Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Mărita-te cu mafia +14

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 20:40

Traiasca next-ul ! nr1
Multumesc de anunt !
Deci tot a apartu Sasuke in love
Chiar sunt curioasa sa vad ca se mai intampla
Stii cat imi place , nu ?
Te-am pupacit si astept next - ul !
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 21:29

hihi ce frumos capitolul
mersi de anunt, si sper sa o faci in continuare kiss
astept nextul, te-am pupat dulceee
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Lun 19 Noi 2012, 14:33

Un nou capitol! a hug Ce bine! Dar poate le pui si tu mai devreme. Oricum, mersi de anunt. Capitolul a fost super. Ce petrecere super. Parca as vrea si eu sa fiu acolo. Sa ma anunti, si poate o sa pui next-ul mai repede.
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Lun 19 Noi 2012, 16:14

OMG ⭕oo⭕!!!
I am happy!!!!
In sfarsit s-au reintalnittt!!!1 Yuyyyy :X:Xx ce dulceeeee:X:XX:X:X.
Pe 09.12.2012 urmatorul capitol?? Vrei sa mor? Nu putem negocia :-"..Ceva mai repede ca fierb :-"..?
Abia astept next-ul:X:X:XX:.
Spor la scris si imaginatie kiss !
PS: Ms ca m-ai anuntat kiss.
Sus In jos
† LoRy †
Genin
Genin
† LoRy †

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : ღ In hell ღ
Nr. mesaje Nr. mesaje : 426
Puncte : 476
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : Să'l plimb pe Cerber
Stare de spirit Stare de spirit : Sadică ψ

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Lun 19 Noi 2012, 23:28

Împușcă-mă,nu cred deci nu cred...sunt ultima?tocmai la fic-ul sys-ului mew?
Sry,sry,sry,sry și înkă o dată sry.Așa aku fic-ul so...mamă deci nu cred...Konan...trb să mă aștept,adik Sasuke avea o intrare de mafiot în timp ce...bara sună cam feminim pt el =]]],dar ar fi fost prea marfă să-i fakă surpriza asta lui Saku =]]].Capitolul e genial ca de obicei și am de așteptat next muuult T_T...of,of,of...anuntă-mă oricum...te pwp dulce bye :*
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Mar 20 Noi 2012, 21:36

Super ! Imi place capitolul mult si te rog anunta-mă când pui nextul! Pupici!
Sus In jos
Arcana Julia
Chūnin
Chūnin
Arcana Julia

Localizare Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 889
Puncte : 930
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred
Stare de spirit Stare de spirit : in general buna

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Vin 23 Noi 2012, 16:14

Imi cer scuze pentru intarziere, dar cum ai
spus si tu- a venit perioada tezelor, iar eu abea mai apuc sa intru pe calculator.
Deci despre fic: pai ce as putea spune, inafara de faptul ca e tare si sa
o ti tot asa? Astept next-ul, deci nu uita sa ma anunti. Pana la urmatoare
reintalnire A.J. te pupaceste kiss dulce de tot. Bye, bye.
Sus In jos
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Vin 23 Noi 2012, 20:24

Baby, sunt prezenta! a hug Deci, mi-a luat cam...2 ore sa iti citesc tot ficul vrand sa nu scap nici macar cel mai mic detaliu. So, nu am ce comenta. Totul ti-a iesit superb, de la primul capitol pana la ultimul, adica in adevaratul sens al cuvintelor mele. Ai pus la punct sentimentele si ideea e a naibii de buna si superba. Ce Doamne? O sa imbatranesc eu pana ajung unde esti tu!
Deci, Baby, imi dai M.P. cand te mananca sa aduci next. Nu mai pot!De abia astept sa il vad!! kiss
Sus In jos
` Squirrel `
Guardian Ninja
Guardian Ninja
` Squirrel `

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Sv, C.M.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2169
Puncte : 2265
Reputatie Reputatie : 72
Hobby-uri Hobby-uri : A lot.
Stare de spirit Stare de spirit : Tired all the time.

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 15:51

Bună draga meaaaa! Uite critica cerută! a hug rusinos

Idee: Nu e foarte spectaculoasa. Crede-ma, am mai intalnit o groaza de ficuri cu mafie si tot felul de astfel de lucruri asemanatoare. Cu toate astea, poti sa o personalizezi, sa aduci idei nemaintalnite in vreun fic pentru a-l face cat mai original pe al tau.

Titulul: Da, are legatura cu continutul, insa nu ma atrage chiar foarte tare. Poate fiindca sunt eu mai ciudata, unora poate li se va parea mai intrigant decat mie. Dar stii, parerile sunt impartite.

Descriere: Paai, aici apar niste mici, mari probleme. Descrierea sentimentala lipseste, ceea ce nu e chiar bine fiindca duce de rapa si actiunea care devine mult mai grabita decat ar fi trebuit sa fie. Stiu ca poate ti se pare greu acum, dar daca mai exersezi, va devein mai usor. Nu fa totul asa de superficial, la descriere ma refer. Incearca sa aprofundezi fiecare traire a personajului, fiecare stare pe care o simte la un moment dat si va fi mult mai bine.

Dialog: E cam sec si pe alocuri nici nu trebuia sa apara. Puteai foarte bines a il transformi in vorbire indirect. Pe viitor poti sa “arunci” replicile nefolositoare care incarca capitolul fara nici un rost.

Actiune: Ti-am spus déjà ca e grabita si asta din cauza descrierii, in special celei sentimentale. O data ce o vei imbogatii pe aceasta si actiunea va fi mai lenta si mai placuta pentru cititori

Greseli de ortografie/tastare in ultimul capitol:

Celalant – celalalt
Demult – de mult
Cintinua – continua
Imaneaza – inmaneaza
Acelas – acelasi
Vroia – voia
Certanduse – certandu-se
Peroana – persoana
Bodygarzii – bodyguarzii
Insfarsit – in sfarsit
Avnd – avand
Imanez – inmanez

Estetica: Estetica este O.K. , nu m-am obosit deloc la citit, dar.. trebuie sa iti zic de cenzurarile care tot apar. Unele nu isi au rostul si nu stiu.. ar fi bine sa le inlocuiesti cu altceva. Sincer, pe mine nu ma atrag deloc intr-un fic, poveste, carte, ar orice alta tentativa prozaica cuvintele urate si nu cred ca sunt singura. Ar fi bine sa le inlocuiesti, asta e doar un sfat.

Punctuatie: Dupa orice semn de punctuatie se da “space” . Nu vad asta la tine deci m-am gandit sa-ti zic.. Sunt sigura ca vei fi mai atenta de acum. A.. si referitor la punctele de suspensie.. Unele dintre ele chiar nu-si au rostul, crede-ma, citeste din nou capitolele si vei vedea cand trebuie puse si cand nu.

Ei bine, cam atât am avut eu de zis... sper sa nu te fi supărat cu ceva și totodată sper ă te fi ajutat. Eu te sfatuiesc inca o data sa-ti citesti din nou capitolele fiindca asta te va ajuta in viitor la ce trebuie sa lucrezi. Vei vedea cand si unde trebuie sa mai adaugi descriere, vei observa cand trebuie puse semnele de punctuatie corespunzatoare si inca ceva.. fii atenta la timpurile verbale. In multe locuri sunt toate de-a valma. Sunt sigura ca le vei corecta. Astept schimbari. Have a nice day!:)

Ultima editare efectuata de catre ` Squirrel ` in Vin 08 Feb 2013, 18:36, editata de 1 ori
Sus In jos
Just4You
Genin
Genin
Just4You

Sex : feminin Localizare Localizare : in lumea viselor
Nr. mesaje Nr. mesaje : 87
Puncte : 99
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : n-am chef sa le enumar
Stare de spirit Stare de spirit : happy_*_*

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 16:10

SA MA ANUNTI CAND PUI NEXTUL SI APROPO IMI PLACE FOARTE MULT FICUL TAU.TE PUPACESC.:*****
Sus In jos
Anky.Ancuta.
Genin
Genin
Anky.Ancuta.

Localizare Localizare : in lumea viselor
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 350
Puncte : 415
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc.
Stare de spirit Stare de spirit : :*_happy_:*

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Mar 04 Dec 2012, 21:44

Ce scump a fos Sasukee cu Sakura!Cred ca Naruto a facut bine ca i-a spus sa o lase in pace pentru ca cred ca datea toata lumea afara si incepea sa se certe cu Sakura.Ar fii fost un scandal monstru.Sa ma anunti de next.
Sus In jos
Sengni
S-Class
S-Class
Sengni

Localizare Localizare : • România
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3191
Puncte : 3381
Reputatie Reputatie : 74
Hobby-uri Hobby-uri : Să stau pe forum •
Stare de spirit Stare de spirit : Many Many Happy •

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 13:50

Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 39498440563747283937121

Maritate cu Mafia >>>>>>>> Capitolul 8

Sakura view:

-Superba mea Sakura, de ce nu mergi si tu sa te distrezi? spune Itachi tolanit intr-un alt colt al balconului.
Cand a putut ajunge asa de repede aici? Acum m-am retras pentru putin timp intr-un loc mai retras de ceilanti, simtind ca am nevoie de putina liniste.Pana acum am dansat cu Sasuke si sunt foarte obosita.Cand ies in oras ma sa ca la un job in prezenta lui.Vrea de la mine sa fiu o fata cat mai eleganta, cu simtul umorului, draguta cu ceilanti oameni, dar mai ales cu fratele sau, Itachi.Chiar daca dansul imi face cateodata avansuri, Sasuke nu observa deloc.Crede ca Itachi imi vrea doar tot binele din lume si trebuie, imi zice el, sa il consider un frate mai mare.Hm, nu prea cred asta.

-Ma doare putin capul, stai linistit nu am nici o problema! am incercat sa spun asta putin distanta.
Itachi se aproprie de mine incet cu acei ochii care mi se par cateodata atat de frumosi..sunt identici cu cei a lui Sasuke si sunt atat de atragatori si exprima de fiecare data o liniste aparte.

-Esti sigura? Sasuke mi-a spus se te duci mai tarziu in birou la el, dar nu acum....-spune zambind, dar neuitand sa isi schiteze un zambet oarecum siret.Isi pune mainele pe soldul meu si se uita la mine intens incercand, cred eu, sa ma cucereasca.Chiar daca are multa experienta in acest domeniu.

-.....
Nemaiputand sa spun nimic, deodata Itachi isi lipeste buzele sale moi cu ale mele, auzind cum isi trage aer in piept impresionanduma total, danddu-mi impresia ca incearca sa fie putin pervers.Niciodata nu a incercat sa faca asa ceva , dar dintr-un alt punct de vedere, chiar stia sa sarute.''Experienta a fost dobandita''.Buzele lui erau tare dulci si le apasau cu putere pe ale mele, miscandu-si limba incet si pervers punandu-ma intr-o stare ametitoare.Isi misca usor degetele pe soldul meu.Totusi, unde credea ca poate sa ajunga? Incerc usor sa ma deslipesc de trupul lui uitandu-ma putin speriata la el.Ce e in minte lui? Se uita uimit la mine cu o privire gen: ''De ce nu mai stai?''.E prima oare cand ma sarut cu el, dar nu il puteam lasa sa incalce masura.Inaninte ca el sa faca alta miscare, incerc sa plec de acolo mai repede, inainte ca Sasuke sa isi faca vreo' aparitie misterioasa pe aici si sa am impuste cu un glont direct in cap.

-Esti nebun?!
Nu trebuia sa fac asa ceva cu el, chiar daca el avea acea ''aura'' de a atrage femeile la el cu forta-luminii.Nu cred ca constientizeaza cat inseamna pentru mine un sarut.De mica mi-au spus parintii ca este o mare imporanta sa te ti-i cu un baiat de mana, apai sa te saruti cu el!Cred ca in acest moment, alcoolul i'a dat mintea peste cap lui Itachi.Ma uit la el cum nu reactioneaza deloc, ba chiar se aseaza ingandurat pe un scaun, incercand sa mormaie ceva pe gura:

-De ce iti place de Sasuke si de mine, nu?Ma port urat cu tine?
Raman putin muta de vorbele spuse de el.Chiar se poarta frumos cu mine si ma respecta asa cum alti nu ar face-o, dar totusi sunt actuala sotie a lui Sasuke si nu pot sa ii gresesc.De la o vreme Itachi este un om foarte bland, dau nu cred ca s-a schimbat cu adevarat.Din putina mila si respect, simtind chiar ca tine poate la mine undeva in inima lui, si ar fi arogant din partea mea sa ii intorc spatele, ma duc langa el spunandu-i cu blandete ca imi pare rau pentru purtarea mea egoista si ii pun palmele in ale mele, incercand sa il fac sa nu se mai simta trist pentru evitarea mea de adioneaori, dar trebuie sa inteleaga si el ca eu nu sunt ca toate celelante fete.Ii spun incet ca totul va fi bine si nu merita sa isi piarda timpul ca un om singuratic, si sa se bucure de viata cat mai mult posibil.Il iau de ambele maini, il ridic de pe scaun si ne indreptam amandoi spre ''sala de dans''.Iau de pe masa ceva da baut si ii inmanz cu drag un pahar de vin rosu lui Itachi.Sper ca nu o sa se imbete prea tare din cauza asta.Observand ca vreau sa plec la Sasuke isi ia un frumos la revedere de la mine, neuitand sa ma linguseasca cu apelativul ''scmpa''.El ma linguseste mai-mereu, avand de mai mult timp un reflex invonultar posesiv.
Urc incet scarile care duc spre biroul lui Sasuke.Sper sa nu se fi intamplat ceva grav, sau sa se fi imbatat.Intru cu blandete tragand incet cu ochii in toata incaperea.Sasuke statea tolanit pe scaunul sau din piele cu imprimeu de tigru uitandu-se cu atentie in laptop-ul sau.Pasesc fermecator pe podeaua din marmura, auzinu-se deja tocurile mele cu care paseam accentuat.Am invatat pe parcursul timpului cat am fost cu Sasuke, ca el isi doreste intotdeauna de la mine sa fiu o fata fermecatoare si eleganta.

- M-ai chemat? spun zambitoare
-Rozalia mea, spune uitandu-se atent la mine si analizandu-ma din cap pana-n picioare si facandu-mi in acelas timp somn se ma asez pe genunchiul lui neuitand sa isi miste usor degetele pe picioarele mele, de ce mirosi a tigara?
Off, Itachi am uitat ca el fumeaza de zori.Ce pot sa ii spun lui Sasuke acum? Ca m-am apucat de fumat? in secunda urmatoare ar lua pistolul de pe masa si m-ar impusca direct in gura.-el isi tine intotdeauna un pistol langa el de orice eventualitate.

-Pai, ca sa vezi, oamenii de la parter fumeaza abundent....spun balbaindu-ma.
Doamne un raspuns mai prost nu gaseam? Sasuke se uita la mine nedumerit asteptant parca sa ii mai spun si un alt motiv prostesc.

-Marog, datorita eventualitatii ca partenerii mei sa bage de seama lipsirea mea din conventie, m-am gandit sa te odihnesti in acest interval de timp, deoarece maine dupa-masa cel tarziu vom pleca la Moscova.Daca te intrebi de ce vi cu mine, vii pentru ca sunt sigur ca ti-a fost dor de mine si nici macar nu am apucat sa stam impreuna...Alte intrebari?
Hm, nici nu puteam sa mai ii spun altceva deoarece nu ii plac oamenii care il contrazic.Era deja clar ca maine va fi o zi obositoare pe avion asa ca mai bine as pleca sa ma odihnesc putin, chiar daca nu cred ca o voi face mai ales cu muzica care bubuie la parter.Sasuke se uita la mine muscandu-si buza inferioara.Isi indreapta mana spre fata mea, intorcand-o cu blandete neuitand sa se holbeze putin la posteriorul meu.A inceput sa ma sarute incet pe gat, incercand sa ma duca in culmele extazului.Cand sa ajunga la buzele mele ii iau mana de pe mine si ii spus incet ca sunt foarte obosita si ca nu pot sa ii rasfat pofetele chiar acum.

-Bine, ai grija de tine si nu uita ca-n Rusia ninge.Noapte buna scmumpa mea.
Mda, nu a uitat sa ma si linguseasca la fel ca Itachi - nu degeaba sunt frati.Ma ridic de pe genunchiul lui si ma indrept fix catre dormitor.Imi deschid lenesa dulapul si ma imbrac cu o pijama rosie tip mini-rochie.Maine dimineata voi avea destul timp sa imi fac bagajul mai ales ca avionul pleaca la 11:09.Ma asez usor pe pat si ma invelesc cu o plapuma gandindu-ma deja ce frig este in Rusia.Cand sa adorm aud usa dormitorului deschizandu-se iar eu tresar repede din pat ca o speriata de Armaghedon.Nu imi placea ca lumea sa ma vada-n pijamaua de noapte cumparata de nimeni altcineva decat Sasuke.

-Stai linistita Saku, sunt eu Hinata.Si mie imi e frumoaso somn, sincer! spune Hinata foarte vesela si amuzata de felul in care aratam.
-Hinata? - era imbracata intr-o pijama lila care ii scotea ochii in evdenta, si nu numai.
Se pune in pat langa mine urandu-mi dragastos noapte buna.Ma asez si eu inapoi cu fata spre ea admirand-o cand de frumoasa poate fi uneori.Ma mir cum a lasat-o Naruto sa doarma.Peste putin timp adormim impreuna ca doua surori, uitand sa ne mai demachiam.

P.S. : Multumesc ` Squirrel ` pentru critica si evaluarea fic-ului meu :)
Dragilor sper ca va placut presimt eu ultimul capiol :( Stati linistiti nu va fi ultimul daca nu murim desigur, adica :
Mie imi este foarte frica de data de 21.12.2012 - chiar eu bagat astia de la Tv frica-n mine si nu mai pot, cred ca va veni cu adevarat Sfarsitul Lumii.Nu stiu daca voi aveti aceasi parerea cu a mea, dar eu mi-am trait viata pana acum. :))) Si cu siguranta, daca mai traim dupa aceea data, voi fi foarte bucuroasa sa pun peste cateva zile CAPITOLUL 9 la >>>>>>>>> Maritate cu Mafia +14. Nu uitati: bucurati-va de fiecare clipa traita.
they see me trollin\
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 14:08

Buna!
Ma bucur ca m-ai anuntat de next ! ^^
Imi place mult capitolul...Insa imi este teama ca Itachi sa nu se bage mai mult decat trebuie in casnicia Sakurei...Nu vreau sa se desparta de Sasuke..le sta prea bine impreuna:X:X Ii ador! :X:X
Sper sa aduci next repede!
Spor la scris si imaginatie kiss !
Te pupa Deya kiss.
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 14:54

Mersi ca m-ai anunțat ! Imi place mult capitolul ! Anunta-ma când pui nextul !
Sus In jos
Alexandra.
Chūnin
Chūnin
Alexandra.

Localizare Localizare : Calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 797
Puncte : 865
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 16:54

Uite ca eu chiar daca acum ar trebui sa imi scriu referatul iti citesc capitolul si vrea sa spun ca imi place foarte mult.
Abia astept sa vad ce se va intampla in Rusia si cum va mai reactiona Itachi in continuare.
Deci per total imi place foarte mult si ce mai am de zis e spor la scris si la idei.
Sus In jos
Anky.Ancuta.
Genin
Genin
Anky.Ancuta.

Localizare Localizare : in lumea viselor
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 350
Puncte : 415
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc.
Stare de spirit Stare de spirit : :*_happy_:*

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 19:15

N-am cuvinte sa spun cat de frumos a fost capitolul.Saracu Itachi dar eu tot cu Sasuke tin.Sa ma anunti cand pui nextul.
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 19:17

Bre, da' Itachi devine din ce în ce mai aproape de genul 'bad boy', ah ?

Mi-a plăcut foarte mult acest capitol... şi 'zici' că cei doi amorezaţi vor dori să plece în Moscova... mi se pare mie, sau iubirea mea secretă pentru Rusia şi întregile ei meleaguri, este cam molipsitoare...

Îţi mulţumesc foarte mult de anunţ, crede-mă, chiar apreciez şi nu crede în prostiile acelea despre sfârşitul lumii ! Sunt doar nişte aberaţii ce au pornit din gura unui temb*l care nu a avut ce face cu imagineaţa sa cea... 'înţeleaptă', ca să zic aşa...
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 21:28

Buna scumpo!
Hai ca iti zic si eu asa.:)) Sper ca nu te superi. Ma rog, deci ai avut cateva greselute de tastare, dar nu-i nimic. Daca vrei poti da un edit si ai rezolvat. In legatura cu Itachi, curajos baiatul. Eu ii dadeam o palma de toata frumusetea:)) Bine, poate nci chiar, dar totusi. Te dai la o fata maritata? Si chiar cu fratele tau maritata? Nesimtit brunet.
Sa nu iti faci griji cu 21 decembrie. Au zis ca vine ''sffarsitul lumii' si in 2011 si in alti ani. Asta este o mare prostie. Nimeni nu stie cand vine. Si uite iti ic ccv, poate te ajuta. cineva a zis ca o sa vina sfarsitul lumii cand toti o sa credem ca vine. Si chiar cred in chestia asta. Daca noi stim ca nu e adevarat, nu o sa vina. Sper sa te ajute.
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Dum 09 Dec 2012, 21:45

Oh , baby ( incep si eu sa zic asta lough ) daca mai zici ceva de sfarsitul lumii cred ca arunc cu ceva dupa tine ! Sau vrei numarul lui Cata ? Ati vorbi impreuna despre aberatia asta , numai ca el isi face planuri pentru supravietuire . A , da si Iris care chiar asteapta asta . Of ! Of ! Imi vine sa dau cu ceva dupa ei , dar daca au dreptate pierd 20 de lei rolling on the floor ( nu vreti sa stiti )

Mi-a placut mult acest capitol in love ! In special de Sasuke in love
Si Itachi asta lough
Moscova think Abia astept sa vad ce se mai intampla jos palaria in fata
Multumes mult de anunt dap !
Te-am pupat kiss
Sus In jos
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Mier 12 Dec 2012, 10:28

.... esti rea... sad
Nu m-ai anuntat! (D) Oricum... sarind peste....
O.M.G.! Itachi?! hmm..realy? Doamne...chiar ca e ca Sas`ke! Perversi si dulci amandoi! Tot ce pot zice e ca m-ai lasat masca. Imi place asa de mult! Multa actiune, si unde meeerg???? Mda...sa imi zica mie un baiat sa merg cu el fara sa ma intrebe si pe mine ca.... ce tot vorbesc?! :)))))))
Baby... am nevoie de next! Si de anunt!(D) NU uita scumpo!Pliiiz! puppy eyes
Te pup si spor la idei si scris! kiss a hug

P.S. Apocalipsa?! Mda... Nu va fii! Dumnezeu ne va apara. Restul sunt chestii de adormit. a hug
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Dum 16 Dec 2012, 18:59

deci in primul rand scuze ca dau comm atat de tarziu... dar am avut de invatat si teme si meditatii etc...
capitolul a fost super si daca este pot sa-l impusc pe itachi???
mersi de anunt si abia astept sa vad ce se va intampla in continuare kiss
Sus In jos
Arcana Julia
Chūnin
Chūnin
Arcana Julia

Localizare Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 889
Puncte : 930
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred
Stare de spirit Stare de spirit : in general buna

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Joi 20 Dec 2012, 21:06

In primul rand imi cer scuze pentru ca am intarziat atat de mult cu
micul meu comentariu. Iti multumesc pentru acest capitol atat de frumos.
Sper sa nu strici casnicia celor doi si sunt foarte curioasa
sa aflu ce urmeaza sa se intample in Rusia. Mult spor la scris si
nu uita sa nu te schimbi niciodata. Pana la urmatorul capitol A.J. te
imbratiseaza calduros a hug Bye, Bye
Sus In jos
angel of darkness
Genin
Genin
angel of darkness

Localizare Localizare : arad
Nr. mesaje Nr. mesaje : 308
Puncte : 342
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : leptopul
Stare de spirit Stare de spirit : in general destul de buna

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Lun 31 Dec 2012, 14:51

Bine,se pare ca am gasit insfarsit un fic facut de tine,stiu cam tarziu,dar na acuma,io-s cam intarziata deobicei,mai ales la ficurile bune,asta-s eu,bine sa nu mai vb de mine si sa vb de tine si ficu tau,ii GENIAL,Imi place idea cu un bad Sasuke si vad ca in peisaj a aparut si Itachi,pai ce sa-ti mai spun inafara de anuntama si pe mine.
See you kiss
Te:*: si te a hug si te mai si hi!
Sus In jos
Sengni
S-Class
S-Class
Sengni

Localizare Localizare : • România
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3191
Puncte : 3381
Reputatie Reputatie : 74
Hobby-uri Hobby-uri : Să stau pe forum •
Stare de spirit Stare de spirit : Many Many Happy •

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Mier 02 Ian 2013, 20:01

Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 Tumblrmfnzi9p6av1rwv4j2

Maritate cu Mafia >>>>>>>>>>>> Capitolul 9

Sakura's view:

Puteam sa observ pe geamul avionului norii jucausi care se inghesuiau sa ocupe cat mai mult loc pe cerul intunecat.Se pare ca urma o ploaie pe cinste.Sper sa nu ne afecteze zborul.Imi pun piciorul drept peste cel stang, plictisandu-ma de mult de pozitia mea, gandindu-ma ca ma aveam 2h pana ajungem la destinatie.Sasuke a incercat sa-mi explice pe scurt ce cautam noi in mijlocul verii in Rusia, dar nu a vrut sa-mi dea prea multe detalii.Tot ceea ce mi-a spus a fost ca vom merge in vacanta cu prietenii nostri.Mda, halal prieteni. Au venit cu noi doar Hinata - cum a spus si Sasuke, sa-mi tina companie, iubitul acesteia, Naruto, nelipsitul Itachi, prietenul sau Daiedara si desigur niste oameni care se tineau dupa mine peste tot.Se presupunea ca erau bodyguarzii lui Sasuke.Erau patru de numar, imbracati in negru.Camasa neagra, sacou negru, pantaloni negrii, pantofi negrii, soseste negre - pe care le-am vazut cand s-au asezat pe niste locuri din compartiment, si presupun ca si lenjeria intima le era neagra.Numai niste butonase de la sacou erau aurii.Mult m-am mirat cand am observat dupa putin timp ca numai noi si inca trei persoane in plus eram in intreg compartimentul, fiind inca douazeci de locuri libere.Oare Sasuke a planificat asta? El se afla langa mine, mai exact in stanga mea si se uita pe geam foarte ganditor.Oare se gadeste in ce locuri vom merge? Sau cate treburi are pe cap...Dar cum a zis, sper sa fie o vacanta.Ma ridic intentionat sa vad daca brunetul se uita dupa mine, dar nu o face.Dar daca a aflat despre mine si Itachi? Nu, nici asta nu se poate, deoarece daca stia asa ceva ma arunca din avion in urmatoarea secunda.Deci optiune exclusa.Hinata dormea in bratele lui Naruto deci nu ii puteam sa ii deranjez, iar in nicun caz nu m-as duce la Itachi sa-l intreb ce mai face.Ma asez invinsa la locul meu, crezand ca Sasuke stia deja ca nu aveam unde sa merg asa ca nu a schitat niciun fel de uimire.Peste putin timp vom ajunge in Moscova, unde sper ca nu vom sta degeaba.

Sasuke's view:

De putin timp am ajuns cu bine in frumoasa tara, Rusia.Ce mai iubesc aceasta tara! Rusoaicele sunt cele mai frumoase femei - dupa cum spune si marele televizor care, chiar imi lipseste acum.Pana sa ajungem la apartamentul unde ne va fi resedinta pentru cateva saptamani de acum incolo, am observat cu ardoare multe femei care isi etalau fara jena taliile parca sculptate.Cele mai multe aveau partenerii aproape, dar chair nu ma interesau.Stiu ca am o adevarata frumusete langa mine, si nu pot sa imi spun niciodata ca regret alegerea facuta.Ii platesc drumul taxiului care ne-a adus de la aeroport.Ma duc in casa, sa vad unde imi voi petrece de acum urmatoarele zile..

-Ce faci, scumpule? imi spune o voce de inger la ureche.

Era iubita mea, Sakura.Mi-a lipsit mult vocea ei linistitoare.Nu ii raspund, dar ma intorc cu fata la ea.Avea ca intotdeauna acei ochii verzi de parca iti creiau de fiecare data o dispozitie mai mult ca perfecta.Ii curpind usor fata fara imperfectiuni si cand sa o sarut ea ma respinge spunandu-mi ca are putina treaba.O inteleg.Nu ne-am mai vazut de mult si e normal sa se simta putin intimidata, dar sper sa ii treaca repede.Ma duc pe canapea si deschid televizorul.Era pe canulul de stiri.Desigur, ca de fiecare data, noi accidente, oameni saraci etc.In loc sa arate si astia ceva interesant, ne sperie cu tot felul de inatmplari stranii.In timp ce schimb de pe un canal pe altul, Itachi se aseaza si el pe canapea si imi spun ca vrea sa imi arate un film.Mda, numai de filme aveam chef acum, dar am acceptat pana la urma.In timp ce filmul incepe ma gandesc la ce am de facut.Maine voi avea o zi grea si trebuie sa imi las prietenii singuri.Vreau sa ma duc sa vorbesc cu Kakashi - un bun prieten de afaceri, sa fac o tura mai mare de oras si sa ies seara in oras cu baietii si de ce nu si fetele.Deodata Itachi ma loveste tare pe umar si isi misca sprancele in sus si jos.Ce vrea sa zica asta? Daca are gura sa o foloseasca.Isi indreapta privirea catre telivizor, ceea ce fac si eu.Raman cu ochii dilatati la ce vad, nebunul asta de Itachi nu si-a gasit inca o partenera asa ca se uita la filme interzise minorilor ! E nebun ? De ce nu se duce intr-un club sa isi rasfete poftele, nu sa-mi spurce mie televizorul.Mai arunc o privire spre ecran, dar pana la urma mi se face scarba si ma duc in dormitor.Nici cand am fost mic, si nici acum nu o sa-mi stric memoria cu astfel de chestii.Eu cred ca numai cei obsedati se uit la astfel de chestii, numai oamenii care nu vor avea nici un viitor stralucit.Numai porcarii se mai inventeaza si in ziua de azi.Cand ma gandesc unde a putut ajunge omul imi vine sa vomit.Cand vad femeile care iti fac cu mana pe centura, rugandu-te din priviri sa le arunci macar un banut.Ma mir cum Cel de sus nu ne-a luat viata la toti pana acum.Daca as fi unul dintre supusii Lui, l-as ruga cu ardoare sa omoare rasa umana si sa faca altii la loc.Omenirea a juns mult prea departe.Ma consider un om castigat si nu imi pare rau de nici un pas pe care l-am facut.Am prieteni, am o meserie - chiar daca nu este total legala, si o iubita.Oricum, in ziua de azi oamenii care lucreaza in domeniul de a apara tara nu isi mai fac atat de bine treaba.Daca le arunci acolo niste bacnote care sunt intiparite cu cateva zerouri, ai scapat bazma curata de tot.
Lasand toate gandurile acestea pe mai tarziu o observ pe frumoasa mea Sakura statand plictisita in pat.O intreb de ce nu sta cu Hinata si ea imi raspunde ca aceasta a plecat in oras cu Naruto.Cand sa fiu gata sa scot o prostie pe gura ma opresc.Parca i-am spus dobi****** aluia sa o lese pe Hinata cu Sakura.Ce id***.

-Ma duc sa ma uit la televizor..! spune Sakura ridicandu-se din pat.

Amantindu-mi brusc de ceea ce am vazut mai devreme, si temandu-ma ca Itachi sa nu fi oprit deja filmul ala ii spun Sakurei ca televizorul este ocupat momentan.Ofteaza.Ce urasc cand Sakura este suparata.Dar deodata a inceput sa imi merga o rotita din cap.Ma ridic si eu la randul meu si ma duc langa Sakura.Putin nehotarat o iau si o trag langa pieptul meu.Surprinsa, nu zice nimic.Mi-a fost dor sa o strang la piept, sa ii simt trupul langa al meu..Ii astup gura cu a mea si ii deschid nasturii de la bluza.Miscarile mele sunt cu totul precise, parca gandindu-ma dinainte ce voi face si cum o voi face.Intr-adevar, cat am fost plecat mi-am inchipuit de multe ori nopti fierbinti alaturi de Sakura.Poarta pe dedesubt doar un sutien si o pereche de chiloti care ar turba orice barbat la vederea acestora.Acum Sakura este goala pusca in fata mea, parul ei fiind in dezordine.O asez romantic pe pat gandindu-ma intr-una la ceea ce va urma.Ii dau jos tot ceea ce are pe ea.Incep s-o framant salbatic.Mainele mele ii alearga pe tot trupul, explorand pana si cele mai intime locuri, intoranc-o de pe-o parte pe alta, asezand-o in cele mai ciudate pozitii.Gafaie, s-a incins ! Nici ea nu mai are rabdare, am reusit sa o innebunesc de data aceasta.Si ea incearca sa-mi dea tricoul de pe mine gemand inabusit.Cand nu mai reusesc sa ma apar si simt ca-mi pierd si eu mintile, scena devine din ce in ce mai fierbinte.Chiar asa ! Respirand des si greu ii soptesc Sakurei daca mai tine si ea minte cum erau noptile de dupa casatorie.Atat de fierbinti si inabusitoare, ca acum ! Cand ne iubeam ca doi nebuni, demostrandu-ne dragostea doar in acest fel.Ce frageda iubire se afla si se va afla in contiuare intre noi !

Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19Mier 02 Ian 2013, 20:02

No păi în sfârșit ai adus și tu următorul capitol, slavă Cerului ! În sfârșit ai adus un moment SasuSaku în viața acestui fic, trebuie să dau petrecere ! I am kidding, but it's true !

Nici nu a mai fost nevoie să mă anunți prin mesaj privat, că te-am torturat eu cu ceva pe altceva... deci, Itachi, filme interzise minorilor huh ? Ce s-a întâmplat cu tine, măi nătărăule, că dacă te-ar fi văzut maicăta în cap ți-ar fi dat, nu altundeva !

Și ce mai fac cei doi porumbei ? Se tăvălesc în voie, nu ? Sper doar să le strice distracția Itachi, și nu glumesc la ce am spus ! Data viitoare, ne ma întâlnim noi !

Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Mier 02 Ian 2013, 20:40, editata de 2 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mărita-te cu mafia +14   Mărita-te cu mafia   +14 - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Mărita-te cu mafia +14

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-