Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Ce Inseamna Psihologie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23  Urmatorul

Va place CIP?
Este nemaipomenit si original, il ador <3
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_vote_lcap95%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_vote_rcap
 95% [ 133 ]
Dragut , dar mai ai de lucrat :|
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_vote_lcap4%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_vote_rcap
 4% [ 6 ]
Chiar deloc <|3
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_vote_lcap1%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 140

Sondaj inchis

AutorMesaj
Alexandra.
Chūnin
Chūnin
Alexandra.

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 797
Puncte : 865
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica

Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Vin 02 Noi 2012, 14:25

Deci iti ador pur si simplu ficul.Nu am mai postat pana acum pentru ca 2 saptamani am fost in spital si dupa ce am venit nu prea am mai avut timp.
Ador noua schimbare de look a Sakurei si chiar mi-ar placea sa dureze mai mult timp.
Sper sa aduci nextul cat mai repede si sa nu ma mai ti atat in suspans.
Sus In jos
Patrick.
Academy Student
Academy Student
Patrick.

Sex : masculin Localizare Localizare : undeva
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 40
Puncte : 53
Reputatie Reputatie : 11

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 04 Noi 2012, 10:49

Mno , bine ai venit cu next-ul!!
Mai grabeste-te si tu ca noi , cititori , fiebem in scaune.
Genial , genial , genial. yeah
Doamne, nu credeam ca avem o scriitoare asa de buna in familie! :O
Stii ce sa faci.
a hug
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 04 Noi 2012, 12:28

hei hei hei !!! kiss kiss dupa luniiiiiiii de zile am reusit sa ma intru si eu pe cont si tot ce pot spune este ca im plac capitolele pe care din neatentiea mea si vina invatatului le-am pierdut in love in love a si vreau next-ul cat mai repede si daca nu te supei sa ma mai anunti si pe mine (chiar daca nu ajung imediat sau prima intr-un final tot ajung) kiss !!!
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Lun 05 Noi 2012, 18:02

iaaaiiiii!!! Ce fic fain, deci e absolut genial! Mi-a placut extrem de mult ideea si faza cu kakaschi si tsunade casatoriti si hinata sora lui sasuke... lucruri de genul se intampla cam rar :P
Anyway, te rog din sufletel sa pui next ca voi murii daca nu o vei face :D
P.S. Sa-mi trimiti te rog un pm cand il puii!! :X:X
Sus In jos
allecsutza
Genin
Genin
allecsutza

Nr. mesaje Nr. mesaje : 182
Puncte : 196
Reputatie Reputatie : 15

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Mier 07 Noi 2012, 18:19

imi placeeee ....atata tot ca imi doream sa fie mai lung ...:)))) , imi place ce i-a facut Hinata Sakurei , si sincer sper sa inceapa sa se ingrijeasca si ea de acum inainte , sa le arate tuturor cine e defapt Sakura Haruno si cum arata ea .
Spor la scris si anunta-ma si pe mn cand pui next ! <3 <3 <3 :*
Sus In jos
Patrick.
Academy Student
Academy Student
Patrick.

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Sam 17 Noi 2012, 18:08

Unde-i next-ul alaaa??!?!
Ai promis ca-l aduci ieri!
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Sam 17 Noi 2012, 20:09

Helăăăău.
Asadar, si prin urmare [vorba profei de romana <3], imi place fic-ul tau. Imi place ideea, care, apropo, este originala din punctul meu de vedere, imi place cum o dezvolti, imi place ca adaugi mereu lucruri noi, pe care eu personal, nu le-am mai citit in alte fic-uri. Hinata e fata rebela, dusa cu capul, asta chiar e ceva nou pentru mine =].
Sunt curioasa cum vor supravietui astia 3 impreuna, in aceeasi casa timp de trei sapatamani =]]
Nici nu vreau sa imi imaginez =]]
Abia astept urmatoarea parte. Spor la scris si la idei.

P.S: Ma poti anunta cand aduci next-ul? Multumesc anticipat!
-Zbyee kiss -
Claudia.
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Sam 17 Noi 2012, 20:41

Tu reaoo rolling on the floor
De ce nu pui next, nu vezi ca sunt atatia disperati aici care nu reusesc nici cum sa-si stapaneasca furia, si vor neaparat sa loveasca ceva? what?lol! Asa ca, pentru a evita alte victime colaterale, mai bine bagi un next si toata lumea o sa arunce cu privirea in ecranul laptop-ului.
Si eu sunt una din acei disperati, doar ca nu ma manifest.

Inca. :>happy
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Sam 17 Noi 2012, 21:43

Uhh.. Nu ai adus next-ul? Sunt curioasa ce o sa faca Sakura cu noul ei look. Si cum o sa reactioneze lumea. Abea astept sa vad si te rog anunta-ma cand pui next-ul.
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 00:39

Buna happy2 !
Imi place foarte mult ficul tau.
Mi-a placut reactia lui Sasuke cand a vazut-o pe Sakura aranjata lough , si ce i-a facut saracului Kiba ...
Dar tot nu s-a lasat ...nu i-a spus Sakurei ca arata bine !
Sunt foarte curioasa ce o sa se mai intample in urmatoarele zile de "casatorie" rock ....
Deci astept next-ul si sper sa-l aduci repede dap ! !
Spor la scris si te pup kiss !
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 11:30

Hey copilasi frumosi ce sunteti! kiss kiss Am adus un nou capitol, cand am vazut ieri cati doritori am. sad Mi-ati inmuiat inima , s-am zis sa ma revansez printr-un capitol mai luuung. we party !!
Spor la citit. in love
Meli&Co

Capitolul 13 – Bucluc

Din perspectiva Sakurei

Mi-am plimbat iarasi privirea de la Kakashi spre Sasuke, scrutandu-i atenta. Ei bine, nu mai era indoiala ca Sasuke va fi pedepsit, avand in vedere expresia de pe fata tatalui sau. In sinea mea, jubilam diabolica. Pana la urma, parintii lui chiar il certau si pedepseau pentru prostiile pe care le facea; doar ca Uchiha nu lua in seama nimic din ce i se spunea.
Tipic. Inca cred ca a luat camera unui tip sensibil, dragut si perfect si mi-a prezentat-o drept a sa. Nu vad alta explicatie…
Ma rog, stiu ca este una, logica si nehazardata. Dar nu am de gand s-o iau in considerare.

Am scuturat usor din cap, incercand a alunga gandurile si a ma concentra pe actiunea care se desfasura. Tot ce imi lipseste este popcornul, caci am un sentiment ca ce va urma va fi un show pe cinste…

- Sasuke , ai aruncat o caramida prin geamul masinii unei profesoare? repeta Kakashi cu o voce controlata, dar in care se ghicea supararea.
- Da, ridica stupidul de Uchiha din umeri, si ochii lui verzi scaparara.
Kakashi stranse pumnii, si o tristete uriasa ii umplu ochii. Mi se facu mila de el imediat, si in paralel, dezgustul si ura fata de nerecunoscatorul si nesimtitul de Sasuke crescura. Cum putea sa le faca asta parintilor lui?

- Ce se intampla cu tine, fiule? spuse Kakashi cu amaraciune. Tu nu esti asa, tu nu mi-ai provocat niciodata atata suparare, dar de cand cu…
Dar nu avu timp sa termine propozitia, pe care sincer, eram curioasa sa o aud. Sasuke il intrerupse cu atata energie, incat curiozitatea imi crescu la un nivel considerabil.
- Nu suntem intre noi, tata, spusese el privindu-ma sugestiv. V-as ruga sa nu pomeniti niciodata de asta.
Ca reactie la cuvintele sale, toate chipurile din incapere se intunecara. Pana si lui Kiba ii pieri zambetul de pe fata. Am mentionat cumva ca era ciudat? Nu, nu ciudat – ci extrem de ciudat. Se pare ca avem un secret aici.

Dar expresia de pe fata lui Sasuke ma uimi cel mai mult. Era o durere intensa, ochii lui negrii ardeau ca doua torte. Dar isi intoarse capul imediat ce imi prinse privirea, ascunzandu-si chipul.
Ochii mi se ingustara. Ei bine, poate mi s-a parut. Nu se poate ca un idiot ca Sasuke sa aiba sentimente frumoase si omenesti, cum ar fi durerea sau iubirea. Ma indoiesc ca ceva i-a atins vreodata inima aceea care la propriu, poate fi numita de piatra.

- Sasuke , nu am alta alegere decat sa iau masuri… respira Kakashi, desi stiu ca probabil nu vor avea prea multe efecte. Saptamana care urmeaza calculatorul si internetul iti este interzis.
- Ce? se auzi o exclamatie socata.
M-am intors spre Uchiha, care avea o fata de parca o vazuse pe Hinata declarand ca uraste cumparaturile.
- Kakashi, nu-mi poti face asa ceva!
- Trebuie sa stii, continua tatal sau fara sa il ia in seama, ca bataia ta cu Kiba din aceasta dimineata a avut impact major asupra acestei pedepse. Sasuke, adu-mi laptopul.
- Dar…

- Niciun dar, tinere, interveni Tsunade. Fa ce ti-a spus tatal tau.
Mormaind injuraturi pe care nu le auzi decat in parcarea de camioane, Uchiha disparu pe scari si se intoarse in scurt timp cu o geanta neagra, aristocratica pe care i-o dadu in sila lui Kakashi. Tatal sau o lua si o duse in cabinetul sau, apoi se intoarse cu o expresie grava.

- Saracul de tine, facu un anumit frate mai mare care nu avea alta treaba de facut decat sa enerveze. Ce ai sa te faci fara iubirea vietii tale, laptopul?
Sasuke marai, iar Kiba ranji batjocoritor. Ma asteptam la reactia asta din partea lui Sasuke pentru ironia ascutita a fratelui sau – muschii i se incordara si arata de parca de abea se abtinea sa nu sara pe acesta pentru a-l face bucatele.

- Oh, Sasu e nervos, rase Kiba prosteste.
Sasuke marai din nou, apropiindu-se incet de fratele sau. Imi amintea de un leu invartindu-se in jurul prazii.
Dar ce ma uimi fu faptul ca Tsunade si Kakashi nu schitara nicio miscare sa il opreasca. Era un fel de test, mi-am spus in sinea mea simtindu-ma ca Einstein.
- Nervos, pedepsit… si totusi, Sasukins mai are chef de cafteala! exclama Kiba bolovanos.

Sasuke se opri din avans, inchizandu-si ochii si masandu-si puntea nasului cu degetul mare, intr-o incercare de auto-control, am banuit.
Chestia asta incepe sa ma distreze.
- Dar, desigur, are chef sa mai ia bataie… caci eu te-as bate mar, mai pustiule!

Ochii lui Uchiha zvacnira deschisi. Dupa privirea aceea, sincer, l-ai fi putut confunda usor cu un leu manios la culme, privind un soricel.
- Pana aici ti-a fost! striga el brusc cu furie, luand-o la fuga spre Kiba.
Nu din nou, mi-am spus in sinea mea speriata. O va infunda si mai rau…

Si atunci, am facut ceva ce nu credeam ca urma sa se intample vreodata. In clipa in care Sasuke ajunse langa mine, m-am protapit in fata lui, oprindu-l din incursiunea lui periculoasa care ii putea aduca drept cadou inca doua luni de pedeapsa.
- Esti nebun? am mormait printre dinti. Asta vrea, sa il ataci, un lucru care odata facut ar avea ca urmare o pedeapsa mai mare pentru tine. Gandeste putin.
Vorbisem pe un ton de “logic, bineinteles”. Mi-am ridicat privirea pentru a vedea daca s-a calmat, insa de-abea atunci observand ca mainile mele care se intinsesera in reflex pentru a-l opri inca erau pe pieptul lui. Inrosindu-ma mai tare decat o sfecla, mi le-am retras fulgerator in timp ce ma dadeam trei pasi inapoi.

Ugh… blestemate fie reflexele astea.

Sasuke lasa o respiratie adanca, deschizand ochii. Chipul nu-i mai era tensionat ca inainte; puteam spune ca se calmase.
- Bravo, Saku! exclama brusc Hinata.
- L-ai calmat! spuse si Tsunade uluita.

Multumesc Cerului ca in acel moment nu m-a fotografiat nimeni. Cand sunt uimita nu fac o mutra prea inteligenta.
- Ce?
- Eu n-am reusit niciodata asta! exclama ea. Ai un efect foarte interesant asupra lui…

Toate persoanele din camera se uitara lung la mine. Ma simteam straniu, ca acel craniu ciudat de la Muzeul de Istorie la care se holbeaza toata lumea.
De fapt, nu a fost singurul moment de astazi in care m-am simtit ca un craniu de muzeu. Cand toata lumea imi spunea ca sunt draguta, si cand Sasuke s-a holbat.
Un fel de bucurie, o incantare ma exultase brusc in acele clipe. Probabil nu eram chiar atat de groaznica, daca si Uchiha s-a uitat in acel fel la mine. Dar elanul imi fusese taiat de ce spusese dupa, si furia inlocui brusc sentimental acela de satisfactie care ma vizita extrem de rar. Fusese o insulta.

Durea. Desi venea de la Uchiha, durea. Si stiam ca nu ar fi trebuit, ca se presupunea ca m-am obisnuit cu chestii de genul.
Il urasc pe Sasuke. Tot timpul imi reaminteste ceea ce sunt, si nu vreau sa fiu. Probabil acesta este si motivul pentru care eu si cu el suntem atat de inversunati unul impotriva celuilalt. Facem parte din lumi complet diferite.

- Vreti sa nu mai vorbiti despre mine ca despre un cobai de laborator? marai Sasuke, intrerupandu-mi gandurile.
Am inceput cu totii sa radem, Atmosfera se destinse, si Sasuke zambi putin. Nimic nu prinde mai bine decat o portie buna de ras, mi-am spus ironica in sinea mea. Iar cand portia de ras te distrage din anumite ganduri, e si mai bine.

- Deci, baieti… si fete, ati mancat bine? intreba Tsunade schimband subiectul.
- A fost delicios, am raspuns eu entuziasta.
- Da, mama, faci o mancare ca lumea, bubui si Kiba odata cu Hinata.

Sasuke doar mormai ceva ininteligibil, urcand apasat scarile spre camera lui, presupun. M-am uitat lung dupa el, intrebandu-ma care era problema lui.
- S-a cam dus efectul de calmare, ii sopti Kiba lui Hinata.
M-am uitat urat la el, dar Kiba nu facu decat ce faceai mai bine: ranji prosteste.
- Imi pare bine ca v-a placut, copii, zambi Tsuande fericita. Acum, daca ma scuzati, am niste schite de finisat.
- Eu un raport medical, spuse Kakashi incet.

- Doamne, facu Kiba. Este week-end si voi doi tot de munca va ingrijorati.
Tsunade zambi, aruncandu-si parul de caramel pe umar.
- Cand ai sa ajungi si tu un adult, cu o familie de intretinut, vei intelege, spuse Kakashi punandu-i mana pe umar sotiei sale.
- Ma indoiesc, chicoti Hinata. Daca acum se poarta ca un copil de doi ani, la maturitate se va purta ca unul de sapte.
- Asta a fost o insulta? intreba Kiba incruntat.

- Vedeti ce vreau sa spun? rase Hinata de-a binelea.
Kakashi si Tsunade zambira amuzati, pe cand eu si Hinata radeam copios. Kiba aproape turba la hohotele noastre de ras, exagerate special pentru a-l enerva, o strategie care parea sa mearga perfect.

Pana la urma, numai el sa fie “calcatorul pe nervi”? Nu mi se pare corect.
- Eu nu ma port ca un copil de doi ani! exclama Kiba suparat.
Am deschis gura sa spun ceva, dar am inchis-o la loc.
- Numai cateodata, rasunase brusc o voce armonioasa, plina de amuzament.

Ok, dragilor, asta a fost tot. Introduc acum o chestie noua la CIP, ceva ce am vazut la cateva ficuri de aici. Puteti adresa intrebari personejelor daca doriti. dap ! Ma cert cu ele mereu in capul meu si nu ma lasa sa dorm. Ba Sasuke, ca vrea sa se duca la femei, down ba Hinata la cumparaturi down , ba Sakura sa-i cumpar o carte nnoua. down Ma ucid cu zileeee. Sunt dornici de discutie , ce pot zice? Asa ca, daca aveti nedumeriri la formarea personajelor, feel free too ask. :) kiss
In masura in care vor putea raspunde, o s-o faca.
De ce in masura? Pai, ca sa nu dea detalii despre ce se va intampla in capitolele viitoare. lough

Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 12:02

Wow in sfarsit prima!!! Wow super capitol!!!!
Sii as vrea sa pun cateva intrebari personajelor:
Pentru Sasuke:
-Ce iai face lui Sakura daca ai fi singur cu ea?
-Cate femei ai avut pana acum?
-Ce simti pentru Sakura?
-Ce parere ai avea daca ai vedeao pe Sakura cu altul?
Pentru Sakura:
-Cum ai reactiona daca l-ai vedea pe Sasuke in Baie cu sau fara prosop>?
-Ce parere ai avea si cum te-ai simti daca l-ai vedea pe Sasuke cu alta in camera?
-Cum il jicnesti pe Sasuke de obicei? In minte cum il jicnesti?
Pentru Hinata:
-Ce se poarta ai nou acum?
-Ce este Sakura pentru tine?
-Cum l-ai face pe Sasuke daca l-ai vdedea ca iti umbla prin lucruri?
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 12:30

Kitty, chiar m-ai surprins într-un mod foarte plăcut punând în sfârşit capitolul promis încă de alatăieri, pe facebook .

În primul rând, mulţam de anunţ, iar în al doilea, doresc să declar că m-ai dat pe spate, scumpilici a mea .

Bun, am încheiat capitolul "lăudăroşenie", acum începem cu interogatoriul :

1. Sasuke scumpule, ce ai face dacă ai fi întrerupt în timpul unei partide cu Sakura, de către Kiba ? L-ai lua la şuturi şi pumni ?

2. Ce fantezii ţi-ar trece prin cap dacă ai vedea-o pe rozalie întinsă pe pat, având doar o pătură ce îi acoperă trupul ?

3. Sakura, cât de mult îl iubeşti şi urăşti pe brunet ?

4. Hinata, dăi Sakurei nişte haine mai mulate şi mai decoltate ! Nu de alta, dar Sasuke să-şi facă o impresie foarte bună despre ea, în legătură cu... nu mai continui această întrebare .

5. Kiba, acum fii sincer... eşti tâmp*t, sau doar te prefaci ?
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 14:08

Hey vad ca ai pus urmatorul capitol dap ! ...imi place foarte mult.
Se pare ca Sakura are un efect foarte interesant asupra lui Sasuke lough ...nuu, cand am citit asta mai aveam putin si cadeam pe jos de ras rolling on the floor .
Hmmm ...intrebari zici think ...ia sa vedem daca am ceva :

1) Sasuke, mai exact, ce inseamna pentru tine o fata ? waiting

2) Sakura, pana acum ai fost indragostita de vreun baiat ?

3) Hinata, cam cat esti inalta ? lough

4) Kiba, parca erai trist pentru intoarcerea lui Ino in Africa ?

5) Sasuke ce tot faci cu iubirea ta laptopul ? sper ca nu citesti toata ziua romane ? rolling on the floor

Cam astea sunt intrebarile mele, deocamdata !
Sper sa aduci next-ul foarte foarte repede ca mor de curiozitate ! rock
Mersi ca m-ai anuntat, spor la scris !
Jelly te pupa kiss
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 15:19

mi-a placut la nebunie capitolul
si aici cred ca va veni ino... se pare ca saku a noastra are niste efecte asupra lui sasuke...
hmm...?! intrebari... pai:
1. sasuke ce ai face daca sakura va afla secretul tau?
2. kiba tu te poti purta ca un copil normal si nu ca unul de 2 ani?
3. hinata vei incerca sa o schimbi pe saku in continuare? daca da, succes si bravo kiss
4. sakura, tu cand ai avut primul sarut?

cam atat, deci capitolul a fost super tare, si mersi de anunt kiss
Sus In jos
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 15:36

Ce tare a fost capitolul asta !!!!! Mi-a placut la nebunie faza cand s-a enervat Sasuke , cred ca din cauza ca a enerva este hobyy-ul meu preferat . A fost un capitol super , n-am cuvinte pentru felul in care scrii . Te kiss si a hug .
PS . Anunta-ma de next ca de nu te bat biciuitor . Glumeam lough , doar cu bataia .
Sus In jos
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

Localizare Localizare : ▲ Peste tot ▲
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 298
Reputatie Reputatie : 26
Stare de spirit Stare de spirit : Se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 15:56

Buna
Multumesc ca mai anuntat Kat,capitolul a fost super Misto,ce sa mai spun,imi place extrem de mult cum descrii si desi nu aunt o profi,pot spune doar sa ai grija la dialog,e cam mult,daca intelegi well? awesome right?
Deci,in rest e Tareee:)))
Abia astept nextul.....
Ceauless jos palaria in fata
Sus In jos
Alexandra.
Chūnin
Chūnin
Alexandra.

Localizare Localizare : Calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 797
Puncte : 865
Hobby-uri Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 18:06

Uite ca datorita tie seara mi s-a mai inveselit chiar daca eram putin trista la gandul ca maine e luni.
Ce pot spune despre capitol altceva decat ca a fost atat de tare si am ras atat de mult incat a inceput sa ma doara putin operatia de apendicita.Chiar mi-a placut mult si chiar daca am asteptat ceva ne-ai surprins si de data asta cu un capitol uimitor.
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 18:54

Okeeii, deci faza cu "puneti intrebari personajelor daca vreti" mi se pare putin cam awkward, ma simt ca o nebuna. Deci in loc sa intreb mai bine afirm, ca sa... nu par chiar asa... nebuna heh
O rog frumos pe Sakura sa ia exemplu de la Hinata si sa fie si ea mai feminina, adica nu spun sa dea in primul magazin Louis Vuitton pe care-l vede si sa iasa de-a colo cu o gaura in portofel, darr... sa faca ceva pentru a imbunatati look-ul ei, care este jalnic, btw nervi!

Lui Sasuke ii PORUNCESC sa nu mai fie asa de superficial, sa-si dea o palma peste fata si sa priveasca apoi caracterele fetelor nu marimea sutienului.

De Kiba si Hinata nu am ce comenta, ii ador in love

Iar tu... Pune-te mai repede pe tastat si adu-ne next, please a hug
P.S. Merci de anunt! :X:X

XOXO Ruby
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 18:58

Helăăăău KitKat a hug
Ma bucur ca ai adus un nou capitol. Mi-a placut la fel de mult ca si celelalte. Imi place modul tau de a scrie, e foarte interesant, imprevizibil. Mi-a atras atentia inca de cand ti-am citit primele capitole. Eu chiar sunt curioasa sa vad cum vor supravietui astia trei in aceeasi casa pentru atata timp. Presimt ca nu vor fi niste saptamani prea linistite.

Intrebare pentru Sasuke:
-Sasukeee, cum se face ca Sakura a fost singura care a putut sa te linisteasca?

Intrebare pentru Sakura:
-De ce nu te imbraci si tu mai sexy ca sa il seduci pe brunet, sa il dai peste cap? cool

Intrebare pentru Hinata:
-Ma iei si pe mine la cumparaturi data viitoare? puppy eyes

Spor la scris si la idei. Abia astept urmatorul capitol! Multumesc pentru anunt, si nu uita sa o faci si data viitoare.

-Zbyee kiss -
Claudia.

Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Temari
Chūnin
Chūnin
Temari

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri
Nr. mesaje Nr. mesaje : 923
Puncte : 984
Reputatie Reputatie : 37
Hobby-uri Hobby-uri : Handball
Stare de spirit Stare de spirit : Bucuroasa

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 19:38

Temy....
Intarziata ca si deobicei. Of..Of.. KitKat cat imi place mie, dar cred ca astept un moment SasuSaku, dar asta ar insmena sa te grabesc.
Mi-a placut.
Anunta-ma Kiss
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 20:09

Kat , ca de obicei ai adus un capitol demn de lauda jos palaria in fata
Am murit de ras rolling on the floor si bravo , Sakura , ca l-ai oprit pe brunet !
De data asta o sa fiu cuminte ( defapt sunt cam terminata ) si nu o sa te bombardez cu intrebari sau poate ....
E , cateva n-au ce sa strice :
Sakura , acum ca ai inceput sa-l cunosti mai bine pe Sasuke ce crezi despre el ? hmm..realy?
I-ai imprumuta cartile tale acum ca el nu mai poate sa citeasca pe net ? heh
Ai incerca vreodata sa-i cotrobai prin sertare ? rusinos
Kiba , pe o scara de la 1 la 10 cam cat de prost te consideri ? think
Hinata , sa stii ca te ador ! in love
Kakashi si Tsunade , sunteti niste parinti grozavi happy2
Sasuke , ce ai face daca Sakura ti-ar descoperi secretul ?

Cam atat pentru moment

Astept raspunsirile si next -ul

Te - am pupat kiss

Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Lun 19 Noi 2012, 00:04

Hey 'ubita! Sunt asa bucuroasa ca ai adus next-ul. De cand il asteptam.. Am uitat numaratoarea. Sunt foarte curioasa sa vad cum reactoneaza colegii de clasa la noua infatisare a Sakurei.
Asa... Acum cateva intrebari:
-Hinata, cam cate haine are Saku de la tine? O sa mergeti la cumparaturi mai mult timp?
-Sasuke, de ce nu vrei ca Sakura sa iti afle micul secret? Iti este fricaa sa nu zica la nimen?
-Sakura o sa vrei sa te schimbi inapoi cum erai? Sau sa ramai cu noul look?
-Kiba, de ce nu te poti purta normal si tu?
-Kakashi, nu mai omori saracu baiat luand-ui laptop-ul:))
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Mar 20 Noi 2012, 18:40

deci capitolul asta a fost tare rau rock rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor mai sa nu cad pe spate de ras

si acum vine partea rea :>happy intrebarile:

- hinata poti s-o faci pe sakura si mai frumoasa decat ai incercat deja?

-kiba daca ino s-ar intoarce in urmatorul capitol ai incerca sa fii si tu mai matur si sa nu iti mai enervezi fratele?

-tsnade si kakashi puteti sa faceti in asa fel incat sasuke sa nu mai faca prosti?

-Sakura poti incerca sa iei in considerare sfaturile hinatei in legatura cu vestimentatia?
O sa incerci sa vezi ce sentimente ai in legatura cu sasuke?
Ce ai face daca te-ai treziii cu dnu`l uchiha peste tine noaptea in pat? rolling on the floor
Cum ai reactiona daca acesta te-ar saruta fara ca tu sa vrei?
Ai avut primul sarut? Dar vrei sa te sarute sasuke?
Vrei sa aflii secretul lui sasuke?
vrei sa afii de ce s-a schimbat?

-Sasuke cum ai reactiona daca ai vedea-o pe sakura in bikinni? well? awesome right?
Ce ai face daca ai intra peste ea in baie cand e in dus\cada? rolling on the floor
Cum ai reactiona daca ea te-ar ajuta in legatura cu "dragostea ta" dandu-ti leptopul innapoi?
Ce simti mai exact pentru ea?
Ce ai simtit cand te-a atins?
De ce te-ai calmat cand te-a atins?

Si cam astea sunt toate ;;)

bafta si spor la scris in love vezi ca vreau next-ul repede puppy eyes ::)): te-am kiss kiss !!!
Sus In jos
Patrick.
Academy Student
Academy Student
Patrick.

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19Vin 23 Noi 2012, 17:10

Ieee. Ai adus unu nou. Tare.Tare.Tare.Vroiam sa-ti pun si eu cateva intrebari, dar fetele ti-au pus destule. ;;) Spor la treaba. :))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 7 I_icon19

Sus In jos

Ce Inseamna Psihologie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 7 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-