelasi timp vorbim despre diverse lucruri. II spun ca peste 2 saptamani este ziua mea. Acesta ma intreaba cu o fata smechera daca dau vreo petrecere, iar eu incep sa rad si zic ca da numai ca pe el nu-l invit. Sasuke face o fata de catelus asa de dulce incat imi vine sa-l sarut, insa nu pot. Dupa asta incep sa rad si ii zic ca glumeama si ca normal ca o sa-l invit si ca sa-l fac foarte curios ii spune ca am o surpriza pentru el, Naruto si Hinata la care o sa ramana masca. Cand aude incepe sa-mi zica:
- Hai te rog zimi, te rog dulce ca o savarina. Iti promit ca nu o sa-I spun Hinatei sau lui Naruto si chiar o sa ma preafc surprins. Hai te rog
- Nu! Daca e o surpriza trebuie sa ramana asa si vei afla odata cu restu si crede-ma o sa raami masca si o sa zici…
- Ce ce o sa zic?? Hai te rog, daca imi spui iti dau un pupic
- Da da de parca as vrea sa ma pupi tu, am déjà un iubit
- Aaa…. Si nu vrei sa-l faci asa un pic gelos
- Sasukee, nu nu vreau e prea bun si ma iubeste prea mult nu i-as face asa ceva
- Aha, deci tu il iubesti?
- De ce ma intrebi?
- Nu, asa…
- Atunci nu e nevoie sa-ti raspund
- Ha, maa… Bine, bine… Ai sa vezi tu…
- Ce o sa vad?!
- Asta
Si cum treceam pe langa lacul la care am fost cu o sera inainte cu Sasori, acesta ma impinge in apa si eu cad ca zapacita . Eee, Sasuke lasa ca vezi tu. Ca sa-I fac o mica pozna ma prefac ca nu stiu sa inot si ca ma inec, asa ca fraierul de Sasuke cade in plasa, se ambaleza si sare in apa dupa mine. Ei, sincer chiar nu stiu sa inot asa ca planul meu a fost cam adevarat, intucat in loc sa ma prefac ca ma inec m-am inecat cu adevarat. Sasuke sare speriat dupa mine in apa si apoi ma aduce pe malul apei in brate. Ma lasa incet pe jos si incepe sa strige ca disperatu la mine, chiar imi da si niste palme. Imi deschid incet ochii si observ ca acesta era asa de aproape de mine ca mai aveam putin si ne sarutam. Nu ca nu mi-as dori, dar el… si eu am si iubit nu pot face asta. Ma ridic incet si ii zic ca sunt bine si ca l-a inceput am vrut sa-I fac o mica farsa dar mai apoi chiar m-am inecat. Acesta incepe sa rada de prostia mea si zice ca data viitoare sa am mai multa grija. Asa am stat pana sera tarziu si am vorbit, am vazut chiar apusul soarelui, a fost asa frumos. Ca un cavaler, acesta ma conduce spre casa. Pe drum mi se face putin frig, iar acesta observand isi da geaca jos si mi-o pune pe umeri. Eu ma inrosesc instantaneu, insa noroc ca afara e intuneric si nu a vazut nimic. Imeidat ce ajungem acasa ne luam ramas bun unul de la altul. Oh, cred ca m-am indragostit si mai mult de el cred ca incep sa-l iubesc cu adevart, iar pe Sasori cred ca il consider mai mult ca pe un frate, ca pe un prieten foarte bun. Gata m-am decis nu mai pot sta cu Sasori trebuie sa ma despart de el nu vreau sa-l fac sa sufere. Chiar acum ma duc la el mai ales ca nu e asa tarziu e abia 9 jumate.
- Mama vezi ca plec pana undeva ma intorc in maxim o ora. Asa ca nu ma astepta. Te iubesc, pa !
Alerg pe strazile intortochete si intunecate ale Konohai cu un singur gand in minte,, Chiar il iubesc pe Sasuke si am sa fac tot posibilul sa ma iubeasca si el pe mine’’. In doar cateva minute ajung la casa lui Sasori. Casa lui Sasori e o vila imensa cu 3 etaje si o piscine pe masura ei. Sun la sonerie si imi raspunde o fata draguta de varsta cu mine. Hai sa v-o descriu putin: are parul rosu precum sangele, ochiii negri precum un abis, un zambet foarte dragut si desigur un trup de invidiat de multe fete, bine inafara de mine. Dar oare cine o fi fata asta, eh probabil o prietena sau o noua servitoare a lui Sasori nu am de ce sa-mi fac griji. Insa gandurile imi sunt intrerupte de vocea suava a fetei:
- Buna, eu sunt Liz, pe cine cauti?
- Hey buna, eu sunt Sakura. Imi pare bine de cunostinta. Il caut pe Sasori.
- Imediat. Iubii, te cauta cineva. Sa-I spun sa vina la tine in camera?
- Da. se aude o voce indeparatata, probabil a lui Sasori
- E la el in camera, vrei sa te conduc
- Aaa, nu mersi stiu unde este camera lui.
Stai, de ce sunt eu asa de calma, fata asta l-a numit pe Sasori ,,iubii’’, lasa ca vede el. Cum poate sa-mi faca asta. Adica tocmai ieri imi spunea ca ma iubeste si nu m-ar insela cu nimeni, chiar mi-a facut o surpriza pe care nu am sa o uit niciodata si azi o vada cu o… Adica eu chiar nu l-am inselat niciodata, poate m-am gandit eu la Sasuke, dar nu mi-am permis sa fac nimic pentru ca stiam ca am sa-I ranesc, dar in schimb el vrea sa-si bata joc de mine si de saraca fata care sunt absolute sigura ca si ei i-a facut nu stiu cate cadouri si i-a zis ca nu mai pe ea o iubeste. Lasa Sasori ca o sa vezi tu cum o sa-ti stric tie toate planurile. Of, cat de proasta am fost si cate griji am facut mai am putin si izbucnesc in plans, dar nu acum nu trebuie sa ma avada Sasori ca sufar ca o sa-I dau satisfactie si nu vreau asta. Cu pasi inceti si apasati ma indrept spre camera lui Sasori, ciocan usor la usa de parca totul ar fi in ordine. Acesta imi raspunde printr-un simplu ,, intra’’, dar cand ma vede tresare usor si apoi se calmeaza. Eu il salut ca de obicei ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si ma apropii usor de el ca sa-l sarut, insa in loc de sarut primeste o mare palma peste fata. Dupa asta incep sa-l fac prost, imbecile, afemeiat si-l intreb cum a putut sa-mi faca asta si cum poate sa stea cu doua fete in acelsi timp sis a-si bata joc de ele. Am tipat asa de tare incat Liz intra speriata in camera si intreaba ce s-a intamplat, iar eu ii spun:
- Ei bine, domnul Sasori de fata se pare ca sta cu doua fete in acelsi timp. Odata cu tine si odata cu mine. Sa stii Sasori ca nu am sa te iert niciodata pentru ce ai facut si considera totul incheiat intre noi doi si nici macar o legatura de prietenie nu o sa mai existe. Aaa si inca ceva crede-ma nu o sa scapi nepedepsit, cand o sa te astepti mai putin atunci te voi lovi. PA!
- Sakuraa, stai nu e ceea ce pare nici macar nu o cunosc pe fata asta, nu stiu de ce imi spune ,, iubii’’ , nu am vazut in viata mea, crede-ma.
- Oh, nu nu ai spus asta. Cat de imbecile poti fi, cum adica nu ma cunosti mai alataieri imi spuneai ca ai ochi doar pentru mine si ma iubesti atat de mult incat nu poti decsrie in cuvinte. Sti si intre noi s-a incheiata orice realite de prietenie sau ceva mai mult, iar daca ma vezi pe strada te sfatuiesc sa nu ma saluti sau sa vorbesti cu mine, pentru ca ai sa regerti amarnic. Sa stii ca eu nicioadat nu am uitata pe baietii care m-au facut sa sufar sic red ca tu esti chiar in capul listei, felicitari ! Am plecat de aici. spune Liz
- Liz, stai… Of, plecati nu ma mai intereseaza de voi
- Ce ai spus, cat tupeu poti sa ai sa-mi spui tocami mie asa ceva. Bine acum chiar m-am enervate cu adevarat o sa ma razbun pe tine Sasori si inca rau de tot. spun enervata
Asa, am plecat si l-am lasat cu gura cascata pe nemernicul de Sasori. Pe drum sunt orpita, tocmai de Liz, adica nu-I port deloc pica pentru ca nici ea nu a stiut nimic de asta. Ne asezam amandoua pe banca si ne hotaram sa ne razbunam pe sasori impreuna, dupa cam o ora reusim sa punem un plan bine pus la cale. He, he ce o sa mai sufere Sasori, poate sunt putin diabolica dar chiar o merita. Dup ace imi i-au ramas bun de la Liz, ma indrept spre casa intrucat se facuse déjà ora 10 jumate si mama sigur ma stepta ca de obicei ingrijoratasi chiar nu inteleg de ce, adica sunt fata mare si stiu sa ma descurc. La cat de nervoasa sunt nu-mi dau seama cum dau peste un baiat, imi cer scuze. Cand ma ut mai atent la el si vad ca e Sasuke, izbucnesc in plans nemaisuportand toata tensiunea. Acesta ma i-a in brate, ne asezam pe o banca din apropiere si ma intreaba ce s-a intamplat. Prin sughituri ii spun toata povestea, acesta se enerveaza si vrea sa se duca la acel Sasori ca sa-l bata , insa eu ii spun sa stea cuminte ca déjà am un plan cu Liz care il va face de rasul lumii, ii explic repede despre ce e vorba, dar apoi il intreb ce cauta aici. Acesta imi spune ca se simtea destul de rau si a vrut sa i-a putin aer, il intreb speriata daca acum se simte mai bine, iar acesta imi spune razand ca da. Dupa asta ma conduce acasa si ne luam ramas bun, dar nu inante sa-mi spuna ca daca vreodata mi se intmpla ceva sau daca ma simt singura si nu am cu cine vorbi sa-l sun ca el vine numaidecat si din zobr imi arunca o hartiuta unde probabil e scris numarul lui de telefon. Intru in cas si fug repede incamera ca mama sa nu ma vada ca am plans. Cand ajung in camera ma arunc in pat, i-au perna in brate si incep sa plang. De ce totul trebuie sa fie atat de greu? De ce nu pot sa fiu si eu fericita si totul sa se resolve de la sine? IN plus, de ce il iubesc pe Sasuke, in timp ce el ma considera o amica foarte buna. De ce? Adorm cu acesta intrebare fara raspuns.
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Vin 17 Aug 2012, 15:16

am sa .... am sa..... nu stiu ce o sai fac lui Sasori insa nu am sal omor il las sa traiasca ca sa simnta suferinta pe care o sa o fac in inima lui si am un plan diabolic. Moa ha ha ha ha ha ha   Iubire de demon - Pagina 3 334366999. Apropo tare next.
Ps. prima   Iubire de demon - Pagina 3 544217  Iubire de demon - Pagina 3 544217  Iubire de demon - Pagina 3 544217  Iubire de demon - Pagina 3 544217  Iubire de demon - Pagina 3 544217  Iubire de demon - Pagina 3 544217  Iubire de demon - Pagina 3 544217  Iubire de demon - Pagina 3 544217  Iubire de demon - Pagina 3 348112  Iubire de demon - Pagina 3 348112  Iubire de demon - Pagina 3 348112  Iubire de demon - Pagina 3 348112  Iubire de demon - Pagina 3 348112  Iubire de demon - Pagina 3 348112  Iubire de demon - Pagina 3 348112  Iubire de demon - Pagina 3 348112

Ultima editare efectuata de catre Maria & Sasuke in Vin 17 Aug 2012, 15:38, editata de 1 ori
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Vin 17 Aug 2012, 15:21

Buna! happy2 Iubita nici nu stii ce surpriza mi-ai facut cu aceasta dedicatie. in love Nimeni nu am mai facut asa ceva pentru mine sad . Scuze m-a luat emotiile dar hai sa revenim la fic.
Mi-a placut mult capitolul, adica Sakura era cat pe ce sa se sarute cu Sasuke what?lol!....atat de aproape, dar sunt sigura ca ai tu un plan ca asta sa se intample mai tarziu. think
Si acum.....Sasori, copil copac, batut de soarta, ti-ai batut joc de amandoua. biciuitor Lasa ca vede el razbunare din partea fetelor. evil devil mua ha ha Apropo as vrea sa te intreb ceva ca nu am mai apucat sa vorbesc zuzu love sasusaku, ai primit vreun mp despre next?
Ma rog, nu mai conteaza, important este ca ai un fic minunat, care imi place mult si merita citit si abea astept nextul, draguta! in love hi!

Ultima editare efectuata de catre Angel white and black in Vin 17 Aug 2012, 15:50, editata de 1 ori
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Vin 17 Aug 2012, 15:23

ador capitolul acesta!!!
vino cu nextul mai repede please please please please please please
te-am kiss spor la scris happy
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Sam 18 Aug 2012, 07:57

offff nu-mi vine sa cred ca de pr poate sa fie saori angry angry adica sakura e indragostita de sasuke si a avut nu stiu cate sanse sa-l sarute , dar ea ca o iubita buna n-a facut-o ca sa nu-l raneasca pe domnul " cel mai perfect iubit" angry angry angry angry dar totusi e o parte buna toata intamplarea asta i-a facut pe sasuke si sakura sa se apropie cat de cat in love hug2
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Sam 18 Aug 2012, 14:28

Multumesc pentru comentari, iar next-ul nu va promit dar poate il pun astazi cel tarziu maine. App Angel white and black nu am primit nici un mp de la tine inlegatura cu vreun next, daca la asat te refereai. Oricum va multumesc inca o data pentru comentarii si pentru ca imi urmariti ficul kiss happy2
Sus In jos
Lucya
Genin
Genin
Lucya

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D
acebook acebook : Lucya Pitika
Nr. mesaje Nr. mesaje : 209
Puncte : 242
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul
Stare de spirit Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Aug 2012, 01:10

hello am trecut si eu pe la ficul tau si recunosc este cel mai tare rock , vreau next, vreau sa stiu ce se intampla si te rog cand pui next anunta-ma, Next please please please please please

S.L.S Te pupaceste kiss kiss
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Aug 2012, 16:29

Am adus next-ul asa cum v-am promis, iar pe acesta o sa-l dedic lui S.L.S, lui andreutza_cata13 si sakura27anna. Sper sa va placa, recunosc nu am avut foarte mare inspiratie, dar spre sfarsit mi-a venit si chiar m-am chinuit sa-l pun azi. Spor la citit si la dat comm-uri :)):
Cap. XI: Pariul

Din perspective lui Sasuke:
Saraca Sakura, prin cate a trecut nu imi place deloc sa o vad plangand, parca ma face sa sufar si eu, dar intrebarea cea mare e: ce ma intereseaza pe mine ? Pana acum nici o fata nu m-a interest, adica bine am stat cu multe, dar nici una nu m-a preocupat in mod special. Oare ce se intampla cu mine? Eh, lasa nu coteaza. Ceea ce conteaza acum e sa aflu cum naiba sa ajung acasa. M-am gandit asa de mult incat am si uiatat pe unde merg incat nici nu mai stiu pe unde sunt. Of,of Sasuke ce naiba mai e cu tine? Acum ar trebui sa fiu cam nervos, dar in schimb nu stiu dece ma bucur ca Sakura nu mai e cu Sasori ala. Eu cam stiam de la inceput ce fel de om e, dar nu voiam sa-I spun Sakurei ca poate credea altceva si se supara pe mine. Acum daca stau sa ma gandesc mai bine riscam si ii spuneam ca sa nu o vad cum plange in hohote din cauza unui prostanac, care nu sties a aprecieze fetele. Daca eu as fi stst cu Sakura, nci macar nu mi-ar fi trecut prin cap sa o insel. Adica cum sa insel o fata atat de frumoasa si speciala. ,,Sasuke, aloooo pamantul catre Sasuke ce tot spui acolo despre Sakura, cum adica e frumoasa si mai ales cum adica speciala sper ca nu incepi sa te indragostetsi de ea. Tu parca o considerai doar o prietena foarte buna’’ imi zicea vocea mea interioara. Cred ca are drepatate ce m-a apucat, nu gata am inchis subiectul asta pentru moment. Deci , acum ce ma fac eu ? Cum naiba mai ajung eu acasa?! E chiar rusions pentru un baiat ca mine sa se rataceasca, nu pot sac red ca am sa fac, poate mai tarziu am sa regret dar acum nu am alta scapare. Scot incet telefonul din buzunar si formez un numar de telefon
- Alo, da Sasuke. Ce mai faci?
- Pai, sa zicem ca destul de bine Naruto…
- Ahaaa, pe unde te-ai mai ratacit si de data asta?
- Cum adica sa ,, ma mai ratacesc’’, cand s-a mai intamplat asta?
- Pai de fiecare data cand mergi in Konoha trebuie tu repde sa explorezi si normal sa te pirezi. Ce déjà ai uiatat de cate ori am venit sa te salvez? Mai ales ca tu nu prea cunosti orasul spre deosebire de mine si Hinata care-l vizitam mai des. Mai ales cand erai tu mai sever inainte nici macar nu voiai sa auzi sa iesi din lumea MAYA.
- Detali, detail insignifiante. Ceea ce conteaza cel mai mult acum e sa ma scoti de aici cat mai repde ca déjà incep sa ma plictisesc sis a aiurez rau de tot
- Bine, bine vin acum astepata, dar mai inante activeazati unda de demon ca sa te gasesc imediat nu sa bajbai ca data trecuta.
- Ok, pa!
Timp de o ora intreaga am stat si l-am astept pe tantalau ala de Naruto si intr-un sfarsit s-a decis si el sa-si faca aparitia. Dupa ce am iesit de pe strazile alea intortocheate din Konoha ne-am intors si noi acasa, in lumea MAYA. Naruto ca de obicei s-a autoinvitat singur si asa m-m trezit cu el pe cap, nu ca nu mi-ar placea mai ales ca Naruto e cel mai bun prieten al meu, dar acum as vrea tare mult sa-mi limpezesc mintea. Deci n-am incotro decat sa ma destainui lui. Asa am stat noi pana noaptea tarziu si am vorbit despre cum am inceput eu sa ma indragostesc de Sakura, acesta l-a inceput a facut baza de mine, dar cand si-a dat seama ca vorbesc chiar serios s-a bucurat pentru mine. Am mai vorbit si despre balul care urma sa vina dat in fiecare an de familia mea si a lui Naruto in amintirea unor prieteni vechi de familie. Cu toate ca i-am prins pe prietenii mamei si tatei nu am putut sa-i tin minte intrucat eram prea mic, mai bine zis eram bebelus. Naruto se tot plange ca nu stie pe cine sa invite, iar eu ii zic sa nu mai faca pe smecherul ca stie el prea bine pe cine v-a invita. Acesta incepe sa rada si zice ca il cunosc bine daca mi-am dat seama imediat si in spune ca o va invita pe Ayumi. Pe bune, pe aia, dintre toate pe alta nu putea gasi mai buna. Adica el zice ca e o fata delicate si frumoasa dar defapt ea se foloseste de banii lui si in realitate are un iubit, pe langa Naruto. Insa nu am putut sa-I spun nimic pentru ca e prietenul meu si el o iubeste prea mult. Sincer sa fiu eu credeam ca o v-a invita pe Hinata, e o fata asa buna care se vede de la o posta ca-l iubeste foarte mult, numai aiuritu asta nu vede si e tare pacat. Dupa aproximativ o ora pleaca si Naruto acasa, iar eu raman singur. Ma uit pe tavan in continuu si ma gandesc la ea, la Sakura. Oare cum am putut permite sa ma indragostesc de un om, e imposibil sa fiu cu ea in plus nu cred ca ma place mai deloc, mai ales ca l-a inceput mai avea putin si ma omora. Da, dar apoi a venit si si-a cerut scuze si am vorbit si ne-am cunoscut mai bine, iar astazi cand am salvat-o de la inec am fost atat de aproape de ea incat abia m-am abtinut sa nu o sarut si am vazut in ochii ei ca si ea ar fi dorit acelsi lucru. Greu mai e cand esti indragostit si nu stii daca persoana iubita ii place si ei de tine, in plus tot timpul cand ii rostesti numele simti niste fluturi in stomac ce nu-ti dau pace, iar cand esti in apropierea ei, inima bate atat de tare incat tie frica ca o s-o auda. Ei, asta e viata cu urcusuri dar si coborasuri. Mai bine m-as culca ca si maine mai e o zi si o sa gandesc mult mai limpede decat la ora asta.
Din perspective autorului:
Timp de doua saptamani Sasuke si Sakura s-au cuncoscut din ce in ce mai bine, iar sentimenetele lor unele pentru altu au devenit din ce in ce mai puternice, numai ca nici unul nu avea curajul sa dea cartile pe fata si sa spuna ce simte. Hinata si Naruto s-au mai apropiat unul de altu, au devenit prieteni mai buni si abia atunci s-a aprins o mica scanteie in inima lui Naruto care in timp se va face din ce in ce mai mare pana cand Naruto isi va da seama pe cine iubeste cu adevarat. Insa pana sa se intample acest lucru, mai e de asteptat asa ca ne orpim cu povestea noastra in momentul zilei de nastere a Sakurei.
Din perspective lui Sasuke:
Nici acum nu-mi vine sa cred cum a tecut timpul atat de repde si cum sentimentele mele fata de Sakura au crescut asa de mult. Ei bine poate daca imi fac curaj in seara asta, care mai e si ziua ei, o sa-I spun cat de mult o iubesc si ca as vrea sa stau cu ea, bine daca simte si ea la fel. Ma imbrac repde in niste blugi negri un tricou alb si in picioare niste tenisi de acesi culoare cu blugi, nu m-am imbracat cine stie ce dar altceva nu am putut sa gasesc . Am luat repde trandafirul din vaza si o cutiuta unde se afla cadoul Sakurei. Apoi, am trecut pe la Naruto, de acolo la Hinata si apoi toti trei ne-am indreptat cu pasi veseli spre casa Sakurei. Pe drum mai vorbim despre Sakura, despre petrecerea ei si mai ales despre prietenii ei mai ales ca eu si cu Naruto nici macar nu-I cunoastem, dar Hinata ne linistetste ca sunt de treaba, destul de treaba. In fine o sa ma conving eu singur, oricum din cat vad sau mai bine zis din cate aud, cred ca am ajuns acasa la Sakura. Ce pot spune era muzica data la maxim, iar Sakura statea la usa imbracata intr-o rochie cu o palma sub fund de culoare allbastra, destul de simpla dar ii venea minunat si din cate se vede isi astepta invitati cu zambetul ei cuceritor pe buze. Cand ne-a vazut ne-a primit cu bratele deschise si ne-a invitat inauntru alaturi de ceilalti petrecareti. Apoi ne-a prezentat pe fiecare in parte prietenilor sai, care erau destul de treaba bine nu ma pot pronunta inca, mai ales ca abia ce i-am vazut nici macar nu stiu cum se comporta. Daca imi amintesc eu bine Sakura cred ca ar trebui sa ne dezvaluie mica sau marea ei surpriza. Nemaiputand astpeta momentul o chem pe Sakura si ii spun, mai bine zis o oblig sa ne spuna marele ei secreta. Acesta sta putin si se gandeste probabil la surpriza, apoi afiseaza un zambet siret pe fata si ma intreaba daca sunt chiar asa curios. Cand o aud ii spun nepasator ca nu, dar ceilalti fierb de nerabdare si ca m-au pus pe mine sa te aduc aici sis a te oblig sa ne spui, in mare parte povestea e adevarata adica partea cu olbigatul si adusul. Sakura ofteaza usor si zice ca nu acum ci abia a doua zi dupa petrecre o sa ne spuna, mai ales ca cica ne-ar putea auzi cineva si nu ar fi bine chiar deloc. Iti bati joc de mine ?? Pe bune adica mai acum o saptamana sau doua a spus ca ne spune in seara asta si acum ne spune ca nu ca maine dimineata, aha mersi frumos. Deci acum dupa ce am aflat vestea cea proasta m-am gandit ca eu cu Naruto sa incercam sa ne integram mai bines a ii cunoastem pe prietenii sau mai bine zis prietenele Sakurei mai bine. Dupa cateva ore buna ca de obicei toate fetele erau in limba dupa mine si doar catev dupa NAruto, ce pot spune sunt fermecator. Spre surprinderea mea Naruto ma cheama intr-un colt si imi zice ca are ceva sa-mi spuna. Cine stie ce-o mai vrea si asta, poate e atat de ofticat pe mine ca am toate fetele la picioare incat o sa-mi dea cu ceva in cap sa lesin si sa las fetele pe seama lui, sincer chiar il cred in stare.
- Deci, Sasuke am o idée geniala, bine acum nu stiu daca iti prieste atat de mult, dar sigur nu ai sa refuzi. Ce-ar fi sa facem un mic pariu, hai stiu ca vrei si nici nu o sa-l refuzi pentru ca te cunosc prea bine si niciodata nu ti-a placut sa pierzi unul. Deci ma gandeam sa ne alegem doua fete, iar pana la sfarsitul lunii asteia sa le facem sa se indragosteasca de noi si apoi sa ne culcam cu ele, sa le furam virginitatea daca o mai au desigur. Acum eu o sa-ti aleg fata si tu o s-o alegi pe a mea.
- Ehee, de cand nu am mai facut pariuri din astea si cum ma ispitesc pe mine asa de mult n-am sa refuz, mai ales stiind ca daca am sa refuz tu o sa incepi sa ma faci o ,,pisicuta speriata’’ ceea ce nu-mi cuvine chiar deloc.
- Da ma da, sa revenim. Deci hai sa batem palma
In fine, dupa ce batem palma si imi spune ca daca am sa pierd v-a trebui ies in piela goala in fata intregii lumii Maya. What??? Adica, adica nu-i corect deloc ce naiba daca spunea si el altceva refuzam imediat dar asa… nu nu pot sa mai dau inapoi ca am batut si palma. Chiar nu vreau sa ies in pielea goala in vazul lumii, mi-ar strica toata reputatia , iar tata ar fi foarte dezamagit de mine, iar Itachi cred ca s-ar prapadii pe el de ras si nu vreau sa ii dau prilejul sa o faca. Deci imi pare rau pentru fata aia, dar asta e nu-mi pot strica reputatia. Asa, deci daca Naruto pierde va trebui sa se imbrace intr-o femeie sa mearga din casa in casa si sa zica ca este un travestit de prima clasa si apoi va trebui sa striga in gura mare ca poate oferi oricarui barbat o noapte fierbinte si de neuitat. He, he ce o sa-mi placa cand o sa piarda. Imediat ce termin sa-I spun ce are de facut, acesta imi spune
- Stai ma putin ca nu e correct de loc.
- De ce?
- Pai eu te-am pus sa faci un singur lucru si ala foarte usor de facut sa te dezbraci sis a faci cativa pasuleti afara unde te va astepta toata lumea MAYA, bineinteles chemata de mine. Dar, tu, tu ma pui sa maim erg din casa in casa chiar si e mult de mers si apoi sa mai sis trig ca nebunu o tampenie imensa. Deci nu imi pare rau retrage chestia aia si spune altceva. tipa ca disperatu saracu Naruto
- Imi pare rau frate am batut palma si ai fost de accord cu orice cosencita pe care ti-o void a eu. Deci asa ramane totul. Acum zi care sunt fetele astea doua?
- Poi aia pentru tine o spun eu si aia pentru mine o spui tu. Deci, eu prima, vezi déjà incep sa intru in pielea personajului, ar trebui sa fi foarte mandu de mine. Asa fata cu care te vei culca va fi…Hmm…A da, va fi…
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Aug 2012, 16:58

draga mea mersi, mersi, mersi!!! kiss kiss
ador nextul kiss am ras de n-am mai putut cand sasuke a spus ce trebuie sa faca naruto :))
adu nextul repejor please please please
te-am pupat spor la scris kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Aug 2012, 17:57

Deci genial rolling on the floor , absolt genial!
Mi-a placut mult dar sa vedem cat de departe ajung baietii si pe cine aleg. think
Doamne mor de nerabdare, hai mai repede cu nextul! in love hi!
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Aug 2012, 20:19

doamne cat de tare a fost next-ul nu mai pot de ras rolling on the floor rolling on the floor ce pariu au facut cei 2 si ce miza mare au pus aman2
=)) ps v next-u repede puppy eyes
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Aug 2012, 22:35

ceee????? gata ficul??? pardon, capitolul. oricum abea astept nextu si sa stii ca e foarte tare.
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Aug 2012, 22:42

Hei!Hei!Hei! Am ajuns si eu acum dar mia piat netu!
Imi place capirolul si astept nextul!!

KISS $ HUG
Sus In jos
Lucya
Genin
Genin
Lucya

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Lun 20 Aug 2012, 00:11

hei, am trecut si eu pe la ficul tau si este super tare rock cool m-am prapadit pe mine de ras cand Sasuke ia zis ce sa faca si la fel cand Sasuke s-a pierdut si Naruto l-a intrebat daca din nou s-a ratacit happy2 lough rolling on the floor bravo si continua a hug si mersi pentru dedicatie... cand intri pe acest sait sa treci pe la „O iubire inainte sau dupa razbunare? ” pentru cca am pus next happy2 .

S.L.S te pupaceste dulcik kiss
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Lun 20 Aug 2012, 20:49

nu ma enerva ca te omor si da repede nexti ca aia esti
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Mar 21 Aug 2012, 11:31

Azi am sa pun next-ul dar putin mai tarziu cam pe la 3 sau 4 dupa-amiaza kiss
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Mar 21 Aug 2012, 15:18

Am adus next-ul asa cum v-am promis sper sa va placa yeah

Cap. XII:
- Asa fata cu care te vei culca va fi…Hmm…A da, va fi Sakura.
- Cee?? Tu nu esti intreg la minte, iti bati joc de mine. Nu-ti amintesti cand ti-am spus in seara aia foarte clar ca am inceput sa simt ceva pentru Sakura, iar tu, tu acum ma pui sa ma culc cu ea. Bravo, frate. Bine, daca joci dur , eu am sa joc si mai dur.
- Aha, oricum nu cred ca gasesti tu ceva mai dur decat asta. Asa ca hai sa te vad.
- Oare fratioare, oare? Deci fata cu care te vei culca este… Hinata
- Ceee? Ba tu bausi cam mult nu ti se pare. De ce tocmai Hinata, adica ce naiba e Hinata. Adica eu ma gandeam mai degraba la Ayumi.
- Aha, aha te intelg, chiar nu ma intereseaza, ceea ce am spus nu retrag.
Ei, acum partea cea mai grea cum naiba sa fac asta, adica totusi e Sakura si nu vreau sa-I fac asta dar totusi nici nu pot risca sa-mi stric reputatia. Deci scuze Sakura.
Timp de ore intregi am baut ne-am distrat, ne-am simtit bine. Toul a fost foarte bine pus la punct si bine aranjat. In jur de 12 noaptea Sakura a suflat in lumanari si normal prostul de Naruto a bagat-o cu fata in tort, nu ca nu l-as fi ajutata si eu putin. Oricum Sakura nu are de ce sa se supere ca teroretic este o traditie din mosi stramosi. Oare ce dorinta si-a pus Sakura, sunt tare curios, insa nu am cum s-o aflu. Dup ace am mancat minunatul tort facut de mama sa, petrecere a mai continuat pana la 5 dimineata. Insa pana atunci am organizat diferite concurusi printre care si renumitul meu concurs intre Naruto si mine si anume cel de baut. Amnadoi ne-am tinut tari insa Naruto nu a mai putut, astfel ca eu am castigat. Eram destul de beti dar nu chiar foarte rau. Mai ales ca ne-am pus cafe ape la nas sa ne mai treaca amorteala si am baut nu stiu ce chestier de care zice Sakura ca te ajuta foarte mult, dar sincer eu nu prea cred. Dupa cateva moment licoarea aia sau ce naiba o fi fost incepe sa-si faca efectul, adica acum incep sa gandesc din nou limpede, asa ca ma decid sa-I multumesc Sakurei dar nu e de gasit. Urc repede scarile si incep sa caut prin camera, cand dau peste a ei. Nici acolo nu era, insa inainte sa plec vad ca geamul din camera acesteia era deschis. Merg cu pasi destul de lenti spre fereastra cu gandul de a ma mai racori putin, insa cand ajung in fata ferestrei o vad pe Sakura care statea pe acoperis si privea cerul destul de visatoare. Fara sa-si dea seama ma apropii incet de ea si ii pun pe umeri jacheta mea observand ca afara era destul de frig.
- Mersi. Deci ce faci aici? intreaba uimita Sakura
- Pai.. eu.. voiam sa iti multumesc pentru chestia aia, licoare sau ce naiba o fi adica acum chiar ma simt mai bine si deloc ametit.
- Ti-am spus ca o sa functioneze. spuse zambind Sakura.
- Dar tu ce cauti aici, in loc sa fi jos si sa te distrezi cu invitatii.
- Am vrut sa fiu putin singura si sincer chiar incepuse sa ma enerveze toata nebunia asta. Voiam doar sa privesc pentru ultima oara cerul acesta instelat de aici, sa mai miros inca o data florile din gradina mamei si sa privesc mandra luna care in fiecare seara isi face aparitia pe cerul instelat alaturi de suratele ei. Oricum, nu baga in seama ce spun, stiu ca sunt numai prostii, poti sa razi nu trebuie sa te abtii.zice acesta cu ochii atintiti asupra cerului
De ce zice ca pentru ultima oara, adica o sa-l mai vada de o sa se sature de el, nu cumva vrea sa.. se omoare. Nu, nu are cum, cred. Adica eatat de frumoasa si destepata ar fi chiar pacat sa faca o asmenea prostie.
- Nu inteleg de ce zici pentru ultima oara pentru ca o sa ai destul dati sa vezi cerul, sa mirosi florile mamei tale sis a observe luna, nu cumva iti trece prin cap sa te sinucizi, nu? Sa stii daca incerci sa te arunci de pe acoperis am sa te prind si nu am sa te las.Dar de ce ma rog as rade? Ei, ce zici nu mai bine intram inauntru?
- Nu, doamne nu vreau sa ma sinucid. Oau ce idei iti mai trec si tie prin cap si in plus e frumos afara de ce as intra ca nu mie chiar deloc frig, chiar foarte bine.spune acesta amuzata
- Tie, dar mie c-am da dupa ce ti-am dat haina.
- Vezi ca nu e bines a fi tot timpul un gentleman, si inecpe sa rada cristalin
Pana la urma reusesc sa o conving sa plcam de acolo, insa acesta pleaca cu o conditie si aceea sa stau cu ea sis a nu meraga joc la galagia aia de nedescris. Eu accept imediat fericit si ne asezam pe pat. Incepem sa vorbim despre multe lucruri, iar eu incer sa o conving sa-mi spuna mie mai devreme secretul ca déjà este a doua zi, deci e logic sa mi-l spuna, insa acesta refuza spunand ca o sa spuna de fata si cu ceilalti. Pana la urma accept destul de suparat. Of, Sakura sper ca ma vei rata, cred ca asta e cel mai potrivit moment in care sa incerc sa o fac, dar mai intai trebuie sa-I spun ei ceva.
- Sakura, eu as vrea sa-ti spun ceva. Mi-e putin cam greu, dar chiar vreau sa-ti spun. Eu… chiar am inceput sa tin foarte mult la tine la mai mult decat la o prietena. Am inceput sa te iubesc foarte mult Sakura.
- Ce?? Adica… oau mai lasat fara cuvinte. Nu ma asteptam sa zici asta vreodata, insa ma bucur ca ai facut-o pentru ca si eu…
Dar nu o lass a termine ce are de zis, ghicind ce vrea sa zica. INcepem sa ne sarutam nebuneste. Am luat pe Sakura incet in brate in timp ce ne sarutam si am intins-o pe pat, iar eu m-am pus peste ea. Apoi i-am dat usor rochia, dar nu inainte de a o intreba daca e sigura ce face, iar aceasta a raspuns un da clar. Am continuat sa-I dau rochia jos impreuna cu lenjeria intima. Cred ca afost cea mai minunata noapte din viata mea. Sakura a fost bestial in pat, cred ca niciodata nu m-am simtit mai bine decat atunci, insa cand ma gandesc ca eu am facut asta numai din cauza unui pariu incep sa ma intristez. Dar stai de ce sunt trist, adica i-am spus sentimentele pe care le port pentru ea si chiar am intreabat-o daca e sigura in legatura cu ceea ce face si a acceptata fara sa ezite. Deci gata nu e vina mea, dar tot ma simt putin rau. Adica da am inceput sa o plac foarte mult pe Sakura, dar ncic chiar in pragul sa o iubesc atat de mult pe cat am zis, cred ca am s-o iubesc cum am zis , dar nu acum e prea devreme adica ne cunoastem doar de 3 sau 4 saptamani si gta déjà o iubesc. Totusi sa nu ne pripim asa de rau, sa speram doamne sa speram ca nu v-a afla in viata asta despre pariu meu cu Naruto. Revenind la realitate, cand ma scol din pat si ma uit sa vad cat e ceasul observ ca este ora 9 dimineata. Doamne cat am dormit, ce naiba am facut tota noaptea, insa cand ma uit in stanga o vad pe Sakura cum dormea infasurata intr-un cearsaf alb ce-I scotea in evident sanii ei care nu erau nici prea mari dar nici mici, erau perfecti si sincer ar face orice fata geloasa. Dintr-o data imi amintesc tot ce s-a intampla noaptea trecuta, tot ce am facut cu Sakura. Hmm, da cred ca ar trebui sa o trezesc si sa-I spun ca plec. O sarut usor pe buzele catifelate, iar acesta incet incet isi deschide ochii aceia de smarald, off fata asta ma inebuneste nu gluma. Dupa ce-si revine din starea de somnolent ii spun ca ar trebui sa plec mai ales ca parintii acesteia pot veni din clipa in clipa. Acesta ma linisteste si imi spune ca parintii ei se intorc acasa abia pe la 4 dupa-amiaza. Asa ca mai pot sta, insa eu ma impotrivesc si zic ca nu se poate, iar acesta imi spune ca nu are rost sa plec ca si asa va trebui sa maintorc inapoi pentru ca imi va spune surpriza, dar nu inate de a-I chema sip e Hinata si Naruto. Se scola usor din pat, infasurata in cearsaf si fuge repede in baie unde probabil isi va face siesta de dimineata. Stai putin, aoleu, aoleu noi asera sper ca am folosit protective nu-I asa ca sincer nu prea pot sa-mi mai amintesc ceva. Ma uit repede prin camera sa avd daca gasesc vreun pliculet care sa-mi linisteasca gandurile insapimanate. Cand era sa renunt la cautare zaresc sub pat un pliculet ce imediat ma face sa ma linistesc. Fiu, am scapat daca s-ar fi intamplat sa o las insarcinata zau ca nu m-as fi iertat-o niciodata.
Din perspective Sakurei:
Nu pot sa cred ce am facut asera, mai bine zis azi-dimineata mi-am pierdut virginitatea cu baiatul pe care-l iubesc cu adevarat si asta chiar ma bucura. Daca stau sa ma gandesc cred ca am folosit pre********, aa da am folosit acum imi amintesc foarte clar totul. Chiar a fost o noapte senzationala, cred ca nu am s-o uit cat o sa traiesc eu. Dup ace-mi fac repde un dus si ma spal pe fata, dinti, imi aranjez parul si ma imbrac in niste pantaloni scurti, un tricou lung si larg ies din baie unde il gaesc pe Sasuke gata imbracat asteptandu-ma pe pat. Ma indrept incet cu pasi de felinda catre el si apoi ii sar dintr-o data in brate si incep sa-l sarut. Acest putin surprins ma i-a in brate si imi zice ca ma iubeste. Aww, ce dragut. Dupa ce ma desprind din imbratisare, incep sa-mi caut ca de obicei disperata telefonul. Dupa o lunga cautare, cam un sfert de ora, prea iubitului meu Sasuke care mai avea putin si se tavelea pe jos de ras imi zice:
- Ce-ar fi daca te-as suna, iar apoi ar trebui doar sa te iei dupa melodie si a-i sa-l gasesti imediat, imi spune acetsa amuzat.
- Aha si nu puteai sa-mi spui asta mai inainte?? Voaia sa razi putin nu-I asa?
- Sincer? Da! Asa, deci telefonul,unde mie telefonul? Stiu sigur ca l-am lasat in blugi
Cand aud ca nici macar domnul Perfect nu-si gaseste telefonul izbucnesc in ras, insa nu dureaza mult ca acesta ma i-a in brate si ma saruta spunand ca l-a gasit. Dupa asta ma suna si reusesc sa-mi gasesc si eu telefonul si o sun pe Hinata spunandu-i sa-l i-a sip e Naruto sis a vina urgent la mine acasa. Saraca de ea cred ca am speriat-o rau de tot , intrucat in mai putin de 20 min au fost in fata casei mele. Hinata il tragea pe saracul Naruto ca disperata pana sus la mine in camera. Cand ajunge in fata camerei si ma vede imi sare in brate si ma intreaba daca am patit ceva sau daca ma simt bine. Eu ii raspund razand ca nu am nimic si ca a venit sa le dezvalui marea surpriza dar nu inainte de a-i ruga sa i-a loc.
- Deci, am veste atat de mare incat o sa ramaneti masca, credeti-ma. Deci, eu defapt sunt ca si voi un demon-pisica.
- Da, da termina cu glumele si trece la subiect Sakura, imi spune grabit Naruto.
- Nu vorbesc serios, chiar sunt un demon-pisica, iar parintii mei la fel.
- Daca chiar ai fi fost un demon-pisica in lumea MAYA ar fi trebuit sa ti se activeze toate puterile, ceea ce nu s-a intampat, pentru ca din cate imi amintesc te-am salvat de la un mare dezastru, adauga grabit Sasuke dand dreapatate cuvintelor lui Naruto.
- Nu ma mai intrerupeti si ascultati-ma pana la capat. Parintii mei fac parte din familia regala ca si tine Sasuke si Naruto. Insa acestia au dorit ca eu sa am o viata normala, in care sa nu fiu impovorata cu atatea indatoriri si multe alte lucruri. Asa ca ei s-au hotorat ca imeidat dupa naserea mea sa ne mutam aici, in lumea oamenilor. Normal la inceput parintii alor mei nu au fost de accord si au vrut sa li se impotriveasca, insa nu au reusit si s-au lasat batuti numai cu conditia sa le trimite in fiecare an cate o poza cu mine si cu toate esecurile si reusitele mele. In plus, parintii mei erau prieteni foarte buni cu parintii tai Sasuke si normal si ai tai Naruto, chiar am vazut si niste poze cu voi intr-o camera secreta de-a mamei. Ca sa nu va mai las intr-un alt suspans, am hotarat cu ai mei sa ne mutam azi in lumea MAYA. Deci…
Cu totii au rams cu gurile cascade si nu au reusit sa indruge doar un ,, OAU’’, apoi au venit la mine si m-au imbratisat calduros, iar Hinata a inceput sa planga de bucurie, ce m-a facut sip e mine sa fac acelasi lucru. Eram atat de fericita ca voi petrece mai mult timp cu Hinata si cu Sasuke. Abia astept sa ma mut si sa petrec mai mult timp cu Sasuke, cu Hinata, chiar si cu narodul de Naruto si impreuna cu restul demonilor-pisica.
- Dar tot ma chinuie ceva : Cum naiba redevii tu demon-pisica din nou ca din cate am inteles mama ta ti-a inchis puterile in tine, si cum naiba ti le trezeste?? intreaba Sasuke curios.
- Ei, bine… Nici eu nu stiu, adica mama a zis ca imediat ce ajunge acasa o sa mi le trezeasaca.
Toti trei sa uita unu la altul si apoi intreba in cor:
- Deci puteam ramane si noi sa vedem?
Incep sa rad si le spun ca da.
Dupa ce am mai discutat ceva vreme am mers jos cu totii si am servit micul de jun, apoi pranzul si intr-un sfarsit a venit si ora in care ai mei trebuie sa-si faca apritia. Dintr-o data se aude soneria, iar eu alerg grabita catre usa si o deschid . Cand o deschid zaresc pe….
Sus In jos
Lucya
Genin
Genin
Lucya

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Mar 21 Aug 2012, 16:00

hello am trecut si eu pe la ficul tau si chiar mia placut foarte mult .... vreau next si continua pentru ca este foarte tare rock cool

S.L.S Te pupaceste kiss kiss
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Mar 21 Aug 2012, 17:25

doamne!!! deci imi place continuarea kiss
deci fara alte introduceri astept cu mare, mare, mare nerabdare nextul
te-am pupacit dulce spor la scris kiss kiss kiss kiss
Sus In jos
(SCB)Andrei
Academy Student
Academy Student
(SCB)Andrei

Sex : masculin Localizare Localizare : nu im pasă
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 16
Puncte : 22
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Mar 21 Aug 2012, 19:23

Deci să recunosc nu ori cum trebuie so fac cel mai mult mo atras titlu dar povestea vai mia plăcut deci nu mă supăra că stiu să fiu un demon mic si ascultă bine aici ....pune repede nexstul că vreau să văd ce se mai petrece
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Mar 21 Aug 2012, 23:09

Scuze de intarziere, dar mai devreme nu puteam sa ajung!
Ce pot zice.... oh my god !!! au facut dragoste? Mie personal mi se pare ca s-a intamplat c-am devreme dar nu pot sa zic ca nu imi place.
Mi-a placut mult capitolul, a fost super si ce as putea sa mai zic decat un micut lucru.......Nextuletul repejor!
Sus In jos
SasukeLoveSakura
Genin
Genin
SasukeLoveSakura

Localizare Localizare : -_-"
acebook acebook : AbyssalEye
Nr. mesaje Nr. mesaje : 148
Puncte : 204
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : -_-"
Stare de spirit Stare de spirit : Keep calm and listen

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19Vin 24 Aug 2012, 18:24

G-E-N-I-A-L-! super tare next-ul! Nu ma asteptam la asta!
Vreau sa vad ce se v-a intampla daca Saku afla de pariu!
Sasuke -Sasuke... oi fi tu conducatorul regatului MAYA dar, tot ca toti baietii esti! Un pervers... Hm...:-? ma intreb ce s-ar intampla daca i-as spune Sakurei:)))
deci...
1.Te rog frumos anunta-ma cand aduci next-ul
2. Adu next-ul si anunta-ma:)))
3. Bafta la tastat si anunta-ma;))
Byee!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Iubire de demon     Iubire de demon - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Iubire de demon

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-