| Dragoste intre flori de cires... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Dum 13 Ian 2013, 13:29 | |
| Hey ! Ms. pentru mesaj ! Mi-a placut la nebunie ! A fost grozav ! In fata sakurei statea sasuke ? El o sa moara ? Spar sa nu ! Vreau neaparat ca ei sa fie impreuna ! Ma bucur ca ai postat 2 capitole lungi !!!!!!!! Te rog anunta-ma cand pui nextul ! |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Dum 13 Ian 2013, 14:17 | |
| Awww!Imi cer scuze ca nu am trecut pe aici mai devreme dar de la 22 a inceput Motelul Groazei si nu am mai stat pe net.Multumesc ca mai anuntat!Capitolul asta a fost superb!Ala din fata Sakurei era....OMG!Grozav hai cu nextul ca mai lasat inn suspans!!! |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Dum 13 Ian 2013, 15:52 | |
| |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Lun 14 Ian 2013, 10:34 | |
| nu a iesit groaznic.mie imi place.bafta la scris in continuare si tot odata si la scoala.ti pup. |
|
| |
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Lun 14 Ian 2013, 23:01 | |
| |
|
| |
Steluta Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Brasov Nr. mesaje : 56 Puncte : 65 Reputatie : 7 Hobby-uri : Sa stau cu prietenii Stare de spirit : Nebunatica
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Mier 16 Ian 2013, 16:24 | |
| Wauuuu...ce fain a fost..Multumesc de anunt si scuze ca am intarziat.Anunta-ma data viitoare. |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Mier 16 Ian 2013, 21:23 | |
| next next next.anunta-ma cand il pui.semnat Akatsuki_lavy |
|
| |
Sakura.PinkyFlower Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Everywhere you can :P :))) Nr. mesaje : 133 Puncte : 166 Reputatie : 11
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Joi 17 Ian 2013, 15:28 | |
| o sa pun nextul maine, deci nu va ingrijorati mai aveti putin de asteptat :) |
|
| |
Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Joi 17 Ian 2013, 18:19 | |
| Hey, In primul rand sczu ca nu am mai lasat com dar nu am mai avut timp. Wow,cate capitole frumoase am pierdut. Oare cine e?.Sper ca nu Sasuke.
P.S:Sa ma anunti la next. |
|
| |
Sakura.PinkyFlower Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Everywhere you can :P :))) Nr. mesaje : 133 Puncte : 166 Reputatie : 11
| Subiect: Cap 13: Un nou inceput... Vin 18 Ian 2013, 21:31 | |
| Cap 13: Un nou inceput...
Melodia capitolului:https://www.youtube.com/watch?v=3YxaaGgTQYM
Imi pare rau sa va anunt dar este ultimul capitol....
Sakura:
Asteptam ca lama ce-a ascutita a lui itachi sa ma impunga..dar..au trecut 3 minute si nimic oare ce s-a intamplat? Mam uitat atenta in fata mea si am ramas socata. In fata mea se afla Sasuke, care a parat lovitura lui Itachi cu o alta sabie pe care o avea el. Nu pot sa cred ca e el..dupa atata timp cat nu a fost langa mine, insfarsit s-a intors. Dar...daca ma uraste atat de mult de ce ma salvat de la moarte , de ce? Putea sa ma lase sa mor linistita..dar..nu impacata..Mi-a fost atat de dor de el..Nu imi vine sa cred ca este aici..dupa tot ce i-am facut. Oare ma mai iubeste? E doar vina mea..poate daca ii spuneam adevarul nu se enerva asa..poate ma intelegea. Eu am fost proasta care a gandit gresit, el nu are nici o vina. Niste lacrimi cristaline au dat navala pe fata mea..i-ar corpul meu care parcaa vroia sa atinga solul a inceput sa se clatine si sa cada. Nu ma mai pot misca, dar de ce? Plangeam..Plangeam cu lacrimi amare de dragoste...si parca si de fericire. Dar oare de ce nu ma mai pot misca? Ma uit atenta si incep sa-mi examinez corpul pana cand observ ca la spate aveam o rana care inca sangera. Cred ca Itachi m-a lovit in timpul luptei cu Sabia la spate. in timp ce luptam. Ma durea ingrozitor..stiam ca o sa mor..dar..macar puteam sa ma bucur de ceva.. Puteam sa ma bucur ca Sasuke e aici..si puteam sa-i mai vad chipul angelic pentru ultima data... Dintr-o data am observat ca Sasuke se uita la mine cu o privire gen ,,imi pare rau pentru tot'' i-ar apoi s-a intors cu fata la Itachi, pregatinduse de lupta. Puteam vedea cum Itachi a zambit malefic i-ar apoi au inceput sa se lupte si sa deie tot ce au mai bun din ei. Au continuat asa timp de o ora..pana cand am observat ca Itachi zacea mort pe podea, cu o sabie infipta in inima. Se pare ca a reusit..acum..ca vad ca Sasuke e in siguranta..pot sa ma duc alaturi de mama,tata si clanul Haruno..unde imi era locul. Sasuke a alergat cat de repede la mine. Dar ceva era diferit la el..el..chiar plangea..cu niste lacrimi amare...Ma luat in brate plangand, spunandumi ca ii pare rau si ma tot ruga sa nu mor..insa...nu aveam de ales...Nu mai aveam nici o sansa sa supravietuiesc dupa ce otrava s-a raspindit in corpul meu. Ma uitam cu o privire trista, soptindui la ureche un adio...scurt i-ar apoi.. nu mai imi amintesc ce s-a intamplat fiindca mam evaaporat intr-un praf roz..si nu mam mai intors niciodata.
Sasuke::
Recunosc...fratele meu e chiar smecher...dar eu sunt si mai si. Aceea capcana a fost super simpla pentru mine, am scapat imediat, i-ar apoi am alergat spre campul de lupta. Ajuns acolo am observat ca sakura statea in picioare,dar nu se misca, i-ar Itachi se pregatea sa o injunghie cu o sabie. Nu aveam de gand sa las asta sa se intample..niciodata...o so protejez cu pretul vietii mele...indiferent ce se va intampla. Am inceput sa alerg cat de repede am putu, si spre norocul meu am parat lovitura exact la timp. Dintr-o data am observat ca Sakura s-a prabusit pe pamant. Sper ca e bine..sau Itachi va plati scump pentru asta...Itachi...dupa atata timp am sansa sa te omor pentru tot ce-ai facut....Mam uitat cu o fata de imi pare rau la Sakura, i-ar apoi am inceput o lupta stransa cu Itachi..Lupta a durat timp de 1 ora..pana cand intr-un final am reusit sa-l omor pe dusmanul meu d eo viata si sami implinesc razbunarea. Am alergat repede spre Sakura luando strans in brate si implorando sa nu plece de langa mine..dar fara rost...Ea s-a evaporat intr-un praf roz de culoarea parului ei. Nu imi vine sa cred..am pierduto din nou..Cum am putut fii atat de prost...Stii ceva? Nu o so mai las sa plece singura...Nu si de data asta.. Am luat sabia in mana si mam injunghiat asteptand sa mor si sa fiu alaturi de ea pe veci...
pai..asta a fost..multumesc de toti care mi-au comentat
|
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Vin 18 Ian 2013, 21:52 | |
| Acesta fic a fost finalizat, deci il voi muta FanFicuri Finalizate. Felicitari pentru creatia ta! |
|
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Sam 19 Ian 2013, 12:43 | |
| oau ce sfârşit trist !!! nu-mi vine să cred că totul s-a terminat aşa de trist ... Dar, până la urmă tot ceea ce e frumos durează puţin Aşa că sper că o să aduci încă un fic curând şi ca de fiecare dată sper să mă anunţi!! te-am !! |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Sam 19 Ian 2013, 12:51 | |
| foarte frumos!sper ca in continuare sa vi si cu alte fic-uri,nu neaparat numai despre sasusaku.te pupacesc.Akatsuki_lavy |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Sam 19 Ian 2013, 15:02 | |
| The end? Sper ca nu vorbesti serios! De ce te-ai hotarat sa il inchizi? Si cand te-ai decis sa faci un tragical end? am ramas:o Imi cer scuze ca nu am venit pana acum cu un comm, dar cand mi-ai dat pm, eram bolnava si nu am putut sa citesc nimic, iar apoi am uitat. Oricum, frumoase capitole. Chiar m-a socat faptul ca Sakura a murit la sfarsit, dar si mai rau ca Sasuke nu a lasat-o sa plece singura si s-a sinucis. A fost ceva gen Romeo si Julieta!:)) Te felicit pentru acest fic frumos! Sper ca ne vei mai incanta in curand cu altul:) Te-am pupat! |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Sam 19 Ian 2013, 17:51 | |
| |
|
| |
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Sam 19 Ian 2013, 19:17 | |
| A fost absolut superb!!!!! Dar de ce iti place sa termini toate ficurile asa de trist? De ce nu pot traii fericiti? Am fost alturi de tine, si daca mai deschizi alte ficuri, anunta-ma!!! Ultima oara aici, Ana_Maria_Girl:*: |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Dum 20 Ian 2013, 08:42 | |
| AWWWW!De ce trebuia sa moara?De ce sa nu traiasca "pana la adanci batraneti"?Uite m-ai facut sa plang ;(( Oricum,super capitol si mersi de anunt!Nu ma asteptam sa se termine asa dar na...Cate ficuri cu finaluri triste mai am de citit?Sincer nu ma bucur ca sa terminat,as fi vrut sa continue.O sa fie si sez 2????? |
|
| |
Petala de cires Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe taramul suferintei. Nr. mesaje : 116 Puncte : 135 Reputatie : 17 Hobby-uri : Cititul ficurilor, la calculator, sportul, Stare de spirit : Noaptea, un calendar de vise si cosmaruri, iar ziua o neincetata prelungire de agonie ingrozitoare. Am simtit mereu ca imi lipseste ceva, si nu-ti inchipui de cate ori am batut drumul gandurilor pentu a-l gasi... Esti aici, ma privesti dar nu poti patrunde, te strig din nou si iar din nou, dar se pare ca nici ecoul nu mai aude. Si raman doar Eu si un Ecou asurzitor al sufletului!
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Lun 21 Ian 2013, 20:41 | |
| [b]Buna imi place tare mult ficul tau.De ce a trebuit sa fie un final trist? Dar nu conteaza , tot ce conteaza este ca Sakura si Sasuke 100% se vor intalni SUS IN RAI si se vor iubii incontinuare la fel precum o fac acum. |
|
| |
fanficuri1990 Academy Student
Sex : Localizare : korea de sud(in vise) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 16 Puncte : 20 Reputatie : 0 Hobby-uri : filmele coreene si fanficurile Stare de spirit : Ma simt ca o nobila concubina din Joseon
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Joi 24 Ian 2013, 18:04 | |
| Poza aia care se misca cu actrita coreeana....Actrita nu e Han Hyo Joo |
|
| |
Sakura.PinkyFlower Genin
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Dum 10 Mar 2013, 17:26 | |
| ba e :P, cauta pe google HanHyoJoo si vezi ca iiea |
|
| |
Tsubaki Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Oradea acebook : Flandre Scarlet
Nr. mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Hobby-uri : desen,compus Stare de spirit : vesela
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... Lun 27 Mai 2013, 16:54 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste intre flori de cires... | |
| |
|
| |
| Dragoste intre flori de cires... | |
|