|
|
Autor | Mesaj |
---|
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Black and White Vin 11 Mar 2011, 20:19 | |
| Vaii Bubu! Este exceptional:X Imi place enorm de mult:X VReau nextul ff repede! Te pup ^^ |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Black and White Vin 11 Mar 2011, 20:34 | |
| Bubu. Cand pui continuarea? Chiar e super si Chiar vrem continuarea Please |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Black and White Vin 11 Mar 2011, 22:12 | |
| Multumesc pentru raspuns si sper ca nu te-a deranjat...cand postezi???? Atata suspans dauneza grav sanatati!!! Haide bubu te rog frumos sau de nu |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Black and White Sam 12 Mar 2011, 13:33 | |
| Ce frumos Bubu! Cat imi place ficul tau! Cand pui continuarea? Te roooog sa o pui cat mai repede! O astept cu sufletul la gura! Vreau sa vad ce se mai intampla! Spor la scris si multe idei! Nu uita de neeext :D:D |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Black and White Dum 13 Mar 2011, 17:58 | |
| Iti iubesc ficul extrem de mult:x Pune repede nextu' ca ma disperi:o Atata suspans...nu mai am rabdare. Spor la idei si la scris. Pupici:* * |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Black and White Joi 17 Mar 2011, 01:09 | |
| Fara continuare .
FIC INCHIS !
|
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Black and White Sam 19 Mar 2011, 17:50 | |
| CUM FIC INCHIS????? Ei bine iti respect ideile si daca e inchis asta este dar inca ceva : A FOST CEL MAI TARE FIC>.> |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Black and White Sam 19 Mar 2011, 18:13 | |
| Stai putin ca a fost inchis..lam deschis |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: Black and White Sam 19 Mar 2011, 18:40 | |
| oooooo..ce tare!!FELICITARI :**** |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Black and White Sam 19 Mar 2011, 19:58 | |
| |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Black and White Dum 20 Mar 2011, 14:39 | |
| deci nu numai pot... abea astept nextu sunt foarte curioasa ce se va intampla:(( cand am aflat ca l-ai inchis am fost super trista:(( |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Black and White Dum 20 Mar 2011, 19:33 | |
| l-ai inchis doamne deci nu mai pot, fac infarct( nuj dak am scris bine) m-ai facut foarte curioasa vino cu nextu repede scumpa |
|
| |
ingrid Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : tg-jiu Nr. mesaje : 85 Puncte : 95 Reputatie : 2 Hobby-uri : imi place sa dansez si sa desenez:X Stare de spirit : happy:X
| Subiect: Re: Black and White Lun 28 Mar 2011, 13:33 | |
| NEXT!!!...hai mai repede cu el te rog:*:* |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Black and White Joi 31 Mar 2011, 13:10 | |
| |
|
| |
siropel_de_tuse^_^ Academy Student
Nr. mesaje : 25 Puncte : 30 Reputatie : -1 Stare de spirit : indragostita
| Subiect: Re: Black and White Lun 04 Apr 2011, 15:01 | |
| deci scumpa , am citit si eu ,si vreau sa iti spun ca te respect pentru munca depus la el , chiar mi-a placut si spere ca sasusaku sa ramana impreuna si ca sasuke sa se schimbe , iar la faza cu durez am cazut de pe scaun de ras . din nou respect si astept next-ul pupici <3 <3
|
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Black and White Joi 14 Apr 2011, 19:03 | |
| Miau miau ! Deci in primul rand imi cer iertare pentru luunga mea intarziere. Stiu ca nu am mai postat de mult timp, imi pare rau. Insa lasand asta la o parte, va multumesc pentru comentari si ma bucur ca va place. Am adus next-ul, sper sa va placa si acesta si inca odata imi cer iertare pentru lunga mea intarziere. Lectura placuta !
Capitolul 30
Sakura se afla de cateva ore la spital, in operatie. Acolo erau toti, inclusiv Sasuke. Brunetul era mai mult decat terminat, se considera vinovat, desi nu era. Vroia sa mearga la Karin si sa o bata pana numai stia de ea. Insa nu putea, trebuia sa stea langa Sakura. Nu putea sa creada ceea ce s-a intamplat, gandul ca rozalia poate sa-si piarda viata nu-i dadea pace. Nici nu vroia sa se gandeasca la asa ceva, insa in zadar deoarece mintea lui zbura catre cele mai intunecate ganduri. Se temea, se temea sa nu o piarda. Sa nu o piarda pe cea ce o iubeste si indiferent de ce va fi o va iubi mereu. Inima lui ii apartine si asta niciodata nu se va schimba. Il durea faptul ca ea acum se zbate intre viata si moarte doar din cauza unei banalitati. Privea in gol, parca se asemana cu un robot. Lacrimile-i cadeau in voie pe chip udandu-i bluza. Nu dadea importanta acestui fapt, caci pur si simplu nu se putea stapani. Nu vroia sa o piarda, vroia sa fie bine si sanatoasa. Stia ca daca isi revine posibil ea sa nu-l mai accepte, si chiar daca nu vroia sa auda de asta, nu conta. Daca ea era bine asta era important pentru el. O iubea, si vroia sa o stie in siguranta, vie. Acum tot ce isi dorea era ca el sa fie in locul ei, nu ea. Vroia ca toata suferinta ei sa fie defapt a lui. Stia ca o doare, si chiar daca isi va reveni niciodata nu va uita de acel sarut dintre Karin si el. Se ura pentru asta, pur si simplu se ura. Prea multa suferinta i-a provocat, nu a vrut, insa a facut-o. In minte-i aparu chipurile celor doi ingerasi, a baietilor lor. Se gandea la cei doi, daca lui ii va fi greu, ei ce vor face ? Probabil ca nu vor suporta asta, gandul ca mama lor a murit. Chiar daca Sakura inca nu murise, ii era inevitabil sa nu se gandeasca la asta. La fel erau si ceilalti, pur si simplu erau distrusi. Ore in sir trecusera, nimeni nu stia nimic. Doctorul nu iesise inca din sala de operatii, iar asistentele nu " stiau " nimic. Admosfera devenea din ce in mai agitata, brunetul numai putea sa astepte.. Dupa cateva minute doctorul iese din sala si se indrepta cu pasi marunti catre ei. - Imi pare rau..Sakura nu a rezistat si..a murit..spuse el pe o voce joasa.. Ochii tuturor se marira, iar Sasuke intra in stare de soc. Nu putea sa creada ceea ce tocmai a auzit. Sakura, femeia pe care o iubeste, a murit ? Unde e acea Sakura ? Unde ea cea care mereu era vesela ? Cea care trecea peste probleme cu zambetul pe buze intotdeauna ? Cea care avea zambetul asemenea unui rasarit de soare, si care te facea sa zambesti numai privindu-i chipul angelic. Mama ei se lasa in jos incepand sa planga in timp ce sotul sau incerca sa o calmeze. Sasuke nu se putea misca, era pur si simplu mai mult decat socat. In inima lui acum parca erau infipte mii si mii de acuri, unul cate unul. Il durea mai mult decat orice, era o durere pe care nu putea sa o explice. Nici lacrimi numai avea, expresia lui se transforma in una de ura. Avea de gand sa mearga la Karin, insa mai intai sa o vada pentru ultima data pe Sakura. - Domnule ? Pot ? intreba el scurt neavand puterea de a mai vorbi Doctorul dandu-si seama de ceea ce vrea se spuna incuvinta din cap. Sasuke se indrepta catre sala de operati. Cu fiecare pas inima lui parca ceva, parca bataile deveneau din ce in ce mai rare. Respiratia ii se ingreuna si simti ca se sufoca, ajungand in dreptul usi o deschise incet. Nu era nimeni, decat ea. Se apropie incet asezandu-se pe scaun si luandu-i mana in a sa. - Iubita mea, de ce s-a intamplat asta ? De ce mai lasat ? De ce nu ai ramas cu mine ? Stii ca sarutul dintre mine si Karin nu a insemnat nimic, ea m-a fortat. Nu te-as insela niciodata, de ce ai plecat din aceasta lume lasand in urma doar amintirile cu tine ? Sakura..te iubesc si te voi iubi mereu, as da orice ca acum tu sa fi bine si eu sa fiu in locul tau. De ce m-ai lasat ? spuse el cu o voce tremurandu-i.. Haide ! Deschide ochii Sakura ! Deschide ochii, te implor ! continua el .. Se apropie de ea unindu-si buzele cu ale ei. In acel moment...
Deci cam atat, este scurt insa daca il faceam mai lung intram in capitolul 31. Pai nu va faceti griji, capitolul 31 o sa fie muuult mai lung !.
Ultima editare efectuata de catre BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ in Sam 30 Apr 2011, 20:26, editata de 1 ori |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Black and White Joi 14 Apr 2011, 19:10 | |
| Vai Bubu cat ma bucur!!! Deci vreau sa-ti spun ca imi place ffff mult acest capitol!!! Foarte, dar foarte dragutz! Astept cu mare nerabdare next sa vad ce se mai intampla! Pupici! |
|
| |
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: Black and White Vin 15 Apr 2011, 15:09 | |
| |
|
| |
ada Genin
Sex : Localizare : Undeva in intuneric Nr. mesaje : 173 Puncte : 182 Reputatie : 5 Stare de spirit : Mda...
| Subiect: Re: Black and White Sam 16 Apr 2011, 10:10 | |
| Aolo mama!! Ce tare e!! Vreau next-u bubu inteles? DA Doamne sa se trezeasca....pff ce a fost in capul lui Sasuke.... Tipul ala o sa ia bataie de la mine.....Cum spuneam imi placee moolt. Si sper sa pui next-ul repede bubu. hi Hi hi.. Ja'ne |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Black and White Sam 16 Apr 2011, 11:32 | |
| Mama Bubuuu! Credeam ca nu mai pui nextu=)) Eu ma aruncasem pe geam da am vazut ca ai pus nextu:x Deci e asa de frumos:x Nici nu pot zice in cuvinte cat de mult il ador:x Deci Mamii am sarit 3 metrii in sus cand am citit:x Atata de frumos e! M-ai lasat dinou in suspans=(( LEAOO!
Paii este foarte frumos eu nu am ce comenta la fiicul tau:x Succes in continuare iar nextu sper sa vina repede:X |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Black and White Sam 16 Apr 2011, 22:01 | |
| Ok. Am priceput. Capitolul 31 o sa fie mult mai lung, dar intrebarea mea este: "Cand o sa fie capirolul 31" Imi place mult si astept nextu Te pup dulce dulce de tot |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Black and White Mar 19 Apr 2011, 01:38 | |
| Off Bubule de cand nu ammai venit eu pe aicia, imi paree asa de rau :(( ma iertii mami te roog :((.Deci in seara asta mi-a venit si mie cheful de citit asa ca m-am pus pe citit ficuri si am zis sa fie unul mai lung asa ca am vazu ficul tau sicand am vazut cate bagii are..aa e clar , da cand am vazut doar 3 capitole in 4-5 paini in care am lipsitt :((( pfff...ma bucur macar ca urmatorul va fi mai lung, x:x acum sa incepem : Deci e super mi-a placut mult de tot , umm ciudat eu nu i-as fi iertat pe scrpiiele alea 2 ce sunt , dar sa zicem iar treba cu copilul pirdut oare sa fie adevarata? asta numai tu sti mami :)) Sasuke te omor x( ce-mi venea sa-l omor adica cum poate sa se sarute cu aia Sasuke Sasuke , maa dar nu te poti si tu purin abtine sau macar sa nu o mai faci in locuri publice ;))) Si acum cel mai rau dar si cea mai frumoasa parte a ficului...parerea mea :POFTIM!!!SAKURA SOARTAAA?!!!mamaa dar chiar ca ti-a venit inspiratia Bubule, imi place mult si vreau neaparat nextul te roog mult de tot. Sakura moarta :(( ce trist dar si frumos si romantic,dramatic...si lista poate contiunadar dupa cum cred ca sti e 2 fara 20 noaptea...aproape , eu m-am apucat de citit si criticat ficuri la ora asta deci...iti dai seama =)) Mami meu scump inimioara mea vrea nextul te roog si imi cer iar scuze ca nu am, ammai trecut pe aici, tr log iartama :( Te ubesc mami la fel si ficu astept nextul pwp |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Black and White Mar 19 Apr 2011, 08:49 | |
| Extraordinar..Deci mi-a placut rau Bulinel... Va fi mai lung insa cand il vei posta??:( Repede sper..deci pe treaba..!!! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Black and White Mar 19 Apr 2011, 13:00 | |
| |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Black and White Mier 20 Apr 2011, 16:00 | |
| Bubu daca nu pui nextul , plang , deci , ai mila :(((((((( , pune nextul ala mai repede :(((( |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Black and White | |
| |
|
| |
|